Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkokat, de mint már Andesz is írta nem csináltak Noellel semmit.A zacsija miatt 2 hónap múlva kell visszamennünk,de azt mondták olyan kismértékben van ez a vízsérv,hogy biztos vissza fog húzódni.A nyelvét meg amikor megnézte a doki,neki állt öltögetni meg mindenféle produkciót csinált vele :shock: ,olyat amiet még mi se láttunk,szinte azt akarta mondani látjátok nincs semmi baja az én nyelvemnek.Hát a doki is azt mondta,hogy aki ilyeneket tud csinálni a nyelvével,azt nem kell bántani.Azt mondta nagyon kismértékű a lenövés és nagyon kicsi az esélye,hogy ez később akadályozná a beszédben.
Szóval kár volt idegeskednem.

Holnap jövök és megpróbálok visszaolvasni és reagálni az írásaitokra.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Szijjasztok!!!

Leírom hamar a tegnapiakat, aztán visszaolvasok.

Nagyon rendesek, kedvesek és közvetlenek a BMC-ben. :D
Szuper jókat mondott a doktor úr. Először is azt, hogy:- Nagyon jól ki vannak vizsgálva, nem hiába Fehérvárról jöttek. 8) :lol: :lol:
Másodszor: elfogadják a meglévő leleteinket :D (sperma,hormonok,) így csak azt kell megcsinálni ami hiányzik (hepatitis, Clamidia, genetika, HIV, UH) és apának még egy sperma vizsgálat. Mert kettőt szoktak csinálni de elfogadják elsőnek amit vittünk. :lol:
Szóval 19.-én megyünk megint, akkor egyszerre meg lesz mindkettőnknek a vizsgálat. Rá kb. két hétre lesz eredmény és akkor már meg is beszéljük a továbbiakat.

Kell mennünk közjegyzőhöz is, élettársi nyilatkozatot tenni. :shock: :roll: Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni!?

Visszaolvasok és jövök :D
bessy76

Na, megjöttem.
Elég volt visszaolvasni benneteket! :lol:

Lányok!
Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám! Olyan aranyosak vagytok! :D

Vicuska
Babácska most ágyaz magának! :wink: :D

Andesz
Jobbulást a torkodnak!
Bence ügyes volt a szurinál és nagyon szépen gyarapodik!
Édes a duci lábujj és a hurkácskák! :lol:

Gabi
Örülök, hogy Noel megúszta ezt a procedúrát és minden rendben! Jó lehetett, ahogy öltögette a pici nyelvét. :lol:
Nagyon tetszenek a nevetős képek!

Chrissy
Martin baba nagyot nőtt és úgy látom a képeken!:wink: :D
Nagyon édi ahogy alszik! A szeme hogy van? Régen írtál róla.

Ani
Nagyon nagyot nőtt a pocakod 4 hét alatt! Most már nem mondhatod, hogy nem látszik! :wink: :wink: :D Szépen kerekedik.

Enikő
Üdv. köztünk! Gratulálok a babóhoz! :D

Nati
Örülök, hogy jelentkeztél! Pihenj többet légyszi!

Tand
Végre túl vagy a hétvégén. Nagyon nehéz lehet.... :cry:
Az viszont nagyon jó, hogy anyósodék látogatnak és figyelnek rád!
A szüleiddel is jól kijönnek? Vigyázz magadra!

Judy, Kata
Majd gyertek a vizsgálati eredményekkel!

Judy
Én is hasonlóképp vagyok a dokikkal mint te.
Nőgyogyinak, fogorvosnak férfi, a többi nő. :D

Márti
Biztos írtad, de elfelejtettem :oops: : Még mindig kell készülnöd? Lesznek még vizsgáid? Neked is többet kellene pihenned! :wink:
bessy76

Halihó!

Megjöttem, jó volt a torna, mindenkinek csak ajánlani tudom. Véletlenül nem tudtok intim tornát Fehérváron? Nagyon érdekelne. Turizni végül nem jutottunk el, viszont voltunk a Sarló utcai bababizományiba. Nagyon jó cuccok vannak, viszont az eladónő elég tirpák volt (remélem nem valamelyikőtők rokona).

