Új privát üzeneted érkezett!

Noemi:
Jaj de szep a babad!!! :)
Jol sikerult a kep.

sünciboglya

[quote="sünciboglya"]N írta:sünciboglyaoemi:
Jaj de szep a babad!!! :)
Jol sikerult a kep.

10hét múlva,hasonlót szeretnék tőled is látni!! :wink:

mimi12

Szijasztok Lányok!

Mimi! CSADASZÉP A KISCSAJOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irígykedve nézem ezeket az uhu képeket, mert tudom, hogy én már nem fogom átélni ezeket! :cry:
Tényleg sok Tamara van most, tesómék kislánya is Tami! :D
Meg főleg a megasztáros Tamara után lesz sok! :wink:

VADASPARKOS DOLGOT SZERVEZHETNÉK AKKOR, DE SZERINTEM VÁRJUNK EGY KICSIT, HOGY MELEGEBB LEGYEN!!!!! SZERINTEM MEG TUDJUK SZERVEZNI, HOGY AZOK IS EL TUDJANAK JÖNNI AKIKNEK NINCS AUTÓKÁJUK!MIMIÉKNEK EGY IFA-JUK VAN FELÜLÜNK MINDANNYIAN A PLATÓRA! :D :D :D :D
Viccet félre, szerintem áprilisban összehozhatnánk!Friss tavaszi levegő, madárcsicsergés, a fákon nemsokára lesznek levelek és melegebben süt majd a napocska is! Viszünk szenyákat, termoszba teát és leülünk a kis fapadokhoz! Csimókat el lehet ereszteni, mehetnek amerre látnak! :D Kutyuskák meg játszhatnának!Mi meg ismerkedünk egymással! :wink: Micsoda romantika! :D

Silph! Húúúúú ez a fosi dolog elég meredek, ha még nem szobatiszta! Milyen tápot esztek? Mit ajánlott a tenyésztő?
Mi a Bentot használjuk és nagyon bevált!!!!!! ha lehet ilyet mondani :oops: izléses kis gyurma hurkákat termel Marcipán! :D
Viccet félretéve még szaga sincs és kemény, egy neylon zacsiba belenyúlok és azzal felszedegetem egy mozdulattal!
Álltalában elől végzi dolgát Marci, így könnyen megtalálom a cumót, de szerencsére tényleg olyan állagú, ha belelépnének csimók akkor sem tudják széttaposni!(húúúúú bocsi többiektől a témáért!!!!! :oops: :oops: :oops: )

Nekünk Marcipán már 9 hetesen kennel tiszta volt és mivel 21h-06h-ig kennelben van éjszaka sosem pisil, kakil be! Reggel mikor felkel rögtön kirakom és akkor elvégzi dolgát!Egyszer hajnalban és 2x kaja után délben és este, szóval tök jól kiszámítható!
Pisi azért még csurran be, ha nem figyelek oda, hogy elég sűrűn kirakjam :oops: , még nem kéretszkedik ki! :(
Nagyon kis husa Yoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Marcipán már 3,5 kiló :shock:

Mária Drága Hogy vagyol??????????????? Remélem kibírod ezt a pár hét kényszerpihit! Ha jön a jóidő majd kifekszel egy nyugágyba egy plédikével betakarózva és sütteted az arcodat! :D
Nem szoktál kézimunkázni?

Dolli hogy vagytok? Gézuka nem beteg?

Andika mit csináltok ebben a trotty időben?????

Mi megvagyunk, csüt pénteken nincs ovi, mert nem érnek rá az óvónők! :shock: Jó mi?
De nem bánom, tegnap itt volt a legjobb barátnőm a kisfiával, már a 36. hétben van, de bármikor szülhet!!!!!! :shock: Szegénykém már fájdogál is! :( Máááár úgy várom, hogy menjek látogatóba picibabához!!!!! :D

Ma meg én vagyok trotty, délután ha jön Apuci elszaladunk Apukámékhoz keresztúrra. Szerszámokat hozunk el, mert Apa elkezdi holnap a szalon villanyszerelését! :D Én meg 2 nap kimenőn vagyok! :D :D :D :D :D :D Csimók anyósomnál, remélem vasárnap tudunk egy picit sétálni legalább!

Többiek merre vagytok? Készültök már húsvétra????
Zsand!!!! neketek nem kell messze menni a húsvéti nyuszikért! :D :D :D Tényleg húsvéti nyuszik voltak anno?
Nekünk is voltak, de pont akkor született Bogi és szomszédból átjárt egy magyarvizsla és szét akarta tépni nyuszókat! :( Nem tudtam őket elengedni akertben sem, a lakásban voltak ketrecben, de hatalmasra megnőttek, és ivarérettek lettek és elkezdett a fiú dobbangatni! Úgy volt Apa csinál valami kinti ketrecet, de a szomszéd kutya miatt nem lehetett! :(
Kép
Kép
Vendég

Kép

Kép
Kép
Kép
Vendég

Szasztok csajok!

Mimi, majd jön a név-sugallat a pociból! :lol:

Kutya most egyenlőre rizsen és pipihusin él :wink: az állatorvos mondta, reggel már egész jót gyurmázott, de most délben megint fosti volt. :? Olyan konzerveset evett, de pár napig nem volt baja tőle, nem tudom milehetett.... most diéta, addig oltást sem kaphat míg fosti van.

Orsi, jó ötlet várni még a vadasparkkal, ne fagyoskodjunk... és Yoda is tudjon jönni :wink: csajozni :wink: :lol:
De jó, hogy legalább este nincs bibi nálatok. Néha nálunk még van, de én is próbálom sűrűn kivinni, és mi egy adott helyre próbáljuk szoktatni a kaksit, mert ugye nekünk kicsi a kert és nem akarom, hogy oda sz.rjon ahova akar.... sajna egyenlőre még oda meg ahova akar, de kitartok! :wink: :D Előbb utóbb rájön.... (remélem)
3,5kiló??? látszik már milyen nagy, Yoda nem tudom menyi, de ő is nőtt mióta itt van...
Nagyon cuki pofija van Marcipánnak!

Lányok jár valakinek a gyerkőce a Béke téri oviba? Milyen? Gondoltam megpróbálom oda is beiratni Bubót, mert ma voltunk Lilivel jelentkezni a bölcsibe(edit úti) és jó lenne, ha egy helyre kellene járnom velük.... Szép nagyon a bölcsi! A vezető is nagyon szimpi volt, remélem fölveszik a kisasszonyt!

Ja, a másik, képzeljétek, kezdem azt hinni elrontottam valamit a gyereknevelésnél :cry: szólok a fiamnak csináljon meg valamit erre mintha nem is hallotta volna, elmegy a másik irányba.... :cry: százszor kell elmondanom neki mindent :cry: mi lesz ha nagy lesz??????? :shock: :( amúgy meg egy tünemény kölyök, csak ha csinálni kell valamit......
sylph

Sylp!

Mi is Béke térre járunk, Fruzsit is oda iratjuk be! :D De Andika Veronikája is oda jár!

Én nem mondok semmit........ :? De jobb híjján!
Illetve minden ovinak már egy a vezetője így lassan azonosul minden ovi ezzel.......
Ja és nem az ovitól függ milyen hanem az óvónőtől!Mi jól kifogtuk!
Az első év szupi volt, minden ahogy a nagykönyvnem meg van írva, tavaly kezdődtek a gondok..... :cry: De Érden nem válogat az ember, örül ha felveszik a gyereket!!!!!!!!!
Tényleg logikus ha Lili ide jár bölcsibe Bálint is idejárjon! Ilyen szempontból pl. tök aranyosak, mert volt hogy sírtak a gyerekek a bölcsiben vagy oviban és áthozták a pityorgót a tesóka csoportjába, hogy együtt legyenek! :)
Illetve úgy tudom, ha nem is ide tartozol, de tesót felveszik bölibe, akkor nagyobb esélyekkel indulsz!
Háát én csak reménykedem, hogy Fruzsit felveszik!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Remélem Yodának rendbejön a pocikája!!!! :cry:
Majd tegyél fel új képeket, és folymatosan fotózzátok, mert olyan gyorsan nőnek!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Jól lemaradtam én is. Úgy elment ez a hét, nem is tudom mire.
Csibének megvannak a laboreredményei, szerencsére semmi komolyat nem mutatott ki (bár amennyi pluszjel volt a leleten, azt hittem, lehidalok. :( ), csak azt, hogy allergiás, azt pedig csak 2 éves kor után tudják vizsgálni, akkor visszatérünk rá.
Voltunk kétszer sókamrázni is.

Orsi! A központba járunk végül, kocsi nem lévén, nem jutok el a másikba. Már fűzöm apát, hogy jogsi kéne, talán lassan beadja a derekát és akkor reszkess Érd! :)
Összeereszthetjük a gyerekeket persze! Gézu sokszor csak csendes szemlélődő, de aztán kinyílik. :) Nagyon helyesek voltak múltkor a lurkóid! :) Imádom az ilyen kis talpraesett gyerekeket! :)
Majd mesélj a továbbképzésről, kíváncsi vagyok, milyen volt…
Tényleg, jövő hét péntekre megint beneveznék Hozzád, ha lehet…
Jaj, és annyira cukor Marcipán is! :) Hihetetlen, hogy már 3 és fél kilo…
Nem érnek rá az óvónők? A munkahelyen majd énis azt mondom, hogy nem érek rá dolgozni jönni! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!

