Új privát üzeneted érkezett!

Biztos azt gondolja,hogy Érden dilis nők laknak! :wink:
Vendég

Megvan az ágyikó! :D Már Apa kocsijában van! Ezen izgultam csak, hogy napközben tudjon kimenni, ne csak meló után!!!
Most már tuti, hoogy este tornaaaaaaaaaaa! :D

Szilvike, majd dumcsizunk!

Én viszon megnyugodtam, légy is odébb állt, alszom egy picit! :wink:
Vendég

Ügyik vagytok!!!!

Erre pezsgőt pukkantunk!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Kép
Kép
sylph

Orsi!
Inkább hülyék legyünk mint unalmasak :lol: :lol:

Szilvi!Beszélek a Gyurival,és átvisszük valamikor.Neked mikor lenne jó?De csak 18 után tudjuk átvinni mert nincs autóm.
Anyag nincs,de majd keresek egy ócska elnyűtt farmert.

Mia!Sajnos muszáj varrni rá,mert az űlés alja végig kifoszlott és elvékonyodott az anyag.
Ez a hátránya a 7személyes autónak.Sokkal magasabban van az ülés és ha süti a nap,jobban süti.

mimi12

Sziasztok,

Köszi a gratulációkat!

Mia: a mellszívót használom, de semmi. Védőnő szerint már sajnos nem igen fog visszajönni, valószínűleg a gyulladás kinyírta a tejcsimirigyeket. A másikból szerencsére jön. Csak szegény már most kivan a sok szopitól, ami meg engem bánt, hogy 2szer 3szor akkora mint a másik. Elég bénán nézek így ki. :oops:
Jó nagy lehet már a pocakod. De jó is volt, amikor Lili is bent volt! Milyen nyugi volt….. :lol: neeeeem is. Nem szeret sétálni a babód? Milyen dolog ez?! Már most neveld meg, mert „később”, már nem fog menni. :wink:

Orsi: pihenő szék? Lehet magammal vinni? Az milyen? Nem is hallottam még róla. :oops: :oops:

Dolli: laktoherba teát iszom meg a babylove- os teát.
Itt vagyok én Lilinek 0-24be, nem kell ahhoz ordítani. Na most már nagyon érdeke mi az a pihenőszék! Kengurunk van, de azt 2 hónapos kortól lehet használni, persze már kipróbáltuk, de olyan esetlen benne, még nagy neki. Nem is érezte jól magát benne. Már nagyon várom, hogy bele nőjön!! Akkor legalább a kezem felszabadul. :lol:
Mikor mész fog dokihoz? Foggal nem szabad játszani, mert nagyon tud fájni, ha időben nincs kezelve.

Szilvi: a homeos cuccot még kipróbálom elmegyek a patikába és megkérdezem, mit lehetne rá venni. Tejet nagyon minimálist iszom. Heti 3-4dl maximum. Tejterméket mondjuk eszem joghurt, sajt, túrórudi.
Én is szoktam rátok gondolni, főleg amikor a kis játszó mellett megyünk el séta közben. Mindig nézem ott vagytok e, bár szemüveg nélkül nem sok esélye van, h meismerlek. :oops: :lol:
Hűűű jó kondiban vagy, h az ajtót csak így kapkodod fel le. :lol: :lol: :lol:

Ibernuska: Lili fél órát alszik napközben azt is a karomban. Sétálni szeret, ha lemegyünk (nem mindig sikerül, mert amíg ordít nem indulok el, így van h nem jutunk le) a kocsiban alszik, de ahogy hazaérek szeme kipattan és már nyomatja is a műsort……
:shock: Túrós tészta szalonna cukor???? Huuu :lol:

Nálunk apa amióta együtt vagyunk 20kg hízott. Most olyan dagi…. Hiába mondom, h diétázzon,, eddzen…… nem hatja meg. Mondjuk már néha ő is megemlíti, h dagi csinálni kéne valamit, de csak eddig jutunk.

Na mini diktátor megengedte, h írjak nektek. Jupiiii (igaz reggel kezdtem)
:lol:
pusz

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi: Hehe, laposteto! mostantol Forumos szlogenne kell hogy valjon, minden oldalt ezzel kell kezdeni :D:D:D

Noemi;
Ehem, balkezes valek:) Anno a hegedutanar megkuzdott velem mert nagyon nem ment az elejen a dolog:)
Vagni viszont mindig jobb kezzel szoktam.
Jo hogy mondod! Akkor ezek szerint arra is kell majd vigyaznom hogy az autos ulest minel kevesebb nap erje ugye? (Parom kocsija sotetitett de az enyem nem.....) Ha jobban belegondolok, a kocsim a napon rostokol amiota terhes vagyok!!! Turoba, akkor az ules is lehet hogy mar ki van szivva nap altal??? :( Csak azt nem tudom hova a turoba forgassam akkor a kocsit...... lehet hogy beallok vele forditva, hogy egyenletesen fakuljon...
Bele sem merek nezni:(

Szilvi:
Igen lattam hogy biztosan mar jol bejaratott farmerbol van, pont azert nez ki nagyon profin,hogy az oldalan jol bekopott. Anno mi is mindig igy fabrikaltunk anyuval, regi gatyak reszeibol! Imadtam azokat a farmeres-vaszonfodros idoszakokat.
Jaaaaaaaaaaaaaaaj nekunk van itthon kb 50 Burdank, meg mas, olasz lapok, meg most is meg szokta venni neha anyu a Burdat:) Csak mostanaban nem varr mar semmit. De ki van szabva egy kis kabat, elvileg szulinapomra megcsinalja mert ragtam mar erte a fulet:):):) Ha egyszer lesz lelkierom mutatok sajat tervezesu ruhaimat. Jah, majd ha beleferek felveszem:D egyszerubb mint fotokat kesziteni. Amikor anno egy divattervezovel dolgoztam itthon, sok mindent csinaltam en is. Csak azota valahogy errol leszoktam. (Foleg amiota tuirba jartam. (mert hat ugye anyagszukseglet, hozzavalok, ido hogy kiszabja, megvarrja az ember es marha dragak az igazan szep anyagok.)
Bar szerencsere a divattervezo lany akivel dolgoztam nekunk azota is fel aron ad minden anyagot. (anyu varrt neki vagy 8 evig....)

