Új privát üzeneted érkezett!

JEeeeeeeeeee!!!!! Végre!! :D

Kép
Kép
encu

encu-értem.Mi már 71-eseket hordunk. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!!! De ti már majdem 8 hónaposak vagytok, te!! :D
Ott is nagy szél volt tegnap éjjel? Húúú, itt nagyon nagy volt...és utáltam!! :?

Kép
Kép
encu

Encu-tudom teh... :lol: Hat itt olyan volt,h.a riaszto is bekapcsolt 2x.Ha egyedul lettem volna,tuti a paplan alol fuleltem volna,es ugy reszkettem volnamint a nyarfalevel. :lol: :oops:

Akkor,mikor jottok? :roll: :D

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!

Előbb, vagy utóbb ;)
De remélem előbb :):):):)
Amúgy mikor mehetnénk? ;)

Kép
Kép
encu

encu-amikor akartok,csak elötte szólni kell,h.szögezzük le. :wink:
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Mi nagyon rosszul aludtunk, kb. ha 4 órát aludtam egész éjszaka. :?
Meg most aludtunk délután Nonóval egy fél órát.

Asszem mi most megyünk egy kicsit sétálni, apa még nem tudja, de mindjárt szólok neki. :D

Encu!
Végülis tudtam volna menni tegnap, mint utólag kiderült, mert ugye délelőtt szakadt az eső így apa itthon volt.
Hogy mikor járok felétek???
Én már múltkor is akartam menni, de te mindig elcsavarogsz otthonról. :roll: :D :wink:

Kép
niki+baba

Niki! Mi dél-1-nél előbb nem megyünk sétálni, addig kellene jönnöd... :)

Jó idő van nagyon, jó, hogy sétáltok ;)

Küldjek álommanót? :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Lányok!! MErre vagytok???

Hahóóó!!!

Kép
Kép
encu

De én meg előbb nem tudok menni, tudod.
Akkor inkább gyere te! :wink: Van egy csomó mesélni valóm. :wink:

Igen de jó sok álommanót küldjél, mert egyre már immunisak vagyunk. :roll: :lol:

Voltunk sétálni, ha a szél nem fújna még jó idő is lenne!

Többiek merre vagytok?????????
Gabó, Barbi hahóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Szeretném eladni a kislányom babahordozóját és a mérleget.
A hordozót összesen 4x használtuk. A mérleget havonta 1x, mindkettő új állapotú.

Érden élek, ezért az átadás nem probléma.

hordozó: Pierre Cardin 10000,- Ft
mérleg: digitális, Momert 7000,- Ft

Tel: 30/3100056
Kép
g.erika

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem,de délelőtt hamar elment, szaladtam a postára majd Flóra bealudt a kocsiban, aztán haza ebédelni, közben manóka kétszer úgy bekakilt, hogy fürdetés.
Hívogattam esküvő ügyben mindenkit, majd futás föl a tizesekhez gyalog, babakocsival masszázsra, mert apa nem állt ki az autóval és még nekem nem megy! :oops:
Zsuzsa!
Szép kismami vagy!
megkérdeztem és tud valakit, este ha befejezte a munkát elküldi a számát.
Csak 4.hónaptól lehet egyébként!(mamamasszázs)

Lányok!
Az első alkalmat máris le kell, hogy mondjam, mert vasárnap az esküvőkiállításon ráleltem álmaim ruhájára, lefoglaltam és 6.-án kell mennem fizetni az első részletet és viszem a nagyimat, hogy lássa, hiszen ő fizeti! :lol:

Olyan szép idő lett volna ma csak ez a fránya szél... :evil:

Kép
gabriel79

Gabó!
Miket találtál a kiállításon?
Milyen a ruci, van róla kép, és Flórának milyen lesz??? :oops:
És, és és... annyi kérdésem lenne! :D

Én azt hittem, hogy most szerdán lesz az első. :roll:

Kép
niki+baba

Gabó!!

