Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Éva, történt valami, hogy egész nap nem jelentkeztél???? Kép
Ha még itthon vagytok, jelentkezz be, légysziiii! Kép

Sbeáék, biztosan nagyon fárasztó lehet egy ilyen kis csöppséggel. Mindig figyelni rá, mellette lenni.... Kép Aludt este Lillácska? Biztosan front volt. nagyon meleg volt tegnap és mára is jó időt mondtak. a hétvégére meg pláne. A babák ennyire megérzik a frontokat?

Roziék, ti hogy aludtatok? Kép

Mi jól vagyunk, a hétvégére nagytakarítást és tanulást tervezek, már mosom az ágyneműket, mindent rendbe kell tenni, mert nem lesz időm 2hétig megint. Ha baba lesz, hogy lehet mindent győzni? Bár akkor meg természetes lesz... Kép

Lili (23+5)
birolili

Kobudo, a gyümölcsnapon is figyelni kell, hogy milyen gyümölcsöt eszel, általában az almát ajánlják, az a legjobb, de a meggy is jó, mert az meg semleges... annyit ehetsz, amennyit akarsz belőlük. Nem szabadna mást enni, én azért abonettet 3db-ot ettem mellé. Egyébként savat okozna az alma. Jól esett, azóta is érzem a gyomromon. vasárnap is tartok egyet, hétfőn megyek védőnénihez a beutalóért. Megyünk vércukorvizsgálatra. Kép

Te hogy aludtál?
birolili

Sziasztok,

egyre gázosabb az alvás, ma reggel inkább felkeltem 6-kor, virágot locsoltam (ez nagyon jól esett Nekem is), meg hűtőt takarítottam.. Kép

Ma megint akció van a Photo Hallnál, 30 képet ingyen hívnak elő, nem érdekel valakit?

Lili,
nem semmi a diéta! Kamillával senki nem tudta igazán megmondani, hogy miből áll a sómentes diéta, amikor a magas vérnyomást mérték! Csak utánam szólt a belgyógyász, hogy nem sószegény, hanem mentes!! A védőnő csak annnyit mondott, hogy szalámi, felvágott ne.. Szóval jól kisegített.

Sygnum,
tényleg történt már valami? Izgatottak vagyunk ám, és szorítunk!

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Ezek a kismamák... Kép Hűtőt takarít korán reggel... Kép Elképzeltelek, egy szál hálóingben... Kép Kép Kép

Szerintem mindenki csinálja úgy a diétáját, ahogyan jól esik neki. Vagy ne is diétázzon. Kép Ez a nyár így kemény lesz, ilyen melegben... Kép
birolili

Halihó!

Nem történt semmi, csak tegnap rosszkedvem volt, ma reggel meg ctg, doki, másik doki, vérvétel, aztán elmentünk reggelizni és most értünk haza. Úgy néz ki, nem lesz a hétvégén baba, cervixem még mindig 3000-es. Bár Orsinak is azt mondta az orvos, hogy nem lesz semmi, mégis lett. Majd meglátjuk. Én azt mondtam Loncsinak, hogy vas. még megnézzük a Forma-1-et, aztán este az Apádra ütök c. filmet és utána induljon el, hétfőn de. meg bújjon ki. De ezt úgyis ő dönti el.

Lili, sztem keverheted is a gyümölcsöket a zöldségekkel. Ubit, paradicsomot, paprikát biztos lehet enni -így nem olyan unalmas-, abonett helyett meg főtt krumplit, répát (ezek kicsit jobban laktatnak).

Kobudo, minden élelmiszeripari készítményben van vmennyi só. Való igaz, hogy a felvágottak, szalámik tele vannak vele. De a sajtokban is van, a sajtkészítményekben meg mégtöbb.
Próbáltad már a csalánteát? Az vízhajtó hatású, lehet, hogy csökkentené a vérnyomásod.

Taliban természetesen én is benne vagyok!

Puszi
Éva+Leona

Kép
sygnum

Éva,

szerencsére most nem magas a vérnyomásom, így nem kell diétáznom. Anno, 3 éve, amikor Kamillát vártam, akkor volt ilyen rossz a helyzet, akkor szoktam rá a gyakorlatilag sómentes főzésre, felvágottak, sajtok mellőzésével. Először chilis babot főztem só nélkül... Nagyon szar volt Kép Kép
Aztán Kamilla születése után el kezdtünk járni egy vegán főzőtanfolyamra, és ott nagyon sok hasznos dolgot tanultam és sok jó receptet szereztem. Meg lehetett kóstolni is a kajákat, így nem zsákbamacska volt a főzés.
Hétvégére szurkolok!

Kobudo+Emese 32+4

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
Itthon vagyok.
Most elolvaslak benneteket, aztán csatlakozom..
Kép

KépKép
mino

A baba-mama-papa babakocsis találkozó miért pont szept 25-e ??? Kép

Éva
Te aztán megtervezted, mikor is kéne Leonak kibújni! Bár lehet hogy bejön, mert hétfőn hidegfront lesz, amitől 35fokról 28-ra lezuhan!!Kép Kép a hőmérséklet, és lehet, hogy hatással lesz Rád is! Kép Kép

A diétával kapcsolatban az egyik pesti dietetikus is azt mondta, hogy sómentes diéta azért nem létezik, mert akkor nagyon egysíkú, és nyomelem hiányos lehetne a kajálás! Egyet értek Évával, hogy alig van étel, amiben nincs só. Még az ásványvizet is meg kell válogatni..
A tejtermékek közül a natúr joghurt, és a kefír a leg sószegényebb, ja és a natur túró.. A sajtokat nem is lehetne enni.. A tésztákban, kenyérben is van só..A hús meg (idézve Kobudó, és Andrisom) szar só nélkül.. Kép Kép
Na mindegy!
Lil
A gyümölcs meg zöldségnapot irígylem, de nagyon!!! Kép Kép Kép Kép Kép Egyszer megtehetném... Nagyon imádnám! SbeaZsoltival ellentétben én nem vagyok húsrajongó.
De a tejtermékek, meg a sajtok marhára hiányoznak. Ugye valamennyi állati fehérjebevitel pedig kell..
Na minegy, a pesti dietetikus is azt mondta, hogy a só-szegényen lehet enni, és érdemes is, és persze zsírszegényen, hogy tehesség miatt esetlegesen emelkedő koleszterin- és egyéb vérzsírok szintjét visszafogjuk..
Gyümölcsből meg a méregtelenítéshez a legtutibb a görögdinnye, a hatalmas vízmennyiségével! Még a mérges gondolatait is kipisilné az emeber magából!
Kép Kép Kép
(Addigra, mire érik már remélem én sem leszek vizeslábú, mert görögdinnyét, mint diabeteszes én is ehetek! Kép Kép Kép!)

