Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Andi!
Jó a vizsgakérdések! Lenne mit elemezni...no, de van nekem mit elemezzek, gyönyörű zép vizsgakérdéseim vannak nekem is, valódi, aktuális vizsgákra:D
Ja, én is gyüjtöm a kupakokat, de nekünk nem sok lesz....

Gabi! Nagyon jó cuccokat turtál. Melyik a szombati turi? Ahol szombaton 70 Ft minden?

Na megyek, megfejtem a multikulturális nevelés alapjait!
Pusz Mindenkinek
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!

Látom hiányoltataok!!! Aranyosak vagytok! De mondtam hogy pénteken Pesten leszünk, vagy nem?! :oops: És csak este értünk haza, ma meg reggel volt egy kis dolgom és utánna ki mentünk a Klinikára babalátogatóba, mert megszületett a barátnőm kislánya, 3500 gr és 50 cm. Nagyocska és nagyon szép!!! Én is megfoghadtam , olyan jó érzés volt ilyen pici babát tartani!!! És még csak nem is sírt nálam! :lol:

Gyönyörüek a gyerkőcök, Gabi, végre sikerült rá jönnöd mi volt a bibi a képfelrakással! Nagyon szépek a fiaid!!! Peti nagyon aranyos, Marci meg már kész nagy fiu! Nagyon jókat turiztál!!

El mondanád mégegyszer hogy hol vannak ezek a jó turik, mert nem tudom már és sokat kéne visszaolvasnom. Én nagyon szeretek turizni de nem tudom a helyeket! És Bea te is írd le nekem légyszi!

Gabi, felhivlak hétfőn TG után és megbeszéljük. Eddig nem akartalak zavarni.

Olgi: Nagyon örvendek hogy jól vagytok!!! Meddig kell még szúrjad magad???? Nagyon borzasztó lehet, gondolom Awe Éva ért meg a legjobban!!

Zsuzsi: Pannika nagyon kis édes amikor apával alszik, gondolom öröm volt nézni!!!

Andi: Nagyon sok mindent vettél Dorkának!! Biztos nagyon szépek! Bence semmit nem kapott??? Örvendek hogy jobban van a kis csaj, már épp ideje lenne hogy régi formáját adja!

Lolita: Örvendek hogy minden rendben van a babával!!! de képet nem kértél???????????? mekkora a kis baba??? Szóval akkor ki járkáltátok magatokat Évával!! Ő sem írt, valjon csak a munkahelyről tud írni??? Ti miket vettetek a Coraba??

Miért mondjátok hogy hétfőig már nincsen sok és látom a babámat???? Nem Uh-ra megyek csak TG-re!! Ilyenkor csinálnak Uht is????????????
Vendég

Ja és itt a pocakfotó! Ha már senki nem hajlandó elkezdeni én megteszem! Még nem nagyocska de már látszik, én már látom! :lol: :lol: Mivel én lapos voltam. Kép
Vendég

Sziasztok!

Olgi!
Moost ébredtem, elszunnyadtam Dorkával való puzzlerakás közben. Először nem is értettem mire gondolsz, mit juttass el hozzám. :oops: Aztán beugrott hogy a kupakokat. :lol:
Hát figyu, mivel egész évben gyüjtjük ezért tavaszi talin is ráér ha ideadod.Mert bízom benne hogy találkozunk akkor. De ha sok van és nem férsz tőle szólj, és egyeztetünk hogy jusson el hozzám minél hamarabb. :wink:
Olgi, neked is szurnod kell magadat??? Brrrrr.... átérzem a problémádat. Mennyi szurit kell adnod magadnak? Hova nyomod? Combba vagy hasfalba? (ezt már kitárgyaltuk nemrég Évivel... :lol: :lol: :lol:, ő hasfalát szurizza, én anno a combizomba nyomtam ) Nem kellemes azt tudom, de még mindig jobb mint egy trombózis lehet. Szegény Évi tudna biztos mesélni erről. :(

Pintyus!
De vettem Bencének is Scooby Doo-s rágót, Scooby Doo ujságokat, meg majd Dorka névnapján anyuék is akarnak neki valamit adni, ezt is megvettem. Ez a valami Scooby Doo-s kártya (mily meglepő, igaz??? :lol: :lol: :lol: )
De Bence is hatalmasat nőtt, ő már csütörtökön mikor a Skálába mentem akkor kapott papucsot, két nadrágot, gatyákat, pólót, 2 zoknit. Szóval őt sem igazán kell félteni, hogy kimaradna a jóból. Egész héten veszem neki a százas boltból a rágókat, de csak azért mert tetoválás is van hozzá- A tetkók miatt kell venni, mert maga a rágó csapnivaló ízű. :roll:
Bocsi, én azt hittem UH-ra is mégy, azért hittem hogy láthatod majd a babókádat. Na de ami késik nem múlik.

Nagyon szépen látszik a pocidon hogy kettecskén vagytok abban a naciban..... :lol: Gratula, szépen növöget(sz)!!!

Pusz-pusz!!!

Kép
Kép
bendor

Pintyus! Szép kis pocid van már!:)
Turik, ahová én járok: Pesti utcai turi ameliyk az udvarban van, a tesco mellett van egy hatalmas, nagy betükkel ki van írva, h. TURI, kék-sárga, itt szombaton minden 70 Ft. A Nagyállomáson is van egy kicsi turi, Sziget turi a neve, angol márkás ruhák vannak, itt is van 70 Ft.-os asztal(ami az asztalon van, minden 70 Ft), itt nagyon sok szép és újszerű állapotban lévő babaruci van. A Vágóhíd utcán, a DEFÉM udvarban is van a Gardrób turi, itt néha van 50 FT.-os akció, valamint a Skála(volt Centrum) mellett van az Angol turi, itt nagyon jó márkás rucikat lehet kifogni, ez is olcsó. A klinikával szemben is van egy jó kis turi, de ott nem mindig vannak jó cuccok, ez árban is magasabb picit. Remélem érthető volt, jobban nem tudom elmagyrázni, de ha gondolod szívesen megyek Veled turzini bármikor, mert én nagy turis vagyok, ahogy a Barátnőm fogalmazott: imádok turni:D
Vendég

Köszönöm szépen a dicséreteket csajok!!!!!!!!!!!!

