Új privát üzeneted érkezett!

Hát Tündi! Ezek a képek valóban rémisztőek! Lesz dolgotok vele, de milyen szép lesz, és egy jó ideig nem kell majd hozzányúlni :wink:
Örülök, hogy Luca hagy most már aludni! Én is már 2 estét majdnem egyben aludtam :lol: !
Most megint felmelegedést mondanak....csak már 1x maradna is úgy...de az még 1-2 hónappal odébb van :roll:

Vali! És Zolika mit csinált az ebédpénzzel? Vagy nem ő fizette? Én 7.-8.-os koromban sinkeltem el az ebédpénzt, kellett cigire :oops: :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!

Zolika 11 éves most 5.osztályos :) Hát remélem javítani fog 1-2 jegyén
:wink
A ház meg lesz még szép majd meglátod csak idő kérdése és szépek lesztek :) milyen színű burkolókat vettetek???

Nóri!
Hát én voltam befizetni....kicsit égtem csak :( A cigről annyit,hogy pont a napokban mondta,hogy már van az osztályban 1-2 "jófiú" aki cigizik :? Jaj képzeld megjött az APEH csomagom :( tiszta izgalom lesz kitölteni...
Kép

KépKép
diÁcska

:lol: Valika! Nekem is megjött tegnap a csomagom a hatóságtól, csak még a munkahelyem nem küldte el a papírt, ami alapján meg tudnám csinálni :roll:

Akkor tényleg nem értem, miért nem megy ebédelni, mit csinál addig? :shock:

Anyám, ha az én lányom is ilyen svindlis lesz...pedig benne van a vérében, akármelyik oldalt is nézem :oops: :lol:

Nem is írtam, Lilcsi szerdán fogta a békáját , ráadta a papucsomat, megitatta a cumisüvegéből és tette a kekszet a szájához :lol: . Kezdi a szerepjátékokat.... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

ÚÚÚRisten!
Nem vagyok egy pár órát, aztán mennyit írtok!! :D
Megpróbálok visszaolvasni... :)
szilbee

Sziasztok!

Vali!
Fel a fejjel,mi is jártunk így az ebéddel,nekem akkor azt mondta Dávid mikor kiderült,hogy nem ízlik neki az ottani kaja! :roll:
Majdcsak felnőnek egyszer,mi meg addig rághatjuk a kefét! :? Dávid még nem próbálta a cigit,megérezném rögtön mert ugye mi nem dohányzunk. Csavarogni sem csavarog,nem engedem azért hosszúpórázra mert féltem nagyon! Ez a világ már nem az mint mikor mi gyerekek voltunk!

Elin!
Pedig felkészülhetsz,a lányok is próbálkozni fognak :wink: ,régen én sem hittem el,hogy velem ez megtörténhet,és hát íme a kiskamaszkor minket is utolért!
Remélem Francival már rutinosabb leszek,vagy nem de az biztos! :wink:

Tündi!
Hát ez szörnyű! :shock:Bocs de ez tényleg rémísztő!Remélem hamar végeztek majd a felújjítással!

Jaimee!
Átlestem a másik topikba a Hetényisbe,és meg vagyok sértődve! KépGyönyörű kis mosolygós hajasbabát láttam, Réka babának hívták! Nekünk meg nem tetted fel ide!Háááát! :wink:
Lécci,lécci ide is fotókat!!!! :D :D
Na jó a sértődés csak vicc volt! :oops: :wink:

Pusza mindenkinek!Joccakát!
Vendég

Sziasztok!

Hú, annyit írtatok ma.... nem is fogok tudni mindenre reagálni :oops:

Tündi, hát tényleg úgy néz ki a ház, mint háború után! Azért vígasztaljon, hogy nem laktok még benne, nem kell mindent kerülgetni! És milyen szép lesz majd ha kész lesz! Tényleg, milyen csempéket választottatok? Adhatnál ötletet!

Elin, hát én is tartok a kamaszkortól... ha Csongi az anyjára, vagy az apjára ütött :wink: lesz baj, biztos :lol:

Én ma csináltam az alkalmazottak adóigazolását, 31-ig kell kiadni! De ráértek vele, mert február 15 az egyéni vállalkozóknak határidő. Bár minél előbb beadod, annál hamarabb látsz pénzt (már ha visszajár).
Egyébként én megvárom, míg nővérem megcsinálja pár ügyfeléét és majd bediktálja melyik sorba mit írjak... :wink:

Ja, még a kamaszkorhoz. Nekem volt egy pár olyan ismerősöm, aki végigbukdácsolta a középiskolát, aztán hamarabb lett diplomája mint nekem. Mindenki más időben jön rá, hogy muszáj tanulni, hogy vigye valamire. Hihi, na, nagyokos vagyok, mi, egy óvodás gyerekkel :wink:

Katlina, ez az átka, ha valaki együtt lakik a szülőkkel! Most hogy szólj vissza, mikor a párod édesanyja, és még ott is laktok :?
De szerintem sem tudod tömni a gyereket, úgy sem eszik többet, mint amit tud/akar.
Remélem minden rendben lesz, és a vérvétel nem mutat ki semmi olyat amire nézték!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, Elin! Lilcsi tényleg már egy igazi kis nőci! Tök jó a frizuja :lol: És már nem is látszik betegnek (de el ne kiabáljam) :lol:

Andi, ovival kapcsolatban nem tudok semmit. Nálunk eddig mindig hétköznap volt. Életemben egyszer voltam, amikor még nem dolgoztam. Nekem így megfelel, az "ő" ünnepük (meg hát egyébként sem igen férnénk el az óvodában szülőstől együtt.)

