Sziasztok Csajok!
Üdv Mindenkinek Miskolcról!
Képzeljétek tegnap voltunk anyummal baba áruházban, nézelődtünk….és teljesen elképedtünk. Első célpont a baba kocsi volt, és mit is mondjak…volt minden árkategóriában. Pl. egy sima babakocsi ami vízszintesig fektethető, de nem jár hozzá baby hordozó az kb. 30-40 eFt között van, ami 3 funkciós az 70 eFt-tol egészen 200 eFt-ig kapható, azért nem semmi.
Majd baba ágyakat is megnéztük az is olyan 30-40 e, de matrac nélkül ami 10eFt.
Első körben ezeket néztük, az apróságokat majd még van idő.
Ti mit tudtok ezekről??? Egyébként néztük használtan is, lehet jobban járnánk vele.
Ma pedig emiatt felbuzdulva előkerestük a pincéből még öcsém régi kiságyát, elég jó állapotban van ahhoz képest, hogy 19 éves az ágy. Csak az a gond, h nem tudtunk teljesen rájönni, hogy hogyan kell összeszerelni, ugyanis át lett már alakítva gyerekággyá, pelenkázó szét lett szedve íróasztalnak, így kisággyá vissza változtatni ennyi idő után nem lesz egyszerű
Utána majdnem egész nap az udvaron voltunk, olyan jó volt a frisslevegőn ülni a hintaágyban, el is nyomott a jó levegő, úgy szundiztam kicsit
Kamilla pedig a meleg hatására akkorát rugdosott a hasamba, olyan kis édes volt!
Andi!
Mit ne mondjak kijutott neked mára
Mikor az eperről beszéltetek előtte még a nyál is összecsordult a számban, mert mostanában mindig az epret kívánom, és elképesztő milyen áringadozásai vannak!
Sógornőddel kapcsolatban ne idegesítsd magad, hidd el ha már itthon lesz jobb lesz neki azok után amin keresztül ment, és jó hogy van egy ilyen bátyja akire számíthat!
Anno engem apám költöztetett haza pestről és ugy örültem, h magam mögött hagyom az egészet, itthon tiszta megnyugvás! Igaz kell egy kis idő hozzá és segítség hogy ne érezze majd magát olyan elhagyatottan és egyedül, de kialakul majd!
Aliza!
Szegény Balázska, úgy sajnálom! Most olyan előttem van mikor együtt sétáltunk, csetlett-botlott, elesett és felállt. Már akkor ugy aggódtam érte, gondolom milyen lehetett látni szegénykét, de ne magad hibáztasd, hiszen te tényleg mindig ott futsz mellette!!!! Reméljük mihamarabb begyógyul a kis sebe! Puszit rá!
Zsuzska!
Nagyon kis cuki Pannikád abban a felfújható csónakban, főleg majd a Balcsin, mennyire fogja majd élvezni! Ti a Balaton melyik részére mentek?
Kauka!
Akkor te is benne vagy a tanulásban, legalább nem vagyok egyedül:)
Hova jársz és milyen szakra? Amugy rólad nem tudok szinte semmit, mert nagyon ritkán szoktál itt lenni, de akkor majd hétfőn remélhetőleg talizunk!
Évi!
Az anyósok már csak ilyenek, annyi a lényege hogy nem kell velük foglalkozni! Ugyis te és a férjed döntitek majd el a nevét és ti nevelitek fel és nem más, ezért nem szólhat bele igazán senki, szerintem!
Olgi!
Elképesztő mennyire hasonlítanak a babáid egymásra! Csak ámulva nézetem a képeket! Milyen jó hogy ezeket igy nyomon követtétek, és később elő lehet venni ennyire pontos adatokkal, nagyon jó ötlet, fantasztikusak vagytok!
Na én most megyek…
Úgy néz ki, hogy vasárnap megyek vissza debibe, de hétfőn megyek a talira!
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!!!!!!!
Pussz