Arik vagytok!!!!!!!!!!!
Akkor Bence sem maradt le a jórol, már azt hittem ő nem kapott semmit!!! :roll: :roll:

Bea, köszi az infókat, majd megbeszéljük a közös turizást, hátha szerencsét hozol nekem!

Ezt figyeljétek!!!

Tanulság az elírt e-mail címről:
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult.
Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:

Szerető feleségemnek
Időpont: 2005 okt.13, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!!
egy kis vicc, hogy felvidulj
Vendég

Pintyus! Ez nagyon jó!

Ok! Majd megbeszéljük a közös turizást:)!
Vendég

Sziasztok!!!
Pintyus: Nagyon csinike a pocikád!!! :wink: Most már picit irigykedek is rá :lol: Szívesen újra pocikás lennék :roll: :lol:

Andi: Ok, akkor tavaszi talin oda adom, szerencsére nem kell még nagyobb lakást vennünk a kupak mennyisége miatt :lol:
A szúrit a combomba adom, mert a pocinak úgy is elég volt a műtét :lol: Még 2 hétig adom be :?

Gabi: Nagyon szépek a babáid!!! Már kész férfiak :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok,

Én nem kértem most képet, mert 10 hetesen kaptam Ditróitól, azt most fel is rakom:-)

Most sajna csak ennyire tellett:-(

Kellemes vasárnapot Nektek.

Kép

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!

Szép vasárnapot Mindenkinek!!!

Olgi!
Okés, megnyugodtam, ha lakást cserélnétek akkor sem a kupakok miatt lenne. :lol: :lol:
Ha tudsz, Te is tegyél képeket a tündérkéidről, hisz olyan szépek és olyan gyorsan nőnek.
Akkor már látod a végét.... már nincs túl sok hátra, mármint ami a szurikat illeti. Kitartást mindenesetre!!!!

Anita!
Édi bébi a Te Picikéd is, jól tetted hogy feltetted ide nekünk.
De pocifotóval még tartozol.... (én az örök elégedetlen.... bocsi!!! :oops: :oops: :oops: )

Alíz!
Amint tudsz Te is gyere a névnapi fényképes beszámolóval, várunk!!! :D

Puszi Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Lolita! szép manókád van!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagy most itt a csend....
Kép Délutáni alvás folytatása a nappaliban

Kép Közös fürdi

Szép estét!!!

Kép
Kép
bendor

OK!!! Itt a Tündike 1000 arca :lol:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: olyan édik :lol: Tényleg már nagyon várom, hogy az én babáim is együtt fürödjenek :wink:

Lolita: Gratulálok a pici pocilakóhoz!! Nagyon szépen látszik mindene :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olgi!

Azta... most látom csak igazán mennyire hasonlit Zolcsikára a kislányod. :wink: Ezeken a képeken nagyon, szerintem. Nagyon édes kislány, tényleg mindenféle arcát megmutatja (nekünk is) Büszke lehetsz mindkét babádra, tüneményesek. Meglátod, nemsokára eljön az az idő is mikor a két kis testvér együtt fog pancsolni.Nagyon hamar felnőnek, hamar elrepülnek a babaévek, látom Bencémen. Ugyhogy használd ki minden velük töltött pillanatot. :wink:

Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Olgi! Tündike nagyon aranyos! :D Látom, Ő is tud grimaszolni! És kerekedik szépen! Na, az éjszakákat irígylem, mi sajna gyakrabban kelünk... Bár, ma egy szavam se lehet! Elaludt este fél 8-kor, és 3/4 1-kor kelt először! :lol: Az én lányom is mestere a grimaszolásnak, de ha odaülök fényképezőgéppel, akkor persze nem csinálja! :lol: Nem is tudtam, hogy Nálad is trombózis veszély van... :( Kitartást a szurikhoz! Tényleg nagyon hasonlít egymásra a két gyerkőc! :wink:

Lányok! Világosítsatok már fel! Ennyire gyakori szülés után a trombózis???? :shock: Én még sose hallottam róla, csak itt Tőletek.... :oops: És mitől van?

Zita! nagyon szép a pocid! Jól látszik, hogy van picike lakója! :D Én is irígykedem picit.... :oops: Hiányzik a pocak....na, de mindegy, úgysem szeretnénk nagy korkülönbséget! :D Majd mesélj mi volt tg-n! Uh-ra mikor mész? :D

Anita! A Babácskád nagyon szép! :D POcakfotót várjuk!!!

Andi! Együttfürdős kép nagyon jó! :D

Kép
zsuzska81

Kép

Itt vagyok csak tegnap csavarogtunk egész nap meg házakat néztünk nem sok sikerrel,na de mindegy. :?
Köszi mindenkinek a névnapi köszöntést és a képeket,megmutattam balázsnak nagyon tetzett neki. :lol:
Jól sikerült a buli majd teszek fel képet is később,megígérem.

Olgi:
Te szegény,nem lehet valami jó ez a szúrkálás,de akkor már nem sok van hátra.Bár én biztos elájulnék közben én már a vérvételnél rosszul vagyok. :cry:
Nagyon édes Tündike,most tényleg látszik a hasonlóság ezeken a képeken.