Egész délután aludtam! Ez a 2 napos ébrenlét vacak volt, Bikike is mocorgós volt nagyon..De most egy éjszakát bepótoltam. Kép

Kobudo
Te mint a munka hőse..KépUgye már érzed, hogy abba kéne hagyni?!?! Kép
A hátam,derekam nekem is iszonyúan fáj, már csak a mosogatástól is, meg fájnak a tappancsaim, és néha szuszogok mint egy gőzmozdony. Ágyról felkeli, meg oldalról átfordulni kész vígjáték! Kép ) Kép Kép
Kispasi a pocimban meg bekeményít, vagy a bordám alá rúg vagy döf, amikor valami házimunkába kezdek. Egyedül a mosás-teregetést szereti.Kép
Nem tudom, hogy a babócák hogy bírják ezt a meleget, de Biki+én így egyben rosszabbul, mint gondoltam..
Roz
A te csibesereged hogy bíja? És te a csibeseregedet?
Lilke
Te a következő 2 hétben megint tanulsz?

KépKép
mino

sziasztok Kép

mino Kép
örülök hogy megjöttél jól vagy?? minden rendben volt??

kobo.Kép

A meleg miatt vagy pocak miatt nem tudsz aludni?
ha nem is alszol azért pihenj szükséged lesz ra ebben a nagy melegben pocakkal

syg.
az Apádra ütök c.film a kedvencem az rtl en is lesz egy csomó jó film a nekem 8 haláli Kép nézd meg azt is
jobb már a kedved??

lili
nagyon rosszul aludtunk Áki óránként kelt de viszont adi alud egész éjjel Kép

valaki tud valamit a gyereknapi műsorokról hol lesznek mik és mikor??

Kép

Kép

Kép
roz23

hali!
az este az elég jó volt. lilla aludt 9,30-4,30-ig. ma szinte egész nap bóbiskolt, de most éppen altatni kell,és ezért írok kisbetűvel, mert az egyyik kezemben őt fogom.
nagyon meleg van,és rettentő rosszul bírja a drágám, de az apja is Kép
a gyereknapi műsororról nem tudok semmit. mi kb 10 körül megyünk ki az arborétumba vagy a nyíri erdőbe.
nálunk is így volt ez a takarításos dolog. nem győztem a beát bezavarni a szobába pihenni. még 38-39 hetesen a fürdőkádat súrolta. Kép

lassan tényleg összehozhatnánk a talit. Képnekünk szinte minden délután jó. bár a jövő vagy azutáni héten egyik napon szegeden leszünk mert lillácskának az eyik kézfejét meg kell nézetni doktobácsival.Kép (majd személyesen a többit.)

jóccakát

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok babások!

Mino, jó, hogy visszatértél! Kép
Én tanulni fogok, igen, az elkövetkezendő 2hétben. Kép Már nekiláttam, csak mindig jön közbe valami. Ma sógornőm vizsgázik itt a tk-n énekből, segítettem neki tegnap. Este 11-ig tanultuk a dalokat, ma is még bemegyek hozzá.
Tegnap pedig bőrgyógyásznál voltam, mert mindig össze kell valamit szednem... Kép Gombás kis fertőzés... kaptam rengeteg kenyőcsöt... na, de remélem, hogy elmúlik. Kép

Sbeáék, miért kell mennetek Szegedre? nincs semmi baj Lilla kezének, igaz?

Azért találták ki Sbeáék a szeptemberi találkozót, mert akkor nekem is meglesz a picurka. De ti előbb is tudtok találkozni, nem kell rám várnotok. Kép Majd csatlakozom. Kép

jaj, el kell mesélnem, hogy a kicsi párom azt álmodta, hogy megszületett Zsófi és azt mondta, hogy gyönyörű volt és nagyon cuki baba volt. már nagyon várja, hogy megszülessen.

Vasárnap megint gyümölcsnapot tartunk, hétfőn megyünk védőnénihez. kíváncsi leszek, hogy mennyit változott a súlyom, vagy ha ott is maradt, már annak is örülök... Kép

Szép napot nektek! Kép
birolili

Sziasztok!

Lilke
A szept 25-vel kapcs: Neked is megvan már a babád, csak szeptemberig még a kengurúzsebben, babahordozóként! Kép Kép Attól még szept előtt is összejöhetnénk, ha bírod majd a meleget! Kép Kép Kép Kép A hőségben tanulásért nem irigyellek..

Éva
Ez tényleg a te időd! Ja! Amikor a kórházlátogatás volt, akkor már megvolt nyitva mind a két rooming-in szoba!! Mi csak az egyikbe nézhettünk be, ahol csak egy mami volt a kis cupákjával, aki szunyokázott nagy boldogságosan! Kép Kép Kép
Forma1 után gondolok majd rád holnap! Kép Télleg, most hol lesz futam? Tegnap megint volt az "Élet az anyaméhben" mind a két része 21-23:00-ig, és még hajnalban is megismételték. Végre megnéztem. Klassz volt nagyon! Egyébként ott is napozott a mami, és úszott is! Kép

Eredményeim jók voltak hála az égnek! Bár néhány vizsgálat elmaradt, mert nem kaptunk időpontot két napon belül, de azt majd a háziorvosnénimmel, meg a maszek rendeléseken megcsináljuk itthon..Kép

Nem tudom, ma mit főzzek... Nem kívánok semmit, csak gyümölcsöt... De persze ezt a kívánságom felakaszthatom a szögre..Kép Kép (Kárpótlásul asszem készítek egy vanília pudingot, és eperdarabokat pakolok bele, meg egy kis diabetikus piskótát.)
Lil, vasárnap gondolj rám amikor azt a sok gyümöt töltöd magaba! Kép Kép

Kobu
Még egy heted van a melóból, ugye? Kép

KépKép
mino

sziasztok

örület hogy már most ilyen meleg vanKép

csajok éppen fekszenek az ágyon niki mesét olvas Kép édesekKép
alvás hát.... már megint nem sok volt ákikám 3 kor felkelt 5ig cicizgetett aztán betettem az ágyába kicsit molyolt dumálgatott aztán valamikor elalud 1/2 7 ig Kép

na tessék ezt az üzit reggel 7 kor kezdtem el irni Kép

azóta megreggeliztünk és csajokat elvitte a mama ha ezt befejeztem röppenek takarítani

seriff
minden oké jól vagytok gondolom manó nem hagyja hogy kicsit ideülj közénk Kép

minó
csibesreg hogy birja ugy hogy szinte egésznap a medencében vannak már olyanok mint az aszalt szilva Kép most kitaláltam hogy nem küzdök tovább kiviszek mindent az udvarra festék gyurma ceruza... és kint leszünk egésznap kajcsizni is ott fogunk apa csinált egy szupi lugas és ott hűsölünk majd
én hogy birom hm... jó kérdés egy pár napja elég zizi vagyok lassan azt is cetlire irom hogy pisilni menjek el Kép
kivagyok ettől a melegtől gyorsan szabadulnom kellene főlős kilóimtól hogy könnyebben vegyem ezt a meleget Kép

apropó már tösbször mondani akartam bár én megrögzött megörökítős vagyok kéz lábnyom első szó aranyköpések ...
a kezeket lábakat minden hónapban sóliszt gyurmába vagy hőrekeményedő gyurmába szoktam nyomni vagy piros papirra ugyhogy fehér temperával összekenem őket (ez imádják a legjobban vajon miért ????Kép ) szerintem tök szupi a mamák is ilyeneket kaptak anyáknapjára imádták odáig meg vissza voltak tőle van még egy technikám de azt mmég fejlesztem hogy lenyomatokat kiöntöm gipszel na ez szenzásiósan néz ki de még ki kell találnom hogy hogy lesz az igazi Kép

közben bealudt Ákoskám a kezemben ugyhogy megyek is leteszem és takaritok

pusz Képmajd még belesek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Mi nem leszünk ma itthon, mert a párpm szüleinek házassági évfordulója lesz és mivel Picur engedi, még meglátogatjuk őket. Egyébként teljesen jól vagyunk.

