Új privát üzeneted érkezett!

Jóóóóóóóóó reggelt!!!

Annyira nincs kedvem semmihez.....

Vicuska
Semmi probléma! Fáradt voltam, elég korán indítottam a napot. :? A lényeg, hogy megismerhettük egymást. :)
Hát, azt hiszem sikerült lefülelni a huncutkodó Titababát. :) Elsőre észrevette, hogy partizánkodok és elkezdte ütni. :lol: Hallottam, ahogy mocorog és forgolódik, iszonyú gyorsan ver a pici szíve!

Ani
Gratula a jó vizsgához!!!

Bessy
Köszi az aggódást, feltétlenül említem neki a dolgot. Tegnap a pocim legalja fájdogált, lehet, hogy tágulnak a csontjaim?! :?
Ma már nem fáj, de majd ezt is megemlítem neki. Már egy csomó kérdést írtam fel, amiről ki akarom faggatni. :)

Krixta
Miért kell a szuri?
Apasági nyiltakozás már megcsináltattuk, nekünk semmi extrát nem kellett vinni. Lehet, hogy azért, mert Bordányban csináltattuk és ott ismernek, mint a rossz pénzt. :lol:

Kata
Jól csinálod, néha én is ráfogom a Titababára, hogy miért eszek csokit. :D
Szerintem pont elég a pocid Geri bébinek. :)
Vendég

Hű, de gyorsan írtok, vagy csak én vagyok belassulva... :)

Vicuska
Ismét egy laptető. ;)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Krixta, Szilvi
A terheléses cukorvizsgálatnak rögtön meg lesz az eredménye, vagy azt is másnapra csinálják meg?

Krixta
A kiccsajnak választottatok nevet? Lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de ha jól láttam a tábliban is kislányként szerepel!?

Vicuska
Laptető! :wink: :lol:

Kata
Geri bébi biztos elfér, és rendesen nő a pocakodban! Csak rajtad semmi felesleg nincs, és így nem is lehet nagy a pocakod!

Andesz, Gabi
Merre vagytok? Ennyire lekötnek titeket a fiúk?

Nati
Ne vidd túlzásba a munkát, de én azt mondom, amíg nincs semmi ok arra, hogy otthon maradjál, addig menjél dolgozni. Lehetsz még otthon eleget a babóval! :wink:

Ani
Sült krumpli este nyolckor :wink: ? Bár ez érdekes, mert esténként van úgy, hogy megkívánok valamit, napközben meg szinte eszembe sem jut a kaja.

Kép
tand

Andi
Megvámolnak, megnézik az éhgyomori vércukrot (ez kb. fél óra), ha jó az eredmény, akkor kapod a cukros lötyit (a citromlé csodákra képes ;) ). Az eredményt a dokimnak küldték meg.
Vendég

Hű, kérdezni akartam, hogy a 4Ds UH kb. mennyi ideig tart?
Tegnap jelentkeztem a sziget utcába, 12 rugó.
:shock: :roll:
Vendég

Bocsi, de én még mindig a babakocsi témánál járok.

Gyakorló anyukák véleményét kérném ezekről a járgányokról:

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=298

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=316

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=310

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=193

Valami ilyesmiben gondolkodom!

Kép
tand

Sziasztok!

A minitalihoz jó szórakozást :D

Szilvi

Nekünk a 4d kb.10-15perces volt..akkor még csak 10rugó volt..aztán mondta egy ismerősöm hogy Dunaúlvárosba 40perc adnak egy nagy képet kinyomtatva,meg a dvd-t...itt csak a cd-t kapod...azért ennyi pénzért több is járhatna szerintem.
Az apaságit azért csak most csináltatjuk mert nem lehet 30napnál régebbi (ez is akkora baromság)...nekem el kell mennem hajadonsági papírért..aztán dokihoz igazolásért és aztán mehetünk a gyámügyre..mázlista vagy hogy ilyen egyszerűen elintézted!:wink:

Tand
Másnapra lesz cukor eredméyn nekem a diabetológiára küldték mert én onnan kaptam beutalót..az éhgyomri nekem is nagyon jó volt csak aztán lett marha magas a cukros víz után...én is raktam bele citromlevet úgy ihatóbb...te is úgy idd majd de ott úgyis mondani fogják!Kitartás az ott ücsörgéshez!

