Új privát üzeneted érkezett!

Hajnus, hol lehet ilyeneket olvasni a Deák térről? :D
Tényleg érdekel, mert a kirakott óriásplakátok még 1-2éve akkora kamunak tűntek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viol, szép család vagytok! :wink:
Az a pár kiló semmi!!!!!!!!!!!!

Vero, tényleg legalább van értelme a fájásoknak! Csak időben beérj! :wink:
amica

Amica,nekünk dobtak be egy újságot,ami csak erről szól.Régi fotók meg az új tervek vannak benne.
hajnus

Sziasztok!

Ma voltunk Sopronba a Szőnyi Editnél (gyerekorvos). Minden rendben Szintivel! Igazából a foginyén lévő dologgal kapcsolatban szerettem volna véleményét kérni. Azt mondta hogy szerinte a foghoz nincs köze, mert nem ott van, szerinte ciszta, majd talán felszívódik. Azt mondta hogyha változik, vagy megnől akkor nézessem meg egy fogorvossal.

Eszti! Nem kérdeznéd meg mégiscsak a fogorvostól hogy mi lehet ez? Lefotózni nem igazán tudom sajnos!
nicika

Viol! Tényleg nagyon édes a kislányod! :lol:
nicika

Sziasztok!

Utólag is Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Kicsi Husi! :D
Kép

Eszti!

Neked Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!Holnap dolgozol?Felugranék a lemezekért!

Kép

Zsani!

Nagyon sajnálom, részvétem!
Nekem sajnos már egyik nagyszülőm sem él, páromnak, csak az egyik nagymamája, de szegénykém egyre jobban leépül.
Az én nagymamám az esküvőm előtt 9 nappal halt meg.:(
Mindig ezt az esküvőt várta, csak erről beszélt, szegénykém alcheimer koros volt, nem ismert meg senkit, csak engem, és mindig kérdezte mikor lesz már a lagzi?
Nehéz volt, de annyit szenvedett, hogy úgy éreztem megváltás volt neki, és arra gondoltam, hogy ő úgy szeretné, hogy jól érezzük magunkat.
Párom felajánlotta, hogy halasszuk el, de ezt nem akartam, a mama miatt, mármint, azért mert ő is úgy várta.
Lehet, hogy ti ezt nem helyeslitek, de én így éreztem jónak, és nem bántam meg.
Nászútra nem mentünk, majd most Júniusban.:)

Ági!

Örülök a napernyőnek!

Vero!

Nagyon izgi, már én is izgulok!!!Hajrá!

Nadin!

Nagyon szépek vagytok, nagyon aranyos Dorka!

Ja igen Deák tér, én nem bánom a felújítást, biztos szép lehetet régebben, de én sajnos már csak ezt a ramaty formáját ismerem.:(

katus78

[/url]izgi.hu
ituj

[url][url]http://link[/url][/url]
ituj

Viol!
Micsoda jol nezel ki! Egyaltalan nem latszik az 5 kilo! Dorka teljesen rad hasonlit szerintem. Micsoda kis picurka az oledben! :)

Beallitottam a soproni topic-ot, hogy az elejere tegye az uj hozzaszolasokat, igy az 1-es oldalon van fennt mindig a legujabb, es azt az oldalt tettem a kedvencek koze. Igy azonnal latom a friss hozzaszolasokat, viszont ahhoz, hogy irni tudjak el kell menni a 110. oldal vegere. (Marmint ma meg a 110. holnap mar tobb lesz.) Akarhogy is, ez az uj rendszer nem a legjobb. Mondjuk legalabb mar gyorsabb.

Vero!
Tenyleg epp csak annyira kell a korhazba menni, hogy elkapjak Ivant. :lol:
agi

Jó reggelt!
A mi reggelünk csodálatos mert ma hajnali 4.00-kor 4160grammal és 53 cm-el megszületett Bertha Iván Dániel.GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ és már most imádom!Rám is kacsintott egyszer. :wink:
Ezúton is gratulálok az iftyú szülőknek és a kis Ivánnak és az újdonsült bátyuskának.Képzeljétek én leszek a keresztanyukája!Hurrá!
[img]http