Mino, örülök, hogy jók az eredmények!

Lili, nemsokára meglesz az államvizsga és utána semmi dolgod, csak a baba! Kitartás!

Sztem pocis talit is lehet csinálni, legalább élőben lehetne tapasztalatot cserélni. Mármint a társaság fele pocival, fele meg babával.

Szép napot Mindenkinek!

Éva+Leona (hetet már nem írok)

Kép
sygnum

Ja!
Csajok!

Ha valakinek nincsen még légzésfigyelő-bébi örője, szívesen segítek nagyon olcsón hozzájutni egy bizonyos tipushoz! Ismerem a gyártót!
Emilben szívesen írok részleteket is!
Remélem tudok vele valakinek segíteni! Kép
Pusszi nektek!

Ha levest is csinálok, milyen legyen?? Segítenétek? Kép Kép Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Pont én is itt ülök és olvasgatok... Kép
Mino, nekem kellne bébiőr, írnál nekem e-mailt? Mindent írj le róla légyszi, típust, meg mindent. Köszi. Kép Címem: b.lili@freemail.hu
lehet, hogy a profilomban benne van? nem tudom.

Nem megy a tanulás! Utálom! Legyen már vége!

Lili
birolili

csak be kukk épp a függöny karnis felfúrásával küzdők (apának kb 1 hónpaja mondom hogy csinálja meg )
aztán még ajándékot csomagolok honapra gyerköcöknek

lili
hu de nem tudnék most tanulniKép ügyike vagy igy pocakossan tanulni én mondjuk éretségizem ugy hogy niki 2 hónapos volt (levelezőre jártam annó az őskorban Kép Kép )

mino
nálunk ma hideg gyümi leves adrinak nekünk meg tejszínes meggy krém leves szintén hidegen Kép bár nem tudom neked ez mekkora segitség Kép

na megyek vissza mert nem haladok azért remélem megnéztétek mennyire egy síkon vagyunk szinte mindenki ugyan abba az időben lép be vagy ir Kép) :-D

Kép

Kép

Kép
roz23

Tud nekem valaki abban segíteni, hogy a mikróba hogyan kell grillezni? Még sosem csináltam. Kép
birolili

Még egy kérdés: Létezik az, hogy a babó már most 24hetesen itt rugdosson fent a mellem alatt? Nem túl korai még, hogy ennyire fent rúg? Vagy ez normális? Kép
birolili

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak tegnap óta beköszöntött a valóvilág, elment Anyukám, a férjem dolgozott, így aztán kettesben voltunk. A délelőtt teljesen jól telt, Hannácska aludt kint a teraszon 1/2 10- 1/4 1-ig, na de aztán sehogyan sem akart elaludni 2 evés között. Felhívtam a gyerekorvost is, nem emiatt, de azt mondta adjunk vizet, hátha, na egy kortyot, ha elfogadott. Este is, csak fürdés közben volt teljes nyugalom, ja meg amúgy ha vállra vettük, akkor egész du ellet volna a kis huncut! Az esti etetés után, meg úgy bevágta a lefejt tejeket, h el kezdtem aggódni, tán mégsincs elég, ha még ezt is kéri, de akkor miért nem onnan szipákolta ki? Nem értettem, sehogysem, ahogy azt sem, miért van az, h elalszik kaja közben-már az oxitocinon kívül mitől van- aztán felébred eszik tovább, de sztem ez nem biztos, h jó ígyKép. Aztán hajnalban teljes jól evett, 2 böff, aztán alvás tovább, reggel megint nem aludt a 1/2 8-as, és a 1/2 10-es kaja között, de azóta igenKép. Mindenre fogok reagálni, de most ki kell használnom az időt, vasalásra, és pihenésre!

Lili, én is mindig utáltam melegben tanulni, és a nyomi vizsgaidőszak ilyenkor volt, emlékszem elsőben vizespólóban ültünk és pihegtünk a koleszszobában, de sz..r volt. De ne add fel, egyszer csak vége lesz!Kép

A mi babycontrol légzésfigyelőnk tévesen riasztott, azóta kikapcsoltuk...Kép

Ja, még vmi, a 2ágyas roomingban, az ablak alatti ágy iszonyatosan nyikorog, akárki alszik is rajta, mindkettő felébred minden mozdulatra, jó nem is feltétlen a mély alvásról szól az a 4 éjszakaKép. (sem) Ja, és időnként eldugul a csap, úgy 3 naponta, a wcben van pumpa, mi azt hoztuk el, és egyinkünk férje megcsinálta, de szétszedni azért nem voltunk hajlandóak!Kép

Mino, gyümölcsleves? Alma, meggy, szamóca?

Éva, már csak napjaitok, vagy óráitok vannak egyben!Kép Ha majd mindenen nevetsz, mint mikor vesztét érzi az ember, na akkor tényleg itt az idő! Nálam így volt! Miért kellett 2 doki a ctg-dhez?

Roz, úgy látom Nálatok csütörtökön volt, ami nálunk pénteken!

Sbea? Miért kell vinni Lillácskát Szegedre? Kihez?

Hannának meg a lábacskája volt letapadva, ezért tornáztatni kell mindennap, de azt mondta a doki, nem vészes, csak vmi szalag kicsit elnyomta.

na tényleg megyek, mert nem végzek sosem!
pusszantás S

Kép
seriff

Szia Lil és Roz!
Kép
Hát igen... Szinkronicitás.. Kép

Lil
Grillezés: ha benézel a mikroban, akkor vagy az oldalán, vagy a tetején egy rács védi a fűtőszálat. Na a kapcsolót úgy fordítsd, hogy az izzon egy idő után, és közben persze megy a mikro rész is. Pár percig elő kell melegíteni, aztán elő a grillráccsal, és tedd rá a bepácolt akármit. Ha kell, a leírásban meg tudom nézni neked, hogy hány foknál, milyen tipusú kaját mennyi ideig kell grillezni!

A melled alatt rongál Zsófika??? Még ilyet! Akkor már lehet, hogy nagyobb is mint saccoltátok?
Vagy csak úgy ficánkol, hogy a rekeszed, meg a gyomrod berezonál, és azt érzed! Kép Kép Kép
Az emiled el van mentve kicsim, és küldöm az árakat, meg a gyártó honlapjának címét, ahol meg tudod nézni. De nekem is ez a tipus van, és megnézheted, kipróbálhatod nálam, akár még Apukát is elhozhatod!

Roz!
Te klassz vagy! Csak a magasban még melegebb van, vigyázz meg ne szédülj! Én is imádok fúrni, faragni, na de nem 30 fokban, és pocakkal Kép
Egyébként Papusz-ezermester mindent megcsinál, de én soxor nem is szólok neki, élvezem ha valamit én szerelhetek. Na ha kettéosztódunk Bikfickével, akkor már biztosan nem így lesz... Kép
A hideggyümileves gondolata is szédítő Kép Kép Kép, de sajna az csak egy kis adag lehet nálam, amellé kell még valami, amiben vagy van krumpli, rizs, vagy tészta..Kép
De azért kössz! Apa örülni fog, mert szereti.. Mosndom neki, hogy hozzon epret apukájáék hobbijáról, és készítek egy tejszínes eperlevit is... Nálam a szamócika most nagyon megy! Kép Kép Kép Kép A meggyem meg kifogyott a fagyóból.. sajna..

