Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lola!
Neked amikor begörcsölt az epéd neked hol fájt??Tegnap sajna megint nagyon begörcsöltem,és ügyeletet kelett hívni,erre a doki azt mondja hog yez nem az epe,hanem a gyomrom.Vszinű hogy gyomorfekéjem van kialakulóban :cry: +még az epekő is....Bár nem igazán értem mert múltkor is amikor ügyeletet kelett hívni akkor a nő rámnézett és egyből mondta hogy ez epe,és akkor is ugyanott és ugyanúgy fájt mint most...Akkor mi van?Tök bírom hogy egyik doki ezt mond a másik meg azt...Na nekem a köldököm fölött 10cm-el fáj kb,gyomor tájékán,olyan iszonyú szúrás van hogy felállni meg lvegőt is alig birok venni,és kisugároz egész a hátamig.Ja és hányinger meg szédülés is van...Neked is ilyen tüneteid voltak?És neked merre hogy fájt?Meddig görcsöltél te,tehát egy alaklommal,meddig tartott a görcs?Amúgy tök nem volt szimpi a doki,felhívtuk az ügyeletet és 1 órára rá jött,ki már azt hittem a falat fogom kaparni,na és mire kiért hatott a gyógszer,és úgy vélte hogy vagyok sürgősági eset és elkért 1000ft.

Erika!
Nagyon jók a geszetnyék,ügyik vagytok.Dorkát az ilynek tök nem kötik még le,most gyúrmázik ezerrel :lol: .Lábad hogy van?

Rozi!
Na látod anyós pajti ezek után tuti többször bevállalja a két gyerkőcöt.Bár ha nálam anyós elkezdene pakolni,rámolni,,,hát?... :twisted:

Cirmike!
Hogy vagytok?Réka jobban van már???

Holnap jönnek anyuék haza Amerikából(tesóméktól)és állítólag Dorka egy csomó szép rucit kap :lol: ,már alig várom.Mi megyünk ki értük a reptérre,Dorkával,remélem nem tévedünk el :oops: .

mentem szép délutánt mindnekinek,
Ági

Kép

Kép
ági01

Áginak: dettó ugyaneze k a tüneteim voltak, amiket ésahol leírtad. Sz.tem műtesd meg, még mindig nincs időpontod? Gyomorszájból indult és a hátamig. volt hogy csak 5 percig, volt hogy fél órát, volt hogy mi is kihívtuk az ügyeletet, mire kiért, semmi bajom nem volt! Volt hogy felegyenesedni sem tudtam. Hideg vízzel locsoltattam a hasam kínomban... Ilyenek.
Leírnád Nekem a környei unokatesód címét és tel.számát. Mennem kell benti gatyókat varratni.
Köszi.
Veseügy-gratula, elhiszem hogy megkönnyebbültél.

Lívi!
Én rendelnék Veled a fakopáncsból, de mik a csomagolási+postaköltégek? béna vagyok, de nem találtam.

lola77

Sziasztok!

Ági
jobbulást neked is!!!!!!!!!!!
Jobban tennéd,ha nem halogatnád azt a kivizsgálást/műtétedet,mert nehogy nagyobb bajod legyen!!!!!!!
Most te vagy a soron,hogy rendbe tedd magad,ha már Dorka jól van,lekopogom......
Köszi,lábam már jobban van,bár még kicsit érzékeny,de holnap már megyek dolgozni :?

Lola/Zsanka/Hugi
Tányérokat átvenni nálunk lehet kedd du.16-18 óra között.
Akkor ahogy megbeszéltük tányérok darabja 450 ft + Vicus utazási költséget osztjuk az még +150 ft.

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok

Lola
Erika rendelt már tőlük postán,majd kérek infot tőle. Én sem találtam ilyesmit de ő modta.

Erika
A fakopáncsnál nem emlékszel már hogy volt a postázás?Ha nem akkor majd megérdeklődöm e mailon.Köszi

Ági
Gratula a vesékhez,megérte ennyire vigyázni rá.És most akkor tényleg magadat intézd el,mert nehogy kapjál egy hasnyálmirigy gyuszit mert az sokkalta veszélyesebb meg hosszan tartóbb.Epével asszem 3 nap kórház.De lehet 2.

Most mentem
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Alakulóban van a web oldalam,bár egyenlőre Internet Exporerre van szükség,mint böngésző,és 92-es ruhák,és a fölött még nincsenek.

Aki be tud nézni,és van véleménye,szívesen meghallgatnám,akár priviben,hogy ne offoljunk.

Ági

http://www.bababizomanyi.hu/

Kép
maguskaa

Sziasztok!

Lívia
a fakopáncsból úgy rendeltem mikor postát vettem igénybe,hogy összeírtam egy e-mailben a rendelésemet,elküldtem a honlapon lévő e-mail címre,majd a tulaj visszaírt,hogy mennyi lesz összesen,de én külön rákérdeztem e-mailben is,biztos ami biztos alapon :lol:
Úgy emlékszem,hogy a postaköltség 1500 körül volt :wink:

Máguska
megnéztem a honlapodat,szerintem tök jó!!!!!!
Nekem az is nagyon tetszik,hogy mégha 50 ft-ért is,de megpróbálod eladni a cuccokat abban a részben :P
Kár,hogy még nincs nagyobb méreted 92-nél,de jövő nyárig csak lesz :wink: addig el vagyunk látva ruháilag.......
Hol lesz a boltod,vagy az még titok? :lol:

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Sziasztok,

Réka már sokkal jobban van!!!
Péntek óta viszajött az étvágya, eszik mindent rendesen.
Bár már nem folyik az orra, de még horkol. Majd holnap kontrollon rákérdezek meddig tart még ez. Ma este elfogy az antibiotikum is, augmentint kapott (ezt eddig még soha), és sajnos fosott tőle, amíg nem adtam hozzá bélflóravédőt (protexint)
Pénteken elvittem Rolit mamához Móvárra, addig Rékát anyósékra bíztam, de kelljen 220 km csak úgy ücsörögnie a kocsiban, nem vették le róla időben a pelust (pedig szóltam mi a szitu, igaz szagtalan ez a fosi) nagyon csúnya lett a punija.
Hát ez van most...

Ja meg én vagyok nagyon szarul, a kórház óta folyott az orrom, köhécseltem, de még mindig tart uez + fejfájás, fülfájás is néha. Homeos bogyót szedek + vitaminok, Bioptron lámpázom, ezek elég jók.
De jó lenne egy kicsit feküdnöm is, amit sajnos nem tudok...

Rolcsi is elkezdett köhögni, lehet tőlünk kapta vagy a mamáknál? Mindenesetre még ma vittem oviba.

Angi,
Nagyon jó a torta!
Irtó édes Lackó!

Ági,
Örülök, hogy Dorka veséjével javulás van!!!!
Nekem meg jobbulást, de valsz. hogy műtét lesz a vége, ugye?

