Új privát üzeneted érkezett!

Petri!
Ma reggelre Levente 39,7-es (levonva) lázzal ébredt. :cry: Ügyeleten torokgyuszit mondtak... Szóval egy darabig megint nem tudunk talákozni! :(
szilbee

De én még mindig benne vagyok abban is, hogy átutalom a lét, a postaköltséggel együtt természetesen. Már csak azért is, mert min. 2 hét mire közösségbe mehet... nekem meg már csak 4 hetem van a szülésig... és nem lehet tudni, hogy beindul e hamarabb.

Azért öröm az ürömben, hogy legalább nem akkor jött elő rajta a kórság, miután taliztunk....
szilbee

Szilbee!
Szegény Levente :( Jobbulást neki!
Marci sincs valami jól, igaz neki "csak" náthája van. De ez is nagyon rossz, mert egész nap folyik belőle a takony. Emiatt elég keveset aludtunk az éjszaka, sokat volt fent, gondolom, bedugult az orra. Orrcsepp ellen hevesen tiltakozott.

Jamiee! Én is drukkolok, hogy minden rendben legyen!!
judit_79

No, most olvastam csak vissza...akkor írtam a hozzászólásomat, amíg te leírtad az eseményt, azért kerülte el a figyelmemet :oops: .
Jaimee, nyugi! Ezzel a bogyóval biztosan bent maradhat még egy ideig Réka baba!

BETEGEKNEK JOBBULÁST!! Lilcsi is köhög már 2. hete, és a 2. féle köhögéscsillapítót kapja. Eddig még egyik sem használt :roll: . Pedig felszakad neki rendesen.

Petri! Meg lehetne nézni, csak ahhoz először meg kell rendelni :lol: . De a személyes átvételnél biztosan lehet korrigálni. Itt a link, néz be: http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=libacska73

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok.

Jaimee.tényleg üzenj,vagy írj estére hogy mi volt Mosonyinál.nagyon kivi vagyok,de szerintem bizti megnyugtat egy kicsit :) Drukkolok!!!

Szilvi.Jobbulást Levinek.kapott antibigyót is?

Elin.az én gyerekeim is köhögnek (de oviképesen :lol: ).Én is adom nekik a nyákoldót+homeos cuccot.Te mit adsz Lilcsinek?

Judit.Marcikának is gyógypusza.remélem hamar elmúlik a takonykór.az orrszívást hogy viseli?
Én még a mai napig is kiszívatom Sziszinek,mert igaz és büszkén mondom,hogy már tud orrotfújni :)-de még nem a megfelelő hatékonysággal.na...a sterimart sem díjazza...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Levente is köhögött és a nyákoldó neki se hatott. Ja és esténként sokat horkolt (ami korábban nem volt rá jellemző). Dokinő szerint a takony ment a garatra, ami köhögésre ingerli... de orrszívásnál semmi nem jött és a köhögés se javult... mondjuk nem is romlott... de bizti ez is közrejátszott, hogy most lebetegedett. Nem volt még elég erős az immunredszere, hogy visszaverje a második támadást, mert még az előzővel küzdött.

Szegénykém 2 óra ébrenlét után visszaaludt, de ez a legjobb, amit most tehet!!!

Judit!
Hát szerintem a takonykór és a fosós-hányós betegségek a legrosszabb (nem kórházban kezelendő) betegségek. A torokgyulladás lázzal, még ha durvábbnak is tűnik, azért "elviselhetőbb"... Legalábbis Levente mindig jobban viselte. Pl.: az étvágya se romlott és iszik is rendesen.

Cleo!
Antibogyót nem kapott. Holnap kell mennünk a dokinkhoz.. bár csak pénteken van rendelése... ma viszont ilyen lázasan nem vihetem be. A hajnali kiruccanás is sok volt neki. :? Lehet majd kihívjuk... már ha kijön. Ha javul az állapota, akkor meg majd pénteken visszük el Orosz Ágneshez.
szilbee

Judit!
Próbáltátok már a Nasivin gyerek orrpray-t?? Levente egyedül azt engedi befújni az orrába... pedig ő tényleg minden orvosságot úúúúúúúúúúúútál.... amit orrba vagy szájba kell tenni / fújni...

Jobbulást Marcinak is!! :(
szilbee

Szilvi.

