Új privát üzeneted érkezett!

ÁÁÁ

Ez az első laptetőm. Nálam ez jelent valamit?

Ha most erősen gondolok a baba nemére, akkor az lesz. :D :lol: :D :lol:
n.k.ildi

Ani! Miből gondolod?
Végülis 50% esélyem van rá!

:D
n.k.ildi

Vendég

madiani,

a fogantatástól, bár ebben sem vagyok teljesen biztos...
igazából már elég sok helyen olvastam róla, de - mivel többféle dolgot írtak - nem győzött meg egyik sem igazán, hogy melyik alapján kellene számolni.
s.eniko

Enikő
www.babaszoba.hu
Itt van egy terhességkövető is, ott tudod követni, hogy fejlődik a baba és mikor milyen vizsgálat esedékes.
Vendég

Nem tudom Ildi, megérzés. Csak nem rátapintottam?

Most megyek, du nem tudok jönni, ha annyit írtok mint amennyit de termeltünk....... megőszülök mire elolvasom.

Pusz Mindenkinek!

Nati még nem jelentkezett..... :(

madiani

Szilvi,

Sajna érsebészt nem ismerek, ...még.... Ugye ha nem mulik el a viszerem kénytelen leszek megismerni egyet legalább. :lol: :lol: :lol: :lol:

Enikő,

Márti tényleg tud neked majd segíteni, ő is suliba jár és eléggé tisztában van már a juttatásokkal. :lol: :lol:

Munkahelyben sajna én sem tudok segíteni. Én is reménykedek, hogy majd visszavesznek 2 év mulva. :roll: :roll: :roll:

Ildi,

A lényeg ugyis az egészség. :lol: :lol: :lol:

Na ha ezt Schwarzi elolvassa, tuti belevörösödik. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szerintetek az normális, hogy néha már most farkaséhes vagyok? :)
s.eniko

Ja igen,és ez a Schwarczinger "csak" nőgyógyász, vagy szülész is?
s.eniko

Judy
Nekem muszáj vadásznom egyet, mert RL leszedte a buksimat. :oops:

Enikő
Svarci mindkettő. :)
A farkaséhség csak fokozódni fog. :lol:
Vendég

Ani! Hát...találat, bár ahogy Judy írta első az egészség. A többi csak a plussz.

Enikő! Hát igen. Én még csak a 10.héten járok, de már most többet ettem, mint előző évben. Na jó, azért arra figyelek, hogy mit.

Nézd meg a Linkeket amit Szilvi(Jeges macika) írt. ott tényleg sok hasznos dolgot olvashatsz. Én is azt búom még most is.

Lányok! Ugye a dokik ezt az oldalt nem olvassák? Legfőképpen nem Schwarczi. :oops: :oops: :oops:
n.k.ildi

http://www.teszvesz.hu/17983_szoptatasi_kellek.html
Akit érdekel, itt vannak mellszívók, tejgyűjtők és társaik.....
Vendég

Még valami: mióta sejtem, hogy ketten vagyunk, próbálok nagyon odafigyelni arra, hogy mit eszek. Egy dologról viszont nem szeretnék lemondani: ez a reggeli tejes kávé :) Gond ez? Ugye ennyi koffein nem árt?
s.eniko

Enikő
A koffeinnel óvatosan. Egy csésze KV nem árt, de nem szabad mértéktelenül inni. Nyugodtan maradhatsz a reggeli tejeskávénál. :)
Vendég

Szilvi! Nem tudod, hogy a wassermann meg ezeknek az eredménye mikor ér oda a védőnőhöz? Mert azt mondta, majd elhozza, ha megvan, de még nem hívott. bár azt is mondta, ha baj van, keresnek telón a kórházból. Tegnap volt két hete, hogy voltam laborban.

A KV-ról nem tudok nyilatkozni, és sose ittam, max macikávét az oviban, mikor az van, de gondolom az nem árt. :)
n.k.ildi

A wasserman és társait a védőnőnek küldik. Itt nem tudom, hogy mekkora az átfutási idő. Nekem szegeden 2 hét után ott volt a háziörvösnél (őhozzá kellett kérnem).
Ha tényleg van valami gond, akkor felhívnak.
Mikor mégy védőnőhöz?
Vendég

Én nem tudom. Azt mondta Ő jön, ha meglesznek az eredményei ezeknek. Jövő hét hétfőig várok, mert azt mondta annó 2-3 hét, aztán felhívom. Oda a rendelőjébe meg csak a 16. héten kell mennem(márc. 18), de ez még soká lesz.
n.k.ildi

Ha nagyon izgat az eredmény, akkor felhívhatod. Biztos nem küld el. :)
Vendég

Márc 18 az a figura
n.k.ildi

Annyira nem, mert ha baj lenne, már hívtak volna. Hétfőig már kibírom. Legalább lesz vmi jó is jövő héten a fogdoki mellett.
n.k.ildi

:D
Háznézéssel hogy álltok?
Vendég

Köszönöm mindenkek az eddigi tanácsokat!
Azt hiszem, mára ennyi voltam!
További szép napot mindenkinek!

