Sziasztok!
Azt hiszem, szerencsés vagyok. Ákos megitta a tápszert cumisüvegből. Még belegondolni is rossz, mi lett volna, ha nem issza meg. Akkor mit csinálok? De hát szerencsére megitta. Tegnap is adtam neki meg ma is. Az az igazság, hogy a szopit nem hagytam még abba, csak csökkentettem. Arra gondoltam, hogy ha ritkábban szopiztatom, akkor talán nem sebesedik ki a mellem és nem lesz baj. Hát majd meglátom. Most úgy néz ki egy nap, hogy reggel szopiztatok, délelőtt és délután tápszer, délben kanalas, este anyatej cumisból amit egész nap fejtem + ha kér, szopi. Ma elaludt a cumisüvegen, úgyhogy ma csak reggel szopiztattam. Az az igazság, hogy a két hét betegség miatt úgy lecsökkent a tejmennyiségem, hogy kb 50 ml-t fejek le egyszerre egy ciciből. Hát ez egy szopinak nagyon kevés lenne. Ma Ákos kakilt egy tápszerest, nagyon büdi volt
Egyébként sokkal kényelmesebb nekem így, nem kell izgulnom azon, hogy van-e elég tejem, kisebesedik-e stb. Így tudom, hogy mennyit eszik, hogy jóllakik, nekem sem fáj, és nem is annyira nyűgös mint régen. És kezd rászokni arra, hogy cumival és gyongyóval aludjon el. Szóval majd még úgyis beszámolok, de egyelőre bíztatóak az eredmények
Ildi: én is örülök, hogy találkoztunk, remélem nem csalódtál bennem
El tudnád küldeni a képeket az
evatoth@index.hu-ra? Eltenném a képeink közé emléknek. Egyébként ha te is szeretnéd, találkozhatunk máskor is, sűrűbben is.
Andi: engem is foglalkoztat az ingyenes tanulás lehetősége gyes alatt. Tudnál nekem olyanban segíteni, hogy indul-e olyan szak a fősulin, amire nem kell felvételizni? Ugyanis én már szinte semmire nem emlékszem, ahhoz azért nem lenne kedvem, hogy mindent újra kezdjek tanulni. Szóval ha lenne valami olyan, amihez nem kell felvételi, az tök jó lenne. Esetleg érettségi pontok, csak azt meg nem tudom, hogy hogyan kell számolni és melyik tantárgyakat, szóval semmit sem tudok erről a pontrendszerről.
Angi: na ugye milyen jó a hasrafordulás
? Amikor már nagyon unom, be szoktam rakni Ákit a babahordóba, abban nem tud hasrafordulni! Babahordostól teszem a bébitornája elé, így félig ülve az öléhez érnek a játékok, és azokat piszkálgatja. Érted hogy gondolom? Ma volt nálunk Vanda, jövő héttől már csak hetente 1x jön párszor, utána csak havonta megnézi Ákost. Mondtam neki, hogy masszírozza vissza a hasrafordulást
Én tervezem hétfőn a babaklubbos menést, 10-12-ig van, de lehet, hogy 11 felé érek oda, attól függ, Áki hogy alszik.
Szóval szerintem jó ez a klub, de ne gondoljatok semmi extrára. Én már voltam 3-4x, egy nagy teremben összegyűlnek az anyukák ölükben a gyerekeikkel (a nagyobbak szaladgálnak, másznak), van lerakva szőnyeg, hoznak az anyukák játékokat, igazából beszélgetni, eszmét cserélni lehet, meg ismerkedni. Általában a védőnők szerveznek valamit, volt már Nestlé kóstoló, ruhavásár, gyerekpszichológus. Most ha minden igaz bőrgyógyászt hívnak, ha eljön. Szerintem egy programnak jó. Gyertek el, akik tudtok, majd meglátjátok. Nekem már vannak ismerőseim, beszélgetünk, megtárgyaljuk a gyerekeket, ki mit hogy csinál stb. Szóval a szokásos.
Ja, és most hogy nem kell a tejmennyiségre figyelnem, elkezdhetem a tornát, úszást. Szurkoljatok, hogy ez a sok háj lemenjen! És legyen erőm a csoki csábításának ellenállni
Jó éjt mindenkinek!
Évi