Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratuláciokat a kis pocaklakóhoz.
Hétfön megyek majd a terhesgondozoba, még most fogják kiszámolni, hogy mikor fogok szülni, kb május elsö hetére fog esni.
ja igen Elin kérdzte, hogy kihez járok: Dr. Faragó Bélához, Antóniát is nála szültem.

Na megint csak egy nyúlfarknyit irtam, de igyekszem majd gyakrabban irogatni.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Judit
NAgyon jól leírták már előttem hogy tudod Marcit rávenni az egyedüli elalváshoz. Timi is kb11 hónapos lehetett mikor megtanítottam. Szerintem minél nagyobb annál nehezebb lesz. Sajnos, de pozitívan kell hozzá állni!!!!!!!!!!!!!
Lefekvés előtti rutin kialakítása mint ahogy sokan írták nagyon fontos. Egy pár napid nehéz lesz de utána áldod magad amiért megtanítottad. Ha elkezded ne csak a délutáni alváskor hanem este is, szerintem.
Timinek néha eszébe jut próbálkozni egy kis sírással hátha bemegyek és akkor nem kell aludnia. Szerencsére ez csak kb havi 1x van. Ilyenkor nem szabad bemennem mert akkor utána tovább sír, ha nem megyek be akkor meg gyorsan abbahagyja.
Ma betettem a kiságyba, kijöttem és még vagy 5 pecig beszélgetett majd csend lett :lol: :lol: :lol:
Marci rácsos ágyban alszik még?
Én már nagyon lecserélném sima ágyra -akkor nem kellene emelgetnem- csak félek hogy nem aludna el ott és meg kellene tanítani ágyba maradni.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Na, ilyen korán is rég keltem már. A férjem most ment vissza dolgozni, és tegnap elfelejtettük levágni a haját. Így reggel még hajat nyírtam :wink:
Ja, egyébként külföldön kamionsofőr.

ÚjJudit, így már emlékszem :lol: Akkor született a középsőd, amikor bölcsisek voltak, igaz? Kinga elkezdte a sulit? Mert én Csongit hagytam még egy évet.
Munkaügyben próbálkozz felnőttképzőknél, ott most sok tanfolyam indul, hátha... Bár akkor számítanod kell rá, hogy hétvégén is tanítani kell.

Petri, mi anno Csonginak a szülinapján cseréltük le az ágyát. De olyasmire, mint a fotelágy, aminek két oldalt van karfájra. Tudniillik ő álmában is örökmozgó, muszáj volt, hogy le ne essen. Mondtuk neki, hogy ő már nagyfiú és nagyfiúknak való ágya lesz, így nem volt gond az átállással.

Cleo, mi újság az oviban? Sziszi teljesen beszokott már?

Évi és
Kép
csongianya

Hát az egyedüli elalvásról én is olvastam,nálunk ez sak este jön össze,akkor fürcsi kaja(ami majd változni fog ha bújnak a fogacskák)utána CUPP-CUPP és kiságy!Ez este működik csak de barátkozom a gondolattal hogy nappal is így kellene!!!

Az orvosokat köszönöm!De amúgy tudtok róluk valamit mondani érdemes felkeresni őket?????

És azért keresek gyerekorvost mert itt kevés a gyerek és nincs külön gyerekorvos a faluba,egy hónapban egyszer kijár egy doktornő az szalagszerűen végigvizsgál minden gyereket,és ennyi ha beteg akkor vidd a háziorvoshoz,aki be is vallja hogy ő nem gyerekorvos!Így úgy döntöttem hogy keresek magánba egyett és ha gond van(sokáig ne legyen)akkor tudjunk kihez menni

Kép

Kép
katlina

Katlina!
A nappali alvással nekünk nagyon sok gondunk volt. Kb. 14-15 hónapos korára aludt el nappal is önállóan... Nekem nappal nehezebb volt altani, mint éjjel...
szilbee

