Új privát üzeneted érkezett!

Voltunk Orsieknal:D:D:D:D Vegre megismerkedtunk, apanak megjavitotta a hatat Orsi:D
En meg eljatszottam a gyerkocokkel+Marcipan kutyesszal.
Lanyok foztek nekem vacsit is a babatuzhelyen!:)

Orsi nagyon koszi hogy ott lehettunk, nagyon jol ereztuk magunkat, parom egeszen fel van azota dobva:):):):)
Edesek a gyerkocok, mind a harom egy igazi egyeniseg. Azert asszem Bogi viszi a palmat a kis formas popsijaval meg a masszazs agyra felmaszassal:D:D:D

A hasam kisse dobba valtozott, most probalkozom kulonfele praktikakkal, hatha kienged. (elfelejtettem magammal vinni a gyogyszert azert lett ez ilyen,de mar bevettem, elobb-utobb majd csak hat.) Kicsit sok volt talpon viszont nagyon jol esett:)

Puszka mindenkinek es joejt!

sünciboglya

Mia!

Jaaaaaaaaaaj Mia én is nagyon örülök, hogy itt voltatok! :D :D :D
Olyan kedvesek, közvetlenek, szimpatikusak vagytok!Jó volt Veletek ezt a kis időt eltölteni!

Lányok!

Mia nem is bojler! Csinos, dekoratív, egyedi, a gyönyörú hosszú dús hajával! Irigykedve csodáltam, hogy lehet valakinek ennyire szééép hosszú haja! :shock:
Patrik már pociban is formás! :wink: Péter Ura is nagyon kedves, jóóóófej!

Viszont bocsi a skacokért, normál állapotukban nem ilyen engedetlenek és hurrikán szerűek, de szerintem erre a párás melegre hiper érzékenyek! :oops: :oops: :oops:
Apával pont azt beszéltük, hogy "na jól bemutatkoztunk előttetek a rosszcsont gyerekkel" Nevelési tanácsokért nem fogtok sorban állni a kapunk előtt! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dolli!

Nagggyon jók a képek Rólatok! Csodaszépek vagytok! Anyáááám Te milyen vékony vagy! :shock: Dokid vegyen fel egy szemüveget, mert az a -10-15 kg jólesz -25-30-nak is! :wink:
Sajnálom a fogadat, csinált valamit vele tegnap doki???
Apa tényleg nagyon drága, hogy ennyit segít, ilyen figyelmes!
Nagyon jó a fiúkról a homokozós és a sörös kép!
Nagyon jó lehetett a nyaralás! Gyönyörű a Szigligeti várból a kilátás! 20 évvel ezelőtt ott volt először homokos(feltöltött)"tengerpart a Balcsin! A szigligeti strand végében kialakítottak egy pancsoló részt a gyerkőknek a nádas mellett!
Ott kötöttünk ki a hajóval, Imádtam! Még most is érzem a talpam alatt, mikor hajnalban kiszáltunk a hajóból a kristálytiszta vízbe(akkor még nincs felkavarva)és a homokban apró kis hullámok vannak!, hónunk alatt a tisztasági csomagunkkal. :wink:
Gyerekkoromban minden nyáron két hetet szó szerint a vizen töltöttün túrázással! Körbejártam az egész Balcsit! Voltak nagy kedvenc helyek, volt amiről a taknyos iszap jut eszembe(Ábrahámhegy) Volt ahol büdös volt a nádas és befujtam Limara dezodorral(emlékeztek még erre????? :lol: )a hajót!
Déli parton igaz hogy sokáig sekély a víz de irtóztam a sok kagylótól! Imádtam stégekről ugrálni a vízbe, imádtam a camping főzőn főtt bakonyi sertésborda konzerv ízét(most lehet nem enném már meg!)
Imádtam, hogy rengeteg emberrel ismerkedtünk meg, versenyeztünk is Apámmal, a nagyhajós bajnokságon!
Most meg itt pityergek és rájöttem mennyire szép gyermekkorom volt, hogy a sok rosszaságunk ellenére mennyire megbíztak bennünk a szüleim, hogy egész nyarakat felügyelet nélkül voltunk és ezeket a nyarakat sosem felejti el az ember...... :cry:

Húúúú de elkanyarodtam, köszi Dollikám a képeket, hogy kicsit nosztalgiáhattam...... :oops:
Vendég

Jó reggit!

Orsi! Jó olvasni ilyen szép régi sztorikat! :) El tudom képzelni, hogy milyen lehetett mindezt megélni! :) Végre találtam egy nálam nagyobb Balatonimádót! :) Azt hittem, csak én vagyok ilyen "maradi". (apósék szemszögéből, nekik a tenger a minden)
Úristen, úgy írogatunk itt néha, mint a 80 éves nénikék! :lol:

Lányok! Úgy élvezem, hogy lazult a diéta, bár lassan vezetek csak mindent vissza, de jó mást is enni végre. :) Most épp csináltam házi készítésű activiát natur joghurtból, korpából és egy barackból. Asszem amíg tart a nyár, nem is veszek boltit, ez annyira fini így, és tuti nincs benne E. :)

Fogam köszi, jobban, megnézte egy dokinéni is, kicsit leszedtek a tetejéből, mivel nincs tipikus gyulladási tünet, nem akarnak jobban hozzányúlni, ugyanakkor az íny is meg van sérülve, szerintem most már az okozza a minimális fájdalmat, de kaptam rá oldatot, remélem helyrejön!

Mia! De irigykedem a férjedre! Jó kis masszázs! :) Ugye milyen helyesek Orsi gyerkőcei? Nekem is bejöttek első blikkre! :)
Csaszi után olyan 6 hétig érdekesen tudtam kikelni az ágyból, de a 3 hét nagyjából stimmelhet, amíg a legrosszabb, ennyire nem emlékszem. Mondjuk én első nap megijedtem, hogy tutira ennyire kell e fájnia, de dokim megnyugtatott, hogy természetes, mégiscsak hasi műtétről van szó, és napról napra jobb lesz! És tényleg! :) A többedik császárok állítólag lassabban gyógyulnak, de erről Orsi tudna inkább mesélni!

Na megyek, mert apa pörög, én meg itt punnyadok! :oops:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Akkor megelakítjuk a Balaton Imádók Egyesületét! :wink:

Bakker tényleg úgy írtam mint egy nosztalgiázó mamitú! :oops:
De honnan tudod, hogy nem vagyok 80 éves????? :wink:

Szerintem Mia csak illendőségből írt jót a gyerekeimről, mert tegnap este borzalmasan elevenek voltak! :?
Mondtam is Nekik, jó, hogy nem gyerekvállalás előtt jöttek el hozzánk, mert elvettük volna a kedvüket! :lol:
Amúgy szerintem 1 gyerek nem ennyire eleven és hangos mint nálunk a 3! :roll: Néha nagyobb hangzavart csinálnak mint az oviban az egész csoport!
Amúgy én szeretem, ha a gyerekek hangosak, pörgősek, néha úgy röhögnek, hogy nem kapnak levegőt, fogják a hasukat és síkítanak!
A Bubut annyira meg lehet nevettetni, hogy nem bírja abbahagyni! :lol:
Én voltam ilyen! :oops: Állandóan kiküldtek az órákrók! :)

Utolsó kellemetlen élményem ahol nem szabadott röhögni az a sógórnőm bérmálása a Szent Imre templomban, ahol a püspök kijött egy piros ruhába, nagy kalapban és bot volt a kezében, erre Apa beszólt hogy télepó!
Nagyon ciki volt mert úgy kellett röhögnöm, hogy inkább kijöttünk a templomból! :oops:
Ja meg a polgári esküvőnkön volt egy szavaló csajszi, de olyan nagy lendülettel atta elő magát, hogy majdnem elájultam az erőlködétől, hogy ne röhögjem el magam!De az már fizikai fájdalom volt visszatartani................
Nem tudom, hogy ezt ki lehet-e nőni, de sokszor kellemetlen helyzetbe kerülök emiatt! :roll:

De a legjobb sztori! Gyerekszáj! :wink:
Fruzsi 2.5 évesen már folyékonyan beszélt, OTP-ben várakoztunk! Bejött egy fél lábú hosszú hajú férfi két mankóval....
Ránéztem Fruzsira, hááát persze, hogy egyből kiszurta! :lol: :?
Láttam az arcán, hogy már készül mondani valamit......már kezdtem rettegni..... erre teli torokból: "ANYAAAAAAAAAAAA! HOL A NÉNI LÁBA? LEESETT?"
Mellettem is mindenki röhögött, de én akkor már nem bírtam megszólalni!

A másik kellemetlen szitu Bubuval egy afroameriaki nő DM.ben a pénztárnál előttünk!
Bubu megszólal: Ott a Charlie!
Szerencsére ezt csak én értettem, mert akkor ment a TV2-n a Cherlie a majom a családban sorozat és Bubuka imádta! :D
Kép

Fúúúú azért tudnak a gyerekek kellemetlen helyzetbe hozni minket! :oops:
Vendég

Nekem első császi car, második császi mégcarabb, harmadik meg sokkal jobb mint az első kettő!
Az első 4 nap horror, egy sima felülés olyan kínokkal jár, hogy csillagokat lát az ember, de utána rohamosan javul!Hááát én elég barom vagyok, de két hetes vágott hassal már gyomláltam a kertben! :lol:
Én nem vártam meg a 6 hetet sem és már szobacangáztam, de mindenki máshogyan viseli! Szerintem túlélhető, viszont ott alul minden egyben és rendben maradt! :wink: Már csak ezzel vígasztalom magam! De most így utólag már teljesen mindeg, hogy császis lettem! Akkor nagyon bántott, de már eszembe se jut! :wink:

Andi! Mikor mentek nyaralni?
Ülésről nem tudok se jót, se rosszat! vannak oladalak ülések teszteredményeiről! De ezt a Ferrárit szerintem nem is teszetlik..... :roll:
Nekem a Römer King nagyon bevállt, arról még rosszat nem hallottam!
Lassan a mienk is eladósorba kerül, mert Bogi sokkal nagyobb mint amekkorák a tesók voltak ennyi idősen!
Szeretem mert egy kézzel dönthető, még menet közben is, és kényelmesen alszik benne!

Szilvi! Tényleg varrhatnál gyereküléshuzatot is! :wink: Szerintem nem rossz üzleti lehetőség, mert sok esteben teljesen tökéletesek az ülések, csak a kocsiban a nap kiszívja a szinét!
Akár egyedi, névvel ellátott üléshuzatokat is lehetne rendelni! :wink:
Vendég

Orsi,
Júl 13-tól anyumnál leszünk egy hetet, aztán majd augusztus utolsó hetén megyünk nyaralni Sopronba. Egy napra át akarunk menni Ausztriába, ott a közelben van egy Mesepark amit sokan dícsértek. Bogi szereti a zenét? Szeptembertől mehetnénk a két "kicsivel" Tücsök-zenére :D Limara anyumnak volt a kedvence. Nagyon jó gyerekkorod volt.

