Új privát üzeneted érkezett!

:lol: Ja-ja! no de most már én is eldugulok! Előrébb nem hiszem hogy jutottunk volna a témában! :roll:
szilbee

Sziasztok!

Ivett! Mikor fog szülni a barátnöd?

Manó!kb 2 hét múlva megyek majd megint dokihoz.

Cleo! Hát még mindig nincs nevünk, pontosabban nem tudunk megegyezni.
Gondolom rendesen leizzatál ma mire Sziszit haza vitted.

Katlina! Robikának akkor sok fogacskája van már, nagyon beindultak. Mi volt a vérvételen?

Elin! Örülök, hogy Lilcsi már nem lázas.DE kis okos, hogy engedi az orrszivást, biztos tudja hogy utána jobb lesz neki.

Most csak ennyi, egész nap olyan voltam mint a mosott kaka. Remélem holnap erőre kapok

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Tündi!
Apa felszippantotta a popsikrémet? :lol: :lol: :lol:
Na végre utalnak!De éppen ideje volt már,nem? :roll:

A kicsi-zöld-nyúlós dologhoz nem tudok mit hozzá szóln! :oops:

Elin ,ugye te is a porszívó-orrszívót használod?

Mongi!
Remélem,holnap már jobban érzrd magad?

Na mentem!

Jó éjszakát mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Mongi!

A barátnőm agusztusban fog szülni!
Annak idelyén én is jártam Faragóhoz elég rendes!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Erika! Nem tudom megnyitni a naplódat! Még akkor sem, ha a *.docx-ról lecsípem az x-et :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri:újra küldtem! most jó?
jaimee1

Jaimee.

Tuti Rékának a vonalzója :)

Zsu.Képzeld,volt rá esély,hogy a mi csopinkba került volna Gergő :( ,mert most mondják az ovónők,hogy egy kislány is kezd mostanában.végülis őt tették a mi csopinkba,Ti pedig a Margaréta...de bizti jó lesz így is :)

Tündi :lol: :lol: :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Én elméletben tudok segíteni átmosás ügyben, legalábbis sztem erről beszéltetek. Szerencsére Timin még nem kellett alakalmaznom :)
a gyogysapka.hu oldalon van...

Egy évtizeddel ezelőtt kezdtük el a klinikán a Proetz-féle (amerikai szerző) vákuumos arcüregöblítését rutinszerűen végezni.

A módszer lényege egy egyszerű fizikai törvényen alapul. A festékszóró elvnek megfelelően az orrüregben áramoltatott fiziológiás só, illetve levegő hatására az arcüregben szívóhatás lép fel, és a váladék kiáramlik az orrüreg felé, ahonnan folyamatos szívással eltávolítjuk. Az aspiráció elkerülésére a leszívás lógó fejtartásban, fekvő helyzetben történik (2. ábra).
A Proetz-féle eljárás előnyei:
Hatékony, veszélytelen, fájdalmatlan, olcsó, gyors, altatást nem igényel.
Bármely életkorban elvégezhető.
A korokozó érzékenységétől függetlenül a váladékkal együtt mindenféle kórokozó eltávolítható.

Kép

VAli
A Te címlaplányod id nagyon cuki :lol: :lol:

Timi délben elaludt miközben megpucoltam a levesbe való répát. Bent volt a szobájába (kivételesen nem hívott) a könyveit feltette az ágyra ő meg lapozgatta, közben állt az ágy mellett. Olvasott :wink: :lol: Majd mikor már feltünt a nagy csend benéztem. Timi rádőlt az ágyra a lába lent a földön, kersztbe téve és úgy aludt. :roll: :lol:
Remélem nem lesz beteg mert fura, ilyet nem szokott csinálni. Tegnap este is és ma is sokkal hamarabb aludt el este és köhög is.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: :D :D Édes lehetett...Remélem, tényleg nem lesz beteg... :?

Cleo: Köszi, most tettem fel egy újat...elvagyok...

Mongi: hogy vagy?

Tündi: Csak itthon vezetem a naplót. Kismamanapló után kaptam rá kedvet. Réka majd remélem egyszer szívesen olvasgatja.
jaimee1

Kép

Petri! Remélem nem lesz gond! Aranyos lehetett! Képet csináltál?

