Ma reggel láttam a kisbabámat ultrahangon!!!!!!! vagyis Őt még nem csak a kis zsákját. a petezsák 11 mm. kapok róla fényképet is
) meg cytológiát is csinált a doki, és 3 hét múlva kell visszamennem, utána elküld a genetikai tanácsadásra. nagyon sok mindenről beszélgettünk, képzeljétek azt is megemlítette hogy az internetre felírtam őt is
a hálapénz.hu-ra. de én csupa jót írtam róla, még azt is hogy nem kért "hálapénzt". Lehet hogy az adóhivatal nyomozást indított név szerint...??? na nem tudom, azt hiszem hogy csak úgy általában értette hogy "jó nagy botrány volt belőle". szóval megnézte ő is azt az oldalt
de a "botrány" óta a vidéki kórházak adatait nem lehet elérni.
Azért örült nekem, hogy mentem, természetesen emlékezett rám, mondta hogy örülnöm kell a babának. Sebtében elmeséltem neki hogy (miért) bizonytalan a genetikai diagnózis, és az eddigi genetikai tanácsadások csalódásait is. Olyan nyugodt és határozott és minden kétségem meg kérdésem elfelejtem amikor beszélgetünk.
December 16-20 körüli a szülési dátum
De addig sok kellemetlen dolog áll még előttünk... De inkább csak mindig a mai napra kell koncentrálnom, nem arra hogy mi lesz holnap.
jaj nagyon remélem hogy minden rendben lesz és szenteste már hárman gyújtunk gyertyát!!!!! már csak 8 hónap
köszi nektek mindenért, a megértésért, a vigasztalásért, a biztatásért, és a gratulákért