Köszi-köszi mindegyikőtöknek, hogy sokat gondoltatok ránk, bocsi, hogy várakoztatlak benneteket a hírekkel, alig van most erőm jönni a gép elé.
Holnap is egyedül viszem Rékát kontrollra Bp-re. Ha jól leszünk csavizunk is egyet utána...

Ígérem jelentkezem.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike!
De jhó,hogy jó hírekkel jöttél! :)
Továbbra is jobbulást Nektek!

Rozi!
Bocsi,ha nem válaszoltam :oops: nem volt szándékos!
Szociálpedagógiát tanulok Győrben az Apáczain. Még csak most kezdtem. Gondoltam Julcsi ügyes kislány és hagy majd tanulni. Na kb. azóta hanyagolja az ebéd utáni alvást :? :)

Angi!
Nagyon szép volt Lackó tortája és milyen ügyesen ette! :lol: Remélem a második tortának nálunk is hasonló sikere lesz majd ,nem úgy mint az elsőnek amibe beledugta az ujját és kész :wink:

Erika!
Nagyon édes a telletubbies Viki! Vettetek neki akkor kutyust? Biztos nagyon fogja szeretni! Nálunk egyre nagyobb sztár! :)

Ági!
Szüleid megérkeztek Ámerikából? :) Milyen volt? Ja és persze már nagyon furdalja az oldalamat a kíváncsiság ,hogy milyenek az új rucik!
Tényleg el kellene menned már orvoshoz és megszabadulni azoktól a fránya kövektől! Majd megyünk látogatni s viszünk Neked húslevest! :wink:

Tegnap voltunk az ofotértben és lesz szemüvegem 8) :shock: -0,5-ös lencsével. Azt mondta a nőci ,h szemtengelyferdülésem is van :roll: :? . Azt el is felejtettem megkérdezni,h elmúlik-e vagy már mindig ilyen lesz esetleg rosszabb.
Julcsi lassan ébredezik :) megyek hozzá!
Szép napot mindenkinek! Ma +holnap még nagyon szépidő lesz!
angika

Sziasztok

Előszőr is Petrának boldog névnapot kívánunk.

Cirmike
Jobbulást neked,reméljük Réka nem kapja el.Nagyon ügyesen viselte Réka. A horkolásra meg próbáld meg a borsosmenta meg eukaliptusz illóolajat párologtatni.Timi is horkolt mint a vadállat és a dokinő ajánlotta hogy előszőr ezzel próbálkozzunk és bevált. lusszba meg sterimar.

Máguska
Nekem is nagyon tetszik az oldalad.Bolt hol lesz?Vagy ha van az embernek eladnivalója azt hogy lehet beadni?

Ági
Az uncsitesód számát meg tudod adni mégegyszer?Tavalyi kabátja jó,de a nadrágot hozzá már kinőtte ahhoz szeretnék varratni neki,meg téli gatyót is.Köszi

Tegnap meg ma intéztem a ygeses papíromat,meg szóltam hogy akkor mennék vissza.Hát nem volt valami jó érzés. :( Dehát ez van sajna. Decembertől kiveszem a szabimat és kb március fele megyek vissza dolgozni. REméljük Timinek lesz helye,mert az nincs belekalkulálva hogy nem veszik fel. Jövő hétre csinálnak nekem a melóhelyen igazolást,reméljük hatni fog rájuk.
Timinek meg folyik a nyála ezerrel,plussz az orra is folyik,jön neki za alsó rágója.Vége lehtene már ez a fogmizéria.

Na most mentem üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Erika,
ma megyek a tányérokért valamikor, igyekszem odaérni, de még megyünk nagybevásárlásra, meg képekért, meg ide-oda.
A Máténak megint elkezdődött a cipővadászat, már utálom (meg a fiúk is) nagyon. Olyan csámpás lába van, hogy egyszerűen szendvedés neki cipőt találni :).

Ági,
na hazajöttek anyudék? Biztos jó volt nekik. A tesódék babájáról nincs kép? Mindig olyan jó babákan nézegetni :)

Cirmike,
Nagyon bekaptátok ezeket a vírusokat... Legalább a Réka valamivel jobban van már, de jó fej az anyósod hogy rajtahagyta a pelust! Mielőbbi jobbulás!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gagni,
én annyit röhögtem a képeken!!! Nagyon tutik!
Mit szólt a Laczkó a duplóhoz? Most én is azon gondolkodom, hogy Duplós Thomas-t kap és kiváncsi vagyok hogy a Laczkónak mennyire jött be.
Gyorsan kell dönteni :) már nincs sok hátra a 2. szülinapig :)

Edi,
mi van veletek? Rég jöttél!!!!!

Rozi,
én benne vagyok egy újabb taliban, akár lemehetünk a csóni tóhoz is amíg jó idő van. Na most éppen elment a nap... :)
És Szegeden ott is alszol ilyenkor?

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok lányok!

Először is, Cirmike, nagyon boldog vagyok, hogy javúltok, de azért az a fránya víros látom nem hiányzott! :lol: Kitartás, majd írj, hogy mi volt Pesten!
Hogy tudja feldolgozni mostanság a kislányod, mert azt írtad, az elején, mintha haragudott volna! :lol:

Zsanka!
Nekem a Csónitó is jó lenne, csak hozzátok majd össze egyszer, és meglátom, beférek-e időpontilag!
Amúgy képzelheted, mikor lemegyek, ott alszom, mert anyagilag így jobb, bár ez csak ebben a félévben van így, előzőben még aznap hazajöttem!
Most is olyan szállón voltam, ahol 10-en voltunk egy szobábam, mint valami intézetisek, vagy gettósok! :? Nem volt egy leányálom! :wink:

Erika!
Cipővadászatot én is, én is nagyon, nagyon utálom!!!!!!! :evil: Most kaptunk olyan kis bakancsot Ákira, amire nem tudom belehúzni a lábát, mert akkora a lábfeje! Majdnem a guta ütött meg! A naggyal csak azért rosszabb elmenni nálunk, mert határozotten kezdi mondogatnni mostanság, hogy mi tetszik neki, akkor is ha nem olyan cipőt akarok neki venni! :x

Angika!
Szocped? Az jó!!!!!! :wink: :oops: Kitartás, majd támogatlak lelkileg, és először is küldök álommanókat délutánra!
Amúgy szemüveg?! AZ is jó!!!! Én mindíg szemüveges akartam lenni, és az egyetemen romlott is a szemem a messzi tábla miatt, tök boldog voltam, de aztán a suli végétől helyrejött, és mostmár nem is hordok szemüveget, csak a kocsiban, mert a jogsimba be van írva, hogy csak szemüveggel v. kontaktlencsévak vezethetek! Nekem is 0,5-ös volt, és helyrejött! :D :P

Szép napokat mindenkinek!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Képzeljétek!!! Megjött 4 és 7,5 hónap várakozás után a Pampers hűségprogram keretén belül a pancsimanók és csiga biga játékunk!!! El sem hittem, most szombaton hozták.