Lini:
Szerintem most mar ossze kellene fognunk igy Forumosok, elhizott ferj-uraink ellen. (Vagy inkabb erdekeben!) Es kitalalni a korszakalkoto otletet, hogy tudnank lefogyasztani azokat a kellemetlen imitt-amott eloturemkedo hajpacnikat roluk:D Nekem egyenlore semmi epp kez-lab otletem sincs. :(

sünciboglya

Mia!
Én is balos vagyok :lol: :lol:
Nyugi!!A mi autónkban magasabban ülünk,vagyis magasabban vannak az ülések. :wink:

mimi12

Mia: benne vagyok, ötletem egyenlőre nekem sincs.

Megnéztem a széket, mi azt hinta széknek hívjuk :oops: Van olyanunk, de nem marad meg benne max. 5 percre. :?

pápá

Lini
Kép
kicsi lini

Szasztok!

Mia, kabát.... hááát ne tudd meg mióta szeretnék magamnak egy jó kis szövet télikabátot varrni, de sosem jutok el odáig :cry: az a baj, hogy amit a boltokban lehet kapni azok nagyon bénák, meg baromi drágák is és legtöbbször rövid az ujja is.... :?
Én is nagyon imádok alkotni!!! Egyik legjobb cuccom egy fűző volt táskával ugyanabból az anyagból, nagyon szerettem. Mikor a parádén voltam benne, egy csaj meg is kérdezte hol vettem :wink: :lol:
Mutizz mutizz ruhákat!!!!!!! :lol: Nekem az esküvőim volt saját tervezés.

Mimi, várlak Titeket holnap!!!!! :lol: Végre megismerkedhetünk!

Orsi, na hazaért az urad? Szomorúságomban ráálltam a taposógépemre meg a leg magic-emre.... :wink: :lol:

Lépek, megyek zuhizni....

Szép estét mindenkinek!
sylph

Lini, írtad, hogy ha ordít a csajszi nem mentek sétálni... volt már, hogy elindultatok úgy? Nem nyugszik meg akkor ha ring a babakocsiban a kis popója? Lehet akkor többet is aludna, nem?
sylph

Érdi dilis nők!!! :lol: :lol: :lol:

Lini!
Ennyi idősen Zsófit még simán elaltattam a babakocsiban. Elég volt neki, ha ide-oda löködtem az erkélyen. Ugyanez volt a helyzet a hordozóban is. Beraktuk az autóba és már aludt is. Próbáld meg bőgve levinni sétálni. Szerintem tuti elalszik a zötyögéstől. Ja és Zsófinak minél zötyögősebb az út, annál jobb!

Mia!
Hogy te milyen szép kismama vagy! Az írásaid alapján tök nem ilyennek képzeltelek! Hol vagy te bojler??? Agyatlan!!! Hajad gyönyörű! Készülj fel rá, hogy hullani fog, mint állat szoptatás alatt/után. Patrik talpa édes!

Na megyek, elteszem magam holnapra... Joccakát!

Kép
Kép
lbernuska

Lini,
Mi lakunk a kis játszó mellett, nem kevertél össze a Szilvivel? Múltkor láttam egy csajt aki egy elég pici babát tologatott, milyen színű babakocsitok van? Holnap délelőtt valszeg megyünk le a játszóra de előre nem tudom h mikor. Szerintem Lilinek ennyi idősen 5 perc nézelődés pont elég.

Mia,
Miket írtál a flipchartra? Csak nem a beszerzendő babacuccokat? :D

Orsi, Noémi
Nagyon pihentek vagytok :D

Orsi,
Milyen lett az ágy? Majd mutass képet. A könyvedet kiolvastam, nagyon tetszett majd viszem vissza.

Szilvi,
Jók az új vonalzóid.

Kép[
Kép[
kostyika

Lini:
Hehe, akkor a listambol kihuzom a pihenoszeket is :) A hinta viszont sokak szerint jo... baratnom is arra eskuszik, 8 honapos a fia es imadja mar a kezdetektol.
Olyan tipusu van neki amelyet motor hajt, igy ugymond megy magatol. Zenel meg forog felul egy bigyo logos plussokkel felszerelkezve:D Hat itthon egy olyan 30 ezer alatt nincs....

Szilvi: sajnos fotom igazan nincs mert tavaly megdoglott az egyik vincseszterem, az osszes adatommal. (agyrem!) az osszes fotom termeszetesen ott volt...... ahogy az szokott lenni. A ruhak most nem jonnek ugye fel ram igy meg kell varni amig ismet bele tudok ferni valamelyikbe, utana majd csinalok valami fotoszerusegeket. (Bar foto meg en nem szeressuk egymast):D

Viszont!!!! Mellekelem a divattervezo oldalat, akinel dolgoztam, nezegesd meg a ruhakat, a nagy resze akkor lett tervezve amikor ott voltam, az arculata most is olyan, nagyon ugyes a lany!!:)

http://www.eclectick.hu/fooldal.html

Edina:
Koszi:)
A hajzatom mar kibirt egyszer egy kemoterapiat, annal rosszabb nem lehet a vegeredmeny a szules utan:D:D:D Szerencsere annyira gyorsan no hogy talan nem lesz gond. Levagni tuti nem fogom mert rovid hajjal nagyon butan nezek ki. Mar kerdezgettek hogy mikor szabadulok meg a lobonctol..... mondtam, tavaly levagtam a fenekig erot.... ez most igy jo egy ideig (jah vallig vagtam le, oktober ota lett ekkora.) Vajon a fiamnak is szep haja lesz?? Jo lenne.:D Majd meglatjuk:D

Egyebkent ez a bojler test nalam csak par eve van, elotte egesz emberformam volt! 63 kg.... edes alom:) de jo lenne ismet!:)
Most eppen 80 vagyok :S

kostyika:
Hehe, mint utolag kiderult, leginkabb hulyesegeket irtam oda! Mert mar a felet ki is huzgaltuk a lanyok tanacsara. Igy mar rovidebb a staferung jelentosen:D Szerencsere...... igy fel milla alatt megusszuk ezt a szulest:D:D:D

sünciboglya

Szilvi:
Talaltam egy fotot, az egyik taska amit mi keszitettunk anno ilyen, csak mas szinben lett nekem megcsinalva, meg az anyaga is mas hogy passzoljon a kabatomhoz:

http://www.eclectick.hu/img/eclectick_taska09_nagy.jpg

sünciboglya

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, ma megyek az első gyakorlatra!
Picit izgulok! Na jó, nem.............NAGYON IZGULOK! :?
Gondolom ez az első alkalom ilyen, hogy nem ismerek senkit!
De vagyok annyira talpraesett, hogy feltatálom magam........vagy nem? :o
Lehet egy kicsit bizonytalan vagyok??? :D

3/4 óra múlva indulok, azért drukkoljatok, hog odataláljak!

