Új privát üzeneted érkezett!

Judy
Pénteken már meg kell kapd a pénzed, mert 10. vasárnap.
Hol találtad az orvostudakozót?
Hirtelen nem jut eszembe, hogy ismerek-e pasi bőrgyógyit.... Azon a manusok kívül, aki műtött, de ő plasztikai sebész. :D

Tényleg, ha valaki talál valami szépet a corás újságban, akkor nyugodtan szóljon. Hétvégén kirobogunk a szegedi corába, be tudom szerezni....
Vendég

Szilvi,

Az a baj, hogy jelen esetben péntek még olyan messze van. :roll: :roll:

Ani,

Mindenképpen megjegyzem, mert ha bejön, akkor szülés után megint elmegyek hozzá a szemölcseimmel, hogy szedje le valahogy. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Helló lányok!

Vissza is értem a Schwarczitól. Megnézett UH-n, és azt mondta szépen fejlődik a kis emberke. Nekem olyn egész kisbabás alakja volt. Úgy örültem. Két hét múlva kell mennem legközelebb, akkor leszünk 12 hetesek. Akkor mit fog csinálni?

Szilvi! Messze lesz ám még a következő fizu, nemám elköltesz minden pénzt. :)

Vicuska! Szerintem is lehet abból valentin napi ajándék. Az első csík nekem is halovány lett. :D A 2. már egész élénk, a 3. meg egyértelműen kimutatta a Kismanó jelenlétét.

Ani! Tényleg szép a pocid! Egész nagy! És látszik a különbség!

Gabi! Megy a drukk még mindig Noelnek, ha végeztetek, gyere!!

Chrissy! Szép ki család vagytok valóban. Jó, hogy felraktad mindet!!
n.k.ildi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok a hétvégén. Azért nagyjából megbróbáltalak visszaolvasni titeket!

Akit érdekelnek a legújabb infók GYES-sel, GYED-del, TGYÁS-sal kapcsolatban, küldje el priviben az e-amil címét, és tudok küldeni mazsolázgatni valót!

Vicuska
Örömmel olvastam a legfrisebb infókat! Továbbra is megy a drukk ezerrel!

Kata
Ahogy elkezdtem visszaolvasni, már azt hittem, hogy amire a végére érek már Geri baba meglesz! Tudni fogja mikor kell majd kibújnia!

Ani
Jó cuccokat vásároltatok! Attól függetlenül, hogy most nekem egy kicsit át kell gondolnom, hogy mennyit is szeretnék költeni a gyerkőcre, mégis sokmindenből újat veszek!

Kép
tand

Judy! Szerintem el fog múlni gyorsan.

Bessy! Mizujs?

Krixta! Ma hogy vagytok? Fagyi jól elvan? Tetszik az új otthona?

Puszi!
n.k.ildi

Ildi, különböző genetikai dolgokat néznek a 12. héten (tarkóredő) na meg kapsz egy-két beutalót.

madiani

Ildi
Akkor mérik a tarkóredőt, down-kór szűrés lesz.
Gratula a kis növekvő manóhoz! :)
Február rövid hónap. ;) :D
Vendég

Azta, micsoda élet lett itt. Nem győzök olvasni. :lol:
Vendég

És azt hogy nézik? Tarkóredő, meg Down kór? Fájni fog? Elég ijesztően hangzik
Hova kapok beutalókat?

Jövő héten fogdokihoz megyek, meg házidokihoz kéne, de nem megyek, nehogy összeszedjek vmit a betegektől, még várok. Mert ugye ez az időpontos dolog is csak azért van, hogy mondhassuk, hogy van.
Ne haragudjatok a sok kérdésért, de még picik vagyunk és tapasztalatlanok!
n.k.ildi

Ildi,

A csajok már elmondták, hogy mit fognak nézni.
De tényleg a legfontosabb a tarkóredő emit néznek, mert ez utalhat a Down-kórra.

Örülök, hogy kisemberke szépen fejlődik. Képet nem kaptál??

Köszi, remélem tényleg el fog mulni hamar, mert már megőrjít annyira viszket. :oops: :oops: :oops:

Tand,

Köszi, de engem már kioktatott a bérosztály. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Tand! Én is küldtem az e-mail címem! És én is köszönöm előre is!
n.k.ildi

Ildi
UHn nézik a tarkóredőt, nem fáj. Ha valami bibi van, akkor kell genetikai tanácsadásra menni, asszem... De ilyen úgyse lesz. :)
Talán AFPre kapsz beutálót...
Vendég

Judy! Képet nem kaptam, illetve nem is kértem, mert a védőnőm azt mondta a 12.héten érdemes kérni, mert akkor már viszonylag minden látszik, és ráfér egy képre még a Kismanó.

De a csajszik amit küldtek link-ket azokon nézegetem, mekkora éppen a kisemberkém.

Bocsi csajok, ha sokat írok, de ti írtátok, jöjjek sűrűn, és akkor gyorsabban megy az idő. :D :D :lol:
n.k.ildi

Ezt még muszáj megkérdeznem: Az AFP-az mi?

