Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi.

Gyógyulj meg gyorsan.!!!!
Nagyon tuti a bútor.szuper.még én is szívesen kuckóznék ilyenben :lol: :lol: nemhogy a gyerekek.

Judit.ez szörnyű,én nem csodálom,hogy eljöttetek.szerintem keress meg valami sebész dokit itt Szolnokon maszek alapon,hátha többre mentek.vagy lehet,hogy Szolnokon reménytelen?!

Elin.ja,várjál mi van ha potyogni kezd a foga...?! lehet nem fogja egy-két napig kinyitni az oviban... :roll: :lol: ,hát,kicsit hiú a drágám. :wink:

L.Judit
Képzeld,ma felhívtak a "callcenteresek" hétfőn megyek be dumcsizásra.majd beszálmolok... :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Judit!

Hát ez nem semmi nap volt akkor! :evil: Csak azt nem tudom akkor mért hívják időpontra az embert,amikor nem is tudnak foglakozni vele! Szinte magam előtt látom a nővért ahogy flegmán azt mondja nem tehetitek meg ,hogy csak úgy elmentek! Szóval a kórházban nem nagyon veszik már emberszámba az embert. :evil:És fordulhatunk valahova panasszal? :evil:
Jobb ha elmész magándokihoz,az talán némi pénz fejében el tudja intézni,hogy ne kelljen órákat hiába várni!
Most egy kicsit felbosszantottam magam ezen a dolgon!

Szilbee!

Nagyon klassz a bútor! :D Örülök,hogy Levente már jól van! Látom neki is nagyon tetszik az új bútor! :lol: Te is vigyázz magadra,gyógyulj meg gyorsan!

Elin!

Kösz az infót a csetresekről,gondoltam,hogy valami ilyesmi lehet. De hát mindíg tanul újat az ember! :D Én meg azt hittem,hogy csak az én gyerkőcöm hánykolódik éjszakánként az ágyban!Mondjuk Francinál ez csak egy pár hete kezdődött,de azóta folyamatos!

Holnap jön haza apa szabira! :lol: :lol: :lol: Úgyhogy csak olvasó üzemmódban leszek egy darabig!

Pusza!
Vendég

Sziasztok!

Judit, hát ez szörnyű lehetett! Nem is tudom, mit lehetne ez ellen tenni.
Erről két dolog jutott eszembe. Egy, amikor Csonginak 3 évesen kivették a manduláját. Szintén fél 8-ra voltunk berendelve, és kb. fél 3-kor műtötték meg. Addig se enni, se inni! Egy 3 éves gyereknek! Azt hittem én is akkor, hogy már nekimegyek valakinek.

A másik, hogy a férjem unokatesójáék átjöttek Erdélyből, mert a kisfia úgy született, hogy befelé áll az egyik lába. Ott megműtötték, de semmit nem javult. Eljöttek a SOTE-ra, ma műtötték, kaptak egy szobát, amihez wc, fürdőszoba tartozik, benn van vele egy szobában, azt mondta mindenki kedves, előzékeny, teljesen ledöbbent, hogy ilyen is van.

Szóval nem hiszem, hogy a SOTE-n többet keresnek az orvosok, ápolónők, mégis tudnak emberiek lenni. Itt miééééért nem????

Évi és
Kép
csongianya

Manó! Akkor használjátok ki a szabadságot :lol: :lol: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Cleo!

Örülök neki!
Épp most akartam írni, hogy ha nem mellékletben küldted az önéletrajzod, akkor küldd el légyszi újra, hogy be tudjanak hívni, de ezek szerint az egy másik Andi volt 2 kisgyerkőccel.

Judit
jlevay

csak egy gyors kérdés..

A GYED-et ki utalja az OEP vagy a MÁK?
Fel kellene adnom a levelet a számlaszámommal hogy tudják nekem folyósítani és nem találom sehol a levelet hogy ki küldte.
Nálunk mindíg minden eltűnik :evil:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Judit, hát ez nem semmi lehetett. Habár én kb 20 évvel ezelőtt is megjártam a Sportkórházban, amikor két alkalommal is visszatoltak előkészítetten a műtőből, mert valami hiba akadt a műtét körül :twisted:
Kingát hétfőn viszem a gyerekambulanciára, kíváncsi leszek hogy a 3 gyerkőccel mennyi időt kell majd ott töltenünk míg sorrakerülünk. Még szerencse, hogy nem éhgyomorra kell mennünk...

