Jó reggelt!
Ma már egyedül vagyok, apa elment dolgozni!
Úgy elment ez a két hét, de annyi minden történt, és olyan klassz volt!
Orsi! Nekem a most szombat nem lesz jó, mert megyünk Kecsóra, de máskor szívesen csatlakozom!
Ha változik a program, azért visítok, de sajna nem valószínű, pedig jobb lenne jövő héten menni.
Nevedből én is a hihetetlen energiádra asszociáltam!
Andi! Még nem tudom, valahol Nagytétényben is van uszi asszem, mindegy, de már megbeszéltem párommal, hogy a heti egy minimum rámférne. A fittnesst meg még megbeszélem a dokimmal, hogy mit lehet és mit nem. Állítólag most is van egy kismama a Tulipánban, neki nincs 5 hetes időkorlát a bérletre, és asszem kicsit olcsóbb is, mert nem mindent használhat. Szóval szerintem tök korrekt a dolog!
Szilvi! Hú, de ügyes párod van! Összefutott a nyál a számban!
Akkor most Lilivel azért el fogjátok kezdeni a bölcsit? Vagy még ki tudja? Após kérdezte tegnap, hogy nem akarom-e beadni bölcsibe Gézut...
Söröztünk!
Mármint én! Akkor még nem tudtam, hogy valami készülőben van!
opsz: És a fél pohár sör úgy fejbecsapott, hogy csak na, viszont kb 3 és fél év alatt ez volt az első sör, ami jólesett. Persze vármászás után nem csodálom!
Mimi! Beázás!
Törökbálinton állítólag nem is volt szinte eső, mi meg nem tudtunk Pesten elsétálni a pár száz méterre lévő étterembe, mert annyira esett, és kb 4 körül állt el, mikor már jöttünk haza.
Brigi! Okés! Akkor valamit összehozunk!
Itt általában jó kis nyüzsi van, ha kint vannak a szomszéd csajok is, szóval van társaság! A hetet még nem merem ígérni, attól függ, holnap mit kezdenek a fogammal, illetve mit mond a doki a mostanira, mert még azért elég trotty tudok lenni, amikor el kezd zsibogni. De szerintem ez már tuti nem a bölcsességfog, inkább ínyprobléma, de a fene se gondolta, hogy az is tud így fájni!
Mia! Szupi babakocsi, gratula hozzá, és remélem erősíteni fogjátok azt a tábort, akik nem bánják meg a választást!
Nem vagytok semmik az éjjeli hűtőzéssel (anno én is csináltam, nem tudtam aludni, párom jót szuszogott, én meg kimentem, olvastam, ettem...)!
Mondjuk abban igazad van, hogy nem szabad lelkifurit csinálni párodnak emiatt, mert annál rosszabb a helyzet. Páromon is van jó kis plussz, én inkább a mozgásra próbálnám rávenni (eddig nem sok sikerrel, bár már beszélünk róla, haladás!), szintén nem azért, mert nekem úgy jobb, hanem mert az ő egészsége látja kárát, és én szeretném, ha sokáig mellettem maradna! Sajna van a környezetben példa, anyum barátja, hogy 50 évesen infarktusa volt, és ki tudja, meddig örülhetnek még egymásnak. Nem mondom, hogy minden visszavezethető a súlyra, de úgy vagyok vele így 30-on túl, hogy amit tudunk, tegyünk meg az egészségünkért, a többi valahol meg van írva szerintem!
Most gondolkodom, hogy úgyis minden hétvégén anyóséknál vagyunk, kicsit korábban fölmennénk, csibére vigyáznának, mi meg ellépnénk valami közeli usziba! Nem is hülyeség!
Jaj, még az jutott eszembe, hogy nyaralás alatt láttunk valami fókusz vagy aktív vagy mi a túrót, hogy a Növényiéknek kisbabájuk lesz, a lánynak nem sokkal korábban halt meg asszem az anyukája, és ők hisznek abban, hogy ha egy közeli hozzátartozó eltávozik, akkor ő "küld valakit" maga helyett! Ebben én is hiszek, amikor párom nagyija meghalt, mondtam is neki, és lám-lám... a riport kapcsán ismét eszünkbe jutott és jót könnyeztünk együtt!
Nem tudom, még mit akartam...
Ja, Berni! Majd kicsit később fogják lekötni az állatok Zsófit! Addig az az ilyen kirándulások lényege, hogy együtt vagytok a friss levegőn!
Após mondta tegnap, hogy amiket most mászunk meg várakat, járunk szép helyeken, arra csibe úgysem emlékszik majd. Hát nem is, de a lényeg, hogy adott pillanatban jól érezte magát, mozgott a friss levegőn és együtt voltunk!
Dolli