Kipróbáltam én is azt az oldalt! Ádámnak is nagyon tetszett!
Megmutatom milyen lett...

plakátos
címlapos
Nekem is ezek jöttek be leginkább!

És egy ráadás képe az én "kis" HurkaGyurkámról.
szilbee

Jó reggelt!

Szilbee!
Nagyon édi a kis hurka gyurka,mindíg megcsodálom kis tündérke!
Levi is ilyen kis vasgyúró volt hajdanán? :D

Jaimee!
Tuti a vonalzó! Kép

Petri!
Édes lehetett,biztos elnyomta a buzgóság! Remélem nem lesz beteg!

Na megyek vár a munka! Kép

Pusszancs mindenkinek! Kép
Vendég

Szép reggelt!

Erika! Köszi, most már okés a balhé! Majd este olvasom... :)
Szép vonalzót csináltál!

Pircsi! Nagyon jót találtál nekem! Megnéztem az oldalt is, ott is találtam hasznos dolgokat, a terápia szempontjából.
Remélem én is, Timi nem lesz beteg, majd tessék helyzetjelenteni!

Szilvi! Dévidet kéne a "Nagy hízás" műsor logójának benevezni :lol:
Lilcsinek is volt fodorhája, és amikor azt mertem mondani, narancsbőrös, le lettem tolva :oops: . Pedig csak poénnak szántam :lol:

Na, beindulunk, délelőtt gyerekorvos, délben nekem kell munkaalkalmasságira menni, utána MediaMarkt, majd csak estefelé jövünk haza mamától.

Jók legyetek! Betegeknek gyógyulást!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Igen! Levente is ilyen kis vasgyúró volt! De azért nem ennyire... egyel kevesebb hurkája volt a combján. :wink:

Nóri! Erre már én is gondoltam. :lol:

Dokinő múltkor megkérdezte nagy csodálkozva... "És csak anyatejet kap?" :lol: Hát ez van! De nem mondta, hogy diétáztassam... egyébként se tenném... Levente is milyen szépen megnyurgult. Most már Ő is csupa erő, csupa izom. :)

Teszek pár képet róla (Leventéről)... Itt pont annyi idős, mint most Dávid...

Levente és Ádám
"disznóágó asztal" hát
"Kicsi" poci
szilbee

Hali.

Szilvi.aztaaaaaa micsoda hurkák :shock: :) nem semmi.
arik a címlapos+plakátos is :)
Anno nekem is azt mondta az ügyeleten (Zsoltit vittük hasfájással 2-3hónaposan) a dokinő,hogy diéta a babának,kevesebb szopi +szopi előtt tea.na gondoltam.......... :evil: -azzal érvelt,hogy túlsúlyos lesz,elhízott,kitágul a gyomra....-hát nem lett igaza 8)

Elin.Mi volt a gyerekdokinál?
Délután mi is megyünk a Corába stb (ha minden igaz) -hátha összefutunk :)

Pircsi.ez nagyon szakszerű így ahogy leírtad:)
bizti nem lesz beteg Timike.látom lassan itt a szülinapja is....ötletek vannak már?milyen torti lesz?

Szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nagyon cukik a képek!
Mongi nagygratula a kisfiúhoz:-)

sok puszi

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Szilbee, azta, én ilyen hurkákat még életemben nem láttam :lol: A plakátos kép nagyon jó, Dévid tiszta apja fia!

Petri, ez az állva alvás nem semmi lehetett! Csongi sosem aludt el csak úgy spontán, mindig kellett hozzá a "szertartás"

Évi és
Kép
csongianya

Kép
Köszi mindenkinek a dicsérőket olyan jól esett :) Andi!
Köszi az infót állásügyben ari vagy ,hogy gondoltám rám :) Megtaláltam a hirdetést 1 bibi van vele szakképzett pénzügyes kell hozzá ....az meg ugye nekem nincs :(

Szilbee!!!
Nem semmi kis hurka gyurkád van annyira édes nekem egyik gyerkőc sem volt soha ilyen hurkás de meg lehet zabálni úgy meg nyomkodnám :D Tuti az avatar fotód :wink:

Mano!!
Hát Zolika bizije is fog jó pár 3-ast tartalmazni és ez nekem nagyon nagyon "carul"esik :( Mert mindig azt mondja tudod ,hogy megtanultam stb....meg nincs házi és akkor ugye jönnek a rossz jegyek. Pénteken kiderül minden :)