Ha pénteken viszitek-akkor figyelgesd a manduláját nehogy tüszős legyen.amikor Sziszi 2éves volt-pont így jártunk-majd 40fokos láz-a dokinő váltótársához vittem el-nem kapott antibiotikumot.másnap ugyanúgy 39fokos láz-akkor már délután mondom csak-csak visszaviszem mert már enni is alig akart-a végén injekció-kúra lett a vége,mert már nem is ivott.szóval a Te dokid a legbiztosabb.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Nasivin orrcsepp van itthon, de éjjel azt sem bírtam belecsöpögtetni Marci orrába, mert ordított tőle, és kapkodta a fejét, úgyhogy inkább hagytam.
A Sterimárt is úgy szoktuk, hogy kifújunk belőle a kupakjába, és pipettával cseppentünk, mert szerintem barom nehéz kifújni (nagyon meg kell nyomni) Ezt orrszívás előtt szoktuk.
Marci nagyon nem szereti az ilyen tortúrát, én meg most egyedül vagyok vele, a párom csak holnap jön haza :(
Orrszíváshoz pedig sajnos ketten kellünk...

Marcinak is jó lenne, ha aludna sokat, pláne hogy korán is kelt ma, nagyon kis nyűgi. Nem sokat ebédelt, de legalább sok teát megiszik, abba meg nyomom neki a C vitamint.
judit_79

Cleo! Lilcsi is csak köhög, se takony, se láz nincsen :lol: ! Először az Ambroxol-Q-t adtam neki, most meg a Rhinathiolt. Utóbbit legalább szereti is. Mindig követeli, hogy még kér. :lol:
Homeós bogyót ajánlottak, a Stodalt, de nem akartam kisérletezésbe fogni vele. Aki ajánlotta, azoknál használt (bár még azóta is beteg a lánya :roll: ), de a másik azt mondta, nekik nem vált be. Na, akkor inkább letettem róla.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Én takonykórra tudom ajánlani a Nasopax fújót, kicsi, nem sok jön belőle, Csongi ezt az egyet viselte el. Egyébként ő is utál minden befújósat, kész könyörgés mire megengedi.
Emellett nagyon jó az infralámpa!!! Arcra, később fülre, nagyon jó hatása van.
Orrszívás ezerrel, akkor is, ha nem engedi. Én lefogtam, (volt egy technikám, leültünk, a lábammal lefogtam a lábait, feje a hónaljam környékén, így az egyik kezemmel szorítottam, a másikkal szívtam. Kegyetlenül hangzik, de néha muszáj!) ami egy idő után irtó nehéz volt, de annyi trutyi jött belőle, hogy el sem hittem hová fér el szegény gyerekbe.

Én Mucoprontot szoktam adni, köhögésre, takonykórra egyaránt. Meg a Rinathiol is jó, Csongi mindkettőből meginná egyszerre az egész üveget :lol:

Jaimee, nyugi, nem lesz semmi baj, üzenj, hogy mit mondott Mosonyi!

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Képzeld, zegnap hívott egy nő az AXA-tól! Jövő héten randizunk, és hozza az elmaradt babanaplót is :wink: . De szerintem a nyugdíjpénztárról fogom kifaggatni.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

hmmmm....tegnap

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin, jól teszed, akkor vizsgáztasd is le :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Holnap délelőtt is van rendelés. :oops: Szóval holnap visszük dokihoz.

Cleo!
Köszi! Erre nem is gondoltam. Még soha nem volt ilyen magas láza... félek is tőle, hogy valami komolyabb dolog van a háttérben, nem csak a torokgyuszi... mert iszik és eszik elég jól. Almakompót, meg keksz simán lecsúszik! Szerencsére! Meg a tea is...

Viszont alig tudtam lenyomni a lázát 39 fok alá... :shock: :? :( :x Beiktattunk egy kis hűtőfürdőt is. 14:30-kor volt 38,8... :? Most becsempésztem a pocakjába (almakompót közben) egy kis Nurofent... aztán várom a hatást... :(
szilbee

Hú, Szilbee, ez nagyon nem jó! Szegénykém, jó magas láza van. Próbáld meg a hűtőfürdőt, enyhén meleg vízzel kezded, utána szépen lassan engedsz hozzá hideget. Tegyél bele játékokat, hátha úgy jobban elvan!
Nekem is eszembe jutott a mandulagyulladás, az tud ekkora lázat csinálni.

