Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bernus!!

Nem lehet,hogy nálatokvan valami gubanc??Nekem műkszik rendesen.Vagy igazad van.Volt pici kimaradás,vagy valami hiba,de max 30perc lehetett.Lehet pont akkor jöttél/volna..

Edina!!Szégyelheted magad :lol: :lol:
Erre jársz,és nem keresel meg?? :lol: :lol:
Nagyon helyes,hogy sétáltok!!Egyébként tényleg szívesen csatlakoznék hozzád néha.Feltéve,ha nem zavar,hogy egy eb rohan utánam,és a Szabi is ot zsibong.De jó lenne néha valakivel sétálni.Egyedül lusta vagyok :oops:

mimi12

Noémi! Benne vagyok:-) De jó lenne, ha nem egyedül kellene sétálni! Én is néha lusta vagyok kimenni így! Párom anyukája szokott szabadnapjain átjönni Budaörsről, és akkor őt mindig elcsalom... mert tényleg uncsi egyedül, viszont itthon sem bírok a fenekemen ülni!
A kutyus nem zavar, sőt!!! Majd akkor felváltva vihetjük őket, mert a shar-peit én is szoktam sétáltatni:-)
Ha jövő héten jó idő lesz, akkor talizhatnánk valahol, és irány a menet!!!!! :-)

Na megyek, mert a csajszim játszószőnyegezik... de már úgy hallom unja kicsit:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok!

Kostyika,
A nevét még nem döntöttük el. Benedek, vagy Ábel lesz. Olyan nehéz választani! Mondtam is a családnak, majd ha megszületik a baba, csak akkor tudjuk majd eldönteni. Meglátjuk, hogy melyik név illik rá inkább. Bár a 4D UH alapján szerintem inkább a Benedek passzol! :lol:
Zsombor édes lehet, ahogy próbálgatja az álldogálást!

Lini,
Mi múlt héten voltunk 4D-n. Nekünk is nagyon szégyenlős volt, az arca elé rakta az egyik lábát, és még a végén a kezét is!!!
Ő sem pici baba, akkor 1890 g volt a súlya!

Sylph,
Igen, szerintem ugyan arra a játszótérre gondolunk. Idén mi is még csak most kedden voltunk ott először.
Már voltam 1-2X abban a kisboltban, amiről írtál, itt van tőlünk 5 percre!!! :D Szerintem akkor csak pár házra lakhatunk egymástól!!! :wink:

Tekiroll,
Megnéztem a térképen, hogy hol is van a Tulipán utca. Az utcanevekkel még nagyon nem vagyok képben itt Érden! Ti sem laktok messze tőlünk! :D

Kép
Kép
anett_

sziasztok lanyok!

Koszonom a biztatasokat:)))))
lini, nagyon edi a nagylanyod (masfel kilos, tenyleg fajhat a hatad akkor!!! de szep nagy baba lesz ha kijon tutira.):)))))

ELMESELEK VALAMIT, ELAJULTOK:

Tehat.....
Ma csongetnek, anyu gyanutlanul kiklaffog, gazorat jottek leolvasni. Erre a pasi egy pajszerrel nekiesik az oranak es leszedi!!!!!!!! Mondja anyu hogy ma barkacs nap van?? Pasi kozli hogy hat ok most elzartak a gazt...
- ????? - igy anyu.
A kedves haztulajdonos akitol bereljuk a hazat, "elfelejtette" kifizetni a szamlat, pedig mi minden honapban odaadjuk neki. Elozo honapban a vizet zartak el, akkor kifizettuk a 80 ezres tartozasukat....
A gaz kicsit huzosabb, 320 ezer....
Tulaj igerte hogy reggel rohan a gazosokhoz es kifizeti. Illetekes elvtars kozolte hogy miutan ki van fizetve, 4 munkanapon belul (!!!!!!!!!) visszakotik.

Addig meg a hatso felemet sem tudom kimosni mert nincs melegviz....
Se futes..... (Na jo, a legkondi tud futeni is, kivancsi vagyok mennyiert....)
Parom vett 2db elektromos futotestet gyorsan, egy nekunk, egy anyunak. Szep!!! 160 ezer berleti dij, 50 ezer rezsi es NINCS futes meg melegviz.
A kovetkezo az lesz hogy a villanyt kapcsoljak ki, de akkor hajazas lesz!!

Elhataroztuk hogy elkoltozunk (decemberben koltoztunk ide!) Most keressuk a kiado hazakat ismet.) En nem merek egy ilyen helyen, ilyen szituban vegigcsinalni egy terhesseget meg a gyermekem elso par honapjat!!! A sajat hazunk jovo marciusig nem lesz kesz, ha fejre allunk sem:(

Nem szabad rosszat mondani vagy gondolni senkirol (ez a teoriam) de most kisse elgondolkodtam, mennyire hulyenek neztek (most is) minket....

Szoval ez van.
Kuldjetek egy kis melegvizet hozzank:)))))))))))))
puszka mindenkinek! Imadkozzunk hogy jojjon a tavasz:))))))))

sünciboglya

Tekiroll!Nem mondod,a Tulipánban laktok?? :shock: Mi is! :) Abban az új társasban?

Voltam ma az APEH-ban,figyeltem,de nem láttam kiírva,hogy sóbarlang.Na,mindegy,nem is azért mentem,hanem tisztázni a jogosultságomat.Be kell mennem a Teve utcába.Mondta a nő,hogy telefonon nem érdemes próbálkozni,mert vagy nem veszik fel,vagy nem is intéznek semmit,csak ígérgetnek,ezért inkább személyesen jelenjek meg.Marhára örülök. :evil: Főleg,hogy lassan 1 éve vagyok gyesen..még jó,hogy kiderült!hmmmmm :evil:

A Szt.Imrében tényleg iszonyú meleg volt.Én április 25-én szültem.Az ablakot is kinyitottuk,de semmi levegő nem jött be.Én elől gombos hálóingben voltam,de jó volt,mert naponta többször átáztam,de a hálóing tiszta maradt.

Zsand! Jobbulást Dorinának!

Kicsi lini!De édesen gondolkodik! :) Dorina a medencémben ücsörgött,de olyan hülye pózban...Jobbra-ballra forogtam,a doki nyomkodta a hasam.De azért csak sikerült látni a pofijából valamit.Persze ő is akkor volt a leg nyugisabb,pedig mondtam neki,hogy mutassa meg magát rendesen,de már akkor makacskodott :)

Sünciboglya!Hát ez röhej!Jobb is,ha néztek más albit!Remélem hamarosan találtok!Majd nyitott szemmel járok én is.Melegvíz küldve!

Kép
tierno

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mennyit írtatok!!!!!!!!!!!!! :shock:

Össze vissza reagálok mindenre, mert a fele a túloldalon van! :D

Mária! EZ FELHÁBORÍTÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!! :evil:
Hogy lehet a tulaj ekkora tirpák?
Tényleg jobb ha kerestek másikat!!!!!!!

Nem jössz át zuhanyozni? Itt van melegvíz!!!!!Tényleg átjöhesz,nem viccelek!!!!!!

Tierno!

Nagyon muris, hogy egy utcában laktok Dollival! Ma integetek Neked is! :wink:
Szent Imrébe én is a rövid hálóinget ajánlom!!!!!
Én is pont az átázás miatt, én 8 hálóinget vittem, mert 25 fokban dőlt rólam a víz.

Lini csodaszééééép a babácskád és tényleg HATALMAS!!!!!! :D
Örülök, hogy mégiscsak lányzó, legalább nem kell fiú ruhákat vennetek! :wink:

Sylph! Nagyon nagyon édes Yoda!!!!! De sokat nőtt most! Száradnak a szőnyegeid????? :D :D :D Még egy párszor mosni fogod! :wink: Aranayos Lili, hogy Ő csurizik rá!!!!!! :D
Tényleg rendbejött Yoda pocikája?

Mimi, Edina! Ti közel laktok a favágóhoz?

Zsand! Hova és mikor jársz hastáncra???? Én is nagyon szeretnék!!!!! Elkezdődött már a tanfolyam?Vagy még lehet csatlakozni??????
Hogy van Dorina?Kellett Neki antibiotikum?????Szegényke!
Beiratjátok oviba? Melyikbe fogjátok a Felső utcaiba?

