Sziasztok újra!
Vére teljes a nyugalom.
Lilla, nem is tudom, hogy bírjátok az éjszakázásokat, estére úgy kikészülök néha, hogy csak beájulok az ágyba, reggel meg alig tudom összekotorni magam. Szerencsére nálunk ritkán fordult elő. Állítólag csak addig tart, míg rendesen el nem kezdenek szaladgálni, akkor már kifárasztják magukat is, nemcsak minket
.
Egy másik magyarázat szerint azért ébrednek fel állandóan, mert ebben a korban kezdenek el félni, hogy nem vagyunk melletük, és csak ellenőrizgetnek. És mi más lenne erre a legjobb, mint a cici? Nagyon jó, hogy még szoptathatsz, Mi kb 13 hónaposan hagytuk abba, mert nem kellett neki többet. azóta kakaóval kezdődik a nap, a cici csak arra kell néha, hogy megsimogassa.
Valószínű, nem oilvastam elég figyelmesen, mi baja van a szomszédotoknak? Addig értem, hogy "román kurva", régebben is említetted, de mi a fenéért nem tud élni hagyni másokat? Mi nem tetszik neki azon kívül, hogy a világon vagytok? Csak mert az ilyeneknek általában ez a bajuk. Mindig felmegy a cukrom az ilyentől, hiába tudom, hogy csak a primitívség beszél belőlük.
Szia Kriszta, örülök, hogy ránktaláltál. Az én fiókám holnap lesz 15 hónapos, nem sokkal járunk előttetek
Lencsike, veled mi van? Mintha nem láttam volna beírásodat, remélem, csak elfoglalt vagy és minden rendben van.
Farkas kész gyerek lett közben. Egyre kevésbé van babaformája
,majdnem mindenhova felmászik, ha egy pillanatra nem figyelek oda, biztos valami történik. Ma este pl. halálra rémített, mert megevett egy toboz-szelvénykét. Arra lettem figyelmes, hogy csuklóig szájában a keze és ökölődik. Megakadt a torkában, úgy kellett felpiszkáljam az ujjammal, míg le nem tudta nyelni. "Szerencsére" ordított, legalább a száját nem kellett szétfeszíteni.Ki nem lehetett szedni, már majdnem mentőt hívtam, mikor végre lement egy darab kétszersülttel. Egész nap esik-kel, a lába már mindenféle színben pompázik, a fején is mindig van egy-két búb.
Egy kis túlzással mondva elkezdett beszélni is, elég sokmindent megnevez, a szimpatikus szavakat próbálja utánozni. Érdekes dolgok sülnek ki belőle. Így lesz az építőkockából "teve", a telefonból "teveve", Nagyanyóból "Nene"stb...
Jobb lesz, ha abbahagyom mára, órákig tudnék gépelni, ha róla van szó. Ismerős a dolog
?
Na, jó éjszakát mindenkinek
Enikő