Tündi!!!
Látom apa próbálkozott

:wink: Kép

KépKép
diÁcska

Cleo! Este ... késő délután én is tervezek elmenni Déviddel kettesben corázni... Be kell vásárolni, Ádám meg szegény le van fáradva már nagyon... meg ugye beteg is. Szóval ha láttok, akkor tessék rámkiabálni. Nagyon vakegér tudok lenni! :oops:

Srácokat vízszintbe helyeztem. Remélem szunnyadnak egy jót!
szilbee

Jajj,de jó van mit olvasni :) Mi ma rohangáltunk,voltunk Corában,meg tesóm melóhelyén,most délután meg átírattuk a villany és gáz órákat.Vettem Lucuusnak egy kabátot1500ért és 3badyt is ugyanennyiért.Nagy leárazások vannak. :)
Hát igen apa beszippantott egy kis popsikencét, vanília illata van,pedig gyógyszertári.

Cleo,te kerestél jelmezeket?Mert a corában volt most egy nagy csomó.Dinós is,olyat kerestél?Mert ez már régebben volt téma,és azért nem emlékszem pontosan.

Jaimee,akkor én is megkaphatnám a naplótok egy részét?Aranyos lett a vonalzó :)

Szilbee,nagyon jók a képek :) Dávid igazi kis hurka gyurka :) Luca sem semmi,de Dávid még őt is felülmúlja :) Hány kg most?

Nóri,mi volt a dokinál?Rendben van minden?

Kép
Kép
tundi24

Cleo!
Benéztem a turkába,hát nem volt sok választék,és már a pókember jelmezt is megvették! :(
De jó hír amit Tündi mondott,úgyis készültök a korába,remélem sikerül majd a dinós jelmezt megvenni! :wink:

Vali!
Na lett egy 2-es is a bizibe,úgyhogy most büntibe van a drága,és tanul ezerrel! Azaz helyesbítek úgy csinál,mert nagyon jól el tud ücsörögni egy könyvel a kezében,és mikor felkérdezem néz rám boci szemekkel!
Nekem is rosszul esett eleinte mikor rossz jegyet kapott,jelzem most sem örülök neki,de már nem magamat vádolom érte mint rég. Én minden tőlem telhetőt megteszek,de lebeszélhetem én a csillagot is az égről egyik fülén be másikon ki,néz rám szomorúan,közben azt olvasom ki a szemeiből( mikor hagyod már abba,tök unalom) Úgyhogy most megint nincs gépezés,és belehúzunk hogy az év végi eredmény jobb legyen! Remélem sikerül!
Túl kell esni ezen a kiskamaszkoron! Akiknek idősebb gyerekei vannak mindíg azzal biztatnak,hogy lesz ez még rosszabb is :shock:
Na most jól megvigasztaltalak mi?? :wink:

Elin!
Megvolt a nagy túra?
Mi volt a dokinál? És anyukád meggyógyult már? Írtad a múltkor hogy ő is elkapta a kórságot!

Szilbee!
Nagyon jók a képek,de Levi inkább rád hasonlít! Hurkákban úgy látom Dávidka kimagaslóan győzött! Hogy valakinek kis hurkás a combja az jól van ,de azok a karok,cicik hát kérem ez igen! :D :D
Méghogy diéta babáknak! :shock: Ki hallott még ilyet,tudják ők pontosan mennyire van szükségük,és annyit esznek! Nekem ez a véleményem,de ahogy olvaslak neked is! Legalább lesz mit lemozogni ha beindul,biztos arra gyúr! :wink:

Puszika! Majd még benézek!
Vendég

Hali

Na...ma mindenki a Corában volt?! :lol: -és én senkit sem láttam. :( -mi 13-16 körül voltunk.előtte kaja a büfében...aztán jövés-menés.persze Sziszi mindíg elkódorgott... :wink:

tündi.én is úgy megörültem a dínós jelmeznek-de láttam rajta 3-4évesnek :evil: -na még gondoltam van esély-kibontom,hozzámértem-hát volt vagy 25cm amivel kisebb volt Zsoltinál ....
De Sziszikének megvan végre.nem tigris lesz,hanem tündér (rózsaszín ruhácska stb.stb...)amúgy olyan édi benne.igaz a tigris jobban állt volna a személyiségéhez :twisted:

Hajni.köszi,hogy megnézted.majd alkudok nagyfiammal,hogy a dínót nem lehetne-e lovaggá v. vmi mássá varázsolni...