Ilyen Wader műanyag cuccokat hol lehet kapni? Mert nekem anyukám hozott katalógust és szupi játékok vannak benne…vmi lengyel márka asszem, de neten sem találtam árakat hozzá…

Jók lettek a képek, jó egyszerre ennyi kicsit látni egy helyen. Megint a legjobb ahol egymás mellett ülnek a kanapén :D

Angika!
Julcsi kihasználta a járássegítőt? Nem reklamáltatok, hogy nem olyat hoztak, mint a képen volt?
Volt ami szembajod vagy neked is hirtelen jött, hogy szemüveget kell viselned?

Zsanett!

11 napja nem voltam :wink: de akkor sokat írtam :D

Erika!
Sajnálattal olvastam ami a lábaddal történt…fájhatott :( A köröm”műtétem” jutott eszembe, nem volt nagy cucc, de nagyon be voltam rosálva tőle…Most hogy van a lábad?
Tali süti tetszik, el is mentettem a receptet.
Viki eszik elég gyümit, rostot? Megvan még a szorulás? Érdekes…
Viki szeret veled kreatívkodni?

Gangi!
Szép nagy már a pocid, most volt alkalmam megnézni :wink: Klub tetszett? (nekem nagyon anno és legközelebb is járni fogok ha úgy alakul)
Amíg jó idő van összefuthatnánk vmelyik játszón. (meg persze másokra is vonatkozik, itt lakunk szinte egymás szájában, jó lenne nekem is anyukákkal társalogni előben :wink: ) Gondolom Lackó szeret lent lenni :wink:
Nagyon édes Lackó a képeken. A kanapén abban a szerkóban nagyon menő :wink: Hol rendeltétek azt a szupi vonatos tortát?

Cirmike!
Örülök, hogy túlvagytok a műtéten, a mellé társuló betegségnek nem :( De azért olvasom lábaltok ki belőle…Magyar egészségügy…szégyen…
Réka amikor beteg volt veletek aludt? Amúgy adsz neki alapból is tejpépet?
Neked is jobbulást!!!!

Ági!

Ez a leesés dolog a csúszdáról keményen hangzott :(
De örülök a jó híreknek, ez tök jó, hogy ritkábban kell mennetek vese gondira.
A rohadék doki…akkor mi a sürgős eset???? Páromnak vesegörcse volt, majd ott halt meg…a mentők nem jöttek ki, hogy ez nem sürgős…No comment!
Nem mész el a körzetihez kivizsgálásra?

Rozi!

Mikor érsz rá a talira? Hogyhogy szemüveges akartál lenni? :shock:

Lívia!
Jobbulást Timinek! Melyik bölcsibe adod? Nemrégen azt írtad nem szívesen adod bölibe, akkor mégis? Te hol dolgoztál szülés előtt?

Edit

Kép
Kép
edi78

Holnap dlelött megyek át Tb.-ra könyvtárba! Ti mit csináltok?
Tudom jókor szólok, de nálam mindíg ilyenkor derülnek ki a dolgok!
Lantomat, tollamat, munkámat mára leteszem, és bevackolom magam az ágyikómba!
Szépséges jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
Kép
siprozi

Rozi!
Melyik könyvtárba jössz? Mert ha újvárosba, akkor lehet, hogy összefutunk...feltéve ha eltudunk indulni, a kisasszonytól függ...Piros babakocsi, piros ernyő (nem nyitjuk ki csak nem szedtük le) :wink:
Edit

Kép
Kép
edi78

sziasztok!

Én is örültem, hoyg Lackó így reagált a tortára :lol: a torta a stop cukiból volt, de ha valaki nagyobb partyt ad (mi 16an voltunk)nem ajánlom, mert kevés nem lehet kicsi szeletet vágni és hamar elfogy a mozdony :)

Edi!
Wader kockákat a Konzum lila udvarba lehet kapni, nekünk is van nem rossz, de tény hogy sokkal nehezebb összerakni mint a duplót. Ha érdekel egyszer átjöhetnél aztán megnézhetnéd.

Zsanka!
Lackónak nagyon bejött a dupló, mi gazdaságot vettünk ahol futószalag megy az épületbe amit tud tekerni illetve anyukám egy traktoros utánfutósat vett, hát az nagy sláger, hogy le lehet kapcsolni illetve vissza lehet rakni :) Mi tuti hogy karácsonyra is azt veszünk, szóval nekünk bejött. thomasos duplo??? hol láttad én nem is láttam :(

Cirmike!
Örülünk, hoyg jelentkeztél és jobbulást mindannyiotoknak! puszi

ÁGi!
Nekem egy mentős ismerősöm mondta hogy azt kell mondani a mentősöknek hoyg fejed fáj de nagyon és akkor az már nem sürgősségi. Remélem legközelebb nem lesz szükség rá, de jó ha tudjátok!
De jó hogy csak ritkán kell már pisivizit!

Nekem mostanság nem akar Lackó aludni délután tiszta kínlódás az egész :( mert ha nem alszik az éjszaka is rossz, szóval nem jó megoldás, hogy hagyjam ébren. Szóval most kínlódunk minden nap kb 1,5 órát mre nagy nehezen jobb esetben elalszik :(
Barátnőm azt mondta szerinte keltsem fel reggel hamarabb este fél9-9 között alszik el és 7-fél8 körül ébred szerintetek is ez sok??? Mennyit kell aludnia egy 2 éves lurkónak? Én úgy gondoltam simán belefér éjszakai 10 óra és délután 1,5-2 óra.

Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Rozi,
mi délelőtt nem érünk rá.. :) böli
Szerintem örülj neki hogy nem vagy szemüveges, szerintem tök sz@r, nagyon utálom.

Képzeljétek a Máté ma reggel már pityergett. Inzultálta a Lili :), és akkor elsírta magát, illetve amikor bementünk is sírt. Szegénykém szerintem rossz napja van, mert a Zsuzsinak - dadusnéni - viszont örült nagyon. Aztán nehezen szakadtunk el egymástól, viszont nagyon tetszett, hogy a Zsuzsi mondta, hogy akkor jöjjek be egy kicsit és reggelizzünk meg együtt. Szóval halál rendesek.
Aztán elléptem. :) De akkor már nem volt semmi gond.
Jó a társaság is, jó fej anyukák vannak, mindig hülyéskedünk :)

Gagni,
a Thomas-os duplo itt van:
http://www.jatekfutar.hu/thomas_lego.html
Máshol én sem láttam.
Én a szettet szeretném. Ez azért lenne jó, mert utána mi is tudunk hozzávenni mindenféle farmot, mentőállomást stb. Eredetileg sima Thomas elektromosat akartam, de aztán rájöttem hogy helyhiányban vagyunk. :):)
Én is azt mondom a Laczkót ébresztd fel korrában, 1/2 7 körül. Nálam a Máté azóta alszik minden délután, mondjuk őt lefárasztják bent.
Az nagyon rossz ha nem alszik! De lekopogom hogy most nálunk OK.