Szilvi,
Nem is olyan rossz Orsi ötlete. Nekünk is van egy Chicco ülésünk ami manóé volt csak a huzata szanaszét szakadt.

Berni,
Nekem sem volt energiám korábban. Tavaly nyáron amikor kitaláltam magamnak ezt a két szabad órát szerdánként még arra használtam h Robi elvitte a két gyereket sétálni én meg lefeküdtem aludni. Aztán ahogy teltek a hónapok meg bejött a rossz idő, cseréltünk, ők maradtak itthon én meg elmentem mondjuk a Stop Shopba körülnézni csakhogy kicsit kiszabaduljak itthonról. Aztán a téli bezártság miatt kezdtem el kondiba járni mert eléggé magam alatt voltam.

Kép[
Kép[
kostyika

Andika!

Mennék én mennék tücsök zenére, de nem ígérek semmit, nekem nagyon húzós lesz a szeptember! :?
Bubunak iskolakezdés, Fruzsinak oviba beszoktatás, a vizsgáim valszeg szeptember, októberre maradnak!
És persze emellett dolgoznom is kell, mert 26 ezret kapok már csak Bogi után! :(
Most félelmetesnek hangzik a szeptemberem, de majd csak belejövök ebbe is! :wink:

Edina!

Mi lett cementtel???? :shock: Most olvastam csak!
Mit betonoztok? A padlásteret?
Ott lesznek még szobák, lehet hogy írtál erről, de lemaradtam! Hamarosan mi is betonozunk! :D

Berni! Mi lett szuterénnal?????Szivattyúzni kellett?Nektek ott van valami lakótér is?

Dolli tényleg hogy vagy? Van már émelygésed?Mikor mész nőgyogyihoz?
Örülök, hogy egyre több dolgot ehetsz! Jaj nagyon rossz dolog lehet ez az epe dolog! :cry:
Volt már ezzel panaszod?

Mimi merre vagyol?

Mennem kell anyós cicáit etetni, de anyós barátnőjének kutyáját is!
Kicsit para vagyok, mert nem ismer engem a kutya..... :shock:
Vendég

Sziasztok!

Orsi! Remélem, egyben hagyott a kutyus! :roll:
Nem volt még epegondom, remélem, hogy ez is csak átmeneti, bár nem tudom, hogy működik igazán.
Pénteken lesz uh, be vagyok már sózva, remélem gyorsan elmegy ez a sok nap! :D Még nem nagyon vannak tüneteim, hacsak az nem az, hogy könny szökött a szemembe pénteken a vonaton hazafelé, amikor megláttam egy apukát az iker kb 3 éves lányaival, és annyira helyesek voltak! :)
Igazad van, az a lényeg, hogy van 3 gyönyörű gyerkőcöd, semmi más nem számít! :)
Azt meg el sem tudom képzelni, hogy gondot okozna Neked a szeptember! :wink:
Jók a gyerekszájak! A Charlies különösen! :lol:
Kérem a plasztikai sebészed számát mamika!!! :wink:

Andi! Gézu jófej volt, a lépcsők alján visszafordult volna, úgy imád lépcsőzni! :) Viszont pl egy sima kis erdei úton meg a kis-Balatonnál is volt küzdés, hogy a saját lábán menjen. Aztán amint meglátja a kilátót, akkor beindul! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Csajok! :-)

Na meg van a tetőtér betonozása! Olyan ügyesek voltak a fiúk, hogy sikerült az egészet megcsinálni ma! Pedig két napot számoltak rá eredetileg:-)
Holnap folyt.köv. az előkert... betonozzák, aztán úgy döntöttünk, hogy terméskővel lesz kirakva a bejáró és van egy kis placc a ház oldalánál, az is!
Petrus nagyon-nagyon élvezte a sürgés-fogást:-) Itt volt mindkét mama + egyik barátnőm is... úgyhogy nagy zsongás volt.. Petrus meg nagyokat magyarázott mindenkinek, és vigyorgott ezerrel! Most meg úgy kidőlt, hogy még a kaját sem ette meg:-)
Holnap mi lelépünk délután Petrussal, megyünk egyik barátnőmhöz Gazdagrétre... babázni fogunk!!! Megnézem végre az egy hónapos kisfiát! :-)

Dolli! Nagyon jó képeket hoztál! Nagyon édes a kisfiad!!! :-)

Balaton... Mi is szinte minden nyáron oda jártunk nyaralni! Szóval imádom!!! :-) A gyerekkori emlékek mindent olyan csodássá varázsolnak Balatonnal kapcsolatban! :-)
Már alig várom, hogy júliusba leruccanjunk... még ha csak egy hétvége is lesz belőle... azért még reménykedem, hogy férjecskémnek sikerül szabit kivennie!

Edina
Kép
Kép
csszedina

sziasztok:)

Hat en mar megint hajnal 1-re ertem ide:)
ejfelkor rank jott a zabalas apaval igy rosszalkodunk es degeszre kajaltuk magunkat ismet. :(

Orsi:
Szerintem nem voltak rosszak a gyerekek! Sot! Olyan szepen engedelmeskedtek ferjednek, amikor behivta oket. Mondtam is neki hogy ezt nekem is meg kene valahogy tanitanotok, mert fogalmam nincs hogy fogok rajonni a dolog nyitjara:)

Jaaaaaaj Orsi, beallt nekem is a derekam, ilyen nem volt meg igazan, a keresztcsonttal lehet valami biztos a tagulas miatt, de kattog (!) amikor lepek. Nem erem el igazan magamnak, kimozgatni meg mar nem is tudom igazan a pocak miatt. Probaltam de szinte semmire sem jutottam. Valami kence kene talan, de mindenem amit a munkahoz hasznaltam anno elromlott:( Meg a legfinomabb olajaim is :(:(:( Turoba!

Orsi, most olvasom a bermalkozasos telapot! Hat azon en is behasaltam volna, meg az olvasaskor is pruszkolok a rohogestol! nagyon jooooo:)
szerintem nem kell kinoni a jokedvet:) ez igy jo! Van hogy rofogve rohogok, amikor mar el merem engedni magam hazon kivul. (volt mar belole gondom a multban, tobb partnerem is kiakadt tole... szerencsere apa jol birja, velem visit a rohogestol, egymast generaljuk a hulyesegre....) majd ha kicsit bemelegszunk akkor tuti nagyon hulyek leszunk, kimutatjuk a fogunk feherjet, de a tietek is latszani fog a vihogastol, tutira:D
Nah, Fruzsi sem lehetett semmi az OTP-ben! Ezek olyan kis gyongyszemek amik eletunk vegeig elkisernek es jokedvet hoznak a legkomorabb percekben is:):):)

Dolli:
Igen, nagyon imadni valok Orsi gyerkocei. Szepek, okosak es jol viselkedtek velem. Baratsagosak es nyiltak! Es nem felosek, ami klassz, szeretem a belevalo gyerekeket!
A kutya is csucs! :):):):):) Imadommmm. (persze en egyebkent is kutyabuzi vagyok, de a kis termetueket kulonosen szeretem nyavargatni.)

Csaszar: a fajdalomtol tartok. Mivel a nagy hasi mutetemkor en altatva voltam 2 hetig, igy a fajdalomrol "lemaradtam" de en fel evig nem tudtam rendesen mozogni es meg most is huzodik bizonyos mozdulatoknal pedig az also varratokat, a csovek helyet pont ezert mar plasztikaztak is. (Hat a felso, 20 centis varrathoz hozza nem nyulatok, az tuti!!!!)Az also, friss varrat (masfel eve plasztikaztak,szerintem semmi sikerrel) most annyira huzodik a terhessegtol hogy elegge kellemetlen sokszor. De remelem jol kinyulik es ha kint lesz a baba nem lesznek azok a gorcsok mint terhesseg elott. :) (Almodik a nyomor, hehehe.)

En nagyon lassan gyogyulok egyebkent sajnos, minden varratom sokaig faj, huzodik, stb. (persze a heggyogyulas is a verkepzessel fugg ossze, amiben en nem igazan jeleskedem....)

sünciboglya

Ja, ezt elfelejtettem megemliteni:

Voltunk babakocsi vadaszaton! Amint mondtatok, a Graco Quattro Tour Travel System-et valasztottuk, megfogadtam a tanacsokat. Eloben is nagyon szep!!!!
Holnap meg elmegyunk par helyre, meg akarom nezni a Pierre Cardin-nak egy (szinten) travel system valtozatat (egy arban vannak a Graco-val) de szerintem a Graco lesz a nyero:)
Csak a szine kicsit bena....... pedig kulfoldon nagyon nagy es szep a szinvalasztek..... itt meg eleg silany a felhozatal, nem is ertem miert....

Ha van valami jo oteletetek azert szivesen vennem, van meg idonk megvasarolni a jarganyt:)

Persze, szerdatol 5%-kal felmennek az arak......... ami egy ilyen arkategoriaban akar 5 ezer forintot is jelenthet sajnos:(

sünciboglya

Sziasztok!

Már egy párszor neki kezdtem az írásnak,de mindig közbe jött valami.

Orsi!De édi Fruzsi!Jól van,akkor van remény. :)
Szívesen megyek füvet nyírni hozzád,eltologatom 25 órán keresztül,aztán elégedett is leszek a súlyommal. :idea:
Limara nekem is volt. :)
De jó,iskolás leszel! :lol: Te!Én sosem voltam irigy senkire,de őszintén megmondom kezdek Rád irigykedni. :oops: Remélem nem haragszol.De csak azért,mert a családod is támogat,segít.2 hete akartam jogsira jelentkezni,le lett fújva,nem vigyáz senki Dorinára múltkor is,mikor menni akartam meggyet szedni,nem mehettem,mert nagynéném kijelentette,hogy ő nem vigyáz a gyerekre.Tegnap előtt anyám hazajön,egyből neki állt takarítani,mondom neki,felmosok nála.Erre:ne moss fel,te legyél a gyerekkel.Hátravan még fél évem egy suliból is,azt se fogom elvégezni soha. :( Mit csináljak szerinted? :cry:

Sylph!Engem érdekelne a könyves dolog,de nem humbukk?