Vadasparkozás nekünk is bejönne, ha van, ahova be tudunk társulni.

Lányok! Tavaly ilyenkor már annyira jó idő volt, most meg ez a gánya, viharos, esős. :( Mondjuk ma kifogtuk délelőtt azt az egy órát, amikor sütögetett a nap, és akkor sétáltunk.
A héten kétszer voltam már a konditeremben. Annyira jólesik!
Hozzám be lehet adni a gyerkőcöket, ha nincs aki vigyázzon rájuk amíg gyúrtok, lányok! Szívesen elvagyok velük, legalább egy kis közösség Gézunak is.

Mimi! Nagyon szép babóca már most! Nagy gratula hozzá! :) És külön szuper, hogy minden rendben Veletek!
A Huba nagyon szép név! :)

Zsand! Hol voltál biorezonancián? És hastáncon? Tulipánban is van hastánc kedd-csütörtökön 7-től.
Voltatok már dokinál Dorinával? Vagy majd csak jövő héten mentek?

Sylph! Jaj, de cuki kutty! :) Látszik, hogy skacok is élvezik! :)
Jövő pénteken megyek megnézni ezt a családi napközis dolgot, majd beszámolok róla, hogy mit meg hogy terveznek… De persze reméljük, összejön a bölcsi.
Nem hiszem, hogy elrontottál valamit, szerintem minden gyerkőcnél van egy ilyen időszak. Én háromszor vagyok hajlandó szólni, aztán megyek, kézen fogom és vezetem a jó irányba Gézut, mert már nála is van, hogy füle botját sem mozdítja. És nem azért, mert nem hallotta.

Lini! Amikor nekem megmutatták a szülőszobát, én is beparáztam. De amikor ott vagy, már annyira természetes, és nem is azzal fogsz foglalkozni, hogy hol vagy, csak kettőtökkel! :)
Szerviz! :( De gusztustalan banda!

Mária, Mária! Tessék ám vigyázni Magatokra! Már 9 hetes vagy, úgyhogy hajrá!

Edina! Nagyon széleskörű a szolgáltatás, igazából az tetszett meg nekem is, de majd akkor ajnározom tovább, ha már megvan az elemzés és ajánlás is. Én a munka részét nem vállalom be, mert abszolút sík hülye vagyok hozzá. Illetve ez hülyeség, mert nem ördöngösség, csak távol áll az én világomtól. Én nem bírom a számokat. Mindig elcsodálkozom a páromon is, hogy bír egész nap csak a számokkal foglalkozni. Nekem emberekkel kell. :)
Hogy van Petrus?
Orrszívás tényleg pocsék, de hatásos. Azt hittem, idővel hozzászokik Gézu, de nem megy, bár néha már „beszélgetünk” közben.

Vasárnap megyünk a Medveparkba! Volt már valaki ott?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

A Huba név tényleg nagyon bejön nekem,de lehet maradunk a Hajnalkánál :lol: :lol:
Viszont ha kinő a kukaca,akkor Huba lesz :lol:
És köszönjük a gratulációt!

Medve park.Állítólag tök jó!!!Mi is szeretnénk majd elmenni,de én meg várnáma 20fok körüli időt,mert nincs már kedvem kabátban sétálni.Lehet etetni mézzel a macikat :lol:

Orsi!
Neked is nagyon köszi!!

Hát nem lesz Tamara,már lebeszéltem magam róla.Bár még meg gondolhatom magam.Most a Hajnalka a nyerő.
Bár találtam egy gyönyörű igazi magyar női nevet.
Boá
Mármint ez a női név.
Milyen jól hangzana már??Pátkai Boá

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egy mamanetes barátnőm(keresztmama jelőlt)sz szerint ezt mondta
(átmásoltam a mamárol)

Most képzeld el a kamasz gyerekedet, élete első nagy berúgásánál. Anya, Apa sehol, szabad a piálás. Majd, amikor már a gyomra nem bírja tovább, hangosan fogja kiabálni a saját keresztnevét.

Vagy mondok mást.

Azt akarod, hogy lekígyózzák azt a szegény purdét?

Vadaspark.
AZ április nekem is jó!
Csak húsvét előtt vagy után?
Meg jó lenne hétvégén,mikor a pátom is itthon van(meg az autó).Ugyanis a párom is benne van az ilyen összeröffenésekben.
Mi olyan nagyon nem készülünk a húsvétra.Vagyis nem leszünk itthon.A Szabi úgy isten igazán még fel sem fogja,csak az ajándék a lényeg neki.Azt máshol is megkaphatja.
A Fanni ilyenkor az apjánál van Budaörsön,mert oda mennek a locsolók.
Így mi meg lelépünk.

Na új esemény.
Bakker bakker.
A lányomnak pasija van.
Istenem,most született nemrég :cry:
Na jó ez az élet rendje.... :wink:

mimi12

Noémi! Jajj! :) Fanni már milyen nagylány! Hihetetlen! Mondjuk én ebben a korban még abszolút nem pasiztam, sőőőőőőt. Hiába, felgyorsult a világ! Nézem a volt "kis" ovisaimat, hát eszméletlen. Nagylányok, festik magukat, igazi nőcik. :)
Ezzel a Boával nem is találkoztam, pedig én is most bújom a keresztneveket. Vannak érdekesek. :)

Orsi! Akartam írni! Eddig még nem is gondoltam a húsvétra, pedig nyakunkon. Ráadásul húsvét utáni kedden van a házassági évfordulónk, és nálunk az para, hogy após mit alakít abban a tájban. Nem vagyok híve a nagy családi ünneplésnek, mert szerintem két emberre tartozik, de pároméknál divat. Apósom viszont még az esküvő óta nem gratulált a házasságunkhoz. Ez mondjuk nem is hiányzik, csak áprilisban nálunk ezért mosolyszünet szokott lenni. Tavaly elmenekültünk az évfordulón, most viszont nagyon a húsvétba lóg bele. :(

Kép
Kép
tekiroll

Orsi,
Ma meglátogattuk a barátnőmet délelőtt és a húgomat Tatabányán. Szerencsére már sokkal jobban van, már pár percre ki tud ülni az ágy szélére. Bérel egy térdgépet, az sokat segít. Ez a hét nekem is kicsit zűrös volt, de jövő héten majd szeretnék menni én is hozzád valamelyik délelőtt. Manó itt őrízget egy lufit Bubunak amit a Takko-ból hozott kifejezetten a fiadnak.

Dolli,
Mi voltunk már a Medveparkban, vigyetek almát mert úgy tűnt hogy a medvéknek már herótjuk van a méztől :D

Mimi,
Jót mosolyogtam azon h Marcipán már kamasz eb :D

Sylph,
Az biztos h a mi csoportunkat nem ajánlanánk. Az egyik óvónőnk most lassan megint próbálkozik a lombikkal, ha összejön akkor többet nem jön dolgozni.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Orsi: milyen fotogén Marcipán! :lol:
Vadas parkba én is beneveznék. Igaz én még csak pocakban hordozom Lilit, de egy jó kis sétában, beszélgetésben szívesen benne lennék! Apák is jönnek, vagy ez kifejezetten anyukás, gyerkőcös, kutyis program? Hüm kutyim sincs, :roll: kölcsön kérjek egyet? Akkor nem lógnék ki a sorból! :D

Dolli: A szerelőről nekem is meg van a véleményem! :evil:
Ma meg már a szülésről álmodtam! Húú, hát nem is tudom, hogy lesz. Attól félek a legjobban, hogy „egyedül” kell majd végig csinálnom. Apára nem akarom ráerőltetni a dolgot, egyenlőre azt beszéltük, hogy a vajódás alatt benn lesz, utána kimegy. De attól tartok már azt sem fogja jól viselni. Valahogy nem tud megbarátkozni a ténnyel, hogy Lili a hasamban van. Uh-n szívesen nézegeti, nődokihoz is mindig jön velem, hogy lássa, sőt még úszásara is elkísér. De a többi dolgokkal fenntartásai vannak :oops: … ne hogy baja legyen….stb. Pedig azt hittem inkább én leszek ilyen, de nem ő!! :shock: Fel sem fogom! Szóval most már nem csak a szüléstől félek, hanem attól is , hogy nem lesz bent velem. Bár lehet, akkor fel sem fog tűnni. Nem tudom….
Gézunak segít a só barlang? Helyileg, hova jártok? Szülés után majd én is járnék, az asztmámra jó lenne!

Noémi: Boá? Őőőőő, érdekes... :lol: :lol:
A Hajni jó név, szép.

Húsvét: mi mindig akkor megyünk le a rokonaimhoz, így a főzés részét megúszom!!!! :wink: Ott meg mindig annyi kaját csinálnak, hogy alig győzzük. Mindig csomizunk be egy jó nagy adagot és akkor már a következő napi kaja is meg van oldva! :D

Mondtam a apának, hogy ideje lenne megcsinálni a szobát a babónak, mert már kezd kevésbé kényelmes lenni a mozgás és minél tovább várunk, annál inkább nem lesz kedvem átpakolni a dolgokat. Így ha minden jól megy, kövi héten kiveszi a pénteket és akkor kifestünk (most sötét lila a szoba, amit nagyon sajnálok, mert gyönyörű!!!!) és veszünk bútorokat, babaágyat! Jupiiii, már alig várom!!!! :D :D

Az normális, hogy állandóan álmos vagyok? Ilyet még nem tapasztaltam, hiába alszom, 2 óra múlva olyan álmosság tőr rám, mintha egész este nem aludtam volna. Ha lepihenek, az sem segít, ugyan úgy 2 óra múlva rám tör. Medve leszek????? :shock:
:shock: :shock:

Lini
Kép
kicsi lini

Mária!!! Hol vagy???Remélem minden okés!!