Hehe, nálunk meg darástészta volt :)

Nati :) Tessék kicsit visszafogni magad!

Tand köszi az emilt. Azért ne egyedül rendezd át a lakást!

Kriszta, köszi, növesztgetem-növesztgetem.

Szilvi, mi még nem beszéltünk egyik dokival se arról hogy meddig dolgozzak. Mondjuk én ha lehet az utcsó pillanatig szeretnék (sztahanovista vagyok)

Andesz, gratula a "nagy" fiúcskának, nagyon ügyes volt.

Gabi, jaj de jó hirekkel jöttél. Örülök hogy minden rendben van.

Bessy, :) végre itt vagy, már nagyon vártalak! Te is jó hírekkel jöttél, nagyon szupi. Tök jó hogy elfogadják a régi vizsgálatok eredményét. És nem is sokára kaptatok időpontot. Szupi

Nekünk sajna nem volt ilyen jó napunk. :( Apácskának kiújjúlt a gerincsérve (kiszakadt a porckorong a csigojái között). Műtétet javasolt a doki, de addig nem múszály amig lábra bír álni és a vizeletével is menden oksi. Viszont ha nem műtik csak a fájdalmat tudják csillapítan (akupunktúra, McKenzie torna, masszázs, úszás). Apácska hallani se akar a műtétről. Nagyon izgulok érte (érzem is hogy nagyon ingerült lettem), viszont egyszerűen nem hajlandó beszélni róla. Pedig fontos lenne, hisz most már Ronira is gondolnunk kell. Nem szeretném ha 34 évesen leszázalékolnák. Persze én se akarom hogy műtsék, de az se állapot hogy táppénzen legyen. Na meg, meddig is tűrné azt a főnőke. Áhhh........ na nem is írom, majd megnyugszunk, alszunk rá párat és újra rákérdezek hogy akkor mit is gondolt, hogyan tovább? Tudom ha most tovább feszítem a húrt csak összeveszünk. Valószínű ő is azért hárítja még az erről való beszélgetést, mert tudja hogy nagy felelőség van rajta.
Bocsi csajok hogy Rátok zúdítom, de könnyebb ha kiadhatom magamból.

madiani

Sziasztok!

Gabi!Nagyon örülök,hogy nem kellett felcsípni Noel nyelvét!Reméljük,hogy tényleg nem okoz később problémát Neki! :wink:

Ani!Sajnálom apácskát!Nehezen szánja rá magát az ember,hogy kés alá feküdjön,meg azt szokták mondani,hogy nem is szabad elkapkodni a dolgot!Reméljük,hogy nem fog rosszabbodni az állapota!Régóta tudtok a sérvről?

Bessy!Örülök,hogy ilyen pozitív vagy,és hogy ilyen jól sikerült minden a BMC-ben!

Andesz
!Jobbulást Neked!Bencus sokat nőtt,és ügyes,hogy ilyen hősiesen viselte a szurit!

Mi délután lementünk kicsit sétálni.Kivettük Martinkát a babakocsiból a játszótéren,nagyon élvezte,hogy egyedül járkálhat!Úgy várom már,hogy jobb idő legyen,és akkor már homokozhatunk is!Végre megismerkedhet és játszhat más, korabeli gyerekekkel is!
Vendég

Bessy, örülök a jó híreknek, azért nem mindegy, hogy újra kell csináltatni a vizsgálatokat, vagy nem. Ezek szerint ilyen jól állnak Fehérvárhoz?? Ez jól hangzik!! :lol:

Ani, anyukámnak is gerincsérve van, de őt, ha minden igaz most 12-én műtik :? . Ha kell, van itt Fehérváron egy nagyon jó akupunktúrás pasi, anya is járt nála, de neki sajna már nem segít!! Szinte egész nap fekszik, annyira fáj neki, úgyhogy már valszeg csak a műtét segít... :? De lehet, hogy a férjednek még jó az akup. Ha kell, leírom priviben a nevét, stb. Kínában tanult, szívsebész amúgy!!