Vercsi már tolófájásokkal ment be a kórházba.Azt mondta a szülésznő,hogy ha lett volna fogadott orvosa akkor sem ér oda a szülésre mert Ivánkánk 20 perc alatt világra is jött.Ideális szülés!
A buksija 36 cm és a Dr Bikkesnél született.(egész helyes kis doki :D :D :D :D :D )
Kép is készült az ifiúrról Íme:
Kép
Vercsi és a baba is jól vannak.Cicizik ezerrel.Mikor kitolták megmutatni nekünk(büszke nagyiknak és büszke nekem)akkor is az anyukája cicijét kereste.ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉDES kis manóka!Igazándiból manókának nem is manónyi mert nagyon nagy fiú.Na befejezem mert ugyan tudnék még ömlengni a piciről de az én picim is lassan ébredezik.
Szép napot mindenkinek!

Kép
eszti76

Nagyon sok szeretettel gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg szuper gyors volt! A doki azt hiszem a lehető legjobb "választás" volt a múlt hei tapasztalataim alapján!

Kép
amica

Gratulálunk!

Nagyon édes kis baba, Iván. :) :) :)
Kép

katus78

Így szép a reggel!
Sok boldogságot kívánok!
Kép
hajnus

Gabó!
Gyere, bőgni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :wink:
amica

Kola!Őszinte részvétem!Nekem a családomból még mindenki él hál isten bár az egyik nagymamám nincs túl jól.Remélem azért még az esküvőmet megéri,mert nélküle nem akarok férjhez menni.
Mégegyszer nagyon sajnálom!

Viol!Nagyon helyesek vagytok a képeken.olyan jól nézel ki nagyon szép vagy!

Vero!Szuper ez a reggel.Nagyon sok boldogságot kívánok nektek.Jaj,de boldog vagyok még a könnyem is kijött.HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!Én képet sajna nem tudok feltenni nem engedi képzeljetek oda valami babásat.De azért majd megpróbálom csak mindjárt jönnek a Sógoromék a husihoz.Nagyon gyönyörű baba Iván és milyen hatalmas?!Mint az apukája.Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!Ó istenem ez a világ legcsodálatosabb dolga.Örülök,hogy ilyen gyorsan meglett a pici és nem kellett órákat vajúdnia Veronak.Nagyon sok puszit küldök nekik innen a távolból.

Katus!Köszönjük szépen!!
Vendég

KAtus,Gabo!Nektek is köszönöm!Szóval mindenkinek!
Vero!Gratulálok!Sok boldogságot!Igen ezen tényleg bőgni kell!
Nagyon édes ez a baba!
kola2

VERO!

GRATULALUNK!!! Nagyon nagyon sok boldogsagot kivanok Nektek!
A kis Ivan nagyon szep! :) Örülök, hogy ilyen gyorsan ment a szüles.

Gabo!

Levinek is utolag nagyon boldog szülinapot!

Eszti!

Gratulalok a keresztmaminak is! Es persze Neked is utolag Boldog nevnapot!

Viol!

Nagyon jok a kepek es Te is nagyon jol nezel ki rajtuk. Csatlakozom a többiekhez, hogy nem is latszik az az öt kilo. A fogyassal meg csak szepen lassan, nekünk azt mondtak itt, hogy szoptatas mellett havi 1 kilo normails. Mondjuk nekem is több ment le. Mar csak 1 kg van rajtam! :)

Nercsi!

Nagyon szepek vagytok Ti is a kepeken. Szerintem Lara sem eszik mindig 200 g-ot, de nincs merlegem es ebböl kifolyolag nem is tudom ellenörizni. Majd jun. vegen megyünk dokihoz ott majd lemeretem a kislanyt! Es örülök, hogy müködik a cumisüvegböl valo etetes. Aliz nem fel az idegenektöl? Lara neha iszonyuan elkezd bögni, ha valaki idegent lat vagy idegen helyen vagyunk.

Lanyok!

En is olyan hamar eltudok erzekenyülni, a multkor csak a szülesen gondolkoztam es nezegettem a kepeket, de mar potyogtak is a könnyeim. Pedig en se voltam ilyen!

Zsani!