KépKép
mino

Hohó!!!!!

Szóval te voltál Orsi, aki belassítottál! Alig ment fel az üzim! Kép
Már nagyon hiányoltunk ám!!!!! Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Jó kütyü a babycontroll, csak be kell állítani az érzékenységét! Ennyivel meg lehet oldani! Az meg nem biztos, hogy tévesen riaszt, csak lehet, hogy tényleg nem vesz levegőt a picúr, és az 5 figyelmeztető csippanástól meg beindul a reflex! Ha problémád van a kütyüvel, akkor a honlapján minden gyártó ír okosságot..
Bocsesz, nem oktatni akarlak ezzel, csak előbújik ilyenkor az műszaki véna belőlem..És ki tudja, lehet, hogy jó tanácsot adtam vele..

PacuHannit is megviseli a meleg, lehet, hogy azért lusta nap közben szopizni, és még aludni sem tud a hőségtől..
Fúúúú, már előre látom, hogy én is mennyit fogok aggódni, olyanokon, amire már azt hiszem, hogy nem normális.. Kép
Pongrácz dikobácsi még mindig tündér?? Rendelési időn kívül is segít?
Ja! Orsi, a csípő UH-ra már tudod, hogy kik adják a beutalót? Az ortopédián, vagy a házi doki is adhat?
Az eper mellé télleg jöhet még az alma... Kép Kép Kép

(A teljes elbutulás fenyeget mostmár...Kép

KépKép
mino

most olvasok csak bea mi baja csöpp kezének ???Kép majd irjatok ám mi volt Szegeden

lili passz a grillezésben nem tudom nekem a sütöm grillezős
holnap meg a szabadban grillezünk már bepácoltam husikát Kép
ja aki szeret sütni főzni szljon ám mert van egy csomo jó receptem emilben átküldöm szívessen muffin receptem van sós és édes is 200 darab
meg jó kis házikenyér meg zsömi receptem
én imádok ilyenekkel pepecselni persze ha van időm Kép
Ákikám áthúzta terveim elég nyügi sirdogál Kép bizti a meleg Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Mino, ennek nincs semmiféle érzékenységet beállító gombja, mi kölcsönkaptuk egy ismerőstől, aki 2 éve kapta a gyártótól. Lehet, h ez egy régi fajta? Igen, én is tudom, h lehet, h tényleg nem vett akkor levegőt, de olyan édesen szuszogott, fel se ébredt erre az őrűlt sípolásra. Amúgy azóta is alszik a teraszonKép. (Ja és nem vettem oktatásnakKép!) Pongi jófej, tényleg, múlt pénteken volt itt, azt mondta hetente beszéljünk, ezért hívtam tegnap, nagyon kedves, kérdez és mond mindent, hát még nem kellett rend. időn kívül hívnom, így azt nem tudom, akkor mi van.
CsípőUH-t meg fogom kérdezni, ígérem!

Roz, elküldenéd nekem a muffinrecepteket, én imádom sütni is, a család meg enni. Mondjuk, most lehet nem lesz sok időm, pár hónapig, de azért csak küld! serfko@freemail.hu

O

Kép
seriff

Sbea, meg tudnátok mondani, h hova és mikor lehet menni az anyakönyvi kivonatért? Elfelejtettem felírni a tel.számot. Köszi!

Szegény kicsikéknek iszonyú ez a meleg! Hanna, miután kipihente magát d.e a teraszon, most nem akar aludni, csak nézgelődik itt.

Kép
seriff

seriff mentek a receptek Kép probálgasd nálunk a csokis a menő abból 4 adagot szoktam bekverni Kép
nálunk is hasonló a helyzet Áki nem tud elaludni már 1/2 4 és még enni sem volt időm pedig még a csajok sincsenek rettenetesen nyügi már mindent kiprobáltunk pocak peluscsere egykis maszi hűsítő fürdő ringatás cici.... de semmi csak nyügi Kép

mino te ilyen joghurt féleségeket ehetsz mert van tuti nagyon könnyű gyors és fini joghuros szelet receptem ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Muffin receptjeim nekem is vannak, és van csirkebibliám (belgától a kongóiig, észak afrikától- görögig, USA, ausztrál, kínai... mindenféle csirkés kajcsi)! Meg van almás sütikék, úgy 6 oldalnyi..

Orsi
Az UH-s infót nagyon köszönöm, ne haragudj, hogy ilyennel nyaggatlak, van neked ennél bőven fontosabb dolgod is! Kép
Hogy bírtál vasalni ebben az időben? Kép Kép
(A légzésfigyelővel kapcsolatban, megkérdezem, hogy ha kinyitod a "szappantartót", lehet-e esetleg belül állítani a régebbi tipusoknál az érzékenységet.)
Még szerncse, hogy egy picit jár a levegő, mert ha állna, szerintem sokan összerogynánk... Szegény icúr picúrok..

Asszem én is szeretnék egy felfújhatós kis gyerekmedencét a kertbe.. A szomszédoknak majd azt mondom, hogy a gyereké, csak előre teszteljük egy-két évvel.. Kép Kép Kép

Nahát végül egy igen egyszerű kaját készítettem:
Egy kolbi nélküli rakottkrumplit. Fincsi lett!
Persze kellett egy kis diétaszegés bele, merthát volt itthon egy kis füstölt mangalica szalonna, és azt nagyon apróra kockázva kisütöttem, és valahogy az is hozzá "került..
Krumpli, tojás, újhagyma, tejszín, tejföl, és kicsi rozmaring.. Ja és két réteg közé+ a tetejére az alig észrevehető mennyiségű, de kaját bolondító füsti szalonka pöttyök... Jól átsütöttem, és kész
Desszert:
vanília és csokipuding rétegezve... A vaníliás réteg tömve szamócával, a csokis meg diabetikus piskóta darabokkal, és végül diabetikus milkát reszeltem rá..
Egséz pofás lett! .) Kép Kép
Vagyis kétpofára való! Kép Kép

Roz
Hogy neked milyen klassz, és kreatív ötleteid vannak otthonra!?! Kép Írj még ilyesmiket, milyen fejlesztő és szórakoztató progikkal kötöd le a gyerekeket! Később gondolom jöhet majd a batikolás, meg a sógyurmázás, agyagozás.. Kép Kép
A végére még a csibék lábnyoma 1-1 csillagba kerül valahol a kerti úton, mint a sztároknál a hírességek utcáján Holliwoodban vagy hol.. Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

joghurtos cuccos jöhet!!!
Szinte minden ehetek én, csak tudod, szabályok között, meg le kell fordítanom diabeteszes nyelvre..
Szinte minden el tudok készíteni!
Még az esküvői tortám egyik emelete is diabetikus volt, addig kísérleteztük a cukrászmesterrel, hogy olyan lett.... Hmmm... Elsőnek az fogyott el!! Kép Kép Kép

KépKép
mino

Tudjátok mi a legfurcsább? Nem izzadok... Max éjjel néha, amikor totál hűvös van, és arra ébredek, szakad rólam a víz..
A lábaim kész puffancsok.. Kép Kép Kép Kép Kép
Fektethetem én, sótlankodhatok, még fel is tehetem magasra, torna sem javít... Gusztustalanul néz ki...Mint akinek tiszta szalonna a lába bokától lefelé.. Kép Kép Kép
Orsi! A te macskatappancs-virsliujj szindrómád elmúlt már? Kép

KépKép
mino

Hali !
Seriff a számot nem tudom már, de arra emlékszem, hogy a születés utáni ötödik munkanapon lehet menni a városházára. Ott a portás elmondja merre kell menni. Assszem első emelet. Ha jól emlékszem kedd,szerda,csütörtök a lehetséges napok egyike és délelőtt talán 8-11, délután meg 13-15 óra közt. Ennyi van az emlékezetemben Kép Esetleg ha valaki megy holnap szívhangvizsgálatra meg tudná nézni. Ott is ki van írva az ajtóra.