Andi:

Nekem is gyűlnek a kupakok,aranyosak a képeken a gyerkőcök.
Na akkor meg van minden a névnapra,igaz jó dolgok voltak a Corában?Én is veszek majd még ezt azt mert anyósoméktól meg déditől kapott pénzt a névnapjára.De azt még kitalálom hogy mit.
Cipőt biztos.A Skálába jó cuccok vannak?

Pintyus:
Aranyos a pocakod,szépen növekszik a babád.
Bocsi én is azt hittem hogy uh-ra mész.Bár nekem volt úgy hogy csináltak a rendelőben is mondjuk én a Bethlen-re jártam.
Majd mesélj.

Lolita:
Gratula a pocilakódhoz.Örülök hogyy sikerült gatyót venni.Akkor most már elfér a kis moszat a nadrágodban. :lol:

Awe:
Merre vagy?Szegénykém nagyon rosszul vagy még mindig.

Most mennem kell mert Balázs rángat a gép elöl hogy menjek vele.
Sziasztok.

Kép

Kép
aliza

Ja elfelejtettem:

Andi:jó volt a tétel sor. :lol: :lol: :lol:
Pintyus: az e-mail-es történet se semmi. :lol: :lol: :lol:

Na most már lépek.

Puszika.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!!!

Most készülődök, mindjárt indulok TGre. Kicsit kiváncsi vagyok mivel most megyek először!!!

Na sietek, sziasztok!
Vendég

Kép
Pinytus!
Gyere majd, és mindeképp mesélj nekünk, várunk!!!!

Alíz!
Te is gyere amint tudsz, kiváncsi vagyok, nagyfiad örül-e a sok meglepinek. Hozz képeket is ha tudsz!!!
Igen , tényleg vannak jó cuccok a Corában, érdemes volt kimennem.
Skála majdnem tele van kinai cuccokkal, de ott is ki lehet fogni jó dolgokat. Én Bencének ott vettem fehérneműt, mert ott legalább tiszta pamutot találtam... :roll: pedig annyi helyen néztem már. Jó nadrágot is vettem neki, szerintem cipők is vannak jók, meg felsők, bodyk, pizsik... szóval érdemes megnézned ha vásárolni akarsz. Szerintem nem túl drágák a ruhák. Persze vannak ASTI cuccok is, azok kissé borsosabbak... de szépek.

Zsu!
Hát... nem vagyok szakember trombózis dologban, de valóban megnőhet a trombózis veszélye. Ehhez a császármetszés is hozzásegithet ha jól tudom... de utánanézek hogy miért is és ha okosabb leszek akkor tudatom Veled. :wink: :wink: :wink:

Bár Ditke ha jönne, mint szakember biztos tudná mitől lehet. :P

Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Nem tüntem el csak nem akartam sokat panaszkodni. :oops: A hétvégén tovább produkáltam a tüneteim és valahogy nem volt kedvem semmihez. :cry: Igaz mind etől függetlenül mind a két nap végig ténykedtem.Mosómacit játszottam :D ugyanis bepakoltam az uj konyha szekrénybe és ugye előtte mindet elmosogattam.Szoval volt mit csinálnom de örülök hogy a konyhám végre kiköltözött az uj házikóba. :wink:

Ma eddig egész jó napom van.Amit megettem minden bentmaradt :lol: Ez nállam nagyon nagy dolog ugyanis már dél van.
Remélem ez már igy is marad.Jó lenne. 8)

Aliz!Merre néztetek házat?Kitartás a keresgéléshez nem egyszerű.Mi ugy csináltuk hogy beültünk a kocsiba és elmentük azokra a helyekre ahol szerettünk volna házat mert nagyon sokat nem hirdetnek meg sehol csak kiraknak egy táblát./Az igaz hogy amit végül megvettünk azt a neten hirdették/ :oops:
Jaj és engedd meg hogy a többiektől lemaradva /de annál több lelkesedéssel/ nagyon sok boldog névnapot kívánjak Balázsnak.

Olgi!Tündike gyönyörű, és valóban ezer arca van :lol: Nagyon aranyos a kis vigyorgós kép!A szurikhoz kitartást én teljesen megértelek.Nem semmi kitartás kell ehhez...

Zsu!Én ugy tudom hogy a terheség alatt és a szülést követően nagyobb a kockázata a tromb. kialakulásának főleg azoknál akiknek hajlama van./mint pl. én/De hogy ez mitől van azt nem tudom.
Örülök hogy Pannika szeme jobban van.Majd probálj Te is grimaszos képeket csinálni.Biztos nagyon aranyos lehet olyankor. :lol: :lol:

Andi!Nállad is örömmel olvastam hogy Dorka ismét a régi.Kis segítséget kénék tőlled ugyanis nem tudom felrakni a pocaklakó képemet./Pedig van!/Nem tudom mit rontok el állandóan.

Lolita!nagyon aranyos a pocaklakó képed.Valoban látszik mindene. :)

Pintyus!Jól látszik a pocakod. :lol: Nekem még nem kerekedik ennyire. :oops: De ami késik nem múlik.
Mesélj mi volt a TG-n?

Ja igen pénteken ugye voltunk UH-n ott kértem képet /amit ha bele döglök is felrakok valahogy/.Azt mondták hogy nagyon aktív a "kismajom".Olyan jó volt látni ahogy mocorog.Nagyon-nagyon jó volt. :lol:

Évi

Kép
awe

Kép !!!

Hát annyit tudok segiteni a kéőpfeltöltésben, hogy:
alul mikor megirod a szövegecskédet láthatod azt a kékkel irt szöveget hogy melléklet feltöltése. Ha arra ráklikkelsz akkor bejön egy olyan hogy kép vagy melléklet csatolása, középen meg látsz olyat hogy tallózás. A tallózásra klikkelve a gépeden megkeresed hogy honnan másolja be a képet. Ha egyből nem akarja akkor a képmérettel lehet a gond, kicsinyiteni kell. Babanet a túl nagy képeket nem favorizálja. Ha még így sem megy akkor szólj, kitalálunk valamit. :lol:

Örülök, hogy bent maradt a kajád... hátha ezentúl így is marad.