Öszinte reszvetem!
Nekem is mar csak egy nagymamam van es szegenyke ö is kezd mar kicsit szenilisedni meg depresszios is. Miota a papa meghalt es ö egyedül maradt sokat romlott az allapota. Mondhatnam, hogy elötte szinte semmi gondja nem volt! Mar ö is 82 eves!
reni76

Ki a következö anyuka jelölt???? :)
reni76

Köszi Reni!A Lövői nagymamám halt meg,aki a sulival szembe lakik.Azt hiszem te mondtad,hogy ismered őket.Pont kedden a névnapomon lesz a temetés,és az oviba a szűlői értekezlet is.
Hajni!Az uj játszi a jerevánon a4 László Király utca végén van,ott ahol át lehet menni a somfalvi ut felé.
kola2

Annyira látni milyen moldog Lackó.Olyan jó nézni.
Vendég

Ja nem is mondtam voltam a röntgenen hát a nő biztos hülyének nézett,de kellett legalább egy perc mire befért az a szar pöcök a számba amire rá kell harapni,de azért sikerült.Nem talált a doki semmit "hál isten"Azt mondta valószínű,hogy a fogkő miatt,mert elég sok volt rajta és be is volt gyulladva.Ma már rendesen meg tudtam mosni ott a fogamat nem volt érzékeny.Három hét mulva kell visszamennem fogkő ellenőrzésre aztán megis kérdezem a fehérítést is.
Hú annyi piskóta tésztát csináltam mindjárt kifolyik a formából.
Vendég

Kép képek Kép képek

Eszti!Megkaptad az emilt?
Vendég

Húúúúú.... de jóóóóó....!!

Veró, gratulálok, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!
Kép
Olyan jó kép: apa és fia. Tök jó hogy ilyen simán ment minden. A Bikkes nekem is szimpi, mikor én mentem akkor is ő volt. Tök rendes. :D

Viol, ti is olyan szép család vagytok! Örülök, hogy minden rendben ment a csípőszűrésen. :wink:

Reni, szerintem Amica a következő. :D Múltkor hívtunk zárlakatost, mert ki kellet cseréltetni a zárat. Nahát mikor meglátta, úgy üvöltött mint a sakál. én úgy vettem észe, csak akkor fél, ha hozzánk jön valaki. Ha mi megyünk el, akkor nem.
Mi is jövő héten megyünk a 4 hónapos oltásra, kíváncsi vagyok mennyit hízott, hogy már kap tápszert. Már elég jól megbarátkozott vele így jövő héttől kezdjük a gyümölcsöt. :lol:

Zsani, őszinte részvétem! Nekem is már csak egy nagymamám él. Nemrég még mi voltunk gyerekek, mentünk nyaralni...stb., most meg már nekünk is gyerkeink vannak, és a mi szüleink lettek nagymamák. Olyan nehéz ez.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk mi is az új anyukának és kisfiának! És persze az egész családnak! Veronak, Ivánnak, Lackónak és Áronnak!
Kép
Nagyon szép baba, és micsoda méretek!! :) Húúú!! :) Gratula!! :)

nadine81

Azért most, hogy nincs itt Vero, megköszönöm az idézésre való okítást! :) Mindjárt meg is próbálom... :) Nem biztos, hogy sikerül... :)
[quote]V írta:iol!
Kijelölöd amit idézni akarsz, aztán ctrl c vagy kivágás, megnyomod hogy idézet, oda bemásolod a szöveget (ctrl v) és megint megnyomod hogy idézet.

Nahááát!!! :) Megy ez!! :)

Megint csask köszönöm mindenkinek a dicsiket a családra és a kilóimra!! :) Az előbbire büszke vagyok, az utóbbit próbálom kordában tartani. :) Aztán lehet, hogy majd az előbbit is kordában kell néha tartani... :lol:

Katus,
sajnálom, ami nagymamáddal történt, és teljesen egyetértek veled abban, hogy nem halasztottátok el az esküvőt. Szerintem jól döntöttél.