Katlina, érdemes lenne megkérdezni a gyerekorvost, hogy lehet-e a "körzeti" dokitok.
Azért mondom, mert az én kártyám még mindig T.miklóson van, ott van a "körzeti" dokim, ő ad táppénzes papírt stb.
Ezért gondolom, ez gyereknél is működhet így, hogy te választasz dokit itt Szolnokon, és ő lesz a háziorvosotok. Ez a jövő szempontjából is fontos lehet, mert pl. bölcsiben, oviban igazolást kell vinni betegség után, ezt pedig csak a háziorvos adhat.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Köszi mégegyszer a sok tanácsot!
Szóval az esti rituálé nálunk is megvan, minden nap ugyanúgy történik. Fürdés, utána tej megivása a kanapén, utána valamelyikőnk (többnyire én) ölébe bebújás, és alvás. Így ment ez eddig! De most már egyre többet forgolódik, nyafog, vizet követel, szóval sokszor nehezen alszik el. Pl. tegnap délután csak 1 órát aludt, este mégis későn (3/4 9) és nehezen aludt el.
Utána meg éjfélkor, mikor mi pont álomba merültünk volna, Marcika felsírt. Bementem hozzá, és az ágyban állva követelte, hogy vegyem ki. De nem vettem ki, csak mondogattam, hogy most le kelle feküdnie aludni. Erre nagyon behergelte magát, úgy ordított, ilyen hisztit én még sose láttam tőle :shock:
Nem vettem ki, csak álltam mellette, és simogattam, vártam hogy higgadjon le. Aztán egyszer csak abbahagyta, és hagyta, hogy lefektessem és betakarjam, kapott egy kis cumisüveg vizet az egyik kezébe, másikba a cumiját fogta, de a szeme már csukva volt. Aztán csönd lett. Ma meg 3/4 9-ig aludt, ami jó, csak így borul a napirend kissé.

Petri! Még rácsos kiságyban alszik. Ő is nagyon forgolódós, úgyhogy biztos legurulna sima ágyról. Még várunk a nagy ággyal kicsit.

Szerintetek akkor fürdés után rögtön menjen az ágyába? Arra gondoltam, hogy amíg issza a tejcsit, addig olvasnék neki mesét.

Judit! Neked mennyi szakmád van! Ezek nagyon jók, biztos könnyen találsz majd állást.
judit_79

Judit, szerintem simán elkezdhettek már fürdés és tejcsi után egy kis képes mesekönyveket nézegetni, te mesélsz, kérdezed mi van a képen ilyesmi. Nem kell még neki hosszú meséket, csak hogy szokja.
Na, a napirend általában az idő múlásával borulni szokott :) Én mindig azt mondtam, "Anya tervez, Csongi végez" (Ember tervez, Isten végez után szabadon) :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Nekünk is az vált be, mint amit Évi is mond. Egy kis összebújós mesélés, de csak éppen annyi, hogy ellazuljon, aztán spuri az ágy. Ja és azt tudom még esetleg javasolni, hogy ébren tegyétek le, hogy megszokja az egyedül elalvást. Nálunk mikor balhé volt, hogy nem akart még bemászni az ágyába, akkor mondtuk neki, hogy válasszon éjszakára egy alvós játékot (többnyire autót vagy vonatot mazsolázott ki). Ez be is vált... egy picit még játszott elalvás előtt, majd kidobálta az ágyából a játékokat (hogy legyen helye :lol: ) és egy kis dumcsi mellett elaludt.