Sünciboglya!Párod miért ellenkezik annyira a használt cucc ellen?Az ilyen pindur babák még nem teszik tönkre,nem használják agyon,a ruhán sincs gyümifolt,stb.Ezt találtam teszveszen.Szerintem tök jól néz ki és 38 szín közül lehet választani.
Kép
Lista:Már ki lett tárgyalva tudom,azért én is megjegyeznék pár dolgot.Az altatást segítő meg a köldöktapasz szerintem is fölösleges.Nem is hallottam ezekről.A cumilánc is ráér,én csak akkor kezdtem használni,mikor már ült.A másik,hogy Patrik lehet,nem is fog cumizni.Pelenkatartó vödör is fölösleges szerintem+venni bele az utántöltőket..ááá.Előke 1690ér? :shock: Hány db?
Ilyen,hogy előke,lepedő,törülköző,mosdókesztyű,stb,jó ha van belőle több darab is.Dorina pl kiskorában mindig lepisilte a törölközőjét.Nekünk csöpi orrszívónk van,kiszed minden trutyit.Vettünk kézit is,az csak azt szedi ki,ami közel van az orrlukhoz.
Sterilizálót nem használtam,kifőztem mikor eszembe jutott.Ételmelegítőm sem volt,melegvízbe állítottam az üveget,mostmár mikrózom.Amíg szopizott nem volt rá szükség.Én mérleget sem vennék,nem tudom,a többieknek mi a véleménye,de nincs kihasználva.Úgyis menni kell a védőbe.A textil pelus fontos,mi vettünk kisollót is.Az elején meg kiskesztyűt húztam rá.A kórházban viszont nem adtam rá,mire haza értünk összekarmolta magát. :(
Sima mezei kádat vettünk,még elfér benne Dorina.Nekünk is zuhanyzónk van,mi abba állítjuk a kiskádat,amikor nem használjuk.

Tekiroll!Húúúú,de jó hír! :lol: Gratula!De szép helyen voltatok!Egyik nap tettünk egy kör a Viola utca felé.Dorina szedte a lábait hegynek fölfelé.párszor majdem hátra is billent.Kérdeztem fél úton,fel vegyem-e,de ment tovább.Aztán felvettem,mert már a csikkeket szedegette.Egy bajom van,hogy nem engedi,hogy fogjam a kezét. :evil:

lbernuska!Boldog szülinapot kívánok!
Lili!Neked is boldog szülinapot kívánok!

Mimi12!Blöööee!Csak Dorina nehogy ilyet csináljon,mint Szabi.Pókot,békát elkerülni!

Csszedina!Azta,hogy megnőtt Petra.Szép a ruhácska,kivi vagyok,hogy néz ki benne.

A jégeső óta beázik a teraszt,én meg egyik nap oda teregettem,vizesebb lett a ruha,mint volt.
Biztos akartam még valamit,de most rohanok aludni.

Kép
tierno

tierno:):):):) Latom te sem tudsz aludni! (en sem!)

Igen, azota mar sokat filoztam a felesleges cuccokon,jol meg is kurtitottam a listat. A cumilanc viszont szerintem nekem van beakadva mert birkas! (Imadom a NICI bolt minden birkas cuccat, amikor ezt a bizonyos cumilancot meglattam a Brendon-ban, rogton ott vigyorogtam hogy ez nekem kell.... tipikus! En is gyerek vagyok meg ...

Sterilizalo szerintem lesz. Parom eppen ma talalt ra a bababoltban. Lattam orulten csillogo szemeit....... ez mindig azt mutatja hogy valamibe beleszeretett eppen. (lehet hogy nem jo otlet vele menni vasarolni mert meg tobb marhasagot veszunk mintha egyedul inteznem????) Hat lehet:):):) Annyira be van sozva hogy jaaaaaj jon a gyerek, tiszta transzban volt ma a babakocsivadaszatkor is.:)

A merlegrol en is lemondtam, nem is igazan tetszett eloszor sem az otlet, hiszen a vedononek van:) Igy majd o megmeregeti a babat. Azzal meg hogy minden nap skubizom a sulyat meg nem lesz se kisebb, sem nagyobb tole. :)

Kesztyu? Huh tenyleg! A karmolas ellen! Hol lehet olyat szerezni? Meg nem lattam sehol ugyanis... vagy csak elkerulte a figyelmemet.

Na telleg huuuuuuuzok aludni, reggel keles (elvileg!)

joejt mindenkinek (meg jo reggelt is nem sokara......) :D

sünciboglya

Jó reggelt!

Mia! Maradj is gyerek, Patrik élvezni fogja! :D Elképzelem, amikor majd már hármasban visítva nevettek! :lol:
Mérlegre engem is próbáltak rábeszélni, abba maradtunk, hogy ha úgy látjuk, szükség van rá, akkor kölcsönzünk 1-2 hóra. Após mikor hazamentünk rögtön el kezdte nyomni, hogy fogyott ez a gyerek, és kéne a mérleg. Egy napig paráztam, aztán úgy voltam vele, ha éhes Gézu, akkor úgyis jelez, egy hét múlva mentünk mérésre, nem akarok hülyeséget mondani, de 2 hetesen jóval a születési súlya felett volt!
Milyen színben találtátok a Gracot? Nekünk a bordó van, anno még a kék volt változatban, de talán valami barnásat is láttam már.

Brigi! De jó téged is látni! :) Nagyon ügyi Dorina, hogy így megy hegynek föl! :) Én járdán hagyom, hogy kézfogás nélkül menjen, úttesten kötelező kézfogás van, ebből semmi hiszti árán nem engedtem soha, szerencsére nem sok ilyen volt. Az a baj, hogy ugye erre a járdákon közlekedni nem túl jó, amikor mi felétek sétálunk, járdán kezdünk, aztán úttest. Ha Géza nagyon el akarja engedni a kezem, akkor irány a járda, ott lehet, csak ott meg ugye a kutyák jönnek ezerrel, bár olyankor magától is megfogja a kezem! :)
Jó lenne összehozni egy közös sétát, vagy át is jöhetnétek egyik nap, már van mászókánk, homokozónk, meg pici füvünk is, edig a gazba nem akartalak hívni Titeket! :) De ha jól kijövünk Dorinával, akkor szívesen vigyázunk rá Gézuval, ha el kell menned valahová. Persze nem mindenki bízza szívesen idegenre a gyerkőcöt!
Ja, jogsi! Melyik sulit nézted? Nekem az egyikben mondták, hogy nem baj, ha nem tudok minden órán ott lenni, adtak volna valami progit, amin rajta van a tananyag is meg tesztek sora és az alapján föl lehetett volna készülni. Aztán nekem se jött össze, mert mondtam, hogy legalább az elsőn és utsó alkalmon szeretnék jelen lenni, és azt sem tudtam összehozni. Azóta meg minden másra kell a pénz, már meg sem említem a jogsit, pedig két gyerekkel egyszerűbb lenne néha. Hát meglátjuk!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok, Jóreggelt!

Fél 8-ig ágyban voltunk, ezer éve nem volt ilyen!

Tegnap megúsztam a kutyaharapást, de nem akart kiengedni a kutya a kertből! :shock: Tök szororsan átkarolta a lábamat és harapdálta a rövidgatyámat!Kicsit be is paráztam!
No de ezen is túlvagyok!

Edina! De jóóóó nagyon ügyesek a fiúk!!!! :D Mekkora a tetőteretek? Ott szobák lesznek? Már nem emlékszem pontosan, Ti saját építésű házban laktok?

Jaaaaaaaj nagyon-nagyon szép lesz a terméskő beálló, meg a placc amit kiraktok! Jó ízlésetek van!Látom Ti sem unatkoztok soha! :wink: Majd mutizol képeket?
Mai barátnőzésésrt irigy vagyok!Édes lehet a pici baba!

Jaaaaaaaaj Brigi!

Ne legyél irigy! :( Az az igazság, hogy ez csak nálunk is most van így! :( Isten a megmondója, hogy 5 évet végigcsináltam segítség nélkül! Anyósommal hatalmas háborúkat vívtunk, nem segített semmit, hiába volt érdi, juszt sem segített! :cry: 2-3 hetente átjött 30 percer(ennyit bírtunk hajbakapás nélkül), de akkor is csak kritizált!Szüleim Bp-en laknak még dolgoznak, Velük évente 5-6x találkozunk, ebben benne van a karácsony, húsvét, szülinapok! Semmi rokonom nincs a közelben, reggel 6:30-tól este 19-ig egyedül vagyok! :?
Elején nehezen boldogultam, ami segítséget tudott adni Apuci, hogy vett nekem egy autót, így azért sok felé kimozdulhattam!
(jaaaaaaj de szerettem az első autómat!Egy Nisan Micra volt :cry: )
Anyósom csak most tavaly nyáron kezdett el segíteni, szerintem a lilkiismerete bántja és ezért próbál segíteni ennyit! :wink:
De azért ez sem egyszerű, mert egy idő után engem annyira frusztrál, hogy sokat segít............ a masszázs sulinál is voltak gondok már a végén......most inkább nem gondolok erre! :wink:
De pont tegnap találtam ki, hogy szülinapjára veszünk neki egy irha bubdát (ezer éve ezt hallgatom, hogy eladta a házát és még annyi pénze sem maradt, hogy vegyen magának egy irhabundát!)
Nem szoktunk ilyen értékben ajándékozni, de majd azt mondjuk, hogy a sok segítségért cserébe! :wink: Így az én lelkem is könnyebb, hogy nem csak kihasználjuk!

Mia! Nem semmi milyen időpontokban tudtok enni! :shock: :shock:
És Te meg valami csodabogár vagy, hogy ennek ellenére nem hízol! :shock:
Te, én a +5 kilónál kb. 10-12 hetesen tartottam! :oops: :oops: :oops:
Az Uradra azért figyelj oda, mert Ők azt eszik amit mi csinálunk és valahol a mi felelőségünk, hogy , mennyire egészségesen élnek! Most nem is a kinézetről beszélek, hanem az egészségről! Szerintem a párodnak ehhez a magassághoz kilóban is meg kell lennie, de vigyázz erre az aranyemberre! :wink:
Olyan jó, hogy mindketten ennyire lelkesek vagytok babaügyben!!!!! :D

Mérleg!!!!Ezt kéne megértenie sok nőnek, ha méri attól nem nő gyorsabban, nem eszik többet stb... Csak magát idegesíti, ha valamiért kevesebben eszik a baba és ide vezethető vissza, hogy hamar elmegy a tejci!
Szerintem abból kell kiindulni, hogy elég a tejci, bízni a testünkben hogy előállítja a kellő mennyiséget a babókának! Ha meg valami gubanc lenne, az úgy is kiderül tanácsadáson!DE NEM LESZ GUBANC!!!!! :wink:

Nici üzletek! Nekem ezek a szürke macik a kedvenceim!Bár én nem szeretem a plüss kütyüket, de kulcstartókat, telcsidíszeket, tollak, ceruzák stb igen! :D
Viszont Niciben van katicás is! :wink:

Dolli!

