Sziasztok!
A lustaságom az irásra a tetőfokon van
.Pedig nem történt semmi rossz velem,sőt
,de mégis valamiért nem megy mostanában az irás.Azért megpróbálok lassanként válaszolgatni a nekem feltett kérdésekre
Merci,én a könyveket még nem is láttam
,füzeteket meg még nem is vettem
Kedden elsétáltam a játszóterezés után / ott voltunk a Katussal 10-től kb.3/4 12-ig,sajnálom ,hogy nem vettél észre pedig egyáltalán nem vagyok kis darab
/ a sulihoz,hát mit mondjak,majdnem dobtam egy hátast a tankönyvek árát illetően.15.000 ft és még csak 4.-be megy a lányom
Azt,hogy mikor osszák,azt még ki sem irták-utolsó héten szokták általában.A füzeteket + a többit meg azért nem vettem még,mert a cégem szólt,hogy lesz beiskolázási utalvány,aminek szep.15-ig kell megérkeznie
,nevetségesek komolyan mondom,de azért reménykedek,hogy megérkezik suli kezdés elött.
A könyvek-füzetek bekötését elintézem gyorsan:öntapadós átlátszóst szoktam venni,azzal kb.fél óra az egész
Oviiratás: én a Halmyba szeretném iratni,remélem fel is veszik jövőre.
Mi is monortel/usp-ek vagyunk,de már a tököm ki van vele.Váltanánk már,de még hűségnyilatkozat köt hozzájuk
Nemrég kaptunk szórólapot a T-Kábeltől,olcsóbbnak tünik az ajánlatuk-azt lehet,hogy a net gyorsaság ugyanilyen szar.
Jatka,akkor már láza nincs a kicsinek ,ugye?Az hogy nem eszik,hát istenem,majd megjön az étvágya.Tudom,mert a fiam ugyanilyen.Ő is képes 3-4-5 napig is csak ropit,kölesgolyót vagy kekszet enni,aztán egyszer csak elkezd enni.Próbáld meg,hgoy nem erölteted az evést,hanem mondjuk több helyre kiteszel apró falatkákat,hátha jártában-keltében eltünteti.Meg próbálj a kedvenc ételeit fözni egy pár napig.
Ovis zsákot piac,tesco-auchan ilyen helyeken tuti kapsz,ovi-isi kezdéskor nagyon sok helyen van.
Ovis beszoktatás: én ugy tudom,hogy itt Vecsésen ilyen nincs.De mondjuk az én lányom már rég volt ovis
,majd a többiek biztos irnak erről neked.
Anita,ezt a cikket már én is olvastam,hát komolyan mondom,már azt sem tudja az ember ,hogy mikor mit adjon a gyereknek.Nem is olyan régen,még megbotránkoztam azon,hogy az egyik ismerősöm a 2 hónapos gyerekének/anyatej hiányában/ a tápszer mellett nekiállt hozzátáplálni,hogy minnél hamarabb kiváltsa a tápszert,és a tejet is hamarosan be akarja vezetni.De akkor lehet,hogy mégiscsak nagyanyáinknak volt igaza?Ki tudja?! Szerintem ezt gyereke válogatja.Én igen erős pollenallergiában szenvedek,a férjem is-igaz,ő sokkal kisebb mértékben-Enikőt 3 hósan kezdtem el hozzátáplálni / orvos-védőnő nyomásra,hátha akkor jobban hizik
/,és ekcémás lett / már kinőtte/,a Geri 6 hós koráig csak tápszert kapott-ő nem lett ekcémás.
Csajok,a jövő hétre még tervezek egy margitszigeti kiruccanást.A mai előrejelzés szerint kedden nem várható eső.Szóval,ha van kedvetek,uccu neki,menjünk.Ha összefogunk páran az autósok közül,akkor azért elég sokan be tudnánk menni.De ha valaki vonattal szeretne menni,nekem az ellen sincs kifogásom,nagyon szivesen beviszem bárkinek a cuccát,azt majd ott találkozunk.
Betegeskedők,hogy vagytok? Kata,Zorka?
És az eltüntek?Tudom,nekem sem erősségem mostanság az irás,de mégis tessék irni pár sort irgum-burgum
na most hagyok teret nektek is az irásra..........