Sziasztok!
Itt vagyok ám, csak tegnap óta beköszöntött a valóvilág, elment Anyukám, a férjem dolgozott, így aztán kettesben voltunk. A délelőtt teljesen jól telt, Hannácska aludt kint a teraszon 1/2 10- 1/4 1-ig, na de aztán sehogyan sem akart elaludni 2 evés között. Felhívtam a gyerekorvost is, nem emiatt, de azt mondta adjunk vizet, hátha, na egy kortyot, ha elfogadott. Este is, csak fürdés közben volt teljes nyugalom, ja meg amúgy ha vállra vettük, akkor egész du ellet volna a kis huncut! Az esti etetés után, meg úgy bevágta a lefejt tejeket, h el kezdtem aggódni, tán mégsincs elég, ha még ezt is kéri, de akkor miért nem onnan szipákolta ki? Nem értettem, sehogysem, ahogy azt sem, miért van az, h elalszik kaja közben-már az oxitocinon kívül mitől van- aztán felébred eszik tovább, de sztem ez nem biztos, h jó így
. Aztán hajnalban teljes jól evett, 2 böff, aztán alvás tovább, reggel megint nem aludt a 1/2 8-as, és a 1/2 10-es kaja között, de azóta igen
. Mindenre fogok reagálni, de most ki kell használnom az időt, vasalásra, és pihenésre!
Lili, én is mindig utáltam melegben tanulni, és a nyomi vizsgaidőszak ilyenkor volt, emlékszem elsőben vizespólóban ültünk és pihegtünk a koleszszobában, de sz..r volt. De ne add fel, egyszer csak vége lesz!
A mi babycontrol légzésfigyelőnk tévesen riasztott, azóta kikapcsoltuk...
Ja, még vmi, a 2ágyas roomingban, az ablak alatti ágy iszonyatosan nyikorog, akárki alszik is rajta, mindkettő felébred minden mozdulatra, jó nem is feltétlen a mély alvásról szól az a 4 éjszaka
. (sem) Ja, és időnként eldugul a csap, úgy 3 naponta, a wcben van pumpa, mi azt hoztuk el, és egyinkünk férje megcsinálta, de szétszedni azért nem voltunk hajlandóak!
Mino, gyümölcsleves? Alma, meggy, szamóca?
Éva, már csak napjaitok, vagy óráitok vannak egyben!
Ha majd mindenen nevetsz, mint mikor vesztét érzi az ember, na akkor tényleg itt az idő! Nálam így volt! Miért kellett 2 doki a ctg-dhez?
Roz, úgy látom Nálatok csütörtökön volt, ami nálunk pénteken!
Sbea? Miért kell vinni Lillácskát Szegedre? Kihez?
Hannának meg a lábacskája volt letapadva, ezért tornáztatni kell mindennap, de azt mondta a doki, nem vészes, csak vmi szalag kicsit elnyomta.
na tényleg megyek, mert nem végzek sosem!
pusszantás S