Új privát üzeneted érkezett!

Most szül a legjobb barátnőm, egész nap izgulok!!!!!!!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock:
Legszivesebben bemennék és fognám a kezét, törölgetném a homlokát, de ott van a férje, csak útban lennék!!!!!

Andika, tegnap lógtunk egy napot oviból így a táncról is megfeledkeztem! :oops:

Én tekertem, hasaztam, szaunáztam hétfőn, tegnap tornáztam Béres A-ra, és tekercselve fogyikrémmel infráztam!
Ma tekerni fogok, szeretnék szombaton úszni járni!
Nem akar valaki csatlakozni hozzám aki szintén kiskakas?????
Én 6-ra átmegyek és 8-8:30-ra itthon vagyok!
Szombatonként fogok járni, csak most munkanap van! :?
Jővőhéttől indul a buli!!!!!

Mimi! Én a Stella relax krémet használom, ez rozmaring és citruolajos! Nagyon jóóóó a bőrre, jó kis vízes krém, nagyon jól hidratál! :wink:
Én legutoljára 910.-ért vettem a fodrászkellékesnél!
1000ml-es!!!!!!
Szerintem erre gondolsz Te is!

Majd jövök, csak lassan megyünk Bubukáért!

Csakok mikor mentek MaciLacihoz????
Én jövőhéten szerda 19:30-ra! Vicces lenne talizni!!!!!! :D
Holnap meg leszedetem az anyajegyeimet annyira gyorsan jött a dolog, hogy még parázni sincs időm rajta!

Na majd jövök még, YODA CSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚCS!!!!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Mimi!

Fodrilla a fodrászkellékes üzlet neve, a régi posta mellett van!
Vendég

Szasztok!

Orsi, ez az úszás tök jó ötlet! Jó lenne a hátamnak... Hol van uszi? Megkérdezem a párom, hogy addig bevállalná e a gyerekeket, ugyanis ők is koránkelők... :wink:
Baromira irigyellek a kitartásodért, hogy ennyit mozogsz! Én nagyon lusta vagyok, mindig rászánom magam aztán semmi :( :( ezért lenne jó valakivel együtt :wink:

Erről jut eszembe, az iwiw-en kaptam egy levelet, van egy honlap ahol ha regisztrálsz lesz egy virtuális edződ, megmondja mit csinálj, mit egyél... nagyon jó! https://www.webstar.biz/ ha érdekel valakit...
Persze álnévvel regeltem, mert nem tudtam milyen, a lényege, hogy használod, és az ők által forgalmazott termékeket vásárolhatod meg.
sylph

Sziasztok!

Nem voltam pár napig, és teljesen lemaradtam!
Sajnos nem telt túl jól a hétvégénk. :cry: Bencénél szombatra elmúlt a hányás, viszont kezdődött a hasmenés. Ráadásul ezt a fránya vírust a férjem is elkapta tőle, és az Ő szervezetét ez úgy megviselte, hogy szombaton éjjel még el is ájult a fürdőben. Nagyon megijedtem, de szerencsére már túl vagyunk a nehezén. :roll:
Szóval most pár napig ápolgattam a két betegemet, de most igyekszem bepótolni a lemaradásomat.

Cunami,
Bálintnak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!
A masszázst akkor megbeszéltük. Majd szülés után jelentkezem! :wink:
Én most hétfőn voltam Maci Lacinál. Úgyhogy mi tuti nem futunk ott össze a jövő héten!
A külső méhszájam nyitva van egy kicsit, és mostanában szoktam érezni 1x-2x enyhe görcsöket, úgyhogy most többet kell pihengetnem. De azért szerencsére nem vészes a helyzet!

Edina,
Ennél a méregtelenítésnél, amit írtál, csak a reggeli adott? A többi étkezésnél mehet az, amit normál esetben is ennék?

Lini,
Ha otthon jó eredményeket mérsz, akkor biztos nem lesz gond az ellenőrzésnél! Tuti, hogy a tej tett be! De azért majd szorítok, hogy jó legyen az eredményed!

Mimi,
Én még nem is használtam szopipárnát! Eddig valahogy eszembe sem jutott! Biztos jó lehet. Bár én mindig a takaróm egyik felét gyömöszölöm a hasam alá!
Nálam ez bevállt.

Kép
Kép
anett_

Sylph!

Kérdezd meg, én jövőhét szombaton kezdem!
Battán van a felújított tanuszoda! Van finn szauna is, az benne van a belépő árában! :D
Én régen rendszeresen jártam, aztán szép lassan leszoktam!
Nagyon szeretek úszni, egyszer átúsztam a Balcsit is Apával!
Hátra jót tesz ám a masszázs, de nem tukmálom magam!!!! :oops:

Szóval ha csatlakozol hozzám megyek Érted szívesen! Régen több anyucival jártam!

Edzés, én most jó sok időt kihagytam a műtét miatt, aztán mindig volt valami kifogás, de magammal cseszek ki, ha lusta vagyok, mert ha nem mozgok fáradékony, ingerült vagyok! :?

Szóval ha valakit még érdekel szóljon, mert férünk az autóba! :D
Csak ami fontos, hogy korán, hogy ne menjen el ezzel fél szombat!
Vendég

Orsi!!
Nagyon köszi!!Igen ez az a krém!
Nagyon szeretem,szerintem tökjó és mellesleg nem drága.
A fene fog ugyan ennyiért 3-400ml es krémeket venni.Mellesleg,én amiket venni tudok,azok nagy cart sem érnek.Ez meg tényleg bevált.
Akkor majd megyek és veszek ott.Úgyis kell majd még pocakra olajat is vennem,mert már viszket,és arra már a krém nem elég.

Anett!
Jaj szegény párod :cry:
Bencének esetleg egy kis normaflort nyomathatsz.Bár az igazság az,én nem szoktam adni a köcöknek semmit egy ilyen után.
És szopipárna.Én sem használtam sosem,és ráadásul jó sokáig szoptattam.
De nem is ahhoz kéne,hanem alváshoz.Nekünk egy nagy takarónk van,és ha a pocak+lábam alá tűrőm,akkor apára nem jut takaró :lol:

mimi12

Anett úgy írtam, hogy nem láttam a Te hozzászólásodat!

Jesszus szegény fiúk! Most valami vírus van! :?
Remélem jobban vannak azóta! De akkor ezekszerint nem csak egy gyomorrontás volt! :(

Tényleg pihengess amennyit csak tudsz, ha ki van nyílva a méhszájad!!!!! :shock: Még 4-5 hetet jó lenne ha bentmaradna a babó!!!!!

Én meg tövig rágtam a körmömet annyira izgulok a barátnőm miatt!!!!!!! :cry:
Jaaaaaaaaaaaj szegénykém csak lenne már túl rajta!!!!!!!
Drukkoljatok hogy gyorsan meglegyen kicsi Beni!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Dolli, a só barlangozást megbeszéltük. :wink: Nem tudom, hogy szülés után mennyivel lehet menni. Gondolom nem egyből. (No meg egyből nem is tudnék a babó miatt, de ha már nagyobb akkor szerintem lesz bőven jelentkező-anyu, anyós- aki szívesen vigyázna rá) :D

Mária: tej nélkül szerintem is jó lesz. Így nem is izgulok. Lelkiismeretem rendben a diétát betartom, ha egy kicsit csalok, akkor meg valahogy megpróbálom kompenzálni. :wink:

Noémi: én IMÁDOM a tejet, eddig napi 1 litert simán megittam. Most meg heti 4dl. Nagyon hiányzik! Apa is imádta régen, de epe követ őőőő vagy vese követ?! :oops: Nem is tudom, de azt okozott nála és azóta egyáltalán nem ihat. Nekem is mondták, hogy igyak kevesebbet, de annyira imádom!!!! Van egy listám, hogy szülés után mivel kezdek, az eleje:
- tejberizs
- rakott krumpli
- aranygaluska sok sok sodóval…………..
Jegyzetelem amik most nagyon hiányoznak és szülés után feltétlen pótolnom kell. :lol: :lol:
Szopi párna, én kaptam egyet a sógornőmtől és amióta azon alszom meglepően kipihenten ébredek, :shock: a hátfájást leszámítva! NAGYON SZUPER! :D

Orsi: olyan szorgos vagy, hogy mindig lelkiismeret furim lesz, hogy ilyen lusta vagyok! :? De a reggel 6-t jól olvastam??? Nem délután 6? Amikor suliba, vagy vérvételre megyek akkor kelek 6kor, de olyankor egész nap KO vagyok. Csak lézengek, és általában 2re kis is dőlök. Iszonyú mennyire nem bírok korán kelni! :?
Maci Laci szerda????? :shock: Én is 1.-én megyek 6ra és mivel gondolom lesz csúszás lehet talizunk!!! JUJUJ de izgi!!!! :D :D
Hol szedeted le az anyajegyed? BOCSI EZ INTIM LESZ: :oops: Mert nekem is keletkezett egy, ami igen csak pupszlis, eddig lapos volt, de észrevettem valamelyik nap, hogy teljesen kiáll és érzékeny is lett. Csak az a bajom, hogy elég intim helyen van!!! Szerintem a bugyesz dörzsölheti azért lett érzékeny, de mitől lett ekkora????

