Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Jelentem aláírtuk a szerződést. :D Tök jó.Június felé költözünk is.

Nóra!
Majd gyere mesélniKép
Anita

Kép

Kép
anita23

Ja és egy pár képKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Már meg is jöttem,a barátnőm nagyon ügyi voltKép
A lényeg:GERGÕ MEGSZÜLETETT 12 ÓRA 55-KOR 3420 GRAMMAL ÉS 56 CM-REL.
Naggggyon-naggggyon jó volt.Mostmár tuti dúla akarok lenniKép
Ja,és még a köldökzsinórt is én vághattam elKépKépKép
Egy gyors kép,majd később jövök:
Kép

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok csajok itt vagyok!
Apa vigyázz a Milánra addig megpróbálok mindenkinek írni.Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést.KépNagyon arik vagytok hogy gondoltatok rám.

Judi!
szia mi még nem taliztunk itt,de remélem majd fogunkKép

Ildikó!
Jó lett a táblázat nagyon ügyi vagyKépKöszönjük szépen az infókat!Hogy fiatal vagyokKépSajna van mikor nem érzem magam annak,sőt...Autóm nekem is volt külön de sajna mi is eladtuk mert anyagilag sok volt 2autó+ mindig apáét használtam és most hogy nincs meg már hiányzik egy külön kocsi hogy mehessek mindenfelé a Milánnal.Te párod se semmi hogy ilyen időbe motorozik és a fülének is jót teszKépApa is odavan a motorokért és van is neki és már alig várja hogy mehessem motorozni.Karácsonyra fiának is vett akus motort hogy majd jó lessz nekiKépAzért nem voltam eddig mert pesten voltunk vásárolni,védőnőnél,barátnőzni voltam(Ápr.6ra van kiírva)és nem volt időm semmire és itthon is el voltam maradva.Mikor meg jöttem volna nem volt jó a net.

Kriszti!
Szerintem is arik a csajok akik mazsoretteznekKépNem csodálom hogy a lányodnak is tetszik.

Szilvi!
Nem semmi hogy nem engedik nézzni a farsangotKépÉnis kíváncsi lennék a gyerekekre.Jók a képek amiket feltettél.Farsangi kép is és a hószobrok is .Ki ez az ügyi aki ilyet tud csinálni hóból?Gratulálok a diétához.Mennyit akarsz fogyni?Mozogsz is valamit vagy csak diétázol?

Anita!
Láttam nem Üllőn laksz.Bocsi hogy összekevertelek.Arik vagytok a képen amit feltettélKépMilánnak is vannak rossz napjai de csak ritkán.Ma este már olyan nyügös hogy csak üvölt és nem lehet vele mit kezdeni.Nagyon elfáradt a drágám mert fürödni voltunk az usziba:Jó lett a nyuszid is.Kisfiadnak bizti tetszikKépVettél ajándékot apának?MIt?

Nóra!
Milyen volt a gyerekekre vigyázzni?Köszi hogy hiányoltál.Ildinél leírtam merre voltam.Arik a képek amiket feltettél.Kisfiad is ari ahogy elaludt az ágyon.Milán is elaludt kaja közbeKépMilyen volt a szülés a barátnődnek?Te is bementélKépjó lehetett hogy bentvoltál vele.Nem akart bemenni vele senki ezért mentél te?Ari a kisfia és gratula nekik és neked is mert ilyen ügyi bába voltál.

Ennyi voltam mára.Ja képzeljétek voltunk ma usziba.Milánka nagyon élvezte avizet és jól elfáradt.Mi meg úsztunk apával és elhatároztuk rendszeresen járunk hátha lemegy pár kiló a mozgástól.Jól esett ez a kis mozgás és kikapcsolódás.Kicsit tartottam tőle hogy gyerekkel usziba menjünk mert azt gondoltam elég macerás,de jó volt és meg lehet oldani.
Remélem nem hagytam ki senkit és eleget írtam.Jó éjszakát mindenkinek.Sziasztok
Betti
raczbetti

Sziasztok!
Nóra gratula a barátnődnek,gyönyörű baba.Mostmár én is pocakos akarok lenniKép Remélem ügyesek voltunk és sikerült:D Legyél gyorsan dúla,mert apa nem biztos hogy be tud jönni velem szülni legközelebb.Kicsit macerásak leszünk ha 140 kilóméterre leszünk a kórháztólKép
Najó éjt mindenkinek
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Nóra!
Nagy nagy gratula Gergőhöz!Kép
Sok sok tejcsit kivánok neki és jó egészséget!
Szép méretekkel rendelkezikKépRemélem majd mesélsz részleteket is,annyira jó lenne.
Biztos is,hogy élmény egy ilyen eseményen részt venni,úgy irigyellek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anita!
Jó hogy raktál fel képeket magatokról. Nimród nagyon hasonlít rád,szerintem.
Nagyon édes az a nyuszika.Ügyes vagy!

Kenyérke,nyam-nyam,nyam nagyon finom!
Ti kaptok minden nap frisset?
Ki viszi el? Vagy csak akkor mikor jöttök anyudékhoz?
Mi is nagyon szeretjük!Kép Jót sütnek anyukádék,nagyon.

Szorítok,hogy összehozzátok mihamarabb a kistesót! (Nem beelőzni!!!!Kép)

Betti!
De örülök,hogy nem vesztél el!!!!!!!!!!!!!
Szia!

Jó kis programjaitok voltak.

Mennyi szülés van mostanába?????!!!!!Hajrá Minden terhes és teherbe esni vágyó anyuka!

Mostmár topik dulánk is van,úgyhogy baj nem lehet!Kép

Nagyon hiányoznak nekem a következő anyukák:
Andi,Anett,Jatka,Judi,Kriszti,SzilviRemélem mindenki jól van!

Velünk ma nem sok extra történt,kivéve az hogy apa nem akar elmenni fülészetre,és ezért én nagyon szomorú vagyokKépKépKép

Mindenkinek szép álmokat!
ilgya1

Ja,ma a Dávid felmászott az aztalra.........Ilyet még nem csinált sosem,felmászott a székre,onnan pedig az asztalra;kicsit rosszul lettem,mikor megláttam,de hagytam,hogy mit csinál,hát persze,hogy nem tudott egyedül lejönni,azt az arcot,ne tudjátok meg.............
Itt még minden oké:
Kép
Itt már mutogat lefelé:
Kép
Itt már széttárja a karját,hogy ő nem tud egyedül lemenni,mert mondtam neki,hogy úgy gyere le,ahogy felmásztál:
Kép

Itt már aggódik rendesen:
Kép

Na mostmár tényleg elköszönök,teljesítettem a mai nap feladatát,tettem fel képet és írtam is.
Remélem követitek a példámat!

Na puszilok mindenkit!

Ildikó&Dávid
ilgya1

Sziasztok!