Judit
jlevay

Szia !

Szerintem még az EgészségPénztár.

Judit
jlevay

Petri, az OEP utalja a GYEDET!

Judit, hát sok jóra ne készülj, mi a múltkor allergiavizsgálaton voltunk Csongival, időpontra mentünk, és vártunk egy fél napot... Senki nem foglalkozott vele, hogy hány gyerekkel várakozunk! Azért remélem neked jobb tapasztalataid lesznek!

No, jó éjt, mára elteszem magam, iszonyú fáradt vagyok!

Évi és
Kép
csongianya

Szia Évi!

Hát a Boros doki mondta, valamelyik nap, amikor egymás után álltunk a sorban, hogy menjünk valamelyik hétfőn, vár szeretettel. Persze, ott mindenki gyerekkel van..... Mindenesetre akkor berendezkedünk egész napra. Még lehet, hogy a barátnőm lánya is jön, mert ő meg egész nap interjúztat :?

Megyek én is, mert reggel hajnali vonattal kell mennem suliba :cry: .
Ez a hétvége megint a hajnali indulásokról fog szólni. Vasárnap "nagybörze" Pesten, akkor is az 5-ös vonattal megyek, még kész szerencse, hogy 1 órával többet lehet aludni :lol: :lol:

Remélem legalább út és hídlezárások nem lesznek addig, míg átérek a Duna másik oldalára.

Jó éjt!

Judit
jlevay

köszike!!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

[color=darkblue]Sziasztok!

Csak szólni akartam, hogy amíg meg nem gyógyulok, nem igen fogok írni, max. olvasni. Párom még vasárnap is dolgozik, pedig jó lenne, ha lenne a törpe mellett valaki, mert így a 37. héten nem nagy élmény a 38. fokos láz (nekem). Beszélni nem tudok, a fülem dugul, az orcám majd szét reped a sok váladéktól, néha megsülök, úhy érzem olyan meleg van, a másik pillanatban meg kiver a víz és ráz a hideg. Szóval naggyon király a helyzet. Remélem azért nst-re eljutok hétfőn... :?

Törpe alakul, csak még köhög... álatlában szinkronban velem... de legalább szakadozik a cucc...

No menek!
Jók legyetek!
Pusz!
[/color]
szilbee

Szilbee
Próbáld meg a nagyikat rávenni hogy segítsenek!
Nagyon rosszul hangzik a Te nyavajád is. Drukkolok hogy mihamarabb renbe jöjj! Mostmár szinte bármikor érkezhet Dávid is..
Remélem megvárja odabent míg az anyukája rendbe jön.
Pihiz sokat!!!

Judit
Jól megjártátok a kórházban :x
Tegnap este bekukkantottam a babaszobára és véletlenül félre nyomtam. Bejött az év kórháza választás... és tudod jelenleg ki vezet a vidékiek között??? Hát a szolnoki Hentes Géza :shock:
Azt hittem lefordulok innen.

Jlevai
Hihetetlen milyen ügyes és ötletes vagy! No meg szakács is :wink: :D Nekem még leírni is sok lenne ezt a menüt nem még elkészíteni. Nálunk a mai menü: borsóleves, palacsinta. Tőlem ennyire telik :lol: :lol: :lol:
Kivel vannak a gyerekek mikor Te suliban vagy?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jlevay
Bocsi a másik topikra akartam írni SZamócának :oops: :oops:
Tiszta zizi vagyok :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri! Hol van az az oldal? Ezen nagyot csodálkoznék, meg más is, ha így lenne! A szomszéd bácsinak combnyaktörése lett, a felesége ki van akadva, mi folyik a kórházban, szerinte is katasztrófa! Én tavaly állapítottam meg u.ezt. :evil: :cry:

Azt nem is írtam, hogy az oep honlapján lehet megnézni, hogy kinek, milyen volt a „betegéletútja”, azaz milyen kezeléseken vett részt, mikor, milyen gyógyszert váltott ki? No, nekem, amikor a Sotén voltam amnion, kiderült, hogy 3x volt szemgolyó uh-om :shock: (ebből 1 nap 2x is!), meg húgyhólyag uh-om is 2x. „Szuper jó” kórház ez is :? …tisztára úgy bántak velünk, mint a marhákkal a vágóhídon, férfi és női wc egyben :oops: , és még plusz támogatást is leszednek a betegekről.
Gyógyszereknél csak 1 érdekeset találtam: tetanuszt váltottam ki, még 98-ban. ÉLETEMBEN NEM KAPTAM TETANUSZ OLTÁST!
:evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

http://www.hazipatika.com/simple/hosp2007

A betegútamra én is kíváncsi lennék...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

utamra :oops:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Lassan tőletek is elköszönök mert már a jövőhéten be kell feküdnöm Pestre a Klinikára!
Nagyon eltelt az idő!
Jok legyetek!
ivett&fanni

oep.hu

Ivett! Máris? :lol: Hát hisz hanyadik hétnél tartasz?
Aztán jók legyetek! Majd üzenjél Évivel!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Wow! Petri! Itt még véleményt is lehet írni, kiöntheti az ember a szívét! Csak regizni kell... http://www.hazipatika.com/forums/messages?ftid=784

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!

32 hetes multam!
Sajnos már is,pedig ugy lennék még itthon egy kicsit!
ivett&fanni

Sziasztok

Ivett.Majdcsak eltelik ez a pár hét,lényeg,hogy a legjobb legyen mindkettőtöknek. :wink: .Üzizz ha tudsz minél gyakrabban.

Betegéletúthoz:
Én regizve vagyok a Mo.hu oldalon és így hozzá lehet férni az OEP-hez is.én is megnéztem.Zsoltit epidurállal szültem e szerint (pedig össz-vissz egy infuziot kaptam :lol: :lol: ),dehát gondolom kell a pénz a kórháznak...

Csajok,holnap disznóvágás lesz nálunk... :?

Szilvi.neked extra adag gyógypusza.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Petri, meg is lepődtem, hogy konyhatündérré váltam :lol:
Na és milyen finomságot készítettem :D :?:
A sulis kérdés nekem ? Apával, vagy nagymamával vannak a csajok, esetleg bölcsi-ovi-iskola ha hétköznap kell mennem.
Milyen néven vagy regisztrálva a bszobán?

Ivett, melyik Klinikára fekszel be?

Cleo, Elin, a Magyarorszag.hu-n lehet megnézni a betegutam?

Jó éjt!

Holnap ismét korán kelés, habár 1 órával többet lehet aludni :!: , mert reggel az 5-ös személyvonattal elszáguldozok a "nagybörzére" kipihenni magam, és feltöltődni :)

Judit
jlevay

Kép

Ha majd egyszer nagyon unatkozom akkor elmegyek az okmányirodába és regisztráltatom magam, mert kíváncsi vagyok ám :P

Ivett
Jó korán be kell feküdnöd :cry:

Andi
Nekem olyan vegyes érzelmekkel teli a disznóvágás. Anno gyerek fejjel nagyon utáltam mert nekem is korán kellett kelni, na meg sokat segíteni. A család felnőtt férfi tagjai estére jó berúgtak az asszonyok meg csak morogtak rájuk.
Néha hiányzik.. a sok móka, röhögés és sok finom kaja :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jlevay
Én az utazástól mindíg hulla fáradt leszek. Jó neked ha ettől feltöltődsz!
A babaszobán is petri a nevem :) csak vevő vagyok legalábbis még eddig az voltam.
Apjuk nem engedi eladni a kinőtt rucikat és a már nem használt dolgokat. Pedig neki nem szülök többet az tuti. A szívem szeretne még egy babát de az eszem az nem.
A másik szolnoki topikban - a kórházaknál- van egy konyhatündér. Ha kíváncsi vagy néz át oda :wink: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

kati74: bocsi de csak most vettem észre a ,hogy írtál privit , így megkésve ugyan de válaszoltam

