Anett!!
Drága
Szonjusnak boldog névnapot kívánunk mi is!!!
Andi!!
Nekem is zenél ez a dög!!!
Olyan törökszegfűd van, amit a Szandráéknál láttam??? A lila??
Olyat én is szeretnék!!????!!!!!!!!!!!
Igen itt voltam sebészeten - hogy mennyit kell várni!!!!
Szilvásgombóc...... nyam-nyam - évek óta készülök megcsinálni, de akkor most már nem fogom!!
Anita!!
Jók a képek!! Bogi milyen nőcis!!! Boti haverom meg.......amilyennek imádom!!! (de még mindig nem jelölt vissza az iwiw-en!!)
A háttérben én téged láttalak a képen!!! vagy nem??
A fenébe, hogy tényleg mindig esik délutánra!!!
Bár nálunk a friss fűnek nagyon jót tesz!!
Ildi!!
Köszi kérdésed: Mariettának egy kis náthája van, szerencsére semmi komolyabb nem lett!!
Nekem nem szemölcsöm van, hanem egy nagy (piszkálható) anyajegy a derekamon. Nem vették le, mert ugyan 5-re kaptam iidőpontot, de 3/4 6-kor még reményem sem volt bemenni
. És ott voltak a gyerekek is, mert Mariettát meg a bőrgyógyásznak mutattam meg egy viszkető sebe miatt. Várakozás alatt meg úgy éreztem, hogy megy fel a láza (szerencsére tévedtem) , ezért eljöttem egy új időpont kérése után!
Valakinek már eszébe juthatna, hogy kevés az a 2 óra sebészeti rendelés!!
Továbbképzés nagyon tuti!!! Olyan felnőttes
Kommunikácóról, érdek érvényesítésről, toleranciáról, és hasonló finomságokról tanulunk!
Isteni szituációs gyakorlatokkal és tréningekkel!! Pironkodva mondom, de nagyon jól érzem magam, bár a gyerekek itthon az apjukkal vannak - ez kicsit visszás érzést okoz
Évi!!
A szoptatási tanácsadó biztos tud okosat mondani, ebben profik!!
Nincs lenőve a nyelve egy kicsit Zétinek?? Bár nekem nem tünt úgy, hogy nem nyitja eléggé a száját!!
Lehet szavadon foglak és újra megnézem
, bocsi csajok, csakis szakmai indokkal
És megnyugodhatsz, nem figyelem, hogy kihagysz-e valakit
, de ha ilyen kis betűkkel írsz (nekem), akkor félő, hogy én nem fogok reagálni
Kata!!
Nem volt meglepetés, hogy Marci vérszegény a leletek alapján, ezt tudtad. És ez ellen könnyen lehet is tenni, és el is múlik!! A lényeg, hogy a dokinéni meg van vele elégedve
Amit nem csodálok!!!
Para mindig lesz, mindig tud egy anya miért izgulni, találunk okot mindig!! De az a fontos, hogy élvezzétek (élvezzük) egymás társaságát!!!
Én most a továbbképzésen döbbentem rá, hogy mennyire elcsesztem a Mariettával az első évet. Nagyon nehezen fogadtam el, hogy nem olyan, amilyennek elképzeltem. Sokkal többet sírt, és nehezebben tudtam megvigaszttalni, mint ahogy képzeltem - megpróbáltam betörni. Bnne ez azt az érzést keltette, hogy nem fogadom el, hogy nem szeretem, hogy ő nem jó. Ebből adódhat, hogy most visszahúzódobb, szégyenlősebb, mint amit szeretnék. (látjátok, megint elvárásokat támasztok felé!!!!
)
A tréner szerint, azért nincs minden veszve
, mert ha egyensúlyba tartoma pozítív és a negatív visszajelzéseket, akkor ez még változhat!
űSzóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy fontos, hogy élvezzétek a gyereketeket, szeretgessétek és nem kell attól tartani, hogy elkényeztetjük.
Bocsi ezért a litániáért!!! De nagyon friss ez az élményem.
Jó éjt!!!