Kata
Szerintem nagyon szép a pocid..(tuti nem csíkos mint nekem)..nem olyan hatalmas de olyan szép formás ahogy a többiek is írták...de ez függ attól is ki mennyire hízékony,hova hízik..szerintem az én pocimon van egy kis zsírocska is..a tiéden meg csak a baba látszik!

Név

Nincs még nevünk sajna szó volt a Martináról is hogy megvicceljük a Krisztiéket de mondta a párom hogy nem is olyan rossz név...de nem döntöttük még el mert annyi minden intéznivaló van,megvan a Hitelünk is végre átutaltál és most jön az átjelentkezés,átírások stb.Remélem addig lesz nevünk..

Fragmin
Véralvadás gátló..eddig az aspirin protectet kellett szednem de azt már ilyenkor nem szabad és ezért kell szúrnom magam..nem bírom megszokni sajna de ez is a babáért van szóval nem nyavalygok.A Krisztinek is kellett anno...nálam azért mert az előző babánál vérrög okozta a bajt a köldökzsinórban de azt mondta a doki hogy akinél volt ilyen tragédia alapból szedet/szurat vele váralvadás gátlót.

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Szilvi
Nekem kb 10-12 perces a DVD, amit kaptam. Egyébként én novemberben voltam, akkor még csak 10.000,- Ft volt.

Kép
tand

Hű, mennyit írtatok. De jól is jártam, mert legalább, meg tudtam egy-két dolgot. Pl. a Fregaminról. Én biztos nem tudnám magamat megszúrni. minden elismerésem Krixtának! És ma van Martina nap!! Szép név. Az én férjecskémnek is ez a top.

Kata! Szerintem is szép a pocid. Tényleg olyan formás.

Vicuska! Ezek a laptetők mostmár biztos nem véletlenek!! :)

Szilvi! a Sziget utcába pontosan hova mész? A 4D-t hányadik hónapban lehet megnézni? Vagy mikor ajánlott?

Ani! :) Én még azt sem tudom, hogy fiúcska vagy lány, de már most ráfogom, hogy ő éhes.

Valaki írta, hogy ne menjek még oviba. Hát nem megyek, majd csak február 20-án leghamarabb. Akkor leszek 12hetes.
Jó itthon.
Szerintetek az lehetséges, hogy egy ici picit már láthatom a pocim? Vagy csak ennyire sok ennit kíván a babó? :D

Vikike, Gabi, Andesz hol vagytok???
n.k.ildi

Krixta, Andi
Köszi az UH infókat.
Sokat romlott a forint azóta. :D

Krixta
Hmm... Nekem azt mondta az anyakönyvvezető, hogy bármikor megcsináltathatjuk, nincs "érvényességi időhöz" kötve.... Az orvosi igazolás alapján töltik ki, abban az időintervallumban nem hinném, hogy még a kistesó is beleférne. :lol:
Sajnálom a szúrkapiszkát. :( Nem tudom, hogy én lennék-e ennyire mazohista, hogy böködjem magam...

Andi
Szép babakocsikat nézegettél... Tudnék csemegézni...

Ildi
Sziget u. 4., www.ddgroup.hu
Mikor ajánlott? Hát nem tudom... Elég eltérőeket olvastam a 12. héttől kezdve a huszonakárhányig...
Nekem is elég korán elkezdett kerekedni a pocim. 12. hetesen már nem jött rám semmi, csak a kismaminaci.
Vendég

Ildi! A 4D-s uh-ra szerintem a 26-30.hét között érdemes menni. Akkor már szépen látszik mindene, kb 1kg körül van. Mi a 27.héten voltunk, nekünk akkor volt 1114gramm Martinka.
Vendég

Képzeljétek Martinka elaludt a játszószőnyegen és horkol! Kész férfi! Vagy tiszta apja? :D :D :D
Vendég

Ani! Én is garulálok a jó eredményedhez, ügyesek voltatok Ronival.