Vali.hát sajnálom....de majdcsak lesz vmi... :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi azért kérünk képeket is. Hátha meg tetszik nekem is valamelyik jellmez s tesómmal meg varatom :lol:

Mi meg lehet a hétvégén megyünk csavarogni tesómmal a kisfiával meg Bettikével:-)
de majd mesélek hogy milyen volt!

Elin remélem jobban vagytok már

Évi!
el is felejtettem írni miylen helyes kis hapsid van! nem csodálom hogy szerelmes avgy bele :lol: . Gyönyörű hát ha megnő akkor tuti egy szívtipró lesz!!!

szép estét megyek kiszedem a csajszit a kédból!

Kép
kbernadett

Jó estét!

Jaimee, most olvastam el a naplódat. Rengeteg hasonlóság van benne a saját élményeimmel, de gondolom, ezzel páran így vagyunk, akik anyává lettünk. Még egyszer gratulálok!

Lányok! Én nem voltam a Corában :lol: Úgyhogy nem is találkoztunk. A Mediában voltam csak, utána átmentem az Obiba, leadtam a még meleg papírt, hogy alkalmas lennék munkára is, akár :?
Szilvi! Ti is bevásároltatok? Ismerős volt?

Mindenki kérdezte a melóhelyen, hogy meggyógyult-e már Lilcsi, megyek-e már? Olyan jól esett, de elkeserítő is volt egyben, hisz nem-mel kellett válaszolnom :cry: . Ex-főnimnek a nyakába is borultam hirtelen, mikor megláttam. :oops: (hisz barátnőmnek mondhatom, vagy mi?). De ő is vígasztalt, és megnyugtatott, hogy nem hallott a hosszúra nyúlt táppénzemmel kapcsolatban semmilyen negatív beszólást a főnökség felől.

Gyerekorvoshoz jövő csütörtökön megyünk vissza. Azt mondta, februárig ki kéne húzni....De hisz jövőhéten már az lesz :? . A pneumo oltást is akkor tudja beadni, ha legalább 2 hétig tünetmentes Lilcsi -na, erre kíváncsi leszek-, addig nem engedi közösségbe, mert egyből összeszedne valamit.
És rákérdeztem: igen, rota-, influ- és barihimlő járvány van... :evil:
De ezt az oltást még holnap megkérdezem a fülészeten is, hogy érdemes-e, segíthet-e? Mert teszem azt, ha ezt a bacit ki is öli a szervezetéből, attól még a pangás máskor, ezután is kialakulhat a fülében, és most attól van gyulladásban! Vagy nem? Nem tudom...

Amúgy amikor elővettem az infralámpát, Lányom, újabb merénylettől tartva a szoba túlsó felébe araszolt, "nem-nem" kiáltásokkal :lol: . Aztán az ölembe ültettem, odaadtam neki hőn áhított pénztárcámat (amúgy tabu), és úgy napoztunk. Aztán rájött, hogy nem is fáj, a 15 perc végére még magyarázta is mamának.... :lol:

Este megint átmostam az orrát...újfent a ráüléses megoldát kellett alkalmaznom :roll: . Sajnálom szegényt, de mindent kipróbálok, hogy végre javuljon már meg!

Ja, a Mediában ez az infralámpa 1000Ft-tal olcsóbb, mint ugyanez a Corában. :shock:

Hajni! Köszi az érdeklődést, anyum is beteg még ...köhög, náthás. És ő is úgy van vele, mint én, hogy évek óta nem esett ennyire bele a náthába, mint most.
Nálam is már október óta tart..hol jobban, hol kevésbé, vmelyik dokinak mondtam is, hogy szerintem mindnyájunkban az a baci tombol, ami Lilcsiben, csak minket nem visel meg annyira...

Tegnap fotózkodtunk :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép
Na, jó hosszúra nyúltam így az éjszaka magányában :lol:

Holnap megint fülészet....majd jövök, addig írjatok!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok.