Nem olyan régen történt, hogy egyik este lefektettük és mivel már majd 45 perce csönd volt a szobájában, bementem hogy betakarjam. Legnagyobb meglepetésemre felült az ágyban, ahogy kinyitottam az ajtót. :shock: Mondtam neki, hogy csak azért jöttem, hogy betakargassam... erre ő visszafeküdt a párnájára és közölte velem, hogy "Pá-Pá Anna!". :lol: Lényegében kiküldött a szobájából!! :lol: Betakartam mégegyszer, elköszöntem tőle, majd távoztam. 8)
szilbee

Szilbee, tényleg ilyen játékkal alvás nálunk is volt. Csongi úgy próbálta húzni az időt, hogy nem tudta eldönteni, mivel aludjon :lol: Fifikásak ezek a gyerkőcök. És igen, úgy jó letenni az ágyba, hogy még nem alszik.
Hihi, Csongi is csinálta, hogy játszott még az ágyban, meg dumált :lol:

Évi és
Kép
csongianya

ÓÓÓÓÓÓÓÓ Levente is kezd csibészedni!
Újabban rákattant a fogmosásra és minden bilizés után fogat akar mosni!!! :shock: :lol:
Csak tudnám hogy kapcsolta össze a kettőt??????!!!! :roll: :? :shock: :lol: :lol:
szilbee

Évi, Szilbee: este kipróbálom amit írtatok :) Remélem, meglesz bennem a kellő elszántság hozzá!
Szilbee: én is örülnék, ha Marci végre rákattanna a fogmosásra, mert most az neki a fogmosás, hogy megeszi a fogkrémet, utána megrágja a fogkefét. Rendesen nem hagyja megmosni. Én meg féltem a szép kis gyöngyfogait.

Talán az esti bilizés után szokott fogat mosni Levente, azért kapcsolja össze a kettőt?? :D

Marci nemrég ébredt fel a délutáni alvásból, és Apa ment be érte. Marci meg keresett engem, és ilyet szólt: "anyám kérem" :lol:
judit_79

Judit!

:lol: :lol: :lol: Aranyos lehetett!! :lol:

Esetleg próbáljátok ki, hogy tükör előtt mosson fogat Marci. Levente csak azóta hajlandó egyáltalán kinyitni a száját, hogy látja mit művelünk vele.

Igazából pancsi után szokott az apjával fogat mosni. Ha esetleg én is bent sertepertélek akkortájt a fürdőben, akkor nyomja a kezembe az én fogkefémet és követeli, hogy családi fogmosás legyen. :lol:
szilbee

Hajni: Csak hétvégén voltak a szüleim,nemtudnak csak rövid időre jönni.Most én nemtudok hazamenni,de ha kész lesz a papírom tervezzem,hogy egy hosszabb időre hazautaznánk Eszterrel.Mert mindig olyan kevés időre tudunk csak hazautazni,Zoli munkája miatt.Általában csak egy hétvége szokott lenni,azis 4-5 havonta.Sokszor hiányzik a család,a barátaim stb.

Eszter most jobban van,már látszanak a 7-8 fogai.Ja,azt leszámitva,hogy nagyon bepirosodott a kis feneke a hig kakilás miatt.Pedig soha nem volt ezzel gondunk!Hiába kenem neki bepanten kenőcsel,nehezen gyógyul.Ma is szabadon hagytam egy kevés időre,de a hideg miatt félek,hogy megfázik.

Köszönöm a tanácsokat!Igaz,hogy későn kezdjük el,de mi is szeretnénk ha egyedül aludna el Eszter a szobájába.Majd megírom mi lesz az eredmény.Nekem kell ebben az erősnek lenni,mert mindig megsajnálom amikor sír.

Mindig tanul az ember,a következőnél okosabbak leszünk!

Lányok jó,hogy Rátok találtam így elleshetek tőletek dolgokat!

andi1979

Sziasztok!

Mit csináltok ebben a "jó" időben?

Volt ma megint focikupa, hát lányok, én azt hittem megfagyok! 9-től délig kinn voltunk, szerencsére csak 11 körül kezdett a szél fújni és az eső szemerkélni. A csapat még alakul...., de Csongi rúgott összesen 7 gólt És tök jó cseleket csinált, büszke is voltam rá.
Aztán remélem a csapat is jobb lesz, mert egyszer győztünk csak, szal utolsók lettünk. Tavaly nagyon megszoktuk az első vagy második helyet, remélem lesz még amikor mi is örülhetünk.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok

Évi.7 gól,az nem semmi :).Bizti alakul még a csapat.
A lábára találtál valami kencét?

