Sziasztok
Pénteken délelõtt voltunk bent Orsiéknál a klinikán, meglátogatni õket. Olyan kis pici a baba (de majdnem 1000 grammal nehezebb mint az én Bogim volt, csak azt már én el is felejtettem)
Nagyon édes Tamáska. Hosszú fekete haja van és kis turcsi orra.Azt mondta Orsi orvosa (összefutottunk a folyosón), hogy olyan a baba orra mint egy boxolónak
Lefényépeztem õket. Még aznap elõ is hivattam. Anyukám el van ájulva a kép láttán.
Sajnos nem tudom nektek elküldeni, mert nincs scennerem.
Orsi: Engedd meg, hogy még egyszer gratuláljak, sok-sok boldogságot és jó egészséget kiívánjak nektek.Ha szükséged van valamire kérlek szóljál, és ha tudok repülök hozzád!
Ágci: Köszi az irodalmat a szoptatással kapcsolatban.Azt hiszem megpróbálom más pózból szoptatni Bogcit, hátha úgy többet, jobban tud szopizni, csak az a baj, hogy iszonyatosan fáj a hátam és a fekvésen kívül mást még nem sikerült kipróbálni.
Max 15 percig szopizik egyszerre, de ez idõ alatt 1szer legalább fel kell vennem büfizni. 15 perc után -szerintem- úgy elfárad, hogy nem akar tovább szopni és csak ordít.
Lányok: Képzeljétek a Bogi tegnap este 22-tõl reggel 6-ig egyhuzamba végigaludta az éjszakát! Ez volt a második alkalom, hogy nem kellett felkelni hozzá egyszer sem.Az elsõ aznap volt mikor Orsi szült-szerintem ennek örömére-! Akkor 21-tõl reggel 7-ig! Hajnal 4-kor felébredtem arra, hogy be vannak durranva a cicijeim, és hogy megnézzem mi van a gyerekkel él-e még, miért nem áriázik
Átmegyek hozzá, hát látom alszik, de olyan mélyen, hogy csak a kis szája dolgozott -szopóreflex-
Olyan jót aludtam
Este szopott utána benyomott 120 mililiter tápot és húzta reggelig. Én is csodálkoztam, hogy olyan sokat evett, de hát õ kért még, nem én tömtem belé
Tegnap evett barackot (saját termés) és nagyon ízlett neki. Most amedig lesz barackunk, minden nap adunk neki egy kicsit, hogy szokja az ízét.
csak az a baj, hogy iszonyatosan fáj a hátam és a fekvésen kívül mást még nem sikerült kipróbálni.
Max 15 percig szopizik egyszerre, de ez idõ alatt 1szer legalább fel kell vennem büfizni. 15 perc után -szerintem- úgy elfárad, hogy nem akar tovább szopni és csak ordít.
Van egy srác akivel már nagyon régóta ismerjük egymást. Józsinak hívják. Õ is Vajdasági, Zentai. Néhány éve már udvarolgat nekem, de hát mindig érdekesebb az elérhetetlen, mint aki "kéznél" van
Na a lényeg, hogy megkérdezte tõlem lenne-e kedvem gyereket szülni neki és együtt élni vele, na meg összeházasodni. (fordított sorrendben
) Magyarul megkérte a kezem
Úgyhogy most erõteljes gondolkodásba vagyok esve. Igazából nagyon rendes srác, kedves, segítõkész,szorgalmas,családcentrikus és imádja Bogit. Júniusba voltunk lakodalomba (õt hívtam el kísérõnek) és olyan jól el voltak a Bogival, gügyörészett neki meg tologatta az udvarban, este segített megfürdetni...stb....
És már 28. éves, épp ideje lenne, hogy családot alapítson. Azt mondta legalább 3 gyereket szeretne. Az jó mert én is 3-4-et. Szóval most azon töröm a fejem, hogy belevágjak vagy sem. Tudom, hogy minél tovább várok annál nagyobb az esélye, hogy nem fogok apukát találni a kislányomnak, meg társat magamnak. Szerelmes egyáltalán nem vagyok bele, de emberileg mélységesen tisztelem és szeretem. Õ viszont -állítólag- nagyon szerelmetes
Enikõbe
Nagyon régóta ismerjük egymást, és lehet, hogy ez jó megoldás lenne.Mármint összeállni vele. Én igazából férjhez menni nem szeretnék, de egy élettársi viszonyt szivesen bevállalnék. Na meg hát egyedül nem lehet 3-4 gyermeket vállalni. Nem az elkészítés a gond
, hanem ami utána van. (tuti program úgy egy 30 évecskére)
Na nemtom mit csináljak. Nekem elég nehéz természetem van, és nagyon emancipált,önnálló vagyok. Furcsa lesz újból megszokni, hogy valakivel együtt élek. De szeretnék újból babát. Eddig 2004-re terveztem, de azt hiszem elõbb szeretném
És ebben a tervemben Józsi biztosan támogatna. Sõt!!! Szerintetek merjem bevállalni? Mi a véleményetek. Tudom, hogy nekem kell eldöntenem, de az eszem azt súgja, hogy igen, a szivem (mivel nem vagyok szerelmes) meg azt hogy nem.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett a mondandóm, és köszi, hogy elolvastatok.
Puszi mindenkinek!!!!
Enikõ