Élménybeszámoló:Úgy kezdődött,hogy ma mentünk volna az ügyvédhez.Reggel keltett Apa 7-kor,de olyan fáradt voltam,hogy kértem hagyjon még 8-ig aludni.Rá 2 percre megszólalt a telefon,a barárnőm (Ibi) volt.2 óta voltak fájásai,de csak 1/2 6 felé kezdett mérhető és rendszeres lenni.Kicsit beszélgettünk,mondtam hogy ha nem hív akkor is óránként rátelefonálok.9-kor azt mondta picit erősödött,de még mindig tűrhető.
10 után hívtam és akkor már hallatszott a hangján,hogy menni kell.Gyorsan elszaladtam a boltba mire visszaértem már jött is a férje,hogy elvigyen hozzájuk.Náluk eldöntöttük,hogy indulni kéne,mert már 5 perces fájások voltak,ráadásul majdnem 1 perc hosszúak.
A kórházban pont bent volt a dokinénije,jött,megvizsgálta,azt mondta kb 2 óra és gyerek lesz.Ez volt 3/4 12-kor.Bementünk a szülőszobába,rátették a ctg-t,de nem találták a baba szívhangját,ezért le kellett feküdnie.Ez elég rossz volt,mert onnantól már nem tudott felkelni olyan erős fájásai voltak.20perccel később már 7 cm volt a méhszáj,majd újabb 20 perc múlva már lehetett nyomni.Számomra megdöbbentő élmény volt,hogy az egyik fájásnál kibújt a fej és a következőig ott lebegett a kinti és benti élet között mozdulatlanul.
Olyan szép baba,nem volt véres,nem volt magzatmázas,gyönyörű rózsaszínű bőre volt.Még az öltöztetéskor sem sírt,csak nézelődött.Szopizni még nem akar,mert nyelt egy csomó magzatvizet,de majd belejön.Holnap lehet,hogy beszaladok hozzájuk.
A mai nap ráadásaként még a sógornőm is megszült,igaz császározták,mert még csak 35 hetes,de volt valami gond.Nekik is kisfiuk van.

Anita!
Nagyon jók a képek,szépek vagytok hárman együttKép
A dúlaképzőt már csak ősszel tudom elvégezni,mert a tavaszi csütörtökön indul,arról lekéstem.A másik szervezet meg még nem is tudja,hogy mikor indítKép

Betti!
Jó,hogy ilyen sokat írtálKép
Azért én mentem,mert a férje az első szülésen bent volt és most nagyon nem akart.Elmondta miért és én megértem.
Ráadásul a barátnőm is olyan valakire vágyott,aki tud neki segíteni,tanácsokat adni.

Anett!
Sajna babaklubba mégsem tudok menni,mert az ügyvéd így csütörtökre tudott időpontot adni.
Majd beszámolót kérek!

Ildi!
Dávid nagyon cuki,gyorsan fejlődik.Lassan már semmi nem akadály neki.Neked most mást nem írok külön,mert már feljebb írtam,amit kértélKép

Most megyek,pihizek,bár nagyon fel vagyok pörögveKép

Jó éjszakát!

Nóra

Ui:Én is reklamálnék a hiányzóknál!!!!!

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Hát ez fantasztikus! Én is szeretnék bent lenni valaki születésénél!
Baba klub megint nem jön össze, mert csak azt felejtettem el, hogy aznap utazom le Pécsre suliba. Nem hiszem, hogy elõtte el tudunk menni.
Szonját viszem/vinném , mivel nincs is kire hagyni.
Dög fáradt vagyok, most csak ennyi! Anett
kállai

Sziasztok!
Ildikó!
Anyuéktól nem szoktunk kenyeret hozni,én sütöm otthon magunknak,ez olyan kenyér voltKép
szóval jö negyáltalán valaki a babaklubba,és hány órától lesz ,ott a műv.házban?
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Köszönjük Nórának az igazolást a távollétről! Kép Tényleg nem sok időm van írni, de megígértem, hogy gyakrabban jövök majd, ha levizsgáztam. Még 2 óránk lesz: a mai és hétfőn egy, meg pénteken egy eü. És úgy néz ki, márc. 7-én lesz a vizsga. Jajj!

Nóra,
mi az augusztus 10-ei Lőrinc napot tartjuk. Csak azért, mert az távolabb van a szülinapjától, ami amúgy is majdnem egybe esik a karácsonnyal.

Gratulálok a barátnőd kisfiához! Nagyon ügyi vagy, hogy így végig bírtad a szülést!

Ildi,
A Szt. Istvánban szültél??? Én is!!! Nekünk nagyon bevállt.
Megkérdezhetem ki volt a dokid és fogadott szülésznőd volt?
Dávid és Lőrinc között nincs is nagy korkülönbség, lehet, hogy találkoztunk is. Kép Kép

Megismerkedtünk Judittal, ők a lakópark egyik szélén laknak, mi meg a másik szélén, de párszor már együtt sétáltunk. Emma és Ábi nagyon aranyosak ám!!!

Az előbb volt itt 2 ügynök, hogy szeretnék bevizsgálni a vízünket és ajánlanak is rá víztisztítóberendezést. Gondolom, egy vagyonért. És mivel a csengőre rátenyereltek, felébresztették Lőrincet Kép pedig még csak másfél órát aludt, ez neki kevés lesz.
Most mennem kell, majd igyekszem rendszeresebben jönni!
Andi

Andi
idna

Kép
ilgya1

Sziasztok!

Nem hiszem el, a Viktornak már megint középfülgyuszija vanKépKépKép
Na,kezdem elölről:éjjel 2-kor ébredt,attól kezdve sírt,forgolódott,szenvedett.Masszíroztam a pociját,attól jobb lett.Teljesen meg voltam győződve,hogy fáj a hasa,mert a Kristófnak is fáj pár napja.Láz semmi.
1/2 6-kor már nem bírtam,adtam neki egy Germicid-C-t,csak aludjunk már valamit.7-ig aludt tőleKép
Délelőtt bevittek a barátnőmhöz,eszembe sem jutott,hogy a füle,nem piszkálta,nem volt lázas továbbra sem.Csak nyűgös,de azt az éjszakai nem alvásra fogtam.Végig aludt egész úton.
1/2 2-kor értünk haza és amikor levettük róla a sapit,akkor láttuk,hogy kifakadt a füle,dől belőle a genny.Felhívtam a doktornénit,azonnal indulnunk kellett.Felszúrni így már nem kellett,kapott gyógyszert és máris előjegyezték jövő hétre orrmandula-műtétre.
Persze csak akkor műtik,ha valamennyire javul az állapota.Most este viszont már lázas is volt.Ha éjszaka is ez lesz,akkor még holnap vissza kell vinni,ha javul,akkor pénteken és akkor leveszik a laborokat,rtg,stb.
Miért zajlik nálunk állandóan az élet???!!!

A barátnőmék legalább jól vannak,bár a babuci nem nagyon akar enni,mert tele van a pocija magzatvízzel.

Anita!
Én is próbáltam már a kenyérsütést,tök fincsi volt,de minden nap nem bírnám,mert ezek rengeteg kenyeret esznekKép

Andi!
A barátnőm is az Istvánban szült.Sőt,a másik barátnőm is,akinek szintén 3 gyereke van.Neked ki az orvosod?

Ildi!
Megint nagyon ügyike voltál!Mindig szépítgeted a táblázatunkat,köszönjük szépen!!!!Kép

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Az élet az zajlik................

Úgy látszik,most valami füles járvány van,mert mindenki a fülére panaszkodik.(Lám Dávid apaKépis)
Muszály műteni? Én úgy fosizok ezektől a műtétektől,mi a garancia arra ,hogy kevesebbszer fog begyulladni ezután? A mandula az éppen,ami felfogja a bacikat,nem?
Mondjuk tényleg rossz lehet neki,hogy ennyiszer begyullad,szegénykémnek.Sok sok gyógypuszikát küldök neki,neked pedig sok sok kitartást!

Nagyon jó volt az élménybeszámoló,egy kicsit legalább ott érezhettük magunkat a szülésnél,nem biztos,hogy megadatik (nekem például) még az életben,hogy egy ilyen eseményen részt vegyek.Szóval köszike,hogy megosztottad velünk!