Andika! Ágy még szétszerelve van és ha Apa így halad a pinyóval még elég sokáig így is marad.... :cry: (majd megkuksizod szerdán a pinyóban, amúgy nagyon szép! :wink: )
Most úgy érzem egy picit egy helyben toporgunk! Apikának nagyon fáj a bokája, minden estére feldagad, duzzadt, vizenyős és tiszta lila! :cry:
Tegnap elment üzemorvoshoz, ha egy hét múlva is ilyen akkor röntgen, mert lehet letört belőle egy darab! :(
Persze így a munka is lassabban halad!

Na megyek, nemsokára itt van anyósom.

Majd este jövök és mesélek! :wink:

Legyen szép napotok!
Ja, nanáááá hogy pont ma lesz 600 fok mikor a combinón kell utaznom 20 percet!

Puszika: Orsi
Vendég

Kukurikúúúúúúúúúú :)

Megyek fogorvoshoz a változatosság kedvéért! :wink:
Tegnap este még voltam, mert fájt, és hogy ugyi lássa a doki mikor fáj, hátha abból többet tudunk. No én dokim kezelt, egy másik fickó nézte meg. Nem semmi fax volt az illető. Elpaskolgatta az arcom, mintha legalábbis ezer éve a páciense lennék, de minimum a hugicája. A végén megkérdezte, nem akarták-e még szabályozni a fogamat. Mondom de. Erre kiviharzott, asszisztens lánnyal gondoltuk, átment az én dokimhoz megbeszélni a teendőket, a csajtól tudtam meg egyébként, hogy az ürge húzást javasol. 20 perc múlva (este 8-kor) felszólnak a reciről, hogy mire várunk, mert a doki már hazament (még az óráját is a rendelőben felejtette). :?: :?: :?: Felhívtuk én dokimat, kiderült hogy vele sem beszélt. Normális az ilyen? Nem semmi. Nem a betege vagyok, terhes vagyok, röntgen kizárt, ha fáj, ki kell húzni... Jó hozzáállás... megtartó fogászat! Gratulálok! :twisted:
No aztán én dokim végzett, megbeszéltük, hogy ma elkezdjük gyökérkezelni, nem várunk tovább! :D

Mia! De helyes kismami vagy! :) Nagyon szép gömbölyű már a pocid! :)
Hajad tuti örökli Patrik! Már előttem van, ahogy rock koncerteken rázza a loboncát! :wink:
De ügyik vagytok Szilvivel együtt! Terveztek, varrtok, tőlem ez annyira távol áll!

Szilvi! Nagyon jók az új vonik! Kedvet kaptam egy kis átalakításhoz én is ha lesz egy kis energiám!

Lini! Tudom, de kezelés után kezdett fájni! :( Azt mondta a doki, hogy lehet, hogy már akkor is volt gond, sőt, csak még nem jelentkeztek olyan határozottan a tünetek.
Hordozókendő vagy kötős kenguru jó ebben a korban még... mondanám, hogy elviszem felétek, próbáljátok ki, csak még nem merek ekkora útra indulni egyenlőre. :( A péntekre gyúrok, mert az nagyon hosszú lesz!

Mia! Másnak nagyon bejön a hintaszék, lehet, azt is kéne kölcsönkérni kipróbálásra, ha bejön, akkor áldozni rá.

Orsi! Neked is visszajuttatom ám a fűtőkédet!
Tegnap du akartam írni, de nem akartam belebarmolni a Mimi-Orsi féle laptető-projektbe! :lol:
Naná, hogy talpraesett vagy! Ki, ha Te nem? :wink:
Kombinon van légkondi! Amíg bent vagy, addig nincs gond! :)
Szegény párod! Jobbulást neki! Remélem, nem annyira komoly, mint írod! :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok! Mi ez a nagy punny? :shock: Engem kiidegelt a doki (mármint a fogamat). Most fáj, de inkább igencsak érzékenynek mondanám, ami állítólag holnapig természetes. Kiváncsi vagyok!

Orsi! Remélem, nem tévedtél el az nagy Budapesten!

Na kimegyünk, megnézzük, milyen hőség van kint. Délután elaludtunk! :roll: Esténk jól el fog csúszni, de legalább én is tudtam kicsit pihizni.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi,
Milyen volt az első nap? Tudtál még pihenni délután? Szegény András, jobbulást a lábának. Mond meg neki hogy gyorsan jöjjön helyre mert különben nem tudunk menni bowlingozni.

Dolli,
Mi itt szaunázunk a lakásban, bent is 30 fok van, Zsombor egy szál pelenkában szambázik egész nap :D Én hamarosan indulok kondiba, amint Robi hazaért. Most kéne menni úszni de 7-re megyek én is be Pestre, dumcsizni a volt kolléganőmmel. Úgyhogy ma megint apás altatás lesz. Fogdoki extra bunkó volt. Hova jársz fogdokihoz?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi!
Vegyél apának Feketenadálytő krémet! Azzal éne a lábát 3x kenni a lábát és naon sokat segít!!!
Nálunk 3 éve apának kiment mind a két lába, mert azt hitte, hogy tud a légvárba szaltót ugrani, hát nem tudott és kiment mind a két lába, elvittem gyógytornászhoz és mellette és masszíroztam a lábát naponta 3* két hét alatt helyre jött, de a Jánosba azt jósolták, hogy hónapokig el fog tartani!!!!

Sziasztok!!!
Vendég

sziasztok:)

Orsi:
Jobbulast parodnak. Juj szegeny! Lattam a nagy lila bigyot a laban amikor ott voltunk de nem mertem megkerdezni mi lehet vele. :(
Remeljuk nem tort le belole egy darab!!!!

Dolli:
Patrik es rock koncert :D:D:D:D Ezt bevizualtam. Remelem hogy szepen Szombatonkent majd a gyulekezetben fogja enekelgetni velem a "Hitunk Enekei" dalokat. :D:D:D

Sajnos varrni mar en is regen ultem le. Nem szabad azt sem, pedig most aztan lenne ido ra.