Edi,
a Kata vérszegénységével mi a helyzet? Én a múltkor beszéltem a kórházi dietetikussal - mert én is valszínű az vagyok, mármint vérszegény :) - és megadott egy feketeribizli ital nevét amit a gyerekek is ihatnak és jó vérképző. Nekem is ezt hozta be szülés után, mert nagyon sok vért veszítettem. Nagyon finom és biolötty is. A neve Seinberger ribizlilé és a natúrboltokban lehet kapni. Ha gondolod próbáld ki.

Nem tudja valaki hogyan lehet vérvételre menni? Mettől-meddig lehet menni ? Köszi

na lassan mehetek a Tökiért.
Sziatszok
Szép napot!

Zsani

Kép

Kép
zsanka

bocs Steinberger ribizlilé.
Zs

Kép

Kép
zsanka

Zsanett!
Katának három hónapig kell a cseppeket adni, utána kontroll. Tudod egy ilyen vaskezelés sok idő. A vasraktárakat fel kell tölteni azért ennyi.
Vannak tüneteid? Miért gondolod, hogy vérszegény vagy? Nem tudom hánykor lehet menni vérvételre.
Ezt a ribizlilevet hol lehet kapni? Dietetikussal hogyhogy beszéltél? Én is kapcsolatba tudok vele lépni?
E.

Kép
Kép
edi78

ja látom natúrboltokban...de konkrétan melyikben?

Kép
Kép
edi78

Gangi
A V.Centerben a játékboltban van thomas-os duplo.
Vendég

Sziasztok!

Lola!
Köszi a gyors választ.Kicsit megnyugodtam hogy akkor ez az epém,és nem a gyomrom,még az kéne hogy annak is van valami baja.Bár a doki azt mondta hogy szedjem be a refluxot,de nem tom van e értelme,mert ez gyomorra van.El akarok menni háziorvoshoz,de a kedd lett volna jó,hát persze hog yakkor van felülvizsgálat,és nem fogad betegeket aznap...

Legközelebb nem tom miko ttudok elmenni,Dorkára nem tud senki vigyázni...Pedig meg kéne minnél elöbb csináltatni ,mert jövőre rá szeertnénk állni a kistesó dologra,és hát addig ez nem megy....

Angika!
Tom hogy későn írok,de mi ma megyünk a játszóra,nem jöttök le?A húslevet amúgy imádom,úgyhogy jöhet :wink:Julcsi még mindig nem alszik ebéd után?

Edi!
Tényleg a körm9d már teljesen begyógyult?Nem nő megint rosszul?Amúg ymegkérdezném a mentősöket hog ymi számít sürgős esetnek?Durva,a vesegörcs az is izsunyú fájdalmakkal jár,egyik barátnőmnek volt és háááttt.....szegény alig élt.

Gangi!
Lehet én vagyok kicsit lelassulva ,de hog yis van ez a sürgőségi dolog a mentőssel?Fája a fejem,akkor nem vagyok sürgősségi eset?Na de én pont azt akartam hog yaz legyek és ne kelljen fizetni ....Bizots én értem fére amit írtál :oops:

Rozi!
hát mi ma vesegondin voltunk ,igaz Tb-n,de nem olvastamelőző este a netet.....Szemüveges akartál lenni? :shock: Hát nekem van,de csak vezetésre,és nagyon utálom,sőt nem is használom...,bár néhe este kéne... :oops: -0,5-ös van nekem,de már nagyon rég voltam dokinál,hogy romlott vagy javult e...

Livi!,Lola!
06-34-473-163.Végertné Nedermann Éva.Én pont tegnap voltam nála,hát ott hagytam kisebb vagyont,olyan nagyon jókat varrt...Még ágyneműhuzattal,meg falvédővel lóg,de azt csak akkor kell ha lesz kiságya dorkának...most menjen ki aki akar,mert elkapkodják a jó rucikat,és várrni kell a következőre...

Zsani!
Igen hazajöttek anyuék hétfőn.Nagyon jól érezték magukat,teljesen más világ ott kinnt.Napi 8 óra meló és senki nem ideges,nem úgy vezetnek,mint az örültek...Ha meglátja a sófőr hog ybabakocsi jön át az útón,már messziről megáll nekik.Vol tolyan is amiko rmég sógórnőm terhes volt,és bevásrolt egyedül,a pénztáros bepakolt neki,és a kocsiig kitolta a bevásárló kocsiját...Mindig vigyorognak az emberek,kedvesek,és nagyon segitőkészek.Nagyon jó rucikat hozztak dorkának,nagyon tetszenek,majd ha úgy alakul tezsek fel képet róluk.Kpatunk popsitörlő melegitőt :) ,első hallásra furin hangzik,de nagyon jó a babának...hoztak olyan zacsit amit 20* lehet használni,és a mikróba kell betenni és vizkőmentesen kifertőtleniti a cumikat,meg mást is...Nagyon kényelmesek az emberek,gyalog szinte soha nem járnak,még a szemetet is kocsival viszik ki.tesómék nagyo nszép helyen laknak,medence az udvarban....stb...Kinnt a Mc donald's olyan mint itt egy utolsó kocsma,lepukkant ülések elszakadva...tele koldussal,volt olyan szitu is hog yannyir aszemtelenül kunyiztak anyuéktól,hog ya coláját oda kelett adnia egy négernek.Azt anyuék után kiabál hogy álljanak meg,és visszaadta nekik a szívószálat mivel azt már anyu használta....az neki nem kell,azt jól elküldték anyuék....Na szóval vannak furi dolgok kinnt,l:a csirekcombot úgy lehet kapni hogy ki van csontozva :shock:
de Bálint Ethan baba nagyon szép,sokat hízott már vannak hurkái is.Képet nem tudok feletnni innen,mert anyuék gépén vannak,de ha megyek át és megkérdem tesómkat akkor teszek fel,tényleg tündér kisfiú,nagy kék szemei vannak :lol:
És a jóhír hogy dec-7 én jönnek haza 4 hétre,ha minden összejön :D :lol:
tesóm szeretné ha apuék kimennének melózni,na mondom akkor mi is megyünk és kinnt letelepszünk,simán meg tudnám szokni az ottani létet :lol:

Na még egy jó hír:ma voltam vesegondin Doresszal,és minden okés,és már csak 3 hónap múlva kell menni :lol:

Eldugultam,
Ági Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Már rég voltam. A drága :) párom egy hete séta közben elhagyta a kardigánjainkat (enyém+övé). Marhára örültem neki, mert ez az egy kardim volt.
Viszont úgy néz ki, hogy végre meggyógyulunk. Akkor mehetünk jövő héten oltásra.