Lini!
Teljesen normális,hogy hamar elfáradsz álmos leszel.Ez a terhességgel jár,no meg az idő sem kegyes hozzánk.
Kutyát tudok neked kölcsön adni,nekünk van kettő is :lol:
De gyereket is tuti kapsz majd kölcsön ha eljősz,mert Orsinak is van belőle három :lol: :lol:
AZ én párom szeret az ilyenekre eljönni.Úgyhogy ha nem gond,lehet ő is csatlakozik hozzánk.Meg amúgy is!!!
Talán nem is lenne elvetendő ötlet ha apukák is csatlakoznának.Hátha a kövi sörözést ők beszélnék meg :lol:

mimi12

Szijasztok!

Csak egy gyorsra van időm, mert hulla vagyok!
Ma voltam a cellulit masszázs tanfolyamon, CSÚÚÚÚÚÚCS, IMÁDOM!!!! :D Holnap délután már vizsga is van, de annyira élvezem az egészet, nagyon jó a tanár és társaság is! Csak 4-en vagyunk, így az egész olyan interaktív, nem csak hallgatók vagyunk.
Főztünk ma masszázskrémet is, 100%-osan természetes alapanyagokból, tartósítószer nélkül, isteni illóolajokkal, fahéj, citrus, rózsafa..... na jó nem fárasztalak Benneteket ezzel, de annyira örülök és muszáj volt elmondanom, leírnom! :oops: :oops: :oops:
De egyben olyan fárasztó, fizika munka, hogy alig bírtam hazavezetni! :shock: :shock: :shock:

Dollikám, persze, hogy jóóó a péntek!!! Megyek Érted!Jön Anyud megint?
Nagyon irigyellek az edzés miatt én most annyira nem vagyok a témán, hanyagolok mindent, de össze kell szednem magam, mert már nagyon hiányzik az edzés! :oops:
Örülök, hogy Gézunál nem találtak a vérvételnél semmi komolyat!!!!
Jogsi! Szerintem itt Érden nélkülözhetetlen! Azon röhögtem pont, hogy minek az érdi buszjáratokat beszámozni?????? Összesen 3 busz megy, nem kevernék össze az emberek! :D

Dolli, szerintem tavaly nem volt jó idő ilyenkor, mert 22-én volt pont húsvét és Bubu szülinapja, akkor akartuk a skacoknak átadni a várat, hintát, de tök hideg volt és esett az eső is!
Viszont 2 éve április 14-én!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
NEM SEMMI!!!
Kép Pancsiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nem lenne rossz 4 hét múlva ilyen idő!!!!!!! :wink:

Mimi!

De lökött vagy!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Boá! :D :D :D
Ha lesz egy 4. gyerekem és lány lesz, akkor Orália-nak fogják hívni! :D :D :D

Vadaspark! Azt hiszem nálunk Api annyira nem rajong ezekért az összejövetelekért(szégyenlős :oops: ), így jobb lenne valamikor hétköznap! :oops: :oops: :oops: De ha ezen múlik, akkor lehet hétvégén is! Csak ez olyan igazi csajos bandázós dolog lenne.
Lini! Választhatsz egyet a gyerekeim közül, Mimi meg ad egy kutyát! :D

Szerintem húsvét után legyen valamikor, április vége felé, ha jól számolom Yoda, akkor már megkapja az utcsó védőoltást!

Andika!

Szegény hugod!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mindig elfelejtem megkérdezni hogy van! :oops:
De édes Veronika!!!!!!!!!!!!! :D Csak ki ne pukkanjon addig a lufi! :wink:

Várlak jövőhéten, már szóltam anyósomnak és akkor Zsombizik egy picit! Csak a kedd vagy a szerda jöhet számításba, remélem jó Nektek!!!!!Úgy szeretnélek megmasszírozni, hogy a lelkednek is jó legyen és egy kicsit relaxálj is! :wink:

MÁRIA HOL VAGY MINDEN OKÉ??????????????ADJ JELET MAGADRÓL!!!!!!

Na megyek szerintem lezuhizom és csimókkal lefekszem, mert tényleg nagyon fáradt vagyok, holnap drukkoljatok a vizsgához!!!!! :roll:

Puszika, legyen szép vasárnapotok!!!!!!!

Orsi

Ugye milyen rövidre fogtam????? :oops:
Vendég

Szasztok!

Orsi, hát igen, sajna nem válogathatunk az ovik közt.... remélem azért felveszik őket! Bálintot, még megpróbálom a kisfenyvesbe, állítólag az jó, sajna mi a lászló téribe tartozunk és arról sem sok jót hallottam.....
Na, sikerült a vizsga?
Akkor jövőhéttől cellulitmasszázsra is lehet hozzád menni?
Párod szégyenlős?! Én is az vagyok, nehezen nyílok meg, de úgy az igazi, ha együtt a család...
Csajos bulit hagyjuk máskorra.... :wink: amikor csak csajok vagyunk :wink: tudod, a közös programok....szivecskésbolt, nőgyogyi, kozmi, edzőterem után egy kis lazulás, dumcsizás.... :lol: :lol: :lol:
Ja, képzeld, tegnap beoltattuk Yodát! azt mondta az állatorvos, hogy még nincs nyolc hetes :shock: A tenyésztő szerint akkor volt nyolc hetes, mikor hozta, így most akkor már kilenc hetes lenne, de a kiskönyvén születési időnek jan.18 van írva, aszerint meg most lesz két hónapos.... :shock: úgyhogy nem tudjuk pontosan mennyi idős... jó, mi?!

Dolli, örülök, hogy Gézu eredményei rendben vannak!
Pénteken eddig nincs programunk....(de addig még úgyis beszélünk) ha gondolod, benézhettek Gézuval hozzánk, hamár erre jártok! :wink:

Mimi, Boá... :lol: :lol: :lol: ez jó!
Na, felköthetitek a gyatyát! Fanni hozza majd haza a mukikat! Párom már előre fél, milyen pasikat fog hazahozni a kicsi lánya...

Vadaspark: én is azt hittem, hogy családostul megyünk.... úgy az igazi, pasik is ismerjék meg egymást!

Lini, ne izgulj, lehet megváltozik a párod véleménye és mégis benn akar majd lenni a szülésnél! Párom is elzárkózott tőle, de mikor jártam szülésfelkészítőre mondtam, hogy nézze meg a videót a szülésről (nem volt durva) és ha úgy dönt, hogy mégsem jön akkor elfogadom. De szerencsére azt mondta nem volt vészes, és bent lesz, de csak a fejemnél és nem szeretné a "véres" részét nézni (nem szereti a vért) Bálintnál végig együtt voltunk, Lilinél már kiment mert ott függönyös szobában voltam és sokmindent látott volna... de akkor már nem igényeltem annyira, mivel "rutinos" voltam, tudtam mi lesz, nem féltem, ja és a dokim meg végig velem volt, úgyhogy nem unatkoztam :wink:
Úgyhogy várj, lehet a párod is "megérik" rá.

Többiek hol vagytok?
Mária minden okés?!!!!
sylph

Sziasztok,

Szerdán megyünk 4Dre! MÁR ALIG VÁROM!!!!!! Már csak 2t kell aludni és megyünk is. JUPIIIIII :D :D :D
Ki szült a Szent Imrébe? Szülés után szeretném kilövetni a baba fülét (feltéve, ha tényleg lány lesz), mert azt mondják akkor fáj neki a legkevésbé. Csak azt nem tudom, hogy ott van e fülbelövés, ha van vinni kell e fülbevalót, vagy ott lehet venni? Tud valaki valamit erről?