Engem is érdekelne az az álomruha... :D

És tényleg, nem szerdán lett volna a babamasszázs..? :roll:
De amúgy nem volt egyszerű napod és nem irigyellek, lesz még pár ilyen ;) :D

Kép
Kép
encu

Na, pangás van..asszem elteszem magam holnapra, hátha többen leszünk ;)

Meg ha szép idő van, nem jön valaki sétálni???? Olyan dél és 1 körül ??? (na, ezt jól megkérdeztem.. :D:D )

Jóccakát!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hát nem voltak rózsás napjaink mostanában! Csütörtök-péntek-szombaton nagyon nem éreztem jól magam! Közben Marci is nagyon nagyon hisztis volt, biztosan front volt... És folyton cicin akart lenni, miközben mindig kiüritette a ciciket. És közben meg tök rosszul éreztem magam, mert olyan volt,mintha alig lett volna tejem :( Aztán vasárnap megjött szerintem, de csak kicsit, és csak egy napig tartott. De szerencsére tegnapra már rendeződtek a dolgok, a tejci is helyre állt, Marci sem volt már nyűgös.

szisszka

Sziasztok

Hát mi kb oránként fent voltunk kész vagyok
.és még a zoé majd meg fulladt ugy köhög megyek dr hez

Gabi köszi ari vagy

és én már betöltötem mára 4 honapot :lol:
anha

Zsuzsa
Jobbulást a kicsi Zoénak!
Lívia jól van? Te meggyógyultál??

Marci még mindig 56-os rucikat hord :D De már nem kell sok a 62-esig :D

Gabó
Tegnap láttam az esküvői kiállitást, talán az aktivban! Huh, tényleg
nagyon szép ruhák voltak ott!
Énisénisénis kiváncsi vagyok álmaid ruhájára!!!!

Encu
Mi is jövő héten megyünk a 2 hós oltásra, csak mi kedden...
Szupi babakocsit vettetek!

Móni
Párod Lándzsás utifű szirupot ivott??? Az tényleg nagyon jó!
Ovis dalok: esetleg megpróbálhatom feltölteni valahova, talán így a leggyorsabb...

Talis képek szupik lettek!!!

Láttátok a Cora újságot? Baba-mama hetek vannak...

szisszka

Én is láttam persze hogy nem akkor van mikor én szülök most még nem akarok vásárolni

Livi jol van Én is csak fáradt vagyok
anha

Jó reggelt!

Tűrhető volt az éjszkánk, lehet, hogy a lepasszolt álommanók miatt nem aludtunk úgy, ahogy "szoktunk", ugyanis KArcsika úgy döntött, hogy ő bizony hajnali 4től játszani óhajt...úgyhogy csak 5kor aludt vissza ;) De nagyon édes volt ;)

Niki! Mehetünk mi is felőlem, ha nem zavarunk ;) Mikor? :D

Szisz! Igen, frontok voltak, minden manó megsínylette, és nekem ugyanez volt, mint neked...azt hittem kevés a tejci... Sok-sok folyadék, egy alkoholmentes sör, meg nemaggódás segített és most Karcsika reggeliztetése után is még van sok :) A lényeg, hogy ne stresszelj, mert az még a legtutibb tejcsárdákat is kiüríti..Anyumnak is ezért ment el anno a teje...
Szoktatok sétálni? És ha igen merre? LAssan titeket is megnéznénk valahogy szerintem ;););) :D

Zsuzsa! Nem ma mész Uh-ra? :oops: :roll: 8) Mert akkor megy a drukk... :D
És úgy látom oda is menesztenem kell néhány álommanót, hogy kipihenjétek magatokat...

Miről szól a Corás baba-mama hét????? Engem mindig minden éééérdekel ;)

Barbi, Tesóka!!!! MErre vagytok??!?!?!?!??! :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!!

Mi bárkinek küldünk álommanókat, mert még mindig nagyon jól alszik Vince, este 8tól reggel 5ig, aztán még visszaalszik 7ig, szóval éjjel nagyon jó. Nappal viszont nem sok időt hagy nekem :wink:

Tegnap meg ma Szilárd is itthon van, mert nagyon köhög taknyos, tegnap voltunk dokinál, és holnap megy már oviba...ugyanis farsang lesz, és vasárnap már megcsináltuk a jelmezét :)

Csajok, én sem beszéltem az Annával a masszázsról :shock:

Úgy csaviznék én is valahová...Cora is jó lesz :roll: Bár mi sem kaptunk Corás újságot...Szombaton Szilárddal voltunk a campiban, de nem sokra jutottunk, rohantunk is haza :oops:

Mennem kell, majd még megpróbálok benézni...