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Mivel ezen a gépen vannak az esküvői képeink gondoltam megmutatok nektek párat.
Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Petri! De ez Juditnak is szól! Az ideiglenes regisztrációval is elérhető az oep, nem? És az 30 napig él, akkor is, ha nem véglegesíted az o.irodában.
Mi ez a negatívság, hogy nem szülsz másikat?
V.melyik este meg az uraddal álmodtam. :oops: :lol: Pedig azt sem tudom, hogy néz ki, kicsoda, micsoda?

Cleo! Egy kis virtuális kóstolót küldhetnél! Én is szerettem a disznóvágást, csak a koránkelést, meg a nyirkos reggelt nem. Mondjuk azt disznóölés nélkül sem. :)

Lizocska! Szépek voltatok! Emma a legszebb… :wink:

Ma meg almás palacsintát csinálok…most fő az alma….

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

Jöttem szusszanni kicsit.sül már a husi is.nyissa az ablakot akinek kell :lol:
Pircsi.én kiskoromban szerettem-csak a malacot sajnáltam,de nagyon,sok* meg is sirattam :wink:

A gyerekeim töklámpást csinálnak az unokanővérükkel,de gondoljátok el -sonkatökből-ugye az a hosszú vékony-mert anyosom azt hozta lámpásnak :lol: :lol: -nem tudom mi lesz belőle

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Bocsánat az eltünésért,de Luca nem igen enged géphez,szinte csak emailt olvasok és ennyi.Még nemigen állt be a napirendünk,de szépen gyarapszik,már 4120g volt csütörtökön.Azt mondta a doki néni,hogy 9 nap alatt annyit hízott,mint egy hónap alatt kellene neki :) De a lényge,hogy fejlődik szépen. Már nézelődik nagyon sokat,figyel mindenre,nagyon cukika :)

Igyekszem jönni,és írni :)

Pocakosok,hogy vagytok?? Na és a többiek?

Puszilunk mindenkit:)

Kép

Kép
Kép
tundi24

Kép

Kép

Ezek lemaradtak az előbb vmiért.

ui:Nem tudjátok mikor lesz bababörze szolnokon?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Lizocska, szépek voltatok! :lol:

Tündi, jó gyorsan fejlődik Luca :lol: Azért írj néha, hogy mi újság felétek!

Cleo, disznóvágás.... anyuéknál állandóan az van, mivel úgy adják el a disznót, hogy levágják, megtisztitják és félbevágva adják ismerősöknek.... Nekem nagyon elegem van belőle.

Na, meg volt két focikupa. Tegnap másodikak lettek, de ott nem osztottak érmet. Viszont Csongi kapott különdíjat, ő lett a legjobb védő.
Ma sajnos csak negyedikek lettek, így volt nagy sírás, mert mindenki érmet szeretett volna. Csongit az mentette meg a sírástól, hogy ismét különdíjas lett, ő lett a torna legjobb játékosa, így kapott egy kis kupát. És hát olyanunk nincs még :lol:
Mondjuk ismételten nem volt sportszerű az egész, mert csak nálunk és az 5. csapatnál volt tényleg a korosztály, a többiek megint idősebbel játszottak :? Most elhatároztuk az edzőkkel együtt, hogy a következő kupán TAJ kártyát bemutatva játszhatnak a gyerekek.

Persze, Ivettékről majd közvetítek, úgy is nagyobb a szám, mint neki :wink: Úgyhogy majd adom a helyzetjelentést! Remélem minden rendben lesz náluk!

Évi és
Kép
csongianya

Kép Csongi a kupával

Kép Csongi a haverjával

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Gratula Csonginak!

Tündi azért gyere ám sűrűn!
És nagyon szépek vagytok!!!

Hát ha lesz ídőm én is megnézem az életutamat!
Ma délelőtt oltás délután röngen,szémny Mütyim úgy sajnálom!!! :(

Kép

Kép
katlina

Petri! :)
Küldtem privit!
szilbee

Sziasztok!!