Kata! Hogy neked is mekkora pocid van már! Már nagyon izgulok értetek és kiváncsi vagyok melyikőtök szül előbb.

Tand! Jók a babakocsik, amiket kinéztél. Hát én sem tudnék közülük választani. Várjuk a pocifotókat és a szekrényről is.

Vicuska! Ennyi laptetőőőőőőőőőőő!!! Grat a tüszőcskéidnek, remélem hamarosan te is zebrás teszttel jössz! Drukkolok nadon!

Most lépek főzni, bocsi akinek nem írtam, majd még jövök!

Addig is pusszantás mindenkinek!
Vendég

Pocakméret! Nekem már 10 hetesen nem volt jó semmilyen ruha, csak kismama naci! Bár mindig azzal szekáltak, hogy olyan sovány vagyok, hogyha lenyelek ez cseresznyemagot, az is meglátszik rajtam.

Ezek tavalyi képek, az elsőn 10 hetes voltam, a másodikon 13 hetes.
Kép

Kép
Vendég

Ildi
http://www.babaszoba.hu/topics/9month?B ... 6-D28B9F11
Itt sok okos dolog van és vannak fent 4Ds képek is. :)
Vendég

Chrissyy
Martin bébi horkol?! Nem korai még egy kicsit? Vagy gyorsan tanul. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szilvi! Hát nem tudom,hogy korai-e vagy sem, de már nem először fordult elő.
Most nézem, nincs két hét és te is 100nap alatt leszel! Hogy rohan az idő!!!
Vendég

Most nézegettem a terhességkövetőt, nemsokára átlépek a 3. trimeszterbe.... Mintha most lett volna 2 csíkom.... :)
Vendég

Szijasztok!!!!!!!!! :lol:

Szilvi!
de jó!tényleg hallottad??? 8) elképzellek,ahogy egész nap a füleden lóg a fonendoszkóp és hallgatózol :D

Chrissy!
micsoda pocakfotók már így az elején! :P

én lemaradtam a minitaliról a kórházban,mert már 9-re hívott be RL és nem akartam még 1 órát várni ott :( bocsi Kata és Judy! :D
de egy barátnőmmel meg pont találkoztam,hétfőre volt kiírva,most naponta kell járnia nst-re,2 ujjnyira(vagy centire? :shock: )van kitágulva.szegény már nagyon szeretne szülni :roll: :D

én köszönöm a drukkokat,jók voltatok!
baloldalt:1 db 14x12 mm,és 1 db 15x16 mm-s tüsző
jobbo.nincs domináns tüsző
méhnyh 6mm

RL kérdezte,hogy csináltam,hogy eltűntettem a tüszőket a jobb oldalról? tanítsam meg! mondtam,baloldalra adtam a szurikat
a méhnyh nem túl vastag,2 nap alatt semmit nem nőtt de azt mondta,majd még nőni fog(a tüszőknek is jobban kellett volna nőnie azért... )
de azért ő is én is örülünk nagyon
azt mondta kuncogva,ebből még ikrek is lkehetnek,ha a kisebbik is belehúz :wink:

péntek reggel kell mennem újra,szegény pénteken pedig szabin van,de bejön :shock: :? a hétvégéjét úgyis elb....m :oops: :lol:
--------------------------------------------------------------------------------
Vendég

Vicuska! Úgy legyen, legyenek ikrek!
Köszi a pocakdicsit, mindjárt megkeresem az utolsót, ami azon a héten készült, mikor szültem.
Vendég