Hintaszek: en mar beleszerettem! A Brendonban ultem bele egyikbe, annyira tokeletes volt hogy el sem tudom mondani. Csak a kerdes: hogy a turoba tuszkolom be meg ezt is a haloszobaba a tobbi zsuf melle. Bar anyu elintezte, majd a nappaliban szoptatok. Igen am, de en a gyerek mellett szeretnek majd ringatozni amig o alszik az agyikoban, vagy esetleg egyutt ringatozni. :D Na majd megoldodik ez is valahogy. :)

Gratula a sikeres idegeleshez! Vegre most mar rendbe johet az a franya fogfajas!!!!

sünciboglya

Orsi:

Meselj, milyen volt az elso napod? :D

sünciboglya

Szijasztok Csajszikáim! :D

Annyira édesek vagytok, hogy így érdeklődtök! :oops:

Combinó valóban légkondis!!!!! :D :D :D
Tök kényelmes az út, a Műegyetem előtt parkolok( jó kis hűs, árnyékos helyen :wink: ) a Petőfi hídnál szálok fel a 4-6-osra!Jászain meg kb. 3 lépésre van a suli!

Suliba mindenki nagyon szimpi, a "tanárnéni" roppant jófej csajszi, már msot imádom! Nem pedikür volt, hanem műköröm! Tippet ragasztottunk és csiszoltunk! Banyek most nem akarom magam fényezni :oops: , de olyan sikerélményem volt, mert nagyon megdícsért az oktató! :D
Megállapítottam, hogy sokkal, de sokkal könnyebb mint annó a masszázs gyakorlat! Annyira élveztem az ott töltött időt, szinte rossz volt hazaindulni! Fél órával rövidebb lett az oktatás, így negyed 3-ra már itthon is voltam! :D

Csimókat csak 15h-kor raktuk le,anyósom maradt még tovább mert napozni akart a kertben! De jó volt mert én bent alukáltam egy fél órát csimókkal, aztán kimentem vele dinnyézni, beszélgetni! Nagyon jóóóó volt!

Vendégem most ment el, olyan jó, mert most már lassan 2 hónapja minden szerdán jön! :D

Szomszéd nénitől kaptam egy csomó mindent ,ami a kertjében nő(paradicsom, paprika, zöldbab, CUKKINI :D ) Ez is olyan jó érzés!
Nagyon szeretek itt lakni!

Család vacsizik én meg elhúzok a szaunába, mert már rég nem voltam! Aztán egy hideg zuhany és a egy fini epres shake! :D

Ma nem vacsizom, mert az utóbbi időben állandóan ehetnékem volt! :oops:
Anyósom palacsintát csinált, annyira jólesett mikor hazaértem! :oops:
Szóval most egy kicsit oda kell figyelnem, mert jövőhéten starndolunk! :wink:

Össze vissza írok mindent, mert agyilag zokni vagyok! Ne haragudjatok, ha most nem reagálok semmire, holnap igyekszem jönni, bár reggel füvet kell nyírni! :?

Pusza
Vendég

Jesszus visszaolvastam magam!
Kb úgy írtam,mint ahogy a 4 éves lányom beszél! :oops: :oops: :oops:
Szóval minden jóóó, és minden jóóó és minden jó! :lol: :lol: :lol:
Tényleg lépek mert már írni sem tudok....
Vendég

Andika!

Szaunázás közben megszületett bennem a gondolat! :?: :?: :?:
Merényletem van ellened szeptembertől! :wink:
Kitaláltam, hogy ha elkezdődik ősszel az ovi, suli, mi meg elkezdünk cangázni! Imádok bicajozni csak 3 gyerekkel nem tudok elmenni, csak ha Apa is jön! Viszont tudjátok mennyi ideje van! :(
De ősztől lehet menni, csak Bogival! Addigra Zsombika is járni fog! Csinálunk útvonalterveket, és elindulunk a nagyvilágba! :D
Viszünk municiót, szenyót, üdcsit és betámajuk a környező játszókat, aztán egyre messzebb megyünk, ahogy a lábunk bírja! :wink:
Nekünk van 2 Hamax slipy ülésünk, ezek dönthetőek is, haZsombi elalukálna még! Illetve én odaadom a cangámat én megyek Apiéval!!!!!
Na mit szólsz????? Na gyorsan írjál erre valamit mert tiszta lázban égek! :D :D :D :D :D
Ja és mindenkit meglátogatunk itt Érden! :wink:

Ha valaki csatlakozna még az mégjobb lenne! :wink:

Megyek tudolni
Vendég

Szasztok Csajok!

Mia, mennyi jó cuccok vannak a honlapon Apááám, milyen sok sulit végzett a csajszi, meg divatbemutatók is.... nagyon ügyi, hogy így befutott!
Húú, elvesztek az adatok?! Na én ettől félek mindig, úgyhogy külső merevlemezre is mentek mindent, kibuknék, ha a fotóim elvesznének....

Dolli, ne tudd meg meddig válogattam a vonalzókat! Annyi variációs lehetőség van, hogy csuda! :lol:
Akkor most gyökérkezeltek? Jájjj.... de reméljük holnapra elmúlik már a fájdalom!

Orsi, de örülök, hogy szuper volta suli!!! Kedvet kaptam én is egy sulihoz :wink: én tudod mit végeznék el szivesen?! Asztrológiát, csak baromi drága és több éves :? De majd egyszer, talán.... Autódidakta módon, meg egy online tanfolyamon tanultam, de az mégsem ugyanaz. De úúúúgy szeretem, annyira érdekes, olyan sokmindent meg lehet tudni belőle!
Párodnak jobbulást, remélem semmi komoly!

Mimi, úgy örülök, hogy itt voltatok!
Szabira rá sem ismertem :lol: annak alapján ahogy mesélsz Róla! :lol: De az én gyerekeim is ilyenek, ha idegen helyre megyünk meg vannak szeppenve, de aztán oldódnak. És micsoda kék szemei vannak, a csajok oda lesznek érte! :lol: :lol:
sylph

Orsiiii, bicikliiiiii?
Pihenj egy kicsit!!!!!! :lol: :lol: :lol:
sylph

De amúgy jó ötlet!!!!! :lol:
sylph

Ma leszállítottuk Szilvinek a varrnivalót :lol:
Hihetetlen de a fiam bevágta a szégyenlős jó gyerek vagyok figurát :roll:
Itthon meg veri a másikat.Háát ilyenek ezek a pasik :lol:

Ja és tudjátok mi történik ha kettő tőzsgyökeres Érdi találkozik??
Szóval jól megnéztem a térképet és jól eltévedtünk,pedig hót egyszerű az út Szilviékhez.Itt az Iparos folytatásából nyílik az ő utcájuk,ígz 3-4km-el lejebb tőlünk..
Szóval,hívom Szilvit,hogy eltévedtünk,ő mondja,hogy hát nem tudja hol van az az utca ahol épp vagyunk,így adja a párját..
No Szilvi ura megkérdezte, hogy mit látunk magunk körül??? :lol: :lol: :lol:
Na mondom jól van a tipikus tőzsgyökeresek beszélgetnek,ki hol lakik és merre szitu :lol: :lol:

No majd holnap jövök,most megyek vizszintesbe teszem magam és felpolcolom a lábam.

mimi12

Mimi, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: DE idetaláltatok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sylph

Szilvi: ha elkezd ordítani addig nem hagyja abba amíg fel nem veszem és úgy sem könnyen fejezi be. De ma aludt 2 órát!!! El sem hittem! Olyan jó volt én is aludtam vele 1 órát!
Olyan jó h ti ilyen ügyesek vagytok és saját ruhákat gyártotok.

