Sziasztok!
Jól lemaradtam én is. Úgy elment ez a hét, nem is tudom mire.
Csibének megvannak a laboreredményei, szerencsére semmi komolyat nem mutatott ki (bár amennyi pluszjel volt a leleten, azt hittem, lehidalok.
), csak azt, hogy allergiás, azt pedig csak 2 éves kor után tudják vizsgálni, akkor visszatérünk rá.
Voltunk kétszer sókamrázni is.
Orsi! A központba járunk végül, kocsi nem lévén, nem jutok el a másikba. Már fűzöm apát, hogy jogsi kéne, talán lassan beadja a derekát és akkor reszkess Érd!
Összeereszthetjük a gyerekeket persze! Gézu sokszor csak csendes szemlélődő, de aztán kinyílik.
Nagyon helyesek voltak múltkor a lurkóid!
Imádom az ilyen kis talpraesett gyerekeket!
Majd mesélj a továbbképzésről, kíváncsi vagyok, milyen volt…
Tényleg, jövő hét péntekre megint beneveznék Hozzád, ha lehet…
Jaj, és annyira cukor Marcipán is!
Hihetetlen, hogy már 3 és fél kilo…
Nem érnek rá az óvónők? A munkahelyen majd énis azt mondom, hogy nem érek rá dolgozni jönni! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!
Vadasparkozás nekünk is bejönne, ha van, ahova be tudunk társulni.
Lányok! Tavaly ilyenkor már annyira jó idő volt, most meg ez a gánya, viharos, esős.
Mondjuk ma kifogtuk délelőtt azt az egy órát, amikor sütögetett a nap, és akkor sétáltunk.
A héten kétszer voltam már a konditeremben. Annyira jólesik!
Hozzám be lehet adni a gyerkőcöket, ha nincs aki vigyázzon rájuk amíg gyúrtok, lányok! Szívesen elvagyok velük, legalább egy kis közösség Gézunak is.
Mimi! Nagyon szép babóca már most! Nagy gratula hozzá!
És külön szuper, hogy minden rendben Veletek!
A Huba nagyon szép név!
Zsand! Hol voltál biorezonancián? És hastáncon? Tulipánban is van hastánc kedd-csütörtökön 7-től.
Voltatok már dokinál Dorinával? Vagy majd csak jövő héten mentek?
Sylph! Jaj, de cuki kutty!
Látszik, hogy skacok is élvezik!
Jövő pénteken megyek megnézni ezt a családi napközis dolgot, majd beszámolok róla, hogy mit meg hogy terveznek… De persze reméljük, összejön a bölcsi.
Nem hiszem, hogy elrontottál valamit, szerintem minden gyerkőcnél van egy ilyen időszak. Én háromszor vagyok hajlandó szólni, aztán megyek, kézen fogom és vezetem a jó irányba Gézut, mert már nála is van, hogy füle botját sem mozdítja. És nem azért, mert nem hallotta.
Lini! Amikor nekem megmutatták a szülőszobát, én is beparáztam. De amikor ott vagy, már annyira természetes, és nem is azzal fogsz foglalkozni, hogy hol vagy, csak kettőtökkel!
Szerviz!
De gusztustalan banda!
Mária, Mária! Tessék ám vigyázni Magatokra! Már 9 hetes vagy, úgyhogy hajrá!
Edina! Nagyon széleskörű a szolgáltatás, igazából az tetszett meg nekem is, de majd akkor ajnározom tovább, ha már megvan az elemzés és ajánlás is. Én a munka részét nem vállalom be, mert abszolút sík hülye vagyok hozzá. Illetve ez hülyeség, mert nem ördöngösség, csak távol áll az én világomtól. Én nem bírom a számokat. Mindig elcsodálkozom a páromon is, hogy bír egész nap csak a számokkal foglalkozni. Nekem emberekkel kell.
Hogy van Petrus?
Orrszívás tényleg pocsék, de hatásos. Azt hittem, idővel hozzászokik Gézu, de nem megy, bár néha már „beszélgetünk” közben.
Vasárnap megyünk a Medveparkba! Volt már valaki ott?
Dolli