Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eddig nem jött be az internet. Kép De most megjavult. Kép Kép

Sbeáék, az a mi autónk volt, pontosan. akkor szárítottuk belülről, mert irtózatos szag volt bent a műszerfalápoló után. Féltem, hogy rosszul lennék tőle. Utána mentünk bevásárolni. Pont arra gondoltam, hoyg mi lenne, ha erre jönnétek... Hát lehet, hogy megéreztem?

Ma voltunk védőnéninél, és nem híztam a 21. hét óta semmit. most 24.hétnél jrunk, és nagyon örültem neki. Tehát beválik a gyümölcsnap. Kép
Ja, és képzeljétek, hogy ellopták az sztk elől a biciklimet... Kép Kép Kép Majdnem sírtam ott helyben. 15percig voltam bent és már el is vitték. Olyan rosszul esett. Kép Kép Hol tartunk? Központból így lopnak az emberek? Undorító. Mondjuk az én hibám is, hogy nem lakatoltam le. Úgy gondoltam, hogy mindjárt végzek....

Éva ma még nem jelentkezett? Lehet, hogy van valami???? Kép

Én is szeretnék sokáig szoptatni majd, ha menni fog, bár nagyon reméle. De annyi rossz dolgot hallottam erről... Mi kell ahhoz, hogy valaki tudjon szoptatni? akarat és kitartás? Minden egyes szopi után le kell fejni a tejcsit? "Felhomályosítanátok" ez ügyben egy kicsit? Kép Előre is köszönöm. Kép

Lili
birolili

lilke Kép
előszőr is tilos parázni csak az lebehjem előtted hogy van tejcsid bőven és hogy akard a szopi
az első hónapban jó ha fejed tejcsikét de van akinek nem megymert a tejleadó reflex fejésnél nem mindenkinek indul be elvégre is nm a fejésre van kiatlálva ciciKép

a másik meg az igény szerinti szopi vannak dokik akik ragaszkodank 2,5 -3 óránkénti szopihoz de ha beszélsz védőnénivel egyből azt fogja mondani hogy akkor szoptass amikor a babuci akrja és ha gondolo te is nézd meg ez a nlc oldalt ténlyyeg nagy jó kis tanácsok vannak

http://www.nlc.hu/index.php?id=192&szakerto_id=326621&func=kf

itt vannak külömböző kérdések a szopival kapcsolaban rá válszok blogok ahol magárol a szoptatásról olvashatsz technikák szoptatáshoz fejéshez

megyek mert felébredr adrikámKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszönöm Roz a nyugatatást. Kép Csak a babára kell koncentrálni, ez a lényeg, igaz? Kép Kell mérni, hogy mennyit eszik? Vagy felesleges?
birolili

lili Kép
igen ha a babuci meg van már csak ő van és ő fontos mérés hm... engem soha nemnyugtatott meg mert egy éhessen síró csecsemőt szerintem képtelenség mérlegelni legalábbisnekm még nem sikerült Kép annyira ugrál a mérleg hogy sokszor mikor megmértem kevesebb volt evés után mint előtt szerintem heti egy később a havi agy mérlegelés bőven elég és amig be nem indul tejcsi rendessen tényleg cak azt mondon hogy szopi szopi szopi ezzel árteni nem ártasz és ha nem változik vagy csökken a súlya csak és kizárolag akkor tápi ezt a háziorvosok képessek elsietni lásd a mi példánkat 2 hétig nem nőtt a súlly a aztán meg esett de nem azért mert a tejem volt kevés hanem mert sárga volt aztán felhívtam Esztit aki megnyugtatott beszélgttünk és rengeteget segített és igaz megküzdöttünk de mostmár szépen szopizik igaz a sok herce-hurcának köszönhetően kell egy kicsi pótlás néha de az sem mindig Kép

szépen el ment ez a nap is ma szinte egész nap bentvoltunk de itt sem jobb 27 fok van itt éljen a holnapi hidegfont Kép

többiek hol vagytok syg, mino?? minden okés vagy syg.már babázik??? Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

lányok fiúk hova lettetek remélem mindenkivel minden okés

reméltem hogy ebből a nagy felhőkből ég zengésből lesz egy kis eső de nem de jó lett volna pedig

Kép

Kép

Kép
roz23

Aha. Tehát Újklinika. Azért az érdekes, hogy a Gyermekklinikán nem ismerik a nevét. Állítólag nagy név a szakmában.

Látod Lili, ha nem csak megérezted volna, hanem ki is néztél volna nem pedig éppen a fórumra írsz, akkor, de csak is akkor megláthattál volna minket. Kép Ma nincs rá esély, mert a Fodor felé fogunk kocsikázni, és ha már ott vagyunk Bejja asszony megígérte, hogy meghív 3 gömb fagyira. Kép
Szoptatáshoz sokat kell inni, meg nem szabad elhanyagolni az evést+ igyál sok Laktoherb teát. At nálunk bevált.
Nyugi nekem már 3 bicajomat lopták el. Legutóbb a saját udvarunkról éjszaka.
Lilla a tegnapi fürdetés előtt 5300 gramm volt. Elég jó kis súlyban van a drágám. amúgy nem szoktuk mérni, csak hetente. Legutóbb 4850 gramm volt.

Syg nem ma volt ctg.n? Lehet hogy bent is fogták.
Freemail nálunk sem megy.
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Remélem, nem haragszik meg Éva, ha tudatom Veletek, hogy Leona ma 15.21-kor 3650 g-mal és 51 cm-esen megszületett! Mindketten jól vannak, több infót, talán az Ifjú Apától vagy majd idővel Sygnumtól tudunk meg!

Sbea, Lillácska nem kicsi! Mennyivel is született?
Szóljatok, ha kérdezzek utána a Simonka számának!