Én is ilyen érzelgős voltam! :D :D :D Péntekig megy a drukk! Nincs az olyan messze, akkor már a 2. gyakorlatomon leszek! :D

Képzeljétek szervezek egy osztálytalit, az ált sulis osztálytársaimnak! Olyan izgi, én sosem voltam velük talin! :(
Van valakinek ilyenben tapasztalata, hova érdemes megszervezni????
De már nagyon várom, addigra csúcsformába akarom magam hozni, de most legalább van ami ösztönöz! :wink:

Na megyek, mert Bogi nyafog erggel óta! :cry:
Vendég

Sikerult osszehoznom vegul 5 ora alvast:) Yeeey! Mehetunk vasarolni hulla faradtan. Delre mosott rongy leszek. :D (ugy kell nekem! ejfelkor enni es 4-kor elaludni!)

Dolli:
Igen, kekben lattuk, hat en nem vagyok kek imado tipus, sot! Letezik a barna valtozatban, nekunk a piros jonne be leginkabb. (Bar minden cuccbol a narancssargat szoktuk kinezni parommal, mi ilyen narancsosak vagyunk mindketten. na majd babaruha lehet olyan szinu ha mar a kocsi nem is.) Nem gond, megszokjuk ha csak kek van, az is jo lesz.

Orsi:
Jaj nem semmi ez a kutya! Felelmetes lehetett!!!! :( Az a fo hogy vegul kijutottal egy darabban!!! (nem pedig egy darabban a kutya szajaban....)

Mi es a kaja: Igen, igy van! ossze-vissza ettem mindig is, (most is sajnos) nincs onkontrollom. Paromnak se. Erdekes modon nem hizom (annyit) de ha rendesen fogok egyszer majd enni akkor le tudok gyorsan fogyni. (No en ebben remenykedem, ehhehe.) Paromra keptelenseg odafigyelni. Sutyiban eszeget amikor nem latom. Minidg tudom amikor "bunozik" mert akkor sunyit:):):) De ugy dontottem, ha ez neki akkora orom hat nem bantom erte. Evekig harcoltunk, nem valtozott semmi attol. :( Igy hat ra kell hogy hagyjam. Szerencsere mar diszhohust nem eszik, az is valami. Es hajlando anyu fosztjet is megenni. Azert haladtunk mar elore valamicsket:D:D:D

NICI: Jaaaaaaaaaaaaj tele volt szurke mackoval az uzlet tegnap!!!!!!! Annyira edeesek!!!! Nekem egy pici kulcstartom van (valahol mert koltozeskor elkutyultam) Amit regen a telefonomra szerelve hordtam. Egy feher nyulat szorongat a mancsaiban a maci. Annyira meghato:):):) Elo is fogom kotorni valahonnan!
A katicas cuccok is edik! Imadom mindegyiket. Bar en barci manias vagyok (Parom barcinak hiv egyebkent, de ez titok!) :D:D:D:D

Olvastam most egy cikket, hogy a szuloket milyen szepen raszedik a vasarlassal a kedves gyartok:) Igen, varja az ember a babat, mindent meg akar adni neki. Es a helyes kis szines kutyuk, meg az elektromos izek szinte magukat adjak el. Ezert kell erosnek lennunk es ellenallni a kiserteseknek:D:D:D:D
(Parom meg a mikros sterilizalo..... nehez dolog lesz, mar latom elore!) :D

Csak a mai napot eljuk tul, tobb bababoltba is megyunk...... Mondtam paromnak, NEM viszunk penzt magunkkal:D

Jah, talaltam hasznalt Graco kocsikat tegnap ejjel a Neten...... hatha apa felpuhul es hajlando lenne ra....35-40-ert ugyanaz mint az uj 85-ert....:)

Na puszka, majd jelentem mire jutottunk!

sünciboglya

Sziasztok!

Sünciboglya!Éjjeli Baglyok Egyesülete.Én sem tudtam aludni,még az ágyban forgolódtam egy órát.
Kép porszívós orrszívó
Orsi!Jók a sztorik!A Balatonost tökre átéltem,ahogy olvastam,mintha én is ott lettem volna.Pedig én nem sokszor jártam arra.kb 14 éves koromban voltunk anyuval,volt egy nagy vihar is.Na,az olyan szép tud lenni Balatonon!A villámok,a nagy hullámok!Teljesen más,mint egy városban.Meg voltunk párommal Almádiban 2002-ben.Az is milyen szuper volt!
A röhögésről az jutott eszemben,hogy mikor még nem volt gyerek,párom hazaért a munkából éjfél körül,mi még neki álltunk hülyéskedni,sokszor ránkjött a röhögőgörcs.Volt olyan is,hogy majdnem bevizeltem,rohantam a wc-re,ott ültem rajta,közben meg röhögtünk. :)
Ok,nem irigykedek!Csak úgy rámtört a depi,hogy ilyen kötött vagyok.Bezzeg mindenki ígérgette,hogy majd vigyáz rá,ide viszi,oda viszi,de mióta Dorina elkezdett járni,nem akar senki utána rohangálni.Pedig sokszor úgy elvan,egyre jobban feltalálja magát.Néha rájön a dili,de akkor el kell terelni a figyelmét,aszt kész!

Tekiroll!Az is baj,hogy nem mindenhol van járda.Dorina kitépi a kezét és elmenekül.Ezen kéne valahogy változtatni. :roll: Nem lesz ez így jó.Amúgy elkezdődött a hisztis korszak. :?
Mindennap szabad vagyok,szívesen átmegyünk.Gondolod Ti is átjöhettek,bár nálunk az udvar elég szar,fű nem sok van.
A Biliget néztük ki unokatesómmal,elvileg 120 ezer.Párom a Budiáshoz járt tavaly,azt többen dícsérik.Ők rugalmasak is.Ők is adnak oktató cd-t.Nálam is az anyagiak szóltak közbe,most meg van ez a diósdi lakás felújítás(már amikor,mert párom már 2 hete nem ment át,lehet,sose lesz kész),de azért jó lenne letenni valamikor.

Voltatok már a Premier Outlet Centerben?Érdemes oda menni?
Kit szólítsak még a saját nevén?

Kép
tierno

Sziasztok!

Nem vesztünk el,meg vagyunk és még egyben.tegnap Ikeáztunk,vettünk munkalapot a konyhába.Remélem menni fog a bútorhoz de nekem eleve nagyon tetszett a natúr fe,az amit olajal kell kezelni.No csak nagyon drága volt,és most kifutó árú és fél árra le van értékelve,így megvettük.Oszt utána még csavarogtunk,..stb.
Ma elindultunk,hogy megmutassuk a Szabinak az áradó Dunát,de ömlött az eső így kocsiból néztük meg..
Csajok ez már tök gáz..Érd legmagasabb pontján lakunk,ilyen még sosem volt,áll a pinyónkban a víz.De szerintem valahol befolyt,de még erre sem volt példa.Vagyis még nem volt olyan eső mióta itt lakunk,hogy beázzon.Nem semmi..

mimi12

sziasztok!

LANYOK, MEGVAN A BABAJARGANY!!!! :D
Ra tudtam szedni paromat, hogy megnezzunk egy hasznalt Graco-t, meg is vettuk annyira tetszett. Szinte tiszta uj!
Sport ules, mozeskosar, autos ules adapterrel, labzsakok minden reszere, kupolas a sport es az autos is. :) Meg esovedo is van hozza. 54 ezer volt caklipakli:)
Ugy orulok hogy apat ra lehetett beszelni a hasznaltra! Igy felebe kerult:):):) Jah es a szine is olyan amit elkepzeltunk, narancs-fekete szurke.:) (Most a nappaliban "lakik" meg az ulogarniturahoz is jol megy szinben) :lol: :wink:
Graco Quattro tour deluxe TSBKép

tierno:
Dorina nagyon profi ezzel az orrszivos cuccal:):):) (Ma egyebkent voltunk bababoltokban mielott a babakocsit megvettuk, sok mindent kineztunk, megtalaltuk ezt az orsszivo-porszivot is:) Parom azt hitte hulyeskedek hogy porszivoval megy. :D

Premier Outlet: nem rossz hely, mi eppen most voltunk ott a hetvegen! Vettunk is paromnak egy gatyeszt. Most perpill nagy learazasok vannak, erdemes ellatogatni oda. Szep tiszta, igenyes a hely, rengeteg uzlettel es van meg jatszoter is egy jo kis teraszos kavezoval. Jah, ettermek is vannak igeny szerint. Nekem tetszett nagyon!

Noemi:
Jaj ez az eso! Egszakadas inkabb ami ma volt:) Olyan szinten zuhogott hogy a Nullason az autok sorban a leallosavban rostokoltak! Hat nem volt semmi! Mi is lattuk a Dunat, jo magas, meg kell hagyni! Es az a dugo a varosban a rakpartok lezarasa miatt...... hat nem volt egyszeru ataraszolni!

sünciboglya

Mimi!

Jaaaaaaaaaj most csurgatom a nyálam a konyhapultotokra!!!!! :wink: Szerintem illik a Fagerlandhoz! :wink:
Mimi! Nagy kérés lenne ha elkérném a vágott téglázós emberetek számát????? :oops:
Nem emlékszel milyen nm-árral dolgozik??????Mi olyanból szeretnénk majd a lábazatot, de a lakásba is szeretnénk egy falat kirakni a még nem létező kandallónk kürül! :wink: Ja meg a étkező-nappali közti falat is!Naggggyon tetszik!!!!Most csak a hátsó pincelejáró részt szeretnénk, hogy legalább a szalon bejárata nézzen ki valahogy!A többire csak jövőre futja! :oops:

Pince beázás! :? :? :? Jó car dolog, párszor volt benne részünk, több tonna ruhát,cipőt kellett kidobnom, mert penészesre rohadt a zsákokban! :(
Azóta minden raklapokon van! :wink: Persze azóta be sem ázott!
Nálunk a kezdeti időkben a pinyólejáróból lezuduló víz jött be, aztán az ereszből lefolyó víz, és a tetőről lezuduló víz! Nem akarom elkiabálni, de úgy fest mind megoldódott!

Brigi! Szerintem fél év múlva elviszik Dorinádat, valóban ez a legnehezebb időszak a gyerkőknél! Úgy szoktam meghatározni milyen egy 1 éves, járni tudó gyerekkel elindulni: olyan mint egy póráz nélküli kecskével nagybevásárolni a Tescoban! :wink:
Nem egyszerű! De azért Rád férne egy kis pihi, és akkor mi a francnak igérgették??? :cry: Hogy áll a diósdi ház? Mikor költöztök?
Párodnak csak tavaly lett jogsija???
Én már 19 évesen megcsináltam, akkoriban még nem volt ennyire drága, ki tudtam magamnak fizetni a fizetésemből!Most nem is tudom mikor lenne időm megcsinálni..... :roll: De tényleg jó ha van!Baromi nagy szabadságot ad! Én 3 gyerekkel sehova nem jutnék el kocsi nélkül az tuti!!!! :oops: Illetve már túl kényelmes vagyok! :?