Cleo, amit írtál nálunk ugyanígy játszódott le. Mármint a tüszős mandulagyulladás. A vége nálunk is injekciókúra lett :(

Megyek fogorvoshoz, uuuuutálom! :?

Évi és
Kép
csongianya

No csak megindult lefelé a láz... 38,4 most... remélem csak folytatódni fog a csökkenés...
szilbee

Szilvi.

Ha megindul lefelé az jó.ilyenkor nem is kell várni,hogy 36-37fokos legyen a hője,bőven elég ha 38alatt vagy a körül egy picivel marad.
De megnyugtatásul nálunk ilyen magas láz nem sokáig szokott tartani (max 1nap).

Váltogasd a lázcsillapítókat-és így akár 3-4óránként is kaphat,csak az a lényeg tényleg,hogy a hatóanyagok váltódjanak.a kúpot mennyire viseli el?

Évi.drukk a fogdokihoz.Melyikhez mész végülis?
nálatok Csongiék nem voltak erdei oviban?

Képzeljétek ma délután csináltattam a lurkókról pár képet fotós műteremben.kivi vagyok hogy sikerültek. :P

Holnap az oviban fejtetűkeresés lesz nekik :lol: :lol: -ma gyermekeim nagy-nagy örömére :twisted: -így hajmosás lesz (utálják)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Igen én is azt csináltam, hogy kapott egy germicidet, aztán 2 és fél óra múlva kapta a nurofent (hogy ne halmozódjin fel a hatóanyag).
Igazából úgy le van gyengülve, hogy még a kúp ellen se tiltakozott. De érdekes, hogy a germicid után felfelé indult a láza és nem lefelé, ezért alkamaztam a hűtőfürdőt, de igazán a nurofen tette meg a hatását.
szilbee

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És lám megvan az új kocsink is vagyis csak a huzat változott majd holnap teszek fel képet is!!Olyan csajos de ez már rég nemérdekel

Kép

Kép
katlina

Lement a láz!!! :D 37,3 ... Nem is reméltem, hogy 38 alá megy. Meg is vagyok lepve... :)

Fiam délután 15:30-kor beájult és csak 19 körül kelt... majd miután megvacsizott és egy kicsit összebújtunk, fogta a takaróját és a párnáját és elvonult a szobájába aludni... :shock: :lol: Nem semmi gyerek. Így az esti fürdetés elmaradt... de mit számít az!! :D
szilbee

Szilvi.

Ez jó hír nagyon,drukkolok hogy a folytatás is ilyen legyen,+++++

Jó éjszakát mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee! Örülök, hogy Leventének lement a láza! A sok alvás is biztos megteszi hatását. Szegényke! Annyira rossz, amikor beteg egy ilyen kicsi ember.

Délután Marci is aludt 2,5 órát. Még folyik az orra, de a rosszcsontsága is megvan, úgyhogy talán nem lesz olyan vészes és hamar kilábal belőle.
De ha holnap is nagyon taknyos lesz még, akkor jön az orrszívás.

Cleo: ezekre a fejtetű-kereső nénikre még én is emlékszem az óvodából... Mi tetvész néninek hívtuk... :lol:

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Haligali! Csak gyorsan írok híreket, mert apjuk jönne gépezni...

No izent Jaimee!
"A méreteiről csak annyit, hogy két héttel előre van mindenünk, vagyis minden oké. A buksi 84 mm, suly 1920 g."

A méhlepényről nem írt, de úgy veszem, hogy azzal sincs gond.

Jóccccakát!! Különösen a náthás babóknak!!!!
szilbee

Sziasztok!

Jobbulást mindenkinek.
Nálunk is van egy kis vizes orrfolyás, némi száraz köhögéssel Márticinak a torka is piros egy kicsit, így ő parkolópályán van szerdáig, Zsófit engedte Rotyis oviba. Kingát el sem vittem, ő kapja azt amit a hugik.
Holnap már mennek újra uszodába, kíváncsi lezek, hogy meddig bírja komolyabb megfázás nélkül.

