Új privát üzeneted érkezett!

Szőke nő télen

Szőke nő megáll a piros lámpánál egy teherautó mögött. Hirtelen kipattan,
odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon.
A sofőr leengedi az ablakot mire a szőke megszólal: Szia Kata vagyok.
Tudtad
hogy potyog a rakományod?
A sofőr felhúzza az ablakot és továbbmegy.
A következő lámpánál a szőke megint a teherató mögött áll meg. Megint
kipattan, odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon. A sofőr
megintcsak leengedi az ablakot és néz értetlenül a szőkére mire ő megszólal
mintha még soha nem beszéltek volna: Szia Kata vagyok. Tudtad hogy potyog a
rakományod?
A sofőr fejét csóválva felhúzza az ablakot és otthogyja a szőkét.
A harmadik lámpánál megismétlődik minden. Szőke autóból ki, lihegve
odarohan
a teherautóhoz, bekopog, ablak le, megszólal megint: Szia Kata vagyok.
Tudtad hogy potyog a rakományod!?!
Amikor a lámpa zöldre vált, a sofőr padlógázzal, füstölő gumikkal igyekszik
a következő lámpához. Szerencsétlenségére az is pirosra vált. Erre ő
kiugrik
a teherautóból és odarohan a szőke autójához mielőtt az ki tudná nyitni az
ajtót. Illedelmesen bekopog az ablakon és mikor a szőke leengedi az ablakot
azt mondja: Szia, én Józsi vagyok és a Magyar Közút Kht.-nek dologzom.
Mivel
tél van és esik a hó, SÓZOM AZ UTAT B***MEG!!!

Kép
Kép
bendor

Évi! De jó, volt ma uh! Képet láthatunk az 1 kg-os kislegényről? :D Pihizzél tényleg! Minden megvár, de a pocak tényleg megérzi, ha túlhajtod Magad! Tudom én, hogy nem sovány a lányom! Csakhát aggódom... :oops:

Andi! De jó, hogy összefutottatok Alízékkal! Gyerkőcök gondolom örültek! :wink:

Zita! Nem mentek? :( Jaj, úgy sajnálom.... :( De ne szomorkodj! Kérlek! :) :wink:

Ma elmentünk Pannikával a fodrászomhoz és a kozmetikusomhoz. Eldicsekedtem a lányommal! :lol: A fodrászom már látta, de akkor mindig aludt. A kozmetikusom most látta először, ráadásul ő is babát vár, így neki különösen élmény volt. :D Pannika végig meresztgette a szemét, jól megfigyelt mindent, akárcsak a talin! :lol: Mondjuk Ő mindig ilyen, egészen picike kora óta! :D

Kép
zsuzska81

Hellóka!!!!!!!!!!

Andi:
jaj nagyon jó ez a vicc,könnyesre nevettem magam.
Én is örülök hogy találkoztunk,és remélem nem zavartunk.Gondoltam ha már ott járunk megcsöröglek.
Milyen volt az angolóra?

Köszi a drukkot mindenkinek ,de telefonált a nő hogy talált egy másik lakást és az jobban tetszik neki. :( Ez van,csak el ekll egyszer. :roll: :roll:

Évi:
Aranyos vagy ,tudom én hogy nincs vele semmi baj,csak kicsit túlpörög néha meg huncut nagyon.De hát fiú.HAJAJJJJJ akkor kösd fel a gatyát ha ilyen kisfiút szeretnél,de nagy esély van rá amilyen kis mocorgós már a pocakban is,örülök hogy láthattad a kismanódat és hogy mindne rendben.
Apa 2-szer megnézte a cuccokat,de aranyos. :D
Kérjük a képet!!!!!!!!!!!!

Pintyu néni: :lol: :lol: :lol: (meg ne haragudj)
Mit olvasok itt! Tényleg nem mentek Ausztriába?
Szar időt mondanak vagy miért?Ne keserdj el ,légyszi.Légy vidám !Az áll jól neked.
Gyere és írjál egy kicsit nekünk és jobb lesz a kedved.

Zsu:
Értem,remélem nem lesz gond Pannika gyarapodásával,az igen tényleg sokat nőtt.
Szegénykém biztos csak rosszul ébredt ,vagy tényleg a fogacska bántotta.

Zsebi baba:
Köszi az infót magadról,most már kicsit képben vagyunk veled.
De jó,szép nagy családod van/lesz. :D
Szurkolok hogy jó legyen az eredményed.

Bea:
Köszi a képeket,nagyon jók persze rólam nem mind de hát ez az én problémám.
Egyébként én sem vettem észre Andi fenekét míg nem írta. :lol: :lol:

Pusszantó,megyünk fürödni.

Kép

Kép
aliza

Köszi Alíz!
Pedig nem nehéz észre venni. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ó, nagyon sajnálom, kár hogy másik lakást talált az a nőci. Na ne bánkódj, el fog az kelni hamarosan, meglátod.Csak pozitívan.
Hangyaboly? Gondolom délelőtti időpontra gondoltál, igaz? Mert hogy délutánonként alszik a fiad. Na az én lányom meg délelőtt alszik 9-10-ig, de pl. fél 11től szerintem jövő héten nekünk bármelyik délelőtt jó lenne. Gondolom 1-2 óra alatt ki tudják tombolni a gyerkőcök magukat, jól elfáradnak majd. :lol: Még férjemmel nem beszéltem, hogy mikor tudná itthon hagyni nekünk a kocsit, itthon tudja-e egyáltalán, de majd kérdőre vonom. :lol: :lol:
Angol óra:
ügyesek voltak Bencéék nagyon. Na nem mondom hogy ezzel a tempóval kilátásban van egy nyelvvizsga, de azért ragad szép lassan rájuk valami. Tudnak 12-ig számolni, ismerik a szineket, főbb állatneveket, el tudják mondani hogy hivják őket, hány évesek, szülőket hogy hívják, és tudnak pár kis éneket is. Kb. ennyit mutattak be, persze játékos formában, de tényleg aranyosak voltak.
3.-án meg néptánc záró-óra lesz arra is várják a szükőket, nagyon kiváncsi vagyok mit tudnak. Bár azt nem igazán szereti Bence, mondta jövőre ne fizessem be, mert nem emgy. :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi!
Nem is csoda ha tetszett a lányod a fodrásznődnek és kozmetikusodnak is,nem hiszem hogy találsz olyan embert akinek ne tetszene. Igazi kislányos babuci. Igen, és olyan kis figyelmes is, ahogy mereszti a szemeit, hát tényleg nem semmi.

Zsebi!
Nem lesz gond az amnion, ne félj tőle. Gondolj a kis Picurra,hisz érte teszed. Nevek kilátásban? Megszokhatták már a többiek, én mindenkitől neveket kérdezek, de én már csak ilyen vagyok. :oops:
Nagy gyerekeidet hogy hívják? És Téged? Ha már a neveknél tartunk. :lol: :lol: :lol:
Láthatod hogy a táblázatba milyen adatokat szoktam beirni, ha megadod a tieidet, szivesen beirlak Téged is.
:wink:

Edina!
Ti mikor mentek végül 4D-re és hova? Eldöntöttétek már? Majd hozz a kis Kamilláról képeket!!!!