Gratulálok a sógornődnek is! Vajon mi lehetett a gond,remélem nem komoly!Kép Olyan rossz ilyenekről hallaniKép

Anita!
Én úgy néz ki,hogy elmegyek babaklubba,de csak akkor,ha nem esik az eső,mert sétálni akarok.
Mondjuk ,ma apa kocsijával mentem angolra,úgyhogy tessenek megdícsérni,mert ügyike voltam.Kép

AZta!!!azt a kenyeret tényleg te sütötted??????
Olyan,mint a bolti.Milyen sütőd van?

Jöszz,akkor holnap?

Andi!
Igen az Istvánban szültem Dr. Fazekas Ferencnél,nem tudom mennyire ismered az ottani dokikat??!!
A következőket is ott akarom,persze,ha lesz egyáltalánKépKépKépkövetkező,már olyan bánatos vagyok,hogy nem akrodzik összejönni a dolog,pedig mindent megteszünk Kép

Te kinél szültél?
Ja és nem volt választott szülésznőm,de a köv. akarok válsztani,a dokim úgy tudom a Schlenker Évával dolgozik szívesen együtt,én a Hajdú Barbaránál szültem.Neked volt?

Szurkolunk a vizsga miatt! Biztos sikerülni fog,fel a fejjel!!!!!!

ÜgynökKép
Most mond meg!Nem normálisak!
Én mostanában a telefont szoktam félrerakni,míg Dávid alszik.Csak néha elfelejtem visszarakni,és van mikor este ötkor még tecnikai hibát jelez,még jó hogy van mobil is a világon.
Engem is mindig akkor kerestek,mikor a gyerek aludt,főleg a nyeremény utazásnak,és ilyen apró finomságoknak tudtam örülni,és persze annak,hogy Dávid felébredt tőle.Kép

Tök,jó,hogy megismerkedtetek a Judival,bizto jó volt sétálni,olyan szép idők voltak.Mondjuk az nem valami,jó,hogy a park két szélén laktokKép

Képzeljétek,ma elgáncsoltam a DávidotKép
Olyan szerencsétlenül botlott meg a lábamban,hogy beesett a szék alá,és leharapta a fél szájátKépKépKép
Úgy vérzett szerencsétlennek,úgy sajnáltam.Apja már akarta vinni az ügyeletre,de sikerült elállítanom neki. Bekentem Betadinnal,aztán remélem,hogy gyorsan összeforr. Nem dagadt fel neki,csak van rajta egy luk,egy vágás szerű,remélem nem harapja ki vagy ilyenek.
Annyira bánt a dolog,nem tudok még egyre sem vigyázni,akkor minek nekem mégegyKép

Na pusszantás,akkor holnap valakivel talizok?
Akkor nem viszem a szalvétát,Nóra,cak a képeket,kinyomtattam vagy 8 darabot.Elég?

I.
ilgya1

Ildi, Nóra,
nekem Bálint Tibor volt a dokim, teljesen meg voltunk vele elégedve. Csak néhány dokit ismerek onnan, őket is csak látásból, vagy uh-ról. Ildi, melyik szülőszobában voltál, és Nóra, a te barátnőd? Én rögtön jobbra az elsőben.
Volt fogadott szülésznőm (féltem egy kicsit a szüléstől, ezért jobbnak láttam bebiztosítani magam. Egyébként azt mondják, hogy mindegyik nagyon rendes) Józsa Andreának hívják.
Az én dokim is Schlenker Évát ajánlotta, mert vele szeret dolgozni, de pont úgy jött ki a szülésem, hogy ő elutazott. Előre megvolt vele beszélve, hogy ajánl maga helyett valakit, akivel szintén szeret a dokim dolgozni. Így felhívtam Józsa Andit, hogy vállal-e, ő igent mondott és másnap szültem. :-))) Jött is, nagyon rendes volt!

Azért nem olyan vészes a távolság Juditék és köztünk. És tényleg nagyon jó, hogy nem egyedül kell sétálgatni.

Ildi, ne bánkódj, az ilyen balesetek előfordulnak. Én egyszer Lőrinc nyakánál gomboltam be a body pattentját és közé fogtam szegénynek a bőrét... Jajj, volt nagy ordítás és persze én is bánkódtam, hogy lehetek ilyen béna. De hát ilyesmik előfordulnak. Remélem, Dávid szája gyorsan rendbe jön!

Futok aludni, jó éjszakát mindenkinek!
Andi

Andi
idna

Sziasztok!
Tegnap igazoltan voltam távol mert babauszáson voltunk a Milánnal.Nagyon élvezte és ügyi voltKépUsztam énis és itthon még bicajoztam is 20percet.Minden nap kéne kicsit mozogni,de min heti3 alkalommal megyünk uszni és itthon is mozgunk,ja meg a kajára is odafigyelek.Most már sikerülnie kell.Utálom már ezt a feleslegetKép
Ildi!
nekem mostanába sok ismerősöm és rokonom szült vagy nemsoká szülKépOlyan jó!Szülnék énis de arra még várni kell,mert még kisi a Milán és még más dolgok miatt is.Na de majd eljön annak is az idejeKépKisfiad jobban van már?Sírt nagyon?Nagyon ari a képenKépNagyon ügyes!!!!Teis ügyi vagy hogy vezetted a terepjárót!!!KépHogy-hogy azzal mentél?Hajrá a kistesóval és ne keseredj el mert ami késik az nem múlik.Bizti nemsoká összejön.Köszönjük a táblázatot nagyon ügyi vagy és szép lett nagyonKép

Andi!
Jó hogy írtálKépTanulással hogy állsz?Megy?Kisfiad nem hiányol mikor otthagyod?Jó tanulást neked.

Kállai!
Gondolom hogy fáradt vagy ha dolgozni jársz.Merre dolgozol és mit?Pihend ki magad és jó munkát neked!

Anita!
Megvan a ház akkor mostmár húzzatok bele a kistesóvalKépMajd szorítok nektek.Jó lett a kenyered!!!

Nóra!
Köszönjük az élménybeszámolót.Nagyon jó volt olvasniKépKisfiaddal mi újság?Jobban érzi magát?Kiveszik a manduláját?Hát mindig zajlik az életKépMostmár valami jó is történhetne.

Ma sajna elég borongós az időKép
Megyek öltözni és a MIlánt öltöztetni.Sajna ma nem megyünk usziba mert apa dolgozik,de azért itthon mozgokKépTovábbi szép napot mindenkinekKép
Betti
raczbetti

Sziasztok!
Ildikó! a táblázathoz.az uzsokiban szültem ,nekem szülinap 1980.03.25. névnap :júni 2.
Szóval kenyérsütés egyszerű nagyon,csak hosszú idő mire kész van,sokat kel hagyni kelni.Én nincs kenyérsütőm,sima mezei gáztűzhely villanyos sütőjében sütöm.
Ja ügyi vagy a vezetés miatt.Bocsi ,hogy nem mentünk babaklubba,piacra kellett mennem és a benzin is kifogyott az autóból,én meg utálok egyedül tankolni.Tegnap elfelejtettem apának szólni hogy tankoljon nekem.
Na ennyi,mára,kicsit pihenek,olyan álomkóros vagyok már napok óta
Anita
Ilyen balesetek nálunk is előfordulnak,de én is néha esek kelek Nimród miatt.

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Egy kis izelítő a mai baba-klubból:
Kép
Most a kis teremben voltunk,ott hátul.Elég sokan voltunk. És képzeljétek,hogy volt foglalkozás. Az egyik anyuka konduktor a Pető Intézetben,és ő tartott nekünk előadást. A gyerekek meg voltak illetődve rendesen,és általában az anyukák csinálták a feladatokat,de tök jó volt.
pl.:
Tapsoljunk,mint a verebek,rajta gyerekek!Ugráljunk,mint a verebek,rajta gyerekek!
Tekeredik a rétes,kígyó akar lenni,tekeredik a kígyó,rétes akar lenniÉs mentünk körbe,körbe.Stb...
Következő alkalommal tovább bővítjük a sort,mindig egy kicsit többet.