Április 7,8,9 a beiratás!!!!!!!!!

Május 4-ig kell izgulni!!!! :(

Dolli!

Leírnád nekem a Dolli féle méregtelenítést!!!!!!!

Anett! Nagyoon szép fiú neveitek vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A barátnőm most fog szülni, Nekik is Benedekük lesz, illetve bajban van, mert most az a gond, hogy lehet egyszerre lenne a kisfiú szülinapja és névnapja!!! :( Pedig tényleg nagyon széééép név!

Edina! Múltkor elfelejtettem írni, hogy gyönyörűűűű Petra baba és TE MEG CSODASZÉP!!!!!!!Hogy csinálod egy 3 hós baba mellett????????????

Lányok mi legyen akkor a vadasparkkal?????? :cry: :cry: :cry:
Vagy ne tervezgessük, majd hirtelen egyszercsak elmegyünk! :D :D :D :D

Mimi ha jövőhéten szép idő lenne elkanyarodnánk felétek a játszóra! :wink: Jó lenne talizni Veletek!!!!

Mi is jártunk a Tusculánum púpján lévő játszóra csak nagyon szeles! :?

Most magunkról már nem írok, mert elment az idő!

Puszika, ma még jövök ovi és Tesco után!
Vendég

Szasztok!

Dolli, Lili még nem jelzi a pisit, most valahogy egyedül lett hagyva fél percre és tessék... amúgy azt szoktuk csinálni, hogy ha levetkőzött mindig üti a wc fedelét, hogy rá akar ülni, ráültetem és pancsi előtt pisil egyet, egyenlőre ennyi.
Ez a 1.3-1.5kg, nem is sok, de nekem aki mínuszban van, még az is sok, de lehet akkor kipróbálom a heti egy gyüminapot, bár félek attól is, mert ha baromi éhes vagyok, szédülni szoktam.... :?

Anett, akkor majd egyszer összefuthatunk a játszón, ha jó idő lesz... bár addigra a pici is megérkezik és sok időd nem lesz... :wink: Bár bízom benne, hogy jövő héten már szép idő lesz, nagyon szeretném!

Mária, hát nem semmi... :evil:

Orsi, még kinn lóg a szőnyeg... :wink:
Képzeld, épp most nyüszizett Yoda, kiengedtem és kakkantott egyet!!!! Remélem ez jel és kezdi érteni a dolgokat, mert amennyit felmosok mostanában.... Köszi kérdésed, pocak rendben, szép kis gyurmákat rak le!
Ha jó idő van, hétköznap játszón is lehetne tali! Aztán egyszer csak majd elmegyünk vadasparkozni! :wink: :D

Tényleg lányok egy játszótéri tali????? :?: :!:
sylph

Jó reggelt!

Edina!!Akkor ezt megdumcsiztuk :lol:
Én sem szeretek egyedül menni.A levegőzéssel nincs gond,mert itt a kert,csak kéne most már sétálni is.És tényleg nyakunkon a jó idő :lol:

Orsi!Én közelebb lakom a Favágóhoz.Az a Vital Wellnes utcája,ugye?

De jó!!Mik derülnek ki.Dolli és Tierno meg szomszédok :lol: :lol: Lehet naponta 2x elsétáltok egymás mellett,sőt lehet köszönni is szoktatok egymásnak,csak nem tudjátok ki kicsoda :lol: :lol:

Mária!!
EZ felháborító!!
Nyugi! a klima ilyenkor jól fűt.-10fokig tudnak általában fűteni,tehát szerintem fázni nem fogtok.(mellesleg kevesebbet is fogyaszt egy jó klíma,mintha gázzal fűtenétek)
De hogy fürödni se tudjatok,csak azért,mert nem volt kedve befizetni a számlát a tulajnak....Felháborító!!!!
Hozzánk is jöhettek ám fürödni!!!De tényleg!!
Viszont most már tudom,hogy 200felett kapcsolják le a gázt,és gondolom több felszólítás után...
A szomszédunkban van egy 50-es házaspár.Nagyon rendesek segítőkészek,csak sajnos a nő iszik :cry:
Nekik kapcsolták ki,kb 2hete a gázukat...A nő azt mondta,hogy egy db decemberi számlát nem fizetett be.Viszont sokan mondták,hogy 100alatt nem kapcsolják ki,állítólag...
Múlt héten már bele buktattam a hazugságába...
Annyira szomorú,mikor valakinek ennyire össze omlik az élete,és segíteni sem lehet neki.

Orsi!!
Okés a játszóterezés.De itt is fúj ám sokszor a szél,ugyanis Érd legmagasabb részén vagyunk :lol: De ha szép az idő,akkor nem zavaró(vagy csak megszoktam)

mimi12

Jaj Szisz!!
Látom vagy.
Képzeld,most néztem a pontgyűjtő füzetet,és lejárt elsején az akció :cry: :cry: :cry: :cry: Nekem szent meggyőződésem volt,hogy hó végéig érvényes.
Áááááááááá...No mindegy...Azért majd valamikor meglátogatunk juszt is!! :lol:

mimi12

Sziasztok,

Húúúúú de lemaradtam!!!

Mária: szerintem is jobb, ha kerestek másik házat ez nagyon durva. :evil: Egy jó klíma valóban kevesebbet fogyaszt (csak onnan tudom, hogy a férjem klíma szerelő). De amit elmondtál a tulajról nem hiszem, hogy a jobbik fajtát tette be!!

Most már én is megnézem a térképen, merre laktok Tuipán u meg a fiú neves utcák. :lol: Legalább egy kicsit be tudom lőni a dogokat. Én lány neves vagyok,(Enikő) gondolom az jóval messzebb lehet tőletek. No sebaj, a babóval úgy is sokat kell majd sétálni! :wink:

Dolli: sajnos igazad van a bankokkal kapcsolatban. Csak szerintem a „gazdasági válság” kifejezés egy ürügy csupán, amivel fosztogatják az embereket….. No de a politikába nem mennék bele…..
Azóta én is nézegettem az APEH épületét. De nem láttam kiírva. Na majd bemegyek, bármég messze van, hogy tudjak menni.

Anett: Nekem a barátnőm kisfiát hívják Ábinak, nagyon cuki kis név. De szerintem az sem gáz, ha egybe esik a névnap és a szüli nap. Akkor mi vann :?: Nekem 3nap van közte és mindig egybe tartjuk, kicsinek fel sem tűnt, nagynak meg nem érdekelt.
Most nézem neked már csak 49 nap!! De jó neked!!!!!!!! :D Én már azt szoktam gondolni, hogy sosem lesz május, már annyira várom, hogy megbolondulok! Te tudsz aludni? Nekem valahogy egyre nehezebb, mert húz a pocak, vagy Lilinek nem tetszik ahogy fekszem…..stb. A hátam meg leszakad!! :(

Tierno: amíg az ember otthon van a babóval addig jogosult, mert a Tgyásból, GYESból is vonják az eü hozzájárulást. Szóval itt valami elkönyvelési, elírási hiba lesz! Amúgy szerintem meg az OEPbe kellene bemenned. Igaz az is ott van a 13. kerben a Váci úton. Sajnos én már nem egyszer voltam ott, mert a cég könyvelője…… szóval finoman nem igen figyelt oda a dolgokra én meg járhatok oda javíttatni a dolgokat! :evil:

Orsi: én is örülök, hogy lány. Már amikor a tesztet csináltuk, mondtam h biztos lány! :D MELLESLEG kaptunk a sógornőmtől és a barátnőmtől egy csomó lány rucit! És olyan cukik!!!!! Fiúra csak nem adhatok rózsaszín fodros szoknyácskát!!!! :lol: :lol: :lol:

Noémi: milyen pontgyűjtő füzet járt le? Nekem DMs van amit már időtlen idők óta elfelejtek beváltani, csak nem az?

Csajok,
Még régebben írtátok, hogy az Intersparnál, van egy turi, ami jó. Lassan nem bírom felhúzni a kabátomat! :oops: A kardigánjaimba meg már rég óta nem férek bele, :oops: szóval kellene 1-2 cucc, gondoltam megnézném, de nem tudom, hogy merre lehet. Valaki csatolna egy térképet?
:lol:

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok:)

Kibujtam a takarom alol egy percre, csak hogy irjak helyzetjelentest:

A tulaj befizette a 320 ezres tartozast

11 utan varhato a szaki brigad a visszakotesre. Addig kibirom talan furdes nelkul...

