Sziasztok!
Sofia: miért a Kútvölgyi klinikára mész? Nincs az messze?
Pocakosoknak: jó pocakosodást kívánok!
))
A gyerek neméről nekem is van egy sztorim: a sógornőm a 2. babát várta ( most várja a 3.-at, 16 hetes ), az első kisfiú volt. A Dokija a szülés előtti utolsó vizsgálatig azt mondta, hogy 98 % kislány. Végig Reginának hívták, fiú név nem is volt válsztva, még az első hetekben beszéltak Bálintról, de amint "megtudták ", hogy lány lesz, el is felejtették a nevet. Bementek a kórházba szülni, egy másik Doki volt ott, megszületett a kicsi, és..... fiú lett! Kibújt, és a Doki mondta, hogy : kisfiú. A sógornőm meg poraiból felocsúdva kérdezte : fiú ???!!! Kérdezték tőle, hogy mi lesz a neve. Ő meg csak nézett, gondolkodott, hogy mit is beszéltek meg a párjával ? ( nem volt bent a szülésnél ) Talán Bálint? Jó, legyen Bálint ! Egy szó, mint száz: fel kell készülni mindkettőre, nehogy így járjon valaki, hogy a neven kell gondolkodni.
Angela: még nem jártam arra, csak a férjem, mert ott van valahol állatorvos, és a cicánkat vitte beoltatni. Biztos szép hely, és aránylag a HÉV-hez is közel lesz. Megnéztem a prifilodat, nagyon szépek a gyerkőceid ! Mennyi idősek?
Egyébként Balázs ma már jobban volt, szerdán már annyira csúnyán köhögött, hogy el kezdtem adni neki az antibiotikumot. Nehéz napjaink voltak, éjjel nem sokat aludtunk, és nappal is állandó sírás, nyűgösség volt a jellemző. Remélem azért holnapra még jobb lesz, mert holnap este , és szombaton megyek dolgozni, Apával lesz itthon a Balkó. Apa 1 nap alatt meggyógyult, nyálmirigygyulladása volt. Bement a kórházba, ezt állapították meg, ő is kapott gyógyszert, de mivel másnapra elmúlt , nem is vette be. Szerencsére nem mumpsz volt.
Máciusban megyek vissza dolgozni félállásba, és lehet, hogy szükségünk lesz bébiszitterre. Nem tudtok valakit, vagy olyan helyet, ahol lehet érdeklődni? Még nem aktuális, lehet, hogy nem is lesz szükség rá, de nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni.
Docika