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok.

most jöttünk még haza.majd holnap visszaolvasok
Elin,még a te írásod el tudtam olvasni :) -14-től voltam suliban...
ha matt a dh,akkor már az jó :) :) -nekünk akkor már adni szokták az igazolást oviba :)

puszám csajok

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Mano: Mert olyan béna vagyok, hogy a fotókat Szilvi teszi fel nekem, és nem akarom kikészíteni. Naaa...nem megsértődni.... :wink: :D :D Különben is, mi a fráááásznak kell szolnoknak 2 topik? :D :D

Hű, Tündi, ez kísértetiesen hasonít ahhoz, ahogy mi néztünk ki felújítás közben. :D :D :D Majd küldök biztatásként előtte-utána fotókat, okés? :D Kitartás!!!

Dia: Hű, 11 évesen ilyen huncut?? Mondják, hogy hamarabb kamaszodnak a gyerkőcök.... :roll: :roll: :D :wink:
jaimee1

Volt mit olvasni :D :D

MAno,
míg el nem felejtem bilikönyv..
itt írnak róla egy pár sort:
http://szamarful.blogter.hu/?post_id=57842

Vali
Nem lehet könnyű neked se. Egy nagyobbacska fiúval aki úgyérzi kezd kamaszodni és egy kisebb hercegnővel..
A jegyeken majdcsak javít Zolika végülis inkább a félévi legyen rosszabb mint az évvégi. Azon jól meglepődtem hogy nem jár ebédelni :shock: akkor mivel táplálkozik, levegővel? :wink: :lol:

Tündi
Hát tényleg van még tennivaló a házon. Majd tegyél fel "ilyen lett" képeket is.

Mi délután anyut látogattuk meg Rákócziba. Jöttünk hazafelé és Timi mondogatta hogy menjünk a corába. Nekem nem sok kedvem volt.. tereltem volna el a gondolatait mindennel de nem jött össze. Mikor ráfordultam a négyesre és rájött hogy most hazafelé megyünk :shock: úgy elkezdett óbégatni. Nem haza, nem haza, cora, cora... nem akarta abbahagyni :evil: visszafordultam és bementünk a corába. Csak sétálgattunk, ettünk palacsintát és kipróbálta az összes járművet. Tudjátok amiket nemrég raktak ki. 100-asom szerencsére nem volt. 8) Másfél órát csavarogtunk így.
Már bánom hogy nem mentem be szétnézni ruhaügyben.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Erika!
Készíts ki nyugodtan! :) Bár úgy rémlik hogy egy adagot ide is tettem... vagy nem.. ? :oops:
szilbee

... úgy látszik... csak akartam, mert nem találtam meg a épeket ebben a topikban... :oops:
szilbee

Szóval itt van Réka Baba! :)

Kép Kép
szilbee

sziasztok

Jaimee
Nagyon tündéri ez a Réka.én már ahogy említettétek-megnéztem amott :lol:

pircsi.akkor nálatok is látszik,hogy ki a főnök.huu...velem is de sokszor eljátszották régebben ezt...mondjuk velem könnyű,mert szeretek nézelődni,csavarogni.Igaz mostanában már Zsoltinak úgy kell könyörögni,hogy boltba jöjjön el...na de a ruciboltak ki nem állhatja...bezzeg Sziszi.:)

Vali.nem csoda,hogy kiakadtál a kajálás dolgon... :roll: :shock: -az nagyon gáz...:(
A jegyekkel már szerintem nem olyan vészes a helyzet,persz tudom,mindíg a legjobbat szeretné az ember a gyerekének. :)
Sógornőmnek 12éves a fia és ugyanezek a gondok vannak.hiába...kiskamaszok :) .nálunk viszont tuti rossz a helyzet,mert megül ő a könyvek felett stb,de a jegyek meg 2-es körül vannak... :?
És még azt mondják,hogy ha nő a gyerek majd könnyebb lesz vele?4....hülyeség :evil:

Évi.akkor ezek szerint teljesen már a rend mindenhol :roll: ---mondjuk most már,hogy közös ig. van lehet,hogy egyforma lesz mindenhol..
Ne is említsd a febr 15-öt.még nem csináltam meg a Apa bevallását. :? -a könyvelésen már szerencsére túlvagyok,de még lelkierőm nincs a bevallásnak nekiállni.

Tündi.ismerős képek...a mi házunkat hasonlóan "szétbombázták" anno.én is csináltam akkor képeket és most néha ámulunk ha megnézzük,hogy úristen..ezt hogy lehetett elviselni...mi mellesleg itt laktunk a felújítás alatt...Szóval szép lesz az majd...de várni kell :D

Szép hétvégét

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok Lányok!