Roz, itt volt eső, nem nagy, de azért szakadt! És virágokat borogatott.

pussz

Kép
seriff

GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Normál szülés, vagy császár volt? Még valamit tudsz?

Lilla 3950-el született.
Majd megpróbáljuk a Klinikán keresztül, de ha nem megy akkor megköszönnénk a számot.

Este vihar, hatalmas széllel. Készüljetek fel. Ablakokat becsukni.!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!Köszönjük Orsinak,hogy már szólt a többieknek; én csak most kerültem a gép közelébe.
Éva és Leona jól vannak,már a szopizás is nagyon profin ment.Eddig az osztályon is mindenki normálisan állt hozzá a dolgokhoz,úgyhogy Éva is elégedett.A szülés egyébként nagyon izgalmas és érdekes volt,majd Éva bővebben leírja élményeit.Egyébként "simán" ment, már ha ezt egy szülésnél ki lehet jelenteni.
Le a kalappal az Összes kismama előtt!!!Nem kis teljesítmény!!!

éva+leona+robi

Kép
sygnum

Sziasztok!

Gratulálok én is Éváéknak! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Várom a részletes beszámolót. Kép

Jó éjt! Lili

Ja, sbeáék, nagyon édes ez a kicsi Lilla!!!! Kép
birolili

sziasztokKép

hatamlag gratula Orsiéknak Kép Kép!!!!!!!!!
És nagyon sok boldogságot Kép
nagyon várom Orsit és az élmény beszámolót Kép

bea ja de édes lillácska mint egy tündér kiránylány ebben a ruciban szenzációs Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Ezt nem hiszem el!!!!!!
Kép Kép Kép Kép
Anyám... Lemaradtam...
Pedig csak hagyni akartalak benneteket írni, gondoltam egy napig nem pötyögök! Kép Kép Kép
(Persze volt egy csomó dolgom..)

Ahogy olvastam Orsit és utána Robit megint 120 lett a pulzusom! Kép Kép Kép Szín tiszta adrenalin csordogál a véremben... Kép Kép Kép Kép
(Amikor Bea-Lillácska és Orsi-PacurHanna születését olvastam..ugyanezt éreztem!)

Éva-Leona-Robi
Szívből csatlakozom a gratulálók táborához, és Neked is Robi, hogy bátran helyt álltál te is a szülőszobán!
Mint már soxor leírtam csak remélni tudom, hogy Éva az egész kórházasdi alatt kellemesen fog csalódni, és kicsi Leo is élete első élményeit nem fogja rosszul megélni, főleg hogy a nap legnagyobb részében anyucikájával lehet! Kép Kép Kép
Már csak 3,5 nap, és jöhettek haza!!! Kép Kép Kép
Robi
Készítettél te is fotókat a születésnél? Ha igen, és Évával úgy gondoljátok, hogy ezt az intim csodát megosztjátok velünk, akkor ugye feltesztek egy apró szösszenetet a képek közül?! Kép
(Ha nem, azt is teljesen megérteném..)

Kobudo
Ez a menü nagyon tetszett, de én most inkább a lájtos főzelékekre szavazok...azt kívánom, meg a gyümölcsöt! Nagyon örülök, hogy a parfé-fagyi remek lett, és a cukrot kísérletezd ki, mert persze édesítőszerrel is más.. A kókuszosnál is óvatosan tedd bele a reszeléket, mert tömény lehet! (Ugye nem volt olyan betonos, hogy ne lehetett volna kivenni a dobozból?)
(Nem esik rosszul az ülés a munkahelyen? Én már vayg 2 hónapja rosszul viselem.. A pocim már kezd nőni, de a gyönyörű hegyes hasid Emesével, nem fogom szerintem beérni! Kép

SbeaZsolt
Küldeném én a recepteket Drága, de hova?? Kép Kép Kaphatnék valami elérhetőséget?
(arra már rájöttem, hogy freemail...)
Lilla nem semmi... Télleg nagyon Nőci!! Kép Kép Kép
(Imádom, ahogy a "tojáshéjj" kivillan a cuki-rucika alólKép Kép Kép )

Lil
Örülök, hogy megnyugodtál a súlyodat illetően! Egyébként a személyes randi alkalmával látottak alapján meg kell jegyeznem, hogy semmi gond nem volt az alkatoddal! Nem kell mindenkinek Pamela Andersonnak, vagy Kate Moss-nak lenni! Mi lenne akkor a mi férjeinkkel????? Kép Kép
Arányos vagy, és csinos, és kritikus önmagával, mint egy csomó csaj! De ha így odafigyelsz, nem fog elszaladni alattad és Zsofi alatt a ló a 40. hét végére sem..

Én ma már klasszul érzem magam, és a lábaim is járóképesek lettek, a tegnapihoz képest..
(A hidegfront sem kezdte ki egyenlőre a cukimatKép

Csodás napot mindenkinek!
Pussz: Noé

KépKép
mino

Sziasztok!

Roz, gondolom Évát akartál írni, de még túl korán volt!Kép

Ja, Mino, mi különben nem is vittünk fényképzőt a szülésre, az vhogy itthon maradt, csodálkozott is a doki és a szülésznőKép! A virsli lábujjak tűnőfélben vannak, a kezem is okés, de a jegygyűrű még nem mindig nem jön felKép. Az utolsó előtti bent töltött napon bedagadtak a bokáim, mondtam is a dokinak, de azt mondta, ne legyek már ennyire nő, mindjárt kezdem, az itt még túl sok c. szöveget is. Amúgy mikor hazajöttünk, megszűnt ez is.Kép

Pamela Anderson meg mindenkiből lesz, figyeljétek meg a szülés utáni 3-4. napot!Kép

Sbea, oks kutatok a szám után, addig is hátha sikerül Nektek is megszerezni. Rendes pasas különben. Arra meg, h a gyerekklinikán nem tudják ki az, nincs mit mondani. A portás az egy állapot..... Édes Lillácska! Így már értem, hogy éri el az 5300 g-t, ha majd 4 kg-val született!Kép

Robi, remélem a rooming inben vagytok! Minden okés?Csodaszép Leo, igaz? Én először csak gyönyörködni tudtam édes Hannában! Mennyi ideig tartott a szülés? CSomót gondoltam Rátok este is, h vsz a 1/2 9-kor viszik Leo-t Évához, meg aztán hajnalban, amikor mi is felkeltünk enniKép! Legyetek nagyon boldogok!