Mondanám, hogy én is szívesen vigyázok Dorinádra, mert egyszerűűűen imádnivaló, de ide is nehéz eljutnotok!Meg egyenlőre szabadidőben sem dúskálok! :(

Remélem nem haragszol, hogy kértelek hogy Orsinak hívj! :oops:
Csak ez a cunami onnan jött, hogy Fruzsikát cunisnak, cunaminak hívtuk elég sokáig és ez lett az első nick nevem! :D
Csak aztán megkaptam valakitől, hogy olyan gonosz, rosszindulatú vagyok és mindent elpusztítok mint cunami és nagyon találó rám ez a név! :cry: Azóta nem is szeretem ezt a nevet, de emiatt már nem változtatom meg! Nekem a cunami továbbra is a mi kicsi cunis lányunk, hisz úgy örültünk a fiú után, hogy cunis lett! :D :D :D

Na megyek összeszedem a csimókat, mert el kell szaladnunk tejért! Apa lassan jön fel a pinyóból, szegénykém végigdolgozta a két napot! De a szalon teljesen ki van gipszkartonozva, már csak a plafon hiányzik és a közlekedő és a fürdőszoba!
Vendég

MIA!!!!! EZ GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!

Én olyan de olyan büszke vagyok Rátok! Legalább a különbözetet Magadra költheted!!!!!!!

Nagyon jó döntés volt ez a babakocsi! Nekem sajna sosem fért bele a csomitartómba! :cry:
Majd néha átmegyek tologtani benne Patrikot az udvaron! :wink: Mit szólsz?

Péter nyaka hogy van? Most nem fáj jobban neki???? Mert ilyenkor az szokott lenni néhány napig, utána meg jobb!
Vendég

Sziasztok Lányok! :)

Mia! Úgy látom, hogy Te is már beleszerettél egy kocsiba... nekem is a Graco volt az első választottam.. aztán végül nem az lett... de tényleg nagyon szépek!

Orsi! A tetőtérbe 70nm-en 2 szobát terveztünk, majd a két gyereknek:-) Lent van egy nappali és egy háló (Petra még velünk van)+ ahogy belépünk a házba egy nagy ebédlő a konyhával egybe.
A mai időjárás nem nagyon kedvezett a kinti betonozásnak... 2x abba is kellett hagyni a munkát. De ami anyag volt, azt sikerült azért bedolgozni... holnap meg folyt.köv. :-)

Noémi! Beáztatok? Jaj!
Nekünk a ház alatt van a garázs, úgyhogy mikor ide költöztünk, akkor kíváncsian vártam az első nagyon esőt, hogy nem-e ázik be.. szerencsére jól meg van csinálva az esőelvezetés. Ráadásul mi egy "völgybe" lakunk, a legalján az utcának... eddig szerencsére megúsztuk!

Brigi! Nagyon cuki Dorina az orrszippantóval! Ő tényleg így fogja magának orrszívás közbe??? :shock: Nagyon okos lányod van!!!! :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csszedina 2009.06.28 16:31-kor.

Edina
Kép
Kép
csszedina

Mia! Húúú pont közbe írtál, hogy meglett a járgány! Nagyon szép!!!!!! Akkor már el se olvasd amit írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Mindjárt ki is törlöm, ha még engedi:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Orsi:
Orulok hogy neked is tetszik:)
En annyira boldog voltam hogy vegul parom belement hogy egyaltalan megnezzuk a babakocsit es hala az Urnak, tokeletesen meg is felelt neki azonnal. Hat azert nem mindegy hogy mennyiert jut hozza az ember.:)

Orommel varlak Patrik-tologatasra!!!! :) Meg majd mi is megyunk hozzatok meg setalni is. Paromhoz is jol befer a babakocsi, az o kocsijaval voltunk megvenni, de az en csomitartom meg nagyobb igy tuti gond nelkul minden belefer majd. Az autos hordozo is nagyon kis helyes. A szine meg kulonosen tetszik, a 2009-es modellek szinei eleg furcsak :roll:

Peter nyaka jol van, kicsit faj meg neki a nyaki veroer kornyeken, de a tobbi mar teljesen jo! Klasszul feloldodott a sok gorcs ami a hataban volt, jol esett neki a masszazs! Mondta is hogy szeretne menni ismet:):):) En meg irigyen skubiztam csak, mert en is mennek szivesen. Imadom a gyomoszkolest. Az olyan gyilkos fajtat, hadd szakadjak darabokra! :twisted:

sünciboglya

Edina:):):)
De jo hogy neked is bejon a Graco! Tulajdonkeppen a lanyok gyoztek meg minket teljesen hogy ebben a markaban megbizhatunk. De tenyleg, meg hasznaltan is egy jo kis darab, nem fog szethullani egy jo ideig, az tuti:)

Szoval akkor a betonozas alakul. hat az eso nem kellett volna de meg jo hogy eddig ilyen szepen tudtatok vele haladni!!!

sünciboglya

Mia! Bármikor szívesen látlak Benneteket, nemsokára Téged is masszírozhatlak!
Hihetetlen hogy holnap már a 25. hetet kezded! :shock:
12 hét múlva akár már jöhet is Patrik! :D

Edina! Nagyon klassz lesz a házikótok! Jó nagy szobák lesznek akkor fent!
Nagyjából mienk is ilyen csak 1 szinten, illetve nálunk a konyha-étkező-nappali is egyben van! De nálunk a szobák kissebbek, mert 3 gyerkőnek+a mi hálónk!
Szerintem Nektek így több lesz négyzetméterben!
Jó lenne már Veletek is talizni!
Már csak Veled, Bernivel, és Linivel nem találkoztam még, ja meg Zsandiékkal sem! :cry:
De ami késik, az nem múlik! :wink:
Vendég

Orsi:
Aham, en is kiegyezek egy 36. hettel szulesre, akkor mar minden OK lesz. Remelem Patrik is ugy gondolja hogy jo neki addig bennem:D
Ma akkorakat mocorgott hogy az autoban alig kaptam levegot:) De annyira jo erzes!!!
Tenyleg, a gyereket 1 hettel es 5 nappal nagyobbnak neztek, ugye ez nem lesz osszefuggessel azzal hogy mikor bujik ki? (Csak elefant meretu lesz?) :D

Szerintem a szobaitok nagyon szep nagyok! Meg akkor is klassz meretuek lesznek a szobak amikor meglesznek a valaszfalak! A ti halotok is nagyon szep nagy es hat a nappali!!!! WOW. Mondtam Peternek; jol nezd meg apukam, nekunk ilyen szep nagy nappalink sosem lesz :wink: :P

sünciboglya

Helló Csajok!

Ma jártunk Zsófival a budakeszi vadasparkban. Hát az állatok még nem nagyon kötötték le, de jót sétáltunk, aztán az eső hazazavart bennünket.

Mia!
Ugyanilyen Graco babakocsink van, csak más színben! Jó választás, jól bírja az érdi terepet. :-D De a csomagtartóban tényleg baromi sok helyet foglal. És 13 kiló!!! Emelgetni is elég frankó! :-D

Babaholmik: Én az előkével jártam meg! Mindenki mondta, hogy vegyek egy csomót, mert majd sokat kell használni. Hát, van kb. 20 db előkénk, de más módszert kell választanunk, mert Zsófi evés közben előszeretettel játszik az előkéjével, tömi a szájába... stb.

Orsi!
Már rég szerettem volna tőled kérdezni, hogy az első csaszid után a másodiknál lett volna lehetőséged a természetes szülésre, vagy már alapból csaszira készültél? Zsófit én is csaszival szültem, az első napok tényleg baromi rosszak voltak, engem a 12 óra fekvés viselt meg és a kórházban töltött idő alatt alig aludtam, mert oldalra fordulni a seb miatt nem tudtam, hanyatt fekve meg képtelen voltam aludni. Állítólag én nagyon hamar regenerálódtam, egy héttel a műtét után már a munkahelyemen jártam, a kollégáim néztek rám kerek szemmel, hogy mit keresek ott, mikor feküdnöm kéne. Én a második gyerkőt is szívesen szülném csaszival, ha garantálnák, hogy ugyanolyan gyorsan gyógyulok, mint először. Így legalább már ismerős lenne az érzés. A természetes szüléstől tartok.

A szuterén félig-meddig lakható lenne, de a fala vizesedik, ki kéne bontani a földet, leszigetelni rendesen, dryvitozni... stb. hogy rendesen lakható legyen. De ezekre most nincs lóvénk, meg a hely sem kell még, egyelőre csak tárolónak használjuk az alsó szintet. A víz most a küszöbnél folyt be, de el is szivárgott másnapra.

Noémi!
Apának a lakásában Fagerland konyhabútor volt fa konyhapulttal. Gyönyörű volt, imádtam, de használni... Egy egyedülálló pasi lakásában még elment, mert szinte sosem főzött, de egy aktívan használt konyhában azért napjában csomószor áttörli az ember a konyhapultot. És hát a fa, bár olajjal kezelt, azért nem nagyon szereti a vizet, foltos lett, bár lehet, hogy az olajozás nem sikerült egyenletesre.

Beázást nagyon sajnálom!

Kép
Kép
lbernuska

Berni:
Szoval akkor Zsofi eloke-evest szeret folytatni:) Mokas lehet:) Koszi a tippet, akkor max 2 eloket szerzek majd ha itt az ideje, tenyleg szamolni kell ilyen szitukkal is. :) Van fotod az eloke-eveszetrol?
Babakocsi: hat igen,szerintem sem lesz tul sok hely a babakocsi mellett a csomitartoban. Bar mi nem utazunk igazan sehova majd, max anyosomhoz par napra. Majd csak begyomoszolunk mindent... vagy max a babakocsi itthon marad ha tul sok a cuccolnivalo:D Vagy utanfuto? :D Na jo ez csak vicc volt.

sünciboglya

Ja telleg, 13 kg a kocsi......... nos, majd akkor gyurok addig ra:D:D:D:D (szukseges lesz, kb annyi izmom van mint egy leszazalekolt oszi-lepkenek...) :D

sünciboglya

Orsi!
Szóltam a páromnak,hogy kéne a szám.Fel fogja hívni az emberkét,hogy megadhatja e a számát,de szerintem tuti.Árakról nem nyilatkozom..Nem akarok hüleséget mondani,de nekem 5000körüli rémlik anyagostól együtt.De nekünk 120-ért csinálta a konyhát a kettő szekrény közt,a lakásban a lépcsőt,és egy rész falat.Szerintem nagyon korrekt áron dolgoztak.Igaz szeret beszélni az emberke,de közben melózik is rendesen.