Anita!
Huuu, ha minden jól megy holnap nagy napotok lesz, átköltözhettek végre!!! De jó lesz a saját fészketekben álomra hajtani a fejeteket és ott ébredni.
Azért Te se a végkimerülésig pakolássz, és meg ne emeld Magad, a kis x.y. nevű babádnak nehogy baja essen. :P :P

Olgi!
Remélem Ti is jó hasznát veszitek majd az elvitt ruciknak, hordják egészséggel a Te gyerekeid is.
Nem tudom, de ha gondolod megnézhetem, Bencéről van-e esetleg Zozikára való cipő, szandi... persze csak ha szükséged van rá.
Hajrá a felújítással!!! Két gyerek mellett nem könnyű, bár áldott jó gyerekeid vannak, mellettük valóban festeni is lehet. :lol: Tényleg festettél??? Képet kérünk!!!!!

Panka!
Hát.. Dorkám még most is hajtogatja ha rájön, hogy EMI..EMI.... ez ugye a lányod lenne. Tejcsikének nem lett baja mire hazaértetek? Nem jártatok remélem úgy a tejjel mint Alíz a Tescoban vett-tel.

Kriszti!
Hogy fogadta Olivér a hugicát?????????????
Majd küldd a képeket!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi!
Dorka nagyon édes, hogy emlegeti az új barátnéját! :lol: Lehet gyakrabban kéne összeereszteni a csajokat :wink:
Tejcsinek nem lett baja.

Kriszti!
Végre otthon!Gratulálok én is még1x!Mielőbbi felépülést neked, és sok sok örömöt a kis Nellyhez!

Éva!
Örülök hogy láthattad ismét Szabikát!:)Én is imádtam kukkolni:)
Hát azért még van rajtam 8 kg felesleg!Na de majd lemegy az is :roll:

Ennyi voltam, Emili beteg lett :cry: Reggel még semmi, de már 10kor aludni kéretszkedett, és 12.30-ig alusdt is!Majd evett egy kis gyümilevest, mást nem kért, és sírni kezdet.Beültem vele a hintaszékbe, és elaudt újra.Tornát is le kellett mondani, 2re mentünk volna.2 után kelt felt, akkor éreztem hogy lázas.De más baja nincs szerencsére, nem fioyi az orra, stb.Kapott Panadolt, evett egy kis kekszet, teát.Most ismét lázas, ma össz. 4x aludt!!!!Nem tudom mi llte nagyon bágyadt szegénykém, az elkőbb rajta aludt el.Majd most hűtőfürdőzzük.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Újra itt!

Kriszti:
Az előbb elfelejtettem neked írni. :oops:
Jó egészséget kívánok nektek és sok tejcsit.Boldog gyermekkort a gyermekeidnek.
Ha tudsz akkor gyere és mesélj.

Panka:
jaj sajnálom szegény kicsidet,lehet valami vírus.
Jobbulást kívánok neki.

Andi:
Ez tök jó,már azért sok mindent tudnak ahhoz képest hogy ovisok az én időmben még 4.-ben kezdtük nyelveket tanulni azért ők már mennyivel előrébb lesznek.Biztos aranyosak voltak.A néptánc is az oviba van?Jó ez az ovi Andi,nem?Miért nem szereti Bence?Én majd szeretném vinni Balázst ha nagyobb lesz,imád táncolni meg a zenét is szereti.
Dorkád nem aludt ma?Balázs mire hazaértünk elaludt az autóban és 4 ig aludt,kb. másfél órát.Most ,még bármelyik nap jó hétfő kivételével.De elmegyünk mi értettek egy autóba is beférünk.
Ha nem esik az eső akkor az én párocskám már keróval szokott dolgozni járni és akkor az autó itthon marad,és akkor nem kell elkérned a férjedtől.De még addig beszélünk.
Egyébként elhiszem hogy Dorka nem álmos ebéd után mivel 10 óra fele kell fel,Balázs meg 7 max 8-ig alszik de van úgy hogy 6-kor megébred és már nem alszik vissza.Majd változik Dorkád ha bölcsis lesz mert ott korán kell majd neki kelni és estig nem fogja bírni a drága.Bár amilyen sok energia van benne leht ott sem fog aludni.

Zsu:
Pannikád még jó hogy tetszik mindnkinek ,nagyon cuki kiscsaj.
A Rehabon végül is azt mondta a doktornő hogy a válla már helyre jött szimetrikus ,csak van egy kis tölcsér mellkasa ez örökletes a férjemnek is van csak neki már nem olyan feltünő.De majd úszni kell vinni és alakul majd neki.Legalább is azt mondta de a férjem sem járt és nem feltünő neki.
Szerncsére Balázskának sem vészes elég neki az uszi.

Éva:TESSÉK PIHENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most még több időd van ,mert ha Szabika megszületik még ennyi se lesz.

Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!!!!

Csak most jutok el idáig, eddig vagy semmi kedvem nem volt semmihez vagy el voltam foglalava!!!

Most nem is tudok válaszolgatni mert csak kutyafuttába olvastam vissza!!!

De nagyon szurkoljatok, mert képzeljétek, Sanyi talált egy lakást a Wesselényi ltp.-en, és ha tetszik élőben is akkor megvesszk. Nagyon be vagyok indulva rá, remélem ténnleg jóóó. Majd bővebben ha láttuk, árban is jó lenne. :lol: :lol: :lol: :lol: De kellenek a drukkok ugy mint AlizéknálŰ!!! Nekik be jött!! :lol: :lol:

És csak megyünk holnap, Sanyi ugy jött haza hogy csak menjünk, max. valahol elalszunk ha rossz idő van és haza jövünk, de nagyon ránk fér már egy kis lazitás és kizökkenés ezekből a mindenapokból, ha csak 2 napról is van szó. De hátha kedvez az idő és csak nem kell vissza jönni.

Azt beszéltük meg hogy ha csak kicsit borus meg esős akkor csak Bécsig megyünk el, ott szét nézünk.
Na de ki tudja mi lesz még ebből, majd mesélek ha haza értünk.

Mindenkinek nagyon sok puszit és ölelést kívánok, hiányozni fogtok.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ANdi: már jobb kedvem lett!!!! :wink: :wink: :wink:
Pintyunéni :oops: :D
Vendég

Panka!
Óóó, nagyon sajnálom a kis Emilidet. Remélhetőleg nem lesz komolyabb baja. Nem lehet hogy a foga jön, attól lett lázas? igaz irtad kis bágyadt is, hát nem tudom. De más különösebb baja nincs ezért is tudok erre tippelni. Dokik ma azt mondják,hogy fogról nem lázasodhat be a gyerek, ha fogzáskor belázasodik akkor más a baj. pedig ez nem igy van. Egyik nagybátyámnak soha semmi baja sem volt pici korában de mikor foga jött mindig magas láza volt, és csak akkor.Mindenesetre jobbulást a kis Drágának, hátha holnapra már jobban lesz, és enni is jobban fog.

Pintyuska!
Jajj, örülök, hogy jó híreket hoztál. Na hátha összejönne már ez a lakás, és tetszene mindkettőtöknek. Meg a drukk ezerrel!!!!
Tök jó, hogy mégis elindultok holnap. Hátha nem lesz vacak idő és mehettek amerre csak akartok. :lol:
Várjuk majd a beszámolódat és a képeidet!!!
Gondolj kicsit majd ránk, itthon maradtakra is!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok, jó reggelt!

Andi! Dehogy veszem tolakodásnak a kérdéseidet, sőt, örülök, hogy ilyen kedvesen fogadtok!
Az én keresztnevem Zsuzsa, a gyerekek Boglárka és Gergő. Mindkettőjüket a Kenézyben szültem spontán, de most úgy néz ki, a Klinikán fogok szülni, mert mégis Sápy a választott orvosom (bár még nem voltam nála).
Persze, már gondolkoztunk neveken, a lánynév biztosnak tűnik, Petra, a fiú talán Robi , de ez még nem biztos.
A gyed lejártával készülsz vissza dolgozni? Dorka bölcsis lesz?