Ja és szerveződik valami út az állatkertbe,de annyira nem figyeltem,mert mi lehet,hogy megyünk a jövőhéten a családdalKép

Kép
Volt egy kis színpad,hát persze,hogy minden gyerkőc ott akart lenni.
Kép
Csajozott is Dávid,(csak a Dóresz meg nem lássaKép)
Kép

Kép

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!
Annyira lemaradtam, hogy nem volt még időm végigolvasni a sokat, de igykszem.
Irigykedem, azokra az anyukákra, akik most szültek, mert tényleg nagy élmény. Perzse külső szemmel is nagyszerű lehet. Én nagyon szerettem terhes lenni, mert semmi panaszom sem volt, de hihetetlenül boldog voltam mind a kétszer.
Több ismerősöm is vár babát, én is szeretnék egy harmadikat. Még tárgyalunk Apával az ügyben. Megyek, mert felébredtek.
Mit szóltok a tavaszias időhöz?
Sziasztok, majd még visszatérek.
judit
judi

Sziasztok!

Jó sokat írtatokKép
Nálunk tovább zajlik az életKép
Este már írtam,hogy a Viktor lázas volt.Reggelre megint nyűglődött,felhívtam a dokinénit,azt mondta menjünk be,soron kívül megnézi.Sajnos a tegnapi lyuk bezáródott,ezért fel kellett neki szúrniKépHa ma is ez lesz elhalasztják a műtétet.
Tele van a füle gennyel és az orrán mégsem lehet leszívni semmit,mert akkora az orrmandulája,hogy teljesen zárja.
Voltunk az ügyvédnél is.Komolyan mondom csúcs az a nő.Annyira rendi volt,mindent megbeszéltünk,pár nap múlva kész lesz a szerződés is.

Ildi!
Köszi a képeket, nagyon irígykedtem!Csak te voltál Dáviddal innen a topikból?
Ne aggódj ilyen balesetek vannak.Nagyon gyorsan rendbe jön,meglátod.Még egy-két gyerek és már ők fognak elgáncsolni tégedKép

Andi!
Az egyik barátnőm dokija dr Pálfalvi, a másiké(akivel bent voltam):dr Boiskó Klára.
Mi a folyosó végén lévő szülőszobák közül a középsőben voltunk,mert csak ott volt hely.A szülésznő nevét nem tudom,mert nem mutatkozott be és nem is nagyon járt felénk,csak a végén.Azért nem választott szülésznőt,mert csak az volt a lényeg.hogy valaki ismerős is legyen vele,erre hívott engem.Veled a férjed volt bent?

Betti!
Köszi az érdeklődést,már feljebb leírtam mi a helyzet.
Én is tornázom továbbra is,bár mostanában megint elég nehezen jön össze.

Most megyek,mert el kell szaladnom a Tamarának füzetborítóért,majd később még jövök.

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

sziasztok!
Benézztem mert sikerült Milánt elaltatniKép
Ildikó!
Nagyon jók a képekKépBizi jó volt a babatali.Mennék énis valami babatalira ha Milán kicsit nagyobb lessz.
Judi!
Nekem tetszik ez a jó idő.Milánt ki is vittem a levegőre babakocsiba és aludt kint 1 órát

Mennem kell mert felkellt a MilánKép
Betti
raczbetti

Sziasztok!
Nem tüntem el teljesen de készülünk a FEHOVA kiállításra és hulla vagyok. Még jövöhéten se nagyon leszek majd bepótolom, bocsika.
Nóra!
Gratulálok a Barátnődnek nagyon szép Gergő
Most megyek aludni sziasztok

KépKép
KépKép
krisztám

sziasztok!
sehol senki?Mi van veletek?Merre jártok és mit csináltok?Lehet nem jövök hétvégén énse mert holnap vengégek jönnek vasárnap pedig mi megyünk köszönteni a nagymamám.
Milánnak jön a foga és elég rossz éjszakánk volt.Remélem ma jobb lessz.Jó lenne ha már kibújna!!!Puszi mindenkinek.
Betti
raczbetti

Sziasztok!

Merre vagytok?HAHÓÓÓÓÓ!!!

Ha egyszer valami beindul....Apának hajnal óta 39 fokos láza vanKépA Viktor műtétje így sztem elmarad vagyis egy hetet csúszik.

A barátnőmék tegnap jöttek haza,úgy hogy a baba bent a kórházban szinte nem evett semmit,felébreszteni sem nagyon tudták.Azt mondták ez nem ok arra,hogy maradjanak,majd belejön.Hát....tegnap küszködtünk eleget,de az éjjel végre magához tért és rájött,hogy kaja nélkül elég nehéz az élet.Megígértem ugyan,hogy ma is átmegyek,de már nem merek,mert annyi a beteg itthon,hogy még a végén átviszek valamit.Marad a telefon.

Bocsi,hogy most nem írok külön,majd később megpróbálok jönni.

Közben rájöttem miért nem ír senkiKép
MÁR MEGINT EZ A R..... B...NET!!!!!!!!
Ezt a levelet du 3-kor írtam!!!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Nóra,
én is próbáltam tegnap délután írni, de nem sikerült....
Jól kifogtátok ezt a betegeskedést, szegények! Viktor füle már jobban van? Hogy viselte a felszúrást? Gyógyuljatok meg gyorsan!
Igen, velem a férjem volt bent szüléskor.
Az Istvánból tényleg elég hamar kipakolják az embert. Aki mellettem feküdt anyuka, az ő babája se szopizott egyáltalán, rengeteget veszített is a születési súlyából, ettől függetlenül 3 nap múlva haza engedték.

Betti,
hát biztos hiányol Lőrinc, mikor elmegyek, mert én vagyok az egyetlen, akinek nem integet pá-pát és nem dob puszit a tenyerével, pedig ezt bárkinek szokta csinálni, aki elmegy. Gondolom, nekem azért nem, mert nem is akarja, hogy elmenjek. De legalább nem sír és utána jól eljátszik a babysitterrel, viszont mikor haza érek, akkor a babysitternek már integet is, hogy mehet, és egész este csüng rajtam és bújik, szeretget. Kép Kép Kép

Jajj, hogy visszajött megint ez a tél, pedig már olyan jó kis tavaszi idő volt a héten. És még hidegebbet is mondanak. Kép

Szép hétvégét Mindenkinek!
Andi

Andi
idna

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem voltam, elég sokfelé kellett mennünk.

Nóra! Gratulálok én is a barátnődéknek, tündéri kisfiú, pont mint a Viki volt, tiszta hurka.
Biztos hatalmas élmény volt és nagy megtiszteltetés, hogy a barátnőd megkért, hogy legyél mellette.Igazi barátnők lehettek.

Gyorsan gyógyuljatok meg!

Ildi! Tündérke Dávid nagyon édes, imádom, ha a picik harisnyába vannak, olyan "gyurnivalók" lesznek.Jobb idő lesz, megszervezhetnénk a játszótéri talit, csak már lenne egy 10-essel több.

Betti!A diétát a párom csinálja, nem én.Én nem is tudnám. Õ elég jól halad vele, 4 kg. körül jött le neki 2 és fél hét alatt.Focizik hozzá és ha van elég ideje, akkor még úszik is.
Én hasizmozok és lábazok most, de fogyi nélkül.