Ibernuska: próbáltam ordítva tolni, de én előbb adtam fel. A túl zötyis úton meg felébred. Nem túl jó alvó, de azért még reménykedem, h megtanulunk aludni.

Kostyika: őőőőőőőőőőőő lehet, h kevertelek bennetek?! BOCSI
Sötétkék a kocsi, de amiről tuti meg lehet ismerni az a rikító narancssárga papucsom. Mi 11 körül és 16 körül szoktunk lemenni, attól függ h jön ki és h Lili h engedi.
5 perc nézelődés szerintem is elég lenne, de Lilinek az nem elég. Órákig nézelődik és reklamál, ha úgy fogom, h nem lát ki rendesen.

Mia: nekünk pihenő székünk van, csak nem tudtam, h ez a hivatalos neve. Barátnőmnek van motoros, de a fia nem szereti.

Dolli: babát vársz????, nem is tudtam, de jó!!! Gratulálok!!!
A doki nem semmi! Így vicces, de akkor gondolom nem volt az.
Aranyos vagy, lehet egy kendőt beszerzek. Mi lesz pénteken?

pusz

Lini
Kép
kicsi lini

Lanyok ismet egy kerdesem van!
Erdemes-e venni pelenkazo alatetet:

http://bebibolt.hu/bababolt/images/Alat ... 04_LRG.jpg

Csak mert hogy a pelenkazok muanyag boritasuak. En sem szeretnek rafekudni, akkor tuti a babat is zavarhatja. Nem?

Orsi:
gratula az elso naphoz! Orulok hogy jo fej mindenki a sulban, ez a legfontosabb. :)
Mukorom? Huha. Ram egy egesz mu kez kene, de szerintem azt is leragnam.... ;)

Bicaj: ORIASI OTLET!!!! Pont ezt mondtam apanak, ahogy gyerek nagyobb en kovetelek egy bringat a nagy seggem hadd fogyjon, azzal szeretnek jarni ahova csak tudok. Szoval szivesen csatlakozom a cangas csapathoz! (csak legyen turelmetek bevarni engem a kezdetekkor....)

Szilvi:
Aham, nagyon tehetseges a leanyzo es nagyon rendes emberileg!!! Anyuink baratnok is. A honlapon egyebkent - most neztem - eleg keves ruha van fenn sajnos. Az uzletben sokkal tobbfele van. Ja es mas, fiatal divattervezok cuccait is meg lehet vasarolni, egy-kettore nagyon folyik a nyalam. :)
Itt csak az a gond hogy a lany alig-alig el meg ebbol. Szerencsere a ferje mar normalisan keres igy a felszinen tudnak maradni. :)

Az adataimat mar elvesztettem parszor. Az osszes grafikai portfolio anyagomat, 6 ev munkajat!!! No akkor azt hittem megorulok!!! De aztan "megoldodott" mert itthon ehberert dolgoztatjak a grafikusokat, 12 oraban naponta, apa azt mondta szo sem lehet rola. (arrol ne beszeljek hogy a zeneszek milyen korulmenyek kozott dolgoznak es mennyit....marmint a hegedusok mint en....)
Azert az szomoru hogy ilyen franya a szitu magyarorszagon:(
Na nem durrogok! :)

Itt olyan pocsek meleg van! Beizzitottuk a legkondit egy orara es elmentunk sultkrumplizni. Hazaerve nagyon klassz hideg volt a haloszoba, de fel ora multan megint tiszta szauna. Lehet hogy pocsek a szigeteles???? :shock: :evil:

sünciboglya

Orsi,
OK :D Ennél gyorsabban nem tudtam válaszolni mert bementem Pestre barátnőzni, 10 körül értem haza és eddig feküdtem Zsombor mellett a szőnyegen mert valamiért nem tudott elaludni :? Mivel se biciklim, se ülés ezért köszönettel elfogadjuk a tiédet. Szeptember 7-től indulhatunk, előtte nyaralok :D Nem is láttam még dönthető bicós ülést. Egyébként már régóta terveztem én is egy bicikli vásárlást, de valahogy mindig elmaradt.

Mia,
Szerintem ez is felesleges, én az elején egy textil pelust raktam a pelenkázóra, most meg már semmit.

Lini,
Ezentúl minden kismamának a lábát fogom sassolni keresve a narancssárga papucsot :D Zsombor 11 felé alszik kb egyig-fél kettőig így vagy még 9 felé megyünk le vagy 4 körül.

Kép[
Kép[
kostyika

Na jo, de azert ez a babajatek minden penzt meger:)
Kép

:D:D:D:D

sünciboglya

Jaaaaaaaaaa úgy elaludtam! :( Fel akartam kelni Apával 5-kor, de visszaaludtam!

Szilvike! Látom dodozol ezerrel! :D Holnap várlak Benneteket! :wink:

Mimi! Még nem sikerült szaki számát elkérni???? :cry:

Andika, akkor szeptembertől indul a nagy tekerentyű!

Lini! Nekem is van egy hordozókendőm, ha gondolod kölcsön adom kipróbálni! :wink: Cicid jobban van???

Zsand köszi a tippet, doktornő is a feketenadálytő krémet ajánlotta Apa lábára, pont úgy, ahogy leírtad és tényleg javúl tőle!

Brigi merre vagyol????? Jól vagytok?
Remélem Edinát nem betonozták be!!!!! :shock:

Dolli sajnálom a fogadat, jól megszenvedsz ezzel! :cry:
Te hogy megint kifogod ezeket a fac dokikat??????? :shock: :shock: :shock: Vonzod Őket???? :lol:

Megyek mert vár a gyepünk, Apa még a fűszegélynyírót is megcsinálta.........pedig reménykedtem, hogy azt kihagyhatom! :?
Vendég

Szép jó reggelt!

Lini, hát akkor nem egyszerű este a lányka! :wink: De biztos megtanul majd aludni is! Kitartás!

