Sziasztok!
Nóra!
Elkerülhettük egymást;én még este nem láttam az irásod.
Ja,de szőrnyen hangzik minden egyes mondat,ami ezzel a füllel kapcsolatos
Esküszöm már nekem is fáj a fülem
)
Még jó,hogy ilyen könnyen viseli a Viktor,és persze az is számít,hogy te nem vagy ideges,hanem tök magabiztosan állsz a dologhoz,és ezt a gyerek is megérzi.
Remélem a próféta szól belőled,ami a második szülésemet illeti,mert még nem hevertem ki a fájdalmat,pedig,hogy fel voltam készülve a legrosszabbra.(Még jó hogy nincs terhes köztünk,azt most jól eljeszteném
)
Örülök,hogy a dulababád ilyen jól van,majd még kaphatunk róla képeket? (hamár a Vecsési és nem Vecsési,mondjuk Ecseri anyucik,akiknek kicsi babájuk van,nem kápráztatnak el a szépséges babáikkal.)
Anita!
Nekünk is van egy babánk,én Marci babának hívom,mert olyan Marcis feje van,ez igaz rongybaba,de tényleg Dávid is szokta ölelgetni,és hozzábújni. Sztem sincs ebben semmi kivetnivaló
Kösz a tippet kantáros naci ügyben,majd lehet,hogy ellátogatunk mi is,és megnézem,köszi.
Te vettél már? Milyen az anyaga,érdemes venni?
(Hát ezért nem tanulok meg varrni
)
Örülök,hogy jobban vagy,már kezdtem reménykedni,hogy beköltözött valaki a pocakodba
Betti!
Örülünk,hogy legalább életjelet adsz magadról,megértjük,hogy ha nem tudsz személyesen írni mindenkinek.
Remélem én is,hogy nem szedtél össze valami bacit,és csak az időjárás miatt vagy rosszul.
Most én se irok név szerint másnak,de azért hiányolom az eltűnt anyucikat!
Velünk nem sok minden történt ma,esetleg azzal eldícsekdnék,hogy most már építünk is a kirakóval nem csak rombolunk,mint eddig. Akartok fényképet???
Na mindegyj,ha akartok,hanem kaptok
Ildikó&Dávid