Néztétek a Megasztárt?
Én nagyon szeretem, szeretek mindig vkinek szúrkolni, mindig van akit megszeretünk.Most a Szabó Eszter a favorit. Nektek, ha van ilyen?

Megyek, mert Viki itt nyúz, hogy menjek játzsani.Puszi Nektek!
Szilvi
nsyl

Sziasztok!

Vacakolt a Bnet,és utána a Mnet (Monornet) isKépKépKép
Biztos ez a szemét idő miatt!!!!!Fúj!!!!!

Akkor haladjunk szépen sorban!

Andi!
Nem ismereme a dokidat,de az jó,hogy meg vagy vele elégedveKép Én is az első szülőszobában szültem, (a nővérpulthoz a legközelebb)de az összes szabad volt aznap.KépValamiért azt választottam.Vagy oda raktak,nem is tudom.Kép Amúgy gondolkodom,hogy a következőt,ne e szüljem az alternatívba,az olyan szupi lenneKép

Te mit gondolsz?Voltál ott bent? Én még nem láttam,de állítólag kádban is lehet vajúdni,ill. szülni is akár.

D. baleseteKép
Köszike,ari vagy,de úgy megijedtem.Szerencsére gyorsan gyógyul,és már alig látszik.De úgy megijedtem akkor hirtelen olyan csúnyának látszott.Kép

Már azt hittem csak Dávid olyan,hogy mindenkinek dob puszit és integet,csak nekem nemKép

További jó tanulást,és megy a drukk a vizsgához!!!Ügyes leszel,fel a fejjel!!!!Szorítunk!Kép

Betti!
BabaúszásKép
Hova is jártok?Bocs,ha már irtad.

Neked is köszi a biztatást.Kép

De ügyike vagy,hogy tornázol! Hány kiló vagy különben?(csak ha szabad tudni?Kép)

Jó vendégeskedést! És sok boldogságot kivánok a nagyinak!Kép

Anita!
Kár,hogy nem jöttél babaklubba.
Én is utálok tankolni,amúgy,azt szoktam csinálni,hogy odaadom a kutasfiúnak,hadd tankolja meg ő,én csak nézem.

Akkor még ügyesebb vagy,ha gáztűzhelyen csináltad a kenyeret.Valaki még kenyérsütúvel sem tud ilyen szépet.

Oké,beirom az adatokat a táblába.Kép

Judi!

Én is imádtam terhes lenniKép,csak szülni ne kelljen.KépNa jó,így 16 hónap távlatából már nem is olyan szörnyű,de akkor azt hittem,hogy meghalok.

Tényleg akarsz harmadikat? De jó!!!!!!Jó lenne ha velünk pocakosodnál te is,úgye Anita?Kép

Tavaszias idő?????Hol van????KépKépKép

Nóra!
Micsoda rossz hírekKép szegény kicsi Viktor!

ÜgyvédKépKép

Szívesen,mármint a képeket.Jó lett volna,ha eltudtok jönni,na majd legközelebb talizunk.Kép
Nem volt senki szerintem a topikból.Legalábbis akiket ismerek,azok közül nem.KépPedig kár!Kép

Gyógyuljatok meg gyorsan!!!

Az tényleg nem lenne jó,ha elkapná a baba ezt a fránya takonykort!
Olyan kis édi lehet!

Tényleg szarakodott ez a h. babanet!Kép
Nekem például tegnap még monornetem sem volt,egész délután,sőt este semKép

Kriszti!
Remélem jól vagytokKép
Jövőhéten otthon lesztek? Hétvégén? Vagy te is mész kiállítani?
Mikor lesz pontosan a kiáll.?
Emlékszem tavaly akkor vittem ki először a Dávidot,kb. olyan 5 hónapos lehetett,mikor volt ez a kiállítás márciusban.
A Hungexpo területén van különben és magyarul ez a Fegyver,Horgász és Vadász kiállítás,ha jól tudom.Kép(Csak hogy más is értseKép)

Most megyek pancsizni,majd bekuksizok.Irjatok!

Ildikó
ilgya1

Szia Szilvi!

Most látom,hogy írtál.De jó!

Tényleg jó lenne összehozni a játszótéri talit, a lakótelepi jó nektek?
Nem gond,hogy át kell jönni Vecsésre?Kép

Kinek jó a lakótelepi játszótér?

Köszönjük a bókót,nagyon rendi vagy!KépKépKép

Mi is néztük a Megasztárt!
Nagyon erős a mezőny sztem. Most nem ugrik be,hogy melyik volt a Szabó Eszter. Melyiket énekelte? Vagy az a magas csaj?

Nekem tetszett a Ruzsa Magdolna,de sok jó van köztükKép

Betti és aki még nem ismeri a Szilvit!
( megsúgom nektek,hogy egy deka felesleg nincs rajta,nagyon jól néz kiKép!)

Ildikó
ilgya1

sziasztok!
Most jöttünk haza a nagyitól a köszöntésről.Nincs erőm írni mindenkinek külön.Megyek pihenni mert nagyon fáradt vagyokKépHolnap pótolom a lemaradást.Puszi
Betti
raczbetti

Sziasztok!
Csak bekukkantok mert nem vagok valami jól sőt egyáltalán nem , elkaptam valami nyavalyát egész nap csak fekszem semmi erőm és rondán köhögök.
Ildi!
Még nem tudom hogy mennem kell-e kiállítani de remélem nem betegen nem sok kedvem van.
Köszi hogykiírtad a rövidítést Kép
Puszika mindenkinek majd jövök
Kriszti

KépKép
KépKép
krisztám

Na hol vannak az elmaradt beszámolók?
ilgya1

Sziasztok!
Na itt én is,szombaton voltunk a dédinél,tegnap meg nekünk voltak vendégeink.Jól el is aludtunk,tegnap 9-kor ébredtünk fel,elvileg ebédre jöttek volna a vendégek,de minő szerencse elkéstek így fél 4-re értek ide.Már azt hittem hogy éhen halok,ja és délre meg is főztem.Na mindegy,nagyon jó lett a rántott husim is,de a túrós pitém most igazán jól sikerültKép
Valahogy vacakol a gyomrom még mindig,nem tudom mi lehet,remélem nem kap el semmilyen nyavaja.Jó lenne ha már a pocilakótól lennék rosszul,de sajnos még negatív lett a teszt.Nem bírok magammal,még csak 9 napja próbálkozunk:D

Na megyek,pihizek egy kicsit.
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Megint csak úgy futva jelentkezemKép
Apa kicsit jobban van,bár tegnap estig lázas volt(szombaton még hűtőfürdőzni is kellett).
Reggel kellett vinni Viktort a fülészetre,hogy most lesz műtét vagy nem.Mindenki megvizsgálta(fülész,altatóorvos) és úgy döntöttek essünk túl rajta mielőtt megint beteg lesz.Tehát holnap reggel műtét,de ha minden jól megy(nem hány meg ilyesmi),akkor délután jövünk is haza.

Majd később jövök még és ígérem mindenkinek írok külön is.

Addig is legyetek jók,pusssz-pusssz:

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Nóra!

Gondolunk rátok holnap,reméljük minden simán megy.
Puszi
Anita

Kép

Kép
anita23

Nóra!

Megy a sok drukk holnapra!Kép
Ne izgulj,minden rendben lesz!

Ildikó&Dávid
ilgya1

Nóra,
gondolunk Rátok holnap!!! Minden rendben lesz!
Andi és Lőrinc

Andi
idna

Sziasztok!

Megígértem,ittvagyokKép
Köszi mindenkinek a bíztatást,nagyon arik vagytokKép

Anita!
Amikor írtad valamelyik nap,hogy olyan fáradt vagy egyből az jutott eszembe,hogy már egy pocilakótól van.Ne szomorodj el,még simán lehet,egy negatív teszt nem igazi negatív tesztKép
Nekem a Viktorral csak a 3. lett pozitívKép
Azért pihenj sokat!