Mia, szerintem ez is felesleges, nekünk műanyag volt, eleinte textilpelust terítettem rá, de mindig elcsúszkált, így varrtam rá huzatot!
Ez az adatvesztés elg szar dolog! Tanács: mentenimentenimenteni! :lol:
Szóval nehéz belőle megélni, pedig azt hinné az ember, ha már több üzlet is van, hogy fut a szekér Neki....

Orsi, jó fűnyírást! Még most mert most jó az idő!!!!!!
Megyünkmegyünk! Már nagyon várom, mert fáj a hátam! Oszt majd dumcsizunk egy jót közben! :lol:

Na, lépünk a kisboltba kakaóscsigáért a skacoknak.
sylph

JÓ reggelt!

Orsi! Már én is azon agyalok, hogy lehet, hogy bennem van a hiba? Vagy csak hamarabb kibukom az átlagnál? Pedig piszok nagy türelmemről vagyok híres! :)
Lassan triatlonozhattok is! Úszás, bringa! :)

Mia! Én használtam alátétet, azért szerettem, mert az elején sűrűn előfordult, hogy pelenkacsere közben jött a pisi-kaki és akkor egyszerűbb volt kidobni azt, mint takarítani/fertőtleníteni a műanyagot. Valami online babás műsorban láttam, hogy az elején úgy lehet spórolni ezzel, hogy kettévágjuk az alátétet, mert annyi is elég alá, amíg picúr. Illetve amikor mentünk valahova, akkor is ezt raktam alá peluscserénél. Szóval nekünk bevált! :wink:

Szilvi! Kakaóscsiga nyami! Jó ízlésűek a gyerekek! :)

Lini! Kitartás a csöppséghez, én ha ilyen anyásabb periódus volt/van, azzal vigasztaltam magam ringatás közben, hogy ez is elmúlik majd egyszer és akkor hogy fogom bánni. :) Az alvás is remélem hamar beáll! Drukkolok!
Igen, úgy néz ki, hogy valaki lakik odabent. Holnap megyek dokimhoz, de Pestre vonattal. Nem lesz egyszerű menet, ahogy mostanság érzem magam, de szerencsére tesóm szabin lesz, kijön elénk az állomásra, nála alszunk, délután anyum is felér Kecskemétről és együtt hozzuk majd haza csibét, mert akkor már nagyon késő lesz, tuti nem fog úgy sétálni, mint szokott. Apa meg úgy néz ki, sokáig dolgozik holnap is. :(

Andi! Én máig ringatom csibét, de már nem sokáig, remélem jövő héten meglesz az ágya, és akkor befejeztük. 13 kiló a csöppség. Nem könnyű letenni a rácsos ágyába.

Lányok! Csibe mostanában mindentől annyira be van rezelve. Illetve már korábban is kezdődött, de most nagyon durva. Meglát egy pöszt a fürdőkádban (ami mellesleg a zoknimaradék) és ha azon nyomban nem halászom ki, olyan ordítás van, hogy na. De nem hiszti, látom rajta, hogy fél. A bogaraktól is, most megint retteg a házbeli csajoktól is, az utcán az autóktól, motortól. Nem tudom, hogy mi lehet, de nagyon kiakasztó, főleg az, hogy nem tudom, hogy segítsek neki, mi okozhatja. Valami tipp? Türelmes vagyok (a tegnapi pöszt kivéve :oops: ), magyarázok, mutogatok... :(

És megvan az első kétszavas mondatunk is (Szia Anya!). És magától mondja puszi után, hogy "Szeje" (Szeretlek!) Olyan cuki! Jön, puszit ad, és mondja! Eddig is mondta, de csak utánzásképp. :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Mia,nekünk sem volt sosem ilyen palnkázó alátétünk,én is textil pelust tettem a gyerekek alá.Viszont szerintem tök édes :lol:
De felesleges pénzkidobás,ha drága.AZ Ikeában láttam 1500ft körül,bár az nem bélelt,és itt a Total kút mögött van a pelusdiszkont(mi ott vesszük a pelust),ott most láttam olyan eldobható alátétet 80ft/db áron.

Orsi!Elfelejtette a Gyuri oda adni a számot.Majd ha hívom és nem felejtem el,akkor elkérem tőle :lol:

mimi12

sziasztok :)

Tisztelettel jelentem, felfordulok ettol az idotol..... :shock: :shock: :shock:

Szilvi:
Akkor en is varrok majd ra huzatot, mondjuk lepedobol? 2 huzat eleg lesz? :) Gondolom azert lesznek "balesetek" peluscsere kozben..... anyu meselt rola. Azota is szegyenlem magam hogy szembe f*stam a szuleimet egyszer... (de azert jot vihogtam amikor anyu meselte....) na majd nem rohogok amikor velem tortenik ilyen.... :D

Dolli:
koszi a pelusvelemenyt. Nekem cask azert jott az otlet mert annyira szep az az alatet. :):):) No meg ugye a muanyagot en sem szeretem a popsim alatt, hehehe.
Asszem a koztes megoldas lesz. Veszek 1db alatetet indulasnak (az nem draga) meg varrok huzatot is, otthoni lepedobol:)

Nagyon vigyazz a vonatozassal!!!! Ebben a kanikulaban nehogy rosszul legyel!!!

Edes Gezu! Gratula a mondatocskakhoz!!!! De aranyos:D:D:D

Noemi:
Jaj de jo! Azt a pelusdiszkontot mar en is kiszurtam!!!! :) Szoval ott van eldobhatos alatet is! Az klassz. Asszem kiprobalok mindent aztan kiderul mi lesz a nyero:) Koszi a tippet!

sünciboglya

Mia!
Azt hiszem én is veszek 1-2-3db-ot belőle.Erre még majd dobok egy rongy pelust és annyi.Nekünk van még ikeás felfújható alátétünk.Az is jó puha,viszont műanyag.
Pelus diszkont.Én szeretem a pelusukat,nekünk pl a Szabinak minden pelusból kifolyt valami.A pampersből a kaka de csúnyán,a Liberóból meg a pisi de fölük a hasánál ázott át mindig.Jó 1éve úgy döntöttem,ez a diszkontos tökéletes.Amúgy puha és rugalmas és olcsó is,meg van szép mintás is benne.

mimi12

Kostyika: akkor a 4 körül lehet összefutunk. Na én meg majd sasolom ki nézi a pacskerom. :lol: Ma nem megyünk, mert sörű a progi. 3ra kell menni a tüdőgondozóba receptért, majd 5re nődokihoz. Nagyon izgulok Lili, hogy fogja bírni!!!!!! És én egyedül, hogy fogom bírni! Vezetni, meg babára figyelni. :?