SUPERFIT cipőt árul a barátnőm is itt Szolnokon, igaz ő nem a Vaterán, hanem a Bbaszobán szokta feltenni, és drágábban is mint 2600 (ezt nem is értem hogy lehet ennyiért ??? :?: ), de nála meg lehet próbálni. Ha kell, írom az elérhetőségét.
A hétvégi bababörzén is árult mégegy csajszi újakat. Az árát nem kérdeztem, de szerintem nála is lehetett rendelni. Tényleg! Nem voltatok?
Na meg nagybörzéken (pl. Bp Kismamás, Babymarktos) szoktam látni egy másik barátnőm volt osztálytársát. Őt tudom, hogy 4500,- körül szokta adni, de ez börzén van, Bp-en, és nem itt a gyár szájában.

Az ultrahang vizsgálatokról lenne mit írnom, habár én ide Szolnokra nagyon keveset jártam, akkor is ismerős UH-s orvoshoz. Én ezeket a vizsgálatokat szinte mind Pesten csináltattam a SOTE-n, mivel ott is szültem (inkább születtek a császár miatt) a csajokat.
A legnagyobb tévedés Zsófival volt, akit bőven 4 kiló fölé saccoltak óriásbabaként. Na ehhez képest 3,20 és 52cm lett. Mártika viszont túltett a saccolásokon a maga 4,20-ával és 61cm-ével. Kinga sem volt akkora, mint amekkorának bemérték, ő csak 3,60kg és 59cm volt. A általános adataik fej, comb, melkas, stb-nál az volt a lényeg, hogy az átlag tól-ig határban benne legyen mondta a dokim. Ha ettől nagyon eltért volna lett volna az igazi probléma. Szerencsére probléma az nem volt. Persze amikor ott van az ember az is más.....

Jó éjt!

Szerintetek esni fog a hó a hétvégén?

Judit
jlevay

Sziasztok!

Judit, jól értem, akkor még Kinga sem ment oviba? Orsira emlékszel? Jóban voltak Kingával. Ők kiköltöztek Szajolba, és el is kezdte ott a sulit. Kedden megyünk hozzájuk névnapra, akkor többet tudok majd róluk!

Cleo, de voltak Csongiék a múlt hét csütörtökön. Tetszett nekik nagyon, csak az volt a gáz, hogy közben meg itt az oviban ingyen ugrálóvár volt, arcfestés meg ilyesmi, arról meg lemaradtak. :?
Nálatok is mennek a gyerkőcök? Nálunk csak a nagycsoportosokat viszik...

Ma voltam fogdokinál, jelentem, túléltem. Na, nem vagyok egyszer eset, mivel nem elég, hogy kutya rosszak a fogaim, de még nyavalygós is vagyok. Iszonyúan rosszul tűröm ezt a mintalevételt. De túl vagyok rajta, ha minden igaz, jövő héten ilyenkor kész a fogam.

Katlina, a lényeg, hogy van új babakocsitok, és jó!!! Ügyik vagytok, hogy kiharcoltátok!

Tündi, Lizocska, azért tessék néha jelentkezni! Hogy van az úrhölgy és a kisherceg?

Évi és
Kép
csongianya

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

ilyen a kocsink Kép

És a betegek hogy vannak???????????

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Tök jó!!! Írtad, hogy csajos lett... de szerintem csak a fénykép csal egy picit... gondolom piros és narancssárga. Szerintem egyébként a piros nagyon is fiú szín. Leventének van pár narancs meg piros cucca... és senki nem mondta rá, hogy milyen lányos. :)

Judit!
Éjszaka, hogy aludt Marci??

Judit!
Én csak örülnék ha esne a hó... akkor legalább lenne esélyem látni Leventét szánkózni... és építhetnénk közösen hóembert... :D

Évi!
Mert hogy veszik a mintát??

Rólunk:
Nem mentünk végül dokihoz ... vagy ha megint belázasodik... Étvágya jó, iszik rendesen, jókedvű...

Hopppá... holnap ultrahang. :shock: Hogy repül az idő!!! :D

Hehehe.. Levente bejelentette, hogy "aluka" "pápá Anna" és bement a szobájába aludni!! :shock: Fura ez az új szokása... de nagyon édes! :D Majd ha felébredt, akkor megebédelünk... úgyis rengeteget evett délelőtt.
szilbee

Ami még fontos... Leventének estére már nem adtunk lázcsillapítót és ennek ellenére is lent maradt a hője. Most is tök normális... 36,3.. :D:D
szilbee

Sziasztok!