A kis elektromor radiatorok amit parom vett nagyon jol szuperaltak, szauna volt az ejszaka a szobaban:)))))

A legkondit nem tudtuk beuzemelni mert a nappaliban levo egyseghez levo taviranyito azota sem kerult elo.... (a halohoz valo meg nem jo oda sajnos.)

No de mind1, ma mar lesz minden, befutok 30 fokra es szetfurdom az agyam (mar amennyire szabad.)

puszka mindenkinek es szep napot kivanok:)

sünciboglya

Lini!
Sparos pontok :lol:

Mária!!De jó,hogy van esély mára a gázra.
Amúgy tényleg keressetek másik albit!

mimi12

Sziasztok!

Mária,
Nem semmi a főbérlőtök!!! :evil:
Mióta Érden vagyunk, mi is albérletben lakunk. (Ez a mostani a 2., januárban költöztünk ide.)
Nálunk mindkettőnél úgy volt, hogy ha jött számla, a tulaj odaadja nekünk a csekket, és azt én adom fel. Így nem érhet meglepetés!
Ilyen esetben tényleg az a legjobb, ha kerestek másik albérletet. Nem valószínű, hogy a tulaj innentől fogva jobban odafigyelne a befizetésekre.

Cunami,
Folyamatosan próbálok visszaolvasgatni, és most látom, hogy Te maszírozol?! Jaj de jó! :D
Szülés után valamikor bejelentkeznék hozzád! Én elég hátfájós vagyok, és egy jó kis maszírozás mindig olyan jót tesz!!
Tényleg, milyen masszázst csinálsz? Nekem eddig a gyógymasszázs jött be leginkább. De nyitott vagyok mindegyik fajtára! :lol: :lol:

Sylph,
A játszótéri taliban benne vagyok!
Ha megszületik a pici, akkor is tudunk menni, levegőznie úgyis kell. Majd összekötjük a kettőt. :wink:

Lini,
Kitartás, már neked sincs sok hátra, és még az is lehet, hogy 1-2 héttel előbb jön!
Már ahogy közeledünk a végéhez, én is egyre türelmetlenebb vagyok!!!
Bence egy héttel később jött, mint a kiírt időpont, és még akkor sem magától. Úgy indították be a szülést.
Remélem most nem ez lesz. Sosem bírtam jól a várakozást. :lol:
Bencénél nekem is ugyan az volt, amit Te is írtál. Nagyon rosszul aludtam. Sokszor amikor felébredtem éjjel, csak órákkal később tudtam visszaaludni, minden bajom volt!
Most meg olyan jókat és nagyokat alszok!!! Biztos azért, mert már tudja a szervezetem, hogy mi vár rám, ha megszületik a pici! Próbálja előre pótolni a leendő alváshiányt!! :lol: :lol:
Most csak egy problémám van, a csípőcsontom. Érdekes, de az szokott fájni. Reggel, amikor kikelek az ágyból, akkorákat ropog!!
Kérdezted a turit.
Én úgy tudom, hogy itt Érden a Spar melletti társasház aljában van. Az Interspar mellett én nem tudom, hogy lenne. De javítsatok ki, ha tévedek!

Képzeljétek, Bence ma reggel kihányta a reggelit. Utána még a sima víz is kijött belőle. :cry: Egyébként jól van, jókedvű, semmi más tünetet nem látok rajta.
Most azt csinálom, hogy vettem neki háztartási kekszet, abból evett az előbb pár szemet, és raktam a hűtőbe egy pohár ásványvizet, és abból adok neki kb 10 percenként egy kanállal.
Ez most úgy tűnik, hogy bevált, nem hányta ki.
Szerintetek, délután, ha addig nem lesz semmi gond, adhatok neki mást is?
Vagy jobb, ha ma még diétás koszton van?
Szegényem már nagyon enne, de még nem merek neki mást adni!
:cry:

Kép
Kép
anett_

[quote="anett_"]
írta:
anett_

Képzeljétek, Bence ma reggel kihányta a reggelit. Utána még a sima víz is kijött belőle. :cry: Egyébként jól van, jókedvű, semmi más tünetet nem látok rajta.
Most azt csinálom, hogy vettem neki háztartási kekszet, abból evett az előbb pár szemet, és raktam a hűtőbe egy pohár ásványvizet, és abból adok neki kb 10 percenként egy kanállal.
Ez most úgy tűnik, hogy bevált, nem hányta ki.
Szerintetek, délután, ha addig nem lesz semmi gond, adhatok neki mást is?
Vagy jobb, ha ma még diétás koszton van?
Szegényem már nagyon enne, de még nem merek neki mást adni!
:cry:

Anett!Szerintem jobb ha ma,esetleg holnap is,diétás koszton tartod.De ma még mindenképp.
Ha nagyon éhes,főzzél neki krumplit,vagy sima sós rizst.
Van most valami ilyen vírus.Lehet mázlitok van,és annyivel le is zavarta Bence.
Amúgy meg a többit tökéletesen csinálod! :wink:

mimi12

Szasztok!

Mimi, én nem is néztem meddig jó.... hát, így jártunk... majd legközelebb :wink: Okés, jöhettek!

Lini, a hugom pont aznap született mikor a névnapja van :wink: de áttettük Gábor napra, mert dec.12 én született és ugye mikulás, karácsony... és sok volt ez így együtt, aztán egész évben semmi :wink:
Enikő... az nincs messze az Edittől, oda járok fodrászhoz :wink: (és remélem oda fog bölcsibe is járni a kisasszony)
Tőlünk(Vörösmarty) egy kicsit messze

Mária, de jó, hogy ilyen hamar rendeződött a dolog! Azért a másik albit ne vessétek el....

Anett, akkor megbeszéltük... csak lenne már jó idő!
Jobbulást Bencének!

Ma, nagyon ügyes voltam, sütöttem citromos, meggyes-diós muffint és még bertolli-s spagettit is csináltam! Lányok ez a bertolli isteni! Kicsit féltem tőle, de tök fini!
Lilimanó, meg taknyos lett, :cry: biztos megfázott ebben a szeles időben. :cry:

Lányok akartam már írni, ha valakinek van varrnivalója, (bármi, javítás, igazítás vagy egy új ruha, gyerkőcöknek valami, babatakaró...) szóljatok nyugodtan!
sylph

Sziasztok!

Köszönjük a sok jókívánságot, Dorina jobban van. Már csak elvétve köhög. A doki azt mondta szabad levegő, mire mindenki néz rám, mert azt mondják, hogy ezzel egyenletes melegen kell lenni. Hát mi ma kint voltunk, megcsináltam a virágok helyét már csak virágot kell venni, de ez meé csak a kerítés melletti rész, még a java hátravan.

Mária!
Tényleg az a legjobb, ha néztek valami más házat, mert ez elég gáz.
Nekünk egy ismerősünk a szolgáltatónál szerelő és ő is azt mondja, hogy a kikapcsolással egy másik cég van megbízva és úgy mennek be, hogy jöttek gázóra állást ellenőrizni aztán leszerelik az órát!!!
Azért szerintem közölhetnék, hogy miért jöttek!!
Egyszer nálunk is kikötötték, de fizetve volt, sőt túlfizetés volt, de egy csekk késett. Sűrű elnézést kértek miután lekiabáltam a hajukat!!!

Ötleteket várok:
ki mit főz hétvégén, mert nekem lövésem sincs!!!

Sylph!
Pont ma nézegettem a gyerekszobát, Dorinának galéria ágya van és a fölső rész egy házikó teteje, és ma kitaláltam, hogy varrok oda szép fodros függönyt.

Spar pontok:
Képzeljétek!!! Az előzőnél mikor be kellett volna váltani nem találtam a füzetet, most pedig lekéstem, szóval van két pontgyűjtő füzetem is!!! :oops:

Vadaspark:
én változatlanul támogatom!!

Kedves újdonsült kutyagazdik!!!
A jó idő megérkezésével sajnos jönnek a kullancsok is, illő gondoskodni a kullancs távol tartásáról a kutyáknál is, mert nagyon súlyos akár végzetes kimenetelű is lehet egy kullancs csípés!! Babesia illetve Lyme kór!!!
Nézzetek utána, mert ezek nagyon súlyos betegségek!!

