Sziasztok!
Jobbulást a babócáknak!
Kriszti, akkor nagyon gondolunk rátok a hétvégén!
Remélem, Aziz gyorsan túl lesz rajta, és felgyógyul. GOndolom kell majd egy kis idő, mire rendbejön utána. Biztos fáj majd pisilésnél....
Andi, de jó, hogy anyud ennyire jól van!!!!
Szerencsére erős a szervezete, és gyorsan regenerálódott!
HAmarosan nálatok is minden a régi lesz.... Türelem....
Na azt hiszem, meg kell vennem a nők lapját!
Annyian írtatok már róla.... remélem, lesz is időm amjd elolvasni a cikket!
Falevél, de jó, hogy Sára ennyire élvezte!
Én is amennyire akartam menni, most hogy megvan az igazolás, még nem jutottam oda, hogy jelentkezzem és pelust vegyek. Igaz, most nekem is eléggé összejöttek a dolgok, de azért remélem, legalább 1 alkalom lesz belőle, hogy kipróbáljuk!
Noémi, csúcs jók ezek a pancsolók!
Csak nem tudnám hová tenni, max a nappali közepére!
Velünk minden okés. Apa megint elutazott és ilyenkor nagyon havazom. Meg a jó idő jóslásra kimentem anyuékhoz Kerekre. Erre nagy szél és eső!
Szóval hogy Bende egész nap a levegőn legyen.... erre ott is benn ültünk a szobában! És persze így még annyira sem haladtam, mint itthon.
Ráadásul Bende egész éjszaka nem aludt. Nem a megszokott hely, környezet... stb. Így most mosott sz@r vagyok enyhén szólva is.
Holnap meg sógornőmékhez utazunk a hétvégére. Lehet, ott sem alszik Bende, így mindjárt megyek is aludni, hogy valahogy túléljem az elmúlt és az elkövetkező napokat....
Vettem Bendének milupa jó éjt tápszert. És NEM ízlett neki!
Mondjuk, amikor megkóstoltam, nekem is olyan savanyú tej íze volt. Pedig jó a szavatossága....
Ki érti ezt????