Sziasztok!
Hú, annyit írtatok ma.... nem is fogok tudni mindenre reagálni
Tündi, hát tényleg úgy néz ki a ház, mint háború után! Azért vígasztaljon, hogy nem laktok még benne, nem kell mindent kerülgetni! És milyen szép lesz majd ha kész lesz! Tényleg, milyen csempéket választottatok? Adhatnál ötletet!
Elin, hát én is tartok a kamaszkortól... ha Csongi az anyjára, vagy az apjára ütött
lesz baj, biztos
Én ma csináltam az alkalmazottak adóigazolását, 31-ig kell kiadni! De ráértek vele, mert február 15 az egyéni vállalkozóknak határidő. Bár minél előbb beadod, annál hamarabb látsz pénzt (már ha visszajár).
Egyébként én megvárom, míg nővérem megcsinálja pár ügyfeléét és majd bediktálja melyik sorba mit írjak...
Ja, még a kamaszkorhoz. Nekem volt egy pár olyan ismerősöm, aki végigbukdácsolta a középiskolát, aztán hamarabb lett diplomája mint nekem. Mindenki más időben jön rá, hogy muszáj tanulni, hogy vigye valamire. Hihi, na, nagyokos vagyok, mi, egy óvodás gyerekkel
Katlina, ez az átka, ha valaki együtt lakik a szülőkkel! Most hogy szólj vissza, mikor a párod édesanyja, és még ott is laktok
De szerintem sem tudod tömni a gyereket, úgy sem eszik többet, mint amit tud/akar.
Remélem minden rendben lesz, és a vérvétel nem mutat ki semmi olyat amire nézték!