Anett: pihengess sokat, nehogy idő előtt jöjjön a babó! Fiúk hogy vannak? Köszi a drukkot!

Pénteken vizsgázom, így holnap egész nap tanulok, a kedvem hozzá annyi mint hangyát számolni! Bár azt is szívesebben számolnám! :lol: :lol: :lol: Szóval pénteken reggel szorítsatok, egy kicsi 2sel is beérem!
:wink:

Lini
Kép
kicsi lini

Megszült a barátnőm!!!!!!!

Kicsi Beni 2820gr 50cm!

Egész nap izgultam, 5percenként jártam a klotyóra ment a hasam! :D
Annyira rossz volt nézni az órát és tudni, hogy szenved szegény barátnőm! :(
Végül császár lett, de legalább nem hagyták tovább szenvedni!!!

Lini!

Tök jó lenne ha taliznánk csak Te lehet addigra elmész mire én megyek! :(
Nem is volt más időpont csak a fél 9, de az már nagyon későn van! :shock:

Tej: én is imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
Vendég

Isten hozta kicsi Benit! Gratulálunk! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Orsi! Gratulálok a barátnődnek:-) Jó egészséget nekik!!!

Én most eléggé le vagyok lombozódva, mivel itt volt a barátnőm... pont most tudták meg az orvosuktól, hogy nagyon rosszak az esélyeik a kisbabához:-( Már 2 éve próbálkoznak, és most mentek kivizsgálásra:-(

Mimi! Nem volt semmi tünete a P3/HPV-nek. Isoprinosinet kaptam rá... ez egy immunerősítő tulajdonképpen, de nem sokat értem vele! A zöldség-gyümölcs kúrával viszont igen:-)
Anett! A többi étkezésnél én nem nagyon variáltam semmit!

Lini! Tej nélkül biztos jó lesz az eredményed!
Milyen színű lesz a szoba???

Most mennem kell hív az Úrnőm... majd még visszanézek:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

sziasztok! Nagyon le vagyok maradva, alig tudok visszaolvasni az engedelyezett idom alatt:(((( Azert megprobalok rendesen valaszolni !

Noemi:
Koszonom, jol vagyok, most egy jo ideje semmi verzes nincs. (szerintem hat a szupi vastabletta is amit a pocsek trombocitaszamomra kaptam. Vegre valaki torodik vele! Jo orvos Macilaci ugy latom!)

En is utalom a tejet, meg sem tudom inni,most ha ragondolok mar a hideg raz.:)
Igen, a tehentej fogyasztas negativan hatott es hat a tarsadalomra sajnos, raadasul most naponta isszak az emberek. (elsavasodast igencsak elosegiti ebbol jonnek a beltraktus megbetegedese.) Regen nem volt ekkora gond mert nem ittak az emberek ennyit (no meg nem ettek ossze mindenfelet. A nyugati gazdag taplalkozas hozza magaval sajnos a betegsegeket.
:(
A novenyi eletmod sokat segithez minden gondon. Anyukam 9 eve tert at a reformtaplalkozasra, nem fogyaszt tejtermeket sem es (bar az orvos keptelen volt elhinni, el is kulte csontsuruseg vizsgalatra ami tokeletes eredmenyt hozott) hogy tejtermek fogyasztasa nelkul is lehetnek eros csontok, meg 71 evesen is:)
En kefirt eszem mostanaban, igy konnyebben birom az emelygest, de ez az egyetlen amit kepes vagyok magamba tenni a tejtermekek kozul. (A sajot szeretem de tudom milyen karos igy mellozni vagyok kenytelen.)
Hat igen, ami igazan fincsi az altalaban nem jo a szervezetnek. Turoba!!! :(

Orsi,
Neked kene belem lelket lehelned, 31 eves koromig napi szinten sportoltam de mostanra szetsetem mint a rigalanc! Ugy latom te orokmozgo tunemeny vagy:))))Minden tiszteletem a tied!!!

En aprilis 5.-e korul megyek Macibacsihoz, a 13 het elejee tervezem ha addig nem lesz semmi gond. (remelem nem lesz)

Huh, belegondolva milyen regen voltam mar masszazson!!!! Annyira hianyzik, ahogy megszultem en is sorban allok nalad. Thai-t csinalsz esetleg? (en azt vegeztem es nagyon szeretem kapni is, hihi.)

Gratula baratnod Beniehez:) Biztos nagy az orom!!!

sylph
Az uszasra en is benevezek ahogy az orvos engedi!!:) A XI. keruletben van egy Sprotmax, az allitolag eleg tiszta es lattam is, szep, modern. (ar ugyileg nem igazan tudok viszonyitani, szerintem elviselheto)

Lini:
Irto finom novenyi tejeket lehet kapni, nekem a rizstej (vanilias es mandulas) nagyon be van akadva:) Mi novenyi cuccokbol fozunk teljesen egyebkent. mar a Tescoban es az Auchanban is lehet kapni es nem is annyira horror draga! :) Erdemes kiprobalni...

Vizsgahoz sok sikert, biztosan jobb lesz mint kettes:)))))

Bocsi hogy hosszu voltam:)))) PUszka mindenkinek!!!!

sünciboglya

Szasztok!

Anett, szegény fiúk! Jobbulást nekik!!!!!!

Orsi, okés a dolog!!! :lol: Megyek én is úszni! Persze én nem vagyok olyan profi úszó, nem úsztam át a Balcsit, de majd gyakorlom :wink: És az különösen jó, hogy ilyen korán megyünk!
Masszázs... ne is mondd, tudod mennyire szeretnék menni.... sajna még alkalom nem nyílt rá. :(
Gratula a barátnődnek!!! Jó egészséget!
Pü-ben átküldöm a számom, átküldöd Te is?!

Lini, szorítunk pénteken!!!! Egy nagy kalappal!

Edina, szegény barátnődék :( tudom min mennek keresztül... Hova mentek kivizsgálásra? Meddőségi centrumba?

Mária, örülök, hogy jól vagy és elmúlt a vérezgetés!

Tej: én sem nagyon szeretem, de tudjátok mit iszok mostanában?! arra nagyon rákaptam, a yojának van a csokis "teje", isteni!
sylph

Dolli!

Muffin recepet. (sztracsatellás, de leírom min változtattam, hogy diós-meggyes legyen)

Hozzávalók:
10dkg csoki(helyett dió)
15dkg liszt
1 kk sütőpor
15dkg puha vaj
15dkg cukor
1cs vaniliáscukor
2 tojás
3-4 ek tejszín

Sütőt előmelegítem 175fokra.
Csokit(diót) apró darabokra vágom (diót lehet durvára, ki hogy szereti), összekeverem a lisztet a sütőporral, félreteszem.
Vajat, cukrot, van.cukrot habosra keverem robotgéppel, egyenként hozzáadom a tojásokat. Tejszínnel fellazítom, fakanállal hozzákeverem a csokit(diót) és a lisztet.
Papírkapszlikat teszek a muffin-sütőformába, beleadagolom a tésztát, (pár szem meggyet teszek a tetejére) és megsütöm, kb 20-30 perc alatt.

