Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek.

Lina: nagyon jólnézel ki a képen!! Szerencsés alkat vagy szerintem nagyin ritka hogy valaki sokkal vékonyabb legyen mint terhesség előtt. Kép
Bár én is ilyen lennék. Kép

Nekem ez az első napom tök egyedül itthon már évek óta. Most kicsit furcsa, de jól érzem magam. Kép
Amúgy sosem igényeltem az egyedüllétet, mindig pörgős, járkálós voltam úgyhogy szerintem pont jókor fog megszületni Janika. Már alig várom. Kép

KépKép
erszényes

a legfontosabbat el is feljettem áki tegnap megtatte az első lépéseit araszolva kapaszkodva Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Most kezdődött a Spektrumon az Ikrek műsor.

A csajnak 30. hetes ikrei vannak, egyenként 1700 grammosak. Hát nem semmi! Kép

Nekem Janika most lehet 1500 gramm körül.

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Az én kis Botondom (legalábbis apa és Danus igy hivja a kis pocakbabyt) kb. 250 gramm! Kép Szóval óriási. Kép

Lina,
Hihetetlen! Milyen szerencsés vagy! Mármint alkatilag.Nagyon csini vagy a képen. Kép

Syg,
Neked a Botond a Mészárossal hogy tetszik? Azért kérdezzlek téged mert a múltkor is te ébresztettél rá mennyire nem jó a Barnabás.
Kicsi Manó?

Seriff,
Remélem Hanna már jól van és hamarosan jönnek az újabb produkciói. Kép

Erszényes,
Én ezt a sorozatot egyszer már végig néztem. Hát!!! Fogalmam sincs hogy tud vki ellátni (és hogy nem bolondul meg) 3 újszülött és még 2 kicsi gyerek mellett, mert van ilyen történet is benne.
Te ugye márciusban szülsz?

Cukker,
Te hogy vagy? Poci keményedés? Neked már tényleg nem sokat kell várnod hogy láthasd a pici lányodat. Kép

Képzeljétek én apától karácsonyra baba szívhang monitort kaptam. Eddig még szívhangot (a sajátomon kivül) semmit nem hallottam benne. De pocaklakó örömmel rugdossa az érzékelőfejet ha a pocimra helyezem. Kép

Lili,
Szerintem gyönyörű kis Zsófinak fáj ahogy jön a fogacskája és "szimplán" ez a baj. Kép nem a kajával, nem az étvágyával lehet gond, csak fáj szegénykének és ez pont éjjel és persze vízszintesbe kínozza legjobban.

Mindjárt jövök még, csak megnézem elsőszülöttemet mit csinál. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Eloszor is Boldog Uj Esztendot Kivanok mindenkinek!

Tegnap este erkeztunk meg Kecskemetrol, pentek ota ott voltunk Katival, a parom meg elment Kiskunmajsara a barataival szilveszterezni.
Nagyon jol ereztuk magunkat, szilveszter ejszakajat vegigaludtuk, csak ejfelkor mentem ki anyuekhoz par percre, aztan gyorsan vissza Kati melle, nehogy felebredjen a petardazasra. Fel oran keresztul egyfolytaban durrogtattak. Szerencsere a kisasszony vegigaludta, csodalkoztam is nagyon.
Hazat csak kivulrol neztunk. Valaki irta (bocsanat de nem emlekszem, hogy kiKép) a Vadviz utcat, koszonom! Amit a neten talaltunk, azt megneztuk kivulrol, de a kornyekben nagyot csalodtunk. Vacsikoz legelhanyagoltabb reszen van, foldesut, kozvilagitas nincs.

Nagyon tetszenek a kepek, szepek a gyerekek, szepek vagytok ti is!Kép
Linacska, tenyleg nagyon jol nezel ki, nekem is 8 kg fogyas teljes lenne a boldogsaghoz.Kép Ujevi fogadalmam, hogy nyarig teljesitem.Kép

Lili, teljesen aterzem az ejszakai kelesek faradalmait. Nalunk ugyanez megy lassan ket honapja! Van, hogy 6-8x ebred, de van amikor "csak" 3x. Szopival altalaban gyorsan visszaalszik, csak ritkan fordul elo, hogy nem. Ma pl. gyakorlatilag hajnal 3-tol fel 5-ig nem aludtam, mert sokat szopizott, ha meg nem, akkor meg vergodott.Kép
Elinteztuk a keresztelot, marc. 12-en lesz. Latom ti is a 11-es IT-re kertetek.Kép

Cukker, Ereszenyes! De izgalmas, hogy mar kozeleg a talalkozas nagy napja!Kép

Kimosott a gep, Kati nyugizik. Majd meg jovok!