Szuper lehet a szép új konyhád.Lassan gondolom átcuccoltok már mindent. Merre vettetek házat? Lehet már irtad, csak én bambázok itt... bocsi.
:oops:

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Ismét itt. :lol:
Lányom eszik és persze én nem etethetem.
Voltunk lent sétálni, de itt már csepereg az eső.... ugyhogy túl sokat nem voltunk lent. De szelektiv kukáig eljutottunk és a boltban is vettünk ezt-azt.

Alíz!
Jaj, nagyon restellem, de a heti Hangyabolyt szerintem tolnunk kell, pedig mennénk kézzel-lábbal. Bence valami nyavaját hazahozott az oviból, mert hétvégén köhögött párat és az orra is folyik kicsit. :evil: Apa is köhög. :roll: Gyerekek hétvégenként napközben is sokat vannak együtt, persze Dorka is taknyi lett. Szegénynél lassan előkerül az orrszívó . Utálja lesz nagy ordítás.
Szegényben még a múlt heti végbélben láznmérőzés benne van , mert félve fekszik le minden pelenkázásnál azt hiszi lázmérés is lesz. Bizonygatni kell neki, hogy csak pellus van anyánál, csak igy nyugszik meg. Most meg jön majd az orrszívás. Háááát... szívás ez mindenképp , de tényleg. Én nem is tudom mi lesz ha szeptembertől bölcsibe megy. Bence oviból, Dorka a bölcsiből hozza majd a jó kis bacikat meg vírusokat... többet leszek táppénzen, mint amennyit dolgozni fogok. Bár azért remélem nem lesz ennyire vad a helyzet.

Na de egy jó kis beszólása a lányomnak, mert azért elemében van:
Pénteken mikor főzőcskéztem a konyhában jött utánam hogy játszak vele. Mondtam neki: Drágám most nem tudok, anya dolgozik.
Válasza:
Anya nem dööö.... apa döööö... (vagyis apa nincs itthon, tehát apa dolgozik :roll: ) Itthoni házimunka elvégzése a lányom szerint nem munka. :( Ugyhogy megkaptam tőle... :lol: :lol:
Alíz!
Ha gyerekruhát akarsz vásárolni, tudjad hogy a Karát boltokban most épp a gyerekruházat van akcióban.
Bencének ott vettem 680 FT-ért jó kis pólót.

Pintyus!
Igy a heti talink is szerintem már megint tolódik, :evil: :evil: :evil: millió bocsi érte. Persze ha nem félsz hogy elkapsz valamit jöhetsz bármikor.
Ja, a Hercegnők dalai könyvet megnéztem a Plázában, mégsem Dorkának való még, ugyhogy köszi nem kell utánunk járnod. Térbeli mesekönyv, lányom meg azt még igencsak leamortizálja.... majd talán a szülinapjára, juniusban lesz aktuálisabb.

Na, kidünnyögtem magam, lépek is, Dorcsi is befejezte az evést.
Kép

Kép
Kép
bendor

Andi! nem akartam én Neked plusz munkát csinálni ám ezzel a trombózisos kédésemmel! :wink: Szóval Droka szerint a házimunka nem munka....Na, majd kérdezzük meg 20-25 múlva! :lol: Ó, megint taknyos? Szörnyű ez, hogy oviból mindig hazahordanak a gyerekek vmit!

Pintyus! Na, mi újság? A múltkor el is felejtettem, hogy tudom ám, ki lehet a védőnőd! Én is hétfőnként jártam tg-re, csak a szomszéd rendelőbe, de láttam mindig azt a fiatal csajszit!

Alíz! Merre néztetek házta? Balázska bulifotóit várjuk!

Éva! Én sem tudom, merre vettetek házat.... Képeket mutatsz majd róla? na, és remélem, a babácskádról is sikerül felvarázsolni! :wink:

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Gyors kukk,porszívózásban vagyok már csak a gyerek szobája van hátra,gondoltam játékpakolás közben benézek. :lol:
Köszi Andi a tippeket majd körül nézek.
Szegények már megint lebetegedtetek itt nekem :evil:
akkor gyógyúlgassatok és akkor majd a jövőhéten (bár nekünk meg akkor lesz szerdán szuri :cry: ,na mindegy de mindenféleképpen elmegyünk.
Már én is várom hogy lecsússzak azon a nagy csúzdán amin a férjed. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát igen nagy gyerek vagyok én is még. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Nagyon édes lehetett Dorka :lol: Bírom ahogy ilyenkor még kifejezik magukat.Hiába nem tudnak beszélni megértetik magukat.

Na lépek ,pá

Kép

Kép
aliza

Remélem fel megy a kép :oops: Kép

Kép
awe

Igen igen hurrá sikerült :lol: Végül is két óra hossza de sikerült.Tehát bemutatom a mi kis pocaklakónk. :lol:

Kép
awe

Kép

Zsu!
Dehogy adtál plusz munkát, ne hülyéskedj. Nem baj az ha mindannyian tisztában leszünk a dolgokkal... :lol: Csak még nem volt időm utánanézni. :oops:
Igen, szerintem is változik Dorka véleménye a házimunkáról, szerintem még 20-25 év sem kell hozzá, elég lesz megvárni az első egyedül végzett szobája takarítását. :lol: :lol:

Alíz!
Igen-igen nagy gyerekeknek, mint pl. a szülőknek is való a csuszdázás. Mi is szoktunk ha megyünk, és csak a gyerekek után kell fizetni. :wink:
Várjuk ám a bulifotókat!!!!
Köszi, próbálunk gyógyulni. Kérdeztem oviban az óvónőt köhögött-e Bence, mondták hogy egyáltalán nem. Orrát párszor fújta és ennyi. Azt mondták sokkal rosszabb állapotú gyerekek is járnak. Na... ezzel egyáltalán nem vigasztaltak meg. :evil:

Évi!
Ó, de édes a Picurkád!!! Nagyon szépen látszik mindene, már most pózol a kis Drága. Ebből kislányra tippelek... :wink: :wink: Na majd pár hét múlva meglátjuk. :lol:
Pocifotó????