Ezzel a recepttel csináltam már kókuszosat, mákosat, citromosat, málnásat, erdei gyümiset(ennek nagyon szép színe volt) és mind nagyon fini lett, úgyhogy ebből a receptből lehet variálni! :lol:
Tejszínt nem mindig teszek bele a Lili miatt, és úgy is jó. Max kevesebb liszttel csinálom, vagy egy kicsit több vajjal.
sylph

Sziasztok Csajok!

Megint eltűntem egy időre... :oops: Mentségemre szóljon, hogy ez a szemét rendszer néha napokig nem enged belépni a jelszavammal! :evil: Másnál is előfordul ilyen?

Kostyika!
Mi hozzá járunk gyógytornára: Babainé Csatári Vera 20/315-4131, Iszalag u. 5. Ma voltunk a 3. órán és Zsófi már egyre jobban bírja, ma már csak az uccsó percekben törött el nála a mécses, de addig lelkesen vigyorgott.

Edina!
Mikor lesz Petra keresztelője? Mi is tervezzük, de még egyáltalán nem jártam utána. Itt Érden lesz? Kinél kell érdeklődni, időpontot egyeztetni?

Barátnődékkel együttérzek! Anno mi is küzdöttünk Zsófiért 1 évig, de a végén szerencsére viszonylag spontán összejött, csak egy kis Closty-s rásegítés kellett. De már ott tartottunk, hogy jön az alapos kivizsgálás...

Lini!
Én is eszetlenül tejfüggő vagyok! Terhesen naponta 1-1,5 litert is képes voltam meginni. Úgy látszik tudtam mi vár rám: Zsófi ekcémája miatt le vagyok a tejtermékekről tiltva, de azért szoktam bűnözni... :oops:

Dolli!
Gratula kislányod babájához! Milyen kis pinduri!!!! :-D Jó egészséget nekik!!!

Mária!
Le a kalappal előtted, meg az anyukád előtt, hogy ilyen fegyelmezetten bírtok a kajáláshoz hozzáállni! Én amit szeretek, azt meg is eszem, ha egészséges, ha nem.

Kép
Kép
lbernuska

Bocsi, az előbb Dolli helyett Orsi. :-D

Anett!
Lehet én még nem is üdvözöltelek. Üdv itt!!! Én csak ritkán fordulok itt elő, mentségemre legyen mondva, hogy van egy lassan 4 hónapos gyönyörűségem, aki leköti a szabadidőm rendesen. No meg itt a tavasz és kertészkedni is kell!!! :-D

Hát a fiúknak jobbulást! Ápolgasd őket! Én egy ilyen ájulástól biztos nagyon megijedtem volna!

Orsi!
Le a kalappal előtted a kitartásod miatt! Néhány éve még én is ilyen lelkes voltam. Heti 2 step-aerobic, 2 úszás, szauna... nem is voltam ilyen kövér! Bezzeg most! Örülök, ha este bezuhanhatok az ágyba. Pedig már szemezek a lépcsőgépemmel, meg a szobabiciklimmel, de Zsófi mellett kb. lehetetlenség tornázni... Az úszás nekem is nagyon hiányzik, a hátam elég sokat fáj mostanság. Majd gondoljatok rám két hossz között. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Noémi! Hasamra nekem tudod milyen krém vált be? A DM-es körömvirágkrém!
Én úgy voltam vele, hogy biztos tele leszek terhességi csíkokkal, mert már előtte voltak az állandó hízás-fogyás miatt:-( Viszont csodák-csodájára nem jöttek ki újak... úgyhogy fenébe a méregdrága csodakencékkel!!!! A körömvirágkrémet bátran ajánlom!
Jaj a tejet én úgy szeretem! Nagy tejivók vagyunk, úgyhogy szomorúan olvasom ezeket az ellenérveket:-(

Orsi! Neked aztán jó sok energiád van! Gondolom a tavaszi fáradtság téged szépen elkerül:-)
Mivel szedték le az anyajegyedet?

Anett! Jobbulást a fiúknak!

Lini! Szorítok holnap a vizsgához! Miből mész?

Sylph! Igen, a meddőségi központba derült ki, hogy nagyon nagy baj van mindkettőjüknél:-( Egyfolytába csak ők járnak az agyamba ma is:-( Pedig a lány annyira szereti a gyerekeket! :-( Nem tudom mi lesz... az orvos azért bíztatja őket. Azt mondta, hogy most is van 2-3 ilyen párja, akiknek ennyire rosszak voltak az esélyeik.
Ilyenkor önkéntelenül is azok a babák jutnak eszembe, akikkel nem akarnak foglalkozni az édes szüleik... közben meg mennyi pár várja azt a pillanatot, hogy egy kisbabát a karjaikba szoríthassanak! :cry:

Edina
Kép
Kép
csszedina

Berni! Mi május első hétvégéjére tervezzük a keresztelőt. Május 1-én leszek 30 éves, és ez egy plusz ajándék lenne nekem:-)
Nem Érden, hanem Budaörsön lesz. Ott volt az esküvőnk is, ezért ott már jól ismerjük a papot is. Mondjuk még nem szóltunk neki, de hétvégén úgyis megyünk Budaörsre, majd akkor szerintem megejtjük ezt is:-)

A baráti körbe nálunk most mindenhol jönnek és jönnek a babák... szerencsére a többieknél sehol nem kellett pár hónapnál többet várni. Nekünk a 4. hónapba jött össze Petrus:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

sziasztok:)

sylph
Aham, a joya termekek nagyon jok! Mi is fogyasszuk oket, leginkabb a tejszint, nagyon finomakat lehet belole fozni, tejzsir nelkul raadasul:)
A muffin recepted nagyon jol "hangzik" rogton osszefutott a nyal a szamban, a terhes agyam elkezdett orulten dolgozni :))))))

lbernuska
Huh de kicsi a vilag!!! A Csatari Vera ex ferjevel egyutt jartam... altalanosba meg "amugy" is. :))

A fegyelmezett kajalasrol: en messze voltam tole egeszen 30 eves koromig. Mivel napi szinten edzettem, tornaztam, barmit megehettem, amennyit akartam. Fast food-on eltem es csokin+colan....
Akkor mar beteg volt a hasnyalmirigyem de nem tudtam, "labon" hordtam ki 2 hasnyalmirigy gyulladast, otthon.
2001 ota ismerem a reform etkezest. Rohadt nehez volt, az elso fel evben nem tudtam szinte semmit fozni, barataink etettek, akik mar ismertek ezt a taplalkozast. Utana megtanultam. 2005-ben az mentett meg a halaltol hogy mar evek ota helyesen (helysebben) etkeztem.
Most fel hasnyalmiriggyel elek, epeholyag nelkul es fel gyomorral, de csodas modon ugy helyre jottem hogy naygon sok mindent meg tudok enni! Sajnos a teljes kiorlesu cuccok es a huvelyesek nem mennek igazan es sosem fognak, de azt mondhatom hogy nagyon szepen rendbe jottem. Nagyon szeretem a reform etkezest, ha egyszer megtanulja az ember hogyan kell elkesziteni "maskent" a kajakat fincsit es sok felet lehet enni. (es en milyen jokat tudok zabalni, hehehe) :)))))

Edina
Uzenem baratnodnek hogy kitartas! En 37 eves koromban estem eloszor teherbe ugy hogy 8 eve ferjnel voltam es eletemben soha (!) nem estem addig sem teherbe, pedig nem szedtem gyogyszert es sosem vedekeztem.... Mar ki voltam irva a laparoszkopos mutetre es par nappal elotte lett pozitiv a tesztem! (En is Closti-t kaptam 2 honapig, az segitett rajtam.)
Tehat, csodak meg vannak, meg ha az utolso pillanatban is, de vannak!!! :)

pussz!

sünciboglya

Sziasztok!
Edina! Nekem száraz a bőröm,vagyis most jön ki a tipikus terhességi viszketésem :lol:
A csíkokkal már nem törődök.36 múltam és van már kettő gyerekem,tehát ők már elintézték ezt a részét :lol: :lol:
AMúgy én mondhatom,hogy mázlista vagyok.A Szabival rengeteget híztam,jó 23kilót, :oops:
Sajnos jó 15k rajtam is maradt.Viszont érdekes,mert nem lett vele több csíkom,és nem lett olyan plögyi a hasam.De az lehet amiatt van,mert a háj egyben tartja :lol:
Áá a Szabi előtt sokáig lovagoltam,és gondolom hiába van rajtam 10cm zsír réteg,azért az izom sokat számít..