Andi!
Olyan jó,hogy Lőrinc így elvan a BabysitterrelKépNálunk csak a Kristóf nem volt el mással,de mára ez is megoldódott.Ma pl az Anyunál alszikKépMost először.Féltem is hogy mi lesz.

Szilvi!
Tényleg jó barátnők vagyunkKépÉs igen,nagyon megtisztelve érzem magam,hogy engem kért meg.Azt mondta,hogy főleg a tapasztalat miatt.Meg,hogy én nem sajnálni fogom őt,hanem irányítani is,ha kell.

Kriszti!
Jobban vagy már?Ezerrel készülsz a bemutatóra?

Ildi!
Nekem jó lenne a játszótéri tali,bár elég messze van,majdcsak megoldom valahogy.
István kórházról még annyit,hogy szép és jó,amit a szülésfelkészítőn mondanak(kád,stb),de a valóságban...Mit össze könyörögtem egy nyamvadt labdáért,de persze mindig volt valami kifogás,hogy miért nem hoznak.Sétálás...Hát....
Na mostmár mindegy!
Az ügyvéd tényleg jó,ma már el is küldte a szerződéstervezetet emilben.És nem is kér sokat,legalábbis,amit hallottam ahhoz képest.

Betti!
Merre vagy?Azt ígérted ma pótolszKépRemélem nincs semmi gond,csak elfáradtatok.

Remélem senkit nem hagytam kiKép
Mégegyszer köszi,hogy holnap gondoltok ránk,majd jelentkezem,ha hazaértünk.

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

sziasztok!
Néhány napig megint nem működött a gépünk, de most már jó, itt vagyok.
Nóra!
Mi is drukkolunk, drukkoltunk, már lehet, lassan haza is értek.
Emma ma először felállt a kiságyban, azóta ezt gyakorolja. Ja, és 2 foga van.
ma megmértem Ábit, és 16 kg, pedig olyan kis sovány, néhány nadrágjában össze kellett vennem a gumit.
Mennem kell, alszunk lassan.
Judit
judi

Sziasztok!

Nóra!

Remélem túl vagytok a nehezén.!

Nekem jó lesz a Martinka téri játszótér is,ha nektek az jobb?Végül is oda is mehetünk,akinek van kedve.
Azért kérdeztem,hogy kinek jó a lakótelepi? De senki nem reagált ráKép

Azért gondoltam a lakótelepire (annak ellenére,hogy sokaknak messze van),mert ez egy új játszótér,nagyon tágas(,akár pokrocot is leteríthetünk a fűben),nem sok autó megy (lsd. az egyirányú utcai játszótér ill. Martinka isKép),újak a hinták,és a csúzdák(azt mondjuk nem tudom,hogy a másikokon mennyire újak a játékok?!)
szóval nagyjából ezért akartam itt összejönni,de felőlem mehetünk Üllőre isKépKépKép

Judi!
Ne aggódj,nálunk is állandóan szarakszik,hol a Bnet,hol a MnetKép

Gratulálunk Emmácskának a felálláshoz! Nagyon ügyi a kiscsaj.Kép
Ma 8 hónapos és 3 napos!

Szerintem jó ez a súly egy majdnem 3 évesnek,nem?

Anita!
Hajrá!!!!!!

Kriszti!
Remélem jobban vagy!

Szia Andi!
Hogy vagytok?

Jatka!
Hol vagy nászasszony?

Betti!
Én is hiányolom már azt a beszámolót!

SZilvi!
Sokaktól hallottam,hogy Szabó Eszter náluk is favorit.KépMajd mostmár jobban odafigyelek a csajszira.

Szépséges tündérkéd?

Mindenkinek sok pusz!

Irjatok!

I.

Nekünk kijött a 9. és 10 fogacskánk és azzal szenvedtünk az éjjel. Délelőtt voltunk kint az udvaron,de majd megfagytunk,így gyorsan bejöttünk.Szóval semmi extra történés nincs velünk,várom,hogy írjatok.
ilgya1

Sziasztok!
Írtam már de mire megírtam a beszámolót áramszünet volt és nem volt kedvem előről kezdeni mert begurultam erre a .... netre.ElnézzéstKép
Anita!
Nagyon ügyi vagy hogy ilyen szép kenyeret tudsz sütniKépSzorítok neked hogy összejöjjön a baba!Apa is várja már?Mostanra terveztétek?Mármint ilyen korkülömbséggel?
Szilvi!
A párodnak gratula a fogyihoz és a kitartásához.Jó neked hogy nincs feleslegedKép(Ildi mondta)Biztos oda is figyeltél!Ügyi vagy hogy karbantartod magadKép
Kriszti!
Meggyógyultál már?Mi volt a baj?
Ildi!
Szaradodott a nat zért nem írtamKépBabaúszásra Gyömrőre járunk szerdánként.Nagyon tetszik Milának és nagyon ügyiKépNem is gondoltam volna hogy ennyire fogja élvezni a vízetKépHÚ a súlyom az nagyon gáz.Nem szívesen írom le mert nagyon sok vagyok,de azért leírom ha tudni szeretnéd mert nem titok 86kgKépKépKépSajna nagyon sok.Remélem minnél előbb sikerül leadnom valamennyit.Összesen 15-20kg-ot szeretnék fogyni,mert már vizilónak érzem magamKépSajna nem egyszerű mert még szopizunk.Te mennyi vagy ha megkérdezhetem?
Nóra!
Mi újság műtét ügybe?Szorítok hogy minnél előbb jobban legyetekKépViktor hogy viselte?Nem lehet könnyű neked se 3gyerekkel.Csodálom hogy bírod.Biztos jók a gyerekeid.Nekem nem bíztos hogy lenne erőmKép
Judi!
Emmának gratula a fogacskához és a felállásho is.Kisfiad is jó súlyba van ne izguljKép

Holnap nem tudom hogy jövök e mert de babaúszásra megyünk,este pedig egyedül leszek Milánnal mert éjszakás lessz apa.Ha tudok jövök,de nem igérem mert nagyon nyügi a foga miattKép
Puszi:Betti
raczbetti

Sziasztok!

Most csak beugrok,majd később mesélek.
Köszi mindenkinek,aki gondolt ránkKépKépKép
Minden rendben ment már 1/2 3-kor itthon voltunk.

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Sziasztok!

Akkor jó,Nóra ha minden rendben volt.
Nimródnak is kijött a második szemfoga is,valószínűleg kijönnek a sz alsók is,mér nagyon látszanak.És akkor végre márcsak 4 hátsó rágó hiányzik.
Hiszti van nálunk rendesen,de tegnap leöntöttem egy pohát vízzel hiszti közben,így mostmár csk annyit kell mondanom hogy leöntelek,és mintha elvágták volna a hisztit.Kicsit drasztikus,de emlékszem,hogy egyszer engem a nagymamám lespiccelt szódával és onnantól kezdve nem hisztiztem én se.

Betii!
Nem így terveztük a tesót,hanem eredetileg úgy volt hogy mikor Nimród ovódába megy akkor szülessen a tesó.De most hogy elköltözünk már semmi akadálya nincsen.Márcsak várunk a gólyáraKép

Na ezt nektek is elmesélem.Apának ma az apehba kellett mennie és beszélgetésbe keveredett az ügyintéző nővel,szó került a gyerek nevére és mikor mondta apa,hogy Nimródnak hívják,a nő azt mondta ,hogy hogy lehet ilyen idióta nevet adni egy gyereknekKép Sajna apa nem mondhatta meg a magáét a nőnek,mert ettől a libától függ hogy kap e jó papírt a cég vagy semKép Hát ilyenek is vannak sajnos.