Mia!Juuuuujjjjj de jó a babakocsitok!!!Örülök,hogy sikerült a párodat meggyőzni.Azért nagyon nem mindegy!!!Pl a maradék pénzből lehet venni még majd egy esernyő kocsit ami utazáshoz jó késöbb.
Amúgy a szomszédomnak már a második ilyen gracoja van,ő nagyon szereti.És azért a második mert az első a 4-5. gyereket már nem bírta,meg az Érdi utat,ki tőrt a kereke szegénynek.De amúgy az is pár ezerért javítható állítólag.

Pince beázás..Tul kép nekünk is az garázsnak indult eredetileg.Ez a kettő ház egy családé volt és kettőnek lett eladva.A garázs a mi házunk alatt van,de a bejáratunk a túloldalról van,így nem is tudunk beállni.Nekünk is a ház alatt van,szóval a ház tuti nem fog beázni,mac ha méteres víz áll a kertben:lol:
Viszont nekünk ott még nincs rendes lejáronk csak egy földes gödör.Eddig elszívta a vizet a föld,de ezt már nem bírta..AMúgy bár tele van,hála égnek semmi extra nincs lent amiért kár lenne ha elázik.A ruhák meg ami olyan,azok mind szekrényben vannak..
És a 3év alatt ennyi eső tényleg nem zúdult ide viszont valami mindig volt.Pl 2x is bontotta a vihar már a tetőnket.Hála égnek a biztosító mindig fizetett.

Brigi!Nagyon édes Dorina az orrszívóval :lol:
Én szívesen bevállalnám néha Dorinát.Viszont már nem bírnám cipelni :lol:
No de,ha megszülök akkor 1x-1x tényleg szívessen vigyázok rá 1-2 órát .Ja mellesleg nálunk lehet ám rombolni,én nem vagyok az a jaj ne vedd el ne szedd szét,rakd vissza ne nyúlj hozzá szülő.Ehh főleg,hogy a Szabi mindent szétromból és ami értékes az el van téva a mai napig :lol: :lol:

mimi12

Bernus!
Már mindegy,már megvettük :lol:
Szerintem tuti lesz kis idő míg kitapasztalom a kezelését.Állítólag kell néha csiszolni is,és utána olajozni stb..
Max ha már hülét kapok akkor lakkozzuk :lol:

mimi12

Szasztok Csajok!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!!!!!
Pénteken sütöttem két tortát, húúú nagyon fini lett, az egyik gesztenyés a másik tiramisus volt, varrtam egy szoknyikát is a szülinapjára, hogy csini legyen. :lol:
A hétvégénk, a buli nagyon jól sikerült, voltak anyósék, aztán anyuék! :lol: Párom megfőzte élete első kajáját, lecsós csiripöri bográcsban! Egész fini lett!!!!!

Andi, Lili kapott tűlünk egy mickey egeret és egy bringát. A többiektől, mikrót, és egy sátras alagutat!
Ügyes vagy hogy otthon edzel, és tényleg jó így mert nem unsz bele! De hogy csinálod gyerekek mellet? Nekem is van taposóm meg leg magic-em, de amint ráállok jönnek.... :wink:
Nekünk ferraris ülésünk van :wink: szerintem tök jó.

Dolli, de édes a párod, hogy ilyen segítőkész!!!!!
De jók a fotók Rólatok!!!! Nagyon csini vagy! Gézu.... nagyon cuki, látom sörös kép megint készült... :lol: vagy borozott? :wink: :lol:

Berni, szerintem nem sok mindent tudunk csinálni ovi ügyben.... :cry: kérdezősködünk majd a bővítés kapcsán, aztán hátha bővítenek, hátha felveszik... de sajna ott az a sok ha.... nem tudom. :cry:

Orsi, nem semmi sztoriaid vannak! Jót nevettem rajtuk, Fruzsién különösen! :lol: Bálint is szokott alakítani....
Cunami :arrow: én azt hittem azért ez a neved, mert annyi energiád van, olyan pörgős, energikus vagy! :wink:

Brigi, nem humbug a könyves dolog, ez az anyukáktól függ, ha nem szakítják meg a láncot jönnek majd a könyvek :lol: Ha megvan a hat anyukám akkor küldöm a levelet! :D
De cuki Dorina az orrszityuval!

Mia, de szupeeeer a járgány!!!!! Baba kezére jó egy kiszokni is, karmolás ellen, de pl. nekünk nem volt. Nem biztos, hogy fog kelleni.

Mimi, jájjj, beáztatok?! Békakirállyal mi újság? :wink:
sylph

Szijasztok, Jó reggelt, Jó hetet!!!! :D

Tegnap este 10-ig fent voltak gyerekek, azt hittem ma sokáig alszanak......hááát tévedtem! :?

Most kezdetem el parázni a héttől! :shock: Szerdára 34 fokot mondanak!Pont ebben a fincsi időben kell majd beutaznom! :(
Elvileg 15h-ra haza érek, csak az a car, hogy anyósom, tutira hamarabb lerakja aludni a gyerekeket, én meg nem tudok majd ledőlni, pedig este dolgoznom is kell.... :roll:
De ha még lenne fél órám az is elég lenne, de tutira nem fog még hazaindulni mikor megérkezem, én meg nem dobhatom ki.... :oops:

Na nem nyafogok, összeszedem magam! :oops: Holnap úgy kell főznöm, hogy maradjon szerdára is, ma csak egy spenótot csinálok tojcival.
Van vasalni valóm is! :?

Szilvike! Örülök, hogy jól sikerült a szülinapozás és Apa lecsós hamija! :D
Hihetetlen, hogy már Lili is 2 éves! :shock: Nagyon szalad az idő! :cry:
Nagyon várom keddet a torna miatt, csütörtök nekem már megint kimarad, vendég jön este! Mit szólnátok egy úszihoz, mondjuk nem
6-kor, hanem 7-kor?????Mivel nincs szauna, hamarabb megjárjuk!Hétvégére meleget mondanak, csak nem fagynánk oda!!!! :wink:
Dolli? Szilvi? Andika???? :idea:

Mimi! Nagyon szeretném a szaki telcsiszámát, megnéztem profilodban a képtáradban a felújítós képeket! Gondolom azért van ott mert szabad belenézni! :oops:
Annyira tetszik ez a téglás fal!!!!!!!!!!!!!!!!! Jövőre ilyennel akarjuk megcsináltatani egész lábazatot, garázslehajtó támfalát, és a kerítést is!!!!!
Szerintem nem lesz gond a munkalappal, bár én is kifolyatós, törölgetős vagyok! Max garanciális! :wink:

Képzeljétek nálunk nem is volt nagy eső! :shock:

Na megyek nekiesek a vasalóval a kupackámnak!

Ja cunami 2005-ben kitalált nick név, akkoriban minden voltam csak nem pörgős!!!Egy tohonya 74 kilós mindig fáradt 2 gyermekes anyuka! Lehet ez a név változtatott meg! NOMEN EST OMEN!!! :wink: :lol:

Szilviiiii, Te meg így sosem fogsz meghízni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Ma már egyedül vagyok, apa elment dolgozni! :cry: Úgy elment ez a két hét, de annyi minden történt, és olyan klassz volt! :D

Orsi! Nekem a most szombat nem lesz jó, mert megyünk Kecsóra, de máskor szívesen csatlakozom! :) Ha változik a program, azért visítok, de sajna nem valószínű, pedig jobb lenne jövő héten menni.
Nevedből én is a hihetetlen energiádra asszociáltam! :D

Andi! Még nem tudom, valahol Nagytétényben is van uszi asszem, mindegy, de már megbeszéltem párommal, hogy a heti egy minimum rámférne. A fittnesst meg még megbeszélem a dokimmal, hogy mit lehet és mit nem. Állítólag most is van egy kismama a Tulipánban, neki nincs 5 hetes időkorlát a bérletre, és asszem kicsit olcsóbb is, mert nem mindent használhat. Szóval szerintem tök korrekt a dolog! :)

Szilvi! Hú, de ügyes párod van! Összefutott a nyál a számban! :) Akkor most Lilivel azért el fogjátok kezdeni a bölcsit? Vagy még ki tudja? Após kérdezte tegnap, hogy nem akarom-e beadni bölcsibe Gézut... :?: :?: :?:
Söröztünk! :) Mármint én! Akkor még nem tudtam, hogy valami készülőben van! :oopsz: És a fél pohár sör úgy fejbecsapott, hogy csak na, viszont kb 3 és fél év alatt ez volt az első sör, ami jólesett. Persze vármászás után nem csodálom! :lol:

Mimi! Beázás! :( Törökbálinton állítólag nem is volt szinte eső, mi meg nem tudtunk Pesten elsétálni a pár száz méterre lévő étterembe, mert annyira esett, és kb 4 körül állt el, mikor már jöttünk haza.

Brigi! Okés! Akkor valamit összehozunk! :) Itt általában jó kis nyüzsi van, ha kint vannak a szomszéd csajok is, szóval van társaság! A hetet még nem merem ígérni, attól függ, holnap mit kezdenek a fogammal, illetve mit mond a doki a mostanira, mert még azért elég trotty tudok lenni, amikor el kezd zsibogni. De szerintem ez már tuti nem a bölcsességfog, inkább ínyprobléma, de a fene se gondolta, hogy az is tud így fájni! :(

Mia! Szupi babakocsi, gratula hozzá, és remélem erősíteni fogjátok azt a tábort, akik nem bánják meg a választást! :)
Nem vagytok semmik az éjjeli hűtőzéssel (anno én is csináltam, nem tudtam aludni, párom jót szuszogott, én meg kimentem, olvastam, ettem...)! :) Mondjuk abban igazad van, hogy nem szabad lelkifurit csinálni párodnak emiatt, mert annál rosszabb a helyzet. Páromon is van jó kis plussz, én inkább a mozgásra próbálnám rávenni (eddig nem sok sikerrel, bár már beszélünk róla, haladás!), szintén nem azért, mert nekem úgy jobb, hanem mert az ő egészsége látja kárát, és én szeretném, ha sokáig mellettem maradna! Sajna van a környezetben példa, anyum barátja, hogy 50 évesen infarktusa volt, és ki tudja, meddig örülhetnek még egymásnak. Nem mondom, hogy minden visszavezethető a súlyra, de úgy vagyok vele így 30-on túl, hogy amit tudunk, tegyünk meg az egészségünkért, a többi valahol meg van írva szerintem! :wink:
Most gondolkodom, hogy úgyis minden hétvégén anyóséknál vagyunk, kicsit korábban fölmennénk, csibére vigyáznának, mi meg ellépnénk valami közeli usziba! Nem is hülyeség! :)

Jaj, még az jutott eszembe, hogy nyaralás alatt láttunk valami fókusz vagy aktív vagy mi a túrót, hogy a Növényiéknek kisbabájuk lesz, a lánynak nem sokkal korábban halt meg asszem az anyukája, és ők hisznek abban, hogy ha egy közeli hozzátartozó eltávozik, akkor ő "küld valakit" maga helyett! Ebben én is hiszek, amikor párom nagyija meghalt, mondtam is neki, és lám-lám... a riport kapcsán ismét eszünkbe jutott és jót könnyeztünk együtt!