Lili, ne aggódj a súlyod miatt! Tényleg nem most kell modellalkatúnak lenni, és különben is, ami jó NEked, az jó Zsófinak is!

pusz

O

Kép
seriff

seriff Kép Kép)

bocsika igen Kép rosszul irtam mert annyira fejemben volt hogy el ne felejtsem megkérdezni tőled hogy sikerült e leirnod a telcsiszámot a szopistanácsadóétKép

nem tudommi van ezzel a vacak freemil el nem tudok semmit elküldeni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Jajjjjj, dehogyis aggódom én a súlyom miatt, csak nem szeretem amikor olyan töttttttynek érzem magam. (Képzeld hozzá, ahogy mutatom, kezemmel, az alakom korul... Kép ) Így amikor gyüminap után felkelek, sokkal jobb, mert fittnek, és feszesebbnek érzem magam. Ha már mozogni csak a sétálás maradt...
Ne gondoljátok, hogy hiú vagyok, csak idegesít, ha töttttttttttttttttttttttynek érzem magam. Kép (Képzeld el...) Ennyi.
Mino, amúgy köszönöm, hoyg ezt írtad, az alakomról. Aranyos vagy. Teltkarcsúak osztályába tartozom, mindig küszködtem a súlyommal, hiába... Kép Tudom, hogy nem most kell fogyózni, a gyüminap nem is nevezhető annak. Csak méregtelenítek, ez jó a babának is. Nem jut el sok méreganyag hozzá. Kép

Na, megyek tovább tanulni... Kép

Lili
birolili

Szép napot mindenkinek,

sok boldogságot Évának, és az újdonsült család minden tagjának, gratula!!!!

Szopi: teljesen egyetértek Roz-zal, nincs egyforma gyerek, ezért balgaság a szigorú 3 óránkénti szoptatás. Ahhoz, hogy beálljon a tejtermelődés, ki kell alakítani a saját napirendjét, ritmusát, az első pár hónapban amikor csak akar, szopizzon. Szerintem... Bár anyukám szerint így kényeztettem el Kamillát, dehát hogy lehetne elkényeztetni egy babucit, akit addig minden jóval ellátott a poci, most meg belekényszerítenénk egy Nekünk kényelmes rendbe, nem? Nem tudom, elég érthetően írtam-e le, ezért ajánlottam a Szoptatós füzetet, ott mégiscsak jobban összefoglalják. Kép)

Lili,
súlygyarapodásra megnyugtatásul: az elmúlt 2 hétben egy dekát sem híztam, előtte viszont 15 kg-t. Nem egyenletes ám ez sem, de azért biztosan célszerű figyelni arra, hogy mit eszel. Én pl. az elején nem tudtam ellenállni a kolbászos kenyérnek Kép
Gondolok rád, hogy sikerüljön erőt venni magadon és tanulni!

Olyan kellemes idő vanitt bent ,a légkondis irodában,hogy csak na!

Ja, tegnap du. elmentünk a kórházba a felkészítőre, nem volt ott valamelyikrőtök?

Kobudo+Emese

Kép

Kép
kobudo

Mino, köszönöm az aranyos e-maileket, baromi jó pofák ezek a felvételek... Kép El is mentettem őket a gépemre. Kép Nagyon tetszett. van még ilyen hasonlód? Imádom az állatokat! Kép
birolili

csak bekukk megyünk nemsokára 2 hós oltásra Kép meg adrikát viszem dokihoz mert tegnap a szoszéd hülye kutyája elkapta kezét a kerítés kétt kirántotta és szaggatta neki szerencsére semmi komoly baja nem lett de a kisujja elég rosszul néz ki és szegénykém rettenetesem megijedt hát még én mikor apa hozza be pici csöppemet vérző kézzel gyorsan leförtötlenitettem elvittük dokihoz mondta hogy semmi baja csak a háréeg sérült meg kis békám csakült az ölembe és kántálta anya-anyaKép ugy sajnáltam de ma nagyon büszkén mutogatott kifelé az ablakon és monta va-va és mutatta a pici ujjacskáját :Kép

ákoskámnak meg rettenetessen fáj a pocija mert tegnap mig odavoltunk adrival a dokinál kapot egy adag tápit ami ugy megfogta pociját hogy nem tud kakilni várok estig ha addig semmi és még akkor is igy fájlalja akkor egykis hőmérőzést lehet hogy bevetek bár utálom de kezdésnek job mint egy kúp

ja képzeljétek mennem kel SZÜLÕI ÉRTÉKEZLETRE Kép ( az elsőre ) tök jó az első szülöi most mondják el mi kell majd az oviba anyum szerint készüljek mert kész vagyon kiváncsi leszek Képmegyek öltözünk és indulunk Kép

puszika

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj még az jutott eszembe lilike tényleg ne aggódj én nikivel 12 kg adrival 3 kilót Ákossal meg 17 et híztam Kép most sajna elég sok marad rajtam de nikivel mikor hazajöttünk igaz az 1 hónap volt kevesebb voltam mint terhesség előtt az a fontos hogy jók érezd magad a sógornőm szerint én terhességeim folyamán 0,5 méterrel jártam a föld fölött egyszer az utcán megállított a Sárla klinikában dolgozó talpmaszis csaj és azt mondta hogy életében nem látot senkit igy sugározni Kép pedig az első 2 terhességen nagyonnehéz és komplikált volt
ja és én is teltkarcsúak sorába tartozom soha nem voltam nádszálkarcsú egyszer talán egy betegség után 58 kiló de akkor rosszkedvemvot mindig és elfelejtettem nevetni Kép most igy kicsit husisan bár legalább egy 10 től szivessen szabadulnék most igy a nyári melegben jól érzem magam Kép egyszóval ne aggódj most vagy életben a legszebb!!!!!!!!!!!!!!
na tényleg el

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali !
Seriff!
Már köszönjük megvan a szám. Ma délután 15,30-kor kell visszahívni a titkárnőt és akkor adnak időpontot.