Noémi: a kölcsön kutyit nagyon köszi! :P
Az én férjem csatlakozott Orsiéhoz. Ő is szégyenlős, bár ne értem miért. Ő olyan típusú ember, hogy mindenkivel elsőre megtalálja a közös hangot. Így általában mindenki kedveli. Nem is értem ezt hogy csinálja!! Szóval amikor említettem neki a jó kis Vadas Park ötletét, mondta hogy szupi kis csajos program! De ő inkább kihagyná. Én meg erőltetni nem akarom. Ja és hozzá tette, ha már Lili meglesz, akkor persze fogunk kirándulni, de addig is hagyjam ezzel. (valami miatt nagyon utál kirándulni. Az 5 év alatt 2szer sikerült rávennem! No, se baj, mindenkinek meg van a maga kis hülyesége :roll: )

Orsi: Sikerült a vizsgád? Gondolom igen, biztos ügyes vagy. És amit élvez az ember, sokkal könnyebben megtanul!!!!!
Uuuuu bár csak már most is ilyen jó idő lenne! Néztem az időjárást és megint havat mondott meg -1 fokot! Áááááááááááááááá, már nem bírom, tavaszt akarok!!!!!! :evil:

Sylph: mondta a férjem, hogy majd meglátja, lehet h bejön. Ha nem tűnik neki olyan „furának” a dolog. De én mondtam neki, hogy erőltetni nem akarom! Annyit nem ér az egész, nélküle is meg fog születni a babánk. A barátnőm úgy járt, hogy a párja bent volt végig. Miután hazamentek a kórházból már nem tudott úgy a barátnőmre nézni, mint előtte, összebújni meg már végképp nem is volt kedve. El is váltak. Szóval nem mindenki viseli jól ezeket a dolgokat! Én ezt meg nem kockáztatnám be! Ha nem megy, hát nem…. Nem fog összedőlni a világ. Csak egy „kicsit” félek, ami természetes, meg amúgy sem vagyok egy túl magabiztos, határozott személyiség. De megoldom az biztos!!!!! :D

Mária: te is medve lettél és napok óta csak alszol? :P

Lini
Kép
kicsi lini

Egy pillanatra vagyok csak, mert 2 napot nem voltam itthon és mindennel elúsztam! :( Ráadásul hulla vagyok a tanfolyam miatt, úgy kivette az erőmet!
Na de megérte, mert levizsgáztam és tényleg nagyon nagyon szupiiii dolgokat tanultam!!!!! :D :D :D

Lini!

Én Szent Imrés vagyok, a lányokat ott szültem és mindkettőnek van fülbevalója! :wink:
Nekem is mondták jóó előre, hogy ott rakassam be, mert az tuti nem fáj, nem gyullad be és 4 naposan annyira kis piha fülcimpájuk mint a vaj és észre sem veszik a babák, hogy átszúrják a fülüket! :wink: De ez tényleg így van, Fruzsi pl. aludt mikor betolták és 3 perc mulva tolják vissza fülbevalóval és még mindig aludt! :D :D :D
Szóval azt hiszem 3000-ért szúrják a csecsemős nővérek, de ezt a pénzt egy közös kasszába rakják a csecsemő osztálynak van félrerakva!(ez 2 éve volt, nem tudom most mennyi!)
Csak a hazamenetel napján rakják be a vizit után, szólni kell aznap a csecsemősnővérnek!
A fülbevalót Te viszed(na az a nem mindegy milyet veszel!!!!!!!!!)
ott strerilizálják és beteszik! :D

Apás szülés: Ebben nem tudok segíteni, hallottam én is, hogy van férfi aki megundorodik szülés után a feleségétől és válás lesz belőle(van egy olyan tippem, hogy nem csak emiatt van ilyenkor a válás) De az esetek többségében az Apák egy ilyen szülést úgy élik meg, mint életük legszebb pillanatát és innentől Istennőként kezelik a feleségüket és sosem felejtik el azt, amit átélt miközben világrahozta a közös gyermeküket!
(ennél nyakatekertebben nem is írhattam volna le :oops: )
De ha a párod tényleg nem akar ott lenne, szerintem se erőltesd! Hívd be a szülésre édesanyádat!Apa meg kint vár és ha mégis be akar jönni az legyen az Ő döntése! :wink:
Mióta vagytok házasok?

Más:

A vadasparkozást én nem mondtam még Apinak,szerintem rögtön rábólintana, csak ismerem, hogy esetleg nem érezné magát annyira jól! :( Meg lehet most kinevettek, de én hétköznap ráérek "bandázni"barátnőkkel, de Apikával csak két napot lehetek és azt inkább tölteném Vele! :oops: :oops: :oops:

De semmi jónak nem vagyok az elrontója és szervezhetjük hétvégére is, csak én azt hittem ez az "unatkozó" otthonülő anyukák talija lenne, jobb hétköznap elfoglaltság híjján! :wink:

Sylph! Én is olyan picinek láttam Yodat!!!! :shock: De ez nem jelent semmit, mert én a Marcipánhoz hasonlítom! Kilóba mennyi????
Nekünk Marcipán 9 hetesen volt majdnem 2kilós.(1980gr)

Ha jan. 18-án született akkor tegnap volt 8 hetes, ha múlthét pénteken hozta akkor szegényke még 7 hetes sem volt! :(
Jó nagy balfék ez a tenyésztő(már bocsi :oops:)
Lehet még szopizott Yoda, úgy hozta el és azért volt hasmenése mert hirtelen volt neki a váltás!
Bár 6 hetesen el lehet hozni már a kiskutyákat, de egy normálisabb tenyésztő nem adja oda 8 hetes kora előtt! :(

Akkor 4 hét múlva kapja az utcsó oltást és onnan még 10 nap a védettség!

Lányok akkor Vadasparkozás április utolsó hetén lenne aktuális, most látom az már május 1!!!! Na ha nincs jobb , vagy más programm, mindenki beírhatná ezt a Május 1-es dátumot ceruzával a naptárjába!!!!!! :D :D :D
Ez csak az első felvetés, mindenki nyilatkozzon, hogy jó-e! :wink:

MÁRIA LÉGYSZI ÍRJ!!!!!AGGÓDUNK!!!! :cry: :cry: :cry:

Na megyek mert sosem érem utol magam! :?

Puszika: Orsi
Vendég

Szasztok!

Lini, persze, hogy megoldod! És tényleg nem szabad erőltetni! A párom is azt mondta, hogy él benne egy "kép" arról a részemről :wink: :oops: és nem akarja azt másképp látni.... :wink: el kell fogadni, és én sem szerettem volna ha megnézi. És vannak olyanok is akik megnézik és ámulnak bámulnak és tetszik nekik.....
Szerda 4d?! Hűű, hozol majd képet?!

Orsi, gratula!!!!!!
Nem tudom Yoda hány kilós, próbáltama digitális mérlegemre rátenni, de nem mutatott semmit... :wink:
A tenyésztő mondta, hogy az anyja már nem engedte szopizni, mert kinn voltak már fogacskái, nem tudom... volt egy egy héttel későbbi alom is, lehet összekeverte :roll:
Már mindegy.

Vadaspark: én félnék egyedül elmenni a gyerekekkel+kutyával, nem vagyok rutinos sofőr, meg egyedül figyelni az aprónépre és közben beszélgetni is :shock: én ehez kevés vagyok. :oops: :wink:
De majd meglátjuk akkor mi lesz!
Egyébként nem kell megvárni Yoda utolsó oltását, legfeljebb itthon marad. Bár már utazott, anyuméknál is volt (ott két kutya is van) hétvégén anyóséknál is volt...
sylph

Sziasztok!

No csak gyorsan, mert aztán irány a konditerem. :)

Vadaspark: nekünk/nekem nagyjából mindegy hogy apukástól vagy anélkül megyünk, persze ha van, akihez be tudunk társulni csibével, mert apa nélkül csak így működne. Viszont nekünk a május 1 az tuti nem jó, azt a hétvégét mi meghosszabbítjuk és már legkésőbb csütörtökön Kecskeméten leszünk. De mi csak egy vagyunk a sok közül, max mi máskor ismerkedünk veletek! :)

Lini! Hű! Várjuk a képeket! :) Mi is nagyjából ilyentájt voltunk a másodikon...
Én is sokat voltam fáradt, és tessék engedelmeskedni a szervezetednek, mert utána ki tudja,m mikor pihenheted majd ki magad! :wink:
Talán kevésbé betegeskedik Gézu most a sóterápiától, illetve gyorsabban lecseng, ha mégis benyel valami vírust. Az APEH épületében van, ha így tudod, hogy melyik az a Budai úton.

Szilvi! Sajnos a péntek nekünk nem lesz jó, mármint hogy nálatok is tiszteletünket tegyük. Apa itthon marad csibével, amíg én megnézem a helyet, de mivel elég közel lakunk, ha már lesz egy kis jó idő, akkor összefuthatunk. :)
Meg még jó sok mindent be kéne iktatni arra a napra, ki kell használni, hogy párom itthon van.

Orsi! Gratula a vizsgához! Olyan kis ügyes vagy! :) Remélem, péntekre ki tudod magad pihenni, de ha nem, akkor szólj, találunk más időpontot! :)
Komoly ez a pancsis kép áprilisban??? :)
Nem tudom, mi tavaly ilyenkor már hatalmasakat sétáltunk, szinte egész délelőttöket nem voltunk itthon. Sőt. Már áprilisban is voltak nagyon szép napok. Bár lehet, hogy csak a szépre emlékezem! :)

Én szombaton céges farsangon jártam, utolsó pillanatban cincált el barátnőm. Nem volt fergeteges, de egynek jó volt!
Vasárnap meg Veresegyházán jártunk a Medveparkban. Csibe nagyot sétált, szerencsére még az eső előtt voltunk.

Mária! :?: :?: :?: Merre jársz?

Andi! Almától is herótjuk volt szegény maciknak! :) De édes Veronika! Látszik, nagy a szerelem! :)

Ma elkezdtem egy dolli-féle méregtelenítést, kíváncsi vagyok, hogy meddig bírom, bár csak 3 naposra tervezem. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok lanyok:)

ELNEZEST ELOSZOR IS !!!!