Nem tudom, még mit akartam...

Ja, Berni! Majd kicsit később fogják lekötni az állatok Zsófit! Addig az az ilyen kirándulások lényege, hogy együtt vagytok a friss levegőn! :)
Após mondta tegnap, hogy amiket most mászunk meg várakat, járunk szép helyeken, arra csibe úgysem emlékszik majd. Hát nem is, de a lényeg, hogy adott pillanatban jól érezte magát, mozgott a friss levegőn és együtt voltunk! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Jelentem a pinyó megszáradt.Az a szerencse,hogy betonozott és jól felszívja a vizet a beton.

Békafogó békakirály itt bömböl mellettem.Azt hiszem lesz egy húzós harcunk...
A Szabi még cumizik de egyre durvábban.Vagyis a lakásban cumizik,máshol nem igazán.De lóg az a büdös cumi a szájában állandóan.Én már nagyon unom,és mellesleg mindig elhagyja,és persze csak a büdös a jó,a friss új cumit eldobja..Szóval próbálom megbeszélni vele,hogy ne hozza le a szobájából de bömbölésbe torkollik a dolog.Háát lehet gyengusz vagyok.
No de a tanulság.A tesóbabának nem lesz cumija az tuti!!!
Amúgy akkor szokott így rá a cumizásra mikor tavaly kórházban voltam :cry: Azóta ragaszkodik ennyire a cumihoz..ÁÁÁ kész vagyok tőle na...
(na jólvan annyira nem gáz,csak engem zavar nagyon)A Fanni 1évesen magától hagyta el a cumit..

Orsi!
Emlékeztetem ma a Gyurit,hogy hívja fel a szaki.De szerintem tuti oda lehet adni a számát.

Jaj csajok!Kezd a helyére kerülni minden ami a tesóbabának kell.Vettünk ugyi a szomszédtól egy olcsó pelenkázó szekrényt,ami tök jó csak nagyon mély a szekrény és pakolásilag nem volt épp ideális.No kitaláltam,hogy kihúzható fiók kell bele.Ikeában vettünk kihúzható kosarat és tegnap a párom nagy anyázások közepette fel is szerelte :lol:
Mert persze 4cm szélesebb a szekrény mint az ikeas szabvány kihúzható kosár.No de meg lett oldva,nem mondom,hogy húúú de szép de a célnak megfelel.Amúgy is egy szakadt szekrényke,de minket ki fog bőven szolgálni.
No kész lett és minden rucit be tudtam pakolni.
Szombaton talán elmegyünk a dm-be és megvesszük ami kell a kórházba,a kínaiban ki néztem egy rövid nacis pizsit,azt is kéne venni.
No meg írnom egy listát,hogy mi az ami feltétlenül fontos a kórházba?Nevetséges de tök elfelejtettem,pedig most született a Szabinemrég :lol:

mimi12

Orsi:
Hat tenyleg zuros lesz az idobeosztasod! Kuldok sok-sok plusz energiat!!! :D (mar amennyire nyamnyila energiahullamokkal rendelkezem.... de majd felturbozva kuldom!) :D

Dolli:
jaj szegeny! Pedig mar remeltem hogy a fogfajas a multe! Jobbulast kivanok neked!!!!

Maximalisan egyetertek veled a suly dologgal kapcsolatban!!!! Parom ossz-vissz 35 eves lesz augusztusban de nagyon rossz a keringese, vernyomascsokkentot szed (!!!) es 30 kg sulyfeleslege van. Az orvos mar tobbszor kozolte vele kategorikusan hogy mozogjon, fogyjon le azonnal. De o nem hajlando semmifele mozgasra. Csak a gep elott ul! Annyig nyafogtam mar neki a multban, de feladtam. Nem piszkalhatom vele mert csak kikeszulok en is, o is lelkileg de semmi haszna:( Azt eszrevettem hogy amikor en anno yoga-ztam, neki is tetszett a mozgas, nehanyszor bele is fogott a sulyzozasba... szerintem a jo pelda segit csakis a ferjeinken! Minden esetre ahogy megszultem es jobban leszek AZONNAL rohanok edzeni, ha latja hogy en is jobban nezek ki talan o is kedvet kap.
(Rolam tudni kell, mielott parommal osszejottem eleg atletikus alkat voltam, allando sporttal, napi szinten.) Amiota vele vagyok hiztam, puhultam, lustultam el ennyire! SZORNYU!!!!!! mindig a rossz vonzza az embert e jora nehez atallni, de en meg mindig bizom azert benne:D
Fogjunk ossze mi nok a ferjeink plusz kiloi ellen, csak ugyesen, trukkosen, noi praktikakkal:D:D:D
(meg nem tudom a praktikat pontosan, de mar dolgozom rajta.) :D:D:D

A masik tema: En is hiszem hogy ha szomoru dolog tortenik egy csaladban, itt a halara gondolok, akkor mindig jon ra a boldogsag is. (Csak en Isten szeretetenek es gondoskodasanak tudom ezt be, de az egy biztos, mindig igy tortent velunk eletunk folyaman minden pici dologban.) :D

Noemi:
Ez a cumi dolog tenyleg durva. Ezek utan en is kezdem azon torni a fejem hogy nem kene cumeszt venni a gyerkocnek... csak azt nem tudom ezt hogy lehet kivitelezni? Megvan a gyerek cumi nelkul is? (en nagy cumis voltam..... bevallom, 8 eves koromig, bar "csak" otthon de szinten a budos-cumi verzioval, anyut az oruletbe kergettem, emlexem:(:(:(:(

Gratula a szekrenykehez, milyen ugyes parod hogy meg tudta oldani a kihuzhatos fiokot!!!

sünciboglya

Mia!
Ez a cumi dolog lehet engem jobban irritál mint kéne,lehet ha nem az utolsó heteimet taposnám akkor nem is irritálna ennyire.
De viszont néha tényleg zavaró.Beszél a Szabi cumival a szájában és nem lehet érteni.Ha rá szólok ki veszi de a gond az,hogy napjában 100x kell rászólni..

Ja szekrény....Azért tudjátok meg.Tényleg anyázás közepette készült el :lol: :lol:
Az én párom mindent megold,csak enyhén szólva is ideges lesz és anyázik meg csapkod.De én maga a megtestesült nyugalom vagyok ilyenkor.Lehet ez még jobban dühíti :lol: :lol:
És azért a váll veregetés nekem is jár,ugyan is aktív reszese vagyok az ilyen szereléseknek.Én jelölöm be,és mondom it hogyan hová,ő meg megoldja.Ja és pl a szekrényajtók beállítása az az én feladatom..
Eh a konyhabútort részben én raktam össze.Egyedül nekem gyorsabban megy mint segítséggel.-Csak helyre kellett tenni őket mire a párom anno haza jött :lol: :lol:
Emlékszem monda,hogy na ezt ki fogja majd össze rakni mert ehhez szakember kell.Mire haza jött a nagyját megoldottam :wink:

Csajok...Ég a gyomrom.Ilyen nekem még sosem volt,sem a FAnnival sem a Szabival.
ÉJszaka felébredtem arra,hogy a nyelőcsövem kb olyan mintha chilivel kenegetnék.Bár hamar rá jöttem mi a gáz.Pár korty víz jó is volt rá.De ha valakinek van valami jó ötlete akkor írjátok le..
Amúgy már hetek óta gyanus nekem a dolog.Már jó 2-3hete reggel olyan éhes vagyok hogy hányingerem van majdnem,de eddig nem tulajdonítottam neki jelentőséget.Oszt most ötlött be hogy ez már előjele lehetett a gyomorégésnek..

mimi12

Noemi:
lehet hogy a parod es az enyem talan rokonok, pont ez van ha valamit kell itthon furni-faragni:) Elszall az agya es durrog, en meg mosolyogva nezegetem:) Hehe, tesztoszteron tultengesesek ezek a ferfiemberek:D:D:D

Cumi: anyut ugy kergettem anno az oruletbe hogy mindig ragtam a cumit, persze jo hangosan es allandoan! Olyan irtozatos hangja volt hogy meg en is emlexem ra! Szoval ezek utan meg tudlak erteni ha a cumi dolgot ki akarod hagyni a kovetkezo csemetenel :shock:

nyelocso eges: ismeros sajnos:( Nekem mar van egy ideje, szerencsere ritka, mindig ejjel vagy reggel.
Errol azt olvastam hogy a simaizom ernyedes miatt a nyelocso zaroizmai is renyhek igy visszajohet emez-amaz idonkent.... a terhesseg elorehaladtaval kellemetlenebbe valik a dolog.
En nem szoktam semmit tenni csak jol teleiszom magam, akkor vissza tudok aludni:) Ha meg ez az ehseg tor ram amit te is emlitettel akkor benyomok egy banant reggel. (Bar a banan mostanaban kezd necces lenni, nem birja a gyomrom...... na ez is uj!!! Eddig ilyen soha nem volt.)

De hamarosan vege ezeknek mert a csemeted vegre kint lesz:):):) Olyan izgi hogy hamarosan mar a karodban tarthatod ot!!!! :D

sünciboglya

Mia!
Akkor lehet ösztönösen ittam éjszaka a vizet :lol: :lol:
Amúgy én is erre ébredtem..

ŐŐ szerelés :lol: :lol:
Azt mondja pár hete azuram...felmelegedett az autóban a víz mikor nyomta neki a gázt.Hát mondom akkor nézze meg,mennyi vaz van benne mert lehet kevés.Mit gondotok???Fel lett azóta töltve??Egy frászt,már 3x elmondta,hogy meg kéne azt is nézni.No én meg mondtam,hogy jó majd nézze meg :lol:
De előre látom,az lesz a pénteki feladatom,hogy megnézzem a vizeket a kocsiban,és ahol hiányzik ott feltöltsem :lol:

Ja téleg gyomorégésre azt mondta a szomszéd,hogy hajas baba lesz.
No hát érdekes lesz ha a Szabinál is több haja lesz a tesónak :lol:
Mert a Szabinak is volt bőven,sőt a Faninnak is,és sosem égett a gyomrom.
No fiacskámat fel vittem aludni.Naná hogy 10perc múlva már itt csücsült mellettem és kekszet eszik.No vissza terelem az ágyikójába.

mimi12

Helló!