Cunami!
Nem mentem, mert 1x elmaradt 1x pedig nem tudtam itt hagyni a beteg csajszikámat, de megkérdezem, hogy indul e még és mehetünk!! Én régóta szeretnék járni, szóltak, hogy van, de ez most így jött össze, sajnos!!

Apropó tánc!
Nem tud valaki itt Érden táncoktatást, Dorina 4 éves és szerintem szívesen járna.
Megyek kitakarítom a fürdőt és ha marad időm megpróbálom felszámolni a vasalatlan ruhákat, van belőle bőven!!!

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok,

... mar 3 ora mult es a gaz meg mindig nincs visszakotve....

Korabban megmosakodtam, odafagyott a tusolo a tomporomhoz.... klassz!

Koltozunk, ez tuti!!!!!!!

sünciboglya

Szijasztok, Jó reggelt Csajok!

Mária! Van már gáz Nálatok??????????
Szerintem is keressetek máik házat, mert ez így elég para! :shock:
Remélem nem hibernálódtatok reggelre! :D

Zsand!

Hol van ez a hastánc????
Én a Müvházban tudok gyerekeknek táncot, 4 évs kortól van, folymatosan lehet csatlakozni!Én is akarom vinni Fruzsikát! :D
A régi posta mellett ahol volt az esküvői szalon, ott van mindenféle táncoktatás, ott láttam hastánost is! :D

Köszi az infót, Marcipán megkapta a bolha, kullancs írtót! :wink:

Sylph!

Ki a fodrászod az Edit utcában?????

Tök jó hogy Yoda jeleze, Marcopán csak visszatart! :? De jó lenne ha már Ő is jelezne végre! :( Bár már nagyon ritkán van baleset, leginkább akkor, mikor Apa hazajön hüle kutyája meg bepisil örömében! :D :D :D

Köszi a varrós dolgot! Jó tudni!!!!!! :wink: Tiszta kis ezermester topicunk van! :D :D :D
Na ezért jóóóóó, hogy mind érdiek vagyunk! :)

Szia Anett!

Ha a hátad fáj, akkor jó helyen kopogtatsz! :wink:
Én svéd és cellulit masszázst csinálok, de azt elmondom, hogy a gyógymasszőr is svédmasszázs fogásokkal masszíroz! Tehat ha elmész egy hát vagy teljes test masszázsra egy gyógymasszőrhöz ugyanazt csinálja mint én!
Ami a gyógymasszőrnél plusz, a szegmentmasszázs, kötőszövet masszázs, csonthártya masszázs illetve a fürdőkben az orvosi utasítára felírt 10 perces masszázsok.
Gondolom ezekre az alternatív v. keleti masszázsokra is gondoltál: Thai, Tibeti, Yumeiho, stb. Ezek inkább csakra pontokat ingerelnek és úgy hatnak a szervezetre.
De ha Te hátfájós vagy azon segíthetek! :wink:

Hogy van Bence??????????????? Jobb lett a pocija????
Vírus? vagy csak gyomorontás?

Mimi! Benne vagyok egy játszóterezésben bármikor, ha nagyon fúj a szél viszünk sárkányt is! :D :D :D

Dolli! Jól vagy?????? Remélem nem ropogtattalak agyon! :oops:
Elfelejtettem tegnap elkérni a Dolli féle méregtelenítést!
Ha van időd leírod?????

Ma Apa megint vési a pinyót, én készülök a délutánra, jönnek a rokonok köszönteni Bubukát!
Jó lenne ma kimenni egy kicsit a frisslevegőre!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek legyen nagyon szép hétvégéje, pihenjetek!
Mária Neked melegvizes, fűtéses hétvégét kívánok!!!!!!

Puszika: Orsi
Vendég

Sziasztok!
A Delikátnak ismét van játszóteres akciója. Részletek a www.delikat.hu-n!

Légyszi légyszi gyűjtsön mindenki vonalkódot és hátha a mi városunk is nyer egy játszóteret!!!
Olyan jó lenne, hisz nem túl fényesen állunk játszóterekből!!!!

Mindenkinek kellemes hétvégét, reméljük jut napsütés bőven!!!

Sziasztok!!!
Vendég

Szasztok!

Zsand, láttam az iwiw-en, hogy Te is Vámos Ilonás voltál... én is. :wink: :) 4 vagy 6 évet jártál?
Köszi a kullancsos infót, megkérdezem a dokit.

Mária, mizu? Van gázotok?

Orsi, képzeld!!!! Tegnap beszélgettem az új szomszédunkkal, nézegették Yodát és mondta a Csilla a kislányának, hogy "tudod, Bálintnak is ilyen kutyájuk van, csak fekete..." elkezdtem gondolkodni... és megkérdeztem, van Bálintak két huga? és Orsinak hívják az anyukáját??????? És IGEN :lol: :lol: :lol: Bubu csoporttársa a Petrus! Kicsi a világ, mi?! :lol:
Molnár Ildikó a fodrászom.
Marcipánnak van chip-je?Mi a következő oltáskor csináltatjuk meg...

Szép hétvégét mindenkinek!!!!
sylph

Bubunak NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!
Kép
sylph

Bubunak mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Szisz!
A chipel várjatok még kicsit.
A mi kutyánknak is van.És kb egy 2mm vastagságú tűvel szúrják bele.A mi Tinánk olyan kicsi(1,5kiló 3évesen),hogy el akarták altatni.Szerintem kb 3kilós korában rakassátok be neki a chipet.
Kullancsirtó.Adventix!!!
A frontline nevűre immunisak a kullancsok.Ez tapasztalat,sokat jártam a Bellával lovagolni,és sepertem róla a kullancsot,mikor a frontline volt rajta.Viszont az Adventix meg a bolhára nem olyan jó. :lol:

mimi12

sziasztok lanyok:)

Elokerultem.
Nem kovetkezett be a hibernalodas, pentek 4 utan megjottek a pajszeres szakik es visszakotottek a cuccost. Oromomben azonnal megfurodtem, 2 ora alatt jo meleg volt ismet a hazban.

Azota lenyomoztattuk a tulajt, a haz reszleteit rendesen fizeti es van masik ingatlana is (az is rendben van.) Tehat itt "csak" a fogyasztasi szamlak voltak enyhen szolva avetosak, de azt is kideritette parom hogy mostanra minden rendben van.
En koltoznek ennek ellenere, de parom nem akar. Szerinte ez a koltozes 3 honappal visszadobna a telekvasarlast, igy a hazepitest....
Van egy kis lakasunk Ujpalotan, ki akartuk adni, de montam paromnak hogy talan meg kene tartani veszesetre, lehet hogy ugy lesz.... Aprilis elejen azert van egy gyonyoru haz, most epul, amit meg akarok nezni.... ha nagyon beleszeretek azert kisirom paromtol hogy odakoltozzunk..... bar itt is szeretek lakni a szamlaproblemakat leszamitva.
Jovo honaptol mar mi fogjuk egyebkent fizetni a szamlakat sajat kezuleg, igy azert konnyebb lesz a dolog es tisztabban atlathato is....

Joejt mindenkinek:) Puszka!

sünciboglya

Sylph,
Én is oda járok :D Csak nem az Ildikó a fodrászom, hanem a párja, az Angéla. A Bartók Petráék mellett laktok? Tényleg kicsi a világ.

Zsand,
Veronika Szilágyi Betty Táncszínházába jár , kedden du a Művházban van fél 6-tól, csütörtökön pedig a Gimiben szintén fél 6-tól. Szerintem nagyon jó, a lányom is szereti.

Anett,
Nekem is a Benedek tetszik jobban. Nálunk is két név volt a tarsolyban és nem tudtunk dönteni. Már úgy szóltak ránk a szülőszobában h most már döntsünk h mit írjanak a karszalagra. Akkor apa nagylelkűen rámhagyta a Zsombort, mert ő mást szeretett volna.

Berni,
Hova is jártok gyógytornászhoz? A barátnőm fiának megállapították h elég súlyos gerincferdülése van, de itt az sztkban a gyógytornász elhajtotta, h ő nem foglalkozik gyerrekekkel.