Gabi, örülök, hogy mégsem bántották szegény kisbabát!! Úgy sajnálom őket mindig!! Jó lehetett a nyelvnyújtogatás!! :wink:

Nati, pihi, pihi,pihi!! NE HAJTSD TÚL MAGAD!! Nem éri meg!!

Krixta?? Mi volt az nst-n?? Csak nem fogtak ottttttt???????? :shock: :shock: :shock:

Tand, na,akkor jövő héttől te is otthoni kismami leszel!! :wink: Jöhetsz még gyakrabban!! :lol: Összeteheted kezed-lábad, hogy jó az anyósod!! :P

Andesz, jobbulást neked!! Szépen gyaarapodik a kicsi fiad!! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Alexa, köszi. Persze én is százszor meggondolnám a dolgot, ez tök normális. Nekem most csak az hiányzik hogy megbeszéljük hogy hogy is legyen tovább. 12 éve már műtötték neki, ugyanitt volt sérve csak a másik oldalon.

Kata, elküldhetnéd az akupunkturás nevét számát, bár szerintem biztos ugyanaz akit a férjemnek is ajánlottak.

madiani

Kép Kép

A járgány az új peluzóstáskával. Olyan mintha hozzá való lenne nem?

Láttam a skálába a tatyókat 2790,-ért volt (aranyos macis, abba is volt minden)

madiani

Ani, mindjárt küldöm priviben az adatait!!

Ez a pelustáska tényleg olyan, mintha a babakocsihoz lenne!!!! Tök egyformának néznek ki!! Hol vetted végülis?? Nekünk is ilyen babakocsink van, csak a színe más. A bébihordónk is ugyanilyen, a színe a babakocsinkhoz illő. meg ehhez vettünk mózest is, vázzal.

Kép

Kép

hoppá

Kata, a Kenguruba vettem, de nem márkás 3990,-ért. A hozzávaló peg pérego (vagy hogy is kell írni) 12.000 lett volna. Mi csak mózest vettünk de kompatibilis a kocsival.

madiani

Átküldtem. Nekünk a mózeshez van a váz, külön van a sportrész, meg a babhordó. De mindegyik a vázra pattintható. Nagyon tetszik.
Hol van az a Kenguru??

Kép

Kép

hoppá

Kata, ugyanarról az akusról beszéltünk. :) Azért köszi nagyon.

A Kenguru az intersparral szemben van, bababolt, jó cuccok vannak, de elég drágák, viszont ki lehet fogni akciókat.
www.kengurukid.hu

madiani

Képet most nem tudok felrakni a sajátról, mert be vannak csomagolva a padláson. de mindjárt keresek róluk képet a neten.

Ez a mózes a vázzal:
Kép

Ez a hordozó:
Kép

Ez meg a babakocsi:

Kép

Kép

Kép

hoppá

A hordozónk az dettó ugyanolyan (csak pirosba) :)
Mindet használtan vettétek? Meg se merem kérdezni mennyiért, biztos bosszantana. :)

madiani

A mózest a vázzal, és a sportrészt újonnan a Babyoutletben, a hordozót fél évesen, garanciálisan vettük. Akkor majd megnézem azt a boltot holnap. Nem tudod, lehet ott ilyen táska ilyen színben, mint a mienk?? Antracitos-szürkés színben??

Kép

Kép

hoppá

Ja, a sportrészhez nincs váz, az is a mózes vázára pattintható! Úgyhogy ugyanaz, mint a tietek, csak más színű!!

Kép

Kép

hoppá

Márti!
Írtam privit!!! :wink:

Kata,Ani!
Nagyon szép babakocsikat vettetek!Ügyik vagytok!

