Haliho
Mi van csajok? Mindenki beindult???:)
Megkerdeztem a konyvelomet es o is az alapitvanyi , vagy egyesuleti format tartja megfelelonek. Meg ugyvedi telcsiszamot is tud adni, aki lebonyolitja a dolgot. DE. Es adott egy masik nagyon jo otletet. Beszeljunk a Godi Varosvedokkel. Vagy esetleg ismer valaki kozuluk valakit? Allitolag sok a kisgyerekes koztuk. Szerintem benne lennenek es ok mar egy meglevo keret az ugyhoz. Megjegyzem ez 2 okbol is jobb lenne, egyreszt a konyvelom szerint az alapitvany alapitasi koltsegei huzosak (60-70ezer) masreszt meg ugye nekik mar van nevuk is, az vednokseguk alatt lehetne futtatni az otletet.
Holnap megprobalok beszelni valakivel kozuluk.
A gyujtest amugy akar el is lehetne kezdeni es eleve ugy menni hozzajuk, hogy lassak, mi komolyan gondoljuk a dolgot. Pl. kirakhatok egy hivatalos papirt a boltomba, hogy mi ezt szeretnenk, lehet csatlakozni, nevet alairni es bedobni egy ezrest. Vagy akar csak alairni egy szandeknyilatkozatot, vagy ilyesmit. Ott ugyis sokan megfordulnak egy nap. Meg mindenki szoljon az ismerosenek, azok meg az o ismeroseiknek....
:):) Meg ha a Varosvedok tenyleg felkarolnak minket az oviba, meg az iskolaba is lehet papirt kirakni, esetleg mar bankszamlaszammal. Aztan meg cegeket is megkornyekezni.
HUuuu, mar megint elszaladt a fantaziam....
Iza
Szuper a ceg akit belinkeltel. De miert mondod hogy kicsi az a terulet? Szerintem az atlosan lerakott kozkajardat ha felszednenk dupla annyi hely lenne. Le is kene merni, hogy pontosan mekkora. De persze nem neked.
Meg esetleg nem kerhetnenk novenyek nelkul? Mert azt pl. mi is tudunk ultetni. Nekem van amugy egy nagyon jo kertesz ismerosom, aki a mi kertunk mostani allapotat letrehozta a dzsungelbol ahogy megvettuk, plusz az ontozorendszert is telepitette. Felsogodi es van 2 kicsi gyereke. Szerintem o is bedobna valamit ingyen.
Es a mostani jatszorol a rugos libikokat, meg a nagyhintat talan lehetne hasznalni, nem?
AMugy sejtettem, hogy milliokrol van szo. Csak azert nem mindegy hanyrol.
Virag
Mikor lesz a megnyitotok?:)
Hat csodallak is, az biztos, amennyit lotsz-futsz a 4 gyerekkel, pedig ez meg csak fokozodni fog, ha mind iskolas lesz es 4 fele kulonorara fognak jarni.hihi:)
Barbi
Zenebolcsi ugrott, sajna. Emi egesz delutan hanyt, 2 napja fosizik. Meg az is ketseges, hogy delutan megyek a boltba.