Mino!
e-mail: sogorbea@freemail.hu a múltkor rosszul írtam be. Nem is csoda, hogy a feketelyuk elnyelte.Kép

Nálunk most nyugi van. Lillácska pihenget. Este 23,10-0515-ig aludt, majd utána 6,00-tól nem tudom meddig, mert mentem dolgozni. Most itt van Bea anyukája, meg a húga. Csak hétvégén mennek el. így napközben nincs egyedül a Mama.
Lili Kép Mi mindig kísértjük a találkozást. tegnap is arra sétáztunk, mert már késő volt a városba menni fagyizni, de nem volt semmi mozgás felétek, csak a szomszéd srác locsolt.

Köszönjük a dícsérő sorokat. cserébe itt egy új kép a kis GömböcrőlKép
Kép

KépKép
KépKép
sbea

És egy a mi kis békánkról!Kép

Kép
seriff

Sbea, örülök, h megvan a szám, azóta talán már sikerült is Vele beszélni!
Iszonyú meleg van, Lillácska hogy bírja?
Nem semmi rucijai vannak, egy igazi DKNY! Egyre jobban alszik!

És Ti, többiek? Hogy álltok meleggel? Hanna mellé kéne egy néger szolga legyezővelKép.

Kép
seriff

jaj de édesek ezek a csajok Kép

seriff Kép
a legyezős szolga ide is jól jönne Kép milyen picuri még Hanna tündéri ez a póz Kép

bea zsolti
így kerek világ Kép
gyönyörű ez a kiscsaj Kép

mino
már megint sok a dolgod ??
nem jó ám nagypocakkal sokat dolgozni Kép
de hamár ilyen jól birod nálunk is elkelne egykis takaritás ez-az Kép

mi mot jöttünk oltást nagyon ügyin viselte áki 5110 gr kicsit kevés de nem baj Kép dokinénin el megy 1 hónap szabira addig összeszedjük magunkat és majd csak néz nagyokat ha vissza jön Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

sbeáék, ma kint leszek a kertben, azt hiszem, egy kicsit kapálgatok. Ráférne a kertre. Ha ma is erre járnátok... Kép Egyre szebb ez a kicsi Lilla baba... Kép Kép

seriff, gyönyörű ebben a kis magzat pózban a babóca.... Elveszik a nagy ágyikóban... Kép

Roz, szerencse, hogy nem lett semmi baja a kicsinek a kutya harapástól... mindenre kíváncsiak a gyerkőcök. Kép Jó, hogy ilyen könnyen viselte a szurit. Kép
az első szülői értekezlet... Biztosan izgi... Kép

Mino, remélem, hogy nem rám haragudtál meg, amiért múltkor azt írtam, hogy megjött Mino..... Kép Én csak arra gondoltam, hogy ilyenkor mindig fellendül a topic, mindenkihez szólsz, mindenkit aktivizálsz... Szóval közvetlen vagy mindenkihez.

Jaj lányok, én ma rettenetesen fáradt vagyok! tegnap a fél tizes mozin voltunk, az Operaház Fantomját néztük meg és fél egyre tudtam hazaérni, reggel pedig 6-kor felkeltem... Mostanában korábban is kelek, nem tudok olyan jókat szundizni, csak most délután... Kép Nagyon jóóóóóóóóóót aludtam. De tanulnom kellllll! Mindegy, ha fáradt vagyok, fáradt vagyok. (vállrántás...Kép)

Remélem, hogy Éva is tud majd nemsokáraa írni nekünk, kíváncsi vagyok az ő véleményére is. Kép

Szép estét nektek, nagyon jó idő van!

Lili
birolili

most végeztm a mosogatással gondoltam belesek de változatlan minden

lányok fiúk hol a pörgés topicból ????????? Kép
holnapra tessék nekem sokat irni hogy ne győzzem olvasni sem Kép

na pusszantás jó éjszakát Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok Drágák!

Na jól van... Hát írom a kisregényem.. Kép Kép Kép

Tötty!!!
Azaz Bíró Lili! Kép Kép Kép Kép
Lököttke vagy! Nehogy azt hidd már, hogy megbántottál! Nehéz engem megbántani, ráadásul nem is volt semmi amivel ezt tehetted volna! Drága vagy, és nagyon szeretlek, úgyhogy ne képzeld, hogy egyetlen szavad is bántó lett volna arra nézve, hogyha én egyszer elkezdek írogatni.... Kép Kép
Kobudo is már jelezte 2X is, hogy az ilyetén megjegyzése nem bántó jellegű akart lenni!
Én ebben a szellemben ismét írásba lendültem! Oké?!?! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Megmondom őszintén, hogy tényleg (kivételesen) elfoglaltra sikeredtek az elmúlt napjaim. Tele voltam látogatókkal, és néha olyan szédelgés jött rám, hogy szédült tyúknak hívattam magam mostanság... Kép Kép
Már tegnap elolvastalak beneteket, de megínt keményen szurkálni, meg nyilallni kezdett a pocakom alsó fertálya, és hát engednem kelett Bikficke kérésének, miszerint azonnal hagyjam abba a széken való ücsörgést...

