Nóri. Érthető ha gyenge. Meglátod ma már nem lesz olyan gyenge mint tegnap volt hisz a vér segít neki. Gondolom mekkora kő esett le a szivedről mikor anyud hivott.A legrosszabb ha ilyenkor egy telefon ki van kapcsolva.
Mentek ma sétálni a Nitával? Minthaazt mondta volna , hogy ma mentek.
hát mostmár remélem jobban lesz
igen megyünk,nitacska tegnap délután akart volna menni,de nem igazán értem rá,mert etetnem kellet,aztán meg indulni
de megyünk ma!jösz te is?
Nóri: Mondtam Nitának is , hogy a lányom nem igazán van már el a babakocsiban.hamar megunja és menni akar. De ha elfárad akkor jönni akar ölbe. Na azt nem vállalom mert már nehéz. Mi kisebb sétát szoktunk tenni mondjuk tőllünk a postáig vagy közértig is vissza. Ezt a távot simán megteszi. De hosszabb sétára nem vállalkozok vele mert aztán felkéreckedik.
Ha elfáradtatok és erre jöttök akkor gyertek be hozzánk. Igaz, hogy alig maradt bútorunk már de 2fotelunk még van
holnap jönnek ati tesójáék,és nyüzsi lesz,meg gyözködöm atit hogy menjünk haza (fenyvesre szombaton,kerülve a sintértelep fele,vasárnap meg visszafele ugyanez a túra,és akkor 2 nap is betudnánk menni anyuhoz
És akkor az Ati tesójáék nálatok alszanak? Viszont az jó lenne ha mennétek anyud nagyon örülne neked biztosan. Meg ha személyesen látod talán jobban megnyugszol.
Azért az ebédlő bútorunk még megvan és ahoz van 6szék:)) Szóval letudunk ülni:) HA másnem iszunk egy capucinót
Gondolom délelőtt valamikor hisz a gyerekek alszanak ebéd után. Képzeld kimentem az előbb az udvarra és nyitnikék madár csicsergést hallottam. Talán már jön a tavsz tényleg.
Jah értem.
És a banya roszabb mint az anyós? De tegnap kivel mentél mikor láttunk? És az anyós az jó fej? Már ha együtt laktok akkor vele szar ha nem vagytok jóban.
Nem tudom mi van a lányommal de úgy alszik mint a bunda. Ilyen ritkán van mert 6-kro szokott kellni mikor az apja és jön ki velünk a konyhába kávézni. Illetve ő tejet iszik. Most meg alszik mint egy mormota
Jól tartja magát akkor (71)
Az enyém sem alidt mikorjöttek a fogai. Ú de utáltam akkor azt az időszakot. Megértelek és átérzem mert nemrég még mi is ezzel szenvedtünk.
sose lesz vége
az én mamám jobban néz ki mint a banya,85 lesz nyáron,ellátja magát teljes mértékben,söt,most egyedül viszi anyu kocsmáját reggeltől estig
Nóri: Az én lányom is felkelt. És kiabált ki a szobából , hogy APA......
Na szép én vagyok itthon vele erre az első szava reggel, hogy apa. Mondjuk én örülök, hogy ilyen apás édesek együtt ahogy csókolgatják egymást.