Sziasztok!
Ezt 2 napja próbálom elküldeni, hátha most sikerül...
-------------------------------------------------------
Helló!
Vagyok, vagyok, de már komolyan, mentségeket sem akarom írni, mert úgy szégyenlem magam, hogy nem irogatok. Mindig olvasom, kivel mi a helyzet, de lusta vagyok írni. Meg az az igazság, csinálgatom az államvizsgára a przentációmat, úgyhogy mindig megideologizálom magamnak, hogy először azzal végeznem kell, majd csak utána irogatok a fórumra. Aztán persze az egész nagyon lassan halad és komolyan, már nagyon belefáradtam!
Tündér, a vizsgádhoz gratula!
Államvizsga június végefelé lesz, most még nem tanulok rá,mert úgyis elfelejteném. Megyünk nyaralni, oda vinni fogom magammal az egyik könyvemet, esténként sztem lesz időm a sulival foglalkozni, mert ugye ott nincsen net.
A doki által javasolt vérvételt nem csináltatom meg. Szabolcs (házidokink) is mondta, felesleges, szte se hormonbajom se cukrom sincsen és már én is lenyugodtam ezen a téren, nem vagyok hajlandó "betegnek" képzelni magam, egyszerűen elfogadom azt, hogy ezermillió más oka is lehetett, hogy most éppen nem lettem terhes. Az, hogy hosszúak a ciklusaim, na bumm, más is együtt él ezzel. Egy hónap próbálkozás után nem fogok a kardombadőlni.
Fibi, és tetszik az a ház, amire most van esély, hogy megveszitek? Fel kéne újítani esetleg, vagy pont olyan, amilyet szeretnétek?
Bea, sztem sem nézel ki 30valamennyinek! Szerencsés alkat vagy
Nem tudom, hogy mikor van a szülinapod, ha esetleg mi pont akkor nem lennénk itthon, akkor előre is BOLDOG SZÜLINAPOT!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Milyen tortád lesz? :O
Fibi, milyen "kivezetőszer"???
Noncsi sincsen most egészségileg a toppon, orrfolyás, köhécselés, nagyon nem örülök nek.
Na, most még legalább két sort írok a prezentációmba! :O
puszi:Ch.
---------------------------------
Más: jó, hogy végre fejlesztették a Babanetet, nagyon tetszik!
Tündér, gyógypuszik mennek Ilangnak! Szegényke.
Oviról még nincs hír, május végén, június elején lesz infó róla. Nálatok?
Gyereknap: mi sztem vagy a MillenárisParkba megyünk, vagy egy másik helyre, de nem jut most eszembe a neve, tiszta ciki... a Lágymányosi-hídnál van és nagyon jó programokat szerveznek oda.
Most rohanok pakolni, ezer dolgom van még és persze nem fejeztem be azt a nyamvadt prezentációmat sem még mindig.
puszi