Zsani,
az új játszi az a Jerevánon, ami a helyijáratos buszvégnél van? Én ott laktam a barna házakban, a IV. László kir-ban... Valamikor még én is ott tepertem a játszótéren. Húú, de rég volt... :)

Eszti,
neked előre is gratula a keresztmamasághoz!! :) Aztán nekem szépen, okosan teljesíteni ám a kötelességeidet és jó példát mutatni Ivánnak!! :)

Nici,
örülök, hogy minden rendben Szintivel. :) A "fogas" dologhoz nam tudok szólni, nemtom mi lehet, biztos igaza van a dokinéninek... :)

nadine81

Kép
hajnus

Jé,tudtam képet feltenni!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
hajnus

Sziasztok!Viol!Igen az az a játszótér.
kola2

Hajnus,
nagyon helyes az ifiúr!! :lol: :lol:
Mennyire friss a kép?

nadine81

Na, elvileg kész a lakásalbum. :D Remélem nem keveredtek össze a képek, elég bajosan töltögette fel őket ez a sz@r... :evil:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9641&page=1

nadine81

Hajnus!Nagyon édes a picurka!

Viol!Nagyon szép a ti kérótok is.Olyan szépeket látok itt,hogy fáj a kicsi szivem.Nem mindha a miénk csúnya lenne,de én azért majd a sajátunkról csinálok inkább.
Vendég

Viol,már régi,áprilisba csináltuk vmikor.Sajnos nincs fényképezőnk .De már nagyon szeretnénk egyet .Csak mindíg közbe jön vmi.Most éppen 70 ezer ft-ot kell befizetnünk,mert az utat csinálják az utcánkban :?
hajnus

Viol!

En is csinaltam ilyen szalagot. Hogy tudom ide feltenni?[/img]
reni76

Sziasztok!

Reni, én vagyok a következő :wink: :wink: :wink: ,
mármint aki szülni fog és utánam majd Zsani és Gabó ha egyszer zebrás lesz a tesztjük :wink:
Ha csak valaki bele nem húz :D

Eszti, lehet hogy Iván láttán a férjed is kedvet kap egy kistesóhoz? Tudom te már most szívesen belevágnál :D

Viol, ti is szép házban laktok!

Gabó, ti meg majd szépbe költöztök!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Ahogy remélem mi is, mert ma eladtuk a lakásunkat.
Szeretnénk egy nagyobbat, ki is néztük, remélem minden sikerül majd! Házunk nekünk egy darabig nem lesz, igazából nekem a kert hiányzik...

Azért nekem is van egykis örömöm mára, Janka szobatiszta! Már 2001 október óta pelenkázok egyhuzamban, el sem tudom mondani milyen jó, hogy nem kell pelusokkal rohangálnom! ...Még két hónapig :roll: !
Na de az más, egy csecsemő még kicsiben csinál mindent!!!!!!!!!!!!!

Hajnus, daliás ez a legény!!!!!!!!!!!! :D
amica

Hajni!Melyik utcába laktok?Helyes a picur.Rád is meg Apára is hasonlÍt.
Amica!Hova költöztök?Vagy még nemtudod?
kola2

Viol,de szuper a házatok!Anyukád is ott lakik?
Amica,zebrás?Ez jó! :D :D Gratulálok Jankának!
Zsanett,Aranyhegy utca.Az a szívás,hogy nem is erre az utcára nyílik a bejáratunk,mégis fizetnünk kell.
A dícséreteket Bencus nevében is köszönöm!
hajnus

Hajni!Ez a rákosi ut fele van?
kola2

Igen,Rákosi út végén kell elkanyarodni
hajnus

Nahat micsoda hirek!!!! :D

Vero!
Gratulalok pici Ivanhoz!!! Sok boldogsagot kivanok mindannyiotoknak!!

(Mondtam en, hogy csak annyi ido kell a korhazban, hogy elkapja valaki. :lol: )
Kivancsi vagyok mit meselsz majd.

Tobbiek!
Mentek majd hozzajuk a korhazba? Kerunk meg kepeket. Vagy Eszti, neked biztos van meg ugye? Tegyel meg fel tobbet jo? Koszi!

Nadine!
Tok jo a lakasotok! Tetszik a sok fa mindenhol. Tok szep rend van! :) A kek a kedvenc szined ugye? :) Nalam regebben minden zold volt, mert nekem meg az.

Amica!
Gratulalok Jankanak a szobatisztasaghoz!

Hajni!
Aranyos a Bence. Milyen szoszmot haja van. Az en Bencemnek is ilyen volt sokaig. :)

Kepzeljetek az Apu elszakitotta az achilles inat. Elment kosarazni (mar vagy 20 eve nem volt, nem tudom mit gondolt magaban?!) Aztan egy fel oran belul meg is tortent a baj. Ket napig csak borogatta, ma elment a haziorvoshoz, az lekuldte a sebeszetre. Kiderult, hogy elszakadt, begipszeltek, es hetfon megy mutetre. :(
agi

ISTEN HOZOTT IVÁN DÁNIEL!!!!!!