Jó éjt mindenkinek!
Anita

Kép

Kép
anita23

Szia mia!

Betti!
Örülök,hogy minden rendben van veletek!Kép

ÚszásKép
Most kezdtetek el járni,vagy még csecsemőkorában?
És rendes tanuszoda csecsemőknek? Nem értem,hogy Vecsésen miért nem lehet csecsőknek úszást tanítani,hamár van egy uszink.KépÉn is úgy vinném a Dávidot.
Mikortól nem csecsemő egy gyerek?

Én most fogytam szerencsére,pedig lustább vagyok,mint valaha.KépMondjuk Dáviddal szoktam rohangálni,tornázgatni,de ennyi a mozgásom.)Inkább a kaját szorítottam vissza minimális szintre,és a nasikat.Nem iszok csak ásványvízet (na jó szoktam csalniKép),és a kajánál is odafigyelek,hogy ne egyek sokat.
Most már 58-ra vissza estem,de még ingadozik a 60 között,én meg tartósan 55 körül akarok lenni,mert ehhez a magassághoz (minike vagyok,160cm körül)ennyi való az én mércém szerint.Kép
A szopi miatt tényleg nehezebb a fogyás,de én úgy tudom,nem akarok okoskodni,hogy a szopi is fogyaszt,mivel a tej termeléshez a szervezet energiát használ fel.
szóval ne izgulj a súly felesleg miatt,hamar le fognak jönni.Nem tudom mennyiről indultál,de amennyit felszedtél 9 hónap alatt,azt 9 hónap alatt fogod leadni,ez az ideális.Kép

Nóra!
Jaj,de jó,hogy túl estetek rajta! Nagyon szorítottunk,hogy minden oké legyen! Gyere mesélj el mindent részletesen,hátha tanulunk belőle.

Nagyon fáradt vagy?

Anita!
HisztiKép
Én még nem mertem leönteni,de hideg vízzel már nálunk is kellett mosni az arcát.
Mostanába szerencsére nem hisztizik volt egy időszak,akkor sűrűn a földhöz csapta magát,de röhögni kell rajta (amúgy se bírtam ki nevetés nélkülKép),és akkor leszokik. Remélem az igazi dackorszakban sem kell ehhez folyamodnunk.

Nem semmi a csaj,tényleg a szemébe merte mondani,hogy idióta név a Nimród? Hogy képzeli?
Ez felháborító! Tartsa meg a véleményét,ki kiváncsi rá? Különben is olyan aranyos név a Nimród. Most nem azt mondom,hogy mindenkinek kell tetszen,de akkor se lehet így emberekhez viszonyulni. És ezek dolgoznak emberekkel? A pofám leszakadKép

Na jól kimérgelődtem magam megyek aludni.

Ja el is felejtettem dicsekedni vele,hogy Dávid ma már nagyfiúsan mosott fogat.KépEddig én sikáltam neki a műanyag újjra huzhatóssal,de ma vettem neki igazi sőrtéset.Olyan édes volt:
Kép

Jó éjt mindenkinek!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Na megjöttem,bár tényleg eléggé hulla vagyok.
Szóval itt a beszámoló(hogy nekem mindig be kell számolnom valamirőlKép):
Reggel mentünk 8-ra,pár perccel később megszúrták(kapott egy kanült a karjába),majd 9 előtt néhány perccel jött az altatóorvos,adott neki valamit,amitől kb 2 perc múlva tök kába volt,csak mosolygott.A műtőben végülis 9-től volt,kb 40 percet.Amikor kihozták már ébredezett,elég nyugtalan volt és sírt is.20 perccel később már elég jól kommunikált,az Apa ölében ébredezett.Inni nem akart,de ez inkább dacból volt,mostanában itthon is ilyen.
11 körül azt mondták,hogy ehet is ha akar,hátha akkor megszomjazik.Bevágott egy óriás túrórudit,ebédre tejbegrízt és utána tényleg ivott,bár nem túl sokat.1 óra körül jött a dokinéni,megnézte,hogy nem vérzik-e neki,picit leszívta az orrát és azt mondta,hogy jöhetünk is haza.
Éppen átépítenek a Klinikán,ezért össze-vissza egy kórterem működik,oda volt bezsúfolva 5 gyerek+8 szülő.Nem volt mondjuk vészes,szurkoltunk egymásnak.
Lehet,hogy furcsa,de nem voltam annyira ideges,már tudtam mi vár ránk.Amikor a Kristófot műtötték ilyesztő volt az ébredező gyerek látványa(mondjuk ő sokkal jobban ordított).Most fel voltam készülve és végül még jobb is volt.
A gyerekek könnyen kiheverik az ilyen dolgokatKép
A Viktor pl rögtön nekiállt takarítani amikor hazajöttünk:
Kép

Judi!
Gratula Emmának,jó korán kezdi a felállást,nem egy lusta csajsziKép

Anita!
Néha én is úgy leönteném,főleg a Kristóf hisztis,de akkor át kell öltöztetnem,így mindig meggondolom magamKép
De tényleg nehéz őket elviselni néha,nálunk szobába zavarás van.Akkor jöhet ki,ha lenyugodott.
Saját tapasztalatom szerint a kis korkülönbség jobb,mármint ha még ovi előtt megvan a tesó,persze neked meg sokkal nehezebb,de megéri.
Ja! A Kristóf valamelyik este könyörgött nekem egy kistesóértKép

Betti!
Nyugi,jobban jársz,ha szép lassan fogyszKép
Kenyeret és cukrot már egy hónapja nem eszem,néhanapján tornázom is,és 3 kg ment le összesen.De nem izgat,a Norbi szerint optimális esetben havonta a súlyod 5%-át kell leadni.
Én most 77 vagyok.86-tal jöttem ki a kórházból szülés után és 6 kg tényleg észrevétlenül ment le a szopi alatt.
Most hogy nincs itthon a Kristóf,érzem,hogy tényleg sok néha 3 gyerek,de hát...Most is 3-mat szülnék ha elölről kezdeném.Ráadásul a mi Apánk is szokott éjjel dolgozni,na azt utálom a legjobban.A te párod mit csinál?

Jut eszembe!!A Viktor már nem akar szopizni péntek ótaKépKépKépElég neki,ha odafekszem mellé este és simán elalszik.

Ildi!
Nagyon ügyi a Dávid)
Nekem mindegy melyik játszótér,egyelőre sztem úgysem aktuális(az idő miatt gondolom).Itt nálunk nem túl sok játék van és tényleg sok az autó.

Megyek aludni,mert reggel menni kell vissza kontrollra(papíron ugyebár még bent fekszik),aztán talán lesz egy kis nyugi.

Jó éjt,sziasztok!

Nóra

KépKép
KépKép
krivita

Szia Nóra!

Még szépKép hogy be kell számolni,nem akarunk lemaradni semmirőlKép
Köszönjük,hogy szánsz ránk időt,különben.Kép

Örülök,hogy minden simán ment,és az tök szupi,hogy nem voltál ideges,én már lerágtam volna a körmeimetKép

Micsoda fiad van,nem semmi.Ez igen.Kép Még ki se ment belőle az altató,s már takarít,ez igen.Azért haladsz ilyen jól a takarításban mert van segítséged,így könnyű.Kép
Na jó nem panaszkodom,nekem mosogatni segített a fiam nem olyan régKép
Kép

Na tessék,mondom én,hogy kell még nekik egy kistesó.Még egy hugi Tamara mellé.
Tudtam én,hogy Kristóf az én emberem.
Úygis most megnagyobbítjátok a kérót,hát nem elfér még egy kis törpicur?