Betti.
Hogy megy amúgy az ovi?Bettike mi lesz a farsangon?
Sziszi tegnap egész este a tündér (vagy hercegnő?) ruciban mászkált :)Majd a farsangon csinálok képeket (igaz azt sem tudjuk még mikor lesz)

Évi,hallottál róla,hogy megy a vita a vezetőségnél,hogy az ovónők hétköznapra akarják a farsangokat,a szülők + hétvégére??!!!

Elin.majd tavasszal véget ér remélhetőleg ez a betegség-szezon
:wink: .Rendesek a munkahelyeden :)
Édi a képeken Lilcsi.de nagy csajszi már.sokat nőtt nagyon-legalábbis a képeken ez látszik

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri!
Olyan Lilcsi ezeken a képeken, mint valami életfű porcelánbaba! :D

Ja! Mióta Levente "bölcsis" - már amennyit van mostanában bölcsiben - azóta nálunk is az egész femili takonykóros... hiába, ezek a bölcsis vírusok nagyon megerősödtek már. :x :roll:
szilbee

... izé... bocsi... "élethű"-t akartam volna írni... :oops:
szilbee

:lol: Köszi Szilvi, nekünk már az életfű is jól jönne :wink:

Voltunk sztk-ban. Lilcsi dobhártyája már matt, kicsit javult a helyzet. Szerdán megyünk megint, ha be nem lázasodik, ha mégis, akkor azonnal. Mivelhogy kezd letelni az az idő, míg láztalan szokott lenni. :? :roll: És optimista sosem voltam :cry: :oops:
Megkérdeztem a pneumo oltást is. Javasolta Suhajda dokinéni is. Úgyhogy a következő gyes egy része arra megy. Csak hát ahhoz még ugye meg is kéne gyógyulni.

Petri! Timi hogy van? Nem lett beteg, ugye? Képet nem raksz fel az állva-alvásról :?:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin. Fülészeten voltatok? mesélj mit mondtak?

Szilvi.Mire ovis lesz Levi,már kiüti a szervezete a sok vírust,de most az edzés van .... :wink:
Én sem bánnám,ha jövőre,mire Zsolti nagycsopis lesz szinte nem is hiányozna oviból :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! Te nem vagy suliban? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tényleg! Nóri! Milyen magas most Lilcsi?
szilbee

Megvolt a vérvétel:Lisztérzékenységre,pajzsmirihyre és ételallergiára nézik,3hét mire meglesz az eredmény

Lilcsi nagyon aranyos a fotókon

Kép

Kép
katlina

Jelentem, lemértem, 91 cm :lol: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hú, Katénkám, remélem, nem találnak semmit!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

A vonalzót hogy tudom feltenni az oldalra?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Cleo!

Nem tudom mi lesz majd még kitaláljuk!!!

Hát nagyn nem szereti az ovit reggelente mindig ordít meg visikol, valami borzasztó!!!!
Már néha tizsta ideg beteg vagyok, mert le kell hogy fogjam hogy felöltöztessem pedig nemkellünk korán általában kilenc fele szoktam vinni...de át ez van remélem hamarosan abba hagyja!!!

Elin gyógypuszikat küldök Lilcsinek hátha jobban lesz!!!!!

Nagyon gyönnyörű ezeken aképeken. Nagyon szépen és szerintem tizsta te !!!!
megyek terigetni!!!
puszika

Kép
kbernadett

Fent az oldal tetején menj be a Segédletekbe, ott a Profil-ba, és az Aláíráshoz kell bemásolni az URL=...-t. Meg jelöld be itt a hozzászólás ablak alatt, hogy Aláírás hozáadása. Akkor mindig megjelenik, nem kell hozzászólásonként beilleszteni.
Remélem nem voltam héber... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Akkor már le se írom mert most akartam hozzálátni!!!

Elin megelőztél :-)

Kép
kbernadett

Húúúú .. Lilcsi jó magas csajszi! Persze volt honnan örökölnie! ;)

Katlina! Hát megőszülünk, mire megcsinálják... Pedig jobb lenne hamarabb megtudni az eredményt. Nincs protekciód? Hol is kell majd érdeklődnöd később?
szilbee

SZIASZTOK!

Nóri
Jól megnőtt Lili! :D Timit mikor legutóbb a falhoz állítottam 88centi volt.