Enikő
s.eniko

Most sehogy, mert apácska nélküli napjaimat töltöm.
De ha megjön, akkor azonnal vonulunk Bodajkra megnézni belülről a házat amit kinéztünk.

Ti mikor költöztök? Lehet írtad is, csak az én figyelmem kerülte el, de melyik házra esett a választás végülis? Vagy még nem döntöttetek?
n.k.ildi

Megyek, megetetem a kisemberkét, du.jövök!!

Puszi!

Jó étvágyat az ebédhez!
n.k.ildi

lehet hogy most megköveztek,de én nem látok az égadta világon semmit sem S-ban :shock: :roll: :oops:
mondjuk lehet a rossz tapasztalataim vele kapcsolatban is fokozzák az ellenszenvemet :evil: (bocsika,mondom hogy páran megköveznek... :lol: )

Enikő!
gratula! 8)
Rubliczky Levente :wink: :wink: :wink:
Vendég

Az jó, remélem, olyan lesz, amilyennek képzelitek. :)
Jó lenne, ha már a költözésen kellene gondolkodnunk. Már nagyon mennék!!! Főleg, hogy reggel rájöttem, a szomszéd házilag barkácsolja a konvekort. :shock: :evil: Biztos, hogy nyuszi vagyok, de be vagyok sz@rva, nehogy berobbantsa.... Hülye állat!!!! :evil:
Apa csütörtök fele jön haza, péntek délután megyünk ki ismét nézelődni. Apukám is feljön, több szem, többet lát alapon. Ingatlanszakértő is vet rá pár pillantást, hétvégén felmérjük az anyagi lehetőségeinket. Utána meglátjuk, hogyan tovább.
Vendég

Vicuska
Embere válogatja. Nekem túl jóképű, azért nem járnék hozzá. :D
RL viszont ugyanolyan ütődött, mint én. :lol: Szokta venni a lapot. :)
Vendég

Hallottatok a DM bababónusz programjáról?
Vendég

Sziasztok, bocs hogy nem írok (bár néha nem is baj, hogy nincs tele velem a fórum) nagyon összesűrűsödtek a dolgok, a sulimban az ügyintéző elment szabira, a helyettes meg iszonyú szemét, tényleg nem túlzok, telefofon próbálok ügyeket intézni de mindig van valami gáz, a tárgyfelvételem se épp jól alakul, mellszívót vadászok meg a még hátralévő cuccokat, próbálok pénzügyeket intézni, stb...picit elegem van az emberekből. Majd jövök.

Azért olvasok ám néha, feltűnt az új ember: Enikő üdv köztünk! :)
Vendég

Márti!
azért én örülnék ha sűrűbben jönnél :wink:
Vendég

Mákos tészta volt az ebéd. A vigyorgást most kihagyom. :)
Vendég

Gabi, Andesz
Merre vagytok? Mi volt a dokinál????
Vendég

sziasztok,
bocsi, hogy nem reagálok, de belefulladok a munkába és nem tudok most csökkenteni rajta, pedig tegnap fél nyolcig voltam és nagyon kiborultam este Apának, hogy ebből elég... A főnököm is terhes, 5 héttel előttem van, így most csak lefele delegálhatok, felfele nem :wink: , de így is nagyon sok marad nekem...
Na jó ez nem panasz, csak tény.

Nagyon sokat gondolok rátok, egy hete nem néztem ide be, most az utolsó oldalt elolvastam...
Vicuska, gratula az inszemhez, mikor tesztelsz??????? Nagyon drukkolok!!!!!

Jövő pénteken megyünk 4d-re, elalasztottuk, mert most pénteken apát elrablom és meg sem állunk ausztiáig :wink: A vistadierkten kinéztem egy szállodát közel bécshez, és ha már a szilveszter kimaradt, így legalább most bepótoljuk :wink:

Igyekszem visszaolvasni holnap és szerintem csütörtökön jövök (bár már ígérni nem merek semmit sem :oops: ).

Azt látom, hogy Kata és Judy még nem szült meg, ennek örülök!!!! Kitartás lányok!!!!

Tali nem lesz???????

Szilvi, házvásárláshoz kezem csuriban!!! Mindent bele!!!!

Puszillak Benneteket és jól esik, hogy hiányoltok, én is sokat gondolok rátok, majd igyekszem jönni!!!!!
Vendég

Megint egy fél délelőtt nem követem az eseményeket, és máris teleírjátok a topicot!