Vicuska
Elég viccesen festettem, még jó, hogy senki nem látta. :D
Ma is hallgatózni fogok, olyan jó. :)
Drukk a barátnődnek! Frontok jönnek-mennek, majd kicsalogatja a bébit. :)
RL milyen rendes, hogy még a szabiját is feláldozza... Biztos lesz eredménye. ;) :)
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok ám! :D
Judy,Kata!
Drukk az ultrahanghoz,és az nst-hez,én az első után pár nappal mentem szülni :wink: :D
Vicuska!
Neked is millio drukk,majd kérjük a jelentést a tüszőcskékről! :D
Tand!
Babakocsiügyben én azt tanácsolnám,hogy mindenképp olyat válasz,ami ujszülöttkortol jo!Az elsö kocsi volt ilyen,aminek a linkjét beraktad!Amugy mindegyik jól néz ki! :D
Vikike???? :roll:
Kata!
Szerintem nagyon formás a pocakod,és képzeld,velünk szemben a csajszi,elöttem szült 4 nappal,tök kicsi pocakja volt,és 4.60 kg-os babát szült!!! :shock:
Kriszta!
Köszi a választ,azt hiszem tudom,melyik az a hamvasító :)
Chrissy!
Neked mennyit eszik Martinka?
Elég a tejed?
Nati!Vigyázz Mütyürkére!Pihizz sokat! :D
Ildi!
Szerintem már láthatod magadon!!! :D
Lányok képzeljétek,az elöbb volt egy privát hívásom!
Majd összesza......tam magam,a szívem a torkomban dobogott!
De hálisten a BB Bankbol volt egy nő! :D
De tök mindegy,mert ugye ugyis levelet várok!!! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

A szétrepedt pocakomat ne nézzétek!
Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocs,hogy így eltűntem.Apa délutános ezért nem jövök annyira délelőtt.A délután meg hamar elszáll.Tegnap is nagyot sétáltunk,meg mostmár egyre többet van fenn a picur is.
Olvastalak benneteket,de igazából nem nagyon tudtam megjegyezni a dolgokat,ezért nem írok senkinek.Majd most megpróbálok csatlakozni a témához.
Puszika
Vendég

Vicuska!
Drukk az ikrekhez!!!
De ha mégsem,egy bébivel is megelégszel szerintem! :lol:
Gratula a jo eredményhez!!!!

KépKép
KépKép
andesz78

Vicuska
Ez a sok laptető..mondom én hogy ikrek lesznek...:)

Szilvi
Én is azt hittem milyen lassan fog menni az idő Krisztinek folyton nyavalyogtam aztán tessék még pár hét és..:)

Ildi
Uh-ra szerintem is 26tól érdemes menni..legalábbis nekem ezt mondta a dokim.Akkor jól látszik mindene, a kis vonásai...amikor mi voltunk végigbőgtem mert annyira fel lehetett ismerni az aoukája vonásait az arcocskáján..hú de várom már hogy kibújjon!:)

Pocakméretről
még mindig ugyanazt mondom..mindenkinek szép,mindenkinek más..nem kell máshoz hasonlítgatni mert mindenkinek más az alakja...nekem nagyon tetszik a Kata pocakja amúgy....a lényeg hogy odabennt a babák jól vannak!:)

Képzeljétek az előbb lehajoltam egy kicsit és olyan rossz érzésem volt mintha reccsent volna valami..(remélem csak a nadrágom volt) rögtön elővettem a szívhangvizsgálót hogy megnézzem jól van-e a baba...szerencsére dobog a kis szíve rendesen...úgy megijdetem hogy neki reccsent ott valamije..tudom már tiszta bolond vagyok..:)
Vendég

Chrissy!
Van(volt) ám pocak!!!! :lol:
Nekem is nagyon megrepedt a bőröm! :?
Szia Hugi!!! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Gabi
Én is arra gyúrok hogy elmegyek Schwarzihoz Nst-re aztán pár nap és jöhet a baba!:)
Örülök hogy jól vagytok!!

