Szia Erika!
Akkor nagyjából egyidősek a csemetéink? Enyém Miksa októberben lesz 3.
Az az igazság, hogy mi a Dunában eddig sem fürödtünk, és gyanítom, hogy idén sem vállalom be. Amíg dolgoztam, nem volt időm strandolni, terhesen azért nem, mert egyébként is nagyon könnyen összeszedek mindent, babával pedig azért, mert ha nincs ott a szemem minden pillanatban, simán meglóg, és a Duna nem veszélytelen hely. És nem is túl tiszta. A madárinfluenzán még nem gondolkodtam. De a kerti medence elég jól bevált, bár tavaly a szúnyogok megkeserítették az életünket. Nem vagyunk nyavalygósak, de ha egyszerre tízen csípnek, az már sok. A gyereknek meg főleg.
Leányfalun nem jó a strand? Nagyon régen voltam ott. Vagy valamelyik szentendrei szálloda medencéje esetleg. Mondjuk én kinéztem Horányban a Regatta apró medencéjét, de nem biztos, hogy külsősök bemehetnek, és nem csak szállóvendégeket fogadnak. Gyönyörű nagy parkos kert van, elég biztonságosnak tűnik.
Az én Miksám mindjárt 2,5 éves, és októbertől megy oviba, valószínűleg Szigetmonostorra az önkorményzati oviba. Horányban lakunk, én nem szívesen vinném ki a szigetről, és igazából jókat is hallok az oviról és az iskoláról is. Mi is járunk zenebölcsibe, és Miksa nagyon élvezi (és is
), szerintem nagyon jót tesz neki. Emlegeti folyamatosan, és klasszul tudja a mondókákat, dalokat, néha engem is zavarba hoz. Furcsa, mert csak ősszel kezdett beszélni, most pedig már be nem áll a szája, és iszonyúan jó a memóriája. Egyszer hall valamit a zenebölcsiben, majd itthon kéri, és előfordul, hogy be kell vallanom, hogy nem tudom teljes egészébem, így várnia kell a következő keddig
Jó késő van, alvás jön
szirom