Kicsi elvesztem, meghalt a gépemen a víruskereső, úgyhogy nem mertem semmit csinálni. Eltartott egy pár napig míg rendeződött a helyzet, nem vagyok valami számítógép zseni.
Hát jó sokat írtatok.
Vali! Egyébként melyik suliba jár a fiad? Éppen nálunk is a héten volt befizetés, amit elfelejtettem, (pótbefizetésre is lesz szerencsére), s nehogy úgy járjak mint Te. Mondjuk a nagyfiam még csak most harmadikos, és együtt jár az osztály kajálni, gondolom azért feltűnne a tanároknak ha nem járna. Egyébként úgy hallottam, újra emelik az étkezési hozzájárulásokat isibe, oviba, bölcsibe.

Tündi! Jók a képek, legalább tudjátok majd, hogy miből lett a cserebogár. :D Biztos nagyon szép lesz ha elkészül.

Elin! Remélem jól van Lilcsi. Lassú a gyógyulás. Az oltást én is beakartam adatni, DE aztán sokfelől érdeklődtem, és azt mondták, hogy igazából annak érdemes, akinek nagyon le van gyengülve az immunrendszere, idős betegek, illetve akinek nincsen lépe. Ezekkel a kórokozókkal a szervezetnek találkoznia kell, illetve a középfülgyulladást nem csak a pneumo okozza. Attilánál legutóbb 2x másik két baci volt a bűnös. Úgyhogy sajnos ez nem 100%, hogy akkor nem lesz beteg. De azt mondják, hogy legtöbbször a pneumo a kórokozó. Szóval a fene se tudja, hogy kinek van igaza.

Na lépek mert a gyerekek hívnak.

Szazsa

[Kép
szazsanna

Kép
Sziasztok Csajok!!

Mano!
Zolika sincs hosszú pórázon csak tudod messze lakunk a sulitól így sajna nem tudom követni minden lépését..jó mondjuk általában 5 órájuk van és ha "jár"ebédelni akkor legkésőbb 1/2 2 re itthon is van :) Csak mikor edzés és egyéb iskolai program van akkor jön később haza .

Jaimee!!!
Gyönyörű Réka :) Nekünk is volt pont ilyen ruging annyira édi volt benne Dius is :)

Szazsa!
Addig nálunk sem volt gond míg alsós volt mert akkor még napközis volt Zolika és ugye együtt mentek az osztállyal ebédelni...Csak ugye ő már 5.osztályos és velük már nem igazán úgy foglalkoznak mint alsóban. Ja egyébként képzeljétek tudjátok mit mondott Zolika miért nem járt ebédelni??Mert nem engedte a napközis tanárnő mert a decemberi hónapban nem fizettünk ebédet megjegyzem nem a mi hibánkból mert amikor volt befizetés akkor beteg volt a gyerkőc a mikor meg pótbef. volt közölte a titkárság vezető most nem ér rá majd együtt fizessem a 2 hónapot. De azt nem mondta,hogy akkor a gyerek nem kap ebédet :shock:
Ja suliba a Szecskára járunk Szentgyörgyi Albert suliba régi Hermann ill. Eötvös suli volt.

Na készülődünk megyünk ma vidékre mamázni egy kicsit :)
Kép

KépKép
diÁcska

Jajj nehogy Erikára "haragudjatok" a képek miatt... én felejtettem el ide is feltenni! :oops: :oops: :oops:
szilbee

jaimee!!

megkaptam köszi!

Dia hát azért nem feltétlen kell egy fiúnak kitünőnek lenni hogy sok pénzt keressem:-)

szép napot!

Kép
kbernadett

Köszönöm szépen a biztató szavakat!Tényleg az a szerencsénk,hogy még nem lakunk ott:) Ma már burkolják a konyhát.Majd rakok fel képet arról is :) Szerencsére holnap is tudnak jönni dolgozni,és igy talán kicsit jobban tudunk haladni.

Erika,kis dundi pofa Réka is :) Nagyon nagy hajacskája van,Lucának is az volt,most meg már kikopott,de van ahol már új haja van :)

Vali,hát nem semmi ez a tanító nő! :evil: Vigyázzatok az úton,és érezzétek jól magatokat!!

[i]Szép napot mindenkinek!![/i] :)

Kép
Kép
tundi24

Hali.

Vali,jó utat nektek :)
szegény Zolika-ez az egész ebéd-story akkor rajta csattant,pedig úgymond nem is volt hibás :(

Tüdni,oké ,várjuk a képeket :)

Mi idénre szeretnénk tető alá tenni a házat...már az is nagy szó lenne.De most majd ha minden igaz veszünk kocsit (munkásautónak)-ami megint csak viszi a pénnzt :(

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

De nagy élet van itt :shock: ...ahhoz képest, hogy szombat van, de jó ez így :lol: :lol: !

Majdnem volt egy jó éjszakám :roll: . Csak hajnalban rámjött a hasmars :oops: . Hogy mitől, nem tudom...de annyit mászkáltam, hogy a végére Lilcsi is felébredt méltatlankodni. Aztán, mire visszaaludtam volna, reggel lett :evil: . És most persze nem aludt Lilcsi sem 1/2 8-ig, csak 3/4 7-ig :x .