Mi itthon voltunk ma,semmi különös nem történt. a csajszim most aludt be,mert délután inkább Apázott alvás helyett :wink:

Tiszta nyomi idő.... :?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Évi! Nagyon ügyes a fiad, gratula!!

Mi a játszóházban voltunk ma, ilyen hideg nyirkos időben nem nagyon tudunk hova menni. Marci nagyon élvezte.

Andi! Ti is most kísérleteztek az egyedül elalvással?
Hát, mi is belevágtunk. Tegnap este 40-50 percbe tellett, hogy elaludjon. Hát elég rémes volt, bár nem is számítottam jobbra :(
Szegényke nagyon sírt, nagyon nem akart bent maradni. Időről időre bementem hozzá. Csak azért nem vettem ki, mert tudtam, hogy azzal csak értelmetlenné válna az egész, különben nagyon sajnáltam.
Ma ebéd után is letettem, 35 perc alatt aludt el.
Bízom benne, hogy lesz haladás, és egyre rövidebb idő alatt alszik el (ugye???).
judit_79

Judit, kitartás, fel ne add egy nap alatt! Jól csinálod, menni fog :lol: Mindenképpen mond el neki, hogy anya a másik szobában van, hogy tudja, nem hagyod el, de most már itt az ideje az alvásnak!

Vettem fürdetőkenőcsöt, az szépen hidratálja a lábát Csonginak. Még kenem egy pár nap a szteroidossal, szépen gyógyul. De vettem rá homeopátiásat, mert azt bármikor rákenhetem. Persze most nem megy a kettő együtt, de gondoltam, ha megint előjön, legyen kéznél.

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok.

Judit,hogy ment az elalvás?drukkolok,hogy gyorsan megszokja.

csajok,hogy telt a hétvége?
Mi anyóséknál voltunk,képzeljétek reggel 6-kor -6fok volt ott :shock:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Haligali!

Judit!
Hát az elején bizti nem könnyű, de később megtérül a dolog.
Hogy viselte Marci a tegnap estét?
Ja egyébként Leventénél még mai napig előfordul, hogy 30-40 perc mire elalszik, de most már nem sír közben csak úgy csöndben elvan...

Évi!
Gratula Csinginak! Nagyon ügyes fiad van!! :D

Levente is rákapott a focizásra. Rendszeresen elveszi a nagyobb srácoktól a bőrfocit a játszón, azok meg nem merik azt mondani neki, hogy "nem adjuk oda". :lol: Szóval veszünk neki mi is hamarosan egyet. :D Még mielőtt leesik a hó!!

Nekem most már csak 5 hetem van... bár szerintem nem lesz annyi. Elkezdődött a jósló fájásos időszak... no meg szurkál is rendesen. Alig tudok már elmosogatni a reggeli után (azt a pár db edényt), mert annyira nyomakodik lefelé a picúr... no meg a derekam is majd leszakad. Egy-egy ilyen akció után le kell heverednem, hogy abbamaradjon a szúrás. Még jó, hogy most már nem kell főznöm...
Tegnap is kétszer volt jóslóm (az alhasam elkezdett kicsit görcsölni), miután felébredtem a délutáni alvásból.

Ülni is egyre macerásabb, szóval ennek lesz köszönhető az is, hogy kevesebbet fogok írogatni. De azért igyexem min. reggelente írni.

Hétvégén kipróbáltuk a vízfestést!! :D Nagyon bejött Leventének!!! Hozza a kis piros köténykéjét, hogy menjünk a konyhába festeni. Olyan édes. Gyurmáztunk is... egész jól tud kígyót nyújtani, no és a gyurmakocsi kerekét is ő csinálta!! :lol:

Itt egy KÉP a festegetésről.