Csajok a babát az anyósülésre is be lehet kötni menet iránnyal háttal? Jobb lenne, mert ott legalább látnám én ő is látna engem.

Már megismer engem Lili és mindig követ a szemével. Annyira imádnivaló, egyre jobban oda vagyok érve. :D Amikor csak panaszkodik és egyet egyet felsikít vagy nyög, olyan édes jaaa és hozzá cicafejet vág tudjátok mint a Shrekből a cica. Hááááát olyankor meg tudnám zabálni!!!! :D

Lassan be kéne tenni az ágyába aludni, mert eddig velem aludt. De olyan rossz, olyan messze van az ágya (kb. fél méter). Ti egyből a saját ágyába altattátok a babátokat? Érdemes már most külön aludnia? Őszintén szólva én szeretem, hogy velem alszik és nem szívesen teszem az ágyába, de az is igaz, hogy így nem tudom magam rendesen kipihenni. Mi tévő legyek?

Orsi: örülnék, ha kölcsönadnád a kendőt. Ha beválik veszek egy szupi kis kendőt és remélem Lili is örülni fog neki. Milyen suliba jársz?

Szilvi: nem könnyű. A védőnő azt mondta hagyjam egy kicsit sírni, hogy tudja nem lesz mindig ölben. Na az a nap kínszenvedés volt. Annyit ordított, hiába vettem fel….. az agyam estére totál KO lett. Másnap azt csináltam amit ő akart. Tehát ha elkezdett nyöszögni, ami a sírás előjele felvettem, nézelődtünk, na az tetszett neki, aznap alig sírt, ha sírt az a pocak miatt volt. Sőt 2 órát aludt is!!! Szóval ez lesz a jó megoldás, aztán lehet így egy kis „ölebet” nevelek belőle. :oops:

Dolli: én imádom, hogy anyás. Sőt büszke is vagyok rá. Csak azt nem bírom, ha ok nélkül ordít (már 2 napja nem jupiiiii) és az bosszant egy kicsit, hogy napközben nem alszik semmit, de tényleg semmit! (tegnap és ma is aludt 2 órát). Remélem ez azt jelent, hogy kezd alakulni a dolog!!! :D
Nagyon örülök a babódnak! Hol van pesten az orvosod?
Gézu a kis dumagép! Nagyon aranyos lehet! :D

Mia: nálunk a babaágyon van egy pelenkázó matrac, mivel máshol nem tudnék pelenkázni és teszek rá egy anyag pelust. Igaz csúszkál olykor, de legalább nem tapad hozzá a műanyaghoz. Én börzén vettem a pelenkázót 800 ftért, lemostam, majd fertőtlenítettem.

Azt a diszkontot én is megnézem. Totál kút mögött, az parkvárosban van, ügyi?

Lini
Kép
kicsi lini

Noemi:
Igazad van. Egyik is masik is rendelkezik pozitiv (es sajnos negativ) ertekekkel.
A baratnom azt mondja pl, neki jo a Huggies csak nehez bekotni a hatso gumis resz miatt.... O Pampers-t hasznal. Viszont hallottam hogy a Tesco-s is bevalt sokaknak! :)
Fogok rendelni mintacsomagot a Libero-bol is. Valami csak bejon elobb-utobb!
:)
Na megy ugye ki is folyik majd mindenfele azokbol a pelusokbol :D:D:D

Jaj de nem fogok akkor rohogni!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sünciboglya

Anyu foz........ rakott kelt, kinai kelbol, gabonakolbasszal! Allati finom! Mar erezni az illatat. Meg parom is hajlando megenni, ami biztonyitja hogy tenyleg jo a cucc:)

Elegem van egyebkent a mai napbol, ugy ahogy van! Melegem van, derektol lefele zsibbadok, hasam mint a dob non-stop, faj a derekam, faj a fejem, folyik rolam a viz, de a legkonditol mar iszonyodom......
Irtozatosan unatkozom, mennek vilagga legszivesebben :twisted:
Ma mar tobbszor megvizsgaltam az automat, vagyakozva. :evil:

Asszem immigralok Cuba-ba !!!!!!!!!

sünciboglya

Lini:
Ugy tudom hogy lehet az elso ulesre, de akkor a legzsakot ki kell iktatni valahogy. (Legalabb is Canadaban ez volt anno)

Az altatasrol azt olvastam hogy jo ha kulon agyacskaja van de az tuti ha hozzad kozel van:) Mondjuk az agyad mellett a bolcsoben, vagy kisagyban. Akkor lathajta hogy ott van mellette a baba es te is lathatod. Nekunk igy lesz. Az elso 3-4 honapban egy szobaban alszom a baboval, apa kipaterolva :D:D:D Utana (az okosok szerint) a baba ugy is keszen lesz hogy egyedul aludjon, elvileg jelzi majd....

Hat hogy ebbol mennyi igaz nem tudom:D Majd kiderul!

Megyek, telezabalom magam, legyen valami jo is ebben a napban! :twisted:

sünciboglya

Lini, igen ott van annal a kutnal a pelusdiszkont! :)

sünciboglya

Mia!

Nehogy elkövesd ezt a hatalmas hibát!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Ez csak az én véleményem, de házasság gyilkosa a baba miatti különalvás! :cry:

Szerintem próbáld meg rögtön saját ágyba! Nálunk Bogi lett a legjobb alvó, Ő 2 napig aludt velem, mert annyira nehezen keltem ki éjszaka a császi seb miatt az ágyból! De utána a sáját ágy, saját szoba!!!!!! :wink:

Lini ez Neked is szól! Elhiszem, hogy jó érzés ha kézben van, de erről le kell szoktatni! Én nem vagyok híva a "hagyjuk sírni" stílusnak! De lassan meg kell tanítani, hogy elfoglalja magát a kiságyban, pihenőszékben, játszószönyegen!
Ez most mint kezdő anyucinak nem okoz terhet, de többedik babónál lehetetlen lenne!

Én mindig a picit igazítottam a megszokott napirendhez, mert neki egyszerűbb megtanítani a "menetrendet", mint a meglévő gyereket teljesen átszoktatni!

Ha nem vagy ebben tudatos, akkor kicsúszhat a kezedből az idő és végén a baba irányítja minden percedet! Még az csak hagyján, hogy nincs időd a háztartásra, de onnantól van gáz, ha nincs időd a párodra és magatokra! :(

Első babásoknak csak egy jótanács!!!!!!!!!!

