Halihó!
Megjöttem, jó volt a torna, mindenkinek csak ajánlani tudom. Véletlenül nem tudtok intim tornát Fehérváron? Nagyon érdekelne. Turizni végül nem jutottunk el, viszont voltunk a Sarló utcai bababizományiba. Nagyon jó cuccok vannak, viszont az eladónő elég tirpák volt (remélem nem valamelyikőtők rokona).
Hehe, nálunk meg darástészta volt
Nati
Tessék kicsit visszafogni magad!
Tand köszi az emilt. Azért ne egyedül rendezd át a lakást!
Kriszta, köszi, növesztgetem-növesztgetem.
Szilvi, mi még nem beszéltünk egyik dokival se arról hogy meddig dolgozzak. Mondjuk én ha lehet az utcsó pillanatig szeretnék (sztahanovista vagyok)
Andesz, gratula a "nagy" fiúcskának, nagyon ügyes volt.
Gabi, jaj de jó hirekkel jöttél. Örülök hogy minden rendben van.
Bessy,
végre itt vagy, már nagyon vártalak! Te is jó hírekkel jöttél, nagyon szupi. Tök jó hogy elfogadják a régi vizsgálatok eredményét. És nem is sokára kaptatok időpontot. Szupi
Nekünk sajna nem volt ilyen jó napunk.
Apácskának kiújjúlt a gerincsérve (kiszakadt a porckorong a csigojái között). Műtétet javasolt a doki, de addig nem múszály amig lábra bír álni és a vizeletével is menden oksi. Viszont ha nem műtik csak a fájdalmat tudják csillapítan (akupunktúra, McKenzie torna, masszázs, úszás). Apácska hallani se akar a műtétről. Nagyon izgulok érte (érzem is hogy nagyon ingerült lettem), viszont egyszerűen nem hajlandó beszélni róla. Pedig fontos lenne, hisz most már Ronira is gondolnunk kell. Nem szeretném ha 34 évesen leszázalékolnák. Persze én se akarom hogy műtsék, de az se állapot hogy táppénzen legyen. Na meg, meddig is tűrné azt a főnőke. Áhhh........ na nem is írom, majd megnyugszunk, alszunk rá párat és újra rákérdezek hogy akkor mit is gondolt, hogyan tovább? Tudom ha most tovább feszítem a húrt csak összeveszünk. Valószínű ő is azért hárítja még az erről való beszélgetést, mert tudja hogy nagy felelőség van rajta.
Bocsi csajok hogy Rátok zúdítom, de könnyebb ha kiadhatom magamból.