Ronda diszno vagyok hogy nem irtam egy betut sem mar napok ota:( Bocsanat:))))) Ennek oka mindossze hogy szigoruan agyban kell lennem, csak pisilni szabad felkelni...
Ebbol kifolyolag legjobb szorakozasom az alvas lett. Egeszen jol belejottem, 12 ora egy huzamban, napkozben meg 2-5 ora esetenkent.:)))))

Jol vagyunk babocaval egyutt. Ma voltam kontrollon, Macilaci dokibacsi nagyon kedves volt, mar baratkozik!!!! :)))) Megjegyezte hogy ne legyek mar ugy megszeppenve, mondtam ez nalam alapjarat, majd oldodik. Nevettunk.
Minden OK az UH-n, babo novekszik szepen, mocorgott az UH alatt, biztos zavarta a hang:))))))
Kaptam uj bogyokat is, az allando alacsony trombocitaszintre vigyaznom kell, ezert "jol megerdemelt" vervetelre is kell majd mennem ismet.:)

Verezgetes van most is, meg agynyugalom mellett is, de egyzerre csak "egy adag" aztan semmi. Szoval mar kezdem megszokni.

:))))

Elnezest kerek meg egyszer:))) De nagyon jol esik hogy aggodtok ertem (ertunk).

Most visszakullogok az agyba mert a csalad mar csunyan nez :))))))))

puszka mindenkinek!!!!!

sünciboglya

Szia Mária!
Jaj de,jó hogy írtál!!
Nagyon nagyon örülök,hogy a baba növekszik!!
Annyira aggódunk érted/értetek itt együtt mindannyian!
Pihenj feküdj is sokat.Elnézzük neked,hogy nem írsz
:wink:

mimi12

Sziasztok,
Orsi: Mondtam már, hogy GRATUUUUUUUUUUUULA? :D
Azt is tudod, hol lehet baba fülbevalót venni? Én nem tudom, hogy hol lehet beszerezni, állítólag csak speckó helyen van. :oops:
Szülés: amikor jön a baba és tészta vér minden, azt én sem akarnám, hogy lássa. Az olyan fura lenne. Nem tudom, hogy lesz, de jöhetne már május!!! Ez az alvás, ill. nem alvás kezd fárasztóvá válni. Minden reggel arra ébredek, hogy fáj a hátam, de nem kicsit... :( és minden este úgy alszom el, hogy nem tudok, hogy feküdni, mert sehogy nem kényelmes a pocaknak. Sose lesz már május! :?

Na akkor egy kölcsön apát is kérek. Neeeem csak viccelek!!! :lol: :lol: :lol:
Május 1. az nekünk sem hiszem, hogy jó lenne, hisz akkor van MAJÁLIS!!! Programok, kirakodó vásár, nyüzsi!!! Én imádom, férjem utálja, de minden évben kisírom, hogy valahova menjünk el!!!!!!

Sylph: Naná hogy hozok képet! Még 1 nap, jupiiiiiiiiiii

Dolli: Az apeh épületében van??? :shock: :shock: Na ezt nem gondoltam volna!! Láttam kiírva, hogy só barlanghoz só eladás vagy mi van kiírva az egyik épületre. Még el is keseredtem, hogy ennyi erővel só barlang is lehetne itt és lám van! Szuper! :D Gézu szereti a só barlangozást?

Mária: örülök, hogy minden rendben van! Nem semmi ez a vérzés! Sosem múlik már el? Maci Laci mit mond mitől lehet ez? Lehet, hogy nem is a baba miatt van?

Már csak 1t kell aludni és megyünk a 4Dre jupiiiiiiiiiiiiii
:D :D :D

Lini
Kép
kicsi lini

Elszállt... újból:-)

Sziasztok! :-)

Remélem mindenki jól van! :-)
Sünciboglya örülök, hogy jót tesz a pihenés!

Apás szülés: Nekem bent volt a párom. És nekem óriási erőt adott! De ő elejétől fogva nem volt ellene, és most is csak szépeket tud mondani róla! Szerencsére hozzám sem viszonyul másképpen azóta sem :oops: :lol:

Fülbevaló: Én is berakattam bent a kórházban. Arra az 5 percre ugyan kimentem, mert nem mertem nézni.. de mikor visszamentem Petrám édesen szunyókált a kiskocsiba:-)
Én szerettem volna az én régi fülbevalómat berakatni neki, de sajnos már nincs meg:-( Viszont a nagymamáé megvan... egy nagyon édes, kis egyszerű fülbevaló... az került a fülébe:-)

Cunami! Tényleg ilyen idő volt áprilisban? Jaj de jó lenne most is! Már szeretnénk elkezdeni a kertrendezést (mikor beköltöztünk erre már nem volt időnk)... de megint havat mondanak hétvégére:-(
(Zalakerámia járólap? Savanna? (vagy csak nagyon hasonló) Nekünk Toscana van:-) )

Tegnap voltunk 3 hós oltáson. Szegénykém persze megint nagyon sírt:-(
Megkérdeztem az orvost, hogy jelent-e valamit, hogy nem szeret hason lenni. Azt mondta, hogy ő nem gondolja, hogy ezzel nagyon foglalkozni kéne... viszont sok helyen azt olvasom, hogy ez jele lehet valami féle mozgásfejlődési lemaradásnak (vagy minek).

Berni!
Úgy tudom te is hordod a kislányodat külön valahová... Nálatok mi volt a baj? Milyen típusú "tornát" kell végezni? (Én itthon szoktam tornáztatni, de nem sok olyan gyakorlatot ismerek, ami biztosan szabad neki.)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!

De jóóóó a szemed!

Zalakerámia és Savanna és Montana, azt hiszem!Már lassan 3 éves! :D

Csak azt szeretném leírni, hogy Bubu sem aludt hason 4 hós koráig!!!!!!!!Üvöltött tekergett, nem engedte! Egyszer beraktuk a babakocsiba és írtó gyorsan toltuk és közben nézte az utat. Elaludt és onnantól alszik hason! :D :D :D :D
Olyan jóóóó, hogy ezt eszembe juttatad, szép emlék, van róla képe, majd teszek fel neked csak most a laptopról írok és itt nincsenek még képek!!!!!
Ja és semmi gond a mozgásásval és egyéb képességével!!!! Sőőőőőt! :wink: De nem fényezem a saját fiamat!!!!Szerintem emiatt ne aggódj!!!!!!!

Lini! Fülbevalót én itt vettem a Budai úton lévő arany ékszerboltban!Van arról is kép, de lemehetnénk együtt és megmutizom! :wink:

Andika tök jóóóóóóóó volt ez a délelőt!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Tisztára happy lettem!!!!
Képzeld Bubu szeretne járni néptáncra! :shock:
Ilyenkor mi van?????????

Vadaspark! Melyik hétvége legyen??????
Na megyek lassan lerakom a csimókat aludni.
Délután jövök.......
illetev nem biztos, mert átjönnek este a barátaink!

Puszika: Orsi
Vendég

Szasztok csajok!

Mária, de jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy minden rendben van!

Dolli, hát, igen, tényleg ki kell használni az időt, ha gyerek nélkül van az ember... :wink:
Méregtelenítés: én is szeretnék, de nem merek, mert mégjobban lefogynék :shock: és azt nem akarok.
Bírod?

Edina, az én fiam se szeretett hason aludni, egyszerűen nem bírta. Nem is erőltettem. Lili meg csak úgy tudott aludni.... :wink: Ne aggódj! Minden baba más.

Na, lépek, megyünk angolra... páááááá
sylph

Tök jó, hogy ezt írjátok! Akkor valószínűleg igaza van a dokinak, hogy nem kell ezen aggóni:-)
Néha az az érzésem, hogy a könyvek, újságok túlkomplikálnak mindent:-( De amikor meg olvasom, akkor nem tudok elmenni a dolog mellett nyugodt szívvel, és elkezdek gondolkodni rajta!

Orsi rakd azt a képet! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Régebben már írtam ide 1-2X, de amint látom, azóta teljesen új lett a csapat!
Mimi, Te talán még emlékszel rám. :wink:
Szóval, rólunk annyit, hogy 1,5 éve lakunk Érden, van egy nemsokára 3 éves kisfiam, Bence, kistesót elvileg május 8-ra várjuk.
Én is a Maci Lacihoz járok! Kicsit visszaolvastam, és láttom, hogy közületek többen is.
A Szt. Imre kórházról van valakinek tapasztalata? Ott fogok szülni, de még sosem jártam ott. Majd kb 2 hét múlva megyek csak, akkor lesz ott találkozóm a szülésznőmmel. Addig is jól jönne 1-2 infó.
Előre is köszi!

Anett

Kép
Kép
anett_

Szia Anett!

Üdv köztünk!!!!!!!! :D
Mi még nem találkoztunk itt azt hiszem!

Merre laktok?

Én is MaciLacis vagyok! Hűűűűű ezt a nevet jól ráragasztottam!!!! :oops: :oops: :oops:

Szent Imrében szültem, nekem csak jó tapasztalatom van! Mire vagy kiváncsi????

Akkor majdnem egyszerre szültök Linivel! Ö is Szent Imrés! :wink:

Lesz 2 májusi babónk! :)

Csajok!