Vagy az is lehet, hogy megszédített a két kiscsaj fotója! Még ilyen Csibefotókat! Kép Kép Kép
Az egyik Hercegnőként virít a kis kendőjében (tényleg gömbőcke), a másik meg sértődötten, a hátát-popsiját mutatva egy kupacban alukál, merthát Õt miért is lesik meg a legkiszolgáltatottabb pillanataiban... Kész vagyok mindig a "tojáshéjjasok" fotóitól! Olyan jól elkapjátok a csajokat! Kép Kép
Rozninak is klassz fotógyüjteménye van, de most a két legfrissebb csibe, az újdonság élményét adják!
Hogy nekem is lesz ilyen?!?! Már alig várom!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A szopikás tanácsok, megnyugtatások nekem is jól jöttek, mert járkál ám össze-vissza az agyamban a dilemma, a "mi lesz ha..." esetekről..
Kobudó
Ha nem lelek olyan megnyugtató, egyesületes szopis füzetre, én szívesen elfogadnám a kölcsönzési felajánlásodat ez ügyben!

Lilke
Az alvásról csak annyit, hogy minden kora délután, én bizony eldőlök mint egy darab fa! 14:00-körül katt, és filszakadás, aztán csak 16:00 körül kapok észbe.. Szal ha jön az álommanó, akkor aludni kell! Nincs apelláta! Előtte, meg utána lehet tanulni..
Évának igaza lehetett abban, hogy valószínűleg jön az alvós időszaka az ember lányának, mert tudja, hogy nemsoká már nem lehet aludni..
Remélem klasszul vannak, és nem durrant be Éva melle nagyon! Vagyis inkább fájdalomszegény, de tejben bőséges cicizést kívánok Leokának, és Évánknak!!!! Kép

Holnap megint Pestre megyek, de estére már itthon is leszek. A szokásos havi szemészeti kivizsgálás, és persze megírják a szakvéleményt a császáros indikációról..Kép

De ma még itt lebzselek, hát ha tudtok, gyertek és firkáljatok!
A babók alvási csúcsaihoz gartulálok! Kép

Ja, és invitáltam 2 aranyos kismamát, hogy kapcsolódjon be ide, hozzánk!

BeaZsolt
Emilek mentek! Kép

Roz
Neked a tibisre küldjek emilt?

Kobu
Mesélj már a felkészítőről!!! Megint ezren voltak?? Milyen tudományokról szereztél tudomást??

KépKép
mino

Sziasztok!

Szia, Mino! Kép Örülök, hogy újra közöttünk vagy! Kép

Férjem odáig van a két kiscsajért, mindig megmutatom neki is a képeket. Ez a béka póz nagyon tetszett neki is... Hogy tudnak így aludni? Kép

Én ma tanulok egész nap, sokat, mert kifutok az időből... De nem akarok izgulni... Mindig este parázok be... Kép És olyankor Zsófi is érzi és nem is tud ő sem aludni. Tegnap is nagyon megrúgta a bal oldalamat, nem tetszett neki az alvós pozícióm és az aggódásom sem... Kép

akkor délután én is fogok mostmár aludni... Kép Annyira jó volt tegnap is... Kép Férjecském nevetett, hogy ha nem akartál aludni, akkor miért jöttél be a szobába? Én mondom, dehát csak leakartam egy kicist dőlni... Kép Pont olyan filmszakadásaim vannak, mint Minonak. Kép És a ledőlés persze 2óra.... Kép

Na, sziasztok, nem szabad jönnöm napközben, de lehet, hogy bekukkantok... Kép
birolili

Jó tanulást KicsiLili!
Azért kukk be ide!
Küldök Neked egy kalssz kis képet, hogy milyen is most a várandós test belülről, és hova vannak nyomorgatva a szerveink!

Délutánra kellemes filmszakadást!

(Remélem a Töttyel pedig én nem bántottalak meg!!!)Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

sziasztok csajok Kép

mennek a receptek folyamatossan küldök lángos receptet is mi imádjuk sokat kiprobáltam már a listáról de legfinibb a krumplis lángos
küldök még egy össze állítást a iben minden finomság van kenyér zsömi süti ...eze a mi topp listánk ja én vagyok az a jozica@freemail.hu mino ide küld a recepteket mert apa általában olvasás nélkül törli a leveleit Kép

már aggódtam hogy egyedül maradok itt a társalgóban :-D Kép
mindig csak irok-irok (ahogycsakbírok Kép )vagy csak én vagyok ilyen megszállot Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

nem bántottál meg a tötttttttyel. Kép Kép Kép

de tényleg olyan érzés. Kép
birolili

Roz, köszönöm a recepteket Kép, ha lesz időm, sütögetek, kipróbálok belőlük jó csomót... Kép Mino Neked pedig a szellemes képet! Nem is annyira szellemes, hiszen a beleinknek alig maradt hely ott belül... Kép
birolili

mino elküdöd nekem is hogy hogy nézett ki a pocakom belüről még albérletben volt ?Kép

kicsithad dicsekedjem Áki 2 napja jobb oldalára fordul Kép kisdrága Kép

mennek a receptek folyamatossan majd csak délután itt lesz anyós akkor bizti nem fogok rá érni
puszika

Kép

Kép

Kép
roz23

valaki modja már el nekem légyszi hogy hol találom ezket a vigyorgo arcocskákat hogy be tudjam az üzibe illeszteni köszike

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, délelőtt no alvás, most van egy kevéske, vagy remélem, sok!Kép

Roz, vigyorok: kettőspont+zárójel bezárva, kettőspont+shift o( betű, nem nulla), és kettőspont+ zárójel kinyitva. Értelmes voltam, egyszer már leírtam, akkor mintha jobban el tudtam volna magyarázni, mi lehet velem?
És köszi köszi a sok receptet! És atelefonszám is megvan, azt is köszi, én alkalmazkodom Hanna igényeihez, így jól vagyunk, eszünk is, majd pénteken lemérem, h a dokit is tudjam tájékoztatni! Tegnap gyakran kérte, hát adtam. Mindenütt csak a néhány hetes babákról olvasni, meg 2-3 hónapos korról, na de Õ még csak 17 napos!
És azon az oldalon is csomót olvastam tegnap, és megnyugodtam teljesen! Köszi mégegyszer!

