Sziasztok!
Jobbulást mindenkinek.
Nálunk is van egy kis vizes orrfolyás, némi száraz köhögéssel Márticinak a torka is piros egy kicsit, így ő parkolópályán van szerdáig, Zsófit engedte Rotyis oviba. Kingát el sem vittem, ő kapja azt amit a hugik.
Holnap már mennek újra uszodába, kíváncsi lezek, hogy meddig bírja komolyabb megfázás nélkül.
SUPERFIT cipőt árul a barátnőm is itt Szolnokon, igaz ő nem a Vaterán, hanem a Bbaszobán szokta feltenni, és drágábban is mint 2600 (ezt nem is értem hogy lehet ennyiért ???
), de nála meg lehet próbálni. Ha kell, írom az elérhetőségét.
A hétvégi bababörzén is árult mégegy csajszi újakat. Az árát nem kérdeztem, de szerintem nála is lehetett rendelni. Tényleg! Nem voltatok?
Na meg nagybörzéken (pl. Bp Kismamás, Babymarktos) szoktam látni egy másik barátnőm volt osztálytársát. Őt tudom, hogy 4500,- körül szokta adni, de ez börzén van, Bp-en, és nem itt a gyár szájában.
Az ultrahang vizsgálatokról lenne mit írnom, habár én ide Szolnokra nagyon keveset jártam, akkor is ismerős UH-s orvoshoz. Én ezeket a vizsgálatokat szinte mind Pesten csináltattam a SOTE-n, mivel ott is szültem (inkább születtek a császár miatt) a csajokat.
A legnagyobb tévedés Zsófival volt, akit bőven 4 kiló fölé saccoltak óriásbabaként. Na ehhez képest 3,20 és 52cm lett. Mártika viszont túltett a saccolásokon a maga 4,20-ával és 61cm-ével. Kinga sem volt akkora, mint amekkorának bemérték, ő csak 3,60kg és 59cm volt. A általános adataik fej, comb, melkas, stb-nál az volt a lényeg, hogy az átlag tól-ig határban benne legyen mondta a dokim. Ha ettől nagyon eltért volna lett volna az igazi probléma. Szerencsére probléma az nem volt. Persze amikor ott van az ember az is más.....
Jó éjt!
Szerintetek esni fog a hó a hétvégén?
Judit