Meglátszik, kik érnek rá! Pocakosok dumcsiznak csak. :-D

Mia!
Ne aggódj, az én izmaim is nudlik voltak, jól leépültek a terhesség alatt! De ahogy Patrik nőni fog, vele párhuzamosan a bicepszeid is erősödni fognak. :-D

Cumi kérdés: Én nem akartam adni Zsófinak, nem is vettem. Volt egy ajándék cumink, gondoltam talonba, ha minden kötél szakad, az is jó lesz. Aztán kórházban voltunk még, mikor Apa beállított 2 cumival. Hát így lett cumifüggő a mi kis lányunk. Előre félek tőle, hogy fog majd leszokni róla. Kistesónál mi is meg fogjuk próbálni nélküle.

Noémi!
A konyhapult ha gázul néz ki, tényleg vissza lehet csiszolni! Amúgy meg gyönyörű az a konyhabútor! Apa nagyon sajnálta, hogy ott kellett hagynia az eladott lakásában. A házunkban elég tré a konyhabútor, ha egyszer lecseréljük, akkor mi is ugyanolyanra fogjuk, de nem fa pulttal.

Most látom csak, ha kihúzod a 40. hétig, már akkor is csak 6 hét van hátra! Ááááááááááá!!! Ez nagyon izgi!!!

Gyomorégés: Nekem csak néha volt terhesen, Zsófinak mégis nagy lobonca lett. :-D Rákérdezzek egy másik topikban, hogy ki mit használt? Emlékszem, egy csomó féle csodaszert alkalmaztak a csajok.

Kép
Kép
lbernuska

Tiszta ideg vagyok! Ma már kétszer eltörött a mécses és még hol van a nap vége??????

Jó sok dolgot elterveztem mára, érzetem hogy bennem van a lendület!

Reggel kivasaltam,elpakoltam a tonna ruhát, ágyneműt húztam a csimóknál, de gondoltam akkor rendberakom a szobájukat alaposabban!Szétbombáztam a szobát, leszedtem függönyöket, kivittem a szőnyegeket, megmostam az ablakokat, lemostam bútorokat, radiátorokat stb..
De akkor már kitakarítottam a fürdőt, kamrát, hálót, masszázsszobát! Ott is ablakmosás, mindenhol portörlés, stb..
Délre fejeztem be! Csimók tündérek voltak!Fürdeni akartak! Már reggel láttam, hogy hóót retek és zöld a medóban a víz, kiderült párom ezer éve nem rak bele semmi lütyőt! :?
Gondoltam kitakarítom, igaz egész nap ment benne a keringető, de semmi haszna nem volt!Aztán nem tudtam szétszedni a vízforgatót, közben nem találtam a dugót sem, Apa nem vette fel a telefont, több se kellett jól kibőgtem magam! :cry:
Gyorsan csináltam egy spenótot keménytojással, aztán összes gyereket át kellett öltözetni, lefürdetni olyan zöldek lettek! :?
Gondoltam elvisszük még elalvás előtt a szelektívbe a hulladékot mert a pincében már lépni nemlehetett!
Mentünk egy kört, kipakoltuk Buukávala legnagyobb hőségben, aztán irány haza és gondoltam még elvisszük a kb 4 rekesz sörösüveget amit 1 éve güjtöget Apa! Persze Tescóban várni kellett 20 percet!!!! :shock: , mert megtelt az autómata! :( Előttem még két muksó, mire sorra kerültünk már 30 perce ott dekkoltunk a 3 gyerekkel!Erre baccus 3 müanyag üveget bevett a többi 60 söröset meg nem! Ott bénáztam, kértem hogy segítsen már az üveges muksó!!!Hozott egy üvegett, betette a gépbe és elvett tőlem egy üveget és megnyomta a cetlizős gombot! :shock: :shock: :shock:
majdnem beszóltam, hogy cseszd meg és a maradék 59 üveggel most mit csinálja?????
Elküldtek az információhoz, majd 10 perc után kijött a csaj és megállapította, hogy nem veheti be az üveget mert porosak! :?
Azt mondja: Hozza vissza lemosva!!!!
Hááát ahhoz lett volna kedvem, hogy kiborítsam az egész bevásárlókocsinyi üveget a földre! :x
Hazafelé végigbőgtem az utat, olyan bénának érzem magam, olyan tehetetlennek! Apa meg nem érti mi bajom van és mit zavar engem az a pár üveg! :shock:
Hááát igenis zavar a kupi, csak egyedül nem tudom rendberakni! :cry: :cry: :cry:
Közben meg annyi minden van amit kértem és mindig elfelejti Apa!
Medencének a takarófóliáját megkeresni, az utcán a murvából kijött a gaz, nem lehet levágni, csak kihúzni vagy gyomirtózni! Ezért már vagy 2 hónapja panpogok!Elhiszem, hogy fáradt és sok dolga van, de ezeket egyedül nem tudom megcsinálni! :(

Bocsi de ez most kijött belőlem, ne haragudjatok, hogy Rátok zúdítom a mai car napomat!!!! :oops:

Próbálom megnyugodni, kicsit aludni, este még vendég is jön!

Mimi! Nekem volt hogy annyira égett a gyomrom, hogy savat hánytam! :?
Nekem egy kávéskanál sodabikarbona és rá egy pohár víz jött be! Ez semlegesíti a savakat! akkorát lehet tőle böfögni, hogy még a 3. szomszéd is hallani fogja! :lol: :lol: :lol:
Nekem Rennie semmit nem használt! :?
Vendég

Orsi!
Lehet mindjárt te is hallod :lol:
Hát ha használ a szódabikarbóna akkor hú társam lesz még pár hétig..

És figyi!!Kicsit vegyél vissza a tempóból.A gyerekeidnek egy jókedvű anyucira van szükségük,nem egy kikészült nőszemélyre!!

Medencébe tessék bele önteni fél lityó clórt és fél lityó alga gátlót,max 2napig nem fürdenek benne a kölkök.Majd a felfújható medencében lubickolnak egyet.A szűrőtől nem megy el az algás színe a víznek.De amúgy 10köbméterenként kell 1-1- lityó cucc a sokkoláshoz,és nyugi!!!Kb 10-15perc alatt látható az eredmény!
Fürödni meg azért nem lehet benne mert nem épp bőrbarát.

Gaz.El mész a gazdaboltba és veszel egy Glialkát,majd lepermetezed vele a murvát,de úgy is kinő kb 1hónap múlva.
Üvegek.No ebből az a tanulság,hogy máskor a helyi kisközértbe pl Cbá-ba kell vissza vinni.Ott nem genyáznak és nem a gép veszi vissza.

Spenót :lol: :lol: No ez a te hibád!! Miért kell neked olyan spenotót csinálnod amit a gyerekek szeretnek???Hogy csinálod????
Én imádom a spenótot a Gyuri is és a Fanni is.A SZabi meg nem szereti.A fene sem érti.Pedig én édesen szeretem :oops:

Jaj lehet ez a bikarbóna segít.Mintha enyhülne kicsit az égés.

És amúgy is..Eltelt 30perc,eddig pihent a car modem a mimindig szétbont(most már ki fogom dobni a kukába)..
Még jó hogy elmentettem az írást így nem veszett el :lol:
És amúgy is,már megint dörög az ég,és már nagyon unom!!
Bár isten bizony én így jobban érzem magam,hogy lehűl a levegő és fúj a szél,de mikor eső után kisüt a nap és nem látni a párától és levegőt sem kapni ,ni az már sok...

mimi12

Hallottátok ezt Csajok???? :shock:
Először azt hittem hogy az ég dörög aztán rájöttem, hogy Parkváros felől jött egy érdekes hang, ahogy Mimi gyomrából feltörtek a vulkán erejű gázok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Figyi inkább nem klórozom a vizet,hátha ideköltözik hozzánk Shrek! :wink: Igazából arra gyúrunk, hogy legyen egy saját mocsarunk!

Amúgy köszi, sokkal jobb kedvem lett ettől a sok hülyeségtől!
Akkor medót telirakjuk minden jóval! :wink:

Spenót: Lidl-ben van fini fagyos, csak tejjel felrakom főni és belerakok egy zsömit, összeturmix és egy kis tejfölt bele! :wink: Én fokhagymásan szeretem!

Anyám milyen eső van megint! :shock: :shock: :shock:
Meddig tart ez a monszun időjárás????? :(

Ja rólam csak annyit: sokat akart a szarka, nem bírta a farka.... :oops:
Vendég

Orsikám a vulkáni gázok nem fölfele törnek ki belőlem,hanem lefele..de akkor jajj a családnak :lol: :lol:

Itt nem esett még az eső.Lehet most jön erre,viszont nagyon dörög az ég,már 20perce.

mimi12

Bakker Mimi laptető! :lol: :lol: :lol: :lol:
Űgy röhögök, hogy mindjárt bepislantok! :D :D :D :D
Küldöm az esőt felétek!Ha már olyan szépen kiszáradt a pinyótok! :wink:
Vendég

Klassz, most az en novellam szallt el, aramszunet:( Gep persze ujraindult.
Tombolok!

Orsi:
Jaj szegenykem, ez iszonyu! Nagyon nehez napod lehetett lelkileg. Megertem teljesen amit irsz! (Ezek utan mar latom, ez a jelenseg nem csak nalunk van. :(:(:(:(
Szerintem a ferfiak igy vannak genetikailag beprogramozva, meg a legjobb fajtabol valok is! Hiaba minden, megis "csak" ferfiak.....

Az uvegvisszavaltas meg igazi horror lehetett!!! Asszem sosem vallalkozom ilyesmire, a jovoben!

A kupitol en is meg tudok zavarodni, sirasig fokozodoan! (Anyu is, parom is a trehany fajtabol valo.... igy nem konnyu a helyzetem.) De mentsegukre szolva, kemenyen probalkoznak a rend fenntartasaval, kisebb-nagyobb eredmennyel. :D

A spenot receptet en is kerem! Van egy olyan erzesem hogy a mi spenotunkat Patrik nem fogja komalni...

sünciboglya

Orsi:
Eljutottam a spenot praktikaig! Itt a turmixolas es a fokhagyma lehet a titka a dolognak!!! :D Kiprobalom, hatha megeszi ugy a csalad! :D En szeretem mindenkeppen. (erdekes, gyerekkent utaltam!)

Noemi vulkanna valtozik:) Ez tecccccik:):):)
Nalam is van jelenleg valami egzenges belul, a gyerek meg raadasul kozben rug-kapal, asszem leszakad belul valami hamarosan......

Az eso meg a villam meg monnnyon le!!!!!!!!!

sünciboglya

Csodas, a gyerek ismet megprobalta hogy keresztben elhelyezkedjen bennem pedig megerthetne hogy ennyi idosen ez mar bajosan megy!!!! Es fel van haborodva termeszetesen amikor vissza szeretnem valahogy terelgetni a normalis poziciojaba, maradjon mar a hasfalambol is valami:)

Noemi a tied is ilyen forgolodos, keresztbe elhelyezkedos???

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?