Katlina! Az én anyum is folyton tömné Lilcsit, és meg van ijedve, mikor az x mennyiségű keksz után már nem akar vacsizni :? . Most is, amikor beteg volt, 8x elmondtam neki, hogy ne erőltesse, annyit egyen csak, amennyit akar és jól esik, mert aztán úgyis viszontlátom... Nehéz ezt megérteni egy nagyinak... :roll:

Délelőtt a Tescoban voltunk, még mindig van ott is leárazás, megint majdnem vettem Lilcsinek 1 blúzt. Aztán visszatettem :lol:

Szazsa! Neked írtam mailt is! Azt nem kaptad meg???
Én is utánaolvastam az oltásnak, tudom, hogy nem 100%, meg hogy ki kell nőnie leginkább, de miért ne küszöböljem ki azt, amit lehet?
Lilcsi immunrendszere meg most már tényleg le lehet gyengülve ennyi antibigyó után. :cry: Szegénykém...nyáron meg ősszel gyalog jártunk az ebédért meg az Intersparba, most meg olyan harmat gyenge, hogy innen a rendőrségtől nem bírja a ház ajtajáig :cry: ..kb. 60-70 m.

Na! Valika! Mamáztok? Megjött az olvadás? :wink:

Petri! Hál'Istennek az én lányom még nem ilyen függő, hogy kiverje a hisztit 1 boltnak :lol: . Mondjuk, ha sokáig nyávog valamiért, elég határozottan rászólok ahhoz, hogy abbahagyja...tudja, hogy nincsen mese...
Amúgy milyen új kocsikat raktak ki a corában??? :shock:

Évi! Csongi teljesen rendbejött már?
Nekem is küldhetnék az adóigazolást, míg itthon vagyok, elszöszölnék vele...de úúúútálom :!: Bezzeg, mikor kapom vissza a lét :wink: :lol:

Hajni! Ti jártok mostanában játszócsoportba?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Vettem csokikát, megint megcsinálom a kúkit. Teljesen "beleestem" abba a te sütidbe. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin
Hát amelyik százassal megy vagyis inkább működik. Van autó, traktor, helikopter és egy kutya. Csörög, zörög, villog, és "ringatózik" :wink: :lol: A plázában is van 2 ami általában rossz.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jé, ezeket nem is láttuk még!! Lehet, szerencsére? De klasszak lehetnek...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Szilbee!
Dehogy haragszunk meg Erikára,meg rád sem csak hülyéskedtem! :wink:
Bocsánat!!! :oops:

Erika!
Én személy szerint ebbe a topikba jöttem először,és itt már mindenkit ismerek,a másik topikba meg rajtatok kívül senkit,azért szoktam néha átlesni,mert kíváncsi vagyok,hogy vannak Kati78-ék,meg Vona Ildiék mert ők már ide nem nagyon írnak! :( És ott is meg szoktam csodálni a szép kis babócákat! :wink: Ja,és tuti az avatar! :wink:

Elin!
Az idén még csak egyszer voltunk játszócsoportba!!Valahogy úgy elmennek gyorsan a délelőttök!

Vali!
Érezzétek jól magatokat a mamánál! :D Ezek a kis kamaszok már csak ilyenek,majd túlleszünk ezen is!De azért hallottam ám sokkal durvább dolgokat is más anyukáktól,úgyhogy a mi gyerekeink,még nagyon is jók ilyen téren! :wink: :D

Cleo!
Ti meg építkeztek? Nem is mondtad,vagy igen csak akkor éppen aludtam? :oops: :wink: :D És hol,merre?Tök jó!! :lol: :lol:

Petri!
Köszi az infót! :) Felkeltette az érdeklődésemet ez a bilikönyv,mert már egy párszor felkínáltam Francinak én is a bilikét,de olyan riadtan nézett rám és közölte ,hogy NEM!!!Fél tőle,de miért! :roll:

Na mostmár lépek,felkelt Franci!
Puszi mindenkinek!!
Vendég

Látom igen aktív ez a topik és itt is igen csak jó csapat kovácsolódott össze, mint a miénkben,:wink:
Remélem nem bánjátok, hogy egy picit bepofátlankodok, de szeretnék ajánlani Nektek is termékeket, illetve akit érdekel a termékek forgalmazása annak üzleti lehetőséget! Kiváló minőségű magyar tisztítószereket, élelmiszereket és táplálékkiegészítőket kínálok a H&I képviseletében ... www.bogen.5mp.eu ... nekem nagyon tetszenek a termékek, biológiailag lebomlanak...
Szép hétvégét: bogen@tvn.hu

Kép
bogen

Szaisztok!

Hát sajnos a csvargás elmaradt csak a McDonaldsba mentünk ( tesóm meghívott :lol: nekem csak vezetni kellett 8) ) mert tegnapra nagyon lebetegedett de az unokaöcsém az nagyon beleélte már magát s igy nem akartunk neki csalódást okozni igy négyesben elmentünk:-) Bettikének tetszett bár az elején meglepődött egy picit utánna már feloldódott igaz csak sültkrumplit evett meg innni valót ivott de az is jobb mint a semmi. Meg hát persze a játék volt a fontos:-)

Aztán hazajöttünk ő itthon maradt az apjával én meg haza vittem a kocsit, utánna már aludt is.