Éváék jól vannak, úgy tudom, a férjeink beszéltek dél körül itt a ház előtt. Édes Leoka!

Mino, nem sértődött, csak anyája nem egy profi fotós, van egy sírósabb kép is, majd felteszem.

Lili, én együttérzek Veled tanulásügyileg, de most Zsófi fontosabb, és a sok év alatt úgyis megtanultál mindent, úgyhogy ne parázd be Magad estére sem! Aki így védi a szakdogáit, azzzal gond nem lehet!Kép

Kobudo, nincs vmi email címe a füzetkének, akkor nem kéne lemásolnod!

Most picit próbálok aludni én is, ami Hannácska is szundít!

pusz O

Kép
seriff

Vegyetek már fel!Kép

Kép
seriff

Húúúúúú.
Roz (írokírokahogycsakbírok)! Kép
Állat jó receptek!!!!! A krumplis lángost épp egy 74 éves nagyika tanítgatta nekem a kórházban a múlt héten! Na gondoltam, most hétvégén megsütöm! De lehet, hogy nem fogom pénteknél tovább bírni! Ennyi egyszerű variáns! Beleolvasva a receptjeidbe, totál kész lettem.... Kép Kép Nyálfolyásom támadt! Bár az egészben a legszörnyűbb, hogy Bikficke kezd már a nyakamba kúszni, és én már azt sem tudom, hogy a rekesz, vagy a tüdőim mögött keressem-e a paszírozott gyomromat..Az is lehet, hogy a gyerekem már edz a cicire mászást illetően?!?!?! Kép Kép Kép
Még a kötelező ebéd is alig fér be! Ti hogy a frászban csináljátok, csináltátok?!?! Kép Kép Kép
(Albérletes képet küldöm)
Orsi
Remekül fotózod a Kisédest! Kép Kép Én csak a hülyeségeket mondom, ami eszembe jut a képekről!! Kép Kép Kép
Gondoltam, besértődhetett, hamár a hátsó fertájával ennyire bepucsít a pici szentem! Kép Kép Kép (viccelődök itten...)
A fenti képhez: Na de ezek után, remélem intézkedtél is a felvételt illetően?!?! Kép Kép Mert ez egy halaszthatatlan intézkedést követelő gyermek, aki úgy tartja a kezecskéjét, hogy:
"ha nem teszitek de gyorsan, akkor visszakézből odasózok ám" ! Vagy:
"Ugyan Mami! Hogy képzeled, hogy mutogatod a combjaimat???" Kép Kép Kép
(Bocs az idétlenkedéseimet! Egyébként már kicsit komolyodtam.. Hát igen...Ez a korral járKép Kép Kép Kép Kép

Lilke
Remélem a filmszakadás jól telt! Kép Nekem ma 20 percre redukálódott, mert barátnő jött látogatóba! Kép Kép

Jó hallani Éváról a híreket, hogy klasszul vannak! KépRitka, hogy egy gyerkőc ennyire pontos legyen!! Pont a kiírás napjára szülessen meg.. Hm...Pedáns kislány! Kép Kép Kép

(Lili pont olyan parázós, mint két barátném, akik majd beájulnak a stressztől, aztán mindig 4-5-re vizsgáznak..Kép
(Ja, én is ilyen voltamKépKépKép )

KépKép
mino

Roz
megnyomtalak 3 emilkével!
Remélem befér a freemail-ba! Ha nem, javaslom, nyiss egy citromailes címet, mert ott zsebből 20 megányi cuccot tudsz fogadni, és nem csak 5-t! Ja és eddig még nem tojt be...
Tényleg!
Megfordult már valamelyikőtök fejében, hogy kér a szüléshez EDA-t???
(epidurális érzéstelenítést..)
Budapesten szokott eljárás, ha a mami kéri..

KépKép
mino

jaj! Hát Ákoska meg szuper kispasi!! Nemsokára pörög, mint a búgócsiga!!!!!! Kép Kép Kép
Így tovább Kispasi!!!!!!!! Kép Kép

SbeaZsolt
Merre vagytok?
Beát biztosan Lillácska kisajátította, Zsolti apu meg még nem érte haza a munkából... Gondolom.

Kobudo
Te is nagyon hallgatag vagy ma!! Talán a légkondi hibernálta az ujjaidat?!? Kapcsold ki, ma nincs oly meleg!!! Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Mino, bennem nem merült fel az EDA, 3 barátnőm kérdezte, h kérek-e (ők anno kértek), de igazából nem beszéltünk erről a dokimmal, és amikor tényleg k...ra fájt, akkor mondta, h adhat vmit, de csak lassítani fogja a szülést, nyilván itt már nem az EDA-t ajánlotta. De mondtam, h kibírom, nem kérek én semmit! ÉS tényleg kibírtam, és ma már csak emlékszem, hogy fájt nagyon, de nem tudom felidézni, vagy hasonlítani semmihez!Kép hú, most tüszentettem, de ez piszok szar, mind ciciileg, mind varratilag, amiből egy most akar kibújni. Ú, de rosszulesett....

Gondoltam, h viccelődsz, nem kell magyarázkodni, van azért humorérzékem..Kép Persze felvettem, de annyira édesen tud görbülni lefelé a szája, h na!
MA is nagyon édeske volt, jó, délelőtt nem akart aludni, de azóta már a második nagy szundit nyomja, kop, kop, kop.