Érdekel valakit falfestés? Mert én gondolkodom benne. Eddig nem csináltam még (pontosabban falra még nem). Végzett animációsfilm-rajzoló vagyok, úgyhogy nem fakezű :D .

Erika
Lábad hogy van? Hiába, az emberrel mindig történnek dolgok, ha gyerek van a közelben :P .

Más lurkó nem piszkálja a budikefét? Mert Bendi igen, és megőrjít vele. Sőt a játékpartvist is belemártogatta :?

Edi
Igen, a Platán téri baba-mama klubba járnánk majd.

Anikó

Kép
Bendi repül

Kép
eagleszem

Edi!

A wader termékeket itt is megnézheted, a kockákat nem ismerem (abból nekünk is dupló van, Soma még most is sokat játszik vele, ő is fog még idén is kapni!), abból az olcsóbbak nem olyan jól passzolnak, abban igaza van Ganginak.
A többi waderre írtam,hogy jók!
http://toystore.hu/shop/

Thomasos legot pedig itt találtam:
http://www.legoaruhaz.hu/index.php?cont ... +bar%E1tai

Na ez így nem jó,
http://www.legoaruhaz.hu/index.php?cont ... int1=DUPLO

legoaruhaz.hu - termékek - duplo

lola77

Sziasztok!

Köszi mindnekinek az érdeklődést,lábam már jól van szerencsére.
Vikinek megint rémálmai vannak,szerintem Ne félj Noddy c.résztől,mert abban Noddy képzelődik,így most pár napig nincs mese nézés megint :?
Lehet,hogy Vikinél óvatosabban kell kezelni ezt a mesenézést? :?
Ma éjjel 1-3-ig fent voltunk,nem volt hajlandó aludni,képzelődött,félt,maj ditt kötött ki a mi ágyunkban,bár ez tudom,hogy nem a legjobb ötlet,de hiretelen ez tűnt a legjobb megoldásnak................
Amúgy kicsit meg vagyok fázva,elkaptam ezt a vírusos nátha,torokfájás,herpeszes nyavalyát :cry:

Zsanka/Lola
tányérjaitok festékei nem jönnek le?Kipróbáltátok már? :D

Édesek a gyerkőcök a képeken!!!!!!!!

Angika
mi újság Jucával/azt hiszem így hívják,Vértessomlón laknak,Eszter a kislánya/?

Vasárnap 7-én könyves vasárnap lesz a megyei könyvtárban 9-17 óráig,minden ingyen lesz/beírtakozás,netezés..../

OKtóber 5-14-ig kedvezményes cipővásár Budapesten:
http://www.syma.hu/index.php?option=com ... &Itemid=69

KÖRKÉRDÉS!!!!!!!!!!
mivel én rögtön gyes-ről mentem vissza dolgozni,mikor vagy meddig lehet kivennem az arra járó szabimat?
Ki mit tud róla?

Sziasztok:Erika

cseriviola

Holnap,azaz 4-én csüt-ön indul újra a Platán téri CS-S-ben a babaklub 9.30-tól :lol: :lol:

cseriviola

Sziasztok

Anikó
Timi is odáig van a wc keféért.Nem tom mit esznek rajta :D . Falfestés jó dolog,nekem is tetszik Gangiéknál van a ygerekszobába,jól néz ki.De nálunk tapéta van.Elég szarok a falak így ezzel leplezzük.

Erika
Nem akarok hülyeséget mondani,de szerintem az évben kell kivenni amikor visszamész.De ha gondolod megkérdezem.Apu élettársa csinálja a személyügyes dolgokat a sparban,ő tuti tudja hogy van ez nálatok :D . Én egyből kiveszem,tehát nem megyek egyből vissza.

Ági
Látom sikerült ugrálóvárat venni.Dorkának tetszik? Nekünk sajna a torony közti áthidaló az egyik oldalon leeresztett ,megragasztottuk amit adtak hozzá,de úgy is leersezt.De hál istennek az ugrálásbna ez nem okoz Timinek gondot :D

Na mentem,mert sok a vasalnivaló :(

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

A falfestést nem itthonra gondoltam, hanem, hogy szívesen csinálnám bárkinek. Mesefigurásat kisszobába egyelőre.

Anikó
eagleszem

Hello!
Megcsináltam Erika féle tejfölös, kekszes sütijét és nagyon-nagyon fini lett :D
Ilyen könnyű, egyszerű recepteket dobhattok még :wink:
E.

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!
Hát nem tudom ki szokott teszveszen vásárolni, de le a kalappal előtte nekem tegnap volt az első (hála Zsaninak akinek még egyszer nagyon nagyon köszönjük!) tiszta stressz főleg a végén, hogy tényleg tiéd e vagy az utsó pillban rádlicitálnak.

Anikó!
Nekünk van falfestésünk a lackó nagyon imádja, majd mondom az ismerősöknek, hogy ha szeretnének van aki csinál. Nekünk apa csinálta :) másnak nem csinál :lol:

Edi!
Én is tervbe vettem, hogy megcsinálom, de nem kaptam még csak karika kekszet. Majd megnézemm a tescoba is.

Lívia!
Amikor eljöttem a munkából el se tudtam képzelni hgy én itthon fogok ülni 2 évet, most meg pont azt mondtam, hogy basszus de gyorsan elment még jó hogy jön a 2. és még maradhatok :) Lányok bevallom a sok gond ellenére imádok itthon lenni!!!

Mindenkinek szép napot! Mára nem esőt mondtak??? na nem mintha felrónám :D
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Erika,
nekem is lejött a 2 tányérról a festék, majd írok a Terinek.
Szerintem nem jól égették ki. Évi, veletek mi van tányérügyileg? :)

Gangi,
Tegnap este írtam a csajnak, te is rajta voltál a levélen.
ÉN IS ITTHON AKAROK MARADNI!!!! :) :)
Voltam a plázában tegnap és megnéztem a játékboltban a Thomas-os duplót, és sajnos a sima Percy-s volt, a nagy szett amit szeretnék olyan nem. :( Nem is nagyon tudták miről beszélek, így marad a netes vásárlás. :( De már megvan ezt kapja a kisördög.

Ági,
érdekes amiket leírtál. Biztos egyszerűbb az élet ott kint. Mondjuk azért sok negatívot is lehet hallani - lásd lövöldözések, bűnözés stb. De a megélhetés biztos-biztos hogy sokkal könnyebb. Érdekes az nekem több ismerősöm is kintvan, de ők azt mondják hogy az amerikaiak nagyon igénytelenek és iszonyatosan buták is. De gondolom ezt embere válogatja, hiszen itthon is van rengeteg hülye ember! Tényleg kimennétek? Mondjuk ha az egész család megy az új jó.

Edi,
a Steinberger ribizlilét a Tescos gyógynövényboltban lehet kapni, én most voltam tegnap délelőtt és rendeltem a Máténak ugyanilyet Sb... levet csak multi-gyümölcslevet kifejezetten gyerekeknek. Vmi 10-12 féle vitamin van benne. Megnéztem a grépfruit mag cseppet is, te Angi hááát az baromi dráááága! :) :) de ha kell akkor ugyis megveszem :)
A kekszes süti finom nagyon már én is megcsináltam az előző héten, és nagy sikere volt!!!!! Köszi Erika!