Rólunk ennyit :-)

Jaimee!

olvasgatom ám a naplódat de egyszerre nem bírom viszont a gyerekágyas részt ,ár elolvastam s tényleg nagyon jó:-)

kellemes hétvégét mindenkinek

Kép
kbernadett

S egy Kép kép a csajsziról! Épp kézségfejlesztőztünk. Egy hete mindennap kell vele ilyen téren is fogalkozni.

Épp most hagytuk abba s volt eg yki gyerekszáj.

A voltak képek melyik a hideg melyik a meleg. Első képet nagyon megoldotta meleg volt, második kép nah ez milyen kép: Hát meleg mondta Bettike mondom nem ez akkor milyen kép? öhhh puha!!!!

Hát párommal olyat nevettünk:-)

Kép
kbernadett

Nóri: Megint? ezek szerint egyszer már megcsináltad? Lemaradtam akkor róla. És milyen lett?

Betti: Tök jó ez a készségfejlesztő. :D :D
jaimee1

Jó reggelt!

Vali! Hát mióta olvastam, hogy mit csinált a nagy fiad, azon agyalok, vajon hogy lehet egy ilyen helyzetet jól kezelni. Nem jutottam semmire... :? Gondolom mire oda jutunk már több tapasztalatom lesz e téren, de azért már most is érdekelne, hogy ti hogy csináltátok. Apja mit szólt hozzá??

Jaimee! Feltennéd megint a receptet? Anno nem volt aktuális hogy csináljak, de most már falhatom én is a sütiket!

Petri! Hogy éreztétek magatokat tegnap a Kolompos táncházban?

Tündi! Most lesz majd igazán látványos a változás! :) Tudom, hogy ilyenkor katasztrofálisan tud kinézni a ház, de az se tart örökké!

No én meg olyat csináltam tegnap, amit már régen nem... elmentem tök egyedül ruhát venni magamnak! (Milyen jó, hogy Dévid születése előtt visszaszokattam magam a vezetésre.) :lol: Fura érzés volt... Rendesen hiányérzetem volt, de élveztem is. (A Tescóban vettem egy csomó 1000 Ft alatti felsőt magamnak... meg egy vagon zoknit Leventének.) Mikor hazaértem Dévid még mindig ugyanabban a pózban aludt, mit amikor eljöttem. Levente meg apja a számítógépen játszottak. Nagyon idilli volt! :lol:

Ma pedig megyünk nagymamámat felköszönteni, aki bizony már 94 éves! :D

Ja és teszek pár képet és videjót a tegnapi Kolompos Táncházról, ahova Ed elvitte Leventét!

Levente a tömegben
Levente fekve hallgatja a zenét
Tekeredik a kígyó...
A kör közepén

Szép Napot! :)
szilbee

Sziasztok Lányok!

Elin! Bocs de utána néztem meg az e-mail-et, de a kérdésre gondolom már kaptál választ.... Kicsit fázis késésben vagyok.

Szilbee! Hol voltatok Kolompos koncerten, biztos tök jó lehetett. Nekünk van CD-nk és a kölkök nagyon szeretik, legjobban Ati, olyan cuki, ahogyan el kezdi rázni a fenekét (fiú létére. :lol: )

Ebben a rossz időben nem nagyon tud menni az ember sehová, s nem is nagyon találok programokat, úgy hogy mindannyian el tudjunk menni. Ati csak kicsi még, bizonyos dolgokhoz, pl. mozi.

Tegnap kimentünk a NEFAG játszótérre, kint az Erdészetnél, nagyon jó lett volna, csak elfelejtettem, hogy azért sár is lehet. Úgyhogy az eredmény az, lett hogy a gyerekek nyakig sarasak lettek. Meg volt a délutáni programon..... :evil: Kb. egy órán keresztül takarítottam négyünk cipőjét.
Mára pedig beütemeztem a kocsi takarítást is, mivel az is kapott a sárkupacból.

Mindenkinek szép napot!

Szazsa

[Kép
szazsanna

Sziasztok!

Cleo,akkor jó nagy fába vágjátok a fejszéteket :) Emeletes házat építetek vagy csak sima családi házat?

Vali,
milyen volt a mamánál?

Jaimee,elküldenéd nekem is a receptet,én is sütnék már vmi újdonságot :)

Betti,ezek a készségfejlesztők nagyon jók.Még én is szeretem őket megoldani. :oops: Amikor hallgató voltam a fősulin mindig jelentkeztem,hogy én tartanék egyéni foglalkozást,mert annyira klassz feladatok vannak.Jó,hogy Bettikét érdeklik,az én keresztfiam 6 éves,szeptemberben fog suliba menni,és az istenért sem leht rávenni,hogy csináljon bármit is :(

Szilbee,jó kis hangulat volt ezen a táncházon :) A Halász Judit koncert mikor lesz,nem tudjátok véletlenül?Mert kaptunk vmi újságot abban láttam,hogy lesz,de nem tudom hová lett. :(
Boldog szülinapot a nagymaminak,nagyon szép kort élt,legyen még neki sok szép éve! :)

Szazsa,jöhetne a jó idő,és akkor lehetne menni több helyre,és nem lenne mindenki nyakig saras.Mi a múltkor itt abonyba a vadasparkba mentünk ki,és hát mi is tiszta sarak lettünk,volt mit letakarítani,ráadásul amikor már az autónál álltunk,jött egy másik autó nem lassatíott és mindenünket telibe vágta a sáros vízzel :evil: Lucának is oda lett a babakocsija,plédje mindene :(

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!