Kép

Kép
sbarbi

Zsuzsa
Jajj, örülök, hogy Te, meg Livi Jól vagytok!
Csak szegény Zoé :(
Hát igen, mi is csak az utolsó hetekben vásároltunk. Mondjuk ruhákat örököltünk. Pocakosan nem is volt rajtam akkora vásárlási láz, nem úgy mint most :D

Encu
Eddig csak hétvégén sétáltunk (tudod, a kutyik miatt), itt a sétányon, meg a lakcsin, DEEEE: Apája munkarendje megváltozott, eddig 9-től dolgozott 18-ig, mától: reggel 6-tól 14-ig. Úgyhogy mostmár a hétköznap délutánok is okésak 14 után!

Corás baba-mama hét: január 31-február 17-ig van. Csomó baba cuccot lehet kapni, rucikat (vannak nagyon cukik is), meg játékokat, stb.

Most mennem kell, felébredt Marci!

szisszka

Barbi!!

Akkor hozzánk jöhetnek azok a manók ;) :D Hátha eccer én is alszom már 7-8 órát egyhuzamban ;) :D NAgyon ügyi a Vince... :) Juteszembe! Rég kaptunk róla képet!!! :D

Szisz! Akkor jó! Szólj, ha van kedved sétálni! ;)

NEkünk sincs Corás újság, a neten meg még nem frissítettek...

Kép
Kép
encu

BArbi!! Vince is sokat dumál? Karcsika szinte egész nap gügyörög, meg mondikál ;)

Szisz! MArci kezdi már próbálgatni a hangocskáját? :D

Olyan édesek ezek a babahangok!!!!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu, hát nemrég láttad, 1 hete :wink:
Egyébként mi is 68as rucikat hordunk :D
Olyan lökött vagyok, késve szóltam be az oviba, így holnap Szilárd csak a farsangra megy be, délben elhozom...mondjuk ő örült neki :lol:
Vince is olyan mozgékony, mihelyst a pelenkázón leveszem róla a terpeszbugyit, hanyatt fekve ugrál :D Mondtam is neki, hogy nemsokára a földön fogom pelenkázni, ha ilyeneket művel :wink: Ezért néha játszáshoz is leveszem róla...Még 2 hétig pedig hordanunk kell, sajnos egy kicsit visszafogja a mozgásban, de remélem legalább meggyógyul. És egyre többet gagyarászik hozzánk, egyszerűen ennivaló :D

Kép

Kép
sbarbi

Encu, egyszerre írtunk

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!!! Tökjó! Kár, hogy kisfilmet nem lehet feltenni ;) :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!Csillaekkal mi a hejzet? :roll:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!!

Azt mi is szeretnénk tudni... :roll: Remélem minden oké velük!!! És mihamarabb haza jöhetnek mindannyian!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hozzánk jó sok álommanót küldjetek. Mi még mindig nem alszunk rendesen, és kezdek nagyon kimerült lenni. :(
Ráadásul nappal sem nagyon alszik csak fél órákat. :?
És iszonyatosan hisztis!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Ha rászólok valamiért ordít, ha nem úgy van valami amit ő akar akkor hisztizik stb.
Apa azt mondta, hogy nagyon rossz gyerek lesz. :? :oops: :roll:

Zsuzsa!
Szerintem simán vásárolhatsz már babaruhákat, még ha nem is tudod, hogy fiú vagy lány lesz-e vannak unisex ruhák. :)
Nem mentek 4D-re?

Barbi!
Irigyellek, hogy ilyen jól alszotok! Bár ilyenkor még mi is jól aludtunk. :wink:
Ti is 68-asokat hordtok? :shock:
Húha akkor mi lennénk lemaradva?!

Nekünk sincs még Corás újságunk. :? De remélem hamarosan lesz. :lol:
Meg most már be kell iktatnom egy brendon körútat is, mert vennem kell 74-es bodykat Nonónak.
Még csak most kezdjük a 74-est. :roll:

Ja és képzeljétek, Nonó a térdein ül állandóan, de nem próbál meg rendesen ülni, viszont folyamatosan állna. :shock:

Encu!
Pénteken jöhetsz, ha nektek is jó. :wink: :D

Kép
niki+baba

Niki, ne aggódj, Szilárd is ugyanezt csinálta, feltérdelt, aztán felállt állandóan, ülni meg csak 1 hónap múlva ült fel önállóan, ez teljesen normális, a lényeg az, hogy másszon, és Nonóka mászik láttuk :D
Mi csak most kezdjük a 68-ast, és ezek a méretek is összevissza vannak :roll:

Küldök szívesen álommanókat akkor Niki nektek, meg Encuéknak is!!!!