Márti, Ani, Ildi, Enikő elküldtem az e-mailt!

Kata
Ha jól emlékszem a visszaolvasásból te is írtad, hogy elküldhetném, de tőled nem jött privi az e-mail címeddel.
Akit még érdekel írja meg nyugodtan.

Enikő
Üdv köztünk!

Egy kicsit magamról:
Hát túl vagyok ezen a hétvégén is. Ugye most voltak itt az anyósomék. Még ezek a dolgok ugymónd újeszerűek, hogy a Bazsi névnapja miatt jöttek, de ugye Ő már nincs. Kimondottan meg sem tudom fogalmazni, hogy milyen érzéseim vannak.
Mondjuk egy szavam nem lehet az anyósomékra, mert mindent rám bíznak, és minden úgy van ahogy én szeretném, de sokszor nem tudok mit mondani nekik. Olyan rossz látni, amikor kimegyünk a temetőbe, és potyognak anyósom, apósom könnyei.
Na de ezzel inkább nem hangollak benneteket is le!

Egyébként Gréta baba egyre erőteljesebben mutatja nekem jelenlétét. Néha úgy "oldalba rúg", hogy csillagokat látok! Persze, ezt nem panaszképpen írom! :wink:

Kép
tand

Nati
Tessék visszafogni a tempóból!!!!!
Köszi a szurkolást. :)

Milyen popsitörlőt érdemes venni? Meg újszülött pelust?
Vendég

Chrissyy, Krixta
Láthattalak ma titeket? A Sütő utca felől menetetek át a Meki felé?

Kép
tand

Sziasztok!

Őrület,hogy mennyit írtatok!

T.Andi!Nem lehetett könnyű a hétvégéd!Nagyon sajnálom!Anyósodék messze laknak?Azért milyen rendesek,hogy így Rád bíznak mindent,nem szólnak bele semmibe!Biztos Nekik is nagyon nehéz időszak ez!Gondolom Ők is nagyon várják már Gréta babát!

Nati
!Féltelek ám,hogy ennyit dolgozol!!Nem jó ám ez!!Mikortól szeretnél otthon lenni??Jó hétvégét Nektek!Kapcsolj ki,lazulj el! :wink:

Szilvi!Én mindenből Pampers-et használok,de szerintem mindenki azt ajánlja,amit venni szokott,ami bevált.Majd Te is kitapasztalod,hogy melyik jó Neked,ill.Titababának.
Én meg dióstésztát ettem! :D

Enikő!Üdv.köztünk,boldog babavárást Neked!

Lányok
!Ha tudtok valakit aki venne babahordozót légyszi szóljatok,mert eladnánk a mienket.Csak párszor használtuk,mert nincs autónk.Köszi!
Vendég

Szilvi! Hát akkor tényleg rémes lehet a szomszédod.

Nati! Tessék végre pihenni!!

Márti! Gyere sűrűben!

Tand! Hát biztos nehéz lehet, de most ott van Gréta, aki édesíti napjaidat!! Az is jó, hogy anyósodék ilyen aranyosak. Az enyémről ezt el se mondanám. Nagyon csúnya a kapcsink.
n.k.ildi

Sziasztok Lányok!!

Húú mennyit írtatok reggel óta :)

Enikő

Szia,üdv a csapatban!A legjobb helyre kerültél..én is a Schwarzingerhez járok és nagyon klassz doki..mi átéltünk vele egy tragédiát sajnos elvesztettünk egy babát akkor bebizonyította mennyire jó és emberséges doki...de majd meglátod ki a szimpi neked! :wink:

Ildi
Gyere csak üsd el az időt,hidd el így gyorsan elrepül a két hét a párod nélkül..amúgy ha akarod látni a Schwarczi hátsóját gyere a magánrendelésére mert ott nincs rajta köpeny! :wink:
Amúgy a várvátelről annyit hogy elég sokszor kell menni de én pl.rettegtem tőle sőőt a tűtől is most meg szurnom is kell magam és már egész jól hozzászoktam...nem vészes ám!!
Az Afp jó dolog akkor derül ki hogy minden rendben a picivel és akkor már biztonságban van a pocakban...a nemét szerintem akkor még nem lehet látni nálunk legalábbis majdnem a 27.hétig nem mutatta..de változó ez is!Ha majd álmodsz a babáddal jegyezd meg milyen nemű volt mert általában be szokott jönni :D

Tand
Gondoltam rád a névnap miatt de nem mertem írni semmit nem akartalak nagyon felkavarni...sajnálom hogy ilyen nehéz neked..
láthattál ma minket mert mászkáltunk mert kellett vennem ezt-azt a picinek...kár hogy nem voltál közelebb...autóból láttál minket?