Anita!
Tiedet is várjuk!!!

Képzeljétek, ma sikerült megjárnom Dorkával a poklot. :(
Amit ma csinált arra már azt sem tudom mondani, hogy elevenség, hanem inkább nem is mondok semmit. De a frászt hozta ma rám.
C-vitamin rágótablettát már régóta eszi, rágja szépen, ma is adtam neki. De ez a kis kelekótya csaj nem a szájába hanem az orrába dugta. Olyan mélyre ment hogy csipesszel sem tudtam neki kiszedni. Persze meg is ijedt, mert lefogtam kezét-lábát, hogy hozzáférhessek az orrához, amitől megijedt és üvöltésbe kezdett. Ettől ugye nálunk automatikusan megy a hányás. Hivtam férjemet jöjjön haza ha tud, ketten kezdünk vele valamit. De tiszta ideg voltam, gyerek üvöltött., és a mély lélegzetvételtől egyre mélyebbre ment az orrában a vitamin. Hivtam a védőnőt is hogy most mit tanácsol. Mondta menjünk be a fül-orr-gégére majd ott kiszedik neki. Gyorsan felöltöztettem, felöltöztem én is, a férjem addigra haza is ért. De a sok sirástól, meg a sok váladéktól (szerencsére) az orrában szépen elkezdett oldódni a vitamin és szépen lassan folyt ki . Majd a vége 2-3 darabban kijött. Még komolyan mondom szerencse hogy folyik a gyerek orra, volt ami oldja a vitamint igy nem okozott nagyobb galibát. Igy megúsztuk a klinikát, és Dorka is ugy elfáradt, hogy el is aludt. Na ekkor kezdtem én el sírni, akkor jött ki belőlem az egész feszültség. Tönkrevág a saját lányom.... :oops: Na ez volt a mai délutáni történésünk, elég is volt mára.

Pintyus!
Ha tudsz gyere a mai Tg-s élményeiddel !!!

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Jaj, én olyan fáradt vagyok, h. állva el tudnék aludni!
Aliz! Így utólag is nagyon boldog névnapot Drága Kicsi Fiadnak!
Vmelyik délelött akkor tudunk talizni? Mondjuk holnap nem jó, de utána bármikor! Megyek egész héten (elvileg) 12-re!
Nagyon édesek a képek! Tündike 1000 arca teljesen elbüvölt:)!
Természetesen mindenféle taliban benne vagyok:)!
Na lépek, befejezem a mosást, teregetést, aztán szétnézek, h. mit lehet megenni és lvás, mert holnap két váltásban is menni fogok gyakszira!
Vendég

Ó, én bamba! Kép Kép Kép
Vendég

Jaj, Andi! Ezt még olvasni is rossz volt! Remélem most már mindannyian megnyugodtatok!
Jó éjt!

Kép
Vendég

Szisztok!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, meg volt az első Tg. Hát Awe, egyetértek veled, én is valahogy többre számitottam, nem tudom mire, de többre! Oda értem 11re, tele volt kismamákkal, egyik nagyobb pocakos mint a másik! Az asszisztensnő meg mérte a súlyunkat, és vérnyomást ott kint a váróban, utánna le kellett adni a vizeletet és várni mig a nagy pocakosok előre mennek. Én meg egy másik 13 hetes csaj utolsók voltunk. Kb. 5 percet voltam bent, de vártam 2 órát.

Beutalókat kaptam, holnap reggel menni kell vérvételre, utánna belgyógy, fogászat és Uh. Szerintem hétfőn megyek majd Uhra! Oda be kell jelentkezni??? És a Belgyógyra???? Az Otiba kell mennem.

Miután ki jöttem, el kezdett esni az eső, de azért le sétáltam a varosba, vettem is egy "aladdin" nacit mert éjszaka nem tudok aludni a pizsibe már, anyira szorit a gumija. És egy tunikát is vettem.

Andi nagyon sajnálom hogy megint betegek vagytok, tavaszig ez már csak igy fog menni sajnos!!! én nagyon örvendek hogy eddig szerencsére kikerült a betegség, de nem kiabálom el, ugyhogy ha nem gond akkor majd akkor talizunk ha meggyógyultatok!!! :cry:

Jesszusom, csak ost olvasom a mai történetedet!!!!!!!!!! Ez egyszerüen borzasztóó, miket nem csinál Dorka, amilyen aranyos anyira meg tudja iljeszteni az embert!!!!!!!!!! Hát nem csodálom hogy sírtál, én mig olvastam megrémültem!!!!!!!! Szegény mbiztos nem lehetett kellemes neki! se!!!

Éva!!! Gyönyörü a kis Makid!!! Nagyon nagyocska már, és biztos nagy élmény lehetett!!! Férjed biztos nagyon kiváncsi már!!! Nagy élmény nekik is megnézni a kis csöppségüket!!

Csajok, tegyetek már pocifotókat!!!!!!!!!!!!!!! Lolita?????????

Gabi, szerdán jó neked???? De holnap felhivlak mindenképpen!