Képzeljétek vasárnap éjjel Szilárd kelt fel 11 körül, hogy nem kap levegőt, nem bírta felköhögni a trutyit...tegnap kaptam erre csodaszert a gyógyszertárba, Rhinathiol termék, amit lehet szimatolni, és be is lehet kenni a mellkast vele. És bevált, azért írtam hátha majd másnak is szüksége lenne ilyesmire...

Kép

Kép
sbarbi

Niki! Húú, a péntek még messze van, remélem jó lesz, majd megírom ;)
Dehogy vagytok lemaradva!! Annyi, hogy Nonó husis, KArcsika meg nem hájacskákra gyúr, hanem hosszra... :shock: Szerintem legalábbis jó hosszú :) És már 6,15-öt mértünk tegnap este fürcsi előtt :) Szóval szerencsére megint beindult.

Ja, és Barbi! KArcsika is egész nap mocorog..ahogy mondtad te is, főleg pelenkázásnál...majdnemhogy elrepül, annyira rúgkapál, és éééélvezi nagyon :)

Jaj, ebben a korban is nagyon édesek már. Ja, és persze folymatos mosolygás van. Tegnap is voltak látogatni és ezerrel nyomatta a csábmosolyait ;)

Front van? Fáj a fejem...

Ja, és tök érdekes...mostanában sétálunk, meg kevesebbet eszem, mégis híztam a mérleg szerint..ez hogy lehet... ??? :shock: :?

Senki nem jön sétálni valamikor ma?????

Gabó! Tesóka! Merre vagytok??

Kép
Kép
encu

Encu
Ma meg holnap vendégeink lesznek, de csütörtöktől már ok :)
Nektek mikor lenne jó?
Ha nem kaptok cora újságot, akkor majd leviszem, ha megyünk sétálni!
Jajj, Marci is dumál már ( he, hö, heö, gee :D), de tegnap óta sikít is :) Fel akarjuk majd venni, csak be kéne üzemelni a mikrofont... :roll:

Nem lehet, hogy rossz a mérleg??? :twisted: Mondjuk most én is híztam 2 kg-t, de én egyfolytában kajálok

Barbi
Nagyon édi lehet a kis izgő mozgó! Sajnálom a terpesz pelus dolgot, de már "csak" 2 hét!!!
Szegény Szilárd! Jobbulást neki!

Niki
Mi is küldünk álommanót nektek, mert szerencsére Marci is nagyot aludt, este 10-től, reggel 6-ig! Végre kialudhattam volna magam, de apája felkeltett, h csináljak neki reggelit, mert már késésben van... :evil:

szisszka

Sziasztok

csak 12 megyünk 4d re
anha

A zoénak

melhártya gyuladása van
vagyis kezdödö ezért sir ha köhög mert fály neki :cry:
anha

Szisz!!

Igen-igen! A mérlegek a hibásak!!!! :D:D:D:D
Ti hogy csináljátok azt a nagyotalvást? Karcsika nem bírja ki szopi nélkül...olyan mohón esik nekem, mikor 4kor felébred, mintha egy hete éhezne... :lol: :lol: :lol:

Nekünk szinte mindig jó ;) Tudok alkalmazkodni.. lejönnétek, vagy sétálni menjünk? Vagy hogy legyen? Niki péntekre mondta, hogy jönne... Tehát jöhettek együtt is, de persze nem kötelező ;)

Jó ötlet, hogy felveszitek a mondikálást, még én is lehet, hogy előveszek egy diktafont ;)

Kép
Kép
encu

Encu énis mennék

és akor felérne egy babatalival
:wink:
anha

Zsuzsa!!! Háát, az nem jó!! Kapott gyógyszert rá??? És hogy a fenébe lett neki mellhártyagyulladása?! Szegénykém... :(
Jobbulást neki!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Zsuzsa! Gyere! :D

Kép
Kép
encu

Encu kapot kataflámot meg mukropontot meg calciuot

hát nem s tudom álitolag mehet hétfön bölcsibe nem tudom nem e viszek valami bacit
anha

Zsuzsa! Ha nem tudod, hogy fertőző-e, akkor inkább halasszunk.. nekünk most elég volt az előző lázas-tüdős frányaság... :(

Nem baj....? :roll:

Kép
Kép
encu

igen énis erre gondoltam
anha

Most értünk haza, majd ha Nonó elaludt jövök!

