Sziasztok!
Az élet az zajlik................
Úgy látszik,most valami füles járvány van,mert mindenki a fülére panaszkodik.(Lám Dávid apa
is)
Muszály műteni? Én úgy fosizok ezektől a műtétektől,mi a garancia arra ,hogy kevesebbszer fog begyulladni ezután? A mandula az éppen,ami felfogja a bacikat,nem?
Mondjuk tényleg rossz lehet neki,hogy ennyiszer begyullad,szegénykémnek.Sok sok gyógypuszikát küldök neki,neked pedig sok sok kitartást!
Nagyon jó volt az élménybeszámoló,egy kicsit legalább ott érezhettük magunkat a szülésnél,nem biztos,hogy megadatik (nekem például) még az életben,hogy egy ilyen eseményen részt vegyek.Szóval köszike,hogy megosztottad velünk!
Gratulálok a sógornődnek is! Vajon mi lehetett a gond,remélem nem komoly!
Olyan rossz ilyenekről hallani
Anita!
Én úgy néz ki,hogy elmegyek babaklubba,de csak akkor,ha nem esik az eső,mert sétálni akarok.
Mondjuk ,ma apa kocsijával mentem angolra,úgyhogy tessenek megdícsérni,mert ügyike voltam.
AZta!!!azt a kenyeret tényleg te sütötted??????
Olyan,mint a bolti.Milyen sütőd van?
Jöszz,akkor holnap?
Andi!
Igen az Istvánban szültem Dr. Fazekas Ferencnél,nem tudom mennyire ismered az ottani dokikat??!!
A következőket is ott akarom,persze,ha lesz egyáltalán
következő,már olyan bánatos vagyok,hogy nem akrodzik összejönni a dolog,pedig mindent megteszünk
Te kinél szültél?
Ja és nem volt választott szülésznőm,de a köv. akarok válsztani,a dokim úgy tudom a Schlenker Évával dolgozik szívesen együtt,én a Hajdú Barbaránál szültem.Neked volt?
Szurkolunk a vizsga miatt! Biztos sikerülni fog,fel a fejjel!!!!!!
Ügynök
Most mond meg!Nem normálisak!
Én mostanában a telefont szoktam félrerakni,míg Dávid alszik.Csak néha elfelejtem visszarakni,és van mikor este ötkor még tecnikai hibát jelez,még jó hogy van mobil is a világon.
Engem is mindig akkor kerestek,mikor a gyerek aludt,főleg a nyeremény utazásnak,és ilyen apró finomságoknak tudtam örülni,és persze annak,hogy Dávid felébredt tőle.
Tök,jó,hogy megismerkedtetek a Judival,bizto jó volt sétálni,olyan szép idők voltak.Mondjuk az nem valami,jó,hogy a park két szélén laktok
Képzeljétek,ma elgáncsoltam a Dávidot
Olyan szerencsétlenül botlott meg a lábamban,hogy beesett a szék alá,és leharapta a fél száját
Úgy vérzett szerencsétlennek,úgy sajnáltam.Apja már akarta vinni az ügyeletre,de sikerült elállítanom neki. Bekentem Betadinnal,aztán remélem,hogy gyorsan összeforr. Nem dagadt fel neki,csak van rajta egy luk,egy vágás szerű,remélem nem harapja ki vagy ilyenek.
Annyira bánt a dolog,nem tudok még egyre sem vigyázni,akkor minek nekem mégegy
Na pusszantás,akkor holnap valakivel talizok?
Akkor nem viszem a szalvétát,Nóra,cak a képeket,kinyomtattam vagy 8 darabot.Elég?
I.