Edit! Ne vigyél /vegyél hálóinget, ugyanis nem veheted fel a sajátodat, csak a kórházit. Itthon meg tökmindegy, hogy szoptatsz. Akár félmeztelenül is lehetsz. Nekem van két spagettipántos, azokat is könnyű lehúzni. De mondjuk én éjszaka is melltartóban alszom, mert továbbra is sok tejem van. Bár most, hogy én is beteg vagyok, kicsit kevesebb, úgyhogy meg is ijedtem. Gyorsan bevertem vagy 4 csésze szoptatós teát, erre Lilinek megint elkezdett fájni a hasa. Úgyhogy most már le merem írni: a Laktoherb tejserkentő teától Lilinek fáj a hasa. Amúgy jól van, egyre ügyesebben veszi be a gyógyszert is, az orrszívás közben tegnap elaludt
.Tegnap vagy 4-5 órát sétáltunk vele 2 adagban, én már hulla voltam, ő meg aludt, vagy nézegetett.
. És este 8-tól hajnal 3-ig aludt!!!
. Aztán fél hétkor kelt fel
.
Amúgy pelustesztelési időszak van: a Pampers New Baby 2-es nem vált be, az 1-es még jó volt, ebből kifolyik a pisi. Vettünk Liberot és Huggiest is. Eddig mindkettő jónak tűnik, és olcsóbbak is, mint a Pampers.
Edit! Te, mint egészségügyis! (Én ezekhez nem nagyon értek, adminisztratíve vonalon mozogtam.) Az antibiotikumtól (amoxicillin) lehet hasmenése Lilinek? Mert eddig 2-3 naponta kakált, most naponta, naponta 2-szer, most hajnalban is sikerült, és az már egész híg volt. Máskor ilyen akkor volt, amikor túlzabálta magát. Most meg nem tudom eldönteni, hogy sokat evett, vagy a gyógyszer miatt.
Amúgy jól van, csak egy hangyányit nyűgösebb, mint szokott lenni, gondolom, amikor tele van az orra, vagy kiszárad a szája. Épp a kezét tömi a szájába, tapasztalatlan anyuka koromban ennek még beugrottam, és megetettem
. Semmi köze az éhséghez, majd ne hagyjátok magatokat átverni
.
Új mosógép?! Eni, ne is emlegesd! Megcsináltatni azt a q. kocsit, mosógéept, közben meg kiderült, hogy a mosdónk is el van repedve. Idénre konyhabútorcsere volt beütemezve, jövőre az új fürdőszoba, de úgy néz ki, hogy fel kell cserélni. Ja, pénzem még nincs rá!
. De apánk csak osztályvezető lett...Stratégiai ágazatban...Igaz, hogy még próbaidős... De csak nem rúgatja ki magát
.
Ja, szerintem Lili nemhogy vörös lesz, de egyre inkább úgy tűnik, hogy göndör is!
. Sok helyen, ahol hosszabb a haja, kunkorodik. Bár vörös szál csak egy-kettő van benne, de én nem bánnám. Apja vörös gyerek volt.
. Kis vörös démon.
.