Jaimee! Persze, hogy megcsináltam a sütit! :lol: ...lehet, azért nem tudsz róla, mert éppen valami mással voltál elfoglalva azidőben :wink:
Érdekes, mert tavaly nem ette Lilcsi, most meg el kell tenni előle, folyton azt nasizza, a rendes kajának meg lőttek :roll:
Most meg találtam zabpelyhes fasírt receptet, majd egyszer azt is kipróbálom :wink:

Betti! Aranyos nagyon Bettike, ahogy bele van mélyedve a gondolataiba...szinte látom a kis fejében a fogaskerekeket, ahogy dolgoztatja... :lol:

Szilvi! Akkor shoppingoltál szólóban? Úgy az igazi... :wink:
A koncert jó lehetett...Az énekes rendesen csinálta a hangulaltot, ahogy elnéztem, nem tűrte, ha valaki csak álldogált.. :lol:

Szazsa...igen, kaptam választ, Petri, amit feltett képet, meg utánaolvastam. Meg kérdeztem a dokinőt, hogy minek kell ilyenkor távozni, mert Lilcsinek van, hogy uaz jön ki, ami bemegy, de azt mondta, az is jó, mert átmossa, lemossa az orrmandulákat. Reggelente meg, ha szívom csak simán, nem jön semmi, pedig el van teljesen dugulva neki....aztán elkezdem az átmosást, és bizony kijön, amitől dugult :shock: .

Most este meg rengeteget köhögött megint, de azért, mert el volt dugulva, a száján vette a levegőt...stb...stb...
Teszem hozzá, a kétféle gyógyszert a köhögésre folyamatosan kapja :?

Ja, igen...Lilcsi megint 1/2 7-kor kelt, pedig éjfélkor még felkeltem orrot szívatni, meg hajnalban sem aludtam....elvagyok én alvás nélkül...csak "kicsit" hisztis lettem (amúgy is az vagyok)

Most meg "Majdnem-Dübarry szeletet" csináltam, de már alig várom, hogy együnk! A mártását nem tejszínnel csináltam, hanem kaprosan és tejföllel

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

Hajni,Tündi.

Tavaly télen kezdtük az építkezést.Az az igazság,hogy a mostani telken épül még egy ház
Amiben most lakunk a nagymamám nevén van-ide 2000-ben költöztünk ki,az esküvőnk után-ráköltöttünk 1-2 millát,felújítottuk,toldottunk fürdőszobát stb -(hozzáteszem akkoriban esély sem volt rá,hogy új házat építsünk magunknak azért újítottunk)
Most nem azt mondom,hogy kinőttük így már 5-en a házat,de a gyerekeknek nincs saját szobájuk...szóval úgyis toldottunk volna hozzá még 2szobát...de így jött az ötlet,hogy akkor új ház (nem hivatalosan tök egyben lesz majd az egész)
De...a szocpol miatt megfelelő nagyságúnak..szobaszám stb kell lennie.---így most ugy néz ki,hogy van egy nagy nappali alól+tároló,a felső szinten 2gyerekszoba,fürdőszoba stb.

Most ott tartunk (még csak),hogy állnak a földszintig a falak,rajta a gerendák,kefni...szóval az idén akarnánk a tetőt csinálni,de az meg azért gáz,mert egyben lesz a régi ház tetejével-amit szintén tök újra megcsinálunk :oops: brrrrr....

Szilvi.El is hiszem,hogy furi volt egyedül-még én is emlékszem az első kiruccanásomra egyedül Zsolti születése után.:)
Arik a képek :)
Isten éltesse nagyidat :) az már szép kor :)

Betti.nagyon édi Bettike a képen.nálunk is menő a készségfejlesztő :)

Szazsa.akkor gondolom nem volt tömeg a játszótéren :wink:
Jó takarítgatást neked :) -én is mindjárt menek sütőt ganajozni :?

Elin.és engedi végülis,hogy fekve csináld neki az orrszippantást/mosást? ma én is megcsinálom lehet Sziszinek,mert be van egy kicsit dugulva neki a nózi

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

MAno
Vedd meg Francinak a könyvet ha szeret lapozgatni, olvasgatni. Vagy inkább kölcsönözd ki a könyvtárból. Én is úgy szoktam, aztán ha valami nagyon bejön megveszem neki.

Ez a süti engem is érdekel főleg ha egyszerű megcsinálni. :) valahogy lemaradtam róla...

