Brigi,[/b] itt is [b]gratulálunk! Nagyon örülök neki! Már én is kíváncsian vártam, mikor derül ki, hogy ott lapul az a kis baba a pocakodban! Remélem, jövő héten minden ok lesz a dokinál!
Ilyenkor annyira jó érzés, amikor megtudod..... Ezek azok a pillanatok, amikor én is eljutok odáig, hogy de jó lenne.....
Kriszti, nem semmi, hogy ilyen gyorsan összedobsz egy tortát!
Elképzeltem Azizt, ahogy utánozza a mixert.....
Köszi!
Mandula, nagyon ügyi legyél!! Reméljük, utána sokkal töb időd lesz majd jönni...
Noémi, Nóri, én sem férek bele sok ruhámba.. A téli azért jobb volt, mert ápolt és eltakart.
Persze most még mellben is egy csomó ingem szűk!
Szóval ruhatár frissítés nekem is nagyon kellene....
Turiba készülök már egy ideje, de valahogy nem jutok el odáig.
Timcike, így könnyű lesz, ha apa cukrász!
Azt hiszem, majd én is sütök valamit, de még arra ráérek kitalálni, hogy milyen torta legyen. Gondoltam muffinra, és akkor egynek a közepébe teszek 1 szál gyertyát, és az lesz a szülinapi mini torta!
Nóri, igen elég fárasztó volt a foglalkozás, de szerintem most mi jobban elfáradtunk, mint a gyerkőcök!
Erika, akkor szerencsétek volt! Azért ez minősíti a boltot, az eladót is... Na meg azt is, aki úgy árulja, hogy szétszedhető.... Már mi is jártunk így, hogy ezt meg ezt tudja, aztán, amikor ki is akartuk próbálni, kiderült, hogy még sem tudja....
Mi ma baba-mama tornán voltunk (Norri, Noémi, és mi). Ez a Vak-Bottyán u-ban van. a neten is meg tudod nézni őket, de Noémi szerintem több infót tud majd mondani:
www.frankenberger.hu
Ez a baba-mama torna ma volt először, bemutatkozó óra. Szerintem jó lesz, ha a babák is többet tornáznak, illetve a szoptatós anyukáknak nem kell lehasalniuk!