Kukurikúúúúúúúúúú
Megyek fogorvoshoz a változatosság kedvéért!
Tegnap este még voltam, mert fájt, és hogy ugyi lássa a doki mikor fáj, hátha abból többet tudunk. No én dokim kezelt, egy másik fickó nézte meg. Nem semmi fax volt az illető. Elpaskolgatta az arcom, mintha legalábbis ezer éve a páciense lennék, de minimum a hugicája. A végén megkérdezte, nem akarták-e még szabályozni a fogamat. Mondom de. Erre kiviharzott, asszisztens lánnyal gondoltuk, átment az én dokimhoz megbeszélni a teendőket, a csajtól tudtam meg egyébként, hogy az ürge húzást javasol. 20 perc múlva (este 8-kor) felszólnak a reciről, hogy mire várunk, mert a doki már hazament (még az óráját is a rendelőben felejtette).
Felhívtuk én dokimat, kiderült hogy vele sem beszélt. Normális az ilyen? Nem semmi. Nem a betege vagyok, terhes vagyok, röntgen kizárt, ha fáj, ki kell húzni... Jó hozzáállás... megtartó fogászat! Gratulálok!
No aztán én dokim végzett, megbeszéltük, hogy ma elkezdjük gyökérkezelni, nem várunk tovább!
Mia! De helyes kismami vagy!
Nagyon szép gömbölyű már a pocid!
Hajad tuti örökli Patrik! Már előttem van, ahogy rock koncerteken rázza a loboncát!
De ügyik vagytok Szilvivel együtt! Terveztek, varrtok, tőlem ez annyira távol áll!
Szilvi! Nagyon jók az új vonik! Kedvet kaptam egy kis átalakításhoz én is ha lesz egy kis energiám!
Lini! Tudom, de kezelés után kezdett fájni!
Azt mondta a doki, hogy lehet, hogy már akkor is volt gond, sőt, csak még nem jelentkeztek olyan határozottan a tünetek.
Hordozókendő vagy kötős kenguru jó ebben a korban még... mondanám, hogy elviszem felétek, próbáljátok ki, csak még nem merek ekkora útra indulni egyenlőre.
A péntekre gyúrok, mert az nagyon hosszú lesz!
Mia! Másnak nagyon bejön a hintaszék, lehet, azt is kéne kölcsönkérni kipróbálásra, ha bejön, akkor áldozni rá.
Orsi! Neked is visszajuttatom ám a fűtőkédet!
Tegnap du akartam írni, de nem akartam belebarmolni a Mimi-Orsi féle laptető-projektbe!
Naná, hogy talpraesett vagy! Ki, ha Te nem?
Kombinon van légkondi! Amíg bent vagy, addig nincs gond!
Szegény párod! Jobbulást neki! Remélem, nem annyira komoly, mint írod!
Dolli