Én olyan jót aludtam!Majdnem 2 órát, de mint akit leütöttek úgy! :shock:
Most azon agyalok süssek-e egy muffint a barátainknak, vagy Apát küldjem be valami nasiért?
Végülis rend van, takarítottam reggel lehet belefér az időmbe.
Na amennyi idje ezen filózom éppen bele lehetett volna dobni a hozzávalókat egy keverőtálba! :oops:

Nyomatok egy kávét mert még nem látok ki a fejemből! :D

Lini!!!!! De várom már a képeidet!!!!!!!!!!!!!!!!Cd-re írnak ki?
Mimike Te hogy vagy????????Hallom növöget a pocid! :)

Dollikám várlak pénteken ha hiszed, ha nem engem annyira lenyugat a munka! :D Rendesen relax nekem is! A zene, az a nyugi, a félhomály(ezt hogy írják???? :oops: ),a krém illata és nagyon szeretek emberekkel foglalkozni!!!!!! :)

Edina este jövök a képekkel!!!!!!! :D

Pusza
Vendég

Szia Anett!

Én is Szent Imrébe szültem! :-) 2008. december 7-én! Még friss az élmény, úgyhogy kérdezz nyugodtam! :-)
Ja! És kérünk képet Bencéről!!! :-)

Már írtam egyszer:
"Szerintem a Szent Imre kórház nagyon rendben van!
Nagyon szépen meg van csinálva!
Persze nem mindegy az sem, hogy milyen orvosa és szülésznője van az embernek!
Amúgy 1,2,3,4 ágyas szobák vannak. Ezen kívül a szülőszobai részen van egy 5 ágyas vajúdó és ha jól emlékszem 6db. szülőszoba és egy alternatív vajúdó (nekem volt szerencsém ezt is kipróbálni... franciaágy, sarokkád, bordásfal, gumilabda... a kád és a gumilabda nekem nagyon-nagyon sokat segített... amikor le akartak fektetni az ágyra, akkor kértem, hogy inkább had próbáljam ki a lasztit... az tényleg jó volt!)
Eleinte (mivel 4 nappal előbb be kellett feküdnöm magas vérnyomás miatt) 4 ágyasba voltam, aztán szülés után átkerültem egy 2 ágyasba... ott egyedül voltam amíg haza nem jöttünk! Nagyon nagy szerencsém volt.. olyan jó volt úgy! Eleinte nem akartam, de legközelebb még fizetni is hajlandó lennék érte! Annyira meghitt volt, hogy csak a kisbabámra figyelhettem!"

Edina
Kép
Kép
csszedina

Orsi!
Úgy látszik ez egy ilyen alvós nap:-) Ma én is aludtam kb. másfél órát:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Ja és megmérte a védőnéni Petrámat... 5770gr :-)
Amúgy próbálkoznák a tápszeren kívül mással is etetni a csajszit... nem valami lelkes tőle! Az alma már egy hete megy, de azt hiszem mostanra megunta:-( Ma először kapott egy kis krumplit... na azt a fejet!!! Az egészet kiköpte:-( :-)

Én is rakok egy-két új képet! :-)

Kép

Kép

Kép

[/img]

Edina
Kép
Kép
csszedina

Orsi!
Köszönöm jól vagyunk!
Hajaj,nő mint a gomba :lol:

SZia Anett!
Igen én emlékszem rád!De keveset írtál.
És ahogy nézem,most sem lesz túl sok időd :lol:
Kis tesót tudjátok ki lakozik odabent?
A kórházról én csak annyit tudok,hogy mindenki dícséri!

Edina!
Tüneményes Petra!!Olyan szép :wink:
Le írhatom a véleményemet,vagyis amit a mamanetes védőnő szokott mondani a hozzátáplálásról?
Nem tudom ki,hogyan csinálja??
De az ottani védőnő,azt mondja,hogy tápszeres babánál óvatosabban a hozzá tápival,mert sokkal érzékenyebb lehet a gyomruk.
Én lehet várnék még kb 5hós koráig,nehogy valami allergia alakuljon ki nála.
Persze,mindenki úgy csinálja,ahogy a védőnő gyerekorvos tanácsolja.
Csak én ezt hallottam
:wink:

mimi12

Sziasztok!

Cunami!
Mi Postástelepen, a fiúneves utcáknál lakunk.
Köszi a kórházas infókat, a honlapjukat már nézegettem, igazából személyes tapasztalatok érdekelnek. Kinek mi volt a benyomása az ott töltött pár nap alatt. Eddig sok jót hallottam róla.
A kétágyas szobát is lehet választani, vagy ez csak az egyágyasoknál van?
A szülésznőm Széles Ágnes lesz. Róla tud valaki valamit?

Edina!
Neked is köszi az infókat.
Petra gyönyörű baba!!! Nagyon szép pofija van!!

Mimi!
A kistesó is fiú lesz!! Ezt elég egyértelműen megmutatja nekünk mindegyik UH-n! :lol:
Látom azóta Te is babát vársz! Gratula!!! Ti tudjátok már, hogy fiú lesz, vagy lány?
Igen, amikor Érdre költöztünk, akkor írtam párszor, de akkor még nagyon keveset neteztem, ezért aztán nem is tudtam tartani veletek a tempót.
Mostanában viszont naponta többször is feljövök. Igazi netfüggő lettem!! :oops: :D
Persze már nem sokáig lesz nekem ilyen sok időm!

Kép
Kép
anett_

Edina!

Csak Neked hoztam két képet Buburól mikor először sikerült hason altatni! :D
Ezt az idétlen pózt érdemes mégnézni! :wink:
De csak így visellte el a hasonfekvést, hogy ezerrel toltuk a babakocsiban és nézte a földet! :D :D :D Kép Kép

Most valahogy olyan hihetetlen, hogy a fiam is volt ilyen picibaba! :shock:
Idén ősszel már iskolás lesz! :cry: :cry: :cry:

Anett!

Anyósom a Péter utcában lakott és Gyula utcába jártam tornázni! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mimi12!
Milyen jól látszódik a Pocaklakó!Édi! :lol:

Sylph!Milyen édes pofija van a kutyusnak!

só barlang:Az APEH épületében ?Én azt hittem az Alsó utcában van.
Erről jut eszembe:Most én lettem beteg.Voltam dokinál,aki azt kérdezte,tudom-e,hogy nincs jogosultságom?Mondom,én úgy tudom,aki gyesen van,az jogosult.Most akkor mi van? :shock: holnap felhívom az APEH-ot.

Cunami!milyen sokat nőtt Marcipán!Gratulálok a vizsgádhoz!

Anett_!Nálam úgy volt,hogy szülés után a szülésznő bekísért a 2 ágyasba.Nem kérdezte,jó lesz-e.Akkor volt egy szobatársam,aki másnap hazament,egy éjszakát egyedül tölttöttem,illetve a Manómmal,de másnap megint volt társaságom.

Zsand!Garai Zsolt az SZTK-ban rendel?

Kostyika!mikor voltatok Takkoban?Mert mintha a Zsombor nevet hallottam volna felcsendülni:),és mikor olvasom,hogy ott voltatok..lehet,ott mentünk el egymás mellett.

Kicsi lini!nekem az segített,ha a hasam alá párnát raktam,vagy ha félig ülő helyzetben aludtam.Godolom már ezeket is kipróbáltad.

apás szülés: Párom bent volt.Eleinte nem akart,de aztán meggondolta magát.Nekem nagy segítség volt.Inkább lelkileg.Hálás vagyok neki.Ő pedig mindent látott,nem undorodott meg tőlem,csak az viselte meg,hogy szenvedni lát és nem tud mit csinálni ellene.De nem bánta meg,hogy ott volt.

Csszedina!a mi dokink meg a hasra fektetést erőltette.Eleinte lánykám úgy szeretett aludni,de aztán valamiért megutálta.Talán 3-4 hónapos korában volt.Ahogy hasra tettem,már nyöszörgött.De ez csak egy átmenet volt nála.Most is hason alszik.Tényleg szép baba Petra! :)

ezt múltkor elfelejtettem:
Szex utáni első mondatok a horoszkópok szerint:
Kos: Ok, gyere csináljuk mégegyszer!
Bika: Éhes lettem, add ide a pizzát!
Ikrek: Láttad valahol a távirányítót?!?!
Rák: Mit mondtál? Mikor házasodunk?
Oroszlán: Mondd, hogy nem voltam fantasztikus!!!
Szűz: Na most ki kell mosnom a lepedőt!
Mérleg: Jó volt, mert neked is jó volt...
Skorpió: Lehet, hogy most ki kellene oldozzalak....
Nyilas: Ne hívj! Majd én hívlak!
Bak: Nincs egy névjegykártyád?!?!
Vízöntő: Most gyere csináljuk ruha nélkül is!
Halak: Mit mondtál, hogy hívnak?

Erről hallottatok?Volt már valaki itt?
http://www.megajatszohaz.hu/index.php?o ... e&Itemid=1

Kép
tierno

Sziasztok!

Anett!
Nekünk puncust láttak :lol: Én bízom benne,hogy jól látták,mert az Istenhegyin voltunk genetikusnál :wink:
De ha idő közben kinő a kukaca,az sem gond :lol:

Orsi!De édes Bubu :lol: :lol:
Háát.Mivel iyen babakocsit kaptunk anno kölcsön,így van némi rálátásom,hogy tényleg eléggé érdekes pózban szeretett alukálni Bubu :lol:

Tierno! :lol:
Köszi!
Igen,tényleg jól látszódott az uh-n,és olyan jó volt látni :lol:

Mária!!Remélem minden ok!!

mimi12

Jó reggelt!