Katlina! Klassz a babakocsitok. Szerintem sem lányos a piros és a narancssárga, inkább "uniszex".

Szilbee! Az éjszaka jól telt, nem volt felébredés! Sajnos most már köhög is, mert a takony a torkára is megy. Felhívtam a dokit, és azt mondta, Ambraxol Q-t adjak neki + persze orrszívás.
Az esti elalvás nagyon flottul megy már, egy hang nélkül! De a délutáni... :roll: Mindig nyafog egy kört, és azzal szórakozik, hogy bedobálja a babáit meg a cumikat az ágy mögé. Szóval lassabban megy mint este.
Jó, hogy Levente ilyen hamar túljutott a lázon!

A hónak én is örülnék, de nem most, majd inkább karácsonkor!! Még kicsit korai lenne! :)
judit_79

Sziasztok!

Szilbee, tök jó, most már biztos jobban lesz Levente! A havat még ne, légysziiiii, szombaton mennénk Csongival anyósomékhoz Romániába, már előre majrézok az időjárástól. Attól meg még jobban, hogy a kis barátja, akivel sűlve-főve együtt vannak csúnyán lebetegedett. Remélem manóm nem kapja el!

Judit, én mindig leengedtem a redőnyt a délutáni alváshoz. Így "sötét" volt, délután a redőnyhúzás lett a rituálé :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Katlina! Szép a kocsitok! Legalább jó lesz a huginak is, reméljük, addig nem esik szét ez is :roll: .

Szilbee! Szerintem sem lányos szín a piros. Vagyis hát lányos is, de fiúknak is jó. Mikor egy ismimnek kínáltam szép piros kantáros kordnadrágot, akkor „pirosat???…ááááá!!!” volt a válasz. Hát akkor annyi. Más szívesen fogadta.
Holnapi UH-on már csak részleteket láttok majd Dávidból :lol: :cry: .

Klassz, hogy Levente jobban van! Lilcsinek is mintha múlna a köhögése, de még nem akarom elkiabálni. De hogy ma mi van vele? Lehet, érzi a frontot :shock: . Vagy 4x visszamentem hozzá az altatásnál, mert hisztizett utánam. Nem sírt, csak kiabált, de azt ahogy a torkán kifért :oops: .

Évi! Akkor végül is Szikora csinálja a fogad? Nagyon csípem azt a nőt, bár elég hangulatember, és van egy érdekes/szókimondó stílusa. Mikor jól ébred, kenyérre lehet kenni, ha meg nem, akkor a szar is keserű neki :o . Volt egy pár oda-odamondogatásunk anno, mikor csinálta a fogaimat, de le nem cserélném senkire!

Jaj! Képzeljétek, ma kaptam 1 levelet az OBItól, hogy töltsem ki a papírokat és postafordultával küldjem vissza, mert jár a gyes a szabi mellett is. NNNNA! Most nem tudom, hogy a MÁK szólt rájuk, vagy maguktól jöttek rá? De nekem mindegy is, mostmár.

Judit! Te voltál már a MÁKnál? Vagy hívtad őket?

Holnap délelőtt meg megyek, lemondom a netet a mostani szolgáltatómnál. Megyek én is csellózni.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee
Örülök h jobban van a nagy fiad! Majd a jövő héten is tartok egy szolnoki csavargós napot, majd talán akkor talizunk.

Superfit: Ezen a 2600 ft-on én is csodálkoztam, nagyon olcsó. Látjátok már ez se jó :wink: :lol: :lol:
Biztos ezek valamilyen esztétikai hibásak a szomszéd csajszi is olyat szokott hozni, már amikor tényleg hoz és nem csak ígér. 2 hónapja "hozza" az őszi jellegűt, mondtam is neki h már téli kell(ene).

