Sziasztok!
Seriff,
elfelejtettem tegnap válaszolni, h a légzésfigyelő nem romlott el, csak az elem nem tetszett neki és nem úgy reagált, mint ahogy le van írva.
Leona max. 100 g-ot eszik meg egy evésre, de inkább csak 50-60-at szokott. Elégedett vagy?
Hanna tuti többet eszik.
Lina,
a 3-4 óránkénti szoptatás egyáltalán nem tesz jót a tejtermelésnek
Lehet örökölni, de nézesd meg a csípőjét!
Mino, Bea,
nektek is köszi a köszöntést!
Bea,
sajnos gondoltam, h így lesz a térdeddel, ezért is mondtam, h csak végső esetben
Remélem megtalálják az okát.
Fogzáskor próbáltátok már a Chamomillát? A Viburcolban is van, de csak nagyon alacsony hígításban. Lehet, h segítene.
Lilla nagyon nagy lány már!
Roz,
mindegy, miért alszik jobban Adri, a lényeg, h alszik
Cukker,
oscillo az influenza, nátha megelőzésére, kezelésére jó, a köhögés nem fog elmúlni tőle. Ettől függetlenül nyugodtan adhatod neki akár már most is, legalább azt nem kapja el.
Bepa,
mi történt velünk??? Én is hasonlót műveltem Leonával, de én nem egészen így. Jó kis türelemjátékot kezdtem vele. Tegnap este elaltattam, aludt fél órája a karomban, amikor letettem. Rögtön felébredt. Akkor kapott cicit, vissza is aludt, de ahogy megmozdultam, felébredt. Ekkor azt mondtam, ilyet nem játszunk és betettem az ágyába. Elkezdett sírni, kivettem, megnyugtattam, megpuszilgattam és visszatettem. Sírás, anya felvesz, megnyugtat, letesz. Arra számítottam, h vagy 100-szor kell majd ezt eljátszani, de elég korán feladta. A 15. letétel után elég volt simizni a hátát és elaludt. Nem is ébredt fel fél óra múlva. Egész éjjel csak 3* ébredt. Nappal is így altattam, azt azért hozzáteszem, h a hintaszékben elringattam egészen addig, amíg lecsukta a szemét, csak utána kezdtem ezt a letesz-felvesz játékot.
Nem tudom, mi történt velem, belémbújt a kisördög
, de muszáj valahogy megtanítani aludni
, ami nekem nagyon nehezemre esik. Mellesleg nekem a 10-15 másodperces sírásai miatt is lelkiismeretfurdalásom volt, h hogy lehetek ilyen kegyetlen.
Ma este 4. letételkor elaludt.
Bocs, h hosszú voltam.
Leona délben kap szopi után szilárd kajcsit és késő du. még egy keveset. De nem nagy mennyiséget, inkább még mindig csak szopizik.
Mélyen tapadó lepénnyel óvatosan tornázzatok, de azért lehet. Ha rajta van a méhszájon, akkor inkább nem mennék.
Vitaminok: a D-vit-t én is sokszor elfelejtettem beadni az elején.
A K-vit brutálisan keserű, Leona sokszor kihányta.
Jó éjt!