Sylph! Elképzelem, ahogy Lili csapkodja a wc tetejét!
Meggyes-diós muffin receptet légyszi küldd el nekem! Éreztem ám az illatát, mikor a házatok előtt jártam pénteken.
Tierno… Ha szívesen ráül a bilire, akkor szerintem lehet hogy érdemes megpróbálkozni. De ne aggódj, ha nem jön össze, mi is nyárra tervezzük a szoktatást, pedig mi egy kicsit idősebbek vagyunk…
Méregtelenítés: a szervezetedből távoznak a különböző felhalmozódott méreganyagok, kicsit fellélegezhet a test. Én életemben először csináltam, de nagyon bejött. A zöldség és gyümi mennyiség nincs megadva. Gondolom mert olyan minimális a kalóriatartalma, hogy annyit úgysem bír az ember megenni, hogy hízzon. És ez igazából ugye nem fogyókúra, hanem méregtelenítés. Amikor visszaáll az ember a normál (lehetőleg egészséges) étrendre, akkor pont ezért érdemes fokozatosan, mert lehet, hogy három nap alatt lemegy 1,5-2 kilo, de ha utána nekiesünk a hűtőnek, akkor jöhet a jojó hatás…
Salaktalanítás is… ha valaki úgy gondolja, akkor érdemes innia mellé kifejezetten ilyen teakeveréket. Én szűzteát ittam, de nem az ajánlott mennyiségben, mert iszonyatos hasmenést csinál, hanem csak este lefekvés előtt.
Amit én leírok ám erről, az csak az én „agyszüleményem” ám.
Én neten olvasgattam utána és magamnak ezt hámoztam ki. Zsand asszem 3 napos léböjtöt csinált, de azt első próbálkozásra nem ajánlják, mert nem tudhatod, hogy reagál a szervezeted… Én jövőre már lehet, hogy belevágnék.
A méregtelenítésnek fokozatai vannak. Tehát kezdőknek nem javasolt túlzásokba esnie, de hallottam már egy-kéthetes méregtelenítésről is.
Akkor Ti a páros oldalon lakhattok, mert nekünk Mariann a védőnénink.
Antibiotikum kúra után én nem kezdenék közvetlen méregtelenítést… inkább sok joghurt, hogy helyre tegye a bélflórát.
Lini! Majd ha már mehetsz sókúrázni, akkor csatlakozhatsz hozzánk, és akkor megtudod, hol van.
Anett! Kérdezted, milyen masszázst csinál Orsi…. Hát leírhatatlanul jót!
Bence hogy van? Remélem, csak futó rosszullét volt…
Zsand! Arcüreggyuszival én is a szobahőmérsékletet ismerem, mint első „gyógymód”… de lehet, hogy azóta változtak az idők.
Mária! De tündéri a te kuttyod is!
Megdumáltuk! Szólj, ha fel kell lépni a tag ellen!
Mimi! Most nézem, félidős vagy!
Cukkini nyersen?
Lehet, hogy legközelebb beleharapok…
Szopispárnám nincs sajna.
Orsi! Gratula a Marianumhoz!
Egyébként nem edzettem magam agyon, képzeld, a vasárnapi tervemről inkább lemondtam, mert kicsit hulla voltam. Utálom, hogy amikor Gézu alszik éjjel, akkor én nem tudok…
Van is mit szégyellni a sacher tortán… Annyi fölös kiló van ám rajtad, hogy na. Csak tudnám, hova dugtad őket.
Gabiék két hete átköltöztek, majd jelentkezik, de még nincs net… Emlékszem, nekünk is majd egy hónap volt (vagy talán több is), mire bekötötték…
Úgy néz ki, hogy szemfog hozta rám a frászt tegnap… lázcsillapító nélkül ment lefelé a hője… Viszont kibújt egy szemfog és jön még egy. Pedig azt hittem, lesz egy kis pihi…