Sziasztok Drágák!
Na jól van... Hát írom a kisregényem..
Tötty!!!
Azaz Bíró Lili!
Lököttke vagy! Nehogy azt hidd már, hogy megbántottál! Nehéz engem megbántani, ráadásul nem is volt semmi amivel ezt tehetted volna! Drága vagy, és nagyon szeretlek, úgyhogy ne képzeld, hogy egyetlen szavad is bántó lett volna arra nézve, hogyha én egyszer elkezdek írogatni....
Kobudo is már jelezte 2X is, hogy az ilyetén megjegyzése nem bántó jellegű akart lenni!
Én ebben a szellemben ismét írásba lendültem! Oké?!?!
Megmondom őszintén, hogy tényleg (kivételesen) elfoglaltra sikeredtek az elmúlt napjaim. Tele voltam látogatókkal, és néha olyan szédelgés jött rám, hogy szédült tyúknak hívattam magam mostanság...
Már tegnap elolvastalak beneteket, de megínt keményen szurkálni, meg nyilallni kezdett a pocakom alsó fertálya, és hát engednem kelett Bikficke kérésének, miszerint azonnal hagyjam abba a széken való ücsörgést...
Vagy az is lehet, hogy megszédített a két kiscsaj fotója! Még ilyen Csibefotókat!
Az egyik Hercegnőként virít a kis kendőjében (tényleg gömbőcke), a másik meg sértődötten, a hátát-popsiját mutatva egy kupacban alukál, merthát Õt miért is lesik meg a legkiszolgáltatottabb pillanataiban... Kész vagyok mindig a "tojáshéjjasok" fotóitól! Olyan jól elkapjátok a csajokat!
Rozninak is klassz fotógyüjteménye van, de most a két legfrissebb csibe, az újdonság élményét adják!
Hogy nekem is lesz ilyen?!?! Már alig várom!!!
A szopikás tanácsok, megnyugtatások nekem is jól jöttek, mert járkál ám össze-vissza az agyamban a dilemma, a "mi lesz ha..." esetekről..
Kobudó
Ha nem lelek olyan megnyugtató, egyesületes szopis füzetre, én szívesen elfogadnám a kölcsönzési felajánlásodat ez ügyben!
Lilke
Az alvásról csak annyit, hogy minden kora délután, én bizony eldőlök mint egy darab fa! 14:00-körül katt, és filszakadás, aztán csak 16:00 körül kapok észbe.. Szal ha jön az álommanó, akkor aludni kell! Nincs apelláta! Előtte, meg utána lehet tanulni..
Évának igaza lehetett abban, hogy valószínűleg jön az alvós időszaka az ember lányának, mert tudja, hogy nemsoká már nem lehet aludni..
Remélem klasszul vannak, és nem durrant be Éva melle nagyon! Vagyis inkább fájdalomszegény, de tejben bőséges cicizést kívánok Leokának, és Évánknak!!!!
Holnap megint Pestre megyek, de estére már itthon is leszek. A szokásos havi szemészeti kivizsgálás, és persze megírják a szakvéleményt a császáros indikációról..
De ma még itt lebzselek, hát ha tudtok, gyertek és firkáljatok!
A babók alvási csúcsaihoz gartulálok!
Ja, és invitáltam 2 aranyos kismamát, hogy kapcsolódjon be ide, hozzánk!
BeaZsolt
Emilek mentek!
Roz
Neked a tibisre küldjek emilt?
Kobu
Mesélj már a felkészítőről!!! Megint ezren voltak?? Milyen tudományokról szereztél tudomást??