Hát a légzésfigyelő nálunk sem jött be. Tiszta horror volt az éjszaka. Másnap már vittem is vissza. Viszont ha tudnál szerezni olyan figyelőt ami úgy néz ki mint a vóki-tóki (ezt lehet hogy nem így írjákKép), akkor minket az érdekelne.
Kolbász nélküli rakott krumpli? Ajaj. Kép

Roz !
Akkor nálunk most jó a helyzet mert Lillácska nagyon szépen bóbiskol ma. Élvezi, hogy a nagy franciaágy csak az övé. Hiába a sajátját nem szereti annyira, pedig olyan szép macis ágyikó. Még Debrecenből hoztuk. Nincs messze...

szegedre azért kell mennünk, mert a jobb kezén a 3 középső ujja rövidebb a drágámnak (a középső ujjperc mintha eltünt volna, de szerencsére köröm az van. Jó éles Kép), és egy kicsit össze is van nőve. A hüvelyk meg a kisujja az normális , de a hüvelykujj ott is befelé fordul. Gondolom azt majd tornával lehet megoldani, hogy ne úgy tartsa. voltunk a héten a megyeiben a Kertész dokinál, és Õ azt tanácsolta, hogy Szegedre vigyük a babát, mert ott van olyan összeszokott csapat, akki ilyen kézműtétekkel foglalkoznak. Még néztük a Heim Pált is. Szóba kerülhet az is.

KépKép
KépKép
sbea

Hát ez klassz Kép... Lillácska királykisasszony máris a hadak útjára lép... A Kertész tényleg ész a dologban..
Heim Pálba próbáltam benyomni a nővérem kisfiát most, mert itthon nem foglalkoznak vele... pedi már ovba sem járhat, annyi kész van az immunrendszere. Szeptemberben meg iskola... Majd leírom a tapasztalatokat, hogy ott milyenek. Egyébként, amikor nővérem felhívta azt a dokinénit, akit ajánlottak, még szálláslehetőséget is javasolt 3 félét. Az egyszerűtől a V.I.P.(légkondi, hűtő, tv, mikro, fürdőszoba 5000.-/nap) szobáig..
Aszem a hozzáállás jó..

A pesti kórházakkal, dokikkal eddig nekem is ez volt a tapasztalatom.. Kép Kép

Reméjük Szegeden is legalább ilyen jó lesz a helyzet! (Mondjuk, én egyszer voltam az egyetem gyereklinikáján, de majd hasra estem, olyan szörnyű lelakott volt.. Bár ez már vagy 15 éve volt..)

A rádiós szuszogás és mocorgás figyelőt megkérdezem!
Az érzékelős légzésfigyelőben én nagyon hiszek, mert ha tényleg az egyedi feltételeknek jól be van állítva, akkor semmi nem hatásosabb a hirtelen bölcsőhalál gyors kivédésére.
Szerintem..
(Baráti körön belüli tapasztalat!!!)

Ugye te szoktál írni, Zsolti?? (már csak a kolbásznélküliségből lehetett most is rájönniKép Kép Kép Kép
Akkor amit csináltam kaját, legyen krumplis-rakottas a neve...oké?!? Kép Kép

KépKép
mino

Annak a neve azt hiszem svájci rakott burgonya. Legalábbis Én a konzervgyári menzáról szoktam rendelni az ebédet, és ott szokott lenni ez. CSAK EGYSZER ESTEM BELE A CSAPDÁBA- tanultam a hibámbólKép
A Heim Pált mi is néztük neten. Jónak néz ki.

Igen, Én szoktam többször írni. Bea vagy a háttérből diktál vagy csak olvassa amit írok. Épp most kelt fel. Fáradt nagyon Kép

KépKép
KépKép
sbea

SbeaZsolt
Rendes Apu vagy te! Olyasfajta, mint az én Papuszom..
Ritka egy dolog, hogy tudsz a csajok nyelvezetével írni. Bár lehet, hogy tényleg Bea súg... hmmmm Kép Kép Kép Kép Kép
Akkor most Beának!
Amíg ott a párod veled, tényleg próbálj minden percet kihasználni, hátha egy kicsit sikerül is aludnod! Kitartás, és lassan túl leszel a nehezén! (Most mennyi idősek is vagytok?) Ráadásul te is egy jó társat fogtál ki. Kép Kép Kép Egyébként fizikailag és lelkileg hogy érzed magad?? Mert erről még nem beszélt a gépíró fiúd! Kép
Ja, és úgy tűnik, nektek éjjel bejött a 6 óra hosszáig tartó egyhuzamban alvás, amire vágytatok! Ugye?!?! Végre először... Kép Kép

Zsolt!
Küldjek 1-2 csirkés receptet? Pár 100 féle lehet... Kép Kép
Oké.... lehet, hogy én is szívesen etem volna egy jó flekkent, egy nagy adag zöld salátával, de a meleg... nem bírtam volna elkészíteni..
A főztöm meg akármennyire húsmentes is néha, hidd el, jobb mint bármelyik menza!!! Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Megjött Mino... Kép Kép Kép Olvashattam vissza... Jó sok volt... Kép Kép Kép

Roz, én is imádok főzni, jobban csinálnám, mint a tanulást... Kép Küldenél nekem kenyérrecepteket? címem: b.lili@freemail.hu megköszönném nagyon. Kép

Sbeáék, a mi keresztlányunk 3újjal született a jobb kezén és nagyon szépen használja. Bal kézzel fog írni, azzal többet "dolgozik". Nagyon szeretik a társai is, ő maga is gyönyörű kislány. Kép Bár a tiétek erősen korrigálható, az ővék már sajnos nem, mert az alsó végtag is rövidebb. Kép De ő jól érzi magát, kiegyensúlyozott kislány.
Kívánom, hogy sikeres legyen a szegedi utatok e téren is. Kép

ma nagyon fáradt és nyomott voltam egész nap, alig tudtam tanulni. Vendégeink is voltak. Hát... majd holnap... Kép Kép Kép

Jó éjszakát nektek!
Lili
birolili

8 (!!!!!), azaz nyolc órát aludtunk egyhuzamban. 21,30-5,30-ig. Ez a nem semmi. Egy tündér ez a Lillababa. Ma vagyunk 36 naposak. Rohan az idő...