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

nahát megszülettek akit érdekel itt kezdődik most nemirtam szöveget mert aklig tudtam képeket is betenni vgy 10* lefagyott gép közben

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2485&page=1&image=185369

itt kezdődnek Kép

nana
de szupi de mi ez szerkentyű még ilyet nem halottam de aranyos apucitok van Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Hú Roz nagyon jók a képek!Olyan édesek!Mennyit mókáznak a kádban.Olyan szép adri azon a gyertyafényes fotón.Kép
A depit meg kiűzzük valahogy.KépBár nem csodálom,hoy elfogyott az energiád.Rengeteget dolgoztál mostanában a 3 gyerek mellett.Házfelújítás,stb.Ezt nem is lehet büntetlenül sokáig csinálni.Előbb-utóbb az ember szervezete jelez,hogy lassabban.

Nana ilyen házi készülékről még én sem hallottam.De biztos nagyon klassz.Kép

Dóra ügyes volt a pici lányod,hogy végig aludta a petárdázást.Kép

Lina én a tápit Lillának 1*-2* próbáltam hűtőben tárolni,de aztán mindíg leülepedett,és még olyan zavaros is lett mellé,úgyhogy kidobtam,és mindíg frissen készítettem.

Lili doktornő bizos nem akart neked rosszat,meg sz.tem nem tápszerpárti.Mikor nekem kezdett elapadni a tejem,állandóan a ciciztetést szorgalmazta,és a végszügség esetére javasolta a tápit.De én is azt mondom természetesen,hogy szopi amíg csak lehet.Főleg,ha van is mit.Kép Kép
Ha nekem lett volna elég tejcsim,akkor én sem adtam volna neki tápit.Bár az is igaz,hogy Lilla akkortól aludta végig az éjszakákat,amikortól esténként elkezdtük tápszerrel pótolni.Gondolom ezt nehezebben emésztik meg,és nem éhezik meg hamar.

Hú most be kell fejeznem,pedig még sok mindent akartam írni.Majd még jövök.

KépKép
KépKép
sbea

roz
áki milyen ügyiKépés gyönyörű a mosolya

tegnap beni 11kor aludt el...no comment,valamit rosszl csinálok tuti

nana!boltond nagyon szép név és hatalmasKép

melssza!nem erőltetem az előbőrt,ameddig hagyja de azt se mindig

balim!azért eszti jobban csinálja az alvást...este 6kor már alszik nem semmiKép

syg!nem erőltetem a kaját talán mgekínálom,de még nem most
leoka se szeret aludniKépsokat vagy vele napközben (úgy értem együtt játszotok srb.)ugye?

lina!be fog állni az alvása is(sokat alszik nappal sztem)tápi nálam is volt és kikoptattam lassan bár ehhez az kellett hogy 1-1,5 óránként szoptattam(így altattam el---sajnos ez megmaradt,mert este is így alszik csak)de nincs tápi

KépKép
KépKép
bepa77

Roz,
A szülinapos képek könnyfakasztóan szépek. Kép a füdős képeken pedig nagyon édesek ahogy együtt pancsiznak. És mennyire "összenőttek", mármint egymáshoz, méretileg értem. Áki nagyon nagy fiú lett. Kép Büszke lehetsz rájuk, nagyon aranyosak!!! Kép

A "szerkenytyű"... egy kis, tenyérnyi vmi + a fejhallgató. És a pocakban lévő természetes hangokat lehet vele meghallgatni. Rúgások, csuklás, szívhang... valamint javasolják hogy vegyem fel vele a saját szívhangomat, mert az majd megnyugtatolag hat a babára a születése után is.

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
tényleg nagyot nőtt már Áki! És milyen ügyes! Várom már, hogy az én nagy fiam is saját lábára álljon, bár amilyen sokat rugdalózik, csak győzzem majd utólérni.