Én is remélem, h Éváék jól vannak, már csak 2 éjszaka és mehetnek haza. Az előbb kinéztem, de most nincs itt a férje, délben meg nem tudtam kimenni, beszélni Vele.Kép

Sbea, mit mondott Simonka? Mikor mentek?

Kép
seriff

Sziasztok!

Mino a délutáni filmszakadásból nem lett semmi... Kép Elfelejtettem, hogy próbánk lesz, jövő héten koncert lesz. Záró... Hát ennek is hamarosan vége. Most pedig újra tanulok... Kép

majd még este benézek. Kép
birolili

Hali !
Mi is megvagyunk Mino rátapintott a lényegre. Bea elfoglalt, én meg most értem hatza a melóból. Köszönjük a recepteket, de csak a muffinos jött át, a többire az írta, hogy nem található. Mi is lehet akkor itt a probléma?

Nálunk felmerült az EDA, de a kórház gyorsan eldöntötte, hogy nem lehetséges, mert kecskeméten nincsenek az izsáki úton anesztesek.

Orsi! Mintha Lillácskát látnám a képen. pont így szokott Õ is sírni.

el ne felejtsem ma voltam a tescoban pelusért, és akciós volt a tescos pelus. 31 FT-ért adták darabját. Kár, hogy nem vettem 2 dobozzal.

Simonkához 27-én kell menni, de bejelentkeztünk a Heim Pálba is. Oda 29-ére kaptunk időpontot.

Lili!
Sajnos tegnap nem voltunk felétek. Városba sétáltunk be, visszafelé meg már rohantunk, mert Lilla szirénázott Kép

KépKép
KépKép
sbea

SbeaZsolti
Nem mondjátok, hogy azt mondták nincsenek anesztesek?!?!? Az nem igaz...
Amikor a szülészet látogatás volt és a Szabó főorv-val beszéltem, ő is azt mondta, hogy van EDA-ra (epidurális anestesia) , es SDA-ra (spinalis anestezia) is lehetőség! Bár inkább a spinélisat szokták alkalmazni... (Az a rosszabb... migrén, és sokáig nincs felkelés.)
Én alatatásban fogok "szülni" (császár), és itt, Kecskeméten!
Úgyhogy szerintem átvertek benneteket! (Vagy foglaltak voltak az aneszteziológusok...)
Hát erről ennyit... Jó kis tájákoztatás van...jó egységes! Kép Kép Kép
A lényeg, hogy ekkora gyerekkel elbírt Bea! Tyűűű az anyját... majd 4 kg volt a kis tündér...
A többi emilhez nem tudom miért nem kaptátok meg a csatolmányokat, de megismétlem, hiszen akkor a lényeget, a csirkebibliát nem is kaptátok meg!!! Kép Kép Kép Kép Kép
(Megnéztem az elküldöttek mappámban, ott még megvolt.. Kép Kép

Orsi
Akkor továbbra is veszem a bátorságot a poénkodáshoz! Ha mégis valakinek megbántanám az érzésvilágát, nem akarattal teszem, és kérlek szóljatok!!! Kép Kép Kép Kép

Lil
Te mit zenélsz??? Furulya, basszgitár, dob, harsona, nagybőgő????? Kép Kép Kép Kép Kép
Vagy az ovisokkal adjátok elő a "Macskákat"? Kép Kép Kép Kép Kép Kép

(Gyagyás vagyok, mi?!?)

Pedig két napja marhára fájdogál, görcsölget, meg feszít a pocakom... De lehet, hogy csak Bikficke növésnek indult. Fekvésben, meg a zuhany alatt egész jól ellazulunk..Kép
De se magzatvíz csordogálás, se vérzés, se medencetáji fájdalom...Inkább az alhasamba, és az ágyéki részbe sugárzik..

Na??? Ki nyugtat meg?? Amatőr lélekkurkászok jelentkezését várom!Kép Kép Kép Kép
Jelige: "Ugye még kibírjuk 4 hétig osztódás nélkül!?"

Puszi mindenkinek, megyek a tus alá lazulni..
(ja, és Bikficke rendesen mozog... )

Ha ma már nem lesz erőm jönni, akkor ugye reggelre írtok?!?
Ma is többnyire én firkáltam... Kép

Szép álmokat gyerekek!Kép

33+1

KépKép
mino

Hát pedig az izsáki úti kórházban nincs anesztes. az megyeiből járnak át, de EDA-ra semmi esély nincs. Nekünk Tankó volt a dokink. Ha Õ nem tud róla akkor azért elég esélyes, hogy nincs. Vagy mégis? Mindenki mást mond? Most akkor mi is van? KépKép Na mindegy. mi már egyszer túljutottunk rajta így is. A 2. és a 3. egyszerűbb lesz. KépKépKép

Itt egy új kép. vessétek össze az előző hasonló képpel. Van gyarapodás? Kép
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Mino!

Sikerült megküzdeni a sötét erőkkel !Kép

Köszönjük szépen !!!!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Mino, én régen furulyáztam 4évig, majd klarinétoztam 4évig, de most már legalább 8éve nem volt hangszer a kezemben. Furulyázni itt a fősulin kötelező volt, így azon azért néha játszottam. Ja, éps zongorázni is tudok, tanultam 2évig. Kötelező volt. Szerettem, csak gyakorolni utálok. Klarinétozni is profin tudtam (csak így szerényen Kép ) de utáltam gyakorolni és így nem lett belőlem művész. Nővérem brácsaművész, így elég egy a családban... Kép Én maradok háziasszony.... Kép De nagyon szeretem a komolyzenét, babóval is rengeteget hallgatok. Kép