Orsi! Helyes a fiad ahogy ott fekszik:-)
Nálatok is jó sűrűn jöttek a gyerekek! Majd én is így szeretném... bár mi 3-at nem merünk bevállalni... ez megmarad álom szinten:-) (Mondjuk a szülés miatt annyira nem bánom... ígyis még lesz egy... mostanában szoktam erre gondolni... vajon van-e rá esély, hogy megint ilyen szerencsés szülésem lesz mint Petrusnál? Nagyon remélem!)

Noémi! Köszi a hozzászólást! Majd megnézem azért a mamanetet:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok!

Edina!
Ok, este rakok fel képet Bencéről.

Orsi!
Nagyon édes a kisfiad.

Olyan jó ilyen pici babákat nézegetni. Már nagyon izgatott vagyok, úgy várom, hogy megszülessen kistesó.
Na persze azért egy kis félelem is van bennem, hogy Bence mit szól majd hozzá.
Egyelőre nagyon várja. Képzeljétek, mindig bekukucskál a köldökömbe, hogy Ő most megnézi, hogy mit csinál ott bent a kistesója! :lol:
Szóval várja nagyon, sokat beszélgetünk vele erről, de szerintem Ő még nem igazán fogja fel, hogy ez mivel is jár majd valójában!

Na jól van, most megyek és belevetem magam a vásárlásba.
Muszáj vennem magamnak pár hálóinget meg egy köntöst.
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
anett_

Anett!
Én a kórházba pizsit vittem.Sokkal kényelmesebb volt,mint a hálóing.Én tudom ajánlani mindenkinek!
Mindenhol a hálóinget írják,mondják.Pedig szoptatásnál,nekem nem volt mindegy,hogy egy térdig érő ruhát huzigálok e fel,vagy egy derékig érőt :lol:

Edina!Oda regisztrálni kell.Van külön védőnő válaszol rész.Ha nem szeretnél regelni,szívesen megkérdem neked,ha meg mondod mit,hogyan stb..És belinkelem ide a választ.

mimi12

Szasztok!

Szia Anett! Üdv köztünk! Fiúnevesben laksz?! akkor közel hozzánk, mert mi a híresemberekben.... :wink:
Nagyon édes lehet a fiad, ahogy bekukucskál! :D

Orsi, most nézem, pár nap és hatéves lesz Bubu... milyen nagyfiú.... buli lesz?
Eszem a kis husát hogy alszik! Nem semmi póz! Olyan aranyosak tudnak lenni, mikor alszanak, az én gyerekeim is olyan pózokat szoktak felvenni..... :shock: :lol: :lol: Van egy kedvencem, majd megkeresem....
Edina, annyira szép baba Petrus! Olyan szép arcocskája van!

Tierno, én járatom a megajátszóház hírlevelét, mikor van itt a közelben, de még egyszer sem jutottunk el.... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:36-kor.
sylph

Jajj, nem is meséltem.... ma szőnyeget mostam.... mert nem elég, hogy a kutya rápisilt, de még a Lili is :lol: :lol: épp pancsizni készültünk és pucéron volt, erre mondja hogy pisi, és már csurizott is... :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy most kint lóg, remélem ez a hülye szél hamar kifújja a nedvességet és megszárad, mert olyan üres a nappali nélküle. :?

Szél: borzasztó hideg, :( olyan jó lenne ha nem fújna, egész kellemes idő lenne. Mikor lesz már jóidő???????
sylph

sziasztok:)

Itt vagyok egy par sor erejeig ....

lini:
nem tudja mitol lehet a verezgetes,o is csak azt mondta hogy pihenni kell. Az lehetseges hogy egy erecske elszakad idorol-idore amikor tobbet vagyok labon. (Ez egy webes orvos velemenye)

Igy hat pihi a 12. het vegeig...

Anett:

Friss tapasztalat a Szt. Imrerol:
Szep, jol felszerelt, tiszta, nagyon finom a kaja (!) a noverkek mind kedvesek. A szobak jok, kenyelmes az agy (a parnak borzalmasak csak) a szobakhoz van furdo (legalabb is amiben en voltam)

Nekem pozitiv volt a tapasztalatom:)

Na megyek vissza vizszintesbe....

A nagy diofat szerintem el fogja fujni a szel a haz elol hamarosan....

Puszka mindenkinek!! jok legyetek:)))))))))))

maria

sünciboglya

Sziasztok!

Tierno!

Garai sajnos nem az Sztk-ba rendel hanem a János kórházba, de rendel itt Érden is magánrendelésen! Ha kell a száma elküldöm priviben!!!

Na lányok széjjel vág az ideg!
LEírom mi volt itt nálunk. Dorina már pénteken nem volt jól nem ment oviba, de csak kicsit folyt az orra. Hétfőn köhögés kedden orvos, megvizsgálta a doktornéni, de kedden a Dori már majdnem egyfolytában köhögött. Azt mondta torokból köhög, tegnap déli alvásnál már kijött a sok köhögésnél az ebéd, fölhívtam a doktornénit, hogy mit tudnék neki adni, azt mondja szopogasson negrot, gondolhatjátok, hogy egy két percenként köhögő gyereknek NEM adok negrot!!! Éjszaka megint hányás mire ma reggel start a kórház, megvizsgálták, diagnózis: arcüreggyulladás!!!
Szerintetek ezt nem kellett volna észrevennie a háziorvosnak?
Szegénykém ma 3*ra alszik olyan kimerült már!!!

Bocsi, de nem olvastam most végig! Remélem nem beteges a csapat!!!

Mária!
Nekünk nincs diófánk, de iszonyatos szelünk nekünk is van!!!!

Nem 100as ez az időjárás!

De azért jó hírem is van, 40 perce alszik és nem köhögött még!!!

Annyi mosnivalóm van, hogy míg élek mosni fogok:shock:
TAVASZ SZERETNÉK, ehelyett most olyan szürkeség van, mintha ősz lenne!!!
Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Zsand!
Jobbulást Dorinának!!
Nem köhécsel már régebb óta??
A Fanninak is volt.Neki lassan gyógyult,de gyógyult.
Jó a lámpázás,és brutál hurutoldó,de csak nappal!!És ha van lehetőség olyan ultrahangos párologtatásra,az csodát művel.No meg a sóbarlang!!
Amúgy a Fanninak sem vették észre,és nemi szövődménye is lett.(de már elmúlt)

mimi12

Sziasztok!

Mimi!
Én is gondoltam rá, hogy veszek pizsit is, az szerintem is kényelmesebb.

Sylph!
Akkor mi tényleg közel lakhatunk egymáshoz!! Lehet, hogy már össze is futottunk párszor?! :wink:
Itt Postástelepen, nem messze tőlünk van egy játszótér. Ti nem szoktatok oda járni?
Milyen édes kutyusotok van!!! Bencének megmutattam a képet, teljesen odavan érte!!

Mária!
Neked is köszi a kórházas infót, eddig csupa jókat hallottam róla. Remélem mi is pozitív tapasztalatokkal jövünk majd haza!
(Bárcsak ott tartanánk!!!!)
Most olvasom, hogy Te meg szigorú ágybanfekvésre vagy ítélve! Kitartás, már nincs sok hátra a 12. hét végéig!!!!!

Zsand!
Dorinának jobbulást kívánok! Szegényke, nem csoda, hogy ilyen kimerült!
Mennyi idős a lányod?

Kép
Kép
anett_

Anett,
Üdv itt. Én nem szeretem sem a hálóinget sem a pizsit úgyhogy én pólóban és egy jó bő derekú pamut melegítőben voltam a kórházban. Hogy fogják hívni a picit?

Edina,
Ezt most olvastam a Kismamában: – Legalább a nap egy bizonyos részében fektessük a babát hasra. Ebből a testhelyzetből indulnak ki az első fejlettebb mozgásformák, így erősödhet a hát és a csípőízületek.
– Ha a baba nem szeret vízszintesen hasalni, fektessük őt a mellkasunkra, és dőljünk hátra félig ülő vagy fekvő helyzetbe, ahogy nekünk és a kicsinek is megfelel. Amúgy meg én is azt hallottam a védőnőmtől, hogy a tápszeres babáknál is célszerű megvárni a 5-6 hónapot a hozzátáplálással.

Orsi,
Nem is láttam még Buburól ilyen kis képet, nagyon édes volt
:D Néptánc hááát nem tudom, kérdezd meg a Magdi nénit, hogy csatlakozhat-e még. Hogy mész akkor érte 4-re? Mondjuk általában én sem érek oda mert Zsombor fél 4 körül kel, mire még uzsi, meg szopi meg elkészülök.

Tierno,
Nagy üvöltést is hallottál? Mert akkor biztosan mi voltunk. Zsombor nem igazán viselte jól a vásárlást. Ovi után mentünk múlt szerdán tehát kb 1-től voltunk ott olyan fél 2-ig.

Zsand,
Jobbulást Dorinának. Nálunk is egész nap megy a párásító, elég heroikus küzdelmet folytatok mert kb 25-26% alapból a páratartalom a szobában. Ráadásul Veronika is elég sokat köhög, neki meg a hörgőire megy rá rögtön minden.