Bepa,
a Baba született című könyvben azt írják, hogy "Kisfiúknál a fityma eleinte le van tapadva... csak akkor kell beavatkozni, ha később, a pelenkás kor vége felé sem tágul, ha vizelési akadályt okoz, vagy begyullad. Ilyenkor mutassuk meg a gyermekorvosnak."
Ha vígasztal, tegnap Bálintot is csak 10 után sikerült elaltatni. Sokáig van fenn, de így legalább csak hat óra körül ébred...

Nana,
de jó, hogy már ilyen kütyüt is lehet kapni. Engem megnyugtatott volna. Miután hazaengedtek a kórházból (anélkül, hogy kiderült volna, miért nem volt jó a CTG, ami miatt beküldtek) állandóan azon paráztam, mi van, ha történik valami. Este nem aludtam el, és reggel nem keltem fel, amíg nem rúgott legalább egyet a kis pocok.

Kép
Kép
melissza

melissza :nnem vígasztal, de jó tudni nem csak az én tücsköm ilyen éjszakázós(mi 10-kor még kacarásztunkKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok

Nana

Tudom a számotok, majd hívlak benneteket, ha itt az idő. Kép Most komolyan. Jó lenne, de hát ez azért nem olyan egyszerű. Öcsém is eljönne, ő is nagyon talpraesett volt a feleségével. Apa nagyon jó fej, hogy ilyen ajándékkal lepett meg. Szerintem ennek örültél a legjobban, csodás ajándék.
Köszönöm jól vagyok. A reggelek nagyon jók, aztán hamar elfáradok. Estére van sok keményedés, feszülés. Mostanában az alvás nem megy, alig kapok levegőt. Most már görcsölget is néha a hasam. Amikor autóval hepe-hupás úton megyünk, hát az nagyon gáz.

Roz

Nagyon szépek a képek. Mennyire élvezik a pancsizást együtt. Bence felismerte őket, még a nevüket is tudta. Kép Ákinak nagy-nagy gratula a lépegetéshez!

Bepa

Azért a bőr alatti trutyira nagyon oda kell figyelni, mert könnyen kipirosodhat. Amikor Bencének felszakították, egy csomó trutyi volt alatta.

Lina

Nagyon jó neked, hogy már vékony vagy. Éppen tegnap gondoltam rád, hogy neked egyetlen viszered sem volt-mondtad. Annyira félek attól, hogy megmarad. Szerencsés vagy, hogy első babával már ilyen jó társaságban vagy és tényleg nagyon jókat mondanak a lányok.

Erszényes

Rám hoztad a frászt, hogy eltévesztettem a napot az Ikrek műsorral kapcsolatban, de ezekszerint szerdán van az ismétlés. Kép Én is láttam már néhány részt, megbolondulnék annyi gyerekkel egyszerre. Olyan is volt múltkor, hogy pici ikrei voltak, de már terhes volt a köv. ikrekkel.
30 hetesen nekem is 1500 g-ot becsültek.

Balim

Az aranyról beszéltek igaz? Most az elsősöket viszi: Mészáros Mónika, Rózáné, a 3. neve most nem jut eszembe. Szerintem ők két évig viszik a lurkókat. Érdekes, hogy Bence bölcsiben egyáltalán nem volt beteg, de kiscsoportban elég sokat. Most pedig hosszú idő után lett beteg Bence. Több, mint egy éve nem kapott már antibiotikumot. Szerencsére ő előrébb van számokkal és betűkkel, mint ahogy haladnak, csak gyakorlunk itthon. Délután majd elkérjük a napi anyagot.

Én már alig emlékszek vissza az első napokra, éjszakákra. Úgy tervezzük, hogy apa ellátja Bencét, én pedig elleszek a lánnyal. Remélem majd Bence is besegít ebben -abban, de nem fogom erőltetni, nehogy rosszul süljön el ez a tesó dolog. Ma azt mondta, hogy lehet, hogy Adri nem is akar kibújni soha, mert olyan jól érzi ott bent magát. Én azért egy-két egyszerűbb dolgot elmagyarázok neki a testről.
Megyek, ebéd és orvosságok. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Szia Cukker!

megint összekevertél minket Linával. Kép Õ mondta hogy a férje szívesen bemegy veled is. de sebaj! Kép a többi stimmel

KépKép
KépKép
nana09

cukker,

Az én hasam is nagyon begörcsöl az autóban ha sz@r az út. Kép Pedig még csak a 18. hétben vagyok, Danussal is így volt ez csak jóval késöbb kezdödött.

