2006.12.14 12:03
Szerző: kornéliusz
Tünde, szerinted van olyan, ismersz olyat, akinek az egész 10 hónap rózsaszín ködben telik el? Szerintem nincs ilyen. Gondolom, a hormonjainknak köszönhető, és aki nem vallja be, hogy voltak a terhesség alatt hangulatingadozásai, az szerintem magának is hazudik. Nyilván, tudatosan én is megpróbálom kontrollálni, de néha nehéz. Zitával más volt a terheséged?Épp a hétvégén kérdezte meg tőlem a sógornőm, aki februárban szült, hogy, na és, rádtört-e már a hiszti, mert neki volt, hogy a vége felé csak ült a kádban, és sírt. Hozzáteszem, egyáltalán nem az a "csak magammal foglalkozom" típus.
Meg a testi nyavalyák is jobban kínozhatnak minket. Jó, hogy Nálad hatnak a vízhajtók.
Mi az a Bricanil?
Hajni, én is benne vagyok , csak aztán valami iszonyú egyszerű módon írjátok le, hogyan kell csatlakozni, hogy én is képes legyek rá.
Ponger, bár nem tőlem kérdezted, de pont ugyanazt tapasztaltam az apa általi simizésekkor, mint Te. Mintha kisnyuszkó azt kérdezné, hát te meg ki vagy? nem téged szoktalak meg. Az enyém szerintem ilyenkor megijedt, úgy képzelem, bekucorodott a másik sarokba, megvárta, míg ez a papa nevezetű személy keze csalódottan távozik mama hasáról, visszajön a jól ismert kéz, és csak ezután kucorodott vissza, ilyenkor viszont szabályosan belecsücsült a mama kezébe.
Van vkinek olyan tapasztalata, hogy imádják, amikor erőteljes, körkörös mozdulatokkal simizzük a hátát/vagy a popóját/? Remélem, ez majd a kinti életben is beválik.
Szép nagy baba volt Benedek már 4 hónaposan is.
Nálad lesz a buli? Nagyon irigyellek Benneteket, de pont aznap lesz a férjem jó távol, kocsi nem lesz, így aztán lemaradok. Befértek?A Gyárvárosban kertes házban laktok? Régen sokat sétáltunk arra, mert mi meg az Édászban laktunk. Írtad, hogy sétáljak, hát fizikai munkában azért nincs hiány, mert most is a száraz leveleket gereblyéztem.
Szila, írj, mi volt nst-n, produkált-e Himaláját vagy inkább csak Kis Kárpátokot?
"tapasztalt" nst-sként viszont az a meglátásom, hogy ha a kívánt 6 mozgás megvan, ne engedjétek, hogy rázogassák a hasatokat! Tegnap 2 tanuló csajszi is ott volt, ők is nagyon kedvesek, figyelmesek voltak, de: nekem 12 mozgás jött össze úgy 20 perc alatt, erre ők mondták, produkáljunk még a végére, megfogta a hasimat és megrázta. Nem mondom, hogy durva volt, de a kisnyusz ezt nem szokta meg, és megint nagyon megijedhetett, mert elbújt, na, innentől kezdve mozgás nem is volt. Rázta volna még tovább, de én nem engedtem, úgy megsajnáltam Sárit.
Nóri, lehet, hogy félrenéztem, bocs. Meddig tart itt az uh? Mérték is vagy "csak" mozizás volt? /tudod, én nem itt voltam, azért kérdezem/