Hogy viseltétek az óraátállítást?
Marci kicsit megkavarodott, tegnap 6-kor már hallottam a hangját, de hál'istennek visszaaludt 7-ig. Ma is 7-kor kelt, pedig mostanában 8-kor szokott, de én bizakodom, hogy majdcsak visszaáll... :)
Én is hulla fáradt voltam tegnap...

Úgy döntöttem, várok a csuklómmal még vagy fél évet, hátha valami csoda folytán magától eltűnik ez a bigyó. Ha nem, visszamegyek vele a kórházba és újból nekifutok. Muszáj lesz, mert néztem a magánsebészeteket, és ezt a fajta műtétet nem támogatja az OEP, úgyhogy kb 70 e forint lenne. Annyit pedig nem fogok fizetni azért, ami "ingyen" is járna.

Évi, ez iszonyat, hogy még egy 3 éves gyerekkkel is megcsinálták ugyanezt. :cry: Katasztrofális a helyzet.

Csonginak gratula a különdíjhoz! Aranyos a képeken!

Kíváncsivá tettetek, én is meg akarom nézni a betegutamat! :) ha elég hozzá, hogy ideiglenesen regisztrál az ember.

Tündi: nagyon szép a pici lányod!

Lizocska! Szépek az esküvői fotók! Mikor is volt az esküvőtök? Gondolom, valamikor nyáron!

Petri! Jesszus, ha a "Hentes" Géza (ez jó :) ) az év kórháza, akkor milyen lehet a többi??

Biztos nem akartok több babát? Bocs, hogy kíváncsiskodom... Nálunk sem mostanában lesz még, de én tutira szeretnék még legalább egyet... De a korkülönbség már nagyobb lesz, mint a szerintem ideális.

Szilbee! Gyógyulj meg minél hamarabb!!!!
judit_79

Nekem nem sikerült az ideiglenes regisztrációval belépni, azt írja ki, hogy Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár Ügyfélkapu szolgáltatásait csak véglegesített ügyfelek használhatják. :(
judit_79

Köszönjük szépen a dicséreteket :)

Csongi,nagyon ügyes srácod van:) Legyél rá nagyon büszke,lehet még nagy focista lesz belőle:) Én szurkolok neki :)

szilbee,lassan közeleg az idő :) Jujj,de jó :)

Ivett,kitartás a kórházhoz,aztán majd értekezünk ,és várjuk a kis jövevényt:)

Lizocska,nagyon szépek vagytok az esküvői képeken :)

Katlina,gondolunk rátok oltás ügyileg:)
Ha jól emlékszem akkor unokatesóm jár ki hozzátok gyerekorvosként,mintha tiszasülyt mondta volna.Hogy hívják a gyerek dokitokat?De lehet csak helyettesíteni ment egyszer vkit.

Kellemes napot midnenkinek ebben afránya időben.

Kép
Kép
tundi24

Hát Tündi!Most megfogtál úgy emlékszem valamilyen Ágnes,mert hogy hívják az unoktesódat? :oops:

Amúgy Robi nagyon ügyes volt nem sírt!
6kiló kereken és 68centi

Kép

Kép
katlina

SZiasztok!

Lizocska
Szépek az esküvői képek :D HA jól gondolom ez nem is régen volt lehet, hogy írtad is csak én sikklottam el felette vagy a szita agyam elfelejtette.

Elin
és mit álmodtál vele?

Andi
Mi lett a tökből?

Tündi
Nagyon cukker Luca :D A tejcsidtől hízik ennyire? Nem hasfájós? Éjszakák?

Évi
Gratulálok Csongi első kupájához! Elhiszem milyen büszke lehetett! :D

TEgnap nem volt semmi gond az óraátállítás miatt :)
Erre ma reggel 6:20-kor ébredt és nem volt hajlandó visszaaludni. Ami a fél 8-8 órai kelésünkhöz képest nagyon korán van, legalábbis nekem 8) Azt hittem kibírja délig de 11-kor beájult a Rossmannba. Direkt azért mentem le vele hogy bírja még egy kicsit.
Múltkor a déli alvásidőben voltunk Szolnoknon, két órát tologattam és nem tudott elaludni pedig előtte tornán is voltunk. Ma meg 5 perc alatt sikerült beájulni. Ez nem is gond de ha egy óra múlva felébred nagyon nehezen fogja kibíni estig, tiszta zizi lesz.