Én, mi, szerintem huzzogatni fogjuk a kukit második kisfiunknál is. Daninál nem volt alatta semmi trutyi, valószinüleg pont a napi műveletnek köszönhetően.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana, nagyon jó lehet ez a szerkentyű.... Kép Én is akarok majd ilyet, ha lesz 2.babó....

Rozi, nagyon édesek ezek a képek. Kép A fürdősők, azok nagyon jók. és akis Adri hogy nézi azt a gyertyát.... Kép

Mi most jót aludtunk, remélem, h. kezd visszaállni....bezzeg most nem kelt 11-kor, amikor vártam, h. felkeljen.....éjfélig fent voltam, pedig jót alhattam volna. Na mindegy, majd ma.

Bea, tudom, h. nem tápszer párti a doktornő, de könnyen felírta..... Kép Csodálkoztam is. Na nem baj, tudom, h. nekem akart ezzel jót.
birolili

Jó ez a kukihúzogatós téma. Kép Kép Legalább, ha a 2. babánk kisfiú lesz, akkor tudni fogjuk, hogy mit csináljunk vele. Kép
birolili

Sziasztok.

Sikerült jól bekajáznom. Kép Janika ma is hiperaktív. Kép

Cukker: hát rendesen kiakadtam én is mert volt ma egy olyan anyuka akinek a kettő iker mellé jött a köv. kettő. Meg volt az a csaj is akinek extranagy pocakja volt csupa véraláfutással, meg striákkal. grrr. ránézni is fájt. Ehhez képest egy gyereket kihordani meg megszülni semmi. Kép Ezt a műsort kell szerintem annak néznie aki 1 gyereket vár és nagyon parázik feleslegesen. Kép

Nana: lehet hogy írtad már de nálatok kiderült már a pocaklakó neme??
Rosszullétek elmúltak már?

Hát én mostmár nemtom mit csináljak majd Janika kukijával... Kép
Hallottam ilyet is olyat is. A védőnő azt mondta ne nyúljunk hozzá vagy 2 évig majd a gyerekorvos úgy is nézi ha kell.
Na mindegy majd óriásjani (apa) elintézi Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

A mi éjjelünk durva volt, 11-fél 2,és fél4-5ig nem akart aludni a drága, cici-kiköp-ágyba letesz-dobálja magát-cuppog(na ezt este tanítottuk)-kivesz-cici-kiköp....., ja és hozzá fél4kor megint 38 volt, de ma megint csak 36. remélem,h nem lesz szövődmény!Persze aztán 5-negyed 11ig aludt reggel,megbeszéltem vele,h ezt fordítva csináljuk,és éjjel alszunk egyben 5órát,nappal elég kevesebbet is Kép!

Nana,légyszí ha emlékszel írd már be ide a kismamjógát,mert egy barátnőm kérdezi,és nem emlékszem Kob mikor írta! Nekem tetszik a Botond is, de a Barna is:!

Roz,nagyon jók a képek, annyira helyesek rajta a csajok,és Áki is, na meghogy már lépeget is, ügyes!

Cukker,remélem,h Bence hamar meggyógyul! De azért az jó,h ilyen kis okos,és előbbre tart a többieknél,így talán nem marad le!

Lina,igazán csinos vagy! Jobb volt az éjszaka? Gondoltam ám Rád hajnalban, h lehet,h Te is fent vagy!Kép

Mino, Bálcsi hogy van? És Te?

Balim,köszi, P is ezt mondta, h ki ne hűtsükKép!
Eszter megkapta az oltást?

Lili,mind ezt mondják, h nem tápszerpártiak, aztán......Egyébként ez gyakori,h 4hós korukban kicsikét elromlanak,és többször ébrednek. Nem is biztos,h éhes-nyugi,én is rögtön cicit adok-hanem csak anya megnyugtató melegére,illatára vágyik,ilyenkor dolgozza fel a napi eseményeket, a mozgásokat,stb.

Kép
seriff

NAna,megvan a jóga,köszi!

Kép
seriff

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés:
a kep.tar.hu/mmester oldalon hamarosan lesz újabb 40 kép Liliről, csak lassan töltődik.

