Sziasztok!
Gabó!
Gratulálok
Elfogysz
3 havonta kellett
Mi havonta jártunk. Megmérték, doki megnézte és felírta a popókrémet, testápolót, fürdetőt. Sose mondták hogy ne menjünk, még a legelején megkérdeztük hogy kell menni és azt mondták hogy havonta egy éves korig, meg doki is csak havi adagot ír fel a dolgokból
Király, mi mindent máshogy csináltunk eddig, oltás, tanácsadás
Na most már mi sem megyünk, csak a 15 hósra
Köszi az infót!
Nekem is fáj a fejem
Barbi!
Megy a drukk, bár szerintem már végeztetek
Naaaaaaaaaaaaa??
Zsuzsa!
Mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tesóka!
Ti mennyit aludtok
nagyon jó!
Mi nem alszunk, de már megszoktam
Szisz!
Ti is jó sokat alszotok
Nahát, ez az alvás érdekesre sikerült az éjjel...22.30-kor felkeltettem a Ricsit mert át kellett pelenkáznom mivel délután 2körül volt az utcsó peluscsere. Visszaaludt utána, de 22.45-re itthon volt apa és felkelt a Ricsi. Elmentek együtt fürödni és még virgonckodott egy ideig, pogácsáztak, ropiiztak. Éjfél körül aludt el aztán hajnalban megint felkelt, kitört rajta a pánik mert apa vette fel nem én, nekem wc-re kellett mennem sos
Ismét felébredt, nagy nehezen visszaaltattam és 7 után keltünk végleg fel. De azóta már a második alvás van, mert nagyon nyűgi
Bocsi, túl részletes lett
Niki!
Dehogynem talizunk, nemsoká lesz megint tali
Tessék mostmár szépen meggyógyulni!
Kajás nekünk is van, általában csak tőlem fogad el hamit, gondolom ehhez szokott hozzá...de van hogy pont tőlem nem kell
Mondjuk mi nem vagyunk mérvadóak, mert nem igazán megy az étkezés
Kigondolná, utál enni a Ricsi
Vagyis most minden fontosabb mint hogy leüljünk enni, ha lótifuti közben tömködheti a kaját semmi gond, de ha le kell ülni célzottan enni, na akkor van nemulass