Encu!
Pénteken te jössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebben maradtunk, mert én délelőtt tudod hogy nem tudok menni!!!

Bocsi, de erre kellett reagálnom! :oops: :D

Kép
niki+baba

encu-itt van a megigert kep. :wink: Jo ejt!

Kép
KépKépKép
Kép

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Niki!!! Jólvanna ;) :D Aranyhal vagyok ;)

Timci! Nagyon édes Atticy!! És jó ez a fajáróka... Mi is akarunk majd, csak mi hálósat, lehet, hogy utazóágy lesz, hogy egyben legyen ;)

Na, mennem is kell... :?

Merre vannak a csavargók???

Kép
Kép
encu

MERRE VAAAGYtOOOK????

Kép
Kép
encu

Szisz!
Köszi az álommanókat, szükségünk lesz rá. :wink:

Zsuzsa!
Már mindjárt itt van 12.-e, kérünk majd képeket babóról. :D
Zoénak jobbulást!!!

Timci!
Nagyon édes Atticy! :D :D
Nálatok már 2011 van? :lol:
Ti vágtátok már Atticy haját?

Encu!
Ne tessék felejteni!! :roll: :? :lol:
Nekünk is van utazóágyunk. Emlékszem mikor terhes voltam, képen láttam meg, és csak ez az egy fajta és ez a színű kellett nekem, és nagy nehezen találtam meg, és ebből is az volt az uccsó! :lol:
Persze mást is rám akartak tukmálni, de nem hagytam magam. :lol:
És még csak egyszer használtuk, amikor Nonóval Zalaegerszegen voltunk, de nyáron ki fogjuk használni! :D
Itthonra meg tökéletes a járóka, olyan jól elfér benne. :)

Kép
niki+baba

Niki-milyen figyelmes vagy.Nem is vettem esze,h.elallitodott a datum. :lol: Koszi szepen.Nem mi meg nem vagtuk,mert nincs olyan sok haja meg neki. :oops:

Encu-en is rengeteget gondolkodtam a halos vagy racsos,.de sok velemenyt meghallgattam.A racsos elonye,h.meg tud benne kapaszkodni es igy folhuzza magat,meg konnyebb lesz igy elkezdenie jarni.Valahol igazuk van.A halosban meg sajna nem tud.Sajat szememmel lattam,mikor egy kissrac felhuzta magat,ahogy talpon volt,mar korbe is`jarta fogozkodva a jarokat.Hat ezert dontottem racsos mellett. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szép jó reggelt !!!

Niki
Odaértek az álommanók? Remélem aludtatok jó nagyot!
Csak mert mi most felébredtünk 2-kor, és Marci kb. fél 4-ig nem is
akart aludni. Beraktam a mi ágyunkba magam mellé, hátha elalszik, ahogy szokott... hát nagy fenét, engem sem hagyott!

Képzeljétek, amikor itt volt utoljára a védőnő, akkor mondta, hogy vegyünk fa járókát :shock: Hmm, pedig még két hónapos sincs Marci... én nagyobb korában terveztem, a védőnő szerint most kell!
És igenis vegyünk neki játszószőnyeget, és akkor azt be tudjuk tenni a járókába. :roll:

Timci
Nagyon cuki Atticy!

szisszka

Sziasztok!

Képzeljétek nálunk még nincs teljesen lent az ágy, csak középen, és reggel úgy megijedtem, mert ahogy felébredtem azt láttam, hogy áll Nonó a kiságyban!!!!!! :shock: :D
Hihetetlen, hogy már feláll!!!! Gyorsan nyúltam a gépért, persze lemerült az elem, a kamera meg a másik szobában volt, és nem mertem átjönni érte nehogy kiessen, úgyhogy maradt a telcsi kép. :?
Tegnap este már anyuéknál olyanokat csinált, hogy megfogta a kezünket és úgy felállt és ment pár lépést. :shock:
De ez, hogy magától felállt most reggel nem gondoltam volna. :roll:

Szisz!
Azt nem mondom , hogy jól aludtunk, de jobban aludtunk. :wink:
Asszem háromszor keltünk éjszaka.

Timci!
Nekünk is hálós járóka van, de nálunk rajtunk gyakorol Nonó! :lol:
Én a kiságyba se nagyon szeretem hagyni, mert ott is ha elesik beüti a fejét, a járókába meg nem tudja.

Kép
niki+baba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?