Lili egy hős volt a szurinál. Amikor épp szúrták, akkor picit hüppögött, de rögtön utána már mosolygott a doktornénire, úgyhogy még barátok
. Hazafelé aludt egyet, után viháncolt egy sort. Volt egy kis nyüglődés, de szopi után már alszik is. KApott egy fél kúpot, ami nem tudom miért kellett, mert állítólag ettől a szuritól nem lázasodnak be. Meglátjuk mennyit alszik majd. Amúgy pár napja egykor meg fél hatkor kel fel. De este 7-kor eszik utoljára..
Édes volt, egy egyévesforma kisfiú nagyon üvöltött, már amérlegeléstől is (ő már emlékszik a szurikra, biztos), Lili meg tátott szájjal nézte őt, meg engem tök tanácstalanul, és gyakorlatilag rávolt írva az arcára, hogy "most ennek mi baja?"
. Lili húzná fel magát ülésbe, a dokinő mutatta, hogy meg kel fogni az alkarját, hogy nehogy megrántsam a csuklóját, és segíthetek neki. Amúgy Lili ölben tartja a fejét hason is, de utál hason feküdni, és hanyatt fekve emelgeti a csípőjét, meg lökdösi magát hátrafelé, forgás az még max. hanyattfekvésből oldalra, de az inkább csak véletlen.
.
Eni! Mondtam neked, nem, hogy én a terhesség előtt "megseggesedtem"? Bettike nekem is azt mondta erre, hogy készül a szervezetem.
. Voltál a Születés Hetén? Ill. még mindig van, nem? Anyák napján szokott kezdődni, és onna egy hét. Na majd megnézem honlapjukon.
Ma azt álmodtam, hogy Lili mellé van egy nagyobb fiam is, és Olivérnek hívják.
. Sanyi nem akar Olivért, de már Bálintot se, úgyhogy a következő projekt neve:Áronnelli.
. Én a Nelliért nem vagyok oda, bár Lili esetében is szóba jött, de a Lili meg a Nelli olyan egyforma...Persze ezzel még vagy 2 évet várunk. Szeretném, ha vagy 3 év lenne köztük. Több nem nagyon, mert már 30 múltam...