Dolli,
Zsombor már egy kis ugrómókus :D Hát az éjszakáink még mindig nem a legjobbak, egyszer-kétszer még mindig felkel. Ezt hol jobban, hol kevésbé jól viselem de azért már szeretnék egy egész éjszakát átaludni :D

Kép[
Kép[
kostyika

Ime egy mai kep a kutyeszomrol, amint belakja a friss agynemut:)

Kép

sünciboglya

Bubunak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Bubunak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Mimi12!Szomszédok biztos nem vagyunk,őket még ismerem.Kb az 5.szomszédig képben vagyok.Nem tudom melyik házban lakhat Tekiroll,én arra tippelek,hogy ott,ahol azt hiszem kockás függöny van.Vagy nem is tudom.

Sünciboglya!Akkor mégsem költöztök?Volt az Érdi újságban egy olyan,hogy 2szoba, 40 ezer+rezsi+kaukció,a másik 1,5 szoba,60 ezer+rezsi+2 hó kaukció.

Kicsi lini!A Dm pontgyűjtőt május 31-ig lehet beváltani!Mióta Dorina megszületett,nekem olyan hamar összegyűlnek a pontok!
A turi a Spar mellett van,ha szemben állsz vele,bal oldalt.Ki van írva,hogy angol ruha,vagy ilyesmi.

Bili kérdés:Mikortól ültessem rá szerintetek Dorinát a bilire?Úgy gondoltam,hogy nyáron megpróbálnám.Ráérek akkor?

Evés:A ti gyereketek hogy evett 10-12 hónapos korában?Az én drága gyermekem,mint egy malac.Az még hagyján,de az etetőszékben forgolódik,feláll.Ekkor rászólok,hogy nem szabad,mert kieshet,akkor meg a képembe nevet.Remélem ez még változni fog.Anyukám azt mondta,én szépen,nyugodtan ettem és az unokatesómék is.

na,megyek,mert felébrett a lánykám.

Kép
tierno

Sziasztok!

Mária!
Bár nagyon idegesítő ez az albérlet sztori,és ilyenkor az embernek az az első gondolata,hogy el innen a francba.
Viszont igaza van a párodnak!!!Építkezni szeretnétek,terhes vagy,ráadásul feküdnöd kell!!A számla dolog megoldódni látszik.
No hát,maradj szépen a senekeden és légy türelmes! :wink:
Én szerintem neked most pont egy pakolás hiányzik legkevésbé!!

Tierno!
A Szabi még mindig sokszor úgy eszik mint egy malacka.DE!!! Jó evő megeszik mindent,és nem féletm a ruháját és a lakást.
Hagyd szépen te is Dorinát,had ismerkedjen az ízekkel az állagukkal,mindennel.No és ha kosz lesz körülötte???Akkor mi van.Van előke és van porszívó felmosórongy,meg ha kell mosógép is :wink:
AMúgy a Szabi ennyi idősen még csak 1-2x evett,és szopi volt.De ha evett akkor pont ugyan így mint Dorina :wink:
Én hagytam neki,had bontakozzon ki.Nem kell senkire hallgatni,a gyerekek nem egyformák!!
Én látom a különbségeket.
AZ ismi nagyon vigyázott a gyerekre,ne legyen koszos még a keze sem,a ruháját rettegve félti a mai napig.Nem eszik zöldséget gyümölcsöt.Nem tudja mi az a párolt karfiol,stb.Nem eszi meg a sima zöldség salit(mert össze keni magát)
Majd adj Dorinának párolt zöldségeket.Répát már lehet,most nem jut eszembe miket lehet még.De én örülök,hogy adtam ilyeneket,mert a mai napig eszi a SZabi pl a nyers cukkinit.
Bár igaz néha már olyan mint egy kecske :lol:

mimi12

Sziasztok,

Hihetetlen, hogy még mindig a hideggel, széllel, Hóval küzdünk! A nyuszi bele fog fagyni a fűbe! :(

Mária: az a biztos, ha ti fizetitek a számlákat, akkor tuti nem lesz lemaradás! A fűtésre, meg sajnos még igen csak szükség lesz, ha ilyen marad az idő!

Anett: ha egy kicsit jobb idő lesz, akkor megnézem a turit, remélem meg is találom!! :D

Sylph: Edit az itt van nálunk. Nézegettem a fiú neves utcákat az a vasúti sínek után van, ha jól láttam, de a tulipánt nem találtam! :? Aztán mérgemben fel is adtam! Így eldugni egy utcát! Na ez csak azért mondom, mert már tervezgetem, hogy jön a jó idő és megérkezik végre Lili baba is, akkor merrefele sétáljak, hogy „ismerős arcokba” fussak. :wink: Csak jobb úgy sétálni és játszóterezni, ha van ott ismerős anyuka.
A te Lilid, hogy van?
Jó tudni, hogy te ilyen ügyes vagy! Én is megszerettem volna tanulni varrni, de se varrógépem, se ismerős, aki megmutatná a csínját-bínját, így maradt a varrónő. :oops:

Babunak BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Milyen volt a szüli napi buli?

Lini
Kép
kicsi lini

Tierno,
Zsombor is úgy eszik mint egy kismalac :D De örülök neki hogy már próbálkozik egyedül, belemarkol a tányérba és tömi be ezerrel a szájába. A feldarabolt gyümölcsöket is nagyon ügyesen megfogja már és megeszi, úgyhogy lassan már nem kell a pépekkel bajlódnom. A párolt zöldség nálunk is bejön, szereti a répát és a krumplit is. Be tudod kötni az etetőszékben Dorinát? Mert akkor nem tudna felállni. Szobatisztaságról Veronika kb 17 hónapos volt amikor elkezdte leszedni magáról a pelenkáját, persze tél volt én meg frászt kaptam h megfázik. Akkor mondta anyukám, h lehet h már zavarja és ültessem rá a bilire. Aztán egy idő után mindig pisilt ha ráültettem majd jött egy betegség amitől visszaesett de utána két éves korára megbizhatóan szobatiszta lett.

Mimi,
Én nem is értem az ilyen anyukákat, hogy tanul meg az a gyerek egyedül enni ha nem nyúlhat semmihez. Vagy még mindig az anyukája eteti? A barátnőm is ilyen kis rendmániás volt, mindig frászt kapott amikor a fia szétmázolta a főzeléket az etetőszéken így inkább mindig ő etette, nem engedte a gyereket próbálkozni. Ennek az lett az eredménye h 3 évesen is ő etette a fiát, aztán bajban volt amikor megszületett a tesó és egyszerre kellett a két gyereket etetnie. Be is ismerte h hülyeséget csinált és a lányát már hagyta.

Megyek biciklizni amíg Zsombor alszik, égjen a zsír :D

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika!
Pedig van ilyen is.Amúgy aránylag szépen eszik a gyerek,vagyis egyedül tud enni,szóval ezzel náluk nincs gond.

Csajok!Kérdésem volna!!
Nincs e valamelyikőtöknek megunt nem használt felesleges szopipárnája?
Ha van valakinek és már nincs rá szüksége,átvenném.
Az az igazság,hogy most már kezd kényelmetlen lenni az alvás.Én háton vagy oldalt alszom,de oldalt már nem tudom hová pakolni a végtagjaimat lassan a pocaktól :lol:

mimi12

tierno:
40 ezer? Az gyanusan olcso, meg egy lakasert is... Hat nem hiszem hogy nekunk megfelelo lenne. Most egy 5 szobas csaladihazban elunk, ami 160+ rezsi havonta. Ha koltoznek akkor legalabb olyan volumenu kene mint a mostani (1 eves.) es meretben is hasonlo mert 2 generacio el egyutt, sok butorral, raadasul meg a baba is jon, akkor meg jon hozza meg egy kupac cucc majd.:)))
Megfelelo nivoju berelheto otthont nagyon nehez talalni, a kiado hazak nagy tobbsege sajnos eleg pocsek allapotban van:(

mimi12:
Teljesen igazad van. Engem is ez tart vissza es azt hiszem megfogadom parom tanacsat es maradok a seggemen:) Huh, de nehez lesz! :)

Most eppen szepen sut a nap, bar a nagy diofa a haz elott ismet onalositani latszik magat..... az ereszunkbe bekoltozott egy kis cinke, itt enekelget most eppen es ropdos fel-le. :)))))))) Vegre van mit bamulnom nagy pihenesem alatt:)))))))))) Milyen keves kell a boldogsaghoz, igaz?