Ani!Szoktad tologatni a lakásban?Én állandóan a két szoba között ingáztam vele!Tök élveztem! :oops: :lol:
Vendég

Kata, hát sajna nem tudom, a szürke színűt nem néztem (ha tudtam volna). Különben a mienk nem levehtő a vázról és a babyhordó csak úgy ráilleszthető ha ülőre van állítva a kocsi, viszont passzol rá.

Alexa, anyuméknál van a kocsi még, de igen szoktam tologatni. :)

madiani

Hali!!!!!!!!!

Andi!
örülök,hogy túlvészelted a hétvégét!tényleg aranyosak az anyósodék 8)

Andesz!
szuri kipipálva! :lol:

Gabesz!
nagyon jó hír,hogy nem bántották a kis nyelvét meg a golyóját sem :P

Alexa!
elhiszem hogy várjátok már a játszóterezést 8)

Ani!
szegény párod! :?
intimtorna van a Sziget u-ban,pont a DCS melletti lépcsőházban az emeleten :D

Bessy!
nagyon-nagyoooooooooooon jó híreket kaptál! :lol:
annyira szurkolok nektek,hogy összejöjjön elsőre és akkor eccerre babázhatunk kb. :wink:
Vendég

Krixta!
tényleg....hova lettél nst óta???????? :lol: csak nem szülsz? :roll:
remélem cocika (én így hívom őket,mármint a malackákat :oops: )beillszkedett :P

Nati!
remélem azért tudsz majd visszavenni a tempóból :shock: :)
Vendég

Láátom már mindenki alszik....hát igen,a kismamák már nem bírják az éjszakai életet :oops: :lol:

Kép
Vendég

Jóóó reggelt! :wink:

Vicuska, lassan te sem tudsz majd sokáig fentmaradni.... :P :P

Krixta?????????????????????? :shock: :shock: :shock: Tud róla valaki valamit?? Chrissy??? Mi van vele? Csak nem fogták ott?????????????? :shock: :shock:

Judy, jókor jut eszembe, de nem akarunk kb. fél 10 körül a Gyár utcában találkozni? Én asszem mindenképp elmegyek, körülnézek, sokáig úgysem bírom. Aztán 10-re irány az nst.

Kép

Kép

hoppá

Jóóóóóóóóóóóó reggelt!

Titababa rendetlen volt reggel, vagy a vitaminja nem tetszett neki, vagy a parfümöm.... Majdnem összeszaladtam Vukkal miatta. :? De én győztem. :D

Andesz
Nagyon jól tartod Bencust, szépen növöget. :)
Ügyi volt a szurin!
Csak nem valami náthád szedtél össze? Gyógyulj meg gyorsan!

Gabi
Ennél jobb hírekkel nem is jöhettél volna. :) Noel máris elkezdte a huncutkodást, öltögeti a nyelvét a dokira. :lol:

Bessy
Örülök a jó eredményeknek, akkor sínre kerül minden. :)
Lehet élettársi nyilatkozást tenni?! Azt hittem, hogy majd csak jövőre lesz ez a regisztrált élettársi kapcsolat (vagy mifene). :roll:
Majd meséld el a részleteket, engem is érdekel.

Ani
Hol voltál tornán? Lehet, hogy nekem is kellene egy kis mozgás... Teljesen ellustultam. :?
Hmmm.... nekem is el kellene néznem abba a bizományiba....
Annyira nem vagyok sztahanovista, meg aztán időnként elég rendesen ki tudnak borítani (időnként csak bepróbálkoznak). Fizikailag nem terhel le, idegileg annál inkább... Gyorsan meg is keresem a Kata által javasolt tabimat. :lol:
Sajnálom apa gerincsérvét. Lehet, hogy jobban járna, ha most túlesne a műtéten, mire babázni kell, addigra teljesen felépülne. Meg az is igaz, hogy a főnökök nem szeretik a sokat táppénzen lévő munkaerőt. :?

Kata, Vicuska
Éjszakázásban nem tudtok lekörözni. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Na akkor most a rég beígért pocakfotó (33+2):

Kép
[/img]

Kép
tand

Andi
Hű, mekkora pocak! Kényelmes helye van Gréta babának. :)
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt!