Mária!
Neked ez a sok műtét és súlyos betegség után,a hormon termeléseidet nézték??Olyanokra gondolok mint inzulin és társai.
Mert csak szöget ütött a fejemben.Ha car az inzulin az okozhat meddőséget és vetélést is.

mimi12

Edina!
Szerintem az, hogy megúsztad a terhességi csíkokat, nem a körömvirágkrém javára írható, hanem inkább az alkatodéra. Én egyátalán nem csíkosodtam, nem is krémeztem semmivel, aztán az utolsó hetekben hirtelen eszetlen sok csíkom lett.

Köszi a keresztelős infót! Nálunk csak annyi a gond, hogy nem vagyunk a párommal házasok (idén őszre tervezzük, hogy összeházasodunk), nem tudom, így hogy merjem felhívni a papot akárhol is...

Mária!
Tényleg kicsi a világ. :-D Érd meg főleg. :-D

Húúú... Mondjuk ha már ennyire lebetegednék, mint te, akkor tuti én is radikálisan megváltoztatnám az étkezési szokásaimat. Főleg, ha tudom, hogy segít. Örülök, hogy már minden ok nálad!

Noémi!
Most látom: FÉLIDŐ!!! :-D Hogy bírod???

És néhány aktuális Zsófi fotó:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
lbernuska

Bernus!
Nagyon édes Zsofi.És valami hihetetlen sok haja van.De majd kérünk egy képet hátulról is,had lássuk ott is ennyi van e még? :lol:

És köszönöm jól bírom!
Csak megesz a fene a lakásban.Nagyon mehetnékem lenne,és nagyon unom már a bezártságot.Még jó,hogy a szomszédot tudom fárasztani.
Nem vagyok egy elhagyom magam fajta,de az előzményekre tekintettel,nem merek sokat lótni futtni.Majd a 7. hónap után!
De akkor meg marha meleg lesz :lol:

mimi12

Noemi:
Termeszetesen neztek ezeket a szinteket nalam, minden OK volt. Nem a betegsegem miatt nem estem teherbe, en soha eletemben nem vedekeztem semmilyen modon, meg csak nem is figyeltem arra hogy talan terhes lehetek, annyira hatrahajlo a mehem, hogy kb 20 orvos (kulonbozo orszagokban!) egyertelmuen azt mondta, mondjak le szepen arrol hogy termeszetes uton valaha is teherbe eshetek. En is meg voltam gyozodve rola hogy ez igy van ezert mar felkeszultunk a Lombikra. Es lass csodat, megis osszejott:)

Az igaz hogy most fekudnom kell a 12. het vegeig, de megeri:):):)

Jah, ahoz kepest hogy a hasnyalmirigyem farok reszet tavolitottak el, nem lettem cukros, meg csak cukros dietara sincs szuksegem. Fura nem? De en halas vagyok erte Istennek:))))))

lbernuska
Aaaaw! Ezek a fotok mindent megernek!!!!! Mennyire edes babucid van!!! es milyen jokedvu:)))))

Mit szoltok ehez az antitavaszhoz? En mar csak abban bizom hogy talan jovo hetre jobb ido lesz! Komolyan, johetne mar a tavasz;)))))

sünciboglya

Berni! Nagyon szép és vidám baba Zsófi!!! És milyen ügyesen tartja magát... ez igen:-)
Keresztelő: a mi papunk nagyon szigorú, azt tudom... római katolikusok vagyunk... már mástól is hallottam, hogy ők álltalába szigorúan veszik ezeket a dolgokat! Egyik ismerősöm is szerette volna itt megkereszteltetni a kicsit, de mivel csak polgári esküvőjük volt, ezért nem lehetett... végül úgy emlékszem evangélikus templomba mentek.

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szasztok!

Berni, néha nekem is előfordul olyan, hogy nem akarja a jelszavam elfogadni, így nem tudok írni ide.... nem tudom mitől lehet.... :?
Gyönyörűséges Zsófibaba és milyen kis vidám! Nagyon édes!

Edina, hááát nekem is kinyilik a bicska a zsebemben mikor hallom, hogy eldobják, kidobják, vagy megölik a babákat :evil: hogy vetemedhet ilyenre egy nő?! :shock: :( Adja le a kórházban és más meg boldog lehetne vele.....
Mikor mi is ebben a cipőben jártunk mint a barátnődék, mit nem adtam volna egy babáért..... nekünk sem voltak valami fényesek az eredményeink, rögtön lombikot javasolt a doki, az inszeminációt meg sem próbáltuk.... de kitartás nekik! Ha meddőségiben vannak, ott mindent megpróbálnak!
Ja, és aztán spontán jött mindkét gyermekem!!!!! :lol:

Keresztelő.... na arról tudnék mesélni.... micsoda tortúrán mentünk keresztül mire találtunk egy papot aki megkereszteli a gyerkőcöket!
Az itteni pap, azt mondta, hogy járjunk egy évig misére, aztán majd megkereszteli, mondanom sem kell, hogy előtte nemsokkal költöztünk, aztán jött a Lili és én egy picibabával nem fogok a hideg templomban ücsörögni... párom jól össze is veszett a pappal.
Aztán ajánlottak egy fiatal papot, na az tök jó fej volt, pikpakk megkeresztelte a lurkókat!

Mária, tényleg jók a yoja termékéek! A csokis pudingot próbáltad már? Az is finom! Bár lehet az az alpro soja? Hmm, most nem tudom....
Milyen az a reform táplálkozás?

Nah, felkeltek a lurkók... korán kezdjük a mai napot is.... :wink:
sylph

Sziasztok Lányok!

Tegnap nem jöttem! :oops:
Reggel oltásra vittem a csimókat, Bubu megkapta a 6 éves oltást (22kg 122cm) Bogika meg a prevenal utcsóját(13,8kg 94cm!!! :shock: )
Izgi volt három gyerekkel egyedül ezt! :? De a lényeg, hogy túlvagyunk rajta és most egy jóóóó darabig nincs semmi oltásunk! :D
Utána még elvittem Bubukát oviba és mi a lányokkal haza! Sokat voltunk a kertben, mert végre nem fúúúúúújt a szél! :D

Délután meg jött át anyósom vigyázni csimókra és meg mentem a sebész dokihoz! Én barom kocsival mentem! :shock: :shock: :shock:
Bele se gondoltam mi lesz most csak mikor megláttam a műtőt! :oops:
Végül több mint 1 órán keresztül szedte le a 3 anyajegyet a hátamról és egyet az arcomról! Nem volt asszisztense és bénázott! :?
Horror jelenetbe illő szituk voltak mert potyogtak mellettem a véres gézdarabok és éreztem ahogy a vér végigfolyik az oldalamon!
Ha van asszisztens ilyen nem fordul elő mert ők rögtön törölgetnek és minden undi dolgot rögtön elrejtenek! :(
Ráadásuk 1 órán keresztül a mellemen kellett feküdni(ez a még nem nagyon megy nekem) Izzadtam mint egy ló és az alattam lévő papírt teljesen rámtapadt!
A doki közben meg mindig a cicimről érdeklődött!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: (hol csinálták, ki csinálta stb.....)

A sok szuritól eléggé roszzúl lettem, hányingerem volt, fáztam. Szerencsére a műtét végére oadért Api így Ő vezetett haza.
A dokival kapcsolatosan volt egy negatív élményem! Tegnap megkérdeztem mennyi az annyi és mondta 30e. Műtét végén meg kérdezem mennyi és erre mondja hogy 30-at mondtam, de ez nagyon kedvező ár, mert ebből 15e a szövettan, 2e a zsinór és stb...
És elkezdte magyarázni, hogy máshol 3x ennyi! :shock: :shock: :shock:
Én meg azóta tök carul érzem magam, mert direkt ezért mentem magánba, mert az megmondja az árat és nem kell paráznom, hogy keveset adok vagy sokat stb....
Most azt fogom csinálni, hogy felhívom és kerek perec megmondom, hogy mondja meg mivel tartozom, mert ez így kellemetlen nekem. :?
De tudom honan fúj a szél!!!!!!!! :x Látta a cicimet hogy meg van csinálva és azt hitte hogy majd több pénzt akaszthat le!

