Sziasztok!
Egyik ismerõsöm azt mondta, hogy a Magdolnavölgy amellett, hogy bazi drága, még a közelben lévõ szennyvíztisztítóról vagy mirõl pont oda viszi a szél a "friss" levegõt és irgalmatlan büdös van. Nesze Neked drága telek!
Miért nem néztek valami kis házacskát itt Ófaluban, nem is kéne messzire cuccolni.
Nálunk szerencsére egy darab hangya nincs mióta itt lakunk, pedíg sajna nem tudok a tisztaság mintaképe lenni két ilyen rosszcsont mellett. Szerencsére nem is áztatnak, úgyhogy szerintem a retkes szomszédokat kéne elzavarni máshová.
Kisposta..... Pár napja tartottam ott, hogy az egész brigádot , ügyfelekkel együtt elküldöm a pécsába!!!! Ott ácsorgok a két nyafogó gyerekkel, mert ugye ha én már elzarándokoltam odáig akkor vissza nem megyek máskor, és senkinek a világon nem jutott eszébe, hogy elõre engedjen. Persze a gyerekeket mond megbámulták és tették fel a hülye kérdéseiket. A végén közöltem az egész mindenkivel, hogy ha ilyen tirpák az egész világ akkor én mit küzdök, hogy illemtudó, udvarias gyerekeim legyenek??? Basszus, én mindenkinek átadom a helyem aki rászorul és elõreengedem, de én talán egy kezemen meg tudnám számolni hányszor kaptam segítséget ilyen téren akár terhesen akár most. Szóval inkább ha tudom, hogy jön a pénz nem megyünk sehové egész délelõtt, csak a postást várjuk, mert egyszer egy ilyen miatt még a híradóba kerülök.
Na kidühöngtem magam!
Fini!
Beszélgettünk egyik barátnõmmel, hogy valamikor õsszel bérelünk egy asztalt itt a békási bõrzén és kiviszünk minden kinõtt cuccot, mert már nem tudunk mozdulni tõlük. Úgyhogy ne haragudj, de akkor már azokat is kiviszem az összessel együtt.
Örülök, hogy jó a papucs! Ezek szerint akkora a fiad lába mint az enyéimé.
Tényleg Te is szoktál árulni a békási bõrzén??
Vikics