Köszi Alíz!
Pedig nem nehéz észre venni.
Ó, nagyon sajnálom, kár hogy másik lakást talált az a nőci. Na ne bánkódj, el fog az kelni hamarosan, meglátod.Csak pozitívan.
Hangyaboly? Gondolom délelőtti időpontra gondoltál, igaz? Mert hogy délutánonként alszik a fiad. Na az én lányom meg délelőtt alszik 9-10-ig, de pl. fél 11től szerintem jövő héten nekünk bármelyik délelőtt jó lenne. Gondolom 1-2 óra alatt ki tudják tombolni a gyerkőcök magukat, jól elfáradnak majd.
Még férjemmel nem beszéltem, hogy mikor tudná itthon hagyni nekünk a kocsit, itthon tudja-e egyáltalán, de majd kérdőre vonom.
Angol óra:
ügyesek voltak Bencéék nagyon. Na nem mondom hogy ezzel a tempóval kilátásban van egy nyelvvizsga, de azért ragad szép lassan rájuk valami. Tudnak 12-ig számolni, ismerik a szineket, főbb állatneveket, el tudják mondani hogy hivják őket, hány évesek, szülőket hogy hívják, és tudnak pár kis éneket is. Kb. ennyit mutattak be, persze játékos formában, de tényleg aranyosak voltak.
3.-án meg néptánc záró-óra lesz arra is várják a szükőket, nagyon kiváncsi vagyok mit tudnak. Bár azt nem igazán szereti Bence, mondta jövőre ne fizessem be, mert nem emgy.
Zsuzsi!
Nem is csoda ha tetszett a lányod a fodrásznődnek és kozmetikusodnak is,nem hiszem hogy találsz olyan embert akinek ne tetszene. Igazi kislányos babuci. Igen, és olyan kis figyelmes is, ahogy mereszti a szemeit, hát tényleg nem semmi.
Zsebi!
Nem lesz gond az amnion, ne félj tőle. Gondolj a kis Picurra,hisz érte teszed. Nevek kilátásban? Megszokhatták már a többiek, én mindenkitől neveket kérdezek, de én már csak ilyen vagyok.
Nagy gyerekeidet hogy hívják? És Téged? Ha már a neveknél tartunk.
Láthatod hogy a táblázatba milyen adatokat szoktam beirni, ha megadod a tieidet, szivesen beirlak Téged is.
Edina!
Ti mikor mentek végül 4D-re és hova? Eldöntöttétek már? Majd hozz a kis Kamilláról képeket!!!!
Anita!
Huuu, ha minden jól megy holnap nagy napotok lesz, átköltözhettek végre!!! De jó lesz a saját fészketekben álomra hajtani a fejeteket és ott ébredni.
Azért Te se a végkimerülésig pakolássz, és meg ne emeld Magad, a kis x.y. nevű babádnak nehogy baja essen.
Olgi!
Remélem Ti is jó hasznát veszitek majd az elvitt ruciknak, hordják egészséggel a Te gyerekeid is.
Nem tudom, de ha gondolod megnézhetem, Bencéről van-e esetleg Zozikára való cipő, szandi... persze csak ha szükséged van rá.
Hajrá a felújítással!!! Két gyerek mellett nem könnyű, bár áldott jó gyerekeid vannak, mellettük valóban festeni is lehet.
Tényleg festettél??? Képet kérünk!!!!!
Panka!
Hát.. Dorkám még most is hajtogatja ha rájön, hogy EMI..EMI.... ez ugye a lányod lenne. Tejcsikének nem lett baja mire hazaértetek? Nem jártatok remélem úgy a tejjel mint Alíz a Tescoban vett-tel.
Kriszti!
Hogy fogadta Olivér a hugicát?????????????
Majd küldd a képeket!!!