Most nem értem,hol van Kristóf? Bocsesz,ha figyelmetlen voltam,de ez kimaradt.Hogy érted,hogy most,hogy nincs itthon Kristóf?

Nem akar szopizni a Viktor?Kép
Ne keseredj el,gondolj arra,hogy ez is nagyon szép idő,ameddig szopott. És másképp is össz tudtok bújni,és az a lényeg.
Megértelek,én is nagyon szomi leszek,ha Dávid leválikKépKépKép

Tudom,hogy nem aktuális még a játszótér,főleg,hogy esik a hó március elsején,de időben el kell kezdeni szervezkedni,mert a végén nem tud senki sem eljönni,így sem nyílatkozik rajtad kivül senki a dologgal kapcsolatbanKép
Szilvi,legalább te szólj valamit,végül is a te ötleted volt.Kép

Én most tanulok éppenKép
Délután megyek angolra.Olyan szupi,nagyon tetszik ez a nyelv,cak kicsit többet kéne tanulnom,mert így nem fogok tudni levizsgázniKép

Írjatok már egy pár sort,hadd tudjam,hogy minden rendeben Veletek.

Na pusszancs!
I.

Viktor csíkocskáját felrakom,hogy mindenki lássa,hogy milyen szép sokáig szopizott.
Kép
ilgya1

Még tartozom két friss csíkkal.

Andi Lőrince:
Kép

Betti Milánja:
Kép

I.
ilgya1

Sziasztok!
Nóra!
Nálatok tényleg zajlik az élet
Ma voltunk anyóssal az okmányirodában,be kellett jelentkeznem ide állandóra ,mert eddig a vecsési cím volt az állandó lakhelyen.Addig Nimród a szomszédban volt,tök élvezte,most előszőr nem kellett könyörögnöm neki,hogy hazajöjjön.Igaz vettem egy babát neki.Biztos kíváncsi volt rá.Kép
Szerencse hogy nem láynom lett,2600 forint volt a baba,de olyan semmilyen.A kicsi sincs tulságosan odáig érte.Most alvás előtt be kellett tennem a babát a kiságyba ,betakarni meg ilyesmi,persze ő meg a mi ágyunkon alszik így napközbenKép
Nem is tudom mit akartam írni még,na majd ha eszembe jut,jövök még.
szép napot !
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Nóra!Nagyon ügyik voltatok, Viktorka egy igazi kis hős.Apukának jobbulást, vagy már jól van?
Örülsz, hogy vége a szopinak, vagy sajnálod kicsit?

Ildi! Köszi a bókot, de azért van rajtam erősíteni való.Ezért is kezdtem el lábazni, hasazni/ezek a kritikus zónáim/.
Nekem mindegy, hogy melyik játszón talizunk, nem ismerem őket,jó a lakótelepi is, inkább ezt ti döntsétek el, aztán csak a címet kérem.
Cuki nagyon Dávid, utánoz már téged?Úgyértem, hogy ettől a kortól már egyre többszőr leutánozzák a gyerekek a szüeiket/takarítás, főzés, gesztikuláció, stb/
Betti!Nagyon klassz a Gyömrői uszoda,2 hete voltunk a párommal mi is.Kicsit Jakuztunk, szaunáztunk, úsztunk.Nem is tudtam, hogy van bébiúszás is, Hogy megy a picurnak?Miket csináltok?
A kilóid miatt ne izgulj, egy fél év alatt szerintem lemegy magától egy 5-ös, aztán majd ha már nem szopizik a picúr, ráérsz fogyizni./Ha akarsz még?/

Kriszti! Jobbulást Neked!

Anita!Júj de idióta az a nő! Biztos nincs gyereke!Mi is voltunk már pár ilyen kiszolgáltatott helyzetben, sajnos nem lehet visszaszólni, mert ők a királyok.Pedig én is úgy megmondtam volna a magamét.

Olyan szépen süt a nap, hozzágondolom a 25˙C-ot, nagyon szép lenne.

Sziasztok!
Szilvi
nsyl

Sziasztok!
Köszi az aggódást már jobban vagyok már nem köhögök szárazon csak néhaKép
Most úgy néz ki a párom is elkapta Kép
Készülünk ezerrel a kiállításra Kép
Hamarosan talán rendesen hozzátudok szólni itta dolgokhoz de most teljesen le vagyok maradva, és nincs annyi energiám hogy mindent elolvassak, egyszerűen szinte felsem fogom mit írtatokKép
Pusza Kriszti

KépKép
KépKép
krisztám

Sziasztok!

Most csak én is beköszönök.

Kriszti!
Hallom mennyit dolgozolKép Remélem a kiállítás után a Csaba elvisz titeket vgy befizet valami wellnesz -re pihiképpenKép)

Gyógyulgassatok!És ne adjátok át lehetőleg a gyerkőknekKép

Megértjük,hogy nem érsz,rá majd úgyis pepótolod tudomKépKépKép

Szilvi!
Kösz,hogy írtálKép

Én örülnék,ha csak erősíteni való lenne rajtam Kép

A játszót akkor majd lebeszéljük,ha jön a jobb idő,én reménykedem,hogy előbb utóbb az is megérkezik.
Eddig hárman vagyunk akik jönnének;

Tudtok valami játszóházról itt Vecsésen? Valamit fél füllel halottam a bklubban,hogy szerdánként szokott lenni,de hogy hol,és mikor,és kell-e fizeti,azt nem tudom,de az is jó lenne,és akkor nem számít az időjárás sem.Kép

Majd utána nézekKép

Aranyos vagy,köszi!Kép
Igen utánoz már Dávid,sőt egyre több szót mond,de még nem mondanám,hogy beszél. Sok szót ismer már,és ki tudja fejezni magát,ha nem mással,akkor mutogat.Szóval megértjük,hogy mit akar.
Az apát azt szép tisztán mondja,és fel is ismeri,sőt ha felébred keresi is az apját.(ImádjaKép)cici,kuka,kokka=kocka,bda=labda,mpa=lámpa,cica,az összes állat hangját leutánozza,mostmár nem is kell megmutatni a könyvben,elég ha mondom neki,hogy hogy csinál a kutyus?????És ő már mondja.De liba,kacsa,kakas,malac,bárány,tehén,de rengeteg még,mind mondja,ezt nagyon tudja.

Mostmár mondokákat is tovább mond,persze,csak szavakkal,például,van a Háp,háp,háp jönnek a kacsák kezdetű mondóka,mikor befejeztem az első versszakot,akkor mondja tovább,hofy bú,bú,bú (Mondjuk ennyiben ki is merül,de ez is valamiKép

Imád takarítani ő is,ezek a mai fúcskák,jó kis pasik lesznek,lsd. Viktor még betegen is takarítKép Milyen jó dolguk lesz a feleségüknek.
Nem úgy mint nekünk(nekemKép).

Már megint nem áll be a szám,ezt nem hiszem el,pedig nem is akartam ennyit írni.

Anita!
Milyen babát vettél Nimródnak?
Jó drága volt hallod.Vagy milyen? Meg tudod mutizni!

Szia többiek!

És Nóra,ha jönnél,neked is szia,mert már csak reggel fogom megtudni szokás szerint.

Holnap apa itthon lesz,megfűzöm,hogy menjünk el vásárolni,kicsit ki kéne mozdulni is valamerre,már kezdek begyepesedni.

Na jóccakát és bocs a szófósásárt.Lőjjetek le!

I.
ilgya1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?