Szóval dokival kapcsolatosan nagyon negatív a vélemény, Lini nem is ajánlom Neked a pacákot, de majd priviben megírom a nevét!

Én meg nem aludtam semmit, ugyanis csak az egyik oldalamon tudok aludni, hát kilőve, cici kilőve, az egyik oldalam kilőve, egész éjjek zsibbadt a karom! Hulla vagyok és még oviba is kell menni! :(

Ne haragudjatok a sok panaszkodásért! Csak azért írtam le, mert sok esetben panaszkodunk az SZTK-ra, de nem minden esteben csak a Tb a hibás, az orvosok fejében is gond van, PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!

Ovi után jövök és reagálok mindenre!!!!!

Puszi: Orsi
Vendég

Jó reggelt!

Orsi!
Párom már napok óta nyúz,hogy kérdezzem meg tőled.
Ő jár masszőrhöz.Nagyon gáz a gerince háta.Te foglalkozol,vagy tudsz ilyen masszást?
Mármint ,hogy a nagyon gáz gerinc körüli izmokat oldani kimasszírozni,kicsit helyre kupálni.Úgy istenigazán gyógy masszőr kéne neki,de az csillagászati árban van..Szóval neki nem frissítő masszás kéne,hanem olyan nagyon megkínzás :lol: :lol:
Sokat fája feje,migrénes..
Van itt Érden egy nő akihez jár,de el fog költözni nemsokára.

Mária!
Értem!Hogy neked mekkora mázlid van!!Rád tényleg nagyon vigyáz odafent valaki..
És tényleg,had kérdezzek.
Nem tanítasz itthon esetleg gyerekeket zenélni?
Nem mintha én olyan muzikális lennék.De talán majd egyszer a Szabinak jót tenne.Ha már azén életemből kimaradt,akkor ő megismerhetné!
Ja meg a húgomnak van 3lánya :lol: :lol:

mimi12

Mimi Drága!

Jöhet a férjed, mert ha valakinek fáj azt nem kímélem! :D

Egyedül a gericsérv problémákkal nem tudok mit kezdeni! :oops:
De ha a férjednek az nincs, csak kötöttek a hátán az izmai és myalgiás csomói vannak, amik nagyon tudnak fájni, azt nagyon szépen lehet oldani! :wink:
Még mindig nagyon nagy tévhitek vannak a gyógy és a svédmasszőrökkel kapcsolatban! :(
A svédmasszőr ugyanazokkal a fogásokkal masszíroz mint a gyógymasszőr! Amit mi nem tehetünk meg, hogy orvosi utasításra masszírozzunk! Illetve a szegment, a csonthártya , kötőszövet maszázst nem csináljuk!
DEEEEEEEEEEEE, még nem találkoztam olyan gyógymasszőrrel akit felhív egy vendég és bejelentkezik csonthártya masszázsra! :D
De pl a gerincsérveseknek a gyógymasszőr kell!
Az ár nem attól függ hogy milyen végzettsége van, hanem szegények a helyért fizetnek, illetve ha egy szalonban vannak akkor felesben csinálják! :cry:
Én nem fizetek bérleti díjat senkinek(Bubunak kéne csak, mert az Ő szobáját használom most! :D )

Csak jövőhét péntektől dolgozom, legalább a fejemből vegyék ki a varratokat! :D

Puszi: Orsi
Vendég

Orsi!
Köszi az infót!
Akkor szerintem majd fog menni azuram.És vele lehet én is :lol:
A gyógymasszőrt nem úgy értettem hogy gyógy.Hanem úgy,hogy ő már már klínikai eset.Szóval neki isten igazán egy gyógytornász konduktorra volna szüksége,aki gerinctornát is csinál,csak olyanra nem telik jelenleg heti 1.-2 x.(kb 5000ft egy alkalom)
Viszont mivel le vagyunk nullázva(anyagilag),így valószínű csak jó 1hónap múlva kerül erre sor.(de majd meglátjuk)
Ja és mondja kérem!!Mennyi az annyi?:lol:
Ja és sérve az nincs,és szerintem a fejedben lifegő cérnák sem zavarnák :lol: :lol:

mimi12

Mimi!

Várlak Benneteket! :D
Írtam privit!

Csak a Ti kedvetekért megtartom a lifegő cérnát is! :D :D :D

Lányok úgy felhúztam magam ezen a dokin, legszivesebben vissza sem mennék hozzá! :(
Hétfőn megyek kötözésre, lehet simánmegkérdezem mennyi a különbözet és fizu után kifizetem! :?
De szerintem ez bunkóság, mert műtét előtt mikor megvizsgált, még mondhatt volna, hogy többe fog kerülni.
Olyan carul érzem magam, pedig azt fizettem amit mondott! :cry:
Vendég

Szasztok!

Orsi, szegénykém, nem semmi ez a doki!!!!! Én is azért szeretek magánhoz járni, mert tudom mi mennyi lesz, és remélem jó kezekben vagyok... de sajna ez sem minidg így van... :(

Olyan szépen süt most a nap! Felkelnek a skacok és megyünk játszani az udvarra!!!!!! :lol:
sylph

Sziasztok!

Lini,
Szorítok a vizsga miatt. Mit tanulsz?

Orsi,
Gratulálok a barátnődnek! Hogy vannak?
Ezek szerint mégis csak Benedeknek nevezték el?
Szerintem ne érezd szarul magad a doki miatt! Az árban biztos benne volt a maga kis haszna is!!!

Sylph,
Ez a muffin recept nagyon jól hangzik! Tuti kipróbálom. Bár mostanában már kerülnöm kell a szénhidrátot! :cry: Na sebaj, egy pici vétkezés még belefér!!!

Bernus,
Nagyon szép baba Zsófi!!! És tényleg mennyi haja van?!
Bencének szerintem még most sincs ennyi! Ő nagyon kis kopasz volt! :D

Kép
Kép
anett_

Sziasztok!

Huh, én nagy tejivó vagyok…. Szopi idején meg voltam lőve, pláne az elején, mert akkor meg a kakaót kívántam volna nagyon.

Orsi! Vagy aki tud válaszolni! A szaunánál miért van, hogy nem minden testrész egyformán izzad? Tudom, hogy van rá magyarázat, csak nem tudom mi. :roll:
Balcsi átúszása? Hát le a kalappal! :D
Jujj, ez tényleg horror volt. L Hol csinálták? Azért ez így nagyon gáz! És még milyen bunkó is a tetejébe! 30-at mondott? Akkor annyiért csinálja. Pedig már épp gondolkodtam, hogy előbb-utóbb nekem is bejátszana 2 leszedése, de így elgondolkodtam. :(
Bubu milyen jól járna, ha kapna zsét a szobájáért! :D
Jobban vagy?

Uszi: Huh, az nekem nagyon korán lenne. De ha majd úgy látom, hogy rendszeresen nem tudok aludni szombat reggel, akkor csatlakozom én is! :) Jah, és ha lesz fürdőrucim! Az asszem nem ártana! :lol:

Anet! Szegény fiúk! :( Még jó, hogy Te nem estél bele és tudtad őket ápolni.
Pihizz sokat, már amennyit lehet gyerkőc mellett!

Lini! Na milyen lett a vizsga?

Mária! De jó, hogy így alakul a helyzet veletek! És mindjárt letelik az a 12 hét! :)

Sylph! Köszönöm a receptet! Nagyon jól hangzik! :)
Ú, de korán ébrednek a gyerkőceid! Este mikor alszanak el?

Edina drukkolok barátnődéknek! Hátha találnak valami okos megoldást számukra! ++++++

Csíkok! Én tigriske vagyok a hasamon nagyon! :) Pedig extrán kentem mindenféle cuccossal. Most kezd lassan halványodni.