Anikó,
a falfestés nekem nagyon tetszik, gondolkodtam is rajta a nyáron, hogy a Máténak befestek a szobájába egy Thomas-t, de aztán rájöttem hogy már túl sok a mesefigura, így zsúfolt lenne.
Szerintem biztosan van rá kereslet. legalábbis a babaszobán is sokan hírdetik! Próbáld meg te is ott, meg a védőnői rendelőkben, biztosan lesz megrendelésed!

Ma jó hírt kaptam, 1 hét múlva elmegyünk 5 napra wellness-elni Sárvárra. Ez is ma Máté ajándékának a része lesz, már tök várom. :wink: :wink:

na mentem dögleni egy kicsit. Egész délelőtt rohangáltam mint a hülye.
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsanka!
Igen nagyon drága a csepp, de ha azt nézed hogy csak akkor adod amikor beteg és akkor is csak napi 10 cseppet az úgy már annyira nem is vészes. A miénk amit 1 évvel ezelőtt vettem az most van csak fogyóban és úgy hogyha mi is betegek voltunk mi is ittuk.
Ezt a SB... levet én is ihatom? mármint kismamák? mennyibe kerül?

Ma 6kor megébredt a kisfiam :( ami annyira nem is volt rossz hisz kipróbáltam, hogy alszik e így du hát asszem az a baj hogy túl sokat alszik éjjel, mert már 12.15kor laudt úgyhogy Ő bújt be az ágyba ebéd után eszébe se volt azt mondani, hogy nem alszom. Szóval arra jutottam, hogy fél7kor kelünk megpróbálom először ezt aztán ha nem elég 6kor :shock: mintha melóba mennék :lol: A mai napounk így hogy korán kelt sokkal jobb volt, du aludt 2 órát és este is 1/4-1/2 9kor már aludt.

Mindenkinek kellemes estét és szép hétvégét!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Angi,
az Sb levet szerintem te is ihatod, de azért nézzél utána. A neten is rajta van mindenféle gyógynövényboltban lehet kapni. Keress rá a yahoo.-n.
A csaj írt átlőttem a levelet.

Csak ennyi mert megyünk este Mórra a bornapokra, és készülödünk.
Ja a jó hír, ma kaptunk végre Máténak cipőt - jó drágán - nem is túl szép, de 4 cipőboltban ez az egyetlen ment rá a lábára. :twisted: hrrrr..

na csáo
jó hétvégét mindenkinek
puszi
Zsaniék

Kép

Kép
zsanka

Hú de sokat írtatok!

Edit!
Ne haragudj, de nem olvastalak, így a oiros napernyőt sem látam, amúgy a megyeribe szoktam menni!
Olyan jó lenne összejönni amíg nincs vizsgaidőszakom! :cry:
És bizony szemüveges akartam lenni, sőt még most is, de most ha már felveszem a szemgépemet, érzem, hogy roszabb, mint az egyetemen, ebből gondolom, hogy visszaállt a szemem! Mindíg aztimádtam, hogy mivel nem volt erős a szemcsim, akkor vetem le, amikor akartam, és fordítva, és így megváltoztathattam az arcomt, a kinézetemet. Én bevallom nőiesnek is tertom, de oersze nem a szocófekete és nem a sötét szögletes, túl komoly szemüvegeket.

Anikó!
Animációs-film rajzoló? Miket meg nem tud az ember? És ebből is élsz? Amúgy nagyon jó ötletnek tertom, de nálunk a leendő gyerkőcszoba osb lapos, azt nem akarom összerajzolni, a mostaniból pedig nappali lesz, bár az még odébb van! Mit gondoltál, mennyiért csinálnál meg egy 2 négyzetméteres falat?

Erika! Jobbulást neked! Képzeld, az egyetemen anno nem volt időm nézni t-t, és mikor hazajöttem, és néztem a sorozatokat, minden bajom volt, én is hülyeségeket álmodtam zsinórban, úgyhogy elképzelhető, hogy Viki is ezért nem aludt! Amúgy szerintem nincs azzal semmi baj, ha magad mellé veszed! Nálam a nagy 8 hónapostól 4 és fél éves koráig mallattünk aludt, a kicsi más, ő cska reggel 5-től kéredzkedik mellénk.

Angi!
Igen-igen, én is akarok még itthon maradni! :D :P Der azért terveim is vannak a munkával kapcsolatosan!Bár egy kicsit félek visszamenni! :)

Zsani!
Sárvár! :D :D :D :D :D :D :D :D :D Az jó lesz biztosan!

Képzeljétek el, a párom még 10 éve aktívan íjászkodott, és mostanság arra az elhatározásra jutott, hogy megint elfog járni edzésekre. A Csabim annyira akarta látni, hogy lő apa, hogy elkísértük, erre az edző elővett neki is és Ákosnak is egy -egy íjat, és elkezdte tanítan őket!
Ákos a maga sedre, pici módján lőtt, és mondta, hogy : Én, én, míg Csaqbi tök ügyes volt , szép tartása van, és bele is talált a közepébe magától. Most akar menni minden hétfőn, remélem lesz is, marad is ebből valami, mert jó lenne nagyon! Végre megtalálná azt, ami érdekli.
NA megyek!

KépKép
Kép
siprozi

Bocs a sok hibáért! :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép
siprozi

Sajnos nem jó híreim vannak, megint… :cry:
Már teljesen jól voltunk, mentünk 02-án kedden kontrollra Bp-re a János kórházba a gégészetre.
Egyedül vezettem a pályán Réka hátul volt bekötve. Elbóbiskolt kb. reggel 8 körül. Majd hirtelen felkiáltott, megfeszült, arra gondoltam rosszat álmodott arra riadt fel, megsimiztem, aludjon tovább, aztán később hányt is egy picit, félreálltam megtörölni. Megérkeztünk a kórházba, kicsit nyűgös volt, hányt megint. A vizsgálaton rendben volt, gyógyult a sebe, bár még mindig ugyanúgy horkol, horkant, éjjel álmában. Kicsit még hurutos lehet, és még nem telt el 3 hét a műtét óta, stb…