Vicuska, köszike! hamarossan kajtatnuk kell utánda, mert folyamatsona aludni fogsz. :D

Kata, Judy, várjuk a híreket NST után.

Szilvi, mostanába (ha görnyedten ülök) van egy kis hányingerem, de gondolom azért mert Roni már elég nagy és nyom. Reméljük te se valami nyavaját szedtél össze. Nézz el a bizományiba, érdemes!
A torna Nővédelmibe van keddenként 15:30-tól, de mivel sokan vagyunk valószínű ketté lesz bontva a csoport, de ez majd csak késöbb derül ki hogyan. Bárki jöhet aki betöltötte a 12. hetet, nem kell bejelentkezni. 500 Ft egy hónapra (4-5 alkalom). 1 órás a torna de abszolult nem megerőltető, beszélgetünk, légzést gyakorlunk. Sztem tök jó.

Tand, nagyon csini kismami vagy :) szép a Gréta lak :)

Ma már jobb volt apácskával a helyzet, felhívta a McKenzie tornás csajt, de túl sok jót nem mondott. Hétfőn megy és megbeszélik. Közbe beszélt a házba lakó egyik nőcivel, neki ugyanez a baja, kipróbálta a tornát de semmit nem használt, így megműteti magát.
Péntekig lesz táppénzen, aztán megpróbál melózni (körzeti doki javaslatára), ha nem megy, ismét kiirja. Tudtam vele beszélgetni, nagyon örülök neki. Tudom hogy mit szeretne és teljesen mellette tudok állni. Az tuti hogy a műtét lesz az utcsó lehetőség, de addig minden megteszünk, ha kell én viszem az usziba (bár elég lusta vagyok és uuuuuutttttáááálllllooooommmm a vizet). Nem adom fel és erős vagyok, hisz ő nagyon fontos nekem és tudom hogy egyszer minden jóra fordul.
Csajok, bocsi ha kicsit letargikus vagyok mostanság, de össszejött most pár dolog (és bár amúgy nagyon erős szoktam lenni de gondolom most a terhesség miatt érzékenyebb vagyok). Ez a gerincsérv is meg a nagyapám és Gábor keresztanyja is haldoklik. Anyukám szenved, mert nem tud segíteni az édesapján, ezt iszonyú látni. Szóval kemény......de tudom hogy rendbe jön minden.

madiani

Ani
Meddig van nyitva a bizományi?
A 15.30 kicsit húzós, mert 16ig melózok. :( No, majd meginterjúvolom a védőnőt... vagy valakit...
Remélem, apa sérvére sikerül gyors megoldást találnotok!
Sajnálom, hogy ennyire rossz idők járnak a családotokban. :( Én is magam alá kerülnék...
Vendég

Nem gond, max elnézek majd hétvégén... akkor jobban ráérek mászkálni :)
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Remélem nem hoztam rátok a frászt egyenlőre a héten még nem szülünk de a jövőhéten már valószínű..eléggé tágulok és görcsölök meg minden bajom van a hasam is lejjebb ment a doki szerint jövőhéten meglesz a pici...az nst is jó azt mondta a doki..
Tegnap marha későn értünk haza még auchanoztunk meg igyekeztünk megvenni ami még maradt pár dolog..persze marhára nem sikerült mert épp most fogyott el mindenhol a pelenkázó feltét vagy mi a neve...ma a diabetológia után tescoztunk de ott sem volt...végülis egy bababoltban sikerült venni elég olcsón..egész éjjel nem aludtam annyira görcsöltem meg a derekam eléggé fáj..Rólunk ennyi:)

Tand
Nagyon szép a pocid jó hogy végre raktál fel képet!:)

Gabi
Örülök hogy nem bántották a picurkát..

Ani

Sajnálom a párod remélem rendbe jön hamarosan!

Andesz
Jobbulást neked!