Majd nézzétek meg, mit tud az én kéthetes picilányom, egyedül cumizik!!! Kép

Az éjszaka most egész jó volt, azt leszámítva, hogy éjfélkor a lány úgy összekakilta+pisilte az apját pelenkázás közben, hogy csak na. Alig bírt elugrani a pisi elől, szerintem kisfiúkat megszégyenítő módon csinálta. Negyed kettőig volt fent 11-től, aztán csak reggel 5 és fél 6 között.

Képzeljétek, sikerült 70 g tejcsit fejni, úgyhogy a picilány most tápi helyett azt kapta meg. Remélem beindul ez majd.

na megyek ebédelek.

Puszi:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Seriff!

Megvan az Afp vérvizsgálati eredményem.

Az Afp Mom=0,78, ez ha jól tudom jó eredménynek számit.

Viszont van Hcg és uE3 is, amiről fogalmam sincs, de gondolom jó.

HCG 18.27 IU/ml MoM=0,60
uE3 1.5 ng/ml MoM=1,30

A magzat életkora vérvétel alapján, szintén nagyobbnak mérték pocakbabyt. 4 nappal. Mintahogy az Uh-k is. mekkora babám lesz???

Szegény kis Hannácska. És folyik a nozija is?

Erszényes,
Kisfiunk lesz. A hányinger sajna még mindig megvan, csak már persze nem olyan rossz vagy csak már hozzászoktam. Kép Kép

Jut eszembe, képzeljétek sajnos "bűnözök". Colát iszok. Kép Kép A terhesség elött szinte soha nem ittam és tudom hogy nem szabadna mert egy szar lötty, de csak azt kívánom és bírom meginni. a háborgó gyomromnak nagyon jót tesz. Már probáltam ezer mást is, de mindentől csak még jobban felfordul. SAJNOS.
Persze igyekszem nagyon visszafogni a fogyasztását és nem iszok mellette kávét, de akkor is szörnyű bűntudat gyötör és félek hogy árthatok a babának. Kép Kép Kép Eddig (és Danusnál is) mindent megtettem. Nem eszek semmit ami nem javallott, akármennyire is kívánom. Nem megyek zajba, egyátalán nem megyek olyan helyre ahol egy kicsit is füst van stb.

Szóval olyan lelkiismeretfurdalásom van! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,már régebben írni akartam, hogy Botond név nekünk is a talomban van. Kép
birolili

nana, én kismamként mekis kaját kívántam állandóan. Kép

Sam, Te merre vagy?
birolili

Lili, az elején én is szint úgy és Danival is. Szerencsére azoktól már elfog az undor, de hogy ez a Cola dolog mitől van??? danival is nagyon kívántam az első 3-4 hónapban a Colát mindig, de akkor nem volt hányingerem, ittam hát helyette mást.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
ne aggódj, én kólát is, meg 3in1 kávét is ittam. Csak arra vigyáztam, hogy egy napon belül ne igyak mind a kettőt.
Sőt mekis reggeliztem isKép

Ja, és ha fiúnak születek, én is Botond lettem volnaKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bepa, Neked pedig már régóta azt akartam írni, hogy Zsófi renegeteget van kint. Szerintem nyugodtan vidd ki Benit. Zsófi csak a levegőn alszik, bent nem. Délelőtt kint van 3órát, meg délután is kettőt. Szinte egész nap kint vagyunk. nagyon szép piros a pofija, jól felöltöztetem, bunda zsákja van, így tuti nem fog megfázni.
birolili

Nana, AFP jó, a másik kettőt nekem nem vették le 16hetesen és nem is tudom a normálértéket, de nincs odaírva zárójelbe véletlenül?KépSztem ésszerű keretek közt, amit megkívánsz azt ehetsz-ihatsz, nyilván nem döntesz Magadba napi 2liter colát, ne legyen lelkiismeretfurdalásod!Kép Nem nem folyik az orra,semmi más nem volt,csak a láz, majd mindjárt teszek fel egy 10perccel ezelőtti képet, így van...

Lina, látod, megy ez, csak még nagyon kevéske időtök volt összeszokni,kialakítani a kereslet-kínálatotKép!

Kép

Kép
seriff

húú de ari Hanci (olyan kis szépség, kár hogy idősebb mint BenedekKép

lili! pont ezt akartam kérdezni hogy kint alszik e ennyit (ma Benedek is 13.30 óta nyomja, pedig már behoztem)
Olyan sokat vagytok kint:nem semmi
Te mit csinűlsz addig? sétáltok, vagy csak kint vagy, vagy csak Zsófi van kint?

