Sziasztok!!
Szandra!!
Nem gondoltam, hogy Ti vagyok annak az oka, hogy hazajöttünk hamarabb, de most már Téged okollak
Húúú tényleg szar idő lett mára!
Adri!!
Chamomilla vulg. (tökéletesen írtad Szandra
) tökéletes a fogzásra: akkor amikor vigasztalhatatlanil nyűgös, akkor műanyag kanállal 2-3 golyót a szájába tenni , elszopogatja és jobb lesz - nálunk bevált! Én is kb 3 hónapos korától vártam a Marietta fogát (gondoltam már lehet erre forni a szörnyűűűű napokat), de csak 8 hónaposan jött. Ha nem hat a chamomilla, akkor nem a foga okozza (de nagy a valószynűsége, hogy igen), mert ez erre hat.
Ha vettél figyelj arra, hogy szígorúan 1 méternél távolabb rakd az elektromos eszközöktől és az aromás anyagoktól!!!! Ez nagyon fontos a homeós szereknél, különben hatástalanok lesznek (lányok ez a Stodálra is vonatkoztik
)
Tényleg csak túlélni lehet ezt az időszakot - őszinte leszek én kevés örömöt és szépséget találtam az első 8 hónapban
Szörnyű nehéz volt
, De mégs egész normális lányom lett
Anita!!
Nyilvános a "turi", de nem hiszem, hogy itt fogsz toporogni a csajos ruhákért a Botinak
De a társaság kedvééért bárkit szívesen látok!!!
Tehéntej! Nálunk a csajok egy éves koruk után kaptak tejet és tejes dolgot, de tejterméket (sajt, joghurt, tejföl) 9 hónapos koruktól. Nem hiszem, hogy le lehetne mérni ennyi idő alatt, hogy milyen hatása van van a késői bevezetésnek - ehhez fel kell nőni egy generációnak. Nézzétek meg mennyi tejérzékeny felnőtt van a mi korosztályunkban. És akinél van a családban allergiás (bármire) , az jogosan fél bármitől -szerintem. Látod mi is elég későn kezdtük, és nincs semmi baj a bőrükkel - igaz a heti 2dl tejfogyasztásuk nem túl sok
Valami miatt nem szívesen isszák és én nem is eröltetem. Tényleg nagyon nehéz okosnak lenni. De ebből is látszik, hogy ha felfedeznek egy igazságot, azt pár év múlva megdöl. Ki kell jelölni egy útat magunknak és arról csak akkor letérni, ha a gyerek bizonyítja, hogy nem megfelelő.
Én is szörnyűlködve olvasom (hallom), ha valaki 3-4 hónaposan bevezet tejet, tejterméket. Ha nincs semmi gond, akkor még értem, de akkor, amikor a kis csecsemője állandóan beteg és antibiotikumokat szed, mert valami (tej??) gyengíti az immunrendszereét, akkor el kell gondolkodni azon, hogy jó-e amit csinálok. De mindenre van példa és ellenpélda is.
Húúúú, tök jó, hogy hazajöttem, már megint litániát írok!!!!
Ildi!!
Üdv itthon, szuperek a bevezető képek!!!
Kata!!
Jaj, allergia!!!!
Édes Marci, mint mindig - imádom a kis pofiját. Na, ilyenkor aztán tényleg vágyom egy fiúra!!!
Anita!!
Elfelejtettem mondani, hogy mekkora sikere volt a fodrászkodásodnak!!!!
Képzeljétek (bunkó módon) segítségül hívtam elutazás előtt az Anitát, hogy megcsinála a csajok haját, nekem nem sikerült
Mindenhol csak dicsérték
, ők meg büszkén mesélték mindenkinek, hogy az Anita csinálta!!!
Igaz sokat ezt anyukának értették
Szóval köszönjük mégegyszer!!!!
Na, nem tudom mit akartam még. De azt tudom, hogy szerettek képeket nézni, úgyhogy csak miattatok rakok fel "pár" képet
Na, jó nem olyan szépek , mint az Ildié, de mi is jól éreztük magunkat!!
A legfontosabb a fürdés!!! Alig tudtuk a csajokat kiszedni a vizből