Receptek jöhetnek. Majd kinyomtatom, Bejja asszony (Kép) úgyis gyűjti a finomságokat. e-mail:sogobea@freemail.hu

A műtétben mi is bízunk. Ma már ez egy elég elterjedt dolog, a Kertész doki is csak biztatott Minket. Azt mondta, hogy minél hamarabb kezdjük el, annál jobb eredmények lesznek.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok, nálunk is elkezdődött a délelőtti szundi. Ma van az 1. házassági évfordulónk, és ma két hetes a csepp lányunk. Aki mondjuk, 5-6 órát alszik éjjel, de már ez is szuper, hát még ha belegondolok, h egyszer 8-t is fog!Kép
Rájöttem, h nem is sokat volt fent tegnap, csak 5 órnyit du, aztán elaludt, persze mi hülyék felkeltettük fürdeni, csak a törölközés, öltözést nem szeretiKép Micsoda nő!Kép

Sbe, Zsolt, köszi az infót! Simonkához küldött a Kertész? Nálatok Bejja asszony van, nálunk meg Anyája.Kép

Ja egyébként mi is rég, 9 éve, ismerjük egymást, és "csak " tavaly házasodtunk össze.

Mino, kénytelen voltam vasalni, mert a pelenkázón lévő vízhatlan lepedőt lepisilte, aztán feltettem a másikat, azt meg le....ta. Ja, és kettő volt! Most már van 4. Ja, és Szegeden az ÚjKlinikán és az új Pathologia Intézeten kívül, mind úgy néz ki, ahogy írtad!Kép

Éva, megint eszembe jutott vmi, a tejgyűjtő kagylót vidd be a kórházba, jól fog jönni a 3-4.napon! Időnként bevillan vmi info, remélem még nem késő átadni! Hogy vagytok? Itt az idő, mostmár!

Roz, köszi a recepteket, megjöttek, de még nem próbáltam ki őket!Kép

Kobudo, én 2 hónappal a vége előtt uazt a ruhát hordtam, mint amiben szülni mentem! Ugyhogy Rád fognak menni azok a rucik, csak nehogy meleged legyen!
Most jött a férjem, azt mondja nem normális az idő, és az egyiptomi nászutunkon nem volt ilyen meleg!Kép

pussz

Kép
seriff

Sziasztok!

Jó sokat írtatok tegnap! Mi csak este 11-re értünk haza, akkor meg fürdés és bedőltem az ágyba, már nem volt erőm olvasni.
Mai ctg is rendben, fájásokat mutatja a gép, végülis érzem is, de nem fájás, csak keményedik. Úgy látszik Leo nagyon befészkelte magát és esze ágában sincs megválni anyutól.

Főzéshez én sajnos nem tudok hozzászólni, ebben én béna -és lusta- vagyok.

Légzésfigyelőt mi is vettünk, kíváncsi leszek, hogy válik be. A miénk Angelcare.

Bevallom őszintén, én szerettem a nyári vizsgaidőszakot. Én kifeküdtem a napra egy flakon vízspriccelővel és ott tanultam. Aztán meg sosem hitték el, hogy nem strandra jártam tanulás helyett, mert mindig olyan barna voltam. De tudom, én kilógok a sorból, az egyenlítő táján kellett volna születnem. De legalább Spanyolországban.

Orsi, megértem huncut Hannát, hogy anya vállán érzi jól magát. Ilyenkor jól jöhetne egy hordozókendő.
Azt olvastam, hogy ha szomjasak, akkor csak keveset szopiznak, mert a tej "eleje" hígabb és oltja a szomjat. Aztán este meg lehet, hogy be akarja pótolni a kajálást. De ez csak spekuláció, úgyis ő tudja, mi a jó neki. Sztem ne aggódj az szopizáson.
Nyikorgó ágy, eldugult mosdókagyló... Csodálkoznék, ha nem lennének ilyenek. De sebaj, csak bújjon már elő ez a kis sz.ros!
Hogy van ez a mindenen nevetni dolog? Én ma csak vigyorgok, mint a tejbetök, nem tudom mitől és miért. De nem érzek semmit.
A másik doki a belgyógyász volt, mert csináltatott a doki egy "műtét előtti" bel- és laborvizsgálatot. Műtétről nincs szó, csak hogy meglegyenek a papírok.
Egyébként holnap megyek hozzá.
Mi volt Hanna lábával? Ezt nem is mondtad. Befelé fordultak? Masszírozd és mozgasd át sokszor. Akár fürdés közben is, ha szeret fürödni.
Holnap -ha nem felejtem el- megnézem az anyak-i kivonatot mikor lehet elhozni.
Én vettem eldobható pelenkázóalátétet. Ha nem lesz piszkos, többször is lehet használni és ilyen vészhelyzetekben jól jöhet, hogy ne kelljen a hőségben vasalni. 10 db a DM-ben kb. 900 Ft volt. Ha mentek vhova, magatokkal vinni is könnyebb. Sztem praktikus.
Tejgy.kagyló be van téve, gondoltam, hogy kelleni fog. Vagy legalábbis remélem. Köszi a tanácsokat, csak villanjon be még sok-sok ilyen.

Roz, Te nem semmi vagy. 3 gyerek, főzés-sütés, fúrás, kütyük gyártása... Honnan veszed az energiát?

Bea-Zsolt, remélem megoldódik hamarosan a kézprobléma! Valóban, minél hamarabb elkezdik kezelni, annál jobb eredményt lehet elérni. Most csináltok vele vmit? Nem mondta Kertész, hogy esetleg néha át kellene masszírozni, mozgatni. Csak azért hogy az izmok ne tapadjanak le, ne rövidüljenek... Ezzel is lehetne már javítani rajta.

Puszi, kitartást a meleghez!

Éva+Leona

Kép
sygnum

Orsi! Elfelejtettem. Sok boldogságot a házassági évfordulótokhoz!

Kép
sygnum

Sziasztok!

