Sziasztok!
Köszi mégegyszer a sok tanácsot!
Szóval az esti rituálé nálunk is megvan, minden nap ugyanúgy történik. Fürdés, utána tej megivása a kanapén, utána valamelyikőnk (többnyire én) ölébe bebújás, és alvás. Így ment ez eddig! De most már egyre többet forgolódik, nyafog, vizet követel, szóval sokszor nehezen alszik el. Pl. tegnap délután csak 1 órát aludt, este mégis későn (3/4 9) és nehezen aludt el.
Utána meg éjfélkor, mikor mi pont álomba merültünk volna, Marcika felsírt. Bementem hozzá, és az ágyban állva követelte, hogy vegyem ki. De nem vettem ki, csak mondogattam, hogy most le kelle feküdnie aludni. Erre nagyon behergelte magát, úgy ordított, ilyen hisztit én még sose láttam tőle
Nem vettem ki, csak álltam mellette, és simogattam, vártam hogy higgadjon le. Aztán egyszer csak abbahagyta, és hagyta, hogy lefektessem és betakarjam, kapott egy kis cumisüveg vizet az egyik kezébe, másikba a cumiját fogta, de a szeme már csukva volt. Aztán csönd lett. Ma meg 3/4 9-ig aludt, ami jó, csak így borul a napirend kissé.
Petri! Még rácsos kiságyban alszik. Ő is nagyon forgolódós, úgyhogy biztos legurulna sima ágyról. Még várunk a nagy ággyal kicsit.
Szerintetek akkor fürdés után rögtön menjen az ágyába? Arra gondoltam, hogy amíg issza a tejcsit, addig olvasnék neki mesét.
Judit! Neked mennyi szakmád van! Ezek nagyon jók, biztos könnyen találsz majd állást.