KépKép
KépKép
bepa77

cipőben:Kép

Kép
seriff

Olyan édes... még most is ott van a szemében a huncutság és ott az a kis mosoly is, de látszik hogy azért letörtebb.
És a gyerekdoki mit mondott mi a baja?

Közben hazahozta a férjem az eredményem (ő volt bent érte és elötte csak telefonon bediktálta az értékeket) szóval ezek a 18 meg 21 Triszómia és a velőcső... szűrések is negatívak. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
Danus is szinte egésznap levegőn volt ha fújt, ha esett, ha fagyott... Csak kint aludt igazán jókat. Mivel mi akkor is társasházban laktunk, én egész nap sétáltam vele, ami kellemes volt, mert akkor tiszakécskén laktunk és a Tisza-parti sétány meseszép tavasztól-őszig.

Hozzáteszem egyszer sem volt beteg Dani, egész addig amig nem kezdett néha a játszócsoportba járni.

KépKép
KépKép
nana09

Nana: a Botond név szerintem nagyon jó. Eszembe nem jutott volna de tetszik!! Kép Amúgy gratula a kisfiúhoz!!
Szerintem nem baj a Colaivás, mindenkinek megvan a maga kis "bűnözése" szerintem a terhesség alatt. Én egy időben mindig a Cappucinot ittam az irodában reggelente, mot hogy itthon vagyok már nem mert nincs autómata, de helyette van csoki néha meg ilyesmi. Ja és a hamburgert én is kifejezetten megkívánom soxor és akkor h van lehetőségem eszek is.
Nagyon gyorsan eltelt a mai nap itthon. Jól elvoltam. Azt hittem unatkozni fogok. Kép

Seriff: nagyon ügyesen kukucskál kifelé a lánykád. Kép

KépKép
erszényes

Ez a nyelv félrebiggyesztés...Kép Ez vmi új módi lehet a 7-8 hónaposok körében??? nekem két barátnőmnek is 8 hós babája van és mindketten ugyanezt csinálják. Kép dani soha nem csinált ilyet.

KépKép
KépKép
nana09

Bepa, van, h. én is sétálok vele, van, h. nem, hanem kint alszik, én meg takarítok, meg pakolászok.

Seriff, jók a képek. Kép

Nana, remélem én is, hogy nem lesz beteg Zsófi. Szereti a friss levegőt.
birolili

már megint kőkemény pocakom. Kép
Pedig ma ráadásul keveset is ettem. Nemtom mit csináljak.

KépKép
erszényes

Erszényes,
Az én pocakom is állandóan kemény volt a 30. héttől. Én kaptam rá gyógyszert, amit nem is szabadott volna terhesként szedni. Kép Nekem azt mondta a védőnőm ha megint ilyen lesz a terhességem a mostani dokim magnézium... fog felírni. Hogy lazitsa a méhizomzatot.
Feküdj le és relaxálj és ha van otthon vegyél be magnéziumot, az nem árthat, sőt.

KépKép
KépKép
nana09

P szerint vírus, amit nem kell,lehet kezelni, csak c-vitamin, 2x félampulla calcimusc-bár nem bizonyították, h hú de hatna, de nem is ártKép- sok folyadék-na az nála csak cici,mert,amit pohárból iszik,az sztem nem mennyiség. Ha esetleg lesz szövődmény,köhög,megy a hasa, azt kell kezelni, ez eddig nem volt, ha lesz,akkor az csüt-ig kiderül. Remélem,h ma éjjel,hajnalban már nem lesz lázas! Nyelvétmég pödöríteni is tudja,én nem tudom,h ezt kitől tanultaKép!

Erszényes,pihenj le!

Lili, és ilyenkor hogy alszik el Zsófi a babakocsiban?kiteszd és kész,magától?Vagy elringatod?

Syg,megjavult a légzésfigyelő?Megcsináltattátok?

Kép
seriff

pocakkeményedés:magnézium és pihenés, de ha aggaszt keresd az orvosod

KépKép
KépKép
bepa77

Lina,nekem az a kép tetszik legjobban,mikor a kék fejvédős ágyban hanyatt fekszik és karjai lábai égnek állnak!Kép A kórházban,amiben Lili volt,az tolható ide-oda? Komolyan fél év alatt micsoda fejlődés,és hogy ennyi rooming in van! Azért csak haladnak,ha lassan is!