JUdit
Marci ebéd után lehet h még nem kellően fáradt azért visít.
Timinél is azt vettem észre hogy ha délelőtt nem szaladgál hanem csak úgy elvagyunk otthon akkor délben ő se nagyon akar még aludni. Reggel fél8 - 8 körül kelünk lehet hogy ezt kell majd egy kicsit előbbre hoznom. De reggel úgy imádok sokáig aludni :oops:
Mindenesetre most megvárom az óra átállítást.

piros szín: Inkább lányos de a pasiknak is jól áll! A bátyámnak is van egy piros polója és tök jó!
Ma sétálttunk.. jött egy néni és megkérdezte hogy: Kislány? Mármint Timi.
öltözéke: piros kendő rózsaszín szegély, piros- fehér kabát virággal, bordó pillangós nadrág és piros cipő

A telet én nagyon utálom mert hideg van de most valahogy várom a havat :roll: Gondolom mert Timi még nem látott..

megyek olyan sz@r hangulatom van :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi! Nálunk nincs redőny, de jövő nyárra már be van tervezve, legalább Marci szobájába, hogy ne a nappal keljen.
A sötétítőfüggönye sem elég sötét, azt ki is akarom cserélni.

Elin! Kinyomtattam a (szerintem) szükséges papírokat, és úgy terveztem, hogy be is megyek az egyik nap a MÁK_hoz, de úgy látom, hogy az egyikhez kell Apa aláírása is. Ő nem volt itthon a héten, ma jön haza. Azért nem mentem még be.

Petri: nahát, ez aranyos, hogy a néninek nem tűnt fel Timike öltözete :D
A piros Marcinak is jól áll a szőke hajához, de a legtöbbször ő kékbe van öltöztetve :)

Lehet benne valami, hogy korán tettem le aludni délután, majd kitolom egy kicsit az időpontot! Csak hát mikor még ölben aludt el, akkor dél-fél 1 körül általában már aludt. Most később alszik el, de megfigyeltem, hogy többet is alszik délután. Olyankor meg attól tartok, hogy majd este nem bír időben elaludni... Azért nem akarom nagyon kitolni a délutáni alvás idejét. Majd csak kialakul...

Egyébként legtöbbször délelőtt és délután is leviszem, vagy elmegyünk valahová. Muszáj, hogy kicsit lefáradjon, meg idebenn a szobában nem lehet bírni vele egy idő után :)

Tényleg, mikor lesz óraátállítás, tudja valaki?
judit_79

Október utsó hétvégéjén :wink:

További szép napot!

Ja, a Superfit cipőket azt hiszem, kintről hozza a csaj. Nekünk jó lesz az ócsó is. Úgyis 2 nap alatt esztétikai kivetnivaló lesz rajta :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Megint jól lemaradtam,alig győztem olvasgatni!

Látom jobban vannak már a kis betegek!Gyors gyógyulást kívánunk nekik! :)

Jaimee!

Írta Szilbee,hogy minden rendben,nagyon örülök neki! :D Erdődi :evil: az egyik ismerősömmel annak idején képzeld azt közölte,hogy nincs a kisbabájának orra :shock:Persze semmi baj nem volt,csak szegényt halálra rémítette! Egy kicsit elnézi a dolgokat,lehet nem is azt a csatornát nézi amit kellene! :? Nem sok jót hallani róla mostanság!

Elin!

Örülök,hogy elintéződött a gyes!Még jó hogy nem hagytad annyiba a dolgot!

Cleo!

Ezek szerint a hajmosást nem csak az én gyerekeim utálják! De mért? :? Nem értem.
És a műtermi képek mikor lesznek kész?Biztos nagyon jók lesznek!

Katlina !

Tetszik az új kocsiszín!Szerintem is inkább unisex a piros!És Robikának tetszik? :lol:

Évi!

Mintavétel brrrr,szerintem azt senki se kedveli, de akkor legalább túl vagy a nehezén!

Petri!

Mért van szar hangulatod? Az idő miatt? Remélem már jobban vagy!

Nekünk mostanában az éjszakáik nagyon rosszak,jön a foga Francinak! Azért gondolom mert napközben viszont semmi baja,tök jól elvan!Na de éjszaka,forgolódik jobbra-balra nyűglődik semmi nem jó neki! :cry: :cry:

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Na csajok... a lázmentességről ennyit... 39,8 volt... már lement... de a frászt kaptam... így egy kis Nurofen és egy hűtőfürdő után berobogtunk a dokihoz.
Természetesen nem lehet ezzel mit tenni, de legalább tudom, hogy nem a manduájával van gond.

Nagyon vígan eljátszik most is... tegnap jobban ki volt ütve...gondolom a tegnapi félnapos alvás jót tett neki.

Petri!
Oké!! Remélem addigra totál kigyógyul a törpe a vírusból... Már nagyon jó lenne lerendezni a dolgot, mert ki tudja mikor indul be a szülés...