Sbeáék, nagyon sokat fejlődött Lilla, szépen ki vamn kerekedve. Kép

Jó éjt nektek! Lili
birolili

jó reggelt Kép

Apák olyan mint a kiselefánt és mindenkit felébresztett ahogy elment itthonról esküszöm kiköltöztetem a teraszre : o pedig Áki nem rég aludt vissza na mindegy haláli ez a kép kár hogy nincs hangos fotó mintha Ákit látnám Kép

seriff
nagyon nagyon köszike a leírást érthető volt Kép
hát nem is tudom miért tudod nehezen összeszedni a gondolatod lilke bizti kivétel de szerintem a terhesség és az anyaság teljessen elveszi az ember figyelmét

bea+zsolti+lillácska
nem tudom miért nem mentek át a emilek azt sem értem hogy a mufflin mért ment át pedig pont arra irta ki hogy nem ment át probálkozom jó Kép
tündéri ez a kiscsaj milyen húsis eszméletlen gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!Kép

mino-mino ejnye-ejnye hát szabad ilyet csinálni micsoda hátborzongató konyhai segédletet küldesz nekem : o apropó hol lehet megrendelni : o
a csireke biblia szuper!! (mint a pasik )
ma még pötyögöm a top listánk többi részét mert még hátra van a joghirtos szelet meg egy csomo gyors fini sütike Képcsak valami van a szöveg szerkeztővel ugyhogy emilkébe irom be .ja van citromos cimem ugyan az mint freemail ritkán használom de akkor átstartolok oda

kob.
hol vagy minden rendben??

lilke
hogy te tényleg milyen ügyiike vagy anno én is ovonáni akartam lenni de ma már ugy érzem kifogyott az emergiám most ha Ákikám lesz olyan 1 éves körül akkor megprobálom a másik álom sulim de majd kiderül hogy 3 gyerköc melett hogy sikerül

ja megtaláltam a szopis fűzetet a netem http://www.lll.hu/szfuzet
de ezen az oldalon van egy csomó jótanács nézzelődjetek
most megyek csibéim visszaaludt én meg húzok takaritani

Kép

Kép

Kép
roz23

pill pobálkozom valszínű ogy nem kis o hanem nagy , : O

Kép

Kép

Kép
roz23

valamit elrontok de mit passz

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
Hajnali tyúkanyó Kép
Orsi, még nekem írta le a smile megjelenítési módokat! Na figyu: nagy o, és nem kell szóköz az O- és a : közé!!! Így ni-
Kép

SbeaZsolt
Szívesen a reciket..Máskor is! Kép Kép (Roz lángosait kunyizzátok el! Szédítőek..)
A Királylány nem semmi...nyammogni való szaftos combijai vannak ám! Amindenit... Kép Kép Kép Kép Kép

Ja, Roz! Lehet, hogy az én muffinos receptjeimet kapták meg Sbeáék!
Szólj férjednek, az informatikusok gyöngyének, hogy állítsa be neked valamelyik levelező rendszert (Pl: outlookexpress, vagy microsoft outlook), hogy abba jöjjenek le a leveleid! Egyszerre több fiókot is tudsz igy kezelni, nagyobb a tároló kapacitás, és a csatolmányok küldése, vagy a szövegszerkesztők használata is egyszerűbb!
De ha gondolod, az ICQ-n keresztül elnavigállak én! Be tudod te is állatni, csak kérdezd meg az "uradtól", hogy melyiket használhatod! Meglátod, sokkal jobban fog tetszeni!

Lil
Milyen koncertre készülsz most?
Te kis zenemanó! Kép Kép Kép
Én meg hegedültem pár évet, de nem annyira szerettem, soxor ellógtam, csak a szolfézst bírtam, de azt nagyon! Meg stikában zongorázni tanulgattam (úgy autodidakta módon..) Kép Kép
Aztán mikorra végre anyu megengedte volna, hogy gitározni járhassak, eltanácsoltak a sok lógás miatt! Kép Kép Kép Kép
Ennyit a zenei "karrieremről"! Kép
Aztán nehogy rongyosra tanuld az agyad! Kép

Huuu...Bikikém a bordám alá tuszkolja a kicsi lábát... Bivaj egy kicsákóKép Kép Kép Kép

Na most készülök, mert megyünk a MÁV-kórházba, a szemész doktorbácsihoz.. Lesz ám pocak bámulás... Egy hónapja még nem volt ekkora.. Kap ám simikét Bikfic..
Imádnak minket! (Már 9 éve járok a dokihoz. Osztályvez főorv, és egyszer letegezett, azóta tegeződünk, és még egy vasat el nem fogadott!!! Ja, és az utolsó pillana után megmentette a látásomat!Imádom én is őket! )

Mit szóltok a Pásztor Soma névhez? Kép
(Vagy még a Döme Kép is szóba került hónapokkal ezelőtt, és megint visszajött.)

Puszi mindenkinek!
Szép napotKép Kép Kép
Majd estefelé jövök!

(Kobudo még emilt sem nézett! Mi lehet vajon vele?!?)

Orsi

Lehetne megint egy PacuHanna képet..??? Naaaa..Kép Kép Kép

KépKép
mino

sziasztok Kép

mino akkor te most mufflin receptet nem kaptál már azt sem tudom kinek mit küldtem inkább kérjetek hogy kinek mi kell mert én már nem vagyok képben ha ma lesz időm akkor beirok még egy-két receptet

mino
Kép viccelsz apjuk?? Suszter lyukas cipőben Kép
a karnisaimra is 1 hónapot kellet várni és mégis én tettem fel igaz az egyik le is esett mert két tégla közé furtam állítólag de apjuk ezer mester megoldotta valami nagyobb tiplivel
Nagyon vigyázz magadra ma a nagyfaluban Kép

sbeáék
én szívessen ujra küldök mindent ha nem ment el ha kell szoljatok Kép

megyek mert adrikám telepakolta gatyót Kép
na ha most semjött össze vigyori nem probálkozok többet lefagy az arcomról a vigyor Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?