Kép
seriff

Most nem olvastam vissza, Leona is belázasodott, majd jövök, ha tudok.

Kép
sygnum

Seriff,
csak a három új baba-mama szobában van ilyen tolható, a többiben a régi kosár. Mondjuk ezekben viszont a két babának van egy pelenkázója, de azért meg tudtuk oldani, ez nem volt nagy gáz.
A tolhatóság jó volt, mert ha aludt is, meg tudtam mutatni a látogatóknak, egyszerűen kitoltam az ajtóba.
Egyébként nekünk is az a kedvenc képünk, de élőben főleg nagyon édi volt, mint a te picilányod, olyan kis csibész minden képenKép

Szegény Lili meg most nagyon szenved, fáj a pocak, apa sétál vele a lakásban. Kapott cseppeket, de az két óra után szokott csak hatni, de akkor szerencsére igen.

Hú, én is alig várom már a január 20-át, hogy mehessünk sétálni, mivel téli baba állítólag addig csak "szellőztetni" szabad a lányt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

kösz lányok találtam itthon magne B6-ot. bevettem, remélem jobb lesz...

KépKép
erszényes

Óh,pedig nem is találkoztunk Leoval Kép! Remélem más baj nincs! GYors gyógyulást!

Lina,sztem ez is nagy haladás! Meghogy nem ilyen rácsos kosár van,amiben pont ottvannak a rácsok,h fekvő helyzetből ne láss bele... Milyen cseppet kap? Szegénykém,h fáj a pocakja, hathatnának előbb is a cseppek! Férjed otthon van most Veletek? Igen,én is úgy tudom,h téli babáknál 6hétig "csak szellőztetés" engedélyezett!

Kép
seriff

Sziasztok!! Kép
Boldog új évet mindenkinek!

Nem nagyon érek rá olvasgatni, inkább csak a képeket futom át (nagyon szépek a babák, anyukák, apukák)

Kérdezni szeretnék:
Tudja valaki, hogy a Bérczi Ildikó DVD-re is felveszi az uh-t? (ha igen, valami speckós lemez kell hozzá?)
Holnap megyünk hozzá, jó lesz már látni végre a babót, aki éppen most Orsi (apukája nagyon ragaszkodik hozzá)
30+0

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Szia Pille!
Jó téged is látni. Én úgy tudom hogy CD-re veszi, nem DVD-re, meg VHS-re. Mi mindig videókazettára vetettük.
Remélem nektek sikerül a 4D mert én 2 hete voltam nála és pont farfekvéses lett Janika úgyhogy semmit sem tudott mutatni. Kép
Majd mesélj mi volt!! Kép

Amúgy neked ki a dokid?

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Teljesen kétségbe vagyok esve Lilike kajcsija miatt. Már gyakorlatilag folyik belőlem a tejcsi, és nem hajlandó szopizni, vagyis hajlandó lenne, keresi a cicit, de nem hajlandó összezárni a kis száját, és elkezdeni szívni. Ott van a szájában, és üvölt. Meg lehet tanítani valahogy egy kisbabát szopizni?
Most jobbat nem tudok, lefejem, és következő kajcsinál azt kapja a tápszer helyett. Ma egész nap ez van, nem értemKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Danus is téli baba volt a javából, nagyon hideg Január...
Nekem 2 hetet mondott a gyerekorvos és szép apránként ki is vittem minden nap. 6 hét az nagyon sok szerintem.
Persze először csak 5 percet sétáltunk, majd 10-et és így tovább...

KépKép
KépKép
nana09

Lina, próbáld meg jó alaposan belenyomni a szájába a cicit. De az is lehet, hogy nem éhes, hanem a pocija fáj neki nagyon. Milyen cseppeket kaptatok? Próbáld a pociját simizni, lábtornázni, hoy jöjjenek a szelek.

Syg, Ser, jobbulást a kis betegeknek. Ezek a fránya vírusok... Hanna nagyon helyes, a nyelvforgatós a legjobb Kép.