A bútort csak nem sikerült a fickónak megcsinálnia vasárnapra. Állítólag jövő héten már kész lesz. Már két hónapja vacakol a rendelésfelvétellel, meg a bútor elkészítésével, pedig nem semmi pénzt hagyunk ott neki. No nem azért mert drágán csinálja a cuccost, csak hát sok mindent rendeltünk.
szilbee

Tündi írhatnál nekünk néha mizujs Lucussal :!:

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Alvás ügyben jól haladunk! :D Nagyon örülök neki. A péntek estéhez képest már nagyon jók vagyunk! Tegnap este Apa mesélt neki, utána kijött, és én már csak 1x mentem be Marcihoz. CSak egy kis nyaf-nyaf volt, de amúgy kb negyed óra alatt elaludt!!
Olyan ügyes! Nem hittem volna, hogy ez így menni fog, hisz majdnem két évig ölben aludt el.

Szilbee! Nahát, hogy Levente milyen ügyes!! Nálunk sajnos a rajzolás kimerült abban, hogy Marcika kiadja, hogy én mit rajzoljak neki... :)
Ezek szerinte a kistesó már nagyon készülődik kifelé! :wink: De azért jó lenne, ha még két hetet kibírná odabent!
judit_79

Judit!
Hát igen! Meg tudják lepni a csemeték az embert, hogy már milyen érettek! :D Marci is és Ti is nagyon ügyesek voltatok!!! :D

Más!

Megjött a GYES.... végre... visszamenőleg is megkaptuk. 8)
szilbee

Sziasztok!

Judit! Ügyesek vagytok! Látod, milyen okos a fiad? Megtanul ő dolgokat, ha megtanítják neki :lol: ! Én is azt hittem, hogy Lilcsi mindig úgy tud csak elaludni, hogy lökdösöm a pelusánál, és hát nem. Én az esti elalvásnál nem is görcsölök. Mivel egy szobában (és ágyban :oops: ) van velem, a fürdés után lefekszünk, tejcsi, és amíg anya nézi a hülye sorozatát, addig Lilcsi beszunnyad mellette. Vagy nem…akkor még rohangászik, de nem hisztizik, ha elfáradt befekszik a kis sarkába, maga alá gyűri a kezét és a térdeit és pikk-pakk elalszik.

Szilbee! Csak óvatosan!
És mikor is igényelted a gyest? Jó lenne mát én is kapnék valamit a MÁKtól, hogy mizu’, de még semmi :roll: .

Katlina! Te is írogathatnál, ne csak mást noszogass :lol: ! Robi gyógyulgat? Kocsi van már? És a babakocsival mizujs?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Levente 23 hónapos volt, mikor beadtam az igénylést.
szilbee

Elin! Eddig Marci is tv előtt aludt el, a kezemben. De most már egy ideje ő is nézni akarta, tekergett, nyafogott, kezdett fárasztó lenni, ezért határoztunk úgy, hogy rászoktatjuk az ágyban elalvásra.
Délutáni alvásnál kicsit tovább tart a dolog! Most pl. 40 perc alatt aludt el kb. Talán, mert világos van?

Jó, hogy mondjátok a gyest. Én is bemegyek a TB-hez a héten, és megkérdezem, milyen papírok kellenek.
judit_79

Judit!
A Magyar Államkincstárnál érdeklődj, mert az intézi a gyes elbírálását és kiutalását.
szilbee

szilbee

Szilbee! Köszi szépen. Vajon az úgy jó, ha én ezeket kinyomtatom, és kitöltöm?
judit_79

Hát mi úgy csináltuk, de aztán küldték a hiánypótlós papírt... ahol ugyanazt kitöltöttük mégegyszer. :twisted: Persze lehet hogy csak a hivatalnok elkeverte a cuccot és azért kellett ugyanazt mégegyszer kitölteni... nem'tom.
Ha mást nem... akkor hívd fel őket, hogy küldjenek neked kitöltendő nyomtatványt...
szilbee

Sziasztok!