Éva, köszi! A jobb lábfejére mondta a Pongi, hogy rögzített boka mellett "tekergessük", mert vsz le volt tapadva, de nem vészes, csak csináljuk, egyéves koráig van időnk a járásig. Õszintén szólva én nem nagyon veszem észre, h más lenne, mint a bal, nincs befelé fordulva, dehát ezt mondta. Minden evés közben is mozgatom, merthogy mezítláb vanKép! Édeslelkem úgy tud ficánkolni, hogy mozgásfejlődési gondja nem hiszem, h lesz!Kép Köszi, ezt a pelenkázóalátétet, holnap küldöm érte Apát! JA, azt is mondta Pongi, ilyenkor próbáljunk adni vizet, még egyszer sem akart inni belőle!KépÉs ki"kell" töltenem egy kérdőívet, mert pár gyermekorvossal együtt változtatásokat akarnak elérni a kórházban, a szülésről, ellátásról, újszülöttosztályról,stb-ről kell írni. Tegnap beszéltem egy ismerőssel, és tök megnyugtatott, már nem aggódom, h nincs elég tejcsi, sőt a tegnapit le is fagyasztottam. Gondoltam én is, h szomjas, meg voltunk ma a Nagymamánál, ahol kicsit sok inger érte, evett előtte, ott, ahogy hazaértünk, de azóta alszik( lassan 2 órája).Kép
Szóval nem aggódom én, de majd meglátod, egyfelől tudod, amit tudsz, másfelől meg felmerül a mi van ha.... NA csak figyelj, itt az idő, ha ma mindenen vigyorogsz!Kép JA, és köszi ha megnézed a telefonszámot az anyakönyvi kivonathoz (gondos szülők vagyunk, mi?Kép) Még vmi bevillant. Mi mindig elcsúsztunk a szopival, így a saját kajámmal is, a sztársam ajánlotta, h hozassak be mindennap 2-3 szendvicset, azt bármikor meg tudom enni, és amúgy is jobb, mint a kórházi kaja (asszem azt ismeredKép)! Bevált. És a teát, ásványvizet is hozasd!(de ezt tudod) Pénz nem kell, én egy fillért sem költöttem. Sőt a 3.-ról le sem mentem. A szobában már akkor is iszonyú meleg volt, szellőztetni nem tudtunk csak éjjel.
A szülésznőt pedig Anikónak hívták, és a másik aki ott volt, és szintén nagyon kedves, egy fiatal vörös hajú csajszi, de a nevét sajnos nem tudom, de vmelyikük mindig ott volt, amikor kellett, kivéve a kitolás előtt, mert a másik, éppen szülő nőnek a dokija csellengett el, ezért odarohantak mindketten, nekem meg el kellett lihegnem egy fájást, na de ez belefért, nem volt vész!
Na képzeld, tegnap itt ugrált a kertben egy nagy vörös macska, a béna nem bírt kiugrani, pedig az összes tujáról próbáltaKép. Elűztük.....
Értesítsetek, ha kibújik Leo!
O

Kép
seriff

Sziasztok!

Gartulálok én is Orsi, a házassági évfordulótokhoz! Kép

Éva
Gondoltam, benézek, mert a forma1-nek már rég vége, hátha történt Évával és Leóval valami..
Ha Leonának szerncséje lesz, akkor a te bőrödet örökli, és nem lesz gondja ezekkel a melegekkel, és a napozással! Kép

Az eredeti anyakönyvi kivonat meg fog felelni, ha már 2 éves? Kecskeméten házasodtunk..
(Már nem emléxem, amikor beszéltétek..)

Lili, Kobudo, SbeaZsolt, Roz?!
Remélem bírtátok a meleget, és tudtatok pihenni! (Rozinál az esélyeket nem sokra tippelem.Kép)

(Melissza, és Liolga már ezer éve nem jelentkezett.. Lehet, hogy azért néha olvasnak bennünket..)

Puszi mindenkinek Kép

KépKép
mino

Orsi, azért mozgasd csak a lábát, baj nem lesz belőle.
Pelenkázóalátétet a pelusok mellett találja, Babylove termék. Ha tudnám, hogy Leo még marad holnap, azt mondanám, hogy viszek én neked, mert itt van mellettünk a DM, de nem tudom, mit fog produkálni.
Na végre, próbálnak tenni vmit a gyerekorvosok is. Éppen itt az ideje! Örülök neki! Én is kérek olyan kérdőívet! Nem tudom, az én dokinénim is benne van-e ebben a csapatban, de szívesen kitöltöm én is.
Csúszni a szopival? Hát Hanna tudja, mikor akar enni, nem az óra!
A kórházi kaját én nem eszem meg, néha van, amit eltalálnak, de levest pl. nem tudnak főzni. Robi már kérdezte, hogy miket hozzon majd enni. Az ásványvíz meg egyértelmű.
Pénzt meg a múltkori lopás után egy fillért se! Még a fényképezőgépet sem fogom merni magamnál tartani.
Akkor mégiscsak vannak macskák. Nem örülök neki. De van vmi macskariasztó növény, majd utánajárok és ültetünk olyat.

Mino, F1-nek vége és sajnos Kimi kiesett az utolsó körben. Az ilyet nagyon tudom szeretni. Nem érdemli meg szerencsétlen.
Bőrtípus: nekem is és páromnak is jó bőrünk van nap szempontjából (amúgy nem), remélem én is, hogy örökli ez a kis kivárós lány. És mind a ketten inkább a meleget, mint a hideget választjuk. Úgy néz ki, Leo is bírja.
Ma vagy 1000-szer bekeményedett a pocim, de fájás... egy se. Most leszek türelmetlen! Nem akarok ciciböngyörgetésre menni.
Azt mondták az anyak-i hiv-ban, hogy ha ott születik, ahol az esküvő volt, akkor egyáltalán nem kell házassági kivonat. De tapasztalatuk a többieknek van.

Puszi
Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Itt vagyok, csak ma jól belehúztunk apával... Kép Tanulás sehol se volt... Kép Kitakarítottuk az egész házat, apa porszívózott, feltettük a képeket a falra, és délután autót takarítottunk. Szegényre már nagyon ráfért egy kis mosás. Kép

Látom, mindenki rendben van... ez borzasztó ez a meleg... Kép Nem fogok tudni kimenni a napra egész nyáron. Már csak estefelé szoktunk kimenni sétálni, akkor nagyon jó idő van. Kép Most is megyünk bevásárolni, mert elfogytak a tisztítószereink.
Ja, és ma is gyümölcsnapot tartottunk, Zsófi már örült amikor elkezdtem enni, de szegény érezte, hogy csak alma. Kép Holnap megyünk védőnénihez, kíváncsi vagyok a súlyomra...

Jó éjt mindenkinek!

Mino, köszönöm a recepteket, nagyon aranyos vagy! Imádok főzni, de nem ebben a melegben... Kép

Éva, megkérdezhetem, hogy mennyiért vettétek az Angelcare légzésfigyelőt? Az a legdrágább, nem?

Puszi nektek! Lili Ma (24+0 Kép )
birolili

sziasztok !!Kép
Nagyon-nagyon nagy gratula Orsiéknak a házassági évfordulóhoz Kép

mino küldj már nekem is szupi csiris peceteket mert mi csak azt eszünkKép

mindenkinek elküldöm a recepteket amit megigértem de egy kettő mint pl.joghurtos szelet kenyér zsömi..... lapon van és az be kell iron és ahoz meg egy nyugis negyed óra kellene de fogom küldni mindenkinek ígérem

törpék mé alszanak bár Ákos 3-1/2 6 is fent volt vissza sem feküdtem a tegnapi napunk szupi volt elmentünk a tesómékhoz ott gyereknapoztunk 8lány meg az én egyetlen kukacosom Kép a kis kakuktojás Kép hu nagyon rosszul türi a meleget rettntessen izzad tegnap este egy napozot adtam rá ujjatlan tljessen rövid gondoltam majd kicserelém elalvás előtt egy rugira de aztán bealudt aggódtam is szinte percenként néztem nem e hideg nehogy megfázzom de nem szakad róla viz szegénykém Kép