Szep napot kivanok mindenkinek!!! VESSZEN A ROSSZ IDO!!!!
JOJJON A NYAR!

:)

sünciboglya

Sziasztok!

Mária! Az jó ötlet, hogy az újpalotait megtartjátok menekülő útvonalnak, de így, hogy átveszitek a számlafizetést, már nem lehet gond! Mondjuk a bicska kinyílt a zsebemben, amikor a történetet olvastam. Fojtogatni tudnám az ilyen embert, pedig nem is vagyok agresszív! Vagy mégis? :lol:

Berni! Klassz, hogy Zsófi ilyen jól veszi a tornás akadályt! Lassan meg fog barátkozni vele, és akkor a maradék 10 percben sem fog sírni:. :)

Anett! Nagyon szép neveitek vannak! :)

Tierno! De igen, társasban, a kockás függöny alatti lakásban! :wink: Mikor szoktatok sétálni? És merre? „Malackodást” szerintem is hagyni kell, ismerkedik az étellel, persze amíg evés is van mellette. Énaddig hagyom, amíg közben falatozik is. Ha már csak játékra használja a kajcit, akkor irány a kézmosás.

Orsi! Köszi, nagyon jól vagyok. :) A méregtelenítés nálam
Hétfő: almanap, de edzés előtt megittam egy alma-banán turmixot (tej nélkül persze)
Kedd: csak lé (zöldséglevek: vegyes, cékla, savanyú káposzta leve) illetve teák
Szerda: zöldségek: ubi, paradicsom, paprika, répa, karalábé, retek
Igazából ez volt a méregtelenítős része. Aztán persze nem rögtön estem neki a körömpörköltnek és pacalnak… (fú, egyiket sem szeretem… :) )
Csütörtöktől: reggelire alma + natúr joghurt, ebédre valamilyen husi zöldségekkel, este zöldségsali, minimális joghurtos öntettel.
És mellette gyógyteák: csalán, kamilla, citromfű, zöld tea
Egy hétig mellőztem a fekete teát, kávét (mondjuk ezt sosem iszom), alkoholt (azt sem iszom), meg a cigit (egyébként sem szívom már). :) Ja, és ugye a teák ízesítés nélkül mentek 3 napig, azóta max pici méz vagy édesítő meg citrom.
Kb ennyi. Kérdezz, ha valami nem világos. :)

Vadaspark: Tőlem mehetünk bármikor, hétvégből nekünk csak az az egy nem stimmel, mármint a május 1. Illetve most gáz van, mert április 30-ra van időpontom pajzsmirigy ultrahanra… Így lőttek a meghosszabbított hétvégének, csak 3 napot tudunk Kecsón tölteni. :(

József téri játszózáshoz mi is tudunk csatlakozni esetenként. :)

Sylph! Ha szédülős vagy, akkor inkább ne kísérletezz a gyüminappal sem. Bár én éhes nem voltam, csak a második nap este…

Na eddig jutottam…

Gézu lázas. :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok!

Köszönjük szépen a köszöntést Bálintka nevében!!!!!! :D
Buli tegnap nagyon-nagyon jóóóól sikerült! :D

Ma meg nagy öröm ért!!!!! BUBUT FELVETTÉK A MARIANUMBA!!!!!! :D :D :D :D

Húúúúú annyi mindenre akakrtam reagálni, gondolom a fele sem fog eszembe jutni!

Sylph!

Naháááááááááát, tényleg kicsi a világ!Legalább tudom, hogy Csillának hívják Petra anyukáját! :oops:
Azon csodálkozom, hogy Ő tudta az én nevem! De nagyon aranyosak! Kiscsoportban Petra volt Bubu szerelme, de aztán egy szép őszi napon 2007-ben megpillantott a fiam egy szőke angyalt és azóta csak érte dobog a szíve!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Ő Veronika! Most már 1,5 éve tart a szerelem! :D
Chip! Nekünk berakták Marcipán fülébe!
Bolhaírtó: Adventix, de most néztem meg a neten és csak 4 hétig jó és 2.000-ért adta az állatorvos!
Ma megfürdettük Marcipánt, olyan kis csoffadt volt vizesen mint egy patkány! Most viszon olyn habos-babos illatos! Nyamiiiiiiiiiiiiiii!
Kár hogy csak évszakonként lehet fürdetni őket! :?
Hogy van Yoda barátunk? Növöget???? Már nagyon várom, hogy összeeresszük a dögöket! :wink:

Mária! Ha gondolod odarepülök az ereszetekre és csivitelek! :D Lehet leszakadna alattam! :shock:
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok! Jó hogy tudtok maradni! Most a Te állapotodban tényleg ne cuccoljatok!

MI LEHET GABIVAL???????NINCS MÉG NETÜK?????TUD RÓLUK VALAKI VALAMIT?
MAJD JÓL ELMEGYÜNK EGYSZER FELÉJÜK, HÁTHA MEGISMERJÜK A HÁZUKAT! :wink:
Mimi Te tudod melyik utcában laknak????

Evés, etetés téma! Úgy van ahogy Mimi írja! Én mindegyik gyerkővel másképpen csináltam, Fruzsit jól elrontottam, rosszúl is eszik és lusta enni! :?
Bogi egy maszattündér nagyon hamar engedtem neki, hadd trancsírozzon mindent és most már egyre szebben eszik! :D

Dollika el vagy tünve! Agyon edzetted Magad???? :D

Zsandi!
Én holnap lehet megnézem Fruzsival a táncot amit Andi ajánlott, nem jöttök el a Müvházba Ti is???

Rólam annyit hogy múlthetem nagyon zsufi volt, 4 vendégem volt plusz a szombati családi összeröff!
A héten nyugissabb lesz, Rátok is lesz időm! :D

A szalonom szépen haladgat, Apa fúúr, farag, vés, lassan húzza be a villany vezetékeket! Most lementem és lemostam az ablakokat, persze tök felesleges, de olyan jóóóóó érzés!
El sem hiszem, hogy lesz kis helyem, ami csak az enyém! Már most imádok lemenni oda, pedig még csak a szürke falak vannak ott! :oops: :oops: :oops: :oops:
Olyan boldog vagyok, hogy kitláltam magamnak ezt a masszírt, végre olyannal foglalkozhatom amit szeretek, ami kikapcsol!

Na elég az örömködésből, megyek felmosok hamar és elindítok egy mosást!
Mikor olvastam Andikát, hogy megy tekerni én éppen egy szelet sacher tortát toltam befelé! :oops: Úgy elszégyeltem magam, hogy elhatároztam én is edzem ma! :D

Puszika Mindenkinek, elveszett bárárnykák írjatok ám!!!! :wink:

Orsi
Vendég

Jaj Dolli közben írtál!

Jobbulást Gézunak mi van Vele?????? :cry:

Köszi a méregtelenítést,nagyon jóóóól hangzik, lehet nekiesem én is jövőhéten! Látva Téged milyen csinos vagy és hogy lefogytál 2 hét alatt!!!!! :shock:
De szerintem ez mindennek jót tesz, testnek léleknek, bőrnek, hajnak belső dolgoknak is!

Én hétvégén annyi édességet ettem, szerintem híztam vagy 2 kilót! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Tisztára rabja vagyok, muszáj edzennem, mert szerintem az hiányzik nagyon és az édességel pótolom!!!! :?
Vendég

Orsi!
Csak gyorsan kutya kütyük.
A Bajcsin van egy állat gyógyszertár.Ott olcsóbb minden!!!

mimi12

Sziasztok!

Lányok! Le a kalappal az Elmű előtt. Fölhívtam őket, hogy csak a konyhában van áramunk 15perc és itt voltak az oszlopon letört egy vezetéket a szél.
Kostyika!
Köszi a táncot, meg fogjuk nézni.

Tierno!
Örülj, hogy eszik, eljön az az idő is hogy nem eszik dacból vagy csak azt eszi amit ő tud, szerintem hagyjad hagy malackodjon majd belejön.
Bili:
szerintem néha ráültetheted,hogy szokja. Dorina már ilyenkor ücsörgött rajta. Én hallottam olyat, hogy másfél évesen vettél elő és a gyerkőc hallani sem akart róla.
Cunami!
Tudod Dorinak most arcüreg gyuszija van holnap viszem vissza a Jánosba és meglátjuk, de megnézhetjük együtt a táncot!!!