Berni! Jajj, de tündér hajas baba! :D Nekünk még most sincs ennyi hajunk! :)
Nekem még nem volt jelszó problémám itt. :roll:

Tegnap anyum feljött és vigyázott csibére, így mi elmentünk bulizni egy nagyot, bár én csak 10-re érteam a Pecsába, mert anyum pont kifogta a nulláson a balesetet és csak 8-ra ért ide. No mindegy, az élmény kárpótolt mindenért, 3 éve nem táncoltunk apával, úgyhogy a tegnapi kardioedzésem is megvolt! :)

Ma reggel meg az edzőteremben kezdtem… Lehet, hogy nem vagyok normális… :roll:

Olyan szuper idő van! Megyünk du is csavarogni. :)

Kép
Kép
tekiroll

szevasztok leanykak!:)

Ma jo napom volt, 2 hajszaritot sikerult meggyilkolnom, veglegesen, vegzeten:) Meg jo hogy nem vagott agyon egyik sem es meg a hajamat is sikerult megszaritani valahogy mielott halalt okoztam a gepekre:)

Orsi:

Szegenykem, neked most kijutott rendesen!!!! De hos vagy es vegigcsinaltad!!!!
Az anyajegy eltavolitas maszeknal a kovetkezokeppen alakul:

Mutet dija darabonkent: 14 000 (ha 3db van)
szovettani vizsgalat: 5 000

Tehat a doki jo nagyot loditott a 3x-os arral!!!!

Az biztos hogy a cici hatasara buzdult fel! Szokott igy lenni :(((( Begerjednek es mindenfelet osszehordanak:( Nehogy fizess neki egy fillerrel is tobbet !!!!!!! Toled megkapta a 30-at, a TB-tol a tobbit. Ha 30-at mondott, akkor ne legyen mar telhetetlen!!!Ja es abbol a 30-bol neki sehova nem kell mar fizetnie, az megy a zsebebe!

Tenyleg, ciciket kinel csinaltattad? Milyen cucc van bent? Cc meret? (picit otthon vagyok az implantatum temaban, sogornom az Aesthetica-ban dolgozott egy jo ideig, en csinaltam nekik a reklam anyagaikat, ferjem pedig a szerver karbantartast. :)

Noemi:

Sajnos tanari diplomaval nem rendelkezem es nem oktattam zenet meg soha. Viszont erdekes hogy szoba hoztad mert megfordult komolyan a fejemben ez a dolog! Mivel a sajat poronty nem menekul es talan ha tobb gyerek egyutt tanulna, toltene idot akkor jobban menne.... Majd ennek utananezek reszletesen. Persze mi 3 eves kor elott nem fogunk foglalkozni hangszerrel, de az enek, a zeneismeret mar masfel eves kortol elkezdodhet :)

MOST ERKEZTEM EL A LIFEGO CERNA RESZHEZ! :D:D:D:D:D:D:D
Sirva-rohogok!

sünciboglya

Sziasztok Csajok!

Köszönjük a dicséreteket Zsófi nevében! :-D

Noémi!
Zsófinak hátul is normális mennyiségű haja van. Csak két forgója van, azok viszont annyira forognak, hogy ott nincs haja. :-D Képet nem tudok felrakni, gépünk nemrég bedöglött, most anyuméké van itt, de arról meg egyelőre nem bírom letölteni a képeket.

Nagyon helyes, tessék csak pihenni! Én beszélek, még az utolsó héten is matattam a kertben. Igaz már szuszogni alig bírtam, de nem voltam képes a hátsómon elülni.

Edina! Sylph!
Akkor ez a keresztelő nem lesz egyszerű menet… Nem akarok a papnak úgy tenni, mintha baromira vallásosak lennénk. Mert nem vagyunk azok. Nem járunk templomba, bár mindketten katolikusok vagyunk, meg vagyunk keresztelve, én még bérmálkoztam is.

Sylph!
Meg tudod adni annak a papnak az elérhetőségeit, aki pikk-pakk megkeresztelte a gyerkőcöket?

Orsi!
Dokid nem semmi! Ez azért elég nagy szemétség tőle!

Anett! Tekiroll!
Remélem Zsófi az én hajamat örökölte. Nekem rengeteg van és baromi erős. Bár most már hetek óta hullik, szedek vitamint, de fodrász szerint mivel hormonális, ezért úgyis addig hullik, amíg akar…

Kép
Kép
lbernuska

Lanyok, tudtok nekem konyvet ajanlani a babavarashoz es szules utani idoszakra?
Olyanra gondolok amiben benne vannak az alap dolgok, pl mit szabad es mit nem terhesseg alatt, mire kell figyelni, mit kell beszerezni a babanak, hogy rendezzuk be a szobat, milyen szineket hasznaljunk, tanacsok a babaruhakhoz, tisztalkodashoz, stb. :)
(No meg ugye az egyik sarkalatos pont, az apa feladatai mert azt is jo lenne tudatositani paromban idovel...)

Ugyanis jobban belegondoltam, olyan homaly fedi tudasom legcsucsket ezekben a dolgokban hogy kisse csiszolni kellene rajtuk:)

koszi elore is a valaszokat:)

puszka es joejt!

sünciboglya

Szia Mária!

Nekem a nagy kedvenceim voltak a :

KISMAMÁK NAGYKÖNYVE
http://www.corvina.hu/konyv.php?konyv_i ... Xvb1iPNy6d
Illetve a Terhesség hétről, hétre!

http://www.libri.hu/hu/konyvek/csalad_e ... trol_hetre

De ez csak kettő az ezer közül, nekem ez volt meg, kölcsön is adnám, de gőzöm sincs hol van! :(

Csajok én még mindig nagyon rosszúl vagyok! :(
Még mindig nagyon fájnak a vágások a hátamon! Alig merek lehajolni! :?

Tegnap egész nap kertben voltunk, kipuccantottam a virágágyásokat, lemetszettem az elszáradt növényeket.
Délután el is égettünk mindent! :D

Deélután meg oltári nagyon szívtunk a Tescoban! :oops: :oops: :oops: :oops:
Pémnteen megkapta Apa a negyedéves jutalmát és szombaton befizette a számlánkra, hogy onnan elutalgatjuk a rahedli tartozásunkat, erre roszz számlára rakták a pénzt a fiókban és nem tudtunk fizetni, csak hétfőn lesz könyvelve!
Persze teli kosárral, 3 eleven gyerekkel izgi volt állni a sorban és mindenki szánalmasan nézett minket.Bakker vissza kellett pakolni egy csomó mindent mert kp. csak egy 20-as volt nálunk! :oops:
Pedig megvettem volna az összes balkonládát, kismotort, faliórát! :D
Szóval a bankokról ennyit! Hol van a pénzünk ha nálunk nincs????? :?
Na jó most már így utólag muris, de ott elég égő volt! :D
Holnap mehetünk vissza mindenért, de ha nem lesz az a szép balkonláda! :x

Apa ma megint fúr farag, én takarítgatok(amennyire a hátam engedi)Egy rakott karfiolt csináltam ebédre,az már szerencsére sül is!
Gyerekeket kiraktam a kertbe, nincs túl jó idő, de nagyon friss a levegő!
Vasalnom kéne egy hatalmas kupacot is! :(

Mutizok két videót Nektek! :D

http://videa.hu/videok/allatok/marcipan ... Ovc32kV295

http://videa.hu/videok/allatok/szabalyo ... Is7Yr3tHXv

Nem semmi ez a kutya! Tegnap tüzeltünk és féltem hogy a tűzbe megy és ezért felraktam a várba, hogy onnan lát minket, de úgyse mer lejönni!
Hááát lemer, sőőőőt már kéri hogy tegyem fel! :D :D :D :D

Berni! Csodaszééééép a csajszi majszi Zsófi baba!!!!!!!!!!!!!! :D

Lini! Hogy sikerült vizsgád????? Volt erőd készülni???? Miből vizsgáztál????
Te nem Dr. Szöszi leszel, hanem Dr. Poci! :D :D :D :D

Dolli!

De jóóóóóóóóóóóóó lehetett táncolni, bulizni!!!!! Koncerten voltatok????Milyenen?
Nem vagy semmi, hogy ezekután még edzeni is volt erőd! :shock:

Te csajszi nagyon elszánt vagy???? Most már bevallhatod, hogy beneveztél a Miss Balaton versenyre!
Téged elnézve, nekem is bele kéne húznom! :oops:
Most persze a hátamn miatt nem edzhetek! :cry: De ezt már naem ekartam tovább halogatni, mert nyáron sokkal macerásabb dolog mert nem érheti víz, napocsja stb!
Remélem a medenceszezonra már el is felejtem ezt az egészet!
Kérdezted az izzadást!