No menek!
Majd jelentkezem még!
Pusz!
szilbee

sziasztok.

Szilvi.hát ez nem jó hír :? .Mit mondott a doki?vírus? azok csinálnak ilyen fránya lázat...még az is lehet,hogy a 3napos vírus-annál is ilyen magas szokott lenni...
Majd azért kérünk estére helyzetjelentést :wink:

Hajni.én sem értem ezt a hajmosás dolgot-az enyéim a szemüket féltik-már a sima csapvíztől is odavannak ha az arcukra,szemükbe kerül :lol: -tegnap pedig megvolt mindkettőnek-Sziszi mosolyogva mosta (őt le lehet kenyerezni azzal,hogy kap sampont és ő mossa),de Zsolti ordított...nagyon... :wink:

A képek elvileg holnap lesznek kész.most nem tudom megígérni,hogy lekapom a digitálissal-mert nincs hozzá jó akksi itthon. :cry:

Adsz valamit Francinak a fogzásra?Remélem hamar kibújik a kis bűnös.. :wink:

Katlina.szerintem is vagány a babakocsi.

A színekhez:az én fiamnak a piros a kedvenc színe :) -így van pár piros cuccunk-persze csak fiús,vagány témában :lol: ,viszont már nagyfiúsodik,mert pólókon,vagy akármin nem lehet ám már maci vagy e féle szerzet...ami ugye gyerekes.. :lol:

Évi.Csongi is így van ezzel?
Csak 1napot voltak erdeiben?Mi hétfő-kedd-szerda és az egész csoport ment.Hétfőn kész ideg voltam mert annyira átázott a cipőjük,hogy szandiban vittem haza őket (persze kocsival)
El tudom képzelni,hogy milyen jó volt fél nap vizes harisnyában :evil: :evil: -na de másnap már bakancsot adtam rájuk...
Nálunk is volt múlt héten csüt. légvár+arcfestés.nagyon jó volt és szupi volt ahogy kifestették őket.
Fogad hogy áll?

Judit.remélem hamar meggyógyul Marcika,de tudom milyen rossz ha az a csúnya váladék mozog szegények arc-torok ..részein. :roll:

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Óh, Szilbee, már azt hittem túl vagytok rajta! Nagyon magas láza volt! Biztos csak vírus? Bocs nem vagyok orvos, de nekem ez nagyon gyanús...

Cleo, hú, Csongi sem vesz már fel mindent. Labda lehet rajta, meg olyan csúnya rajzfilmhősök, az a vagány :lol: Tavaly nyáron ment az agyamra, mert csak olyan együttest vett fel aminek a nadrágja, pólója ugyanolyan színű volt, és még a zokninak is olyannak kellett lenni. Na, jó, hát legalább van stílusa a gyereknek :lol:

Fogamra vigyázok ezerrel, mert a régi van szépen visszaillesztve, de ugye az csak "dísz". Szerdára lesz kész. Egyébként van jó is a dologban, tök lassan eszek, végre nem kapkodom be ezerrel a kaját :lol:

No, Elin, volt nálad az AXA-s nőci? Ki volt okosabb, ő vagy TE :wink:

Mano, hát a fogacskákra sok mindent rá lehet fogni. Lehet, hogy csak frontérzékeny Franci?

Ma megint edzésen voltunk, majd szétfagytam. Hogy egy anya mit meg nem tesz a gyerekéért? :lol:

Közben téligumit cseréltettem (na és mit meg nem tesz egy nő férfi nélkül), mert hétvégén anyósomékhoz készülnék Csongival Romániába. Persze most lett ilyen szar idő. Csongi legjobb haverja is lebetegedett, így most izgulok ezerrel, hogy neki ne legyen már baja.

Petrikém, hát mitől van rossz kedved?

Évi és
Kép
csongianya

Évi.

CSonginak is vannak akkor igényei.én múltkor felsőt kerestem neki-de előirányozta,hogy dínó vagy sárkány legyen rajta :lol: :lol: -na végülis kaptam neki a kínaiban olyat :lol: :lol:

NA meg a cipő-mizériája: van neki egy Nike,+egy másik jó kis cipő(új) őszre,de mondom veszek neki itthonra egy olyan "munkáscipőt" -na ki is perkáltam érte 1400-et még múlthóban :lol: -erre képzeljétek azóta abban jár oviba,mert az szuper --és a legfőbb indok,hogy abban fut a leggyorsabban :shock: :lol:

Szilvi.hogy van Levi?

