Az én hasam akkor is keményedik, ha pihenek. Korábban is, kb 30 hetesen is keményedett, de bíztam benne, hogy nem lesz gond, nem akartam rá orvosságot szedni. Az elevitben van B vitamin, én úgy tudom.
Én télen nem merném másfél óránál többet levegőn hagyni a babát. Hiába van úgy beöltöztetve, szerintem áthűl a tüdeje, de ez csak az én véleményem.
Nana
Az agyam tudja, hogy Száva Lina férje, csak rossz helyre írtam.
Bocsi Mindig utólag jutnak eszembe dolgok és akkor visszapörgetek. Nekem is 6 hetet mondtak januári babára, de kevesebb nem is lehetett volna, mert akkora hó volt, hogy nem lehetett babakocsizni. Erkélyajtóba azért szellőztettem hamarabb fokozatosan. Most is ezt fogom tenni.
Botond kedves, aranyos név.
Én karácsonykor ittam olyan jóízűt a Colából két pohárral, és szilveszterkor pezsgőt is. Nem hiszem, hogy megártott a babának. Biztos te sem vedeled.
Balim
Túl vagytok végre az oltáson is.
Éppen ma gondoltam Mregére, hogy mi van vele. Úgy elveszett.
Syg
Leonának jobbulást!
Seriff
Hány napja lázas? Nálunk 5 nap volt a csúcs. Hancinak is jobbulást kívánok. Olyan tüneményes a képeken és nagyon csini a rucija.
Lina
De jó, hogy így beindult a tejcsid. Én már ennek is örülnék, ha lenne. Nem számít, hogy cumisüvegből, csak ne tápi legyen. De azért szurkolok, hogy minden sikerüljön.
Eszembe jutott valami, megpróbálom a tőlem telhető legértelmesebben leírni. Ezt csak elmondom, ha baromságnak tartod, ne figyelj rá.
Múltkor mondtad, hogy a számítógép a baba szobájában van. Én, ha megoldható, nem tenném oda. Azt mondják, hogy háló helységekbe nem jó elektronikai uccot tenni, mert káros kisugárzásuk van. Volt egyszer egy műsor arról, hogy világunkban már túl sok a gép, ami pozitív ionokat bocsát ki. Hogy ezek ne legyenek túlsúlyban, egyes helyeken törekednek ennek ellensúlyozására. Hú, ne haragudj, hogy ezt leírtam, csak én erre figyelek.
Roz
Nem kell mindig búgócsigának lenned, pörögnöd.
Te is csak emberből vagy.
Mino
Könyvek nagyon jók. Készülök megcsinálni a túrókrémes gyümisalátát.