Sziasztok!
Tegnap extra nyűgös volt Pannika. Persze tudom az okát: délelőtt 10-kor felébredt a adélelőtti alvásából, és onnantól fürdésig nem aludt, bármit csináltam...
Egy ideig csak nevetgélt mindenen, aztán mikor már fáradt volt, meg sírt, bármit csináltam...
Azért kicsi Ő még ahhoz, hogy 9 órát fent legyen...
A mai nap is hasonló: fent volt reggel 5 óta, és most aludt el néhány perce.... Vagyis az autóban aludt vagy negyed órát, de ahogy jöttünk haza, kopácsoltak a lépcsőházban és felébredt....
De mikor monodm Neki, hogy aludni kéne, meg huncut vagy, fülig ér a szája. Amikor meg próbáltam picit ringatni, és mondtam, hogy ááááá, csak kacagott.... Hát, én se bírtam ki röhögés nélkül.
Bea! Jaj, ez a migrén szörnyen hangzik...
Remélem, jobban vagy! Kürtőskalács, nyami! És van olyan fa hengered is, azon sütöd?
Zita! Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanásotok! Majd hozzál képeket!
Utólag is boldog házassági évfordulót Nektek!!!!!
Andi, ALíz! De jók a képek! A csocsós is, Andi!
Itt voltatok tőlünk egy köpésre, ha ezt tudom....
Piacos sztorin mosolyogtam...
Gyerekek élvezték a mozgójárdát? Én is élvezem, így fel tudok menni babakocsival!
Panka! Jaj, ez a kórházasdi, nagyon sajnálom...
Remélem, jobban vagy azóta Te is! Úgy látszik a Kenézyben sem jobb a helyzet, én a gyerekklinikáról hallottam hasonlóakat, már ami a körülményeket illeti...
Zsebi! Gratulálok az esküvőhöz!
Hú, medencés party, biztosan szuper lesz! Majd a szervezésről számolj be! Annak idején én nagyon élveztem, mikor az esküvőre készülődtünk!
Andi! Ó, de édes Dorka ezzel a suttogással!
Megismeri Pannikámat? A kis pöttyös együttest a Plaza-ban a More-ben vettem. Nem is tudom, miért mentem be, de megláttam ezt, van hozzá egy kis kalap is a nadrág anygából, csak az még nagyon nagy Pannikára. SZóval nem hagyhattam ott, mert a 3 darab együtt 400 Ft volt!
Hülyének is megéri!
NA, ha ilyen olcsó az eper, akkor kinézünk mi is, bár holnap megint péntek....
Biztos felviszik az árát...
Jót nevettem, nekem eszembe sem jutott, hogy pasiszerző-szakértőnek gondolnál!
Hát , nem is vagyok!
De marketinges sem, én arra írtam!
Bence melyik suliba fog járni?
Kriszti! hASFÁJÁST NAGYON SAJNÁLOM!
Mi Infacolt használtunk, Pannikának segített, de Neki nem volt olyan nagyon durva a hasfájása.
Anita! Gyönyörű lett a lakásotok!
Jaj, nagyon tetszik! Szépen berendezkedtetek! A nappaliban milyen a fal színe? A múltkor egészen narancsosnak tűnt, de most mintha halványabbnak látnám. Bár, lehet csak mások a fényviszonyok...