Puszi!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu!
Neten találtam:
"Fogamzásgátlók szedése fokozza bizonyos betegségek kialakulását. Kombinált orális fogamzásgátló tablettát szedő nők között a vénás vérrögképződés gyakorisága nagyobb. Ez a rizikó nagy ösztrogéntartalmú tabletták esetén 7-szeres, míg alacsony ösztrogéntartalmúaknál mindössze 2-4-szeres. Ez utóbbi a fele, mint a terhességgel járó kockázat. Mivel a műtéti beavatkozás önmagában is fokozza a vérrögképződést, a választott jelentős sebészi beavatkozások előtt egy hónappal le kell állítani a gyógyszer szedését, és legalább egy hónappal utána szabad csak újrakezdeni. Mivel az alsó végtagi vénás trombózis terhesség alatt illetve a szülést követő első két hétben gyakori, ezért az orvosok azt ajánlják, hogy a szülés után leghamarabb két héttel kezdjék el a fogamzásgátlók szedését. "

Pintyus!
Igen, anno én is többre számitottam a TG-n.
Férjem is jött velem , de azt mondta olyan mint a vágóhíd. Anyukák sorban egymás után állnak a mérlegre, várnak a kiskönyvbe hogy beirjon a védőnő, várni a leadott vizelet eredményre, várni a vérnyomásmérésre, végezetül meg sorban állás a doki ajtaja előtt. Tibi többet ide nem is jött velem, a klinikai terhesambulanciát is jobban birta (még Bencénél). Dorkánál 2x jött velem , de alig várta hogy mondjam hogy menjen nyugodtan elüldögélek egyedül is. :lol: :lol: :lol: Azt mondta ez nem neki való, meg amugy is idegesitette, hogy sok apuka ül, nagypocis kismamik meg állnak órákat.

Csajszik!
Ha meggyógyulunk (remélem hamarosan kutya bajunk nem lesz) akkor taliban benne vagytok?
Jövő hét nem jó mert Balika szurira megy, meg mi is kikecmergő fázisban leszünk, de mit szóltok az azt követő héthez???
Tehát:
Február 19.-én kedden (Zsuzsa napján :lol: ) szeretettel várunk Dorkával Mindenkit délelőtt 10 órakor egy babáknak játékos, mamáknak dumcsizós partyra nálunk!!!!Hozni magatokat és a babátokat kell, mást nem!

Várjuk majd a visszajelzést ki tud jönni, de remélem minél többen. Cimet aki még nem tudja annak megadom, ide fog találni, első talin is sikerült mindenkinek. Szóltam időben, ugyhogy ha lehet aznap tegyétek magatokat szabaddá, jó??????Ha az időpont több embernek sem jó akkor velem lehet alkudozni, megegyezünk szerintem. :lol: :lol:
Nagyon bízom benne, hogy betegség nem szól közbe sem nálunk, sem nálatok. De el nem marad csak legfeljebb tolódik a tali.
Olgi, Zsu mint picurbabások ez nektek is szól, gyertek nyugodtan. Nyilván csak ha mi is 100 %-osan egészségesek leszünk akkor tartjuk, ugyhogy mi is csak egészségesen vagyunk taliképesek, tőlünk nem kell félteni a Picurkátokat.
Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Andi:
Ez szörnyű!
Még szerencse hogy nem történt nagyobb baj meg hogy csak vitamin volt és elolvadt.
A hideg is kirázott amikor olvastam,remélem most már megnyugodtatok.
Csúcs amiket kitalálnak ezek a kisgyerekek.Ránk meg a frászt hozzák. :cry:

Kauka.
Köszi a köszöntést, és a képeket,figyi majd írd meg hogy melyik délelőtt legyen és akkor lenézünk,remélem nem fog esni az eső. :roll:

Awe:
Gratulálok a pocaklakóhoz,nagyon jó kép szépen látszik rajta az e
gész baba.Neked is köszi a köszöntést.
Te és Zsu kérdeztétek hogy merre nézünk házat.
A Tégláskert,Kerekestelep és Boldogkert.Ezek lennének a favorit de persze nézelődünk más környéken is.
Igen mi is szoktunk úgy nézni mint ti hogy nézelődünk utcákban ,és ahol ki van téve hogy eladó oda becsengetünk ,de még nem jártunk sikerrel.
Ma is voltunk 2 helyen de még nem az igazi,egyelőre nézelődünk aztán majd csak akad valami.
Meg az a baj hogy sok ház ami hirdetve van pl. az apróban az ingatlanügynök telefonszáma van megadva.Ő meg persze nem adja meg a címet csak ha ő is jön és megmutatja,de nem mindig ér rá akkor amikor nekünk jó mint mondjuk tegnap is vagy 3-4 háznál így volt.

Pintyus:
Én úgy tudom hogy nem kell egyik helyre sem időpontot kérni de lehet hogy rosszul tudom. :?
Akkor meg volt az első tg-s élményed. :D
Egyelőre búcsúzom mert kezdődik a Barátok. :lol:

Kép

Kép
aliza

Sziasztok,

jajj de édi a pociii............. :lol: és az uh képek!!!! Már egészen igazi babócák laknak azokban a pocikban:)

Az 1000 arc, meg valóban igazi kis csajszi... Valahogy a lányok már ekkor is fotogének, nem???

Pintyus,

szerdára lett áttéve a hangyabolyos bulink. Az 10-től délig van. Hacsak előtte nem jó neked, az a nap így nem a legtutibb...De mondom, elviszem neked én a cuccokat, ami nem jó, azt majd visszaadod, és mi az, h mennyi pénz legyen nálad????????? Mondtam már, h mostanság nem tervezek babót, neked meg most kell a gatyó:)) Örülök ha nem csak porfogóként funkcionálnak...Van pár nyári blúzom is, nem a legszexibb, de majd előkotrom azokat is a jó időig ha kelll...Viszont nálunk Marci kis náthás most, oviba sem vittem. Szóval majd csak nyílt terepen talizzunk:) Na jó kacifántosan fogalmazok itt:) Szóval akkor szerda 10 előtt, kéne egy cím.. :wink:

Andi,

Dorka :lol: Horror sztori:))) Erre szoktam én azt mondani, fogytam egy kilot az idegtől :wink: Egyik barátnőm is minap mesélte, hogy agyerek feldugott az orrába egy adag gyurmát. Kérdeztem mit csinált, mondta benyomott egy nagy adag sterimart meg leszívta... adddig míg jött a kék... Klasz :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Megint én (reklám van).
Andi:
Köszönjük a meghívást,valószínűleg el tudunk menni és nem jön közbe semmilyen csúnya betegség és addigra ti is meggyógyultok.
Köszi hogy Balázskára való tekintettel toltad el az időpontot. :lol:

Kép

Kép
aliza

Drága Lánykák!