Visszaültünk az autóba, kb. 200 métert haladtunk a kórháztól, kezdett elbóbiskolni, amikor megint felkiáltott eltorzult arccal, végtagjait megfeszítette merevgörcsszerűen kb. fél percig, majd eszméletét vesztette, szemei fennakadtak, nem lélegzett, hiába ráztam az első ülésről hátranyúlva. Azt hittem meghalt! Kiraktam az elakadás jelzőt. Hátramentem kikaptam az ülésből, ráztam, hányt egyet és már vett levegőt, de ájult volt. Volt akik megálltak és kérdezték mit segíthetnek. Visszaraktam a kocsiba, megfordultam a kocsival, félreálltam, megkérdeztem telefonon a dokinőt, hova vigyem. Vissza a legközelebbi kórházba, leparkoltam az épület előtt, kivettem az ölembe vittem be, a folyosón egy nővér rögtön kérdezte mi van, bevitt egy kezelőbe, majd a doktornő rögtön felvitt minket a gyerekosztályra (ott ahol már voltunk és a gégészeti kórtermek is voltak), leraktam egy gyerekágyba, ekkor tért rendesen magához. Kb. fél óra volt a roham óta. Pont vizsgálta a doktornő és kikérdezett, mikor újra jött egy merevgörcs roham, ekkor kapott görcsoldó kúpot, majd nehezen reagált rá, hányt és újra jött egy roham. Iszonyú volt, 4-en állták körül az ágyát, ketten még az ajtóban majd elvitték a kezelőbe hogy injekciót is adjanak neki, de tudtam, hogy jó kezekben van már itt a kórházban. Stabilizálták az állapotát, kapott az ujjára csipogót, kapott infúziót, mert még többször hányt, majd aludt egy nagyot, közben telefonáltam Andrásnak, aki otthagyta a munkáját, hazament majd motorral 20 perc alatt felért a kórházba (szerintem 180 alatt nem jött sehol sem). Déltől már semmi baja nem volt felkelt, de még negyed óránként ránéztek, nekem vele kellett maradom és szólni ha gond van. Az infúzió egész éjjelre maradt, kaptunk egy mama-baba szobát, de égve kellett hagyni a lámpát és éjjel is 2 óránként ellenőrizték, szerencsére ő végig aludt. Valószínűsítették hogy epilepsziás görcse volt, ami ha ennyire sűrűn jönnek halálos is lehet. Nem kezdték meg a neurológiai kivizsgálását, mert nekünk az I. klinikán van a dr. Farkas a kezelőorvosunk, hanem másnap szerdán reggel kértek mentős, doktori felügyeletes átszállítást.

Délelőtt 10-től este 7-ig vártuk a mentőt. !!!!!!!!! Kint a folyosón délután mert a szobák ágyak tele voltak. Este 8 volt mire felvettek minket és ágyat kaptunk az I.-es gyerekklinikán a neurológiai osztályon. Tele volt az osztály, az anyukáknak csak szék jutott.
Este 10-ig ben voltam, majd egy barátunknál aludtam 5-ig és irány a kórház... Éjjel végig aludt itt is.

Csütin a Farkas elvégeztette az alapvető dolgokat és sajnos az EEG vizsgálat, ami májusban még negatív volt, most sajnos már pozitív lett. Tehát bármikor jöhet újabb roham.
Megkezdődött a kivizsgálás mi válthatta ki.
Elsősorban az a születéskori oxigénhiányra vezethető vissza (80% hogy ez), de a többi lehetőséget (15% anyagcserehiány, 5 % egyéb pl. trauma gyógyszer v. műtét után) is ki kell vizsgálni.
Van rá eslősegély csomag, amit ilyenkor a popsiba végbélbe kell adni és remélni, hogy ok lesz minden.
Szerintünk ez rizikós, mert mi van ha bénán adom be, miközben esetleg hány újabb roham jön, akkor megfulladhat és ráadásul egy ilyen roham nem tesz jót a szervezetnek sem...
Ezért mi a másik lehetőséget választottuk: gyógyszeres kezelést, amit állandóan szedni kell, esetleg évek múltán elhagyható.

Hétvégére így hazajöhettünk, de a gyógyszerbeállítás még jövő héten folytatódik és agyvizet is vesznek majd ami bővebb infót adhat a fehérjeállomány jelintenzitásáról is. (ez után 48 órát feküdnie kell)

Hát ennyi...
Holnap megyünk be reggel újra, én megint az ismerősöknél alszom majd, miután ő már elaludt.
Különben teljesen jól van, talán kissé még hurutos maradt... de jól bírja a kiképzést.

Szorítsatok!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike!

Húúúú! Nem semmi, szinte szóhoz se jutok, a hideg is kirázott!Ez kemény, komolyan. Egymás után ennyi roham, elég jól bírtad a sarat ott a forgalomban, kórházban... Utána nem jött ki rajtad a pániktól a bőgés? Csoda hogy megmaradt a hidegvéred!
Agyvizet venni, te jó ég, gondolom micsoda tortúra lesz!
Roli meg most kénytelen nélkülözni. Nehéz időszak jön, úgyhogy kitartás és sok-sok ++++++++++++++++ energiát küldök! Legyen minden oks és ne legyen ilyen roham többet, azt kívánom!
Azért elég fura, hogy eddig sosem volt, tényleg lehet, hogy tudta, hogy a kórházba mentek és azért jött elő, vagy....? Nehéz lehet most Nektek.
Amikor ájult, akkor nem is kap levegőt? Bocs, a sok hülye kérdésért, meg lehet, hogy nem is tudsz jönni most egy darabig...
Minden jót mégegyszer!

lola77

Cirmike!

Te jó ég!... Azt hittem túl vagytok mindenen, de ez nagyon szörnyű, mi történt! :cry: Nagyon szorítok, nagyon erő pici Réka! Nem is tudom mit mondjak, stramm csaj vagy, én tök pánikba este volna már!
Csak hogy megnyugodj. az unokabátyám is epilepsziás volt kiskorában, neki is gyógyszert kellett szednie, ami tinikorára elmúlasztott minden rohamot, akkor már nem kellett szedni neki! Viszont a szeme elég rossz, lehet a rohamoktól, bagy a gyógyszertől, mindenesetre szerintem jól választottatok! Azt írod amúgy jól van Réka, de mégis hogy viseli a rohamokat, nem ilyed meg, hogy mi történik vele?
Nagyon szorítok és tényleg gyógyuljatok meg! Légyszi!
MAjd imádkozom értetek! :oops:

KépKép
Kép
siprozi

Cirmike!

Tegnap este olvastalak azóta nem tudok felocsudni, olyan jó hogy nem estél pánikba büszke vagyok rád! a kisRékának sok-sok puszit küldünka kitartáshoz!
Egyszerűen többet nem tudok írni kész vagyok még most is tőle!

Angi

Kép
Kép
gangi

Cirmike!

Szóhoz sem jutok. Én nem tudom, mit is csináltam volna ilyen helyzetben. Remélem a gyógyszeres kezelés jó lesz. Sok gyógypuszi a Rékának.

Rozi!

Nem, sajnos, nem abból élek. Továbbtanulni sajna nem volt pénzem, és csak nappalin lehet + 5 év. Pesten a Pannónia filmstúdióban csináltam a sulit. Az ár négyzetméterenként 3000.- ft-tól lenne, attól függően, hogy milyen a figura (szín, festék, ...).