Pintyus! Drukkolok a lakásvásárláshoz, és jó utat kívánok!

Aliz, nektek pedig az eladáshoz drukkolok! Most nem néztem vissza, de ugye ti vettétek a családi házat? Mi is családi házban lakunk, jó nagy kerttel, a gyerekekkel szerintem megfizethetetlen!!

zsebi_baba

Jó reggelt!

Emili ma 6kor kelt, evett, azóta is alszik:)
Nem éreztem lázasnak, d eki tudja mi lesz ma...

Pintyus!
Ok, drukkok mennek nektek is!!!És jó kirándulást!!!!!Remélem nem kell viszzafordulnotok!

Andi!
Én is gondoltam a fogára, hát majd elválik.Mondjuk azt láttam már eddig is, hogy jön neki a jobb felső 2-es, már majdnem áttörte az ínyét,ezért lehet ez okozza a lázat.Egyébként Siteri azt mondta egyszer, hogy elméltileg fogtól nem lehet lzas,de a tapasztalt anyukák szerint igen, így ő mellékesen elismerte ezt. :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Zsebi,
már be is épitettelek a táblázatba. Ha valami nem helyes, szólj.
Sajnos a Te és Zsuzska sora közt a fekete vonalat egyelőre nem tudom eltüntetni, ehhez a férjem segitsége kell majd. Meghaladja a képességeimet, pedig tökölök vele már jó ideje.

Panka,
Tényleg hétha csak a fogáról lázasodott be Emili, és nem lesz már gond. Bízom benne, hogy így lesz. Mindenesetre küldjük Dorkával a gyógypuszikat.

Kép

Megint savanyú az idő, de azért Pintyuskáék remélem tényleg elindultak, és sok élménnyel és fényképpel tér majd vissza közénk.

Kép

Kép
Kép
bendor

Na.. az előbb valahogy pár gyerkőc nevéről eltűnt a szín. :roll:
És látom, épp egy tucat táblázatlakó topic-os lettünk. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
bendor

Andi!
Köszi szépen!
Most csak hőemelkedése volt, de már eleven a lány :lol: Most letettem aludni, hátha...mennék hajat mosni :wink: , du. meg vásárolni is kéne, ha nem esik az eső! :roll:

Kép
pankaa

Andi! Köszi a táblázatot, minden adat tökéletes :)

zsebi_baba

Panka!
Ezek szerint hatnak a gyógypuszijaink, de nem akarom elkiabálni. :oops:
Hát igen... mi is lementünk Dorkával, de itt csepereg az eső, illetve csak szemerkél. Voltunk boltban, hintáztunk a játszin kicsit és hazajöttünk, mert Dorka megütötte a szája fölött és a szája széle is icipicit felrepedt. Persze sírt egy sort, meg ölben kellett hazahoznom, de már elmúlt a nagy ijedség.

Zsebi!
Telhetetlenség mintaképe vagyok. :lol: Te már ismersz képről is bennünket, Te nem tennél fel a gyerekekről, Magadról, pocidról, bármiről, ami veletek kapcsolatos?????
Helyileg Ti Debrecenben laktok? Mert látom, hogy Hajdu-Bihart irtad be tartózkodási helynek. Vagy valamelyik környékbeli városban, településen? Te mit dolgozol? Mi vagy? :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors bekukk...
Olvastam amiket irtatok, de most boocsika nincs idő reagálni!
Nagyon elment az idő hétfő óta, rengeteg dolgom volt és nem tudom magam utolérni. Kedden voltunk mi is TG-n, igazábol semmi nem történt, vizeletvizsgálat rendben volt, szerencsére Kamilla szívhangja is! Előző este aggódtam, mert nem nagyon mozgott, de mikor hazajöttünk az orvostól aznap este szerencsére szinte aludni sem tudtam olyan aktív volt, az apja csak arra kelt fel, hogy mit nevetek állandóan az éjszaka közepén :wink: :lol:
Tegnap én is voltam Uh-on az OTIban, de nagyon negatív tapasztalatom volt. Igaz nem Hajninál voltunk, mert K.K szerda 15.00 ra irt ki, igy egy másik orvos volt ott, Szikszai Péter és olyan felületes volt, nem is lehetett látni az Uh-bol semmit és amit látni is lehetett alig mondott róla vmit, meg volt elégedve azzal h ő látja. Na akkor gondoltam ezek alapján a sima Klinikai Uh is jobb, vagy csak rossz emberhez mentem. Legközelebb már a 4D-s re megyünk, majd ha lezajlik a vizsgaidőszak vmikor junius vége felé!

Ma viszont indulok Miskolcra, 1 hétig legalább ott leszek, de néha majd nyomon követem az itteni eseményket! :wink:

ZebiBaba!
Üdvözöllek köztünk! Problémamentes kismamiságot kívánok neked!

Mindenkinek kellemes hétvégét addig már valszeg nem jövök!!!!
Pussszz

Kép

Kép
dinaedo

Lányok!

Ha van 6 és fél percetek nézzétek meg ezt a kisfilmet. Ennek a kislánynak gyűjtjük a műanyag kupakokat.
Edina , Te is kérdezted, íme:

http://www.indavideo.hu/video/Krisztinaert

Edina!
Sajnálom, hogy nem voltál elégedett az Uh-val, remélhetőleg a 4D-n és a köv. 2D-s Uh-n is jobb élményeid lesznek. De a legfontosabb, hogy a kicsi Kamilla rendben van, még ha néha ijesztget is . Babókák már csak ilyenek. Ha alaposan visszaolvastál Bencém is ezt tette velem, szülés előtt 2 héttel, ránk a frászt hozva. :roll:
Jó tanulást Neked és érezd jól magad Miskolcon. Puszi!

Kép
Kép
bendor

Andi! Nem vagy telhetetlen, majd otthon keresek valami jó képet rólunk, addig is az IWIW-en meg tudsz keresni, Majoros Zsuzsa vagyok, debreceni. Ott van néhány kép is.
Egyébként vegyész vagyok, egy élelmiszervizsgáló laboratóriumnak vagyok a minőségirányítási vezetője.
Lenne egy kérdésem: ki az a Hajni?? Olyan sokat olvastam már itt és a nlc-n is, de fogalmam sincs, ki lehet az?? :)

zsebi_baba

Zsebi baba !

Nem tudlak most iwiwen megnézni, mert épp szarakodik az iwiw. :roll: De megkuksizlak amint lehet.
Milyen kicsi a világ: én is, férjem is vegyészek vagyunk. Itt Debrecenben a vegyipariba jártál???? Mi igen, majd férjem a Kossuth vegyész szakát végezte el, én meg eü. főiskolán az orvosdiagn.lab. analitikus szakot.
Hajnit kérdezted:
Egyből az jutott eszembe, hogy ő itt olyan mint Columbo felesége, mindenki tud róla, de senki nem látta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó, ebben a formában nem igaz. Hajni is vegyiparit végzett, majd szülésznőit, és UH-szakasszisztens lett. Dolgozott 1 évet a klinikán az UH-ban, majd Svédországban laktak és dolgoztak, de április 1.-től újra itthon dolgozik. Ő az OTI-ban az UH-laborban a szonográfus. Egyébként az én barátnőm, itteni topicos csajszik voltak már nála UH-n, van aki többször is.
Iwiwen őt is megkuksizhatod, majd ha bejelöltelek, elküüldöm a nevét, biztos nem haragszik meg érte.
Egyébként viszonylag rendszeresen olvas ő is bennünket itt, de lusti írni.
Ennyi most "röviden" róla.