GRATULÁLOK VERO!!

PUSZI!

KRISZTA

Kép
mirama

Hajnus, nagyon édes a kisfiad! Milyen szép szemei vannak!! :lol:
Egy koléganőm is az Aranyhegy utcában lakott, nekem tetszett a hely. Főleg jó lesz, ha az út, meg a szomszéd ház is elkészül. Mi? De durva, hogy nektek kell kifizetni az utat.

Amica, eladtátok a lakást?? És mikorra kell kiköltöznötök? Hol néztétek az újat? Nem csodálom, azért 3 csemetének kell a hely. Kívánom hogy minden simán menjen.
Ja, és gratulálok a szobatisztasághoz!!!! Élvezd ki a pelenkametes időszakot!! :lol:

Ági, apukádnak jobbulást!!!! Azért az fájhatott!
Én is imádom a zöldet.

Lányok, ki jönne be velem Veróhoz a kórházba??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Most látom milyen nagy hír van! Nagyon gratulálok Violnak és a kisNagy Iván Dánielnek! :lol: Tényleg nagyon gyorsan megszült! De ezt már sejthettük is! :lol:
nicika

Nem tudjátok nem lesz valami program ma Sopronban? Szivesen bemennék egyet Szintivel! :lol:
nicika

Nercsi, én igen, bemegyek veled, de szerintem a hétvégén ne zavarjunk. Hétfő?????????????

Nici, a Főtéren borünnep van, valami kirakodóvásár féle.

Üdv: Andi
amica

Amica!Ez tényleg jó hír.És hova szeretnétek költözni?Gratula a szobatisztasághoz nagyon ügyik vagytok.Élvezd ki ezt a két hónap pelus szünetet.

Ági!Hát nem semmi apukád van!! :) :) Jobbulást neki!

Hajnus!70.000ft ez nem semmi!!!!!!!
Vendég

[quote="gabócacica"][ írta:gabócacicacolor=brown]Amica!Ez tényleg jó hír.És hova szeretnétek költözni?Gratula a szobatisztasághoz nagyon ügyik vagytok.Élvezd ki ezt a két hónap pelus szünetet.[/color]

Ági!Hát nem semmi apukád van!! :) :) Jobbulást neki!

Hajnus!70.000ft ez nem semmi!!!!!!!
Vendég

[quote="amica"]N írta:amicaercsi, én igen, bemegyek veled, de szerintem a hétvégén ne zavarjunk. Hétfő?????????????

Nici, a Főtéren borünnep van, valami kirakodóvásár féle.

Üdv: Andi

Biztos a Plazaban is van valami, meg állítólag az Opel előtt is. De asszem max. a főtér jöhet szóba!
nicika

Szerintetek Szintivel is bemehetek a kórházba látogatóba?
nicika

Amica, én is a hétfőre gondoltam. Addigra már ő is erősebb lesz. Majd akkor még pontosítunk.

Képzeljétek, ma kezdték az alattunk lévő lakást felújítani. :twisted: :twisted: :twisted:

Katasztrófa. Micsoda hangzavar. Remélem délután már azért eltűnnek innen a munkások.
Hajnus, el tudom képzelni, milyen lehet mellettetek az építkezés. :(

Alízt most akartam levinni, erre teljesen bealudt. Kíváncsi vagyok meddig bírja szegénykém ezt a kopácsolást.

Niki, ketten jöttök, Vagy apával??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Niki, gyere!!!!
Én is Alízzal megyek, legalább talizunk!! Olyan kíváncsi vagyok rátok. Főleg Szintire!! :lol: :lol: De azért rád is ám!!! :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ó ti szegények.Tudom milyen szar mikor kalapálnak.Most,hogy voltunk anyuéknál újra megtapasztalhattam milyen amikor zajonganak.Az elsőn kopácsoltak anyuék a 6.-on laknak,de olyan volt mindha mellettük lett volna.És pont hétvégén kell nekik csinálni.
De jó,hogy ti betudtok menni Verohoz!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?