Szilbee
A Kolomposra alig bírtunk elmenni. Fél 3 után úgy ébresztettem Timit. Adtam neki pár falatot mert nem ebédelt na meg addig is ébredezik. Persze enni alig evett. Aztán elkezdett a babájával játszani, etette, itatta, pisi-kaki a babának stbstb az istenért nem akart öltözni, menni. Hiába mondtam hová megyünk, mennyi gyerek lesz, stb. stb. Már fontolóra vettem hogy egyáltalán menjünk-e :? Nagy neheten sikrült gatyába rázni erre közli hogy kaki és azonnal vörösödik. Legalább otthon intézte ennek azért örültem csak már késésbe voltunk..
Azért idejébe odaértünk :)
A műsort megnéztük de kizárólag az ölembe vagy a mellettem lévő széken volt el. :roll: nem lesz a társaság középpontja az tuti.
Mikor felálltunk és pakoltuk a székeket hogy legyen hely a táncnak közölt velem hogy HAZA. Biztos azt hitte vége vagy a tömeget nem akarta a ruhatárba :wink: :lol: Szóval mi nem táncoltunk inkább sétáltunk haza és be akart menni minden zárva lévő boltba, postára, bankba.
Leventét és apját kiszúrtam rögtön :) Annyira cuki volt a nagyfiad, ő olyan jól feltalálja magát :D

Cleo
Nem is tudtam hogy ilyen nagy munkába vagytok. Hajrá új ház! :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Megjöttünk! Debrecenben szuper volt, majd írok beszámolót fényképekkel megtűzdelve! Az a hely egy paradicsom kisgyerekes családoknak.
Még visszaolvasni sem tudtalak titeket, később visszajövök, mert a Marci manó már nyaggat, hogy építsek neki garázst.
Bölcsiről még nincs hír, azt mondták, hogy csak a jövő héten lesz ott az illetékes, aki dönteni tud.

Üdv,
judit_79

SZIASZTOK

Judit.

Várjuk ám az élménybeszámolót :)
az élményfürdőben voltatok?mert az tényleg szupi...:)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee: A recept fenn van a cookie.freeblog.hu-n, ez a Laurel Ridge féle cookie. :wink: Van fenn egy kókuszos is, az is nagyon finom.

Judit: Várjuk a beszámolót.

Petri: Pofonegyszerű! :wink: Csak össze kell kavarni a hozzávalókat, a sűrű kulimászt sütőpapírra adagolni, kisütni és aztán bezsebelni az elismeréseket. :D Ja és nagy adagban érdemes sütni, egyrészt mert gyorsan fogy, másrészt mert sokáig el
áll.

Szilbee: Én egyedül szeretek shoppingolni, apa mindig olyan tekintettel várakozik rám a próbafülkék előtt, mint aki régen elunta az életét és a kínok kínját éli át unalmában, de nem szól, mert ő egy hős...Minden eladó őt sajnálja....Úgyhogy jobb egyedül... :D
jaimee1

Sziasztok!

Tegnap meg volt a kirándulás mamáztunk egy kicsit :) Hát részemről nem volt valami nagyon jó mert ugye mint minden ilyen kiruccanás alkalmával nekem az ebéd után mindig "dolgom" van :(
Ez pedig tegnap hajvágás szárítás és dauerolásból állt :( háát mit ne mondjak nem voltam feldobva. Dius jól elvolt mint mindig játszott bohóckodott és persze rendetlenkedett :D Zolika nem volt velünk ő anyuméknál volt,még pénteken kiment hozzájuk :) Na ebből is megvolt a sértődés mert ugye hát elvégre névnapot mentünk köszönteni és úgy illett volna ha ő is ott van..de nem akart jönni mit csináljak vele?? Mama persze ezt szóvá is tette nem 1x...mintha én mondtam volna neki,hogy ne jöjjön olyan furi helyzet volt.
Ma nagyon jó napom volt nem kellett főzőcskéznem anyum hozott ebédet így végre a kivasaltam egy halom ruhát :lol:

Andi!!
Hát nagyon meglepődtem én is ,hogy építetek én még ott leragadtam,hogy hozzá építetek a régi házhoz...de ez így sokkal jobb lesz :wink:

Szilbee!!!
Nagyon jóók a képek látom Levi jól érezte magát :)

Megsütném én is a sütit de hát nálunk holnaptól fogyókúra van
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Bocsánat, kicsit eltűntem... de tegnap a barátnőimmel az elmaradt Éva napot tartottuk, aludni meg sokat nem tudtam. A buli jól sikerült, ritkán vagyunk együtt a régi barátnőimmel, ilyenkor annyit tudunk ökörködni :wink: :lol:

Holnap megpróbálok kicsit összeszedettebb lenni...

Évi és
Kép
csongianya

Lilcsinek bodlog hóforudlót!!!
sok puszi

Kép
kbernadett

Lilcsinek Boldog Hófordulót!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

Óh, köszike!! Ha nem mondjátok, fel sem tűnik, hogy még 2 hónap és 2 éves.... :shock: . Pedig tegnapelőtt született :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Most nézem Dia is hófordulós éppen :)) 1 hónap és 3 évesek leszünk....pedig még olyan mintha tegnap jöttünk volna haza a kórházból annyira előttem van még minden....vagy ez az élmény örökre megmarad ennyire ??? Szerintetek??? Kép

Nagyon fúj a szél ,nem tudom mennyit alszunk éjjel.... :( Kép

KépKép
diÁcska

Lányok!