Eszter ma megkapta az oltást, elég jól viselte, olyan kis alvós volt ma tőle egész nap. Képzeljétek kivel találkoztam tanácsadáson? Mregével, ők is éppen oltásra jöttek. Tündéri a kislány. Hamarosan újra jelentkezik.

Roz, fel a fejjel. Vannak hullámvölgyek, de nézd csak végig ezeket a képeket és tuti feltöltődsz, annyira szépek. Kicsi Ákos már nem is olyan kicsi és teljesen téged formáz.

Nana, szuper, hogy minden rendben. Botond nagyon tetszik nekem is.

Erszényes, pihenés és magnézium szerintem ezek használnak. Amint érzed a keményedést, pihenj le.

Bepa, mi sajna nem soka vagyunk kint, mert Eszti hasonfekvő, ami most nagyon nehezen oldható meg Kép. Meg az is baj, hogy én nagyon utálom ezt a hideget.
balim

Seriff, van, h. csak kiteszem , és alszik, de ez a ritkább. van, hogy sokat kell vele sétálni, mire kiköpi a cumit. Szóval változó. De azért mindig szoktam vele sétálni egy kicsit. És akkor nem olyan rossz neki, h. csak úgy kitettem, hanem ringott is egy kicsit. örülök, h. így beépült a programunkba ez a séta.

Lina, én Zsófit 2hetes kora óta kiviszem. Igaz, ő szép szeptemberi hónapban született, de szerintem mst is hozzá lehet szoktatni.
Nincs esetleg nagyon tele a cicid? nekem akkor csinált ezt Zsófi az elején, amikor haza jöttünk a kórházból. Aztán kicsit kifejtem, és máris elfogadta.

Syg, gyógyulást Leonak! Kép
birolili

Az én hasam akkor is keményedik, ha pihenek. Korábban is, kb 30 hetesen is keményedett, de bíztam benne, hogy nem lesz gond, nem akartam rá orvosságot szedni. Az elevitben van B vitamin, én úgy tudom.

Én télen nem merném másfél óránál többet levegőn hagyni a babát. Hiába van úgy beöltöztetve, szerintem áthűl a tüdeje, de ez csak az én véleményem.

Nana

Az agyam tudja, hogy Száva Lina férje, csak rossz helyre írtam. Kép Bocsi Mindig utólag jutnak eszembe dolgok és akkor visszapörgetek. Nekem is 6 hetet mondtak januári babára, de kevesebb nem is lehetett volna, mert akkora hó volt, hogy nem lehetett babakocsizni. Erkélyajtóba azért szellőztettem hamarabb fokozatosan. Most is ezt fogom tenni.
Botond kedves, aranyos név.
Én karácsonykor ittam olyan jóízűt a Colából két pohárral, és szilveszterkor pezsgőt is. Nem hiszem, hogy megártott a babának. Biztos te sem vedeled.

Balim

Túl vagytok végre az oltáson is. Kép Éppen ma gondoltam Mregére, hogy mi van vele. Úgy elveszett.

Syg

Leonának jobbulást!

Seriff

Hány napja lázas? Nálunk 5 nap volt a csúcs. Hancinak is jobbulást kívánok. Olyan tüneményes a képeken és nagyon csini a rucija.

Lina

De jó, hogy így beindult a tejcsid. Én már ennek is örülnék, ha lenne. Nem számít, hogy cumisüvegből, csak ne tápi legyen. De azért szurkolok, hogy minden sikerüljön.

Eszembe jutott valami, megpróbálom a tőlem telhető legértelmesebben leírni. Ezt csak elmondom, ha baromságnak tartod, ne figyelj rá.
Múltkor mondtad, hogy a számítógép a baba szobájában van. Én, ha megoldható, nem tenném oda. Azt mondják, hogy háló helységekbe nem jó elektronikai uccot tenni, mert káros kisugárzásuk van. Volt egyszer egy műsor arról, hogy világunkban már túl sok a gép, ami pozitív ionokat bocsát ki. Hogy ezek ne legyenek túlsúlyban, egyes helyeken törekednek ennek ellensúlyozására. Hú, ne haragudj, hogy ezt leírtam, csak én erre figyelek.

Roz

Nem kell mindig búgócsigának lenned, pörögnöd. Kép Te is csak emberből vagy.

Mino

Könyvek nagyon jók. Készülök megcsinálni a túrókrémes gyümisalátát.

Kép

Kép
cukkermáz

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?