Sziasztok!!!
Neftis, de jó!!! Úgy örülök, hogy manócska még odabent van!!! Kitartás így a végére, ez a legnehezebb, de már igazán nincs sok hátra és most már akár meg is születhet!!!
Egy éve ilyenkor már nekem is szülhetnékem volt!!!!!
Nagyon ott van a kis kalóz legényed....
Domcsi is az volt. Igyekszem képet feltenni. Annyira élvezték a gyerekek, nagyon édesek voltak, ahogy tánciztak, énekeltek. Egy éve a bölcsiben még mennyire más volt. Szinte minden gyerkőc sírt és anyun meg apun lógót, most meg.....
Viki, köszi az infót! Nem jó szerinted a Nevkó? Nekünk is eszünkbe jutott, mert közel van a mama és régebben jó sulinak számított...
A Belvárosit dícsérik nagyon meg a Tásit. Mi odajártunk, de nem hiszem, hogy szeretném ha a sport lenne a középpontban, bár lehet, hogy vannak nem sport osztályok. Mi az angolt szeretnénk ha menne rendesen és talán a számítástechnikát. A Pécsi Hírekben szoktam olvasgatni a sulik bemutatkozását, azt is hasznos lesz majd olvasgatni. Most van a beiratkozás a nagycsoportosoknak, úgyhogy az oviban is nagy a nyüzsi. Tele van a faliújság nekik szóló infókkal.
Adrika üdv köztünk! Szerintem ahányan vagyunk annyi dokit tudunk neked ajánlani... de remélem tényleg megtalálod a neked megfelelőt. Én Varga Tamást tudnám neked teljes szívemből ajánlani, igyekszem privit írni róla!!!
A héten megint jövünk-megyünk majd a Dáviddal. Készülődünk a szülinapjára is, remélem jól sikerül majd a torta. Ha publikálható lesz, akkor természtesen teszek fel képeket. Nagyon nyűgi ma a kislegény és persze tiszta takony. Asszem neki sem tetszik ez az esős idő.... Jöhetne már a tavasz és jó lenne kimenni már nagyokat sétálni.
Lányok, nem tud vki ajánlani egy varrónőt? A függönyünket szeretném levágatni...