Kép
eagleszem

Cirmike!

teljesen ledöbbentem, és megijedtem. Nagyon ügyesen oldottad meg a helyzetet szerintem a legtöbben pánikba estünk volna!!!
Nagyon-nagyon sok puszit küdlünk nektek, Rékababa gyógyuljon meg minél előbb!!!!!! Kitartás!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsani

Kép

Kép
zsanka

CIRMIKE:

NAGYON-NAGYON SOK GYÓGYPUSZIT KÜLDÜNK RÉKÁNAK, nektek pedig sok erőt, kitartást!!!!!
Tényleg nagyon bátran és nyugodtan viselkedtél, ügyes vagy !!!!!!

hugodugo

Sziasztok

Hát mindent elfelejtettem amit akartam írni,ahogy olvastam Cirmikét.
Nagyon ügyi voltál,én ahogy olvastalak a bőgés kerülgetett komolyan mondom.Kitartást nektek, Rékának meg sok sok gyógypuszi.

Megyek is jók legyetek Üdv LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

Cirmike!
Huuh ,hát én tegnap este olvastam amit írtál,és megmondom őszintén én végig bőgtem ahogy olvastam.Balázs kérdi hogy mi van velem,mondtam neki hogy olvassa el,és hát férfi létére ő is kicsit megkönnyezte a dolgot...Nagyon ügyes talpraesett voltál!!!!Ma is nagyon sokat gondolok rátok!Amúgy én is hallottam olyan esetet ahol felnőtt korára kinőtte az epilepsziát,Rékánál is bizti ez lesz.
Ha tudsz jönni gyere és írd le mi van veletek,addig is mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hát most csak ennyi,mindenki legyen jó,
Ági

Kép

Kép
ági01

Cirmike!
Megdöbbenten olvastuk Gyurival soraidat. EZ szörnyű, azóta a mondataid járnak a fejemben! Nagyon ügyesen, talpraesetten megoldottad a helyzetet. Én ott ájultam volna el, nem tudom...
Kitartást és sok erőt kívánok! Rékának pedig sok-sok puszit!
Edit

Kép
Kép
edi78

Cirmike!

Nem jutok szóhoz én sem, csak mindenképpen meg akartam írni, hogy jobbulást kívánunk, és drukkolunk Nektek, Rékának sok puszit kűldünk!
Rena

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Cirmike!
Nem tudok semmi újat írni! Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Nagyon ügyesen helytálltál! Sok-sok erőt kívánunk és mihamarabbi gyógyulást Rékának!!!!!!!!!!

Kép

Én ma voltam az iskolai gyakorlatomon. Hát nem volt egy egyszerű menet! Nem irigylem a tanárokat! :? :shock: Hangyányit megfájdult a fejem :oops: Most gyorsan próbálok is róla írni,míg friss az élmény. Csütörtökön az óvodába megyek majd. Így két beadandóm lesz kész. Már csak 7marad hátra :roll:
Aztán jövök majd újra,ha tudok!
Jók legyetek!

Angi
angika

Angika!
Mesélj kérlek nekem agyakorlatodról és arról miket tanulsz, milyen beadandóid vannak! Engem tök érdekel!
TAnítási gyakorlaton voltál?
Nekem is kell menni, bár egy kicsit félek tőle, mert én eddig csak érettségi elötti kamaszokat tanítottam, azt sem tudom, hogy szóljak a picikhez!
Engem tök érdekel minden!
Amúgy én is pofizok, ahelyett, hogy jegyzőkönyveznék! :x
Ha mást nem priviben mesélj már, ne untassuk a többieket miattam!

Cirmike!
Kitartás! Sokat gomdolok rátok! Sok-sok gyógypuszi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Cirmike
nagyon sajnáljuk ami történt veletek,jobbulást Rékának neked meg kitartást kívánunk!!!!!!!!!!!
Küldök gyógyenergiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Talpraesett csaj vagy,hogy volt az adott pillanatban lélekjelenléted és nem pánikoltál be,ügyesen jártál el!!!!!!!!!!!!!
én nem is tudom,mit csináltam volna.... :roll:
Jobban vagytok már?
Az egyik ismerősöm is epilepsziás volt kiskorától,de 16éves korára úgymond kinőtte.

Edi
múltkor azt hiszem írtad,hogy valami falvédőt vagy takarót készítesz Katának,kész van már? :P megnézném :wink: :wink:
Kata szeme hogy van?

Lívia
rendeltél már a fakopáncsból?Mit mondtak lesz a megrendelt játékom?

Zsanka
megkaptad az e-mailemet? :wink:

Moncsi
hogy vagytok?

Lrita
van már netetek otthon?rég jártál köztünk.....

EDit73,Lillaka,Mnzsani,Smariza,Csanita
hol vagytok??????????,Nem csak olvasni,néha írni is lehet ám..... :lol: :lol:

Puszi:Erika

cseriviola

Sziasztok

Reninek így utólag boldog névnapot kívánunk.(bocsi h kicsit megkésve)

Erika
Írtam egy e mailt nekik ,egyenlőre érdeklődtem,de semmi választ nem kaptam.Az visszajött hogy megkapták a levelet,azóta semmi. Úgyhogy nem tudom, hogy most mi lesz. Várok még egy picit hátha,aztán majd meglátom.most a Lola által ajánlott toystore oldalról fogok rendelni Timinek szülinapi ajándékot.

Angika
Kitartást a sulihoz.Julcsi hogy viseli, hogy kevesebb időd van rá?És hogy ilyen beadandók vannak akkor az azt jelenti,hogy abból már vizsga nincs?Hány tantárgyad van?

Hogy most ilyen hűvösebb van délután,a többi gyerkőcnek is többször jön a pisi?Timit ha kint vagyunk akkor tök sürün kell pisiltetni,mert valahogy a hidegebben nem bírja annyira tartani. Csak félek nehogy megfázzon a kis popija.

Na mentem üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok,

Itthon vagyuk!!!!!!!!!!!!!!!
Teljesen jól van Réka, vidám mint volt.
Azóta sem volt rohama, de a gyógyszert szedi, bár lehet, hogy csak a trauma után jött ki ez az egész...
Jövő héten lesz szerdán kontroll. Meg eredménye az agyviznek...
Majd Pécsre is kell menni vérvételre, bizonyos anyagcsere vizsgálathoz, amit csak ott elemeznek az országban. (mert anyagcserezavar is előidézheti a rohamokat)
Az EEG-je jó volt tegnap.
Szerencsére az éjszakákat végigaludta a kórházban igy nyugodtan hagytam ott éjszakára (a nővérnek adatm pénzt hogy figyelje rendesen)
Jövő héttől megyünk már tornákra, most hétvégén pedig wellnesezni egyet, mert ránkfér a pihi, minden nap migrénes fejfájásom van, pedig sose volt...

Cirmike

UI: majd valamikor jövök részletesen is a jövő héten

Kép
[KépKép
cirmike77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?