Megint vérvétel???!!! ÁÁÁÁ Nem szeretem

A 12. héten nunivizit nincs? Vagy az mikor van?
n.k.ildi

Judy, bizti van valami kence ami elmulasztja azokat a fránya viszkető foltokat. :)

Ildi, nyugodtan kérdezz, szívesen segítünk, pár hónappal ezelött úgyanezeket a kérdéseket tettem fel a többieknek. :)

madiani

Húú, minden frissítésnél van mit olvasni.

Tand, nekem is elküldhetnéd, köszi, előre is!!

Judy, akkor holnap 10-kor. Lesz megint uh, vagy csak nst?? :roll: Ja, a védőnőm azt mondta, kár addig "elmenni" szülési szabira, amíg nincs meg a baba, mert csak a baba születése TAJ számával kezdik el intézni a pénz utalását!!

Ildi, nem fog fájni. Csak uh-n néznek meg!! Ott nézik a tarkóredőt, ami a Down kórra utalhat. 3 mm-ig jó. Meg nézik, hogy látszódik-e már az orrcsontja. Azt is a Down kór miatt. Szóval semmi nem fog fájni!! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziaszotok!
Még csak ma regisztráltam az oldalon, de azt hiszem, innentől felpörögnek majd az események. :D
Érdeklődni szeretnék, hogy tudnátok-e ajánlani szülész-nőgyőgyászt, akivel meg voltatok elégedve, vagy akiről jót hallottatok és aki - nem utolsó sorban - nem forgat ki teljesen a vagyonunkból...
Előre is köszi a segítséget!
Szép napot mindenkinek!
s.eniko

Ildi
Nekem nem volt 12. héten nunivizitem. AFP-vel szintén a fejlődési rendellenességeket igyekeznek kiszűrni (lásd velőcsőzáródási bibi, farkastorok, nyúlszáj stb.) És sajna vérvétellel derítik ki....
Viszont, az értékből következtetni lehet, hogy mi mit rejteget a lába között. :D
Vendég

Ildi!
Nagyon szupi,hogy láttad a kisemberkét! :lol: mondjuk én biztos kértem volna képet :roll:
Vendég

Ani
Pedig nem akarlak beelőzni.
:oops:
Vendég

Szia Enikő!

Babás vagy már vagy csak tervezitek? Mesélj....
Dokit sztem mindenki a sajátját fogja ajánlani :)
dr. Schwarzinger Zsolt

madiani

Kata,

A TGYÁS-nak nincs köze a baba TAJszámához, csak az anyaságihoz meg a családi pótlékhoz. Azokat tényleg csak akkortól kapom ha megvan a baba TAJ-száma.

A TGYÁS-t ugyanugy mint a táppénzt a fizum alapján kapom, csak azt hiszem nem 70% hanem 80%. Ja és a szülés előtt 28 nappal már lehet folyósíttatni. 2 hét mulva ugyis szülök, ez az idő meg már nem oszt nem szoroz. Legalább nem kell többet a CSNK-ba tipegnem. Írtó nehezen megyek. Már a csizmámat sem tudom felhuzni , csak egy vékonyka cipőt zoknival, hogy ne fázzak meg.

Nekem nem lesz UH-on, meg szerintem vizsgálat sem, csak NST, vizelet meg vérnyomás kukucs.

Vezeted szorgalmasan a magzatmozgásosat??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Enikő. Én szívesen ajánlom neked a saját dokimat: Dr. Bata Barnabás. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve!!!! Itt van a honlapcíme, árakkal együtt:

barnabasbata.atw.hu/

Nagyon jó fej, mindemellett nagyon jó orvos is. Egyszerúen imádom. A férjem is mindenkinek áradozik róla.
mesélj magadról: fehérvári vagy? Már babát vársz, vagy csak szeretnétek??

Kép

Kép

hoppá

Szia Enikő,

Így van én is a sajátomat ajánlom Dr Csetényi Zsolt, és nem "olyan". :lol: :lol: :lol: :lol:

mesélj kicsit magadról.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Enikő
Üdv köztünk! :)
Svarcival vigyázni, szemtelenül jóképű. :D
Én Rubliczky Leventéhez járok. Hihetetlen manus. :D

Ani
Nem értem félre. :) Amúgy is radarozok, szedem össze melóhelyen az infókat. :D
Vendég

Judy, akkor jó. Ezt nekem a védőnőm mondta, nem okoskodni akartam... :oops: :lol:

Fogalmam sincs, lesz-e uh-m, vagy csak nst. viszont utána fel kell mennem a szülésznőmhöz!!! Múlt héten elfelejtettem!! :oops:

Vezetem a magzatmozgást, de csak a 10. mozgásig kell. Szerencsére gyorsan megy, elég gyorsan végzünk :lol:

Kép

Kép

hoppá

madiani,

már útban van, de még nagyon az elején. Dokinál még nem voltam, de éreztem, hogy valami "nincs rendben", és persze a menstruációm is kimaradt, ezért vettünk egy tesztet, ami természetesen + lett!
SEGÍTSETEK! Most mi a teendő? Mármint a legelső lépés...
s.eniko

Nem "olyan"? Milyen?
Óóóó, az hogy szemtelenül jóképű, nem akkora gond! :) Majd valahogy megoldanám a helyzetet! :)
s.eniko

Enikő, a lényeg, hogy ne idegeskedj. A 6-7. hétig nem nagyon érdemes dokihoz menni, mert nem sokat látni ultrahangon. Ha már látnak szívhangot (6-7. hét), akkor el kell majd menned a körzetedbe tartozó védőnőhöz, ő ad kiskönyvet. Aztán a doki úgyis moindja, mikor kell menned legközelebb, meg a védőnő is elmondja, mikor mit kell tenned. Sőt, talán ad egy papírt is, ikor milyen vizsgálat lesz!! Akkor gratulálok, ha már úton van a baba!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Akiket írtatok, magán dokik, vagy van "normál" rendelésük is?
s.eniko

Kata,

Nem is vettem okoskodásnak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak tudod a tapasztalat, 3x-ra megyek keresztül ezeken a papírnyügökön. Na meg beszéltem a bérosztállyal is.

Igen, mi is elég gyorsan végzünk, az első 10 gyorsan megvan. :lol: :lol: :lol:

Nagyon aktívak ezek a babák. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Enikő,

Először is dokihoz kell menni, hogy megállapítsa a terhességet, és hogy jó helyen van-e babó. Ő ír egy papírt, amivel mehetsz a védőnőhöz a kiskönyvért. Ő meg elmondja a többi okosságot. :lol: :lol:

Amugy gratulálok. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Enikő!

Az orvos az első, sztem a ha nem akarsz magándokihoz járni menj a Nővédelmibe. Ott mindent elmondanak, ha megállapítják a terhességet, mehetsz a védőnőhőz (a nővédelmibe megmondják kihez kell és hova menned).

madiani

Enikő
Gratula a + teszthez!!!
Van "normál" rendelésük is. Bár én nem tudom, hogy RL mikor van a kórházban, azon kívül, hogy hétfőn...

Alba Klinika Bőrgyógyászati Magánrendelés
Erről tudtok valamit?
Vendég

Köszönöm!
A doki alatt most a nődokit értitek vagy a körzeti orvost? Fogalmam sincs mit csináljak, de azért nem estem pánikba, nem idegeskedek! Csak egyenlőre a rokonságban nem akarok tanácsot kérni, mert úgy döntöttünk, hogy még egy ideig nem mondjuk el senkinek!
s.eniko

Tessék......lassú vagyok :D

Jaj de bunkó vagyok, GRATULÁLOK Enikő!

Schwarczingernek van magánrendelése is meg a nővédelmibe is van.

madiani

Enikő,

Írtam privit.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Enikő,

A nődokihoz kell menni, ő állapítja meg a terhességet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bessy??????????????
Nati??????????
Merre bújkáltok????
Vendég

Dr. Keresztury Gábor
Ő érsebész, valami infó? :roll:
Vendég

A baba, hát részben tervezett :) Tudom, ez így elég érdekesen hangzik.
A történet a következő: jelenleg utolsó éves vagyok az egyetemen, nyakamon a nyelvvizsga, a diplomaírás, az államvizsga, szóval egy kicsit későbbre, de mindenképpen erre az évre terveztük a fogantatást :) Így alakult, de nem bánom! ( és a férjem is nagyon örül)
A gond majd a juttatásokkal lesz, hiszen nem volt (és szerintem most már nem is lesz addig) munkaviszonyom, de majd csak megoldjuk valahogy. (ja igen, erről jut eszembe: ha valakinek van valami ajánlata, szívesen fogadom, pláne, ha kötetlen munkaidőben végezhető)

Számításaink szerint 4 vagy 5 hetes lehet a prücsök.
s.eniko

Köszi lányok a gyorsaságot!

Az AFP se egy nagyon jól hangzó dolog. bár még van időm addig. Tényleg meg tudják abból már állapítani a baba nemét? Ennek :D
Most azt remélem a 12.-héten minden okés lesz.

Szia Enikő! Én is a Schwarczingert tudom ajánlani. Pont ma voltam nála. Kár, hogy mindig van rajta köppeny, mert a popsiját azért megnézném.
Ja, és gartulálok én is!

Vicuska! Már van egy képem a babóról,akkor mégcsak egy pici pötty volt( a 6.héten). Ehhez képest a 12.en mekkora lesz...
n.k.ildi

Enikő, Márti (sellcat) biztos tud majd neked segíten hogy hogyanis vannak itt a juttatások a suli miatt.
Sajna melóba nem tudok segíteni.

A 4-5 hetet a mensitől vagy a fogantatástól számolod?

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?