Visszaolvasni képtelen vagyok most :oops: :oops: , még vacsit is kell főznöm, de azért írok pár sort.

Ma voltam Terhesgondozáson, csak tőmondatokban.
- nincs az sztk-ban fűtés és nem is lesz még jó ideig.(!!!!!!)
Majd' megfagytunk.....Nem tudom, az EKG-t is kabátban csinálják szegény betegeken???
- Dr. Emődi 10 órakor esett be, amikor már a délutános banda fele is felsorakozott terhesgondozásra.
- Rossz a mérleg, mert pont 2 kilóval többet mér, mint amennyi vagyok. Hogy 3 réteg ruha van rajtam, senkit sem érdekel, vagyis megint kaptam egy marha nagy DIÉTA figyelmeztetőt a kiskönyvbe. Ezúttal nem izgatott már fel. :lol: :lol: Fejlődöm, figyelitek? :lol:
- Viszont felidegesítettem magam a sz...r mérlegen, úgyhogy vérnyominak 130/70-et mértek, ami állítólag határeset, menjek vissza 3 hét múlva bemutatni a súlyom és a vérnyomim. Hát "bemutatni" visszamennék, jó lesz azonban visszamenni 4 hét múlva is.
:lol: :lol:
- Nagylaborra nem kaptam beutalót, csak pisire. Mikor van az??? Nem ilyentájt???
- Csak zárójelben: a szomszédos UH-ra ha most kértek időpontot, még dec. 23-án van pár hely.....Döbbenet, komolyan...
- A terhesgondozó ajtajának belső oldalára rejtélyes okból a KIJÁRAT szó van írva, ígyhát egy csomó laborból kifelé bóklászó beteget kellett útbaigazítani....

Hát kb. ennyi. A héten kórházi UH, jövő héten Mosonyis vizit. Majd jövök és visszaolvasok a héten valamikor...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee! Ez így kívülállóként elég komikus! :lol: Bocs, de én jót nevettem a helyzeteken.
Amúgy én is a plafonon lettem volna. A kabát és nagypulóver súlyát már az én időmben sem vonták le :evil: .
A nagylaborra szerintem meg a következő alkalommal kapsz beutalót, akkortól úgyis hetente kellene menned tanácsadásra :roll: . Meg kakidobozt, meg kenetes dobozt. Lesz programod! Meg nst hetente....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jamiee: csatlakozom, én is jót nevettem :D De a lényeg, hogy Te is ilyen iróniával tudod szemlélni a helyzetet!
Marcika is téli baba, úgyhogy mérlegelésnél nálam is belejátszott a nagypulcsi, bakancs, stb... Én gondolatban le is vontam mindig 2 kilót...
Vérnyomásoddal szerintem abszolút semmi baj! Ilyen előzmények után pláne!

Szilbee: azt hiszem, egyik nap bemegyek az Államkincstárhoz, időm úgyis mint a tenger... A honlapjuk szerint Liget utca.

Marcit 10 perce fektettem le, és nincs egy hang se!! :shock: :D
judit_79

Judit!
Nagyon ügyesek vagytok! Csak így tovább! :D :D Ha lenne egy kis visszaesés akkor is csak keményen :wink:

Cleo
Hol lakik anyósod az északi sarkon? :wink: -6 :shock: bbrrrrrr

Szilbee
Szerda? Péntek? Elvileg mind a 2 nap mehetek.