Amúgy jó hogy lementünk a Rossmannba mert le volt értékelve egy micimackós puzzle amit már régóta nézeggetem. Erre vártam hogy 50%-al olcsóbban adják :wink: :lol: :lol: Még vettem gyúrmázós készletet is, az olyan jó puha marad és illatos is :lol: :lol:

negatívságom bébi ügyben.. hát inkább ide nem írom le.Ki tudja kik is olvassák ez a fórumot. Majd ha személyesen is találkozunk elmondom. NAgyon nem vagyunk egy hullámhosszon apjukkal.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

De jó ilyen képeket nézegetni :)
Gyönyörű menyasszony, édes kismanó, mini Backhem :D

Ma megszűnik a felügyeletünk a kölcsön malac felett, a lányok nem örülnek neki.

Voltunk ma Kingával a kórházban Borosnál a lábával, és 10 perc alatt végeztünk, mivel megnézte ő, és még 2 doki, és közölték hogy ortopédia. A legjobb az, hogy én is ortopéd orvosra kértem tőle tippet, erre mondta, hogy vigyem ki hozzá, majd megnézi. Végül is megnézte...
Felhívtam a MÁV kórházat, és csodák csodájára kaptam időpontot nov.14-re (épp a aszülinapjára), vagy februárt is választhattam volna. Ettől függetlenül lehet, hogy mégiscsak elmegyünk Kövesdihez szerdán. Remélem, hogy a Máv-ban nem ő rendel.

Petri, az utazástól én is fáradt vagyok, meg utálom is (középiskolába is bejárós voltam, na meg míg Jászberényben játszottam, akkor is átjártam minden nap éveken keresztül, meg a ....), de a börzét imádom, és attól nagyon jól tudom magam érezni, feltölt egy időre. Ha jól számolom, akkor ez a Kismamásból a 13-14. lehetett amin voltam. A BabyMarkt-osra a lányokat is szoktam vinni, idáig jó gyerekprogramok voltak, és a börze is átlátható méretű.

Tündi, az a börze ami a Széchenyin szokott lenni már volt.

Judit
jlevay

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme

Sziasztok!

Köszi a fiam nevében is a dícséreteket! Kértek már tőle sokan autogrammot, arra gondolván, hogy évek múlva sokat fognak érni, amikor majd sztár lesz belőle :lol:
Egyébként nagyon nem vagyok elfogult (áhhh, dehogynem :lol: ), én úgy vagyok vele, hogy látom, hogy tehetséges, akarja, szereti, tudatosan csinálja. Amíg ő így van vele, én mindenben segítem, aztán majd kiderül, mi lesz belőle.

No, Judit, egész gyorsan megúsztátok, bár látom sokkal előrébb nem jutotattok... :?
Mit játszottál Te Jászberényben?

Petri, nekünk is volt ilyen időszakunk... majd egyszer mesélek.
Csongi Miklóson van anyuéknál, csütörtökön megyek érte, megyünk gyertyát égetni...

A betegutat a magyarorszag.hu regisztrációval meg lehet nézni, vagy külön kell az OEP-hez?
Tényleg Elin, hogy állsz az AXA-val?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Évi, én jászberényi vagyok, és volt pár év, amikor egy-két vargabetű után visszajártam játszani. A játszani pedig életem azon 20 évét jelenti, amikor röplabdáztam (és abban az időben még valahogy meg is lehetett belőle élni).

Cleo! Na, mi volt?

Judit
jlevay

Sziasztok

Tegnap este úgy ki voltunk már purcanva a "disznólkodás" után :lol:

Pircsi.kihozták a tökből a maximumot,szóval pici,de ari nagyon.:)

Lizocska.Nagyon szépek vagytok az esküvői képeken.Te meg szinte ragyogsz :)

Tündi.NAgyon tündéri Luca.látszik tényleg hogy jó húsban van.