Katlina
és nagyon megvislte Robikát a vérvétel? Vagy inkább téged?

Jól vagyunk. :) Timi nem lett beteg, szerintem legyőzte a bacikat. Kapja a rhinathiolt mert egy kicsit még köhög de semmi egyéb vagyis az étvágy sem a régi de az annyira nem izgat. Pl ma reggel ketchupot evett magában, virslivel v kenyérrel még véletlen se „mérgezte” magát.
Szombaton megyünk Kolompos műsorra remélem ott se szedünk össze semmit..
Voltunk szerdán könyvtárban. Kivettük a bilikönyvet. Azóta azt kell olvasnom, már kívülről tudom.. Timi nagyon élvezi és azóta még jobban érdekli a bilije. Azért a szobatisztaságtól még messze állunk de vannak sikerélmények.
Képem nincs az állva alvásról mert lemerült a gépbe az elem. A telefonom meg eszembe se volt.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nóri,Lilcsi egy kis tündérke :) Nagyon jó kis fotomodell :) Szép hosszú leányzó. Remélem nem mostmár csak kikeveredtek ebből a fránya betegségből!

Petri
,örülök,hogy Timike nem lett beteg!És azért a 88cm-jével ő sem kicsi sztem :)

Betti,majd írd le,hogy sikerült a csavargás :)

Katlina,remélem minden eredményetek jó lesz!Hogyhogy csak olyan sokára készül el? A doki néni nem tudta megsürgetni?

Ivett,sikerül beilleszteni a vonalzót?

Kép
Kép
tundi24

A pajzsmirigy az már állítólag meg lesz ma,de a többit Pstre vitték csak ott csinálnak ilyen vizsgálatot!

Beszéltem az eggyik orvos isminkel ő mondta hogy mármost várjuk meg az eredményt és akkor hívjam fel Szabados Katalint(szilbee őt írtad nekem ügye?)
Mert ő gyermekbelgyógyász és biztos több tesztet lefutattna vele
csak az a helyzet hogy szegény Robikámat nem viseli eg tegnap is beszélgetett de engem már annál jobban,a Hetényiben is is ide menjél odamenjél minden vizsgálat máshol van,úgy könyörgi be a papírt az ember mert hiába van időpont a nővérek basznak az ember fejére,ez készít ki leginkább,na meg a tehetetlenség a tudatlanság
mert mi van ha ilyen alkat csak én fújom fel és meghurcolom a gyereket de ha nem viszem akkor hanyagnak érzem magam

pl:vasárnap nem akart enni a gyerek nem erőltetem annyit eszik ammennyi jól esik hát ez van
anyósom tömné szó szerint
összevitázunk erre azt mondja hogy "mond azt a gyerekorvosnak hogy azért nem hízik a gyerek mert nem adsz neki enni"
Az idegrenszerem ilyenkor teljesen tönkremegy

Na de ennyi dugulok elég volt a panasznapból

Nóri jó az új avatar kép!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Elin!
Tuti az új avatar,és a vonalzó!Nagyon aranyos a képeken Lilcsi!Megmutattam Francinak ,és megismerte mondta hogy Lííícsi! :lol:

Katlina!
Lehet,hogy ilyen alkat de a vizsgálatokból minden kiderül,jól tetted,hogy elvitted! Ha nincs semmi gond,legalább megnyugodsz!
Anyósoddal meg ne törődj, a Robika tudja,hogy neki mennyi kaja kell,úgysem eszik többet annál ami neki jólesik minek erőltetni!

Tündi!
Veletek mi van? Magatokról nem is írtál.Hogy telnek az éjszakák?

Pircsi!
És milyen okosságokat írnak abban a bilikönyvben? Tényleg érdekelne mivel lehetne érdekesebbé tenni azt a bilit!