Valaki kérdezte hol voltam biorezonancia mérésen. Nem messze tőlünk van egy cég és oda jött ki a csajszi 5000ft volt. Én április 4.én megyek legközelebb ha akar valaki jönni szóljon!

Megyek mert ma nem voltam itthon és kocog a lakás, mert apa és lánya itthon volt :shock:

Sziasztok!!!
Vendég

Sziasztok!
Köszi a válaszokat!A malackodást kezdem megszokni,tisztában vagyok vele,hogy nem ehet egyből késsel-villával.Végülis,ha azt vesszük,ügyesen eszik kanállal.Csak,olyan hirtelen jött...nemrég még pépeset adagoltam neki.Egyik napról a másikra megeszi a darabost és nem elég,ha adok egy kanalat a kezébe,ő azzal enni is akar.önállóságra törekszik és ki is harcolja magának.Igazából nem is ezzel van bajom,hanem,hogy fészkelődik az etetőszében.Attól félek,kiesik.Bekötni nem lehet,régi tipusú fa etetőszékünk van.

Tekiroll!Mi van Gézuval?
Sétálni általában csak akkor megyünk,ha dolgom van.Posta,bolt,tanácsadás,ilyesmi.A Szegfű utcán keresztűl megyek.És ti?Neked a Gabi a védőnőd?Mert mikor kijött hozzánk,akkor mondta,hogy van az utcában egy másik "babája".
Ez a méregtelenítés mire jó?Antibiotikum kúra után javasolt?Salaktalanít is?Mennyi ideig lehet folyamatosan csinálni?A zöldség,gyümi adag nincs megadva?

Betegeknek jobbulást kívánok!

Kép
tierno

sziasztok - igy ejnek evadjan...:)

Orsi:
Az eresz kenyelmesebb oldala fenntartva a szamodra, ezennel VIP lettel:) Varlak szeretettel csivitelni:) Lehet hogy en is kiulok melled - umm, alattam mar tuti leszakad!!! :)

Dolli:
Tetszik a karakan fellepesed! Lehet hogy a jovoben meg szuksegem lesz rad ha megis ki kell rugni a tulaj fogat, vagy barmijet.:) Sajnos en nem vagyok eleg harcias, erre mar rajottem.:(

sünciboglya

Sylph! Elképzelem, ahogy Lili csapkodja a wc tetejét! :)
Meggyes-diós muffin receptet légyszi küldd el nekem! Éreztem ám az illatát, mikor a házatok előtt jártam pénteken. :wink:

Tierno… Ha szívesen ráül a bilire, akkor szerintem lehet hogy érdemes megpróbálkozni. De ne aggódj, ha nem jön össze, mi is nyárra tervezzük a szoktatást, pedig mi egy kicsit idősebbek vagyunk… :oops:
Méregtelenítés: a szervezetedből távoznak a különböző felhalmozódott méreganyagok, kicsit fellélegezhet a test. Én életemben először csináltam, de nagyon bejött. A zöldség és gyümi mennyiség nincs megadva. Gondolom mert olyan minimális a kalóriatartalma, hogy annyit úgysem bír az ember megenni, hogy hízzon. És ez igazából ugye nem fogyókúra, hanem méregtelenítés. Amikor visszaáll az ember a normál (lehetőleg egészséges) étrendre, akkor pont ezért érdemes fokozatosan, mert lehet, hogy három nap alatt lemegy 1,5-2 kilo, de ha utána nekiesünk a hűtőnek, akkor jöhet a jojó hatás…
Salaktalanítás is… ha valaki úgy gondolja, akkor érdemes innia mellé kifejezetten ilyen teakeveréket. Én szűzteát ittam, de nem az ajánlott mennyiségben, mert iszonyatos hasmenést csinál, hanem csak este lefekvés előtt.
Amit én leírok ám erről, az csak az én „agyszüleményem” ám. :) Én neten olvasgattam utána és magamnak ezt hámoztam ki. Zsand asszem 3 napos léböjtöt csinált, de azt első próbálkozásra nem ajánlják, mert nem tudhatod, hogy reagál a szervezeted… Én jövőre már lehet, hogy belevágnék.
A méregtelenítésnek fokozatai vannak. Tehát kezdőknek nem javasolt túlzásokba esnie, de hallottam már egy-kéthetes méregtelenítésről is.
Akkor Ti a páros oldalon lakhattok, mert nekünk Mariann a védőnénink. :)
Antibiotikum kúra után én nem kezdenék közvetlen méregtelenítést… inkább sok joghurt, hogy helyre tegye a bélflórát.

Lini! Majd ha már mehetsz sókúrázni, akkor csatlakozhatsz hozzánk, és akkor megtudod, hol van. :)

Anett! Kérdezted, milyen masszázst csinál Orsi…. Hát leírhatatlanul jót! :D
Bence hogy van? Remélem, csak futó rosszullét volt… :roll:

Zsand! Arcüreggyuszival én is a szobahőmérsékletet ismerem, mint első „gyógymód”… de lehet, hogy azóta változtak az idők.

Mária! De tündéri a te kuttyod is! :D
Megdumáltuk! Szólj, ha fel kell lépni a tag ellen! :wink:

Mimi! Most nézem, félidős vagy! :D :D :D
Cukkini nyersen? :roll: Lehet, hogy legközelebb beleharapok… :lol:
Szopispárnám nincs sajna. :(

Orsi! Gratula a Marianumhoz! :D :D :D
Egyébként nem edzettem magam agyon, képzeld, a vasárnapi tervemről inkább lemondtam, mert kicsit hulla voltam. Utálom, hogy amikor Gézu alszik éjjel, akkor én nem tudok…
Van is mit szégyellni a sacher tortán… Annyi fölös kiló van ám rajtad, hogy na. Csak tudnám, hova dugtad őket. :)

Gabiék két hete átköltöztek, majd jelentkezik, de még nincs net… Emlékszem, nekünk is majd egy hónap volt (vagy talán több is), mire bekötötték…

Úgy néz ki, hogy szemfog hozta rám a frászt tegnap… lázcsillapító nélkül ment lefelé a hője… Viszont kibújt egy szemfog és jön még egy. Pedig azt hittem, lesz egy kis pihi…

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Noémi! Ez a séta dolog most úgy látom tolódni fog:-( Tegnap sem dugtuk ki az orrunkat itthonról, és szerintem ma sem fogom.... nincs túl csalogató idő odakint:-(

Sylph! Varrónő vagy? Ruhakészítést is vállalsz?
Most ez azért fordult meg a fejembe, mert pont tegnap nézegettem keresztelőruhákat Petrusnak... Egyik külföldi honlapon találtam olyan eszméletlen szép ruhákat!!!!! Én el sem tudtam képzelni, hogy ilyen is lehet! Magyarországon sehol nem láttam még ilyeneket!
Aztán tovább keresgéltem, és pont az érdi Bella szalonba lehet kölcsönözni vagy megvásárolni hasonlókat... azt hiszem majd benézek hozzájuk valamikor:-)

Ezek tetszenek a Bella szalonból:
Kép Kép Kép
Ezt a külöldi honlapon találtam:
Kép Kép Kép [/img]

Edina
Kép
Kép
csszedina

Zsand! Mit mondtak a kórházba? Remélem nem olyan súlyos, hogy bent kelljen maradnotok!