Ja, egyébként észrevetted, szinte csak mi levelezgetünk itt, úgy látszik többiek szintén lustiznak ma. Na jó, kivétel Edina és Panka. :wink:

Kép
Kép
bendor

Andi!
Oh, szegény Dorka!Biztos fájt neki :(
Emilinek meg de. volt egy hasenése, de csak 1x, hatralmas adag, zöld... :oops: Boztos hogy benyelt vmit, és ráment a hasára.Most ropit eszik. :lol:

Zsebi baba!
Ha még nem üdvözöltelek voln, akkor üdv 8) Kellemes hónapokat kívánok!Hol fogsz szülni, tudod már?
Érdekes a szakmád!

Edina!
Sajnálom hogy nem sikerült ez az uh.:(
Jó pihenést nektek!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Á, de nyomi idő van. Egész nap aludnék:)!
Voltam ma a piacon, vettem epret. Nem győztem kivárni, h. megérjen a kertben, mert még mindig zöld, ez az idő nem nagyon kedvez neki. 500 ft. volt kilója, elég szép nagyszemű és viszonylag jó édes, de volt közte egy jó pár rossz is:(

Pintyunéni :))! Drukk a lakáshoz és jó utat, kellemes hétvégét Nektek!

Zsebi! Üdv a csapatban!
Vendég

Sziasztok!!!

Bocsika, hogy nem jöttem, de inkább nem magyarázkodom, idő, idő, idő :roll: :? :lol:

Tüncsivel tegnap voltunk 4 hós oltáson +rota. 6850gr és 64 cm :wink: Az oltást észre sem vette, annyira nézte a mintákat :lol: Viszont doki néni zörejt hallotta a szívében, mennünk kell kardiológiára :( Bár mondta, hogy nagyon sok babánál van és veszélytelen, könnyű mondani, aggódom :(

Közben kész lett az egyik erkély teljesen ( a tali után festettük ki :wink: ) Másik erkély lejárólapozva és kifugázva, holnap festünk.
A harmadik meg megvárja az új ablakot :wink: Szóval pörög az élet :wink:

Andikám: köszi szépen a vendéglátást, mint mindig nagyon jól éreztünk magunkat 8) A ruciknak nagyon örülök, a cipőket is megnézegetem szívesen, nyárira van neki, majd őszre kellene meg télire, ha van.

Kriszti: kérünk képeket a kishölgyről!!! Sok egészséget!!!

Most teszem fel képeket a munkánkról, aztán megyek, még 1000 dolgom van, bocsika, ha nem reagálok mindenkinek :oops:

Kép Előtte

Kép Utána

Kép Bepakolva

Kép
Kép
Kép
olik22

Olgi!
Szép lett az erkély!de hány erkélyetek van??? :shock: :lol:
Emilinek is hallottak szívzörejt, szerencsére ártalmatlan.Nekem is van.És nagyon sok babának, biztos Tündikének is ártalmatlat!

Bea!
Én is nagyon álmos vagyok, de csak fél órát tudtam aludni.
500-ért az eper már egész baráti:)

Képzeljétek, az előbb lapoztam a babamagazint, és az egyik oldalon volt eg yAventes hírdetés, de csak betűk voltak rajta, és persze az Avent színes felirata.Na ezt meglátta Emili, és mondja rá hogy hamm-hamm, amit csak kajákra használ.Először nem értettem, hogy miért mondja, hisz kaja nem volt az oldalon.Aztán rájöttem, hogy a cumisüvege Aventes, abból issza a tápiját!Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ilyenkor meglepődök, hogy miklet nem tudnak már ezek a gyerekek, és hogy meglátják az összefüggéseket! Shocked Kár hogy még nem beszél, akkor biztos nem lepődnék meg ilyesmiken. Wink

Esik az eső Evil or Very Mad , így szobafogság.Du. Emili hozta a cipőmet, és verte a kezével az ajtót, hogy menjünk már.Még toporzékolt is hozzá Laughing Sajnűltam szegényt, de hát esőben nem tudunk menni sehová. Sad

Kép
pankaa

Sziasztok!

Bea!
Én is csatlakozom Pankához, igen baráti áron vetted az epret. :wink: Na ja a sok eső nem igazán tesz jót neki, mert lerohasztja az egészet még mielőtt megérne. De hátha túlélik a szemek és a napsütésben majd kivirulnak és szépen megérnek a kertetekben. :wink:

Panka!
Ügyes Emilid. Én is sokszor rácsodálokozom, miket tud már Dorka,főleg azoknál lepődöm meg amit direktben nem is tanitunk neki és mégis rájön dolgokra.Mint most Emilid.Tényleg olyan kis okosak tudnak lenni, nagyon tanulékonyak.
Majd ha beszélni fog később biztos tapasztalod, hogy beszélgettek a férjeddel, a gyerek "elvileg" oda sem figyel, és pár nap múlva olyan mondatokat mond amik köztetek hangoztak el, vagy arra utalnak.

Olgi!
Nagyon szépen nő a lánykád, nem lehet okod panaszra. Eszik, alszik, elnézelődik, jó kislány. Igazi mintagyerek. :lol: Na nem mintha Zozika hiperaktív lenne. :P Tündéri kissrác ő is. :wink:
Na, Ti aztán másodállásban lakásfelújításokat vállalhatnátok. Jó kis fizetés kiegészítés lenne, nem gondolod?? :lol:
Nagyon kis csini lett az erkélyetek, ügyesek vagytok. Mindent bele, lassan kész a másik kettő is.
Bár nekünk lenne, legalább 1 db erkélyünk, 3ról nem is álmodom. :oops:
Rendben, akkor majd előkotrom a cipőcskéket, megnézem miket rejteget még a szekrény mélye. Azt tudom, hogy hótaposó biztos van, arra emlékszem, csak a méretet nem tudom fejből.
De felkutatom az elrakott lábbeliket.

Kriszti!
Nos, a kicsi csajodat nem mutatod itt meg nekünk??? Nem küldöd a képeket??? Felteszem szívesen, de ezt tudod is, már irtam jópárszor. Na meg majd ha lesz időd akkor várjuk a szüléstörténetedet.
Addig is jó babázást!!!!!

Zsebi!
Látom visszajelöltél iwiwen.Köszi.

Anita!
Csütörtök van, beköltöztetek? Ma már ott is alusztok???
Majd mesélj!

Alízka, Zsuzska, Évi!
Ti merre vagytok?

Edina Miskolcon, Pintyuska ki tudja éppen hol. Jó időtöltést Nektek/nekik.

Kép
Kép
bendor

Kriszti most küldött 1 képet a Kicsikről.
Íme:
Kép

Kriszti!
Nagyon édesek a gyerekek, Olivér büszkén fogja a kistesót. :P Drága nagyon mindkettő.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi! Én is megnéztem a képeidet az IWIW-en, gyönyörűek a gyerekek, bár én már itt is láttam róluk képet.
Milyen kicsi a világ, hogy szakmabeliek vagyunk :) Én nem a vegyipariba jártam, hanem a Kossuth gimibe, utána kerültem a "szakmába".

Panka! Valószínűleg a klinikán fogok szülni Sápy Tamásnál (azért valószínű, mert ő még nem tudja :) ).

zsebi_baba

Sziasztok! :D

Panka! Remélem, Emili jobban van már! Gyógypuszik Neki! :D Okos nagylányod van! :D :wink:

Zitáék remélhetőleg nem fordultak vissza, és jó időt fognak ki! Jó szórakozást, pihenést Nektek!!!

