Végeztem.
Köszönjük a névnapi köszöntéseket!
Kisasszonnyal pont a névnapján "keménykedik" anyucija. Nem veszem fel, nem altatom vissza...
Puszilgatom, szeretgetem, de ne tegyen tönkre, hosszútávon neki is rossz lenne.
Roz,
Nagyon ügyes Áki, h elindult!
Adri alvására próbáltál vmit azok közül, amit mondtam?
Lina,
sztem beszélj egy szopis tanácsadóval. Vagy kezdd a
www.lll.hu -n. Sok tanács van, lehet, h már abból rájösz a probléma okára. Az is baj ám, ha túl gyorsan jön a tej, ilyen nálunk is volt. Ha már nem annyira éhes, esetleg lusta már nyelni.
Tápit nem adnám cumisüvegből, ez is lehet gond.
Nagy babát is lehet gyakran szopiztatni, ha éhes. Emiatt nem kell tápival pótolni. Ha meg 70 ml-t tudsz fejni, akkor miért ne lenne elég tej. Amit lefejsz, az már fölösleg. Ráadásul állítólag 30 ml mindig marad a ciciben, azt lefejni nem tudod, de ő ki tudja szívni. Az már 100 ml! Leona 8-9 hetesen szopizott annyit 1 evésre.
Tornát egyelőre csináld úgy, ahogy Melissza írta, de mindenképpen vidd el ortopédushoz! Majd írok mailt.
Bepa,
alvás sosem ment nálunk és így egész nap vele vagyok. Amióta megszületett max. 5 órát voltam távol tőle összesen. Ez is baj lehet.
Nana,
a Botond jobban hangzik sztem a vezetéknevével. Az sb kombinációt biztos nehezen fogja megtanulni kimondani, de sztem amúgy nem annyira zavaró, ha kimondod a nevét. A két o, meg tök jól alliterál.
Sokaktól hallottam már, h terhesség alatt kívánták a kólát. Én is ittam néha.
Nana, Cukker,
én sem bírtam a szar utakat, földúton (anyósoméknál) és mindig feltérdeltem és átöleltem a fejtámlát. Így működnek a has és hátizmok és stabilizálják a gerincet és a pocakot, nem dobálódik ide-oda.
Szüléskor is így mentünk a kórházba, ez volt az álláson kívül a másik testhelyzet, ami jó volt.