ELSŐHELYEN APA!!!!!!! Utána a baba! :wink:
Ez most hülyén hangzik, de nálunk arany szabály volt!
Amúgy porbafingó szerencsétlenségek vagyunk a párunk nélkül, és muszáj hogy érezzék, hogy szükségünk van rájuk!!!!!!
Ha minden gyereknél 3-4 hónapot a férjem nélkül töltöttem volna, az 1 év különalvás lett volna!

Sok barátnőmnél mag ez a tapasztalat, hogy onnantól alszanak jobban a csimók, mikor már külön szobában vannak! :wink:

Nekem egy geuther pelenkázófeltétem volt, abba nem tapadt bele a baba, de ha tapad szerintem is a textilpelu a legjobb megoldás!
Vendég

LANYOK, surgos kerdes:

Hol van itt a kornyeken (akar Tarnok is) jo piac igazan szep aruval?

sünciboglya

Na most nagyon mérges vagyok.Írtam egy üzit és lefagyott a gép.Már nagyon unom,hogy folyamatosan lefagy.Ma már másodszorra fagy le.Lehet neki is elege van a melegből??

Mia!Az enyém hasam is keményedik rendesen,sűrűbben mint szokott.De nekem meg gondolom készül is a méhem..De elmúlik gyorsan a keményedés és nem fáj.De megfigyeltem a meleget nem bírja.
Amúgy én is unom már nagyon!!!Itt ülök fejem felett a ventilátor,a lábam bokától lefelé kész van.Akkora,hogy csak na,és fáj meg húzódik meg amúgy is..

Tanácsolni csak annyit tudok.Vizes törcsi a válladra fejedre,jó hidegen. :lol:

Altatás..
Na pont ezt írtam és lefagyott.

Szóval a Szabi mellettünk aludt kb 5-6hós koráig.Ez nekem így kényelmes volt.Tudtam szoptatni és így nem kellett kikászálódni az ágyból ha nem volt fontos.
Viszont csajok.Fogadjatok meg egy tanácsot,vagyis nem fontos de le írom..
Ha lehet ne aludjatok külön a párotoktól.
Nekem sok ismim van,akiknek e miatt romlott meg a kapcsolatuk.Attól,hogy anyák leszünk attól még apának is szüksége van ránk.
Csak gondoljatok bele!!Már eleve a terhesség alatt tiltólisták vannak némelyikünknél.Erre még rá jön a szülés és még ha külön is megyünk másik szobába.No az már a vég lehet néhány pasinál :lol:
De tényleg,nem jó külön szobába menni.

NO és Mia!Ha utána olvasgatsz,ma már orvosok is elismerik,hogy hasznos és egészséges a babával együtt alvás.
Mi ezt úgy oldottunk meg,hogy a kiságyat a mi ágyunkhoz toltuk teljesen,és a szélén volt a SZabi lakhelye/fekhelye.
Most is hasonlóan lesz,csak most a falhoz van tolva az ágy.
180-as az ágyunk így bőven elférünk akár négyen is :lol:

Lini!
Én nem vagyok híva a hagyjuk sírni a gyereket.Én mindig azt mondom,hogy 9hónapig ott volt a pocakunkban ,érezte minden rezdülésünket.MIlyen jogon várjuk el,hogy megszületése után minket nélkülözve próbáljon létezni??Azért sír,mert szüksége van rád,rád az anyukájára :wink:
A védőnőt meg csókoltatom!Hagyja ő a sajátját sírni!

mimi12

Mia!
Mit szeretnél??
Érden is van piac,minden szombaton.De szerintem az áru az csak elmegy..
SZóval nem mindegy mi az amit szeretnél!

mimi12

Helló Csajok!

Csak egy gyors körkérdés: Tudtok ajánlani Érden vagy a közelben elfogadható áron és szépen dolgozó virágost és fotóst? Az esküvőnkre. Elkezdtem nézegetni a neten, dobtam egy hátast! Fotós min. 40.000.-, menyasszonyi csokor 15.000.- + áfa... durva árak!!!

Csak az uccsó hozzászólásokat volt időm elolvasni...

Nálunk Zsófi első naptól fogva a saját szobájában, a saját kiságyában alszik. Én a Ranschburg Jenő féle könyvben olvastam, hogy Noémiék módszere az ideális: néhány hónapig egy szobában a gyerekkel, aztán gyerek mehet a saját szobájába. Én úgy terveztem, hogy 1-2 hónapig beköltözök Zsófihoz. Nem akartam azt, hogy megszokja a mi szobánkat, aztán meg nehéz átszoktatni a sajátjába. De mikor hazajöttünk a kórházból (ahol a csaszi sebem meg a kényelmetlen ágy miatt szinte semmit nem aludtam), Apa csak annyit mondott, hogy aludjak a megszokott helyemen. És nagyon hálás voltam neki, hogy ezt mondta. Ha nem teszi, Zsófi mellett vergődtem volna a fotelágyban, így viszont a jó kis megszokott ágyikómban alhattam. Apa mellett. :-D

Lini!
A védőnő hülye! Az enyém is az. Ne is törődj vele! Lilit meg ne hagyd sírni! Ebben is igaza van Noéminek. A gyerek azért sír, mert valami nem stimmel. Éhes, szomjas, kakis a pelus, fáj a hasa, vagy csak szimplán a testközelségedre vágyik. Nem lehet elrontani. Zsófi is folyton kézben volt, most meg tök szépen eljátszik egyedül.

Kép
Kép
lbernuska

Orsi:
En szemely szerint nem fogok egy agyban aludni a babaval, a sajat erdekeben, mert en csapkodok ejszaka a kezemmel labammal, nem maradna szegenykem eletben sokaig! De az agyacskaja ott lesz a mienk mellett akkor barmikor atnyulhatok hozza es megsimizhetem.

Kesobb meg attesszuk a gyerekszobaba, ha mar eleg eros leszek a felugralashoz.

Apa es az idobeosztas: nalunk most sincs ido egymasra. Apa allandoan dolgozik! Sajnos ezt megszoktuk. De o nem is az az ember aki igenyli a sok torodest. Persze simi meg puszi mindig van, sosem hagyom ki ezt ha kimegyek valamiert:D Ezert nagyon halas is!

Ja, en is azt olvastam hogy amikor a gyerek mar nagyobb (1-2 honapos) akkor jobban alszik ha kulon van. De elotte azert aludhat egy szobaban. :):):)

Ugye az elso honap vagy masfel azert nem gond ha egy szobaban marad velem?

hehe, aztan lehet hogy apa csak bent fog aludni velunk:D:D:D:D amilyen paras, kepes majd o ugralni a gyerekhez egesz ejszaka........ bar akkor nemtom ki fog piiiiiiizt keresni:D

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?