Mi vasárnap Pestre mentünk a Ikeába. Én még sose voltam ott és már nagyon kíváncsi voltam. Először úgy volt h a budaörsibe megyünk de az úton kitaláltuk h letesszük az autót az Europarknál és metrózunk. Így is lett. Azt hittem elájulok a metrójegy árán :shock: 2 felnőttnek oda vissza, átszállós 1600ft. Autóval szerintem felébe került volna Hú de anyagias vagyok.. Timinek nagyon tetszett a pesti élet, metró, mozgólépcső, villamos, szelíd galambok stbstb ja és a repülők. :lol: :lol:
Ikea: Marha éhesen odaértünk, startoltunk az étterembe nagyon fincsi kajákat ettünk :D Majd Timi jót játszott amíg én szétnéztem a gyerek részlegen. Tök szupi hogy ott mindenhol játszhatnak a kicsik :D Csak az volt furi h ki van jelölve merre lehet menni :? :evil: Timivel végig fogócskáztunk mire elértük a kijáratot.
Bementünk az Árkád bevásárlóközpontba is.. Ott is ezerrel fogócskáztunk, bújócskáztunk... Nekem egy csöppet fárasztó volt. Na meg olyan sokan voltak, féltem nehogy elvesszen a csajom.
Összességében jól éreztük magunkat :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
És délelőtt vagy délután? Mert pénteken megint UH-n leszünk kb. 15 órától. Szerdán meg még nem tudom hányra kell mennem a törpéért, mert még csak most kezdjük el nyújtani a délutáni hazaozatalt (eddig 15 órára kellett érte mennem).

Judit!
:D:D:D Nagyon örülök, hogy ilyen simán megy az átállás Marcinak!
A MáK tényleg ott van ahol mondod... a suli mögött és a vasútállomáshoz közel.

Jaimee!
Nagylabor 32 hetesen van (pontosabban akkor kapod meg rá a papírt)... kivéve ha az ember lánya császáros (mint én), mert akkor még később.
Majd a 36-37. héttől kell hetente járni. No a terveim szerint azt már tényleg kihagyom.
Hát hallod, nem irigyellek ezért a napért! :? Én tutira kiakadtam volna... egybént is mindent nehezebben viselek.
szilbee

Nah megvagyok,csak olvasó üzemód volt :D

Eiln!
kocsi nincs még,most sincs még eldöntve hogy akkor milyen is legyen :twisted:
Babakocsit holnap visszük,remélem nem fog kukacoskodni a úriember,mert ha igen lesz nemulass(főleg amilyen idegrendszerem van mostanában)
Így Robit csak jövőhéten visszük az ortopédushoz,mert hát ügye annak is csak szerdán van magánrendelése,de apa meg kitudja legközelebb mikor lesz itthon(addigra teljesen szétmegy a kocsi)
szóval cúnya de most fontossági sorrendben a gyerek kapta a második helyezetet :oops: :oops: :oops:

Jaimee!
Én is nevettem,de elhiszem hogy milyen bosszantó is volt
Az utolsó heteimet én csak rohangálással töltöttem,nem pedig pihizéssel,a súlyomnál meg nekem is ott volt a diéta szó az orvos nem is értette mért!!!

Hát ez a Lilu hogy néz ki :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Szilbee
Szerdán délután megyünk apénteket még nem tudom.
Szerintem 3 körül indulunk innen.
Majd felhívlak ha Szolnokon leszünk és megdumcsizzuk hogyan tovább. Remélem a telefonom nem fog ismét megviccelni
most lépek mert itt nyávognak mellettem hogy gépez, gépez..mármint ő is..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Okes! De elég ha csak megcsörgetsz! Majd én visszahívlak!
szilbee

Hát lányok, iróniám az van.

Meg rossz hírem is. Most jövök a kórházból a 30. hetes UH-ról. Volt némi rossz előérzésem előtte, ami a múltkor nem, de elhessegettem. Erre kiderült, hogy III.-ad fokban érett a lepény és elküldtek szépen a kezelőorvosomhoz. Mást nem mondtak szokás szerint, de nem is volt kérdésem a rémülettől. Doxium javallt.Amit nem értek, hogy ugyanakkor a flow-ja jó és a mvíz is oké. Vagy csak egyelőre? Nem tudom. A méretei sem stimmelnek, illetve a buksija 3 hete 7,2 cm volt, most valahogy 7-re összezsugorodott. Hogy ki volt az orvos. Erdődi. Szilbee, ne szólj semmit.....tudom, tudom..... :cry: :cry: Most már jól kibőgtem magam, úgyhogy jobb, holnap meglátjuk Mosonyi mit szól mindehhez.