Olgi! Nagyon szép lett az erkélyetek! Szuper ügyesek vagytok! Remélhetőleg semmi baj nincs Tündikével, úgy látszik a zörej sok mindenkinél van, és ártalmatlan! De tökéletesen megértem, hogy aggódsz! Méretei nagyon szépek a Kisasszonynak! :D

Kriszti! Nelly baba gyönyörű!!!!!! :D Egyem meg a kis kerek arcocskáját! Olivér pedig büszke nagytesó, látszik Rajta! :D

Bea! Eper 500 Ft-ért nagyon baráti! Már a mstani árakat tekintve... Amúgy sztem drága.... :? Sajna ez van....

Alíz! Örülök, hogy Balázska válla teljesen rendben van! A mellkasának meg majd jót tesz az úszás! Az amúgy is hasznos nagyon! :wink:

Andi! Angolul tanul Bence? De jó! Ilyen kicsi korban úgyis olyan az agyuk , mint a szivacs! Biztos hasznát veszi majd később! Néptáncot meg nem csípi a Drága? Anyáknapi ünnepség ma lesz?

Képzeljétek, tegnap már reggel felbosszantottak. :twisted: Burkolják nálunk a lépcsőházat. Nekünk dupla ajtónk van, a külső kifelé nyílik, és már szerdán szóltak, hogy majd le kell vágni belőle, mert eddig linóleum volt, most járólap lesz, és az vastagabb. Mondtam nekik, hogy OK, megegyeztünk, hogy szerda délután megcsinálják, úgyis itthon vagyunk. De nem jöttek, hanem tegnap reggel 8 előtt elkezdték rángatni az ajtót... :twisted: :shock: Nem tudom, mit hittek, ha nyitva van, ők majd csak úgy bejönnek????? :shock: Mellesleg épphogy megfürödtem, felöltöztem, a hajam csuros vizes volt, a férjem itt rohangált alsónadrágban....Áááá, hót ideg lettem.

Tegnap Pannikának is ment a hasa, de csak egyszer. Szegénynek minden létező helyen kifolyt a pelusból, így fürödni kellett. :? Szerencsére többször nem volt!Csak arra tudok gondolni, hogy a Vitacolantól, mert szerdán kezdtük.

Kép
zsuzska81

Hellóka!
Tegnap szinte itthon sem voltunk,ezért nem írtam.
Délelőtt elmenteünk a barátnőmékhez biciklivel,Balázs nagyon élvezte,meg vonatot is látott közelről,mivel sorompót kaptunk. :(

Panka:
Örülök hogy jobban van Emili,egy kicsit,remélem hamarosan teljesen meggyógyul.
Igen nem is hinnénk hogy milyen okosak ezek a kismanók,mindent alaposan megfigyelnek és megtanulják a dolgokat.

Andikám:
Nem válaszoltál a múltkori irományomra a Hangyabollyal kapcs.-ban? :twisted: :twisted: :lol:

Olgi:
Ügyik vagytok ,jó lett az erkély.
Ne aggódj, biztos semmi komoly.Balázzsal mi is voltunk és nem találtak semmit,de mondta a Klinikán a doktorúr hogy sok babának van zöreje de ha nem találnak mögötte szívbajt akkor nincs vele gond.
Tündikét szépen gyarapodik de ezt láttuk is,édes a kis hurkás lábaival. :D

Kriszti:
Jaj nagyon drágák a gyerekek,Olivér amilyen komolyan öleli a kishugicáját,nagyon aranyos.Nelly baba meg igazi kis tündér.

Zsebi:
Köszi a drukkot,remélem hamarosan sikerül eladni a lakást,mert már nagyon költöznénk.
Hát igen nincs is jobb egy kertes háznál a gyerekeknek ahol szabadon szaladgálhatnak,főleg ha olyan mint az én kicsi fiacskám ,mozgékony.Egyébként ti merre felé laktok?Folytatoma kérdezősködést. :lol:
Én is bejelöllek majd iwiw-en ha nem baj. :D
Pintyu néni: :lol:
Remélem arra felé is süt a nap mert itt most süt ,és nem kell visszafordulnotok.Érezzétek jól magatokat és PIHENJETEK!!!!!!!

Na egyelőre ennyi voltam.megyünk le egy kicsit sétálni ,csak előtte még kiporszívózok.
Kép

Kép

Kép
aliza

Zsu:
Jaj ez ismerős mikor mindenhonna kifolyik a kaka. :twisted: :twisted: Remélem most már jobban van Pannikád és nem megy a hasa.
Na nem semmik ezek a munkások,jó hogy rátok nem törnek.Csúcs mik vannak. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
aliza

Alíz! Hálistennek csak egy hasmenés volt, azóta csak endes kaka... Bocsi.. :oops:

Na, én is takarítok tovább! :(

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Alíz!
Azért nem válaszoltam a Hangyabolyos kérdésedre, mert elvileg nekünk is minden nap jó még a jövő héten, és vártam, hogy Te írsz ettől konkrétabbat. :lol: :lol:

Zsuzska!
Tök hülyék azok a munkások, de tényleg. :roll: :roll: :roll: :roll:
Szegény Pannika... tényleg ha csak 1x ment a hasa, akkor lehet a Vitacolan-tól volt, ha első próbálkozásra adtad neki.
Az a jó, hogy azóta minden okés.
Igen, ma fél 4-kor lesz az anyáknapi ünnepség, már nagyon várjuk. Reggel mondtam Dorkának, hogy megyünk ma Bence ovijába. Erre már pizsamában ment volna a kismotorhoz, hogy ő máris indul. :lol: :lol: :lol:
Igen, oviban az idén kezdték az angol tanulást a gyerekek, és a néptáncot is.
Angolt szereti Bence mert ott ha ügyesek akkor kapnak matricákat is. :lol: Náluk ez még fő szempont. Néptáncon meg nincs ilyen, meg egyébként sem akart menni már év elején sem. De mivel a csoportjukból 1 gyerek kivételével mindenki jár, így ő is beletörődött, hogy megy a tömeggel. :lol: Nagyon kiváncsi vagyok mit tanultak, mert igazán nem tudja soha elmondani. (na nem mintha az angollal kapcsolatban ki tudtam volna egyszer is faggatni :roll: )Néptánc zárórára is megyek mindenképp, kiváncsi vagyok, mit nem szeret a fiam. :P
Egyébként úgy tudom jövőre lesz lehetőség már úszásra és lovaglásra is, és talán lesz zeneovi is. Persze minden ilyen plusz pénzbe kerül a szülőknek, dehát... manapság már mi nem. :roll:
Ez a néptánc és az angol havi ezer-ezer Ft.

Olgi!
Valahogy kimaradt : ne aggódj a szívzörej miatt, tényleg nagyon sok gyereknek van, és nincs mögötte semmi komolyabb probléma. Persze tudom hülyeség egy aggódó anyának ilyet mondani. De nem egyedi a gondotok, és szerencsére nincs is semmi baj ebből kifolyólag. Persze jobb ha tüzetesen utána járnak, az a tuti.

Zsebi!
Mikor akarsz bejelentkezni Sápynál? Csak hogy írtad ő még nem tud Rólatok. :P ESetleg megvárod az amniot vagy AFP-t és utána?
Köszi a gyerekeimre a dícséretedet, Tieid is nagyon szépek, és biztos egy kis Cukorfalat lesz a Kicsitek is. :wink:

Kép
Kép
bendor

Szép napsütéses napot!