Vicuska

A malacka már elég jól ideszokott ezerrel reklamál a kajáért..első nap meg csak pislogott..szerencsére van egy tündérke dokinéni ismerős így most már sokkal jobban odafigyelünk minden kis apró dologra..:(

Kata,Judy
Majd meséljetek hogy vagytok,mi volt nst-n!

Na megyek mosok,takarítgatok!Szép délutánt nektek!!
Vendég

Krixta
Örülök, hogy minden rendben volt. De lassits a tempón!!!
Vendég

Kriszta, örülök hogy jöttél :)
nagyon jó neked hamarossan babázhatsz. :) Ez különben mindig így van ha az ember keres valamit akkor az tuti nincs. Köszike Gábor nevébe is.

Bejelentkeztem 4D-re, március 7.-ére péntek du. A hülye szita agyammal elfeljtettem megkérdezni hogy ki rendel akkor. Nem tudjátok véletlenül hogy van ott rendelés? Na meg azt is kérdezném tőletek hogy hallotam valami kósza pletyit hogy ha ez megcsináltatom a 28-32 hét között akkor nem kell a CSnk-ba mennek a kötelőz 3 UH-ra mert ez helyetesíti. Tényleg így van ez?

madiani

Ani
Én se kérdeztem meg, hogy ki lesz pénteken, de végülis majdnem mindegy.
Ezt a 3. UH dolgot még nem hallottam. Március 7én kellene mennem, de 29én RL megcsinálja. :) Így nem kell a 227es ajtaja előtt szobroznom.
Vendég

Hu... csajok most számolgattam. Ez a hónap kész anyagi csőd lesz. Még jó hogy csak 29 napos.

Szilvi, igen azt se értem hogy miért kell a korházba menni. Bár ezt eddig nekem még nem mondta senki. Igaz hogy jövőhéten megyek a védőnömhőz, talán akkor akarta.

madiani

Ani
Én se tudtam hová tenni, hogy miért az SZTKba küldtek és nem a kórházba. Ezért is kérdeztem rá. Így jártam a legjobban. :D
Az anyagi csődről ne is beszéljünk. Tegnap rettentően ráértem, csináltam előzetes kötségtervet... Elszomorító.... :?
Vendég

Ani
Tudom, meló után csörtetek oda és le is csapok egyre. :D
Vendég

MSN? :)
Vendég

Sziasztok lányok!

Ani! Hát sajnálom apácskát, de biztos van nálatok is egx tündérke, aki segíteni fog minden bajban benneteket. Én mindenesetre sokat gondolok Rád!
Torna: én már alig várom, hogy elmúljon ez a két hét, és már megyünk is tornázni. Aztán amit ott csinálunk már itthon is tudom.
Oda járnak az apukák is? Vagy csak a kismamák?

Krixta! Jó, hogy itt vagy. A görcsöket sajnálom, de biztos kárpótol majd a pici ezekért ha megszületik.

Bessy! Örülök a jó hírnek! Jó lenne tényleg, ha Vicussal együtt babáznátok!

Andi! Hát Grétának egy szava se lehet. Ilyen szép nagy pociba jól elfér.

Andesz! Jobbulást!
Judy, Kata! Nst? Gyertek ám mesélni!
Gabi! Örülök, hogy minden oké a kis nyelves kisbabóval!

Nati, Márti!! Legyen ám egy kis kötelező pihi beiktatva!!!!!
n.k.ildi

Kép

Neten találtam. Kinek tetszik? Ez egy új, 2008as modell.
n.k.ildi

Nekem annyira nem jön be..
n.k.ildi

Ildi
Nekem se nagyon... Nekem kicsit zsúfoltnak tűnik.
Vendég

Ildi, köszönöm szépen, nagyon ari vagy!

Tornán nem voltak apácskák, nem is volt róla szó. Viszont az ott tanultakat nyugodtan megtaníthatod neki is, sőt kell is.
Nekem se jön be annyira ez a játszóka. venni nem vennék, de ha kapnám nem dobnám ki.

madiani

Kép

Lányok! Erről mi a véleményetek?
n.k.ildi

Megint laptető! Bocsi!
n.k.ildi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?