Sziasztok Csajok!
Semmi szöveg, mindenki jó a képeken, és slussz!!!!
Igen, szerintem is Balázska úgy jó ahogy van, és az én lányom is ugri-bugri, őt sem kell félteni.
Képzeljétek, eddig csak BA (Balázska ) nevét mondta Dorka, most meg hogy megnéztük vagy 10x a képeket, mondja hogy TÜ (Tündike), PA (Pannika) és EMI (Emili). Zozika neve még nehéz neki, az nem megy.
De egész este itt dumálta hogy Emi, Emi, Emi.... férjem meg eleinte azt sem tudta mit akar a gyerek , jót nevettem rajtuk.
Zsu!
Igen,mikor Dorka visszaadatta Neked a lányodat, az jó volt.
Pintyuska!
Okés,majd hozd a képeket a rucikról, várjuk.
Nem gondoltalak egyáltalán éhenkórásznak, az sms-t azért irtam, ha nagyon megkívánnád a franciasalit jöhetsz nyugodtan, még mindig van belőle. Egy kismami ha valamit megkíván, azt kapja is meg.
Leirhatnád a diós sütid receptjét ha van időd, mert végre megkóstoltam (még tegnap este) és nagyon fini.
Évi!
Te is mondtad a kis mandulás golyócskák receptjét, de az arányokat leirnád? Mert kb-ra tudom mi kell bele, de hogy miből mennyi hogy ilyen finom legyen azt nem. Az a baj, kerülök fordulok a konyhában és egyből kikapok egy golyót a hűtőből és bekapom.
Pedig ezt nem kéne, csak hát annyira finom.....
És igazad van, valóban 26 éves vagy (voltál) a táblázatban, de már javitottam....
Alízka!
Skype-n is irtam, Pintyus mellé beállok a perec recept elkérését illetően!!!!! Majd ha lesz időd pötyödg már ide le nekünk, lécccccccccci.
Köszi!!!
Edina!
Jó tanulást Neked!!!! Ami a tanulást és vizsgákat illeti, hát abban nem tudlak most irigyelni. Nekem már ehhez erőm sem , kedvem sem lenne.
Na de Te fiatal vagy, mikor ha nem most?!
Azért majd jelentkezz a vizsgák közt ha tudsz!
Bea!
Minél több babysitterkedést Neked, és kevesebb konfrontálódást az anyósoddal!!!!!!!!!!!!!!
Meg Neked is siekres vizsgaidőszakot!
Várjuk a Te fotóidat is, hisz Te is fényképeztél tegnap!!!!
Kismamik!
Most tudtam meg egy jó weboldal cimet, Nyiregyházán van egy jó bababolt, és van egész ország területén ingyenes házhozszállitás is. Egy távoli rokon ment a boltba nézelődni és akkor is voltak vásárlók Pestről és Tatabányáról is, ugyhogy annyira rossz nem lehet.
Nézzétek meg ha van időtök, bár állitólag a boltban több minden van mint a weblapon.
www.tikotiko.hu
Remélem ez a nyomoronc idő elmúlik és süt majd szépen a napocska a nap hátralevő részében. Esőt nem szeretem, főleg ha a gyerek minden pocsolyát közelről megnéz séta közben.
Persze a lakás meg így hűl kicsit, igaz most is 27.8 fok van a nappaliban, szóval nálunk ismét bodyban van Dorka.
Kint legyen melegebb, bent legyen hűvösebb....
nem is akarok sokat.
Puszi!!!