Méregtelenítés: Reggelire ezt lehet enni, összeturmixolva:
1.nap: 1db répa+ 1db alma + fél citrom leve +egy kis víz
2.nap: fél db zeller+ 1db alma + fél citrom leve +egy kis víz
3.nap: fél db cékla+ 1db alma + fél citrom leve +egy kis víz
Ha valaki nem fogyni akar, hanem kicsit felerősíteni a szervezetét, akkor ez nagyon szuper! Most így tél végén mindenkire ráfér, szerintem:-)
Nekem egymás utáni P3-as rákszűrést hozott vissza P2-re ez a kúra, úgy, hogy előtte a gyógyszerek semmit sem segítettek és már műteni akartak (szerencsére nem hagytam magam)!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Ja! Ez azért hosszabb időn keresztül kell csinálni:-) (Nekem 2 hónap volt! De még ízre is bejöttek a turmixok!)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!
Ne is emlegesd az időt :(
Ez már tényleg kezd sok lenni nekem is...
De lesz még jó idő,és lesz bőven alkalmunk sétálni! :lol:

Ez a méregtelenítés jól hangzik.Ezt gondolom terhesen is lehet,hisz végül is tömény vitamin.
Őőő háát,végül is a hpv az egy vírus,és gondolom adott neki a vitamin kúra.
A doki mit mondott rá??Volt valami tüneted is,hogy rossz a rákszűrés,vagy csak a P3 szűrés volt a bizonyíték volt?És milyen bogyókat kellett rá szedni?
ŐŐ csak kíváncsiságból kérdem.Én nagyon gyógyszer ellenes vagyok,és nagyon hajlok a természetes gyógymódok felé,persze ha lehet....
És spec pont a HPV elleni oltásból volt egy jó kis vitám több emberrel..
Tudod a lányom 14éves lesz,és be akarták neki adatni,én meg nem engedtem.Hisz én úgy gondolom rá ér 16éves kora után is,ha jobban le van tesztelve a szuri,és amúgy is!!!!Használjon gumit,ha oda jut...

mimi12

Sziasztok,

Képzeljétek megint magas lett a cukrom. :( Mondom a diabetikus csajnak, hogy szerintem a tej miatt van, mert otthon is szoktam méregetni és akkor mindig jó. Kérdezi milyen tej? Mondom, úgy kell a vérvételt csinálni, hogy kenyér+2dl tej Erre ő: tej????? Nem szabad tejet inni, csak kenyeret enni, tejjel persze hogy magas lesz!!!!! Erre én: de én eddig is így csináltam, ezt írtam fel magamnak, hogy így kell! Erre ő: ez hülyeség, ilyet ők nem mondanak Erre én: De én csak szedtem ezt valahonnan! :lol: :lol: :lol:
Most hétfőn mehetek vérvételre, kedden kéne ismét visszamennem a Sz. Imrébe de mivel bemenni nem tudok, mert dolgozom aznap, így elég felhívnom és bediktálnom! Ha nem jó kórházba utalnak, mondta az asszisztens. :shock:
De ha nem ők mondták, akkor én honnan szedtem a tejet????? Nagyon vicces, szerintem tej nélkül jó lesz az eredményem. :)
Na ez jellemző rám! Mindig ilyenek történnek velem!
Sebaj, diétázom tovább, és bízom benne, hogy így már hétfőn rendben lesz. :)

Hétvégén végre kifestjük Lili szobáját és veszünk bele bútort! Már annyira várom! :D :D :D Utána meg írhatom össze, hogy miket kell még beszereznünk!
:shock:
Ez az idő meg grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :evil: Azt hittem leszakad az erkélyünk, annyira fújt tegnap!
Ma sem sokkal jobb a helyzet! Mi lesz már a jó kis meleggel??????
és május??????

Lini
Kép
kicsi lini

Szasztok csajok!

Andi, tényleg akkor a te lánykádat is ismerik, hisz ti is oda jártok...

Mária, nagyon kis tünci kutyátok van!!!!

Tierno, bili: én is próbálkoztam a bilivel kb másfél évesen, de Bubót nem érdekelte. Többször kérdezgettem rá akar-e ülni, de nem akart. Aztán egyszer láttam, hogy épp kakilni készül, és megint megkérdeztem, és igent mondott! DE rögtön a wc-re ült! És azóta is oda, a bili nálunk kimaradt. :wink: Akkor már elmúlt két éves.
De Dorina még kicsi ehez, nem? Persze ha érdekli lehet próbálkozni... Lili is a wc-t szereti, ő "szólt" hogy rá akar ülni, persze még csak pancsi előtt este.

Lini, én a startlapról szoktam az utcaneveket keresni.... startlap :arrow: (fent)térkép :arrow: térkép24 itt mindent megtalálsz! :wink:
Köszi, én Lilimnek sajna folyik a nózija, de az egész családnak... megfáztunk. De hétvégére már jó időt mondanak!!!!!
Május meg már mindjárt itt van!!!
Remélem jó lesz legközelebb a cukrod!

Mimi, sajna szopipárna ügyben nem tudok segíteni, nekem nem volt, én egy félpárnát használtam. :wink:

Dolli, na ettől a méregtelenítéstől biztos kidőltem volna. De te ügyi vagy, hogy végig csináltad!!!!
Tényleg, milyen volt a családi napközi?
Recit majd küldöm, nagyon fini volt! Nekem van egy sztracsatellás muffin receptem és azt szoktam variálni...

Orsi, nagy gratula Bubunak!!!
Másfél év... az már komoly idö!!! :D
Fülébe?? :shock: Nem a nyakába szokták?! Nekünk oda lesz majd.
Jajj, Yoda is olyan volt mint egy kis egérke... :lol: :lol: :lol: Jól van a kis drága, már szép nagy, hétvégén ráültettem a konyhamérlegre :lol: kb. 2.1 kiló, nem tudom mennyire pontos, mert ficánkolt közben :wink:
Összeereszthetjük őket ha gondolod! Gyertek el hozzánk egyik nap, remélem jó lesz az idő és akkor futkározhatnak a kertben a gyerekekkel! :D
Hétvégén anyuéknál voltunk és összeeresztettük a kutyákat... Yoda félt először, de utána már nagyon bátor volt, lazán nekiment játszásiból a Jackynek... :lol: mit össze rohangáltak, megmutizom őket...
Örülök, hogy halad a szalon! Nagyon jó ha az ember szereti is a munkáját! Én is így vagyok! Tényleg, mi az eredeti szakmád?

Gabiék, már szerintem biztos itt vannak, csak még mire elkészülnek, meg mire net lesz... és szülinapja is most volt! BOLDOG SZÜLINAPOT GABI!!!! :lol: Mikor bulizunk? :wink:

Edina, gyönyörűek ezek a ruhák!!! (De nem fáznak ezekben a babák?) Mikor mi kereszteltettük a gyerekeket olyan hideg volt a templomban, hogy a kabátot sem vettük le róluk... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:37-kor.
sylph

Lini
Meg csak az elejet olvastam a levelednek, ahol irod, magas lett a cukor, azonnal akartam irni hogy nem ittal veletlenul tejet? :))) Hat igen a tejcukor betesz a vizsgalatnak.
Pedig biztosan ok mondtak neked a "jo tanacsot" kulonben honnan a turobol szedted volna??
Na persze amikor valaki a hunyo akkor azonnal tagadnak mindent. (Vagy max rakenik a kedves paciensre....) Szornyu:(

Szerintem biztosan jo lesz a kovetkezo teszt eredmenye!
Kitartas, minden OK lesz!:)

sünciboglya

Edina,

Gyonyoruek a ruhacskak! Huh, biztos egy vagyonba kerulhetnek, foleg amelyiknek teljesen himzett az eleje! :))))
Jo sok melo van veluk!

sünciboglya

Orsi,
Szőke angyal :D Teljesen elérzékenyültem tőled :D Torna ügyben engem meg pont te motíválsz, múlt héten én voltam lusta dög és az eltervezett 3 helyett csak egyszer bicikliztem, úgyhogy most bele kell húznom. Ráadásul Zsombor nagyon rendes volt, pont akkor kelt fel amikor már nyújtottam.

Edina,
Tényleg álomszépek ezek a kis ruhák.

Kép[
Kép[
kostyika

Jaj jut eszembe!!!
Orsi!!Nem tudsz nekem véletlenül olcsó masszázs krémet??Van valami 1kilós rózsaszín dobozos,citrom illatú,és azt használom testápolónak.Szóval testápolónak kéne,de nem tudom hol lehet ilyeneket venni.

Maria!Mesélhetnél ,hogy vagy??Javult a vérzés?

Cukor.Én kimondottan ellenzem a tejivást.Nem tudom ki mennyire issza szereti,de én úúútálom :lol:
ÁÁ,és régebben olvastam róla,hogy a statisztikákból kezd kiderülni,hogy magasabb azon cukorbetegek száma,akik a háború idején születtek.
Arra vezették vissza,hogy nem volt elegendő anyatejcsi a rossz táplálkozás miatt,és tehéntejet kaptak a csecsemők.

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?