Képzeljétek Zsombor már feláll egyedül és egyre többet álldogál. Ráadásul olyan kis büszke arcot vág hogy majd megeszem olyan aranyos :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Most már biztos, hogy lány, láttuk a nuniját!!! :oops: Szóval marad Lili. Sajnos nem engedte magát rendesen lefényképezni. Állandóan mozog, rugdal…. Erre ahogy megérkeztünk az uhra bebújt a jobb oldalamra és elaludt! Csak profilból sikerült látnunk őt, persze a hazafelé már felébredt! :evil: Mérges is voltam rá, milyen kis gonosz! Jaaa és már1,5 kg!! Nem egy vékony baba!
Én meg csodálkozom, hogy fáj a hátam! :lol: :lol: :lol:
Kép gondolkodom, tehát vagyok :-D
Orsi: oki, megnézegethetjük a fülbevalókat, hátha látok valami nagyon aranyosat.
Sajnos csak 1 képet csináltak, meg 1 dvd felvételt. Szóval csak 1 képet tudok csatolni. :(
Nagyon aranyos ez az alvós póz!! :D :D

Anett: én május 29.re vagyok kiírva. Én is Maci Lacihoz járok, és a Szent Imrébe fogok szülni a Vágásiné Nagy Éva. (nem biztos, hogy Vágásiné, de Nagy Éva az biztos) a szülésznőm. Ill. csak lesz. A kórházról még nincsenek tapasztalataim, de én is csak jót hallottam.

Tierno: próbálok én mindenhogy aludni, de sehogy sem kényelmes! A félig ülő helyzetet még nem próbáltam, de nem hangzik túl jól. :shock:

Na erről az időről ne is beszéljünk! Ti láttátok, hogy ma sütött a nap és esett a hó???? :shock: És még csodálkozom, hogy mindig álmos vagyok és fáj a fejem! A Vadas Park lehet májusra marad? Addigra csak jó idő lesz! Kiborít ez az időjárás na és a bank is. Képzeljétek, hogy küldött a bank egy értesítő levelet, hogy következő hónaptól 40-el többet kell fizetnünk és amit eddig fizettünk, annak a 90%-a az árfolyam különbözetre ment és a maradék 10% ment csak a hitel csökkentésre! Jó mi??? Ezt megteheti??? Ráadásul kiválasztotta a legmagasabb árfolyamot amin számol, de annál már most is alacsonyabb! Azt hiszem mehetek be reklamálni!!!
Ez az ország……………

Mária: akkor csak pihenj!

Na jó, megpróbálom kipiheni a ma ért sokkokat.
Puszka

Lini
Kép
kicsi lini

Szép jó reggelt!

Zsand, jobbulást Dorinának!!!!

Anett, a József térire gondolsz? Oda jártunk tavaly nyáron... :wink:
Hát, lehet, hogy már összefutottunk.... szoktatok ide járni a Vörösmarty utcában lévő kisboltba? 2percre van tőlünk. :wink: :)

Andi, gratula Zsombinak! Nagyon ügyes!
Kórházban én is melegítőben voltam.... nem tudom, de a hálóing+köntös variációban úgy éreztem magam, mintha beteg lennék...

Lini, nagyon édes!!!!! Cuki ahogy gondolkodik! :lol:
Bank: :evil: nem semmi! Nálunk is így van, hogy befizettünk egy csomó pénzt és annak csak egy kevés része ami a törlesztés, a többi kamat :shock: :? :evil: Durava!!!!
A kocsink 14ről már 24en jár fél év alatt :?

Lépek, mert Lilit hallok a szobából....szasztok!
sylph

Sziasztok!

Próbálok kicsit pótolni…

Mária! Örülök, hogy Rendben vagy, meg hogy kezd oldódni dokibácsid! :) Enyém is ilyen volt, pár alkalom után oldódott a helyzet, én is kevésbé éreztem magam feszélyezve. Mondjuk ennek ellenére a vérnyomim nála mindig magas volt. :roll:
Pihizz sokat! Most kicsit irigykedem ám, de csak az alvás miatt!

Lini! Ne már! Mindjárt itt a május! :wink:
Bankok. :( Gáz a helyzet, az tuti, és sajna ők vannak előnyben, nekik szinte mindent szabad, az ügyfélnek semmit. :(
Azaz, ahol a sóeladás van kiírva. Sokan nem járnak szerintem a kamrába, pedig jó. :) Gézu szereti, jól eljátszunk, hintázunk a székben, meg pihizünk, mesélünk, rajzolunk…
Édes a kis gondolkodó Lili babád! :)
Nálunk is volt napsütés és havazás egyben.

Edina! Hallgass a dokitokra! Nem hiszem, hogy el lenne maradva azért, mert nem szeret hason lenni. De amit Andi írt, az jó, hogy a Te hasadon feküdjön eleinte félülőhelyzetben, aztán meg fogja szerintem szeretni. Nekem meg az volt a „gond”, hogy nagyon korántól csak hason tudott nyugodtan aludni, azt meg úgy olvastam, hogy nem jó, mert nehogy bölcsőhalál legyen… Szóval ahol tudják, paráztatják anyucikat. Ma már tudom, hogy bár sok mindent érdemes elolvasni, meghallgatni, a végén mégis az ösztönök alapján cselekednék/cselekszem… De első gyereknél az ember lánya még nem annyira tapasztalt…
Helyesek vagytok a képeken, gyönyörű baba Petrus! :) A krumpli nálunk is ilyen sorsra jutott első körben… Mondjuk most sincs oda érte. De nem is kell erőltetni, csak szép lassan, időtök van bevezetni!

Orsi! De tündéri Bubuka! El sem hinném, hogy ő is volt ilyen kis picuri! :)
Most hétvégén szülinapoztok? Most jönnek Nálatok zsinórban az ünnepek! :)
És hiszem, hogy lenyugtat a munka, én ezért imádtam az óvónéniskedést. Az olyan más légkör volt. :)

Szilvi! Én nem vadul nyomtam a méregtelenítést, és egész jól átvészeltem. :) És csak 1,3-1,5 ment le rólam, szóval nem sok. Ez két nap alatt. A harmadik napra már semmi súlycsökkenés nem volt. Állítólag a heti/havi egy almanap is jó méregtelenítő. És ha rendszeresen csinálja az ember, akkor biztos van olyan jó, mint az évi 2-3 több napos kúra.
Jajj, ez a Yoda! Annyira helyes! :)
Lili máskülönben már jelzi, hogy pisilés van? Vagy biliztek is már?

Anett! Üdv köztünk! :)
Szerintem mi sem lakunk őrült messze egymástól, én a Tulipánban vagyok. :)
Nagyon édes a nagyfiad, ahogy kukucskál befelé! :lol:
Én is pizsis voltam! Jóval kényelmesebb volt, mint a hálóing.

Tierno! Az Alsó utcai megszűnk, az került át a Budai útra. Nekem jobb, mert odáig el tudunk sétálni… Ez a jogosultság jó kérdés. De megdöbbentő lenne, ha nem lenne. :?:

Zsand! Jobbulást Dorinának! Én olvastam valahol, hogy nem mindig tudják időben észrevenni az arcüreggyuszit…

Andi! De ügyes Zsombor! Nagy gratula neki! :D Alvással hogy álltok?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok!

Zsand! Remélem minél előbb meggyógyul Dorina! Millió gyógypuszi Neki!!!!!!!!!!!!

A kórházba nekem is a szabadidőnaci+póló vált be. Hálóinget is azért vittem (elöl gombosat), de az csak közvetlenül szülés után volt rajtam.
Ja és marha meleg volt a kórházba! Mivel én ugye télen szültem, ezért az okos fejemmel bevásároltam hosszú ujjú hálóingeket... persze aztán még a kórházba vonulás előtt rájöttem, hogy mekkora eszem volt, hiszen ahol a pici babák vannak, ott biztosan meleg lesz! :-)
Úgyhogy lányok, akik előtte álltok! Csak lazán!!!! :-)

Olyan szépen süt a nap... most jöttünk meg a sétából. Petrusom persze néhány száz méter után el is aludt, most meg tovább nyomja a teraszon:-)
Elmentünk a VitalWellness felé, végre megtaláltam:-)
Van mellette egy "Érd Felső-Parkvárosi Egyesület" feliratos épület. Kíváncsiságból előbb próbáltam rákeresni az Interneten, de semmit nem hozott fel... működik ez egyáltalán? Tud róla valaki valamit?

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok Csajok!

Újra itt... Basszus, napokig nem bírtam belépni, nem engedett be a rendszer. És már megint lemaradtam... :-(

Edina!
Zsófival Dévény-tornára járunk, ami inkább hasonlít egy masszázshoz. Ha jól értettem az a lényege, hogy az idegvégződéseket stimulálják, ezzel késztetve az izmokat mozgásra. Eddig kétszer voltunk, a második alkalommal már jobban bírta. Nem fáj neki, az első 20 percet végig mosolyogta, de az uccsó 10 percben üvöltött szegényke!

Petrád tápos? Mi még küzdünk Zsófival az anyatejért. Eddig nem nagyon mertem neki adni, meg az utóbbi hetekben volt is tejem rendesen, de néhány napja megint kevés a tejci, most pótolom táppal.

Anett!
Üdv itt!

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?