Szilbee!
Megvolt tegnap a bevásárlás? :)

Na pusszancs mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Mano!
Megérkezett Zolika a bizivel háááát olyan mint amire számítottam :( van egy jópár 3-as benne :( De megigérte,hogy kijavítja őket :) Csak tudod az bosszant de nagyon ,hogy tudom ettől sokkal többre is képes mert nagyon jó esze van,meg a tanár néni is azt mondja csak hát ugye nincs szorgalma.Meg a mostani barátiköre sem olyan mint amilyen volt. Lehet neki nem tett jót,hogy ilyen messziről kell neki bejárnia suliba mint most. Mert ugye így mindig van ok arra,hogy csavarogjon és innen nem igazán tudom figyelni,hogy tényleg hol is jár. Jaaa képzeld mentem ebédet fizetni a héten és közölték,hogy nem kell fizetni mert nincs ebédje vagy pedig kapunk rendszeres gyermekvédelmi támogatást talán??? Mondom én tudtommal nem kapunk mivel én nem adtam be hozzá igényt.....hát akkor anyuka biztos nem jár a gyerkőc ebédelni.... szerinted milyen arcot vágtam hozzá???? Na nem tette zsebre amit itthon kapott ezért :roll:

Nóri!!!!
Húúú de jók a képek Lilcsiről!!!

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Mano!
Megérkezett Zolika a bizivel háááát olyan mint amire számítottam :( van egy jópár 3-as benne :( De megigérte,hogy kijavítja őket :) Csak tudod az bosszant de nagyon ,hogy tudom ettől sokkal többre is képes mert nagyon jó esze van,meg a tanár néni is azt mondja csak hát ugye nincs szorgalma.Meg a mostani barátiköre sem olyan mint amilyen volt. Lehet neki nem tett jót,hogy ilyen messziről kell neki bejárnia suliba mint most. Mert ugye így mindig van ok arra,hogy csavarogjon és innen nem igazán tudom figyelni,hogy tényleg hol is jár. Jaaa képzeld mentem ebédet fizetni a héten és közölték,hogy nem kell fizetni mert nincs ebédje vagy pedig kapunk rendszeres gyermekvédelmi támogatást talán??? Mondom én tudtommal nem kapunk mivel én nem adtam be hozzá igényt.....hát akkor anyuka biztos nem jár a gyerkőc ebédelni.... szerinted milyen arcot vágtam hozzá???? Na nem tette zsebre amit itthon kapott ezért :roll:

Nóri!!!!
Húúú de jók a képek Lilcsiről!!! :)

Voltam ma én is a Corában húú lányok nem semmi leárazások vannak!!!! Vettem egy két pár százas dolgot :lol: Zolikának 3/db alsógatya 100ft ba került :shock: Diusnak 3 pár zokni szinten 100ft volt. Ja és nem az az ócska kínai hanem CACTUS CLONE márkájú :)
Kép

KépKép
diÁcska

Bocsi 2x nyomtam meg a gombot Kép

KépKép
diÁcska

Elin!

Köszönöm a segítségedet!

Tündi!
Sikerült feltennem a vonalzót!
Luca hogy van?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Dia: Azért nem kell ennyire nekikeseredni. :D :D

Aszta.....nem járt be ebédelni.... :shock: :shock: Nem semmi!

Nóri: A képek szokás szerint tündériek! Azok a copfok! :D
jaimee1

Nóri: AKkor további jobbulást Lilcsinek!!

Katlina: Na, az én leendő anyósom nem merne ilyet mondani, szerencsére. Remélem, rendben lesz minden az eredményekkel (vérvizsg.)

Betti: E-mail megy! :wink:
jaimee1

Mano, az éjszakáink visszaálltak a rendes kerékvégásba :) Lucus arca is szépen javulgat,kenem azzal az új kencével amit kaptunk rá. Aztán mától febr4ig itthon lesz apa.csinálják a házat,húú mi van ott,de egyszer csak végzünk vele :) Aztán sajnos 11étől megkezdődnek a gyakorlatok,rögtön 2 héttel :( De talán hétvégére hazajöhet!

Vali,mennyi idős is Zolika?Nem ment ebédelni,de miért?mit mondott?Ha megigérte hogy kijavítja a jegyeit biztosan úgy is lesz!

Katlina,hát jól beszólt anyósod,én nem is tudom,de lehet visszaszóltam volna neki!

Ivett, klassz lett a vonalzó :) Már Máté is 2 hónapos elmúlt,hogy rohan az idő :)

Jaimee,nekem is küldenél a naplódból részeket?

Kép
Kép
tundi24

Egy pár kép a házról :( Elég rémísztőek,mikor lesz ebből valami??!!

Kép fürdőszoba
Kép konyha Kép ebédlő(tető)
Kép ebédlő
Kép átjáró

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?