Ez nagyon egyszerű! A verejték mennyisége a verejtékmirigyek mennyiségétől függ! Van olyan testrészünk ahol nincs, van ahol van, van ahol nagyon sok van! :D
Ahol több mirigy van, ott jobban izzadsz! :wink:

Mária!

Akkor én tényleg olcsón megúsztam az anyajegy eltávolítást!
De Ő mondta az árat!!!!!!! :shock:
Én meg se néztem mennyi máshol!
Holnap rákérdezek mennyivel vagyunk egálban és nem töröm ezen tovább az agyam!Ha azt mondja semmi, akkor nem adok, ha van annyira egyenes, hogy mond egy összeget azt megkapj! Magánrendelőben ne csúsztasson az ember nem???? :wink:

Na ennyire volt időm, bejöttek a csimók! Ha lesz időm, akkor a Többieknek folyt köv.

Legyen szép vasárnapotok!!!!

Orsi
Vendég

sziasztok! Gyilkos az ido ismet, de legalabb nem fagy le a bugyi mar rolunk:)

Orsi:
Koszi a konyv-tippeket, meg is vetetem parommal jovo heten valamelyiket:) Legyen mit olvasni.

Az anyajegyed "helyevel" vigyazni kell, meg ha "csak" pici is. Mutet volt es most gyogyul. Mivel te nagyon aktiv ember vagy ezert nem birsz magaddal :)))))) Azert finoman mert huzodnak azok a kis sebecskek!

A bankok "szarjanak sünt", velunk is eljatszottak egyszer ezt a dolgot, mi is vasaroltunk volna. Visszament parom az OTP-be es zengett az egesz koceraj....En kint vihogtam egy tavol eso szegletben.

Izzadas: akkor nekem a verejtekmirigymennyisegem 90%-a az orromon van ezek szerint:DDDDDD Nyaron murisan nezek ki mindig.... gyerekkoromban volt csucs mert szemuveges voltam:((((Remes volt!

Az anyajegykurkasz doki is szarjon sünt! Ez a globalis velemenyem:)

Parom elment videkre:(((( Vilagvege hangulatom van, nem is tudom kibirom-e a hianyat. (Ez a terhesseg dolog teljesen felpuhitott engem, szornyu!!!)

Puszka es kellemes hetveget kivanok mindenkinek!

sünciboglya

Mária!

Ez a nap mondata akkor: SZARJON SÜNT!!!! :D :D :D :D :D :D
Vizuális típus vagyok! :wink:

Én ettől az időtől olyan álmos vagyok! :shock:
Ez óraátállítás meg, ma még oké, de holnap! :shock: :cry:

Többiek merre vannak?
Remélem mindnki Apikázik ezen a rövid hétvégén!
Holnap hétfő! :?

Én csak a jövő csütörtököt várom, hogy megszabaduljak a varratoktól!

Mária meddig lesz távolt a párocskád????
Egy kérdésedre a válaszom: Dr. Csuha Lajos, 280 :wink

Na megyek mert felkeltek a csimók!

Puszika: Orsi
Vendég

Orsi:
Holnap mar jon is haza este. :) Mindig o vallalja a Pecsen vegzendo munkat mert anyosom ott lakik a kozelben igy ott lehet egy kicsit es sogornomet is viszi magaval (engem is, csak most nem a szobafogsagom miatt.) Igy most en itt maradtam nagy banatomban. (Na jo, itt van velem anyu es a kutyesz, de most olyan sajnaltatos hangulatomban leledzem) :)

Aham, Dr. Csuha Lajos-rol hallottam mar, jokat mondanak rola:) Meg olyan megnyero ember is. :)

GYurjunk jovo hetre, elvileg lesz mar napocska+17 fok combo is!!! (Megneznem mar !!!) :)

Telezabaltam magam fahejas-cukros-kabatos mandulaval, nem birok mozogni....

:)

sünciboglya

ja, a szep zold pillangos vonalzom tegnap szoren-szalan eltunt!!!
A noivonal.hu weblappal egyutt.... na szep!
Kenytelen voltam egy ujat rittyenteni de valahogy nem az igazi:(

sünciboglya

Orsiiiiiiiiiiiiii:)

Most neztem meg Marcipan videoit! Ez a kutya csucs!!! Ehehhe. A szabalyos elozestol kifekudtem rendesen! ... es en meg azt hittem a mi kutyank tud valamit.

Az ev nyertese Marcipan:))))))))

sünciboglya

Sziasztok!

Mária!

Tényleg jó ez a szarjon sünt duma!!!!

Beszerezni valók: Nekem a védőnő írta össze anno. Szerintem ha akarod mi is összedobunk Neked egy mit kell venni listát. Zsófi baba érkezésére is írtunk már ilyet, persze ezt kérdezd Bernitől mennyire vált be!!!

Sírás:
Én terhesség alatt is sokat sírtam, bár okom nem volt rá. Olyan is volt, hogy mosogatás alatt sírva fakadtam!!!
Sőt!! Szülés után még érzékenyebb lettem a kórházba is mindenen sírva fakadtam!!!

Tényleg anyócák nálatok volt ilyen??

Tejivás:
én nem vagyok egy nagy tejivó, de a kancsós tejet nagyon szerettem, ugyanis a biorezonancián megállapították, hogy laktóz érzékeny vagyok. Amióta nem iszom tejet illetve laktóz mentest és próbálom betartani amit ott javasoltak sokkal jobban érzem magam. Jobban alszom nem vagyok este 6 órakor K.O. Ja és nem utolsó sorban nem fáj az epém.

Nagy bajban vagyunk, le lett betonozva a terasz, a kutyák végigjárták a betont, apa elég nehezen viselte. Na de!!! Tegnap megvettük a követ, két helyről sikerült beszerezni. holnap jön a burkoló, de naon félek, hogy a friss kövön is tiszteletüket teszik az ebek és akor azuram jaj de naon ki fog akadni, de bezárni nem tudjuk őket kikötni nincs szívem, szóval foggalmam sincs mit csinálok még velük!!!

Pénteken találkoztam az óvoda vezetővel és kérdezte: Dorina levelezőn végzi az ovit???? :D :shock:

Sziasztok!
Vendég

Zsand,
Ez csodalatos lenne! Sajnos en botranyosan keveset tudok ezekrol a dolgokrol! Minden segitseg jol jon! (Parazom ezerrel hogy ne toljak el valamit mert ugye egy gyermek erkezese nem jatek!) :)

Siras: Asszem a tavalyi dilidokihoz jaras es 8 honapos terapia megjavitotta a sirokamat, regebben en is mindenen elsirtam magam, en inkabb a szep dolgokra tudok elerzekenyulni, de mara mar kepes vagyok vegignezni egy termeszetfilmet szaraz szemmel! :) A terhesseg eddig nekem "csak"az emelygest es a hullafaradtsagot hozta.... bar mit akarok en meg a 12. heten? :)))))) Majd szules utan nyilatkozom hogy alakult a sirokam:) Szerintem lesznek sztorik :))))))

Kutyik: ez egy fogas kerdes! Mert ugye elvileg legalabb 12-24 orat kell "allni nagyni" a friss kovezest....
Tenyleg, hol szereztetek be a kovet? (nem sokara epitkezunk, ebben is zero vagyok tudatilag, infogyujtes van nalunk ezen temabol is.) :)

joejt mindenkinek! Megyek, Dunaba olom magam az eso miatt! Bar ez itt semmi, Floridaban lajtoskocsik szipokazzak ki a kertekbol a vizet olyan sok eso esett:((( Akkor mi meg jok vagyunk...

sünciboglya

Sziasztok!

Zsand!Én sem vagyok egy megkötöm a kutyát típus.Viszont ha pár órára megkötitek őket,nem lesz semmi bajuk.Nincs garázsotok esetleg?

Mária!
Ha eljön az ideje,tényleg segítünk majd,össze állítani mit érdemes beszerezni mire jön a bébi.Szerintem emiatt felesleges könyvet venni.Amúgy jó dolog a könyv,de ma már a neten mindent megtalálsz :wink:
Rengeteg hasznos infó van.Én nem is nézegetek könyveket.