Andesz

Ne izgulj nem lesz semmi gond...:)
Majd áruld el nekem is melyik az a hamvasító..csak egyet lehet kapni amúgy de az sampon a Schwarzkopfos de a fodrász nem ezzel csinálta...a jövőhéten kikérdezem!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi csak gyorsan Vicuskának és Andesznak, aztán du. a többieknek is.

Vicuska, könnnybe lábadt a szemem amikor olvastam írásod. Jaj topicunk ikrei..... szeretném már kiírni. Nagyon drukkolok!!!!!

Andesz, huuuu, megijedtem én is fél percre, még Roni is jelezte hogy izgul (nagyot fordult). Millió drukk.

Na pusza, du. jövök (ma elmarad a suli, beteg a tanár)

madiani

Andesz
Ha baj lenne, akkor szerintem már hívtak volna. Nemsokára befut a levél a jó hírrel. :)

Chrissyy
Mekkora pocak!!! :shock: Bár szülés után se volt picike...

Krixta
Még tudsz hajolni? Nekem egyre nehezebben megy. Lassan nem bírom felhúzni a zoknim. :)
A nacidat nézd meg, nehogy kínos meglepi érjen. :)

Gabi
Semmi gond, jól ismerem a délutános műszakot. :)
Vendég

Szia Nővérkém!
Nem rég kelltem,bealudtam Noellel!Ma lustizok azszem és nem csinálok itthon semmit:wink:

Kriszta!
Ne parázz nem lesz semmi gond!
Örülök,hogy az angyalkák segítettek a malackádon,most már,hogy jobban van,vígan hancúrozhat megint a lánymalaccal :wink:

Vicuska!
Nagyon drukkolok!!!!

(A picasaweb-en meg tudjátok nézni,hogy alakult a pocakom a terhesség alatt.)
Vendég

Szilvi
Az túlzás hogy letudok hajolni de igyekeztem óvatosan lehajolni a malackához...
A nadrágom rendben :roll: ,akkor már csak nálam reccsenhetett valami...
Azért tudok hülyeségeket írni.

Kriszti

Én láttam élőben a pocakod anno..:)

Na megyek főzni valamit..szerintem holnapra hagyom a hajadonságit... :roll:
Vendég

Kriszta!
A neve AZUR hamvasító!Nekünk van is itthon,mert multkor vettem a nagykerbe anyunak!Ebből csepegtetni kell!Én erre gondolok! :wink:
A hajolgatással,meg csak tessék vigyázni!!!
Én mindíg elöbb legugoltam!

KépKép
KépKép
andesz78

Kriszta,én nem voltam NST-n,csütörtökön szültem és kedden lett volna az első.De Ti azért várjátok meg legalább az első NST-t aztán jöhet a bébi.
Vendég

Andesz!
Bencus mit csinál?Küldhetnéd a tappancs fotót :lol:
Vendég

Hugi!
Bencus nagyon ügyi volt éjjel,fél 9kor elaludt,1 ora körül nyöszörgött,elfogadta a cumit,és fél 4ig nyomta a szunyát,anyukájával együtt!!! :lol: Akkor is kb fél órát volt fenn,amíg szopizott!
Szilvi!
Én is pont ezen gondolkoztam,hogyha baj lett volna,már kaptam volna a hívást!!!

KépKép
KépKép
andesz78

Vicuska
Nagyon jó hírrel jöttél! Mennek továbbra is a drukkok és akkor tuti, hogy ikrek :lol: :wink: !

Andesz
Egy kicsit parásan kezdted leírni a telefonhívást! De hát szerencsére jól végződött! Na meg különben is, majd amikor írod, hogy megkaptad a levelet! :wink:
A babakocsinál nem az a lényeg újszülött korban, hogy vízszintesig dönthető legyen? Vagy mire gondoltál?

Krixta
Szerintem teljesen érthető, ha izgulsz a baba miatt. Inkább bizonyosodj mindig meg róla, hogy vele minden oké, nehogy késő legyen, és akkor már baj van! Vigyázz magadra!