Az egy kg epernek nyek, megettem mindet:D!
Most már naponta kétszer lesem a kertet, tuti, ami fix alapon, de olyan lassan érik!
Ma végre szép idő van (még)! Elvileg hétvégén is jó idő lesz, lehet menni gyereknapozni! Ajánlom mindenkinek az állatkertet, biztos forrásból tudom, h. lesznek érdekes programok! Persze nagy tömegre kell számítani!
Probáltam rákészülni az éjszakára, az este direkt későn feküdtem le, h. ma reggel aludjam ki magam. Erre megébrdtem fél nyolckor és kipihent voltam. Tuti, este 10-11 körül, meg majd szenvedés lesz fenn maradni! Aztán holnap este megint buli, vasárnap du. meg családi ebéd, h. esélyem se legyen pihenni. Végülis a családban mindenki alhat, kipihenheti magát, csak mi leszünk fáradtak, de hát ez senkit nem érdekel. Pedig kértük, h. tegyük a köv. hétvégére ezt az ebédet. De nem, áá, minek is? Meg amúgy is, ennyit kibírunk:P
Vendég

Sziasztok!

Zsu!
Oh szegény Pannikád is?:(Ma Emilinek is volt 1x megint híg széklete. :? Ha hétfőig ez lesz, akkor megyünk dokihoz.

Krsizti!
Nagyon szépek a gyerekeid!:)

Bea!
Jó ebédezért nektek!

Emili ma elkezdett hátrafelé is járni :lol: Meg használni a húzogatós játékát, amin van egy madzag, és húznia kell maga után:)
De. vásárolni voltunk, turiztam neki rövidnacikat,meg vettem végre olyan itatópoharat, ami nem csöpög sehoigy sem!!Canpol márkájú, nagyon örülök neki.

Ma anyáékhoz megyünk, megyek is pakolni.Majd jövök vmikor.

Kellemes 7végét!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Megszökött a rendőrök elől egy, a jelek alapján kábítószerdílernek tűnő férfi csütörtök délután.

A nyomozók azután szerveztek rajtaütést, hogy fülest kaptak két, Debrecen irányába tartó, marihuánát szállító autóról.

– A megyeszékhely határában, a Balmazújvárosi úton kívántuk megállítani a kocsikat, de az egyik vezetője a többszöri felszólítás ellenére tovább hajtott. A Ford sofőre a Domokos Lajos utcán hátrahagyta az autót, és elszaladt – közölte pénteken Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő.

Az őrnagy hozzátette: a csomagtartóban mintegy másfél kiló marihuánát találtak. A rendőrség úgy tudja, hogy a járművet Nagy Zsolt debreceni lakos vezette, ezért elfogató parancsot adtak ki a 33 éves férfi ellen.

Aki a tartózkodási helyéről tud, hívja a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság (52) 516–400/2066-os mellékét vagy az ingyenes 107-et, 112-őt.
A másik autóban utazó két férfit – akiknél csekély mennyiségű kábítószert találtak – előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezt csak azért szurtam be hogy elhiggyétek amit most irok.
Tegnap délután kettő ora környékén a konyhában mosogatok a barátnőmmel beszélgetek.Egyszer szol nekem hogy valaki mászik be a keritésünkön.Elöször nem hittem neki de mégegyszer szolt és láttam az arcán nem viccel.Mikor kinéztem akkor már a kertünkbe volt egy maszkos, feketeruhás, fegyveres férfi és legalább 3 kapaszkodott még a keritésre.A hogy bejöttek rohantak felénk FEGYVERREL AMIT RÁNK FOGTAK és felszolítottak hogy jöjjünk ki mindenki a házból és tegyük a kezünket a falra.Na én itt sírógörcsöt kaptam mert a kutyámat lefujták és a házunka berontottak.A kutya utánnuk mire ordít hogy fogjam meg (kérdem én hogyan mikor a falhoz állított a másik fegyveres!!! aki KUSSSal válaszolt a kérdésemre.Ezért a kutya kapott még sprayt és azt monda lelövi ha támad! itt tenném hozzá hogy kutyaiskolába jártunk két évet és a kutya (elméletileg) nem támad vezényszóig csak ugat kb 2 m távolságba (igy volt ez most is).Én közbe ordítva sírva mondom hogy hat hónapos terhes vagyok és ne bántsák a kutyámat.Ők egyet hajtanak Kussss! és végül kinyögik hogy Nagy Zsoltot keresik (a fenti hír ÁLÍTOLAGOS GYANUSÍTOTTJÁT ).Mondtam nekik hogy itt nincs olyan mert ez a ház a miénk és az eladó akitöl vettük az is egy hölgy volt.Ez a hölgy vette ETTÖL a Nagy Zsolttol a házat TÖBB MINT 2 !!!!!!! ÉVE!Kérték az adás vételit töllem ami a hézba volt ugye.A házban állt a gázspray és amikor bementem a pappírért ahogy kijöttem szégyen nem szégyen hánytam az udvaron mert annyira irritélt az a szar!A bunkó kommandósok ekkor már a kapuban gyültek és azt szajkozták hogy engedjem öket ki mert ők mennének.Elküldetm öket sirva orditva az édes annyukba hogy a saját házukba dirigáljanak és amig én a kutyám be nem teszem a kennelbe addig ök itt maradnak mert leszarom hogy menni akarnak ha sürgős akkor mésszanak is ki ugy ahogy bejöttek.Érdekes modon egyik se szolt hogy ne rágalmazzam őket.Amikor kinyitottam a kaput bejött két nyomozó akik megprobéltak nyugtatni de inkább csititani mert őket is leordítottam hogy ku%% jól intézik a dolgokat kijönnek 5 autóval 8 kommandóssal 3 nyomozó és betörnek egy olyan helyre amihez a keresett személynek 2 éve semmi köze.Mikor látta hogy nem nyugszok akkor elkezdtek búcsúzkodni és szabadkozni.Azt is ugy kellett megkérdeznem hogy hogy hívják mert nem is igazolték magukat!Mondtam nekik hogy az ügyészségen taláélkozunk és imátkozzanak hogy a gyerekemnek és nekem ne legyen bajom.Ekkor mondta hogy eza N.Zs. mit tett vagyis hogy valószinü hogy Ő tette.Mondtam hogy én ezt Le:?_ nagyivben mert men is tudom kiröl beszélnék semmi közöm hozzá és megkértem hogy beszéljenek a szomszédokkal mert ugye öket is visszaküldték a házaikba és csendre intették őket.(ezt késöbb tudtam meg ugye)
Ezt megtették és közben meg kérdezték öket hogy valoban mi lakunk itt és N.Zs-t mikor látták itt utoljára.A válasz mindenhol u.a. több mint 2 éve nem tudnak rolla semmit.
Én tegnap azt hittem megörülök.Ma sem tudok a házban bent maradni zárt ajtó mögött mert ég a kezem szemem mert a spray amit hasznéltak (paprika spray) ilyen irritálo hatású.A konyhát telefujták vele mert a kutya bement utánnuk.
Egyszerüen hihhetetlen hogy ez történt de kérlek higgyétel el nem hazudok.Ma voltunk párommal a klinikán csinéltak Nst-t Uh-t és megvizsgélták a méhszájat.Eddig ugy tünik nincs nagy gond.A kis szive kicsit össze vissza ver de azt mondték ebben az állapotban ez vérható is.Hétfőn megyünk a rendörségre hogy adjanak pappírt arrol hogy ők itt jártak mert semmit nem adtak nekem és nem is irattak alá semmit pedig anyagikárt is csináltak nem keveset a lelkiekröl meg nem is beszélek....
Szóval hétfőn feljelentést teszünk és benyujtjuk a kártérítési igényt is a doki (Zatik) azt mondta Ő elmenne a Tv-hez is mert ez hihetetlen hogy ilyen történik.Sajnos ilyen pedig van én ezt most érzékeltem.