Eső.Hát lehet Floridában,az udvarról szivattyúzzák ki a vizet,de legalább másnapra ott 25fok van eső után is :lol:
Anyum férjének a fiáék Miamiban vannak.Most készülnek hazaköltözni.Gondolom eddig tartott a jólét.
Hmm,én őket nem is értem????El mentek itthonról,volt házuk nyaralójuk bömösük meg mindenük,jól éltek,asszony nem dolgozott.Ki mentek,el adtak itthon mindent,és szerintem felélték az itt össze dolgozott lovét...
Kíváncsi vagyok,mit tudnak felmutatni,ha haza jönnek??

mimi12

Sziasztok!

Konyhaszekrényt takarítok csak adtam magamnak egy szusszanásnyi időt!

Kutyák:
Ropit nem lehet megkötni, mert mindent elrág, ha lánccal kötném ki´-ami nincs- akor meg a nyakörvből próbálná kihúzni a fejét, naon dörzsölt eb.
Kavics pedig westi kössem ki szegényt??

Apa javaslata zárjuk be őket a ducatoba.
Garázs is kilőve, mert ott nagy a káosz és féltem őket egész éjszakára otthagyni.
Azt hiszem éjszakára bejönnek a folyosóra addig meg mindig lesz kint valaki.

Képzeljétek olyan pancser voltam, hogy a befüszerezett nyers húst nem raktam be a hütőbe és mára szagos hús lett belőle!! Nagyon haragszom magamra, de apa felmentett a főzés alól, mert ma apa főz képzeljétek kínait csinál!!!! Lemegy a kínaiba és hoz kaját, mert nálunk apa így főz :lol:

Mária!
Szívesen összeírom Neked a listát mások pedig kiegészítik -ugye anyukák???

A követ a praktikerbe vettük, felére le volt akciózva mert maradék. 30*60as csokoládébarna és tojáshéj színű, nekem naon naon tetszik!!! Azt mondják ez naon strapabíró, hát majd meglátjuk!
Már rakja a burkoló.
Nagyon meg kell nézni a köveket, mert mi a nappaliba majdnem olyat vettünk amibe volt méretkülönbség pár mm de azt már nem lehet szépen lerakni! és a mocskok kirakták első osztályúnak!!!

Szép napot mindenkinek!!!
Sziasztok!!!
Vendég

Zsand!
Ha kihúzza a fejét,akkor nem is szabad megkötni!!Nekünk egy kutyánk így pusztult el,mikor gyerek voltam.Ráncigálta a fejét kifele,és megpattant gondolom a gerince vagy valami,fél óra múlva össze esett és elpusztult szegény. AZóta nincs kutya a családban megkötve,max ha tényleg nagyon kell.De akkor is csak felügyelettel.

Zsand,jó ez a kínai főzés:lol: :lol:
Szerintem az én uram is így csinálná.Kb 2hete nagyon megkívántam a kínait.Lementünk a tescoba,és annyira car volt a kaja,hogy szerintem míg terhes vagyok nem is fog kelleni többet :lol:

mimi12

sziasztok:) Csodas nap volt ma!!! :) Yeah!!!

Noemi:
Hat Miami nem rossz hely de eleg draga. Elhiszem ha egy szal gatyaban jonnek haza. :( Viszont ha ez nekik megerte, akkor az elmenyt senki nem veheti el toluk, meg ha rament a vagyonuk, akkor sem. Amcsiban olyan mas:) Nekem bejott minden esetre. (De amikor arrol volt szo hogy visszamenjuk a bizonytalanba vagy ittmaradjuk vegleg a biztosba akkor mi is ezt valasztottuk. Nagyon nehez volt, de ez igy esszeru. (Sajnos.) De hat ugye mar nem 20 eves az ember hogy egy boronddel nekivagjon a vilagnak anno, mint en:)

Huuuuu, a gyorskajat en sem tudom megenni amiota terhes lettem. Milyen erdekes, hogy tudja a szervezet hogy mi a rossz:)

Zsand:)))))))))))))))))))) nalunk i igy szokott apa fozni! (En nagyon birom, hehehe.)

NAGYON KOSZONOM hogy segitesz a listaban! A tobbieknek is KOSZONOM elore is!!!:)

Koszi a Praktikeres tippet. Elmegyek megnezni.(Bar haz meg sehol, de a telket ma megelolegeztuk, aprilis 17.-en vesszuk meg.) YEEEEEY, lesz telkunk! Most mar valamit magunkenak mondhatunk! Veszunk egy satort es kiulunk poffeszkedni mint a nagyok, heheheh:))))))))))))) <<< Na jo ez most vicc volt!

Zabalom a lavornyi salatamat:) Milyen jo hogy erre vagyok most rapattanva:))))) Legalabb egeszseges:))))

Puszka! Joejt!

sünciboglya

Sziasztok,

Túl vagyok a vizsgán! :D Már csak 1 vizsga választ el a diplomázástól! Jaa és a diploma munka. Mondjuk nem biztos, hogy idén meglesz, ez Lilitől függ!!! :lol:

Kifestettük a szobát és átrendeztük, már csak a baba ágy és a pelenkázós komód maradt hátra! Nekem nagyon tetszik!! Nem kifejezetten lányos, mert mivel csak 1 kisszobánk van, ezért a következő baba is ott lesz, és ha ő esetleg fiú lenne, ne érezze magát rosszul egy rózsaszín szobában. :lol:

Tejről: ne mondjatok ennyi rosszat a tejről! :shock: Egy egész világ összetört bennem! Arról meg végkép nem akarok hallani, hogy a húsvéti nyuszi nem hoz színes tojásokat és csoki nyuszit! :P

Jaa megint voltam ma vérvételen, most nem ittam tejet, így 6,5 lett. Az már jónak számít. 7 alatt elfogadják. Megúsztam a kórházba beutalásos dolgot! JUPIIIIII :D :D

Edina: Controllingból volt a vizsgám, száraz uncsi tárgy, de meg lesz!

Orsi: Barátnődnek gratulálok!!!
8:30ig csak nem leszünk Maci Lacinál. Na majd szerdán kiderül, hogy találkozunk e. :roll:
Na ez a bőrgyógyász marha jó fej! Gondolom, amúgy sem keres keveset, de azért még panaszkodik, hogy ebből mi mennyi! Szégyellnie kellene magát az ilyennek! Az a baj a magán orvosokkal, (tisztelet a kivételnek) hogy egyre kapzsibbak! Ez egyik fő doki a honvéd kórházban (vagy hogy hívják) azért panaszkodott, hogy nettó 1200 000ft keres csak 1 hónapban!!!!! :shock: Gondolom emellett azért kap zsebbe is! Van aki egész évben ennyit keres! Ő meg ott rinyált, hogy neki mennyi kiadása van….stb. El sem hittem, hogy ilyen van! :shock:
Dr. Poci! Ez jó volt! :lol: :lol: :lol:

Noémi: mit használsz a pocakodra, milyen olajat?

Mária: merre lehet növényi tejet találni a boltban? A Bio cuccoknál? Vagy bio boltban lehet venni. Szívesen kipróbálnám. Ja a reformétkezés is érdekelne. Tudsz hozzá küldeni valami web odalt? Vagy szakácskönyvet ajánlani?
Sírás: én eleve túl érzékeny vagyok, állatos filmet sosem nézek, mert ott tuti meghal az állat és azt sosem bírtam ki sírás nélkül. Na most már ennél is érzékenyebb vagyok! Most már akkor is el tudom sírni magam, ha csúnyán néznek rám.

Anett: műszaki menedzser szakon, papír csomagolást tanulok. Ez annyit jelent, hogy tervezhetek, majd pl. tejes dobozt! :wink:

Jaa csajok, hol tudok kardigánt venni, amibe belefér a pocak? Ma olyan jó idő volt, hogy nem kellett a nagy kabát, de a kardigánjaimból meg kilóg a pocak, az meg olyan ciki! :oops: :oops: (természetesen nem a csupasz pocak, hanem az alatta lévő poló) Bepipultam és EGYEDÜL elmenten a stop shopba és az összes boltot bejártam, de nem találtam kardigánt, ami jó lenne rám!!! Már megőrülök, hogy sehol nincs olyan rám való!!
:evil:

Lini
Kép
kicsi lini

ja a kép lemaradt! Csatolom.
Most látom csak, hogy nincs vonalzom, miért?
Hol is lehet másikat csinálni?
Kép fal Kép ide jön a pelenkázó komód (minden fenyőből)

Lini
Kép
kicsi lini

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?