Évi.Szupersztar lesz végül Csongi!!Vagányak a képek.
Az OEP-hez nem kell külön regi-jó a Mo.hu-s én onnan szoktam belépni.

Katlina.örülök,hogy könnyen vette Robika a kellemetlenséget.Délután mi volt a rtg-en?

Judit.hát nem semmi maszek árak :roll: -szóval adsz időt magadnak az öngyógyításra... :)

Szilvi.hogy vagytok?NST?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk...

Pindurit már jobban vagyok... már van hangom!!!! csak a takony ne lenne.... mert attól meg süketül a bal fülem.... no de most nem panaszkodni jöttem....

Sz"al megvolt az NST. Minden rendben van, jövő héten kell majd újra mennem, úgy tűnik az eredmények szerint, hogy addig nem szülünk! Amit most baromira nem bánok, mert azrért csak nincs renben a szervezetem... :?

Ha nem haragusztok meg rám, akkor most nem reagálnék az írásokra :oops: , mert örülök, hogy pillanatnyilag nincs bedugulva az orrom.... szóval húzok is alukákni... amíg lehet.

Később majd pótolom... mert azért annyi mindent szeretnék írni...

Szép álmokat Mindenkinek! 8)
szilbee

Sziasztok!
Szilbee! Mostmár tényleg gyógyulhatnál! Ez még a jóból is sok lenne, nem még a rosszból! :cry:

Mostmár én is azon filózok, holnap beviszem Lilcsit a dokihoz. Már több, mint 3 hete köhög. Mondjuk mostmár nem annyira…kb. úgy, mint mikor elkezdte, és nem vittem dokihoz, hogy ez semmi, majd elmúlik. :oops:

Óraátállást simán vettük :lol: . De ez tavasszal is így volt, és remélem, lesz is! Korábban felkeltünk, délben kicsit nyűgibb volt, de ahhoz képest , hogy „később” feküdt le, nem aludt többet :roll: . Pedig reménykedtem.
Este meg a hajmosás miatt üvöltött, úgyhogy az sem volt vészes.
Annak meg csak örülök, hogy már korábban kelünk, mert úgyis szoktatni akartam, hisz nemsoká már muszáj lesz. ½ 6-6-kor issza meg a teáját, na, majd ha azután nem dőlhet vissza, az lesz a rossz neki. Meg nekem is :cry: .

Azon a babafalvás oldalon, ahol le lehet írni a véleményeket, tapasztalatot a Hetényiről, rengetegen panaszkodnak 1 konkrét nőre a gyerekágyas osztályon. Szerintem mi is páran azzal akaszkodtunk össze, ő keserítette meg a bentlétünket :twisted: .
Kár, hogy ideiglenes regivel nem lehet megnézni a betegéletutat! Pedig kíváncsi lettem volna, másnál is vannak-e érdekességek?

Petri! Mit álmodtam? Hát elég zagyva volt: strandra mentünk busszal Kőtelekre, de valamit otthon felejtettem, ezért a Thököly-Ady kereszteződésben leszálltam a buszról Lilcsivel, és mondtam az uradnak, hogy ne hagyja a sofőrt, hogy elmenjen, várjanak meg minket, mindjárt megyünk, mert közel lakunk. De nem is Szolnokról indultunk, valahonnan vidékről. Egy álomfejtő elmélázhatna ezen.

Évi! Akkor most van őszi szünet, hogy a kis sztár Miklóson van?
Axás csaj nem jelentkezett. Lehet, csak álmodtam volna :roll: ?

Cleo! Mi volt a meghallgatáson?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok!
Csak gyorsan mert.... :D
Szóval nincs semmi a virgácsokkal minden rendben!
És olyan ügyes volt hogy a váróban mindenki arcára mosolyt csalt,volt egy idős néni kb.80lehetett és vele tártyalt hihetetlen hogy a sok beteg és megtört ember hogy felvidult pedig csak "egy kis fiú"volt ott
Ilyenkor érzi az ember kincs a gyereke

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?