Kép
tand

Kriszta!
Én írtam az NST-t!
Gabi! :lol: :lol: :lol:
Bence most alszik!
Lányok,Gabinak nagyon tetszik Bence lábacskája,mert ilyen kis puffancs ujjacskái vannak!Majd lefotozom!!!
Tényleg vicces! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Andi!
Igen,az fontos,meg az is hogy legyen zárt,téliesíthető,de amikor veszed,úgyis megmutogatják,és elmondják,melyik jó ujszülött kortol!

KépKép
KépKép
andesz78

Egy picit nem figyelek és mindjárt teleírjátok az oldalt. :)

Krixta
Biztos hallottad a reccsenést? Lehet, hogy a derekad volt... Múltkor azt hittem, hogy emesét kaptam, de persze nem jött. Szerintem álmodtam... :?

Nálunk most azon izgulnak, hogy Titababa örökli-e a Dudás-lábujjat. :) Nagyapám, apukám és a húgom jobb láb második és harmadik lábujja félig össze van nőve. Kérdés, hogy megy-e tovább. :)
Vendég

Andesz,Gabi
Ezekszerint az agyamban reccsent valami..ne haragudjatok! :oops:
A hamvasítót köszi Andesz majd én is megnézem!(annyit mondott a fodrász csaj hogy régen betiltották de most újra lehet kapni)
Vendég

Kriszta!
Nincs semmi!!! :lol:
Addig jó,amíg ott reccsen!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz! Nem tudom mennyit eszik Martin, de gondolom elég neki, mert nem sír utána, hogy kér még. Kéne vennem elemet a mérlegbe, néha kiváncsiságból megnézném mennyit szopik.

Szilvi! Kell pár hét szülés után, hogy visszamenjek az a nagy pocak. Én is úgy néztem ki, mint egy félidős kismama. Most meg lötyögnek rajtam a ruháim, már mínuszba vagyok 1-2 kg-val.

Én két nst-n voltam, de a második utáni napon meg is szültem este.
Vendég

Jó, hogy szóba került a mérleg. Tényleg kell ez a ketyere otthonra? Apa azzal rémisztget, hogy méricskélni kell, hogy mennyit evett, kellő mértékben hízik-e... Nekem semmi kedvem ilyennel idegelni magam.....
Vendég

Kata és Judy merre járhatnak?!
Vendég

Andesz!
Bencus,tényleg nagyon ügyi volt az este.Nálunk apa felborította a rendet,mikor fél éjfélkor hazaért felébresztett minket a gyereket is meg engem is,hogy szívjuk le az orrát mert nagyong szörcsög,amúgy 2 körül szokott kellni.Na így most 3-kor is meg 6-kor is fent kellett vele lenni.
Szurira mikor mentek?

Chrissyy!
De jó Neked,hjogy már mínuszba van a súllyod!
Vendég

Macika!
Nem fontos mérned.Hetente úgyis megmérik a védőben.Én sem akartam ezzel idegelni magam,így nem is volt mérlegünk.Időnként kiváncsiságból a digitális konyhamérlegre tettünk egy tálcát,arra egy plédet és így mértük le.
Vendég

Gyorsan elzúzok egy ebédért, nehogy ne maradjon a lasagne-ból. :)
Vendég

Gabi! Nem is tudom, hogy jó-e, hogy mínuszba vagyok. Mikor apának mondom, hogy masszírozzon meg, mindig rámszól, hogy egyek még többet, mert a csontjaimat masszírozza. A hasam még nem ment vissza teljesen.

Szilvi! Nem fontos a mérleg, mi kaptuk kölcsön és az első pár hétbe mértük csak. Az első héten alig hízott, utána meg volt olyan, hogy fél kg-t egy hét alatt. Onnantól nem mérjük, mert láttuk rajta, hogy szépen gyarapodik.
Vendég

Ajjaj! Szilvi szavaival élve, ezt jól elszexuáltam!!! Bocsika!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?