Úgy tünik, hogy már nem kell beoltani Leventét bari ellen.. :cry: Pedig épp ma mentünk volna...
Ki vagyok borulva teljesen, mint a bili... Nagyon féltem a két lurkót. (És én se voltam még bárányhimlős, de ez a kisebbik gond.)
Gondolom mindenkit frankón végigfertőztünk a táncházon is... :x :cry: Ha tudtam volna... pedig pont eztért vettük ki 2 héttel ezelőtt a bölcsiből... de úgy látszik mégse voltunk elég gyorsak. :x :(
szilbee

Jaj, Szilbee, biztos??? Nem csak valami kiütés? És még Te sem voltál? Hú, remélem, Dávidot megvédi az anyatej!!!
A táncház miatt ne agyalj, nem tudhattad! Két hétig lappang!
Na, gyorsan kiváltom én is Csonginak a receptet! Lehet, holnap el is viszem és beadatom, most jól van!

Évi és
Kép
csongianya

hali

Most bari járvány van Szolnokon?!
Én tavaly beoltattam a lurkókat-na most le lesz tesztelve,hogy működik-e tényleg (és mennyire)a védettség...

Szilvi.nyugi,nincs nem lesz baj
Levi túllesz rajta...és nem 100%,hogy ti is elkapjátok.kár,hogy nem lehet olyan piciknek beadatni :( -a védőoltást.
Esetleg kikérheted doki véleményét,hogy mi van akkor,ha magadnak adatod be a szurit... :roll:
Rengeteg olyan esetet tudok,ahol csak az egyik gyerek betegedett meg...és senki már.

voltatok már Levivel dokinál v. most mentek majd?

Na én meg utánaolvastam a múltkori szurinak -pneumococcus ellen- és úgy tűnik,hogy 5év felettieknek már olyan változatot adnak ami nem véd a középfülgyuszi ellen...na ennyit erről :( -úgyhogy Elin ha be akarod adatni Lilcsinek,akkor minél hamarabb...még én is ki fogom kérni doki véleményét,hogy Sziszinek adassam-e

Zsoltikám ma lesz életében először napos az oviban :lol:

Szép napot

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Hát akkor Diusnak is boldog hófordulót!!! :lol: Ha már így belejöttünk.

Szilvi! Sajnálom, hogy Levente elkapta a himlőt. De most, hogy utánaolvastam, te és Dávid nagyobb kakiban lehettek, ha elkapjátok :cry: De reméljük, simán átesik/tek rajta.

Cleo! Igen, mindenféle járvány van, kérdeztem a dokinkat!
Ebből a fülgyulladásból elvileg 5-6 évesen ki kell, hogy nőjenek a gyerekek. Addigra már a fülberendezésük nem lesz olyan, ami könnyen fertőződhet. Mondom:ELVILEG, az okosak szerint :roll:
Lilcsi megint csúnyán köhög :cry: . Tegnap este is, előtte is, mint akire órát kötöttek, éjfélkor elkezdett köhögni :shock: . De most frissebb voltam, gyorsan BabyLuuf, meg Stodal, és abba is hagyta :lol: . De az orra az rendesen eldugult megint reggelre. Ja, és a szeme is tiszta csipa lett tegnap :cry: . Éppen még nem lázasodott be :?
De mosom az orrát, infralámpázom, fülmelegítés...
A kedve jó, de gyümölcsöt nem hajlandó enni :evil: . Így vettem c-vitamin cseppeket neki.

Ki hogy aludt a szélviharban? Mondjuk, én nem attól nem aludtam...mindig a takarót figyeltem Lilcsin....elég huzatosak vagyunk :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

hali.

Elin
Szegény Lilcsike...meg Te is.. :wink: .valami tuti immunerősítót kéne megpróbálni a csajszinak.nem gondolkoztál v (kérdeztél rá) a broncho-vaxomon(/ra)?
szóval 5-6éves korra kinövik?! na ez tuti csak elmélet,mert Zsoltinak 4évesen kezdődtek a fülfájásai (ahogy ovis lett)...Na de e szerint aug-ra ki KELL nőnie :lol: ...muszállllllyyyy!!!!

A legnagyobb baja az legyen,hogy nem eszik gyümit :wink:

Na,menek dolgomra

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Lányok! Köszi a biztatást, a tanácsokat és a nyugtató szavakat! :) Most már én is kicsit jobban vagyok... Köszi az ajánlkozást is az oltóanyagra... ez azért is esik jól, mert ugye az ember lánya nem vesz csak úgy fűtől-fától (patikán) kívül vakcinát... szóval ez egyfajta bizalmat sugároz felőletek! :)
... de végül arra jutottunk - egy kis utánajárás után - hogy beadatjuk nekem, mert beelőzheti a vírust. Talán Dévid is nagyobb védettséget élvezhet így. Délután 14:30-ra megyünk a dokihoz a két kölökkel! Aztán remélem Dévid is megkaphatja végre a 2 hós oltását... :?
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?