Szasztok Csajok!!!
Andi, este 9?????????? Minden elismerésem! Én akkor már lazulok az ágyban a gyerekekkel.
Kitartás, fog még lefelé menni a mérleg nyelve!!!Ügyi vagy!
Mi asszem' 16ért vettük anno, volt valami jó akció, de annyira ki volt fogyva az itteni berndon, hogy valahol mucsaröcsögén vetettük meg a párom kollégájával.
Mi szeretjük a ferrarit, bár sajna most nem szerepelnek vmi túl jól
Mimi, micsoda hajzuhatag!!!!
De édes, na kivi leszek ha kibújik!
Emlékszem mikor Bálinttal mentünk be szülni, akkor tudatosodott bennem, hogy na akkor tényleg szülök, mikor a doki bekukkantott és mondta, milyen hajasbaba....
Mia, sokszor mikor viszem ki a szemetet s látom a kukában ezeket az üdítős flakonokat.... majd fel robbanok, nem értem mi a jó benne, nem is oltja a szomjat. Már én is belefáradtam, de azért odapiszkálgatok neki, hogy nagy a poci, hátha észbe kap.
Lini, épp ma reggel gondoltam Rátok, hogy vajon, hogy vagytok. Sajnálom a cici dolgot, de hátha visszajön még a tejci! Laktoherb, homeósbogyó, őszibaracklé, fejés, (de annál még hatásosabb ha Lili van soxor cicin!)....ezek segítenek!
Pociájás lehet attól a tejtől is amit Te iszol! Iszol tejet? Nálunk ez volt a probléma....
Államvizsgához meg hatalmas gratula!!!!!!!!
Az én Lilim se sokat aludt (Bálint se) és ő óránkén kért cicit a legelején! Alig éltem, pihenni nem sokat tudtam, és akkor még itt volt Bálint is vele is foglalkozni kellett, de megoldottam! Te is meg fogod! Hidd el előbb utóbb jobb lesz! De Ő még picike Te kellesz neki! Kitartás!!!
Orsi, akkor a medence kipipálva, probléma megoldva!
A párodnak szerintem jó a súlya!
Dolli, igen én sütöttem, fini gesztenyés torta!
Ma ettem meg az uccsó szeletet reggelire. Jaj, Te szegény, ez a fogfájás durva, hogy nem múlik!
Jajj, lányok nem is meséltem mi történt tegnap.... mostam, és mostanában eltáncol ez a hülye gép, a fürdőajtó meg be volt csukva, és annyira táncolt, hogy elállta az ajtó útját
nem tudtam bemenni, na elkezdtem taszajtani az ajtót, de azt annyira szuperül megcsinálták, hogy kiesett a zsanér (vagy én vagyok ilyen erős...
) na akkor kiemeltem az ajtót, bementem, helyére toltam a mosigépet, zsanér vissza, és az ajtót visszaakasztottam. Jó kis meló volt.