Van egy jó és egy rossz hírem:
Kezdem a jó hírrel:

Az Uh-s barátnőm (aki végzett szülésznő is) olvas itt bennünket. Megbolonditottam a babanettel :lol: :lol: .
Most Svédországban dolgozik, de már nem sokáig.
Április 1.-től itt Debrecenben az OTI-ban a körzeti terhesgondozásnál ő lesz az UH-s . A legszuperebb, legújabb gép van megrendelve, lesz 4D is.

Rossz hír:
Idősnek tartja magát két általános iskolás gyerekkel, hogy ide irogasson. Pedig tőlem fiatalabb, 32 éves.... na erről ennyit.

Ugyhogy Hajniiiiiiii, gyere, Pintyus is üzeni, hogy ő is vár!!!!!

Szerintem szülésznőként és ultrahangosként is, na meg tapasztalt anyukaként is egy kincs lennél!!!!! Meg egyébként is egy Tündéri csajszika vagy!
Ja és a Drága dolgozott már a Klinikán, és egyébként a Kenézyben szült, szóval mindent tud mindenkiről..... :lol:

Jóéjt Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
bendor

Alíz!

Örülök ha jöttök, jó kis játszópajtás lesz Balika Dorkának. :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
Kép
bendor

AHHHHHHHHHHH , irtam és eltünt!!!! Most már nincsen időm mert megyek vérvételre!
Vendég

Kép

Sziasztok!
Hoztam a bulifotókat. :D

Kép Anyukám ölében

Kép tortázunk,mellettem anyósom,meg tesóm

Kép

Kép játszik a szivacs puzzle-el

Kép itt is. :lol:

Kép Itt apával vagyunk,ő pezsgőzik én nem mert még vezettem. :?

Kép a marcipán tigris kellett neki mindenáron.

Kép a Torta.(anyósom sütötte,fini lúdláb :lol: :lol: :lol: ) [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.7493.jpg[/img] valami nem tetszett és húzta az orrát. :lol:

Kép esti fürdés közben úszni tanul a drágám. :lol:

Bocsi ha kicsit sok kép,remélem nem untátok már. :D

Andi:
Mond meg a barátnődnek,nyugodtan írjon mi szeretettel várjuk.
Az meg hogy öreg azt gyorsan feletse el. :lol:
na puszi majd még jövök csak eszek valamit mert még nem reggeliztem :oops: ,utánna meg lemegyünk sétálni mert nem akarok úgy járni mint tegnap hogy mire elindultunk volna eleredt az eső. :cry:

Kép

Kép
aliza

Megpróbálok egyet újra feltenni mert azt írja hogy a lap nem található. :twisted:
Kép

Kép

Kép
aliza

Oké,sikerült!Juhéééééééééé :lol:
Szóval itt nem tetszett neki valami. :P

Sziasztok!

Kép

Kép
aliza

Kép

Alíz!
Dehogy unjuk meg a képeidet, ne mondd már. Annyira édes a kisfiad, de tényleg. Nagyon szép kis családod van, végre láttuk a nagyikat és testvéredet is. :wink:
Nagyon szép tortája volt Balázskának, ügyes anyósod van. Jajj... a fintorgós kép a legszenzációsabb nekem, de a többi is nagyon édes.

Okés, megmondom a barátnőcimnek, hogy jöjjön nyugodtan, bár ha olvas bennünket akkor látja, hogy várjuk.

Pintyus!
Majd, gyere, remélem a vérvétel simán zajlott, és nem vagy ájulós fajta. :lol:
Kérdezted tőlem régebben melltartót hol szoktam venni.... eddig el is felejtettem irni, a Skála földszintjén is van egy Triumph és Sariana márkabolt rész, legutoljára, múlt héten ott vettem. :lol: Láttam, vannak kismami melltartók is. Mondjuk annak nem néztem az árát, de a sajátomat 4500-ért vettem..

Puszi Mindenkinek!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!!!!!!!!

Na végre ide jutottam hogy írjak!!! Meg volt a vérvétel!!! Kismamákat előre engedték, ez jó volt nem kellett sokat várni!!! Le csapoltak 7 olyan kémcső vért!! :shock: :shock:

Eljöttem, kicsit fájdogált a kezem de nem volt vészes! Azt hittem milyen hős vagyok, nem vagyok se rosszul se semmi! Elindultam epret venni, mert a tegnap láttam és ugy megkivántam hogy muszály volt vegyek, nagyon fini volt, ahogy haza értem meg is ettem!!!

Na de anyira megéheztem az úton hogy venni akartam valami péksütit, de olyan sór volt hogy eljöttem, és akkor puff!! Éreztem hogy elsőtétül elöttem minden, és anyira kimelegedtem hirtelen hogy ki kellett gomboljam a kabátom és a szivem ugy vert mintr az őrült. Be menetem egy boltba vizet venni, a pasi kérdezte is hogy jol vagyok e?!

Ki jöttem még mindig ugy szédelegtem hogy csak na, le kellett üljek a padra a buszmegállóba. Ittam egy csomót és jobban lettem. Vettem kiflit és joghurtot és be mentem férjemhez az irodába. Ott ettem és egyből semmi bajom nem volt!!!