Hát igy vagyok most állandóan sírok bár tudom nem kellene de nem tudom hogy lehet ezt feldolgozni.

Éva

Kép
awe

Sziasztok!

Éva! Ez borzasztó! Ne is hagyjátok annyiban! Minden követ meg kell mozgatni, feljelentést tenni, megírni az újságban, elmenni a tv-hez, mert ez nem maradhat annyiban. Azért mert ők keresnek vkit, nem jogosítja fel őket az ilyen viselkedésre. A rohadt szemétládák!
Méghogy ők szolgálnak és védenek! Szép- mit ne mondjak!
Azért próbálj megnyugodni! Egy kis kikapcsolódás kellene, ha tudsz lazítani ilyen esetben!
Remélem minden rendben a Picivel! Biztosan Ő is nagyon megijedt!
Férjed mit szólt, mikor megtudta? Gondolom, kiakadt...
Kutyuli rendben van?
Pihizzél sokat, laziíts és nyugi!
Küldök sok erő-puszit a feldolgozáshoz!
Cuppppp
Vendég

Úristen, Évi..... :cry: :cry: :cry: Itt sírok én is.... Ez szörnyű.... Már hogy hinnénk azt, hogy hazudsz? Még szerencse, hogy nagyobb bajod nem lett. Atyaisten, hogy csinálhatnak ilyet? Szegény kis Szabika is, gondolom, hogy meg lehetett rémülve... :( Tegyetek is feljelentést! Van otthon valaki Veled?

Kép
zsuzska81

Évi!
Hát ez tényleg horror, amit a kommandósok nálatok, Veletek műveltek. És persze hogy elhiszem, miért találnál ki ilyesmit. Ezt valóban ne hagyjátok annyiban. Gondolj arra ha most 36-38 hetes terhes lennél be is indulhatott volna a szülés. Brrrr..... ezek tényleg tapló módon intézkedtek, rám is a szívbajt hozták volna a helyedben, tutira.
Hát... ehhez tényleg nem is tudok szépet szólni. Próbálj megnyugodni, nézd a "jó" oldalát, már tisztázódott, hogy ez a díler nem itt lakik, és nem fognak újra zaklatni. (remélhetőleg)Zatiknak meg igaza van, nem lenne szabad ennyiben hagyni a dolgot... bár sajna kéz kezet mos alapon van egy tippem hogy ki lenne az egész magyarázva, hogy ők bizony helyesen jártak el. Pedig nem. De ha a velünk megosztott kis sztoridat média felé továbbitanád hátha mégis.... hát tényleg elképesztő mik történnek meg.
Beleborzongok még most is a történeted olvasása után jó pár perccel.

Alízka!
Keddi nap Hangyaboly szempontjából kilőve, kedden tud fogadni a bőrgyógyász, pont délre kell mennem, nyakamról leszedi az anyajegyszerű képződményeimet. Nektek meg a hétfő nem jó, akkor szerda vagy csütörtök marad, pénteken megyünk anyuékhoz, bár az valószínűleg csak délután lesz.

Megvolt az anyáknapi-évzáró-ballagás az oviban.
Persze ismét pityeregtem. De nem is az anyáknapi versikéken, hanem 2 gyereket ballagtattak a csoportból, és annyira megható zene szólt, a gyerekek elbúcsúztak a 2 iskolába készülő kis társuktól, ők kaptak tarisznyát... sírtak az anyukák, óvónénik is. :P :P :P
Később hozok képeket, még kicsinyitenem kell.
2 mesét is adtak elő a gyerekek, az egyiknek a mesélője volt a fiam, jó sok szövege volt, de nagyon ügyesen mondta.
Kaptak az anyukák egy cserepes virágot, a kis cserépre a gyerekek festettek virágokat. Nagyszülők meg gyerekek által készített szív alakú hűtőmágnest kaptak. Majd Bence is odaadja a nagymamiknak.

Puszi , majd később jövök!!!

Kép
Kép
bendor

Zsu!
Ne sírj!Nem akartalak felzaklatni nehogy bajod legyen.Csak ugy éreztem ezt elkell mondanom nektek....
Egyedül vagyok itthon az én kis "hősömmel" a kutyával.De jön Szabi nem soká és majd együtt idegeskedünk tovább.
Bea!
Köszi a puszikat.Remélem csillapodok egy kicsit.Volt kint a védőnő látta hogy vagyok és ő azt mondta hogy este igyak egy kis tokai aszút mert az talán lenyugtat.
A kutyagyerek "jól" van.De most senkit nem engedek be ha szabadon van mert megrengett a bizalma az emberekben.Eddig csak szeretetet kapott mindenkitöl nem tudom mi játszodik le benne de örjáratozik a keritésnél éjjel nappal.Ha nem lát engem akkor nyüszög az ajtonál.Eddig nem jött be a házba de az incidens ota bejön megszagol és kiis megy.Szerintünk engem ellenöriz igy nem akarom bántani.Remélem ha megnyukszik akkor vissza zökken a régi rendbe.

Párom Szabi annyira ideges lett azt mondta ha baj lesz akkor valakit megfog ölni mi pedig megyünk külföldre.Az az igazság hogy nem nyugtattam mert án ugyan ezt érzem csak nem mondtam ki.

Évi

Kép
awe

Évi! Miattam ne aggódj, hisz Te mentél át ilyen borzalmakon és Te vagy kismami.... Csak elképzeltem, mi lett volna, ha nekem kell ilyet átélnem, pláne pocakkal...ezért a könnyek..... Nagyon vigyázz Magatokra, persze könnyű ezt mondani, tudom... Hogy érzed, Szabika megnyugodott? Olyan már, mint máskor? Párod indulatát teljesen megértem! Az ember tűzbe menne a gyerekéért, ez így is van rendjén! Tudom, nem teljesen ugyanaz a szituáció, de a múltkor elénk fordult egy barom, Pannikával ketten voltunk az autóban, ráadásul az Ő oldalán.... Satufék és félrehúztam a kormányt, nem lett baj, de azalatt a pillanat alatt sokminden átfutott az agyamon... :( :( :(

Kép
zsuzska81

Évi!
Az előbb kutyafuttában irtam , mert kisfiam már itt könyörgött hogy játszhasson a gépen.
Na .... mindenesetre teljesen érthető a párod reakciója, enyém kb. ugyanezeket mondta volna. És én is ugyanezeket gondoltam volna, mint most Te.
Nagyon bízunk benne, hogy nem lesz bajotok, és a kisfiatok is megnyugszik a pocidban. Szegényke követte rendesen az eseményeket, pedig biztos kihagyta volna szívesen, mint ahogy Te is. Szomorú hogy ennyire rémisztő esemény megtörténhet és ha már megtörténik mindez egy kismamival..... hát..... rettenetes.
Szegény kutya, gondolom neki is túl kell magát tennie az egészen és kis idő múlva biztos megnyugszik ő is. De nagyon kis okos, hogy ennyire félti a gazdiját. :wink:

Zsu!
Jajj... miket írsz Te is, szörnyű. Jó, hogy nem mentetek össze ill. nem mentek beléd. Annyira résen kell lenni az utakon, mert annyira sok barom közlekedik. :roll: :roll: :roll:

Jajj, lányok, remélem kicsit kedvre tudlak a képeimmel deríteni Benneteket. Remélem szabad.
Mindjárt hozok képeket.
Ja csak nehogy tökéletes legyen az ünnepség, a kisfiamra ráadták egy másik gyerek zokniját. Reggel narancssárgásban ment Bence, és nem akarták, hogy az ünnepi szerkóhoz az legyen rajta. Igy egy másik csoportbeli gyerek fehér zokniját adták rá. :roll: :roll: Mondanom sem kell volt Bencének másik zoknija, csak a cuccai közt meg kellett volna találni, az ovis ruhás zsákjában volt. Még jó, hogy szóltam a múltkor hogy ne adják oda a cuccait másoknak és rá se adjanak nem saját ruhát. :roll: :roll: :roll: :roll:
De nem akartam ünneprontó lenni hogy dumálok, meg hisztizek, igy hagytam a francba az egészet. De már megint pipa voltam.
:roll: :evil:

Kép
Kép
bendor

Andi!
Mi nem adjuk fel!Sok rendör ismerosünk van beszéltünk az egyikel Ő is azt mondta hogy az összes szabályt átlépték amit átlehetett.Szoval megyünk az igazunk és pénzünk után.Média hmmm....az az igazság hogy én nem biztos hogy bevállallom az ami ezzel jár.Nagyon sok buta ember van aki szerintem nem adna nekünk igazat....Én ugy látom hogy maga az eljárás ahogy lezajlott biztos hogy szabályos.Tudom hülyén hangzik ez töllem de én ugy gondolom csinálják a dolgukat a rendörök és kommandosok ugy ahogy elö van irva csak éppen az nem mindegy hogy ezt hol csinálják.Mert ahogy itt is rossz adatokkal dolgoztak és rossz címre jöttek.Ja és ha egy férfit keresnek akkor ne fogják már a fegyverüket két megrémült nőre föleg ha láthatóan állapotos.Nem az eljárás felháboritó hanem az elö nem készülete és a bocsánatkérés és emberségesség elmulasztása.Szerintem...

Neked szép lehetett a napod.Büszke lehetsz a fiadra.Huh ha Bence volt a mesélő akkor biztos is hogy sok szövege volt.Nagyinak is tetszeni fog a hütömágnes bizti.Majd képet hozzál.

Zsu!
Szasza nem igazán olyan mint szokott lenni.Vezetés közben mindig nagyon aktiv de ma mikor ültem a kocsiba semmi....Igaz tegnap is csak este fél tiz körül volt egy pici mozgás.Szörnyüségekre gondoltunk egész estig és amikor megmoccant elsirtam magam.Ma sem ficánkol meghuzza magát nagyon.Azaz igazság bármit is mondott a doki bácsi addig mi már nwem leszünk nyugodtak amig meg nem születik.Remélhetöleg idöben.A hasam alja fájdogál és szerintem mondani sem kell hogy kökemény a pocak.Enni nem nagyon eszek bár tudom kellene de minden a torkomba marad.Az ideg....Szeretném ha felébrednék és és mosolyogva mondhatnám: Áááá csak álmodtam.

Évi

Kép
awe

Kép
Kép
Kép
Kép Kuksizza Dorka a bátyját :lol:
Kép
Kép
Kép Hozza a Drágám a virágot

Kép
Kép
bendor

Kép Dorka fején egy mese-kellék, Bence meg morci mert már szabadulna meg a fehér ingtől :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép Elmentünk évzáró után a Szőkébe fagyizni
Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Kép Virágom, és a két nagymama szívecske hűtőmágnese
Kép Cserépre Bencém festette a virágokat

Kép
Kép
bendor

Bocsi, kicsit hosszú voltam. :oops: :oops: :oops:

Évi!
Próbálj megnyugodni, Szasza baba is hálás lesz, meglátod.
Tudom milyen mikor nem mocorog a baba, átéltem..... iszonyat. De nálam is kiderült, hogy szuperül ficánkol, csak úgy fordult, hogy nem éreztem egyáltalán. Frászt hozva ránk ezzel. Biztos Szabika is más pózt vett fel. Próbálj pozitív lenni, és tessék enni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusssz!!!!

Kép
Kép
bendor

Andi! Ügyes lehetett Bence mesemondóként! És szép a cserép, amit Ő festett! Nem is csodálom, hogy pityeregtél! :D De jók a képek! Dorka és a mesekellék! :lol: :lol: :lol: Aranyos a szandija! EZt vetted a vásárban?

Évi! Jó éjszakát Nektek! Álmodj valami nagyon szépet Szabikáról!!!! :D

Kép
zsuzska81

Évi még! Teljesen átérzem, hogy aggódsz, hogy nem úgy ficánkol Szabika, mint szokott.... Kegyetlen érzés, nekem a karácsonyom telt így... :( De biztos vagyok benne, ha Te megnyugszol kicsit, azt Ő is érzi majd! Ha Anyának jobb a kedve, az Övé is jobb lesz! :)

Kép
zsuzska81

Zsuzska!

Igen, ez az egyik szandi amit a vásárban vettem Dorkának. Ez picit nagynak tűnik még, de az egy számmal kisebb meg már kicsi, a lábujja lelóg róla. Ugyhogy ezt kell hordania és kész. :lol: :lol:

Jóéjt!!!

Holnap megyünk Szilvásváradra, ugyhogy napközben tutira nem jövök. Legfeljebb este. :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Még csak most tudok jönni.

Évi:
Ez egyszerűen szörnyűséges! Nem is tudok szóhoz jutni,nekem is pottyogott a könnyem mikor olvastam,elhiszem hogy rettenetesen megijedtél és még azóta is a hatása alatt vagy.De most már próbálj megnyugodni ,kérlek.Szabikád is megérzi sajnos ha amam ideges,de ő is megnyugszik szépen leassan,ne aggódj.És tessék enni!!!!Irgum-burgum.
Nagyon jól teszitek hogy nem hagyjátok annyiban,azért túlzás amit csinálnak 2 nővel nem lehet így bánni,főleg hogy te még állapotos is vagy.Ezért nem csípem igazából a rendőröket,mert azt hiszik hogy ők az Atyaúristen,és nem ismernek se Isten se embert csak gázolnak át mindenkin,Borzalmas.
Tényleg most már próbálj lazítani,oké:
Nagyon okos kutyusotok van,óvja a gazdit.

Andi:
Nagyon jók aképek.Nagyon aranyos Bencéd rajta és angyon szépek az ajándékok is.Dorkára könnyű volt ráadni a szandit,vagy ordított megint?
Oké.akkor egyelőre legyen szerda,a Hangyabolyos nap :lol: és majd meglátjuk oké.

Zsu:
Veletek is történnek veszélyes dolgok.Nem semmi még jó hogy nem történt semmi komoly baj.Sok baromarcú van az utakon AZ BIZTOS!!!!!!!!!!!!

Na ennyi voltam mert megyünk anyósomhoz biciklivel a férjem meg majd jön értünk mert ma be kellett mennie dolgozni. :cry:

SZép Napot Mindenkinek.
Évi drága:Ne sírj ,kérlek és ne idegeskedj.

Puszzzzzzzzzzz

Kép

Kép
aliza

sziasztok :P

elnézést,hogy sokáig nem voltam :oops:
de mint látjátok megszületett kiskincs donát, aki most itt csucsukál az ölemben mert picit fáj a poci és csak itt kényelmes, április 24-én este született indították mvíz szivárgás miatt a szülést , könnyűnek éreztem és viszonylag gyorsanak 5.1/2óra és az egész klinikai tartózkodásomat pozitívnak mondanám. 3520gr és 51cm-ek voltunk ma már 4540gr és 56cm enni szeret hála istennek van is mit,alvásunk is jó,néha a poci rendetlenkedik..
ha tudok benézek,sajnos rendesen olvasni és reagálni lehet nem lesz időm

minden jót
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?