Judy
Remélem megszabadít a nő attól az izétől...megértelek hogy most inkább nő nézegessen ott lennt.. :D

Ani

Milyen szép a pockosod...mikor láttalak még hogy mondtad hogy neked semmi sem látszik..most meg már szépen gömbölyödsz!!

Nati
Jó hogy írtál már aggódtunk miattad...

Szilvi
Nekem a Kriszti a papmpers-t mondta meg a tesco-s pelust...állítóalg ezek jók...de ha Alexa is azt mondja akkor tényleg van benne valami..a Libero-t mindenki szidja..elcsúszik,nem zár jól stb.( mindig tök jó dolgokat eszel..te meddig akarsz még dolgozni amúgy?)

Vicuska
Nem baj ha az neked nem szimpi a Schwarzi..én is így vagyok a Csetényivel...nekem negatív tapasztalatom volt vele sajna..de Judy nagyon dícséri szóval lehet rossz napját fogtam ki...
Amúgy nekem is nagyon halvány volt a tesztem...sőőőt ki akartam dobni mert rögtön 1csíkos lett és bejöttem a szobába bőgni,a Csabi meg poénkodott én meg mégjobban hisztiztem aztán 10perc múlva eszembe jutott hogy otthagytam mindent a wc-n és mikor kimentem akkor láttam hogy halványan de ott a másik csík is :wink:

Bocsánat ha valaki kimaradt most hirtelen ennyit tudtam írni 16.30ra megyünk Nst-re nagyon kiváncsi vagyok mi lesz :roll: Izgulok..de nagyon!

Puszi nektek!
Vendég

Alexa
Tésztás napunk volt. :D
Most még csak azt vadászom, hogy a kórházba milyet vigyek majd be.
Utána majd kitapasztaljuk. :)

Ildi
És még az állandó hajnali kutyaugatást nem is említettem... :?

Krixta
Március végéig szeretnék dolgozni, RL nem így gondolja, de úgy is én győzök. :D
Az egyik kajáldába járok ki abrakolni. Nem mindig van kedvem otthon főzöcskézni. :oops: :)
Drukk az NSThez, minden rendben lesz!
Vendég

Szilvi!

Mi a tesco-s pelust használjuk, nekünk nagyon bevált. Popsitörlőből "babywipes", a 100Ft-osba vettük. A kórházba csak popsitörlőt kell vinni, pelust ott adnak.
Vendég

Ja, akkor azt nem vadászok. :)
Vendég

Krixta
Autóból láttalak titeket. Egyébként azon gondolkodtam el, hogy Ti meg sem ismernétek engem, mivel találkozni nem találkoztunk, én is a fényképekről ismertelek meg Titeket. Bár az iwiwről ismerhettek engem is, sőt talán az esküvői képeinket is megnéztétek annak idején.

Alexa
Anyósomék Zalaszentgróton laknak, innen kb. 130 km-re. És tényleg nem szólhatok semmit, mivel a temetéstől elkezdve mindenben én dönthettem (hol, hogyan, stb..)
Azt az egyet kérték tőlem, hogy az unokájukat "ne szakítsam el tőlük". Bár alapból is úgy gondolom, hogy ugyanolyan nagyszülei lesznek Ők is mint az én szüleim.

Képzeljétek, eldöntöttem, hogy még a jövő héten dolgozom, és utána már én is pihizek. Vagyis akkor állok neki rendberakni a lakást (takarítás, ablak pucolás, függöny mosás, átrendezés, stb.)

Kép
tand

Andi
Anyósodék nagyon aranyosak!
Akkor nemsokára átadod magad teljes kikapcsolódásnak! Ne erőltesd meg magad!
Vendég

Elhagyom a süllyedő hajót. :) Majd holnap jövök. :)
Napocskás délutánt!
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors mesélek,aztán megyek pihizni,mert nagyon szarul vagyok! :(
Bence 5.06 kg és 55 cm,most!
Nagyon ügyi volt,amikor megkapta a szurit akkor sírt,de hamar megnyugodott!
Rengeteget termeltetek délelött! :D
Ja,Gabiéknál nem csípték fel Noel nyelvét,de majd gondolom ugyis jön mesélni! :)
Ja,a pelusról annyit,hogy nekem a libero vált be,Gabi is erre esküszik,szerintem mindenki majd meglátja,hogy melyik a legjobb! :D
Ja,popsitörlőbe a nívea nagyon jó,de szerintem az olcsóbb kategóriásak sem olyan rosszak! :)
Na megyek pihizni!
Pá-pá

KépKép
KépKép
andesz78

Alexa, nekünk valószínűleg kell. Még mindig fogalmam sincs, mi tartozik a babakocsinkhoz, így inkább körülnézünk...
légyszi írd meg priviben, pontosan milyen és mennyiért!
köszi
Vendég

Márti!

Majd lefotózom,aztán ma este vagy holnap írok privit! :wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?