Jaimee sem jelentkezett ma.... :roll:

Petri.javul a kedved?

Jó éjszakát

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!

Láza van még mindig... :? :x :cry: ... Óránként sasolom majd éjjel, nehogy nagyon felszökjön...

Jó éjt!

Kép
szilbee

Szilvi

:( :(
de drukkolok,hogy jól teljes az éjszaka.
és holnap új nap...bizti jobb lesz minden.

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

szóval TELJEN AZ ÉJSZAKA

KépKép
KépKép
cleo27

Köszi hogy aggódtok a hangulatom miatt, semmi komoly csak olyan semmihezsincskedvem volt. Sajnos sűrűn előjön. :evil:
Délután elmentünk BBJudithoz dumcsizni, mindjárt jobban lettem.
És az előbb észrevettem hogy van HBO adásunk :shock: :D Ma délelőtt csak mákok háborúja jött a kábelen, délután mondta a szerelő pasi hogy az M1-et és M2-őt más helyre tették át keressem meg. (a mi lépcsőházunkban vannak a kábeltv-sek) Az előbb kerestem, kerestem és ráleltem az HBO-ra, lehet hogy csak kódolatlan napok vannak de azért nagyon megörültem. Néztem a műsort miket kellene megnézni... kár h Timi nem fogja díjjazni :twisted:

Szilbee
Hát ez a láz nem jó hír :cry: Azt hittem gyorsan leküzdi Levi..
Más tünete is van?

hajmosás: Timi nem ellenkezik, sőt a múltkor többször is behabozta a haját, majd belefeküdt a vízbe és hagyta lemosni is.
Nálunk a HAB a nyerő! Őt kb másfél éves koráig csak a gyógyszertári fürdetővel fürdettük ami ugyebár nem habzik. Ha meglátja a habot tiszta extázisba esik. Mindegy hogy tusfürdő, szappan vagy borotvahab csak hab legyen. Kenni mindenhová :P
SZerintem a hajmosást is ezért szerette meg-volt mikor ő is tiltakozott- Én úgy csináltam amikor lemostam és ült fel a kádban, kéznél volt egy törölköző és rögtön megtöröltem a homlokánál nehogy a szemébe menjen a víz. Nála bevált.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Szilbee!

Ezek a vírusok már csak ilyenek :evil: a múltkor Dávid fiamat döntötte le a lábáról magas láz két napig 40,2-nél már nagyon megijedtem,de a doki csak annyit mondott lázhúzó gyógyszer és hűtőfürdő sok folyadék ennyit lehet tenni!
Remélem holnapra már Levente is túl lesz a nehezén,és már láztalanok lesztek!

Cleo!

Francinak homeopátiás bogyót adtam (chamomilla vulgaris),de semmi,máskor pedig nagyon bevált.Végső elkeseredésemben most adtam neki estére Nurofent,remélem használni fog! :cry:

Évi!

Én is gondoltam arra ,hogy talán lehet,hogy a frontra érzékeny,de eddig soha nem volt az. Létezik,hogy most egyik napról a másikra az legyen? :shock: Ki tudja! :roll:

Na megyek gyorsan elteszem én is magam holnapra!
Láz,és orrfolyás mentes nyugodt éjszakát kívánok mindenkinek!!! :)
Vendég

Hali!

Aranyosak vagytok! Jól esik a szurkolás!

Még nem ébredt fel, de néztem a homlokát + arcát és nem olyan meleg... olyan 38 körül lehet...
Jól aludt az éjjel is... másfél óránként viziteltem nála... és mintha egyre hűvösebb lett volna a buksija

Mano / Judit!
Nálatok hogy telt az éjszaka?
szilbee

Petri!
Annyi tünete van még, hogy ébredés után köhög... egyébként semmi más...
szilbee

Hát nálunk is történnek dolgok!
esti tápi adag sugárba jött vissza,nem volt még ilyen igaz elég sokat bukik vissza,de most nagyon megilyedtünk,azóta már evett nem volt semmi :( :(

Kép

Kép
katlina

Katilna!
És van tippetek, hogy mitől??
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?