ja mégvalami seriff szopihoz csak annyit amikor csak kéri picur tedd gyugodtan cicire a vizet nálunk sem itták a gyerekek de ez állitolag anyatejes babaánál nem baj mivel a baba alakitja magának a tejcsit előszőr mikor szopizik jön az ugynevezet tejles ami a szomjoltó és későbbb szopi alatt termelődik a laktató hízlaló tejcsi ezért ha picur csak azért sir mert szomjas nyugodtan ciiztesd meg hamarább meg is nyugszi meg neki még ez a természtes azt mondják az okosok ha óránként akar cicizni akkor óránként kell neki odadni és kb 1-2 hónpossan ő ugyis beállítja magának hoy mikor éhes de van mikor csak maga az érzés hogy anya-anya ne hagy itt Kép
ebben a téméban sokat olvashatsz a www.nlc.hu -n ott van szoptatási tanácsadó is szuper fel is hívhatod a nap bármelyik időpontjában (pesten házhoz is mennek és ha kell egész nap ott vannak és segítenek szopiban bármi kérdésed is legyen)
ha kell megadoma számát rendkívül aranyos és kedves Kép
remélem tudtam segiteni és nem kiokításnak veszedKép
na megy reggeleizek valami Kép
még el sem kezdődőtt a nap de már hulla vagyok mikor alszunk már végre mi is 8 órát??????????!!!!!!!!!!Kép

pusz majd jövök

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Roz, dehogy veszem kioktatásnak! Én örülök minden tanácsnak, és Neked egy csomó tapasztalatod van 3 gyerkőc mellett!KépÉs köszi, ha megadod a számát! Most egyébként 1/4 9óta kint alszik a teraszon, és éjjel is aludt, 1/4 12-1/4 6-ig.
Igaz utána szinte egy óra sem telt el, és már éhesen "kiabált", de azóta meg elpilledt! És most még jó hűvös van.

Éva, mi újság a mai ctg-n? Remélem nem kell cicit böngyörgetni! Bár, jobb ha szokod!KépKépKép
Hogy is hívják a dokinénidet? Megnézem rajta van-e a listán!
Kórházi kedvenc levesünk:rizsleves. Hogy az milyen étel? És mennyire sz...l csinálják!

Mino, nem kell újabb másolat, egy napra viszi el egy nő a papírjaidat! Jó, ha bekészíted a táskádba, de ha elfelejted az sem baj, megy másnap is, és addigra be tudod vitetni.

Most mennem kell, éhség támadt!

pusz

Kép
seriff

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Látom, Mino megjöttél, hirtelen megsokszorozódtak az üzik Kép Kép De nehogy kritikának vedd, szeretem olvasni az írásaidat.

A hétvégén jókat főztem, takarítottam, no meg gyereknapoztunk Kamillával a főtéren. Nem volt valami nagy szám, a hőség miatt 15 percenként le kellett ülnöm valahova. Sokkal nagyobb sikere volt az otthoni medencének, szombaton gyakorlatilag ki sem akart szállni belőle! Szóval az egy tuti dolog.

Csípő-uh: azt hiszem régebben írtam, mi 2-3 hónaposan voltunk, az ortopédián adtak beutalót (oda viszont a háziorvos, és időpontot kell kérni!! Ilyenkor nyáron 1 hónapra kaptunk Kép ), az eredménnyel vissza az ortopédushoz.

Pelenkaalátét: tényleg nagyon jó, én is a DM-st használtam, ha volt erőm a vasalához, akkor sima pelust.

Ja, a hétvégén varrtam pelenkaanyagból fürdőlepedőt Emesének, meg frottírból törölközőt Kamillának, nagyon jó lett mindegyik, és a 3 kijött 2000 Ft-ból. A kifogót annak idején 2500 Ft-ért vettem...

Légzésfigyelő: mi is kölcsönöztünk, de Kamilla már 2 hetesen annyit ficánkolt, hogy 2 óra múlva simán lemászott róla. Szóval ezért ha nincs semmi előzmény, nem nagyon akarom használni, persze az aggodalmat megértem (Nekem is volt rendesen), így ha jó, akkor próbáljátok meg.

Mino,
nálunk a hétvégi menü: tárkonyos csirkeragulvese, rakott kel (nem a hagyományos módon, hanem mindent egybe, majd a sütőbe), petrezselymes krtumpli salival, no és az általad írt eperfagyi!! Tuti lett, bár elég édesre sikerült, legközelebb megpróbálom kevesebb cukorral. Nagy sikert arattam, a hétvégén próbálom a citromos-kókuszosat is!

Munka: ezzel a héttel együtt még 2 hét! De itt bent tényleg kellemes, még kaját is hozok, hogy ne kelljen kimozdulni.

Sygnum, vannak hírek?

Orsi, igaza van Roz23-nak, Kamilla sem fgadott el egy korty vizet sem, viszont volt, hogy óránként szopott. Ismered a Szoptatásért Egyesület Szoptatós füzetét? Bennem az tartotta a lelket a nehezebb időszakokban (mellgyula, vérző cici stb.), hogy kitartak a szoptatás mellett. Szívesen lemásolom, kölcsönadom egyébként bárkinak, ha érdekeli!

Sbea, mikor mentek Szegedre? A fejleméynekről értesíts, szurkolok én is ám Nektek!

Holnaptól egy kis lehűlés, addig is kitartás:

Kobudo és Emese 33+0

Kép

Kép
kobudo

Hali !
Mi is itt vagyunk. Tegnap nem mentünk végül ki az arborétumba, mert valami elb.szott meleg volt. Hogy kinek van erre szüksége? Kép Helyette átmentünk Mamához és ott heverésztünk.

Seriff!
Igen Simonkához küldött minket Kertész, de azt nem tudjuk, hogy hol lehetne elérni, mert a Gyermekklinikát hívtuk és ott nem ismerték a nevét. Esetleg valami segítséget tudsz adni, vagy kérjem a közönségszavazást? Kép
A héten már nem valószínű, hogy lejutunk, bár nagyon jó lenne, de a munka folyik, és nehéz elszabadulni, de max. jövő hét végéig leautózunk.

Lilla már nagyon szépen alszik. kopp-kopp-kopp. Este is megvolt a 8 óra. 2,5 napja nem kakilt. Este hőmérőzés lesz...

Nekünk az a rózsaszín dobozos figyelőnk volt. AZ BORZASZTÓ !!! Össze-vissza sikítozott.

Vajon csak tévedésből nem kaptunk csirkés meg sütis recepteket, vagy valahol a világhálón elkallódtak? Kép

Lili !
Akkor a Tiétek az ezüst(??) VW ? Tegnap 19,45 körül sétáltam arra Lillával és ott nagyon ki volt tárulkozva a nevezett gépjárműKép A takarítószemélyzetet nem láttam, ezért tovább gurultunk. Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sbea, Zsolt, Simonka az Újklinikán a traumatológus prof. Azt próbáljátok hívni, és úgy keresni, ha nem sikerül, szóljatok, megkérdezem a közvetlen számát!
Éva, Te msot cicit böngyörgetsz, vagy szülsz?Kép

mennem kell.

Kép
seriff

seriff
scheiderné diószegi eszter (eszti) 06309522115

ő a szopis tanácsadó

zsolti bea
vigyázzatok az albarétummal most mondta gyerkdokink hogy rengeteg kullancs van én nagyon féltem a gyerköcöket tőle bár vettünk rá ilyen újós lötyit de azóta nemis voltunk az albarétumba

Kép

Kép

Kép
roz23

küldeném a recepteket de műkszik a freemail csak én bénázok vagy sehol sem jó??????

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?