Visszaolvasok, hátha felvidulok.

jaimee

Judit! Ügyik vagytok!
Amúgy itt van a MÁK száma: 06 56 512 900. Igaz, számomra elérhetetlen volt, de azért próbálkozhatsz. Amúgy nem voltak sokan, mikor én voltam sem, ki lehet bírni. És 13 óráig vannak....

Petri! Nem te kerestél Superfit cipőt???? Szolnokon árul egy csaj! 2600-ért. Csak én a téliesítettre várok már. Vaterán árulja, de személyesen is fel lehet keresni....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaimee!
Jesssszusom!! :shock: :shock: :(
Hát ez meg hogy lehet??? És ilyenkor mit lehet csinálni??? Mi az a Doxium??
Basszus!!! Remélem hogy csak elnézte a fickó!!! :cry:
Szorítok nagyon!!! ++++++++++++++++ :?
szilbee

jaimee!
Nyugodj meg biztos elmérték a buksilyát nekem is volt ilyen,az meg hogy 3fokban érett a lepény az még nem azt jeleti hogy meg is fog születni!!!!
Doxium=tüdőérlelő????????????????
Menj el Mosonyihoz az a biztos
és nyugodj meg,mert a babának nem jó ha idegeskedsz!!!!

Kép

Kép
katlina

Katlina: A Doxium valami vérkeringés serkentő. Én is tüdőérlelőre gondoltam elsőre, de nem az. Szerencsére.

jaimee

Jaimee.

Tudod,nyugi van ....
Jól tudod a Doxium a méhlepény kerigését javítja-több tápanyaghoz jut a baba stb.én is kaptam a kórházban azért tudom!!!

A mérést pedig akár múltkor akár ma elszúrhatták-nálam szintén volt ilyen--2,5 alatt ugyanakkora volt,majd rá pár napra már nőtt. :roll:

Mindjárt megnézem-vagy egy nagy könyvem,hogy 30hetesen milyen méreteket ír.
Holnap mész Mosonyihoz és többet fog mondani.
a méhlepény érettségét is lehet többféleképp nézni-lehet másik doki nem annyinak mondja.viszont ha el van öregedve lehet hogy nem tudja már sokáig ellátni eléggé a picit,de még az is lehet,hogy húzza hetekig.

a könyv szerint az átlag buksiméret 74mm.de a babák 80%-nak 70mm-79mmig szóródik a mérete.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

szóval 2,5hét alatt a koponyaátmérő

KépKép
KépKép
cleo27

Jaimee!!

Pedig azt mondják,hogy Erdődi nagyon jo uh-s!
Lehet hogy a baba nem ugy volt fordulva hogy meg tudja rendesen mérni!
Nem lesz semmi baj nyugodj meg!
ivett&fanni

Köszi Yvett, jóhogymondod, ettőlmostjobbanisvagyok... :wink:

jaimee

Jaimee!
Az alapján amit én tudok Erdődiről, meg is nyugodhatsz! :D
Remélem megerősít Mosonyi is abban, hogy valamit félrenézett a fickó!
Dobnál majd este egy sms-t, hogy mi volt. Akkor izibe megírnám a csajokank!
szilbee

Valamiről lemaradtam... :roll: ...most mi van Jaimeevel :?:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee
Ugyan miért hívnál vissza???? Vedd csak nyugodtan fel a telcsit! :!:
Ennyire nem vagyok anyagias! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri
Igen én kerestem superfit cipőket. Személyesen is meg lehet nézni? Az király lenne. Ugyanis amit rendeltem a neten az majd tavaszra jó is lesz... akkora.

Jaimee
Remélem minden rendben!

no menek vészhelyzetezni és g.klinikázni...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?