Szóval nem is vagyok akkor a nagy hős!! :cry: :cry: az volt a baj szerintem hogy sok vért vettek le egyszerre, nem is nagyon vagyok hozzászokva és utánna nem etem meg ittam egyből!! Most egy kicsit fájdogál a karom ha emelem vagy nyújtom és nagyon álmos vagyok, azt hiszem le fekszem egy kicsit!

Aliz!!!!!!!! Nagyon nagyon aranyosak a képek, nekem is a grimaszos tetszik a legjobban!!! Én még szivem szerint nézegettem volna ugyhogy nem untam meg egyáltalán!! Andi még nálad is van egy jó pár album amit nem tudtam megnézni, de majd el jön annak is az ideje!

A tali nekem jó lesz szerintem, ha csak nem kell valahova menni, de nem hiszem, remélem mindenki eljön!!!

A barátnődnek meg üzenem hogy jöjjön és írjon nyugodtan, mi nagyon nagy szeretettel fogjuk várni, és ne butáskodjon azzal hogy öreg!!!

majd be nézem én is a skálába! ma is akartam lötyögni de nem volt hozzá erőm igy párom haza hozott!
Vendég

Kép

Pintyuska!

Pihend ki a mai nap fáradalmait, de tényleg. Jó sok vért lecsapoltak Tőled, és persze mindez kaja nélkül egészen húzós. Nem is csoda ha utána szédelegtél.

Örülök, ha jó a tali neked is. :D

Többiek hol vagytok?????? Igaz szép idő van , mindenki a várost járja?????
Mi is voltunk lent, sétáltunk egy nagyot Elevenkémmel. :lol:

Ja és hogy mennyire van már jól a gyerek, ezt a fotó is bizonyitja. Addig hisztizett mig nem az lett amit ő akart: Bence új, Power Rangers-ös (mesehős) gatyáját rá nem adtam. :lol: Azóta is abban rohangál. :roll: Mint valami szuperhős... :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

SZIASZTOK!

Nagy most itt a csend csajok.
Megjöttünk a sétából,meg voltunk a boltban,piacon,dm-ben,szóval bejártuk a környéket. :D ű
Megebédelt kis moszat és elaludt.
Köszi amit írtatok a képekről.

Pintyus:
Jaj te kis hősünk! :lol:
Örülök hogy jobban vagy ,legközelebb vigyél inni meg enni valót magaddal,én úgy csináltam mindig.
Nem is csoda hogy rosszul lettél,jó sok vért "lecsapoltak".
Pihend ki magad,alukálj egy nagyot.

Kép
Jó pihit.

Lehet hogy még jövök,nem biztos mert megyünk még du. 2 házat megnézni.Puszi nektek.

Kép

Kép

Kép
aliza

Andi:

Nagyon jóóóóóóóóóó ez a kép! :lol: :lol: :lol:
Ő a kis SUPERDORKA. :lol: :lol: :lol:
Gondolom Bence is fog majd egy jót nevetni ha meglátja a képet,bár lehet élőben is látni fogja mert nem veszi le magáról addig. :lol:

Kép

Kép
aliza

Jó reggelt! :lol: Most ébredtem fel!

Nagyon édes kis szuperhero!!!!!!!!!! Jól áll neki, és ahogy pózol, csúcs!

Gabi, írni akartam a délben hogy mit értettél azzal hogy nyílt terepen talizunk??????????? :roll: :roll: :roll: Biztos én vagyok buta , de nem fogtam fel??? Amúgy jó a holnap reggel, de 9 után, mert addig itthon van a férjem és keszülődik! :wink:
Jó zsúfolt napotok van! Előre is köszi :P

Aliz! Milyen árig néztek házikókat?? Ha túl indiszkrét voltam akkor bocsi, ne írd meg! Csak tudod mi is nézegetünk de mi max 15 M ftig!És mekkorát kerestek?
Vendég

Alíz!
Majd gyere, mesélj milyen házakat találtatok és merre.

Lányok!
Tudom, nem idevaló a téma, de nagyon kikivánkozik belőlem. Sokan tudjátok, hogy 10. emeleten lakunk, Böszörményi út felől meg 4. emeletes házak vannak. Sajnos sok mindent látunk, pedig nem kukkolunk.3. emeleten lakik egy nő szemben velünk, kb. 60-65 éves. Nem hiszem, hogy normális lenne. Kora tavasztól késő őszig úgy tüsténkedik a konyhájában, hogy a függöny teljesen el van húzva oldalra,reluxa felhuzva, az ablak kinyitva (másik két szobájában szintén) a nőci meg egyszál bugyiban, melltartó nélkül.Na ma már bugyi sincs rajta. :roll: :twisted: Persze mivel itt 10. emeletes panelsor van, nemcsak mi "gyönyörködhetünk" benne, hanem nagyon sokan. Mondjuk ha Bence kinéz a nappali abkakán nem nehéz észrevennie ezt a flúgos nőt. Őrület....
Persze mindenki azt csinál otthon amit akar, ezzel nincs is bajom, de függöny legyen legalább behúzva és akkor nem súrolja a jóízlés határát. Vagy nincs igazam? :shock: :shock: :shock: De meztelenül az ablakba szinte szó szerint kiállni.... elképesztő.

De nem dünnyögök tovább, inkább megmutatom a Supergirl-öm miben alszik.Nem engedte hogy levegyem róla, azt mondta az Dorkáé, nem Bencéé. :lol: :lol: Remélem holnap sétánál nem ezt kell ráadnom azért. :roll: :lol:
Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Pintyus!

Ti akkor ami